Jalkapallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 29 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, yleisurheilu, koripallo, purjehdus ja uinti.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tampere

Jalkapallo - Tampere

Fc Varikkotiimi Nimenhuuto.com

FC Varikkotiimi on kasattu Tampereen Pispalan kirkolla ja Varikko –messussa käyvästä nuorten aikuisten porukasta. Varikko (Pispala/Harju) on yksi Uuden Verson alueellisista haaroista, joita on eri puolilla Tamperetta ev.lut. paikallisseurakunnissa. Näissä yhteisöissä voit kokea aitoa seurakuntayhteyttä, saada eväitä elämääsi, saada uusia kavereita ja nauttia yhdessä mm. urheilusta. Uusi Verso on kirkon nuorten aikuisten toimintaverkosto Tampereella. Moni luulee, että kirkossa on tarjontaa vain lapsille, ripari-ikäisille ja vanhuksille. Tsekkaa www.uusiverso.fi ja huomaat, että se ei ole koko totuus! Tule mukaan, olitpa nuori tai aikuinen, tai molempia!

Jukka kirjoitti: Molse: Sleiman Toppari ja laidat: Sami, Jukka, Antton, Tuomo ja Juha jos jalka kestää. Ali myös alustavasti tänne. Kk & hyökkääjä: Matias, Keyaan, Leith -> Ali voi myös tulla yläkertaan, jos on tarvetta. Pelataan 3-1-1 kuviolla lähtökohtaisesti. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere Harjun Seurakunta
Miehet
19

FC Rellu Nimenhuuto.com

Seurasta kiinnostuneiden kannaattaa tutustua http://fcrellu.blogspot.com

Juho kirjoitti: Futsal kausimaksu. Futsal kauden kustannukset liiton puolelta ovat nyt tiedossa ja olisi aika periä taas osallistumismaksua ilmoittatutuneilta. Kustannus kaudesta olisi 50 euroa per ilmoittautuja. Maksu suoritetaan FC Rellun tilille (tilinumero: FI2340550010109771) ja eräpäivä on 31.1. Mikäli mak... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
46

FC Melody Nimenhuuto.com

Raittius ja urheiluseura

Lasse kirjoitti: CHECK CHECK - EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 2018. Lyhyesti: Liittyy joukkueiden pelaajien ja toimihenkilöiden tietojen käsittelyyn. Pelaajan tulee antaa suostumus tietojensa käsittelyyn seuralle ja seuran täytyy käsitellä tietoja luottamuksellisesti. FC Melodyssa aiotaan toteuttaa sähköise... (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tampere
Miehet
65

Pirkkela Nimenhuuto.com

Reilun pelin sekasähläämistä ja kesällä futaamista taitureiden kesken.

Janne kirjoitti: Moi ! En pääse enää tämän vuoden puolella "sähläileen". Joten hyvää joulua & uutta vuotta kaikille !! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly ja Kesälläfutis
Tampere
Sekajoukkue
22

Dynamo United Nimenhuuto.com

Sano DEE, sano UU, sano DU! Kesäkausi 2016: http://www.palloliitto.fi/tampere/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016-tulokset/miehet?&trejp16&M6&3 http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&108115&trejp16 http://www.dynamounited.fi mailto:dutd-johtokunta@dynamounited.fi

Mikko kirjoitti: Dynamon Talvikausi eli futsalmaksu kaudelle 2016 -2017. Tämän kauden talvikauden maksu on 135e / pelaaja. Dynamon tilinumero on FI2031313001198795 ja laittakaa maksun viestiksi: nimi / futsal 2016-2017. Huom. kuten tavallista kukin hoitaa oman lisenssinsä kuntoon vuodenvaihteessa! Sama pätee vaku... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tampere
Miehet
70

FC Dementia Nimenhuuto.com

FC Dementia taistelee ja voittaa aina loppupeleissä!

