Salibandy Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, jääkiekko, sähly, joukkuevoimistelu, kaukalopallo ja hyvinvointi.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vihti

Salibandy - Vihti

VSS Piiri Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Seurapiiri - Hallinnon, Jojojen ja Valmennuksen yhteistyökanava. Nimimerkkeihin kirjataan rooli, missä toimii. Suurimmalla osalla joukkuekoodi (esim. M1 tai D1), vastuuvalmentajalla joukkuekoodin lisäksi v-kirjain ja hallinnon osalta: - PJ = Puheenjohtaja - VPJ = Varapuheenjohtaja - HJ = Hallituksen jäsen Käyttäjäprosessi 1. VSS Hallitus on managereina 2. VSS Hallitus lisää jojot 3. Jojot pyytävät lisäämään ja poistamaan valmentajat (ja muut toimihenkilöt tarpeen mukaan)

Petteri kirjoitti: Moi, onko jollakin pappiksella treenaavalla ryhmällä jotain sitä vastaan, että keltaiset tötsät keppeineen ja kiemura hässäkät siirrettäisiin tennishallille? Siellä olisi niille paljon tarvetta. Jos käyttöä on myös pappiksella tarvinnee tilata tennishallille omat vastaavat. Terveisin, Petteri Tur... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
64

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Vihdin Pappilanpellon koulun liikuntasalissa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2017-2018 on torstaisin 19.30-21.00.

Kosonen kirjoitti: Hello Nyt on maksuja pystyssä niin keväältä kuin syksyltäkin. Olkaapa vaikka henk.koht. yhteydessä ne joille ei lasku ole tullut sähköpostitse. Systeemissä näkyy että monelle on laskut on lähteneet mutta ei maksettu. Jukka (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
32

VSS II Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia otetaan aina mukaan toimintaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ...

Miikka kirjoitti: Tänään on siis se palaveri klo 1930 pappiksella!! Menkää sinne mukaan niin saa infoa tulevasta kaudesta. .. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

Vihdin Salisudet 08 Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien F1-juniorit, (2008 syntyneet).

Toni kirjoitti: E2 aloittaa torstaisin juoksutreenit toukokuussa klo 18. Vetäjänä Kari Toropainen Vihdin Viestistä. Tästä peruskunto kuntoon ensi kaudelle. Mukaan vaan kehittämään juoksutekniikkaa/-nopeutta ja kuntoa. Palaan asiaan kun tiedän lisää. Lisäksi on keskusteluissa fyssavalmentajan ottamista mukaan kuv... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
44

Susiflikat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien naisten kerho kaikille pelaamisesta ja treenaamisesta kiinnostuneille. Ei tarvitse olla pelikokemusta kunhan löytyy innostusta. Lisäksi joukkue, joka pelaa Etelä-Suomen 4. divisioonassa kaudella 2017-18

Sanna kirjoitti: Tulen, mutta myöhästynen hieman. (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Naiset
36

VSSRangers Nimenhuuto.com

VVS/Rangers B-tytöt pelaavat kauden 17-18 alussa SM-karsinnoissa Harjoituksia on kolmesti viikossa. Kaikki salibandysta kiinnostuneet 01-04 ikäiset tytöt ovat tervetulleita mukaan. Pelaamisen ilo ja hyvä henki ovat meille tärkeintä - ja tulostakin sitä kautta syntyy!

Johanna kirjoitti: Moikka! Naisilla kerho/pelivuoro Tennishallilla Lauantaisin klo 18-19.30. Sinne saa mennä pelaa, jos intoa riittää!!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
30

VSS tytöt 04-07 Nimenhuuto.com

Tammikuussa 2017 perustettu tyttöjen salibandykerho. Syksyllä alkavaan uuteen (2017-2018) kauteen jatkamme D-tyttöjoukkueena ja lähdemme pelaamaan aluesarjaa.

