Salibandy Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, sähly, kaukalopallo, jääkiekko, hyvinvointi ja juoksu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vihti

Salibandy - Vihti

vsstytöt Nimenhuuto.com

VVS tytöt pelaavat kaudella 16-1617 C-haastajasarjassa ja B-kilpasarjassa. Harjoituksia on kolmesti viikossa. Kaikki salibandysta kiinnostuneet 00-04 ikäiset tytöt ovat tervetulleita mukaan. -05 ikäisetkin tytöt voivat mainiosti tulla mukaan kokeilemaan, miltä salibandy mahtavassa joukkueessamme tuntuu. Pelaamisen ilo ja hyvä henki ovat meille tärkeintä - ja tulostakin sitä kaiutta syntyy!

Johanna kirjoitti: Moikka! Eli matkustuslupaan varaus nro 53463265 Laiva ; Star (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
29

VSS Piiri Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Seurapiiri - Hallinnon, Jojojen ja Valmennuksen yhteistyökanava. Nimimerkkeihin kirjataan rooli, missä toimii. Suurimmalla osalla joukkuekoodi (esim. M2 tai D1) ja hallinnon osalta: - PJ = Puheenjohtaja - VPJ = Varapuheenjohtaja - HJ = Hallituksen jäsen Käyttäjäprosessi 1. VSS Hallitus on managereina 2. VSS Hallitus lisää jojot 3. Jojot pyytävät lisäämään valmentajat (ja muut toimihenkilöt tarpeen mukaan)

Kim kirjoitti: Ihan vain tiedoksi, juuri äsken saapuessamme G junnujen treeneihin oli ongelmia avaimen kanssa ja sisälle päästyämme huomasimme et molempien pukkareiden pelit on rikottu, tämä siis pappiksella (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
60

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Liikunta Sammossa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2016-2017 on keskiviikkoisin 19.00-20.30 ja perjantaisin klo 20.00-21-30.

Mikko kirjoitti: Kun muutkin varmaan etsii niitä maksutietoja niin kopipaiskaan ne tähän: Saaja : Vihdin Salisudet ry Tilitiedot: OP FI74 5297 0020 0381 22 Viite: 19046 (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

VSS II Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia otetaan aina mukaan toimintaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ...

Miikka kirjoitti: Tänään on siis se palaveri klo 1930 pappiksella!! Menkää sinne mukaan niin saa infoa tulevasta kaudesta. .. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

Susiflikat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien naisten kerho kaikille pelaamisesta ja treenaamisesta kiinnostuneille. Ei tarvitse olla pelikokemusta kunhan löytyy innostusta.

Elina kirjoitti: Moikka! Mulla on torstaisten selkähoitojen takii nyt toi eilinen ja ens vk to treenikielto, mutta koitan päästä ti peliin jos mies ehtii töistä lapsenvahdiksi. Tuleeko jonnekin tietoa tarkemmin tiistaista, kimppakyydeistä, aikatauluista ym? Hyvää viikonloppua kaikille ja jos en pääse ti niin tsem... (2 päivää sitten)

Päivitetty 19 minuuttia sitten

Salibandy
Vihti
Naiset
36

VSS tytöt 04-07 Nimenhuuto.com

Tammikuussa 2017 perustettu tyttöjen salibandykerho. Syksyllä alkavaan uuteen (2017-2018) kauteen jatkamme D-tyttöjoukkueena ja lähdemme pelaamaan aluesarjaa.

Anna-Maria kirjoitti: Hei vanhemmat ja tytöt! Pidimme tänään D-tytöille tyttöjen illan. Mukaan pääsi 13 tyttöä. Alun pienen jännityksen