Harri kirjoitti: Kun kahdesta oli valaittava, niin tuli tuo 29.8. pelipäiväksi. Paikkana on Viinikan nurmikenttä ja klo 18.30 - 20.00 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Potkupallo
Tampere
Ei asetettu
16

Ilves Keskikaupunki tytöt 0405 Nimenhuuto.com

Ilves Futisliigan Keskikaupunki 2004 ja 2005 syntyneiden tyttöjen harrastejoukkue. Pelataan kesällä Ilveksen Futisliigaa ja turnauksia. Kotikenttä Tahmelan tekonurmi. Joukkueeseen ilmoittauminen www.ilvesfutisliiga.fi

Juha-Pekka kirjoitti: Terve, Ilves järjestää Keskikaupungin 2004-2005 joukkueiden yhteiset päättäjäiset tiistaina 19.9 klo 19. Vanhempien läsnäolo toivottavaa, pelataan tällöin vanhemmat vs lapset peli myös! Ilmoittautumiset Nimenhuutoon tapahtuman kohdalle 13.9. mennessä, laittakaa kommenttien erään montako teidän pe... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Tytöt
27

Tampere United A Nimenhuuto.com

Aina Tampere, ikuisesti United! Tampere United, Tamu!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: http://tamu-k.com/harraste/ottelut/ täältä löytyy TamU-K harrasteen otteluohjelma (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Pojat
25

Vehmaisten Urheilijat Nimenhuuto.com

Vehmaisten Urheilijoiden jalkapallojaosto.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
22

Mimmit Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua ja yhdessä oloa jo vuodesta 2011.Sekavaa sakkia ympäri pirkanmaata.Ja aina mahtuu mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

Jenni kirjoitti: Moikkelis! Saa nähä miten pääsen pelaileen, ku mulla on toukokuun lopulla olkapään tähystys tulossa. Et kesäkuu varmasti jää väliin :( Mut yritän päästä kannustamaan ainaki :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tampere
Naiset
16

TamU2 Nimenhuuto.com

TamU:n kakkosjoukkue. http://tamu-k.com/tamu-k-2/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Luultavammin kanssa tulossa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
32

Norssin Pallo-Pellet 05 Nimenhuuto.com

Höntsypeliä, ei oo välii miten pelis käy! Tärkeintä on vaan olla ilonen! Peli on hauskaa!

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tampere
Sekajoukkue
4

PP futis2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tampereella PP-70:n riveissä löytyy paikkoja, jos esim. aiotkin viettää kesäs...

Niko kirjoitti: Voi laittaa kokoonpanoo jos tilaa en oo iha varma viel (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tampere
Miehet
54

FC Dynamo Nimenhuuto.com

Ivan kirjoitti: Играть то будем? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
19

Ilves Käpylä Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Soitin työpäivän päätteeksi Silvalle kun en malttanut odottaa tietoa päivän otteluista eikä Siiri päässyt kahteen myöhempään peliin. Te tytöt olette kasvaneet uskomattoman kovaksi JOUKKUEEKSI! Tasuri 06 edustusta vastaan on aivan hillittömän kova juttu! Voi kun olisin saanut olla mukana. Kertokaa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tampere
Tytöt
26

Nekalan Pallo Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Futsal-treenit aina keskiviikkoisin, joten en pääse ellei tule peruuntumisia. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampereen Nekala
Miehet
48

Soho SS Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hello! Onhan kaikki ikämiehet tietoisia siitä, että voivat ilmoittautua myös edustusjoukkueeen peleihin. Varsinkin jos on tulossa vähänlaisesti pelaajia! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
53

PP-70 edustus Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Nihkeästi tullut maksuja ja vain pari sopinut maksupäivästä. Koittakaas vähän ryhdistäytyä, niin saadaan tää pois päiväjärjetyksestä. TILINUMERO FI31 1395 3000 1158 78 Käytä viitettä! Ahlberg Tadele 1012 0 Al-Itawa Muhammed 1009 125 De Santana Fabio 1025 180 Ekholm Aku 1038 60 Haanpää Pyry 1041 6... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
35

nepatalent Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Pojan uinti samaan aikaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
46

TPVkk0910 Nimenhuuto.com

Sampo kirjoitti: Jos jollekin jäi viesti tulematta, niin ne OP-turnauksen kuvat ovat nyt tilattavissa. www.valokuvat.fi ja kansion salasana on op2016. Laitoin tilausohjeet tiedostot-kansioon. T: Antti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tampere
Sekajoukkue
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.