Anna-Maria kirjoitti: Maksut määräytyvät lähtevien määrän mukaan. Maksu koostuu sekä Turnausmaksusta että osallistujapasseista. Ehkä noin 35-37e/tyttö? (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
28

VSS Kolmonen Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Kolmonen, eli kolmas miesjoukkue. Nuorten kehittämö ja vanhempien jäähdyttämö. Treenataan taitoja ja fysiikkaa kehittäen. Osallistuu kaudella 2015-16 SSBL:n miesten sarjojen 6. divariin.

Jarno kirjoitti: Keskiviikko 6.12.treenit peruttu! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

VSS 00-01-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien vuosina 2000-2001 -syntyneiden poikien joukkue. Kaudella 2017-2018 joukkue pelaa SSBL:n Etelä-Suomen B-poikien eliittijatkosarjassa. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia

Tuomas kirjoitti: KUTSU VIHDIN SALISUSIEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN SEURAKOKOUKSEEN AIRHOTELLIIN ke 11.10.2017. Hyvät jäsenet, tervetuloa Vihdin Salisusien sääntömääräiseen seurakokoukseen. Tule vaikuttamaan seuramme tulevaisuuteen. Mikäli haluat olla ehdolla hallitukseen, mutta et pääse paikalle, ilmoita hallinto@vihdinsa... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
25

VSS 02-03 pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien (VSS) vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue. Osallistumme Suomen Salibandyliiton sarjatoimintaan C2 - haastajasarjassa.

Jukka kirjoitti: Tänään 19.45-21.00 vuorolle pelaamaan. T: Jukka (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
17

VSS M1 Nimenhuuto.com

VIHDIN SALISUDET ry

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
34

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Elias kirjoitti: Hei! Onko mitään tietoa ensi kaudesta harkkojen suhteen? Lähinnä paikka, viikonpäivä ja kellonaika.. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
47

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Webropolin kautta on tulossa Metsänojan Jannen nimellä varustettuna kysely kaikille vähintään 15 vuotiaille jäsenillemme ja tätä nuorempien vanhemmille. Kyse on seuramme vision päivityksestä johon haluamme mahdollisimman laajasti vastauksia jäsenistöltämme. Toivotaan vastaamaan parin viikon sisäl... (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
21

VSSkesä Nimenhuuto.com

Kesän ajaksi yhdistettyjen treenien ilmoittautumiskanava. Tarjolla sählyä tiistaisin ja sunnuntaisin, sekä fudista torstaisin, Paikkana Pappilanpelto!

Jakke kirjoitti: Muutama ukko vielä peleille tänään?!?! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vihti
Miehet
61

VSS E ja F-tytöt Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Tämän viikon keskiviikon ja torstain treenit on peruttu! (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
32

VSS -07 syntyneet Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Keskiviikkona viimeistään in tai out kevään viimeisiin turnauksiin Puffet Cupiin sekä Helsinki junior challengeen. (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
33

VSS Pojat 06 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Pääkipu (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
34

VSS XO Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Hei, Esport Oilersin edustusjoukkue haluaa kutsua kaikki Vihdin salisusien jäsenet sekä heidän vanhemmat seuraamaan miesten salibandyliigaottelua Oilers - Happee. Ottelu pelataan 21.2 klo 18.30 Tapiolan urheiluhallissa. Pelaajat, vanhemmat sekä seuran toimihenkilöt pääsevät otteluun veloituksetta... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
31

VSS Pojat 05 Nimenhuuto.com

August kirjoitti: Augu tarvitisi menomatkalle kyydin (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
31

VSS-10 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hei keltaisen ja valkoisen peliryhmien vanhemmat! Sunnuntaina on sarjapelejä Kauniaisissa, mikäli ette osallistu niin merkatkaa out, jolloin voimme tarvittaessa pyytää muutaman muun pelaajan toisesta ryhmästä. Minä pystyn varmaan hoitamaan molempien peliryhmien piippaukset, kun pelien ei pitäisi ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
48