Jääkiekko Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, yleisurheilu, purjehdus, koripallo ja uinti.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tampere

Jääkiekko - Tampere

Molarit Nimenhuuto.com

Tampereen Palokunnan Urheilijoiden ja ATC Hockeyn yhteiset aamuvuorot. Molarina voit varautua siihen että pelaajien kirjo on laaja, harrastelijasta aina NHL konkareihin. Jäävuorot kannattaa varmistaa netistä. Suora linkki tilahakuun: https://timmi.tampere.fi/WebTimmi/getWeekViewAjax.do Jos et pääse varaamallesi vuorolle, PERU se ASAP eli HETI !! Pikatilanteessa ( peruutus alle 12 h ennen vuoroa) laita vapautunut paikka tarjolle MV-pörssiin (Whatsupp ryhmä). Jos et ole MV-pörssin jäsen, lähetä puhelinnumerosi ryhmän ylläpitäjälle (0400-957872).

Joukkue etsii pelaajia: Kirjaudu sisään ja anna sähköpöostiosoite

Elja kirjoitti: Kaks molaria, toinen pikahälyllä listan ulkopuolelta (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekkomaalivahdit
Tampere
Miehet
21

KOHOTTARET Nimenhuuto.com

KOHOTTARET on Tampereella Kooveen logon alla pelaava naisten harrastejääkiekkojoukkue. KOHOTTARET on perustettu syksyllä 2008. Siis muutama vuosi enää kymppisynttäreihin:) KOHOTTARET on täynnä mukavia lätkästä innostuneita naisia ja kiekon kohottajia. Porukasta löytynee nuoria kuin vanhojakin; ikää ja pelikokemusta ajatellen:) On jo aina melko myöhäinen ilta, kun KOHOTTARET suuntaa reeneihin Hervannan jäähalliin. Viikkoon mahtuu 2 vakituista jääaikaa, maanantai ja torstai. Joskus jäävuoroja saattaa olla 3 ja jos oikein innostutaan, niin 4. Kyllähän sinne viikolle on joskus mahtunut 5 tapahtumaa. Silloin kyllä jo kotiväki "kiittää" kotona poisolosta:) KOHOTTARET toivottavat kaikille jääkiekkoa harrastaville pelaajakollegoille mukavaa jääkiekkokautta!

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere Hervanta Ja Hakametsä
Naiset
35

Kolmoset Nimenhuuto.com

Tampereen kivikova harrasteporukka jatkaa jälleen pelaamista. Rosterissa on mitä mielenkiintoisimpia pelaajia. Pelissä korostuu nimenomaan kokemus vs nuoruus. Ikähaitari on kova, mutta se ei haittaa mitään. Siksipä joukkueen sisällä heijastuu yksi lausahdus , joka näkyy päivittäisessä tekemisessä '' ILON KAUTTA '' Hyviä pelejä jätkät!! # 88

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
27

HC Grinders Nimenhuuto.com

Grinders on Tampereen seudulla pelaava harrastetason jääkiekkojoukkue.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
22

Pynsän Pimut Nimenhuuto.com

Joukko aktiivisia naisia, jotka höntsäilevät entisten aikojen viitoittamina :D

Anu kirjoitti: Olen kaikissa maanantain säbäilyissä mukana, jos kesäreenit eivät osu samalle ajankohdalle. Niistä ei vielä tarkempaa tietoa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Höntsy
Tampere
Naiset
42

Ilves Pynsän Pimut Nimenhuuto.com

Ilves jääkiekko Naisten Harrastejoukkue Tulevan kauden otteluohjelma: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=4188

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere Sentteri
Naiset
20

Vehmaisten Table Hockey League Nimenhuuto.com

Itäisen Tampereen kovinta pöytälätkää

Niklas kirjoitti: Lauantaina toteutuu sitten https://www.youtube.com/watch?v=nu6gB9zwQoU (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pöytäjääkiekko
Tampere
Sekajoukkue
8

Sorsapuisto Butchers Nimenhuuto.com

Sorsapuisto Butchers: laadukasta sähläystä jo vuodesta 2007.

Jarkko kirjoitti: Hitto on sen verran kova flunssa että ei taida uskaltaa aamulla tulla jäälle. Katon tilanteen vielä aamulla. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampereen Sentteri
Miehet
14

Soho HC Nimenhuuto.com

Tampereen toiseksi paras jääkiekkojoukkue.

Arto kirjoitti: Moro, tänään lähes satavarmasti tulossa ja ilmeisesti myös Reijosen Teemu, tulen Teemun kyydissä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
35

Koivistonkylän Chiefs Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
18

Kiovanpuiston Urheilijat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ei tämä nimenhuuto nyt aivan toimi, kun 10 vaan tänne kirjautunut. Mites saatais loputkin tänne? :/ (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko, Jalkapallo ja Sähly
Tampere
Miehet
10

Los Bananas Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 2010.

Jarno kirjoitti: http://www.acon.fi/acon-wave-kiekkopaketti-50kpl-virallinen-jaakiekko.html?utm_source=IL%20myyntiruutu%20kiekkopaketti%20joulu%202015%20vk50&utm_medium=Banneri&utm_campaign=IL%20myyntiruutu%20kiekkopaketti%20joulu%202015%20vk50 Kiekkoja olis halvalla (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
27

Lauantain kolaajat Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa tosissaan, muttei totisesti

Arvo kirjoitti: Samat pelisäännöt kuin aikaisemminkin ! Peliä edellisenä iltana klo 20 mennessä merkintä pelaako vai et. Sen jälkeen voi varapeelajat merkitä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
22

Pyynikin Pelikaanit Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: TAMPERE JA LÄHIKUNNAT HOI! Harraste 5:ssa pelaava seura etsii muutamaa pelaaj...

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
13

Salem Zealots Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Ehkä muutaman minuutin myöhässä paikalla (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
37

Pipokiekkopojat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tampere
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.