Sulkapallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, padel, pesäpallo, ringette, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

M-Sulkkis Nimenhuuto.com

M-Files Badminton Club - M-Sulkkis All M-Filers are welcome to join these games. Weekly shift on Wednesdays at Tampereen Tenniskeskus, Field 6.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo ja Badminton
Tampere
Sekajoukkue
23

Sulkapallo Comatec Tampere Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Tampere
Sekajoukkue
13

Sulkahatut Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Tampere
Sekajoukkue
7

TSIsulkapallo Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin kaikille sulkapallosta kiinnostuneille niin nuorille kuin myös varttuneemmalle väelle joilla on jonkin asteinen liikuntavamma. Luonnollisesti käsien toiminta pitäisi olla hyvä koska pelaaminen on nopeatempoista. Mutta tutustumaan kannattaa tulla jossa edellytykset pelaamiseen parhaiten selviää. Myös perheestä voi olla muitakin mukana harjoituksissamme. Tervetuloa tutustumaan.

Joukkue etsii pelaajia

Matias kirjoitti: Tänään hyvät pelit. Kesäkarstat pikkuhiljaa pois. Onko muuten tietoa istumalentopallosta, koska taas alkaa? kiitos. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Sulkapallo
Tampere
Ei asetettu
24

nsbc Nimenhuuto.com

Never Soft Badminton Club

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sulkapallo
Tampere
Sekajoukkue
16

TaHU Mailapelit Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Alko eilen flunssanen olo, saas nähä mite kehittyy. Tällä hetkellä näyttää siltä että vois jäädä väliin 🤧 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sulkapallo, Tennis ja Padel
Tampere
Sekajoukkue
36