Jääkiekko Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, yleisurheilu, purjehdus, uinti ja soutu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tampere

Jääkiekko - Tampere

Molarit Nimenhuuto.com

Tampereen Palokunnan Urheilijoiden ja ATC Hockeyn yhteiset aamuvuorot. Molarina voit varautua siihen että pelaajien kirjo on laaja, harrastelijasta aina NHL konkareihin. Jäävuorot kannattaa varmistaa netistä. Suora linkki tilahakuun: https://timmi.tampere.fi/WebTimmi/getWeekViewAjax.do Jos et pääse varaamallesi vuorolle, PERU se ASAP eli HETI !! Pikatilanteessa ( peruutus alle 12 h ennen vuoroa) laita vapautunut paikka tarjolle MV-pörssiin (Whatsupp ryhmä). Jos et ole MV-pörssin jäsen, lähetä puhelinnumerosi ryhmän ylläpitäjälle (0400-957872).

Joukkue etsii pelaajia: Kirjaudu sisään ja anna sähköpöostiosoite

Olli kirjoitti: Joudun perumaan huomisen. Pääsiskö joku? (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekkomaalivahdit
Tampere
Miehet
21

KOHOTTARET Nimenhuuto.com

KOHOTTARET on Tampereella Kooveen logon alla pelaava naisten harrastejääkiekkojoukkue. KOHOTTARET on perustettu syksyllä 2008. Siis muutama vuosi enää kymppisynttäreihin:) KOHOTTARET on täynnä mukavia lätkästä innostuneita naisia ja kiekon kohottajia. Porukasta löytynee nuoria kuin vanhojakin; ikää ja pelikokemusta ajatellen:) On jo aina melko myöhäinen ilta, kun KOHOTTARET suuntaa reeneihin Hervannan jäähalliin. Viikkoon mahtuu 2 vakituista jääaikaa, maanantai ja torstai. Joskus jäävuoroja saattaa olla 3 ja jos oikein innostutaan, niin 4. Kyllähän sinne viikolle on joskus mahtunut 5 tapahtumaa. Silloin kyllä jo kotiväki "kiittää" kotona poisolosta:) KOHOTTARET toivottavat kaikille jääkiekkoa harrastaville pelaajakollegoille mukavaa jääkiekkokautta!

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere Hervanta Ja Hakametsä
Naiset
37

Kolmoset Nimenhuuto.com

Tampereen kivikova harrasteporukka jatkaa jälleen pelaamista. Rosterissa on mitä mielenkiintoisimpia pelaajia. Pelissä korostuu nimenomaan kokemus vs nuoruus. Ikähaitari on kova, mutta se ei haittaa mitään. Siksipä joukkueen sisällä heijastuu yksi lausahdus , joka näkyy päivittäisessä tekemisessä '' ILON KAUTTA '' Hyviä pelejä jätkät!! # 88

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
27

HC Grinders Nimenhuuto.com

Grinders on Tampereen seudulla pelaava harrastetason jääkiekkojoukkue.

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
22

Pynsän Pimut Nimenhuuto.com

Joukko aktiivisia naisia, jotka höntsäilevät entisten aikojen viitoittamina :D

Mervi kirjoitti: Tervehdys! 18-19.3. Koulukadulla on Reiskahöntsyn MM-kisat, jossa allekirjoittanut ja Haamu on käynyt kisailemassa NRJ Hockeycatsin joukkueessa. Hollin Harri kyseli löytyisikö paria vapaaehtoista kyseiselle viikonlopulle avuksi kisatulosten käsittelyyn. Eli pelikentältä tuomareilta tulokset eteen... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Höntsy
Tampere
Naiset
41

Ilves Pynsän Pimut Nimenhuuto.com

Ilves jääkiekko Naisten Harrastejoukkue Tulevan kauden otteluohjelma: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=4188

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere Sentteri
Naiset
28

Vehmaisten Table Hockey League Nimenhuuto.com

Itäisen Tampereen kovinta pöytälätkää

Lasse kirjoitti: Lasse FI75 2235 2000 0833 69 (24 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pöytäjääkiekko
Tampere
Sekajoukkue
8

Sorsapuisto Butchers Nimenhuuto.com

Sorsapuisto Butchers: laadukasta sähläystä jo vuodesta 2007.

Jarkko kirjoitti: Hitto on sen verran kova flunssa että ei taida uskaltaa aamulla tulla jäälle. Katon tilanteen vielä aamulla. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampereen Sentteri
Miehet
14

Soho HC Nimenhuuto.com

Tampereen toiseksi paras jääkiekkojoukkue.

Arto kirjoitti: Moro, tänään lähes satavarmasti tulossa ja ilmeisesti myös Reijosen Teemu, tulen Teemun kyydissä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
27

Koivistonkylän Chiefs Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
18

Kiovanpuiston Urheilijat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ei tämä nimenhuuto nyt aivan toimi, kun 10 vaan tänne kirjautunut. Mites saatais loputkin tänne? :/ (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko, Jalkapallo ja Sähly
Tampere
Miehet
10

Los Bananas Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 2010.

Jarno kirjoitti: http://www.acon.fi/acon-wave-kiekkopaketti-50kpl-virallinen-jaakiekko.html?utm_source=IL%20myyntiruutu%20kiekkopaketti%20joulu%202015%20vk50&utm_medium=Banneri&utm_campaign=IL%20myyntiruutu%20kiekkopaketti%20joulu%202015%20vk50 Kiekkoja olis halvalla (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
27

Lauantain kolaajat Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa tosissaan, muttei totisesti

Arvo kirjoitti: Samat pelisäännöt kuin aikaisemminkin ! Peliä edellisenä iltana klo 20 mennessä merkintä pelaako vai et. Sen jälkeen voi varapeelajat merkitä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
22

Pyynikin Pelikaanit Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: TAMPERE JA LÄHIKUNNAT HOI! Harraste 5:ssa pelaava seura etsii muutamaa pelaaj...

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
12

Salem Zealots Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Ehdin ehkä ensimmäiseen erään (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
35

Pipokiekkopojat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.