Jalkapallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 175 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, futsal, padel, pesäpallo, yleisurheilu, ringette ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hervanta IF Nimenhuuto.com

Hyvää jalkapalloa jos ei vertaa mihinkään! Seiskan tulospalvelu https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M7!lanjp22/group/2/ Pelaamme Tampereen alueen Seiska-divaria. Ennen kauden alkua ja kauden alussa treenejä pyritään järjestämään useammin, mutta kauden edetessä treenikerrat harventuvat. Vakivuoroa ei ole, mutta treenit pyritään järjestämään suht samoihin aikoihin ja aina Tampereen lähikentillä. Tervetuloa mukaan!

Matti kirjoitti: Uusi aika ja paikka päivitetty ja vahvistettu. // The time and place updated and confirmed. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
37

Universtas Nimenhuuto.com

Viralliselta nimeltään Tampereen yliopiston urheiluseura Universtas ry. Perustettu vuonna 1967 Tampereen yliopiston opiskelijoiden toimesta. Nykyisin viisi jalkapallojoukkuetta Palloliiton läntisen alueen JKKI 35-60 ikäluokissa. Palloliiton UV sivu, tulevat pelit: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/club/3191/matches/fixture Automaattisesti päivittyvät tiedot&tilastot: https://raviini.jdevcloud.com/

Lassi kirjoitti: Lauantai höntsyt (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
68

Ilves Tesoma Dtytöt Nimenhuuto.com

Tampereen iloisin ja positiivisin Futis joukkue Tesoman Dtytöt. Valmentajina toimii Erno, Tommi ja Vilma. Treenit on maanantaisin ja torstaisin, jos tulee treeni muutoksia niin ilmoitamme niistä Whatsappinnryhmässä ja täällä nimenhuudossa. Tervetuloa iloiseen joukkueeseen mukaan. Nähdään kentällä! 🤩

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Tytöt
27

Ilves Vuores 2010-2011 tytöt Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Vuoreksen D12-11t kaupunginosajoukkue on aktiivinen ja innokas jalkapallojoukkue 2010-2011 syntyneille tytöille! Reenaamme kahdesti viikossa Vuoreksessa ja pelaamme Ilveksen Futis-Liigan sarjaa. Ilmoittaudu toimintaan mukaan Ilveksen nettisivujen kautta https://ilvesfutisliiga.fi/ ja reeneihin mukaan Nimenhuudon kautta! HUOM! Kaikki harjoitusvuoromme aloitetaan 15 minuuttia ennen kenttävuoron alkua kentän läheisyydessä lämppäämällä ja lopetetaan yhteisiin venyttelyihin kenttävuoron päätyttyä kentän ulkopuolella 10 minuuttia kenttävuoron päättymisen jälkeen. Eli keskiviikkoisin klo19:15-20:40 ja sunnuntaisin klo18:00-19:30! Muista tulla ajoissa paikalle!

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Vuores, Tampere
Tytöt
43

Ilves Atala F5p Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Atalan F5p kaupunginosajoukkue on reippaiden ja touhukkaiden 2017 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue! Reenaamme kahdesti viikossa Atalassa ja pelaamme Ilveksen Futis-Liigan peli-illoissa sekä turnauksissa. Ilmoittaudu toimintaan mukaan Ilveksen nettisivujen kautta https://ilvesfutisliiga.fi/ Tervetuloa! Peli-illoista ja turnauksista tietoa myös täältä https://ilvesfutisliiga.fi/peli-ja-kilpailutoiminta/ Nimenhuudon kautta ilmoittautumiset peli-iltoihin ja turnauksiin. T. Joukkueenjohtaja

Julius kirjoitti: Onko tällä joukkueella jo peliasutilaus sisässä? Vieläkö Julius ehtii mukaan? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Pojat
36

Vuores F5p Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Vuoreksen F5p kaupunginosajoukkue on reippaiden ja touhukkaiden 2016 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue! Reenaamme kahdesti viikossa Vuoreksessa ja pelaamme Ilveksen Futis-Liigan peli-illoissa. Ilmoittaudu toimintaan mukaan Ilveksen nettisivujen kautta https://ilvesfutisliiga.fi/ ja reeneihin mukaan täällä Nimenhuudon kautta! Tervetuloa!

