Sulkapallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, yleisurheilu, lentopallo, futsal, uinti, sähly, koripallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sulkahatut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Tampere
Sekajoukkue
7

TSIsulkapallo Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin kaikille sulkapallosta kiinnostuneille niin nuorille kuin myös varttuneemmalle väelle joilla on jonkin asteinen liikuntavamma. Luonnollisesti käsien toiminta pitäisi olla hyvä koska pelaaminen on nopeatempoista. Mutta tutustumaan kannattaa tulla jossa edellytykset pelaamiseen parhaiten selviää. Myös perheestä voi olla muitakin mukana harjoituksissamme. Tervetuloa tutustumaan.

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Tampereen Tenniskeskuksessa olisi parasulisleiri 12.-13.6.2021. Vasupan sivuilta voi ilmoittautua mukaan. t. Pekka (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Tampere
Ei asetettu
23

nsbc Nimenhuuto.com

Never Soft Badminton Club

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Sulkapallo
Tampere
Sekajoukkue
22