Jalkapallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 201 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, padel, pesäpallo, yleisurheilu, sulkapallo ja ringette.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ilves Vuores 2010-2011 tytöt Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Vuoreksen T14-T13 kaupunginosajoukkue on aktiivinen ja innokas jalkapallojoukkue 2010-2011 syntyneille tytöille! Reenaamme kahdesti viikossa Vuoreksessa ja pelaamme Ilveksen Futis-Liigan sarjaa. Ilmoittaudu toimintaan mukaan Ilves Futis-Liigan nettisivujen kautta https://ilvesfutisliiga.fi/ ja reeneihin mukaan Nimenhuudon kautta!

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Vuores, Tampere
Tytöt
44

Universtas Nimenhuuto.com

Viralliselta nimeltään Tampereen yliopiston urheiluseura Universtas ry. Perustettu vuonna 1967 Tampereen yliopiston opiskelijoiden toimesta. Nykyisin viisi jalkapallojoukkuetta Palloliiton läntisen alueen JKKI 35-60 ikäluokissa. Palloliiton UV sivu, tulevat pelit: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/club/3191/matches/fixture

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
89

Hervanta IF Nimenhuuto.com

Hyvää jalkapalloa jos ei vertaa mihinkään! Seiskan tulospalvelu https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M7!lanjp24/tables Pelaamme Tampereen alueen Seiska-divaria. Ennen kauden alkua ja kauden alussa treenejä pyritään järjestämään useammin, mutta kauden edetessä treenikerrat harventuvat. Vakivuoroa ei ole, mutta treenit pyritään järjestämään suht samoihin aikoihin ja aina Tampereen lähikentillä. Tervetuloa mukaan!

Oskari kirjoitti: Tuun pelipaikoille silti (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
53

Ilves Atala F7p 2024 Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Atalan F7p kaupunginosajoukkue on reippaiden ja touhukkaiden 2017 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue! Reenaamme kahdesti viikossa Leinolan kentällä ja pelaamme Ilveksen Futis-Liigan pelitapahtumissa sekä turnauksissa. Ilmoittaudu toimintaan mukaan Ilveksen nettisivujen kautta https://ilvesfutisliiga.fi/ Tervetuloa! Peli-illoista ja turnauksista tietoa myös täältä https://ilvesfutisliiga.fi/peli-ja-kilpailutoiminta/ Nimenhuudon kautta ilmoittautumiset treeneihin, peli-tapahtumiin ja turnauksiin. T. Joukkueenjohtaja

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tampere
Pojat
37

Futsaltalvi Nimenhuuto.com

Tamperelainen Futsaltalvi on suljetun kaveriporukan sekahöntsyjoukkue, joka treenaa kaudella 2023-24 TYKin salissa joko sunnuntaisin kello 14-15.30 tai vaihtoehtoisena aikana, riippuen Mikon menoista. Futsaltalven hyvähenkinen ja rento futsaltoiminta on tarkoitettu yhtä lailla sekä ryhmän miehille, naisille että muuten itsensä määritteleville. Tilan pitää olla turvallinen sekä fyysisesti että henkisesti kaikille. Koska sali on pieni ja mm. puolapuut, niin pelataan rennosti, ei ajella ketään ja jätetään sellainen turhan fyysinen pelaaminen pois. Sovinismi ja muu vastaava kusipäisyys ei tähän toimintaan mahdu mukaan. Ryhmän ylläpitäjien johdolla kaikki huolehtivat että hyvä meininki pysyy.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tampere
Sekajoukkue
29

TKT Tornadot Nimenhuuto.com

Lasten monilajitoiminta TKT:n Monilajitoiminta -joukkueen tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen harrastustoimintaa. Joukkueessa pääsee yhdellä kuukausimaksulla harrastamaan montaa lajia, ilman huolta tapahtumien päällekkäisyyksistä. Joukkueemme pelaa jalkapalloa, futsalia ja salibandya. Talvikaudella joukkue pelaa futsalia, jalkapalloa ja salibandya Tampereella tai lähialueilla järjestettävissä turnauksissa. Kesäkaudella osallistutaan jalkapallon kaupunginosatoimintaa tarjoavien seurojen sarjoihin, eli pelitapahtumat sijoittuvat Tampereen alueelle. Tapahtumia noin 2-3 krt viikossa. Harjoitukset ja toiminta sijoittuu Länsi-Tampereen alueelle.

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Salibandy
Tampere
Pojat
13

Vuores F5p Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Vuoreksen F5p kaupunginosajoukkue on reippaiden ja touhukkaiden 2016 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue! Reenaamme kahdesti viikossa Vuoreksessa ja pelaamme Ilveksen Futis-Liigan peli-illoissa. Ilmoittaudu toimintaan mukaan Ilveksen nettisivujen kautta https://ilvesfutisliiga.fi/ ja reeneihin mukaan täällä Nimenhuudon kautta! Tervetuloa!

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vuores, Tampere
Pojat
29

AC Tenator Nimenhuuto.com

AC Tenator on vuonna 2006 perustettu tamperelainen harrastejalkapalloseura, jonka kilpailullinen fokus on viime vuodet ollut Tampereen KKI Puistofutis-sarjassa. Joukkue pyrkii parantamaan kansanterveyttä pelaamalla viihdyttävää, mutta älykästä jalkapalloa. Yksilötasolla AC Tenatorissa arvotetaan jaksavaa, yritteliästä otetta, joka näyttäytyy vastustajalle liikkeen räväkkyytenä ja katsojille vihreän veran sulavana käyttönä. Kilpailullista ylivoimaa joukkue pyrkii luomaan vahvalla vaihtomiehistöllä ja analyyttisen kattavalla raportoinnilla. Jos kassa kestää ja pandemiat eivät estä, joukkue saunoo kerran vuodessa.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
26

Jk Hervanta United Nimenhuuto.com

Tuore ilmestys maailman jalkapallokentille. Etsimme pelaajia jotka ovat kiinostuneita ja motivoituneita pelaamaan.

Joukkue etsii pelaajia: Erityisesti Hervannasta ja sen lähitienoilta mutta myös muualtakin Tampereen ...

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Hervanta, Tampere
Miehet
13

Tesoman Pallo Nimenhuuto.com

Toistaiseksi rekisteröimätön harrastejoukkue Tesomalta. Sekajoukkue. Pelaajia tarvitaan että päästäis ens kesänä johonkin puulaakisarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tesoman Pallo on kesällä (2023) perustettu epävirallinen jalkapallojoukkue. O...

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Sekajoukkue
11

Dynamo United Nimenhuuto.com

Sano DEE, sano UU, sano DU! Kesäkausi 2016: http://www.palloliitto.fi/tampere/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016-tulokset/miehet?&trejp16&M6&3 http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&108115&trejp16 http://www.dynamounited.fi mailto:dutd-johtokunta@dynamounited.fi

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kesäkautta Tampereen seiskassa rennolla asenteella ja iloisella miel...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
54

Vehmaisten Urheilijat Nimenhuuto.com

Vehmaisten Urheilijoiden jalkapallojaosto.

Tuomas kirjoitti: 50/50 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Tampere
Miehet
45

Ilves Taitokoulu P2017 Nimenhuuto.com

Hei! Tervetuloa mukaan P2017-ikäluokan Taitokouluun! Liity mukaan innostuneiden ja motivoituneiden pelureiden joukkoomme, niin pääset oppimaan uusia taitoja ja nauttimaan jalkapallon harjoittelusta uusien treenikavereiden seurassa.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Ei asetettu
27

Ilves Taitokoulu P2016 Nimenhuuto.com

Hei! Tervetuloa mukaan P2016-ikäluokan Taitokouluun! Liity mukaan innostuneiden ja motivoituneiden pelureiden joukkoomme, niin pääset oppimaan uusia taitoja ja nauttimaan jalkapallon harjoittelusta uusien treenikavereiden seurassa.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Ei asetettu
11

FcMagenta Nimenhuuto.com

Scenen kovin ja tyylikkäin tiimi.

Kerkko kirjoitti: Joo jos takareisi kunnossa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Sekajoukkue
27

TKT Tiikerit Nimenhuuto.com

Naisten harrastetason jalkapallojoukkue, joka treenaa kerran viikossa. Treenien tavoitteena on liikkua tehokkaasti mukavassa seurassa, toisiaan kannustaen.

Heli kirjoitti: Picklevuoro, voin tulla jos puutuu pelaajia (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Naiset
48

Ilves Vuores P10 Nimenhuuto.com

Vuonna 2014 syntyneet pojat

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Pojat
31

Takahuhti Trombi ja Hurrikaani Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Takahuhdin T12-T11 joukkueet TROMBI ja HURRIKAANI \o/

Adrien kirjoitti: vain lauantaina (ehkä sunnuntaina aamulla) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tampere
Tytöt
28

Ilves Tesoma P13 Nimenhuuto.com

"Ilves Tesoma P13" pelaa kesällä 2024 Futis-Liigaa Tampereella

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tesoma, Tampere
Pojat
37

Ilves Vuores 2016-2017 tytöt Nimenhuuto.com

Ilveksen Futis-Liigan Vuoreksen 2016 ja 2017 syntyneiden tyttöjen kaupunginosajoukkue.

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Vuores Tampere
Tytöt
49