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vuores, Tampere
Pojat
33

AC Tenator Nimenhuuto.com

AC Tenator on vuonna 2006 perustettu tamperelainen harrastejalkapalloseura, jonka kilpailullinen fokus on viime vuodet ollut Tampereen KKI Puistofutis-sarjassa. Joukkue pyrkii parantamaan kansanterveyttä pelaamalla viihdyttävää, mutta älykästä jalkapalloa. Yksilötasolla AC Tenatorissa arvotetaan jaksavaa, yritteliästä otetta, joka näyttäytyy vastustajalle liikkeen räväkkyytenä ja katsojille vihreän veran sulavana käyttönä. Kilpailullista ylivoimaa joukkue pyrkii luomaan vahvalla vaihtomiehistöllä ja analyyttisen kattavalla raportoinnilla. Jos kassa kestää ja pandemiat eivät estä, joukkue saunoo kerran vuodessa.

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
20

IlvesHarraste Nimenhuuto.com

Ilves4, Harrastejoukkue. Ryhmässä nuoria sekä vanhempia ukkoja sekaisin. Osa pelannut pidempään juniorista saakka ja osa innostunut futiksesta myöhemmin. 1-3 tapahtumaa per viikko maalis-lokakuu. Rentoa ja hauskaa pelailua!

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Meidän 5div Ilveksen porukka Tampereella etsii maalivahtia kesän 2022 p...

Miikka kirjoitti: Etitään veskaria! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
3

Dynamo United Nimenhuuto.com

Sano DEE, sano UU, sano DU! Kesäkausi 2016: http://www.palloliitto.fi/tampere/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016-tulokset/miehet?&trejp16&M6&3 http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&108115&trejp16 http://www.dynamounited.fi mailto:dutd-johtokunta@dynamounited.fi

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kesäkautta Tampereen seiskassa rennolla asenteella ja iloisella miel...

Mikko kirjoitti: Tod.näk. myöhässä. Junnupeli hämeenlinnassa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
55

FC Rellu Nimenhuuto.com

Seurasta kiinnostuneiden kannaattaa tutustua http://fcrellu.blogspot.com

Juha kirjoitti: Pohje ei oo täysin kunnos, mut tuun testaan ku ei oikein oo äijiä (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
33

TKT Kissat Nimenhuuto.com

Naisten harrastetason jalkapallojoukkue, joka treenaa kerran viikossa Ahvenisjärven kentällä. Treenien tavoitteena on liikkua tehokkaasti mukavassa seurassa, toisiaan kannustaen.

Inari kirjoitti: Lauri tulee mahdollisesti myös, jos ehditään kumpikin mökiltä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Naiset
40

Vehmaisten Urheilijat Nimenhuuto.com

Vehmaisten Urheilijoiden jalkapallojaosto.

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
33

Takahuhti Trombi Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Takahuhdin E10-9 tyttöjen joukkue TROMBI \o/

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Tytöt
20

Ilves F8 pojat Vehmainen Nimenhuuto.com

Ilves Futis-Liigan joukkue F8 (2014) pojat Vehmainen.

Pekka kirjoitti: Pelit 22.06. Ahvenisjärvi 18:00 Lentävänniemi Manu - Vehmainen Huuhkajat kenttä1 19:30 Vehmainen Huuhkajat - Annala/Kaukajärvi Keltainen kenttä1 17:00 Vehmainen Villit Futarit - Lentävänniemi Liverpool kenttä2 18:00 NoPS Keltainen - Vehmainen Villit Futarit kenttä2 17:30 Vehmainen PSG - Annala/Ka... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Pojat
50

Ilves KaukajarviAnnala F9P Nimenhuuto.com

Ilveksen Annala/Kaukajärvi F9P futisliigajoukkue

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Pojat
49

Ilves Vuores 2016-2017 tytöt Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Vuoreksen 2016 ja 2017 syntyneiden tyttöjen kaupunginosajoukkue.

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Vuores Tampere
Tytöt
61

Itäinen aluejoukkue - C-tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Atalan paras C-tyttöjoukkue!

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Atala, Tampere
Tytöt
56

Ilves F9 Keskikaupunki Nimenhuuto.com

Ilves F8 Keskikaupunki treenit ke klo 17.00-18.00 ja pe 16.30-17.30 Tahmelan kentällä

AapeliM kirjoitti: Aapelilla ihan auki vielä tämä Siljaturnausviikon ohjelma, mutta laitan nyt kyllää... Voi valitettavasti vielä muuttua. T: Ville :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Pojat
41

Ilves Länsi C-pojat Nimenhuuto.com

⚽️

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Pojat
34

Toteemit Nimenhuuto.com

Tässä treeni ja peli-ilmoittautumisalusta kaudelle -22. Rekrytä aktiivisesti lisää pelaajia rinkiin, että saadaan ensi kaudella enemmän porukkaa peleihin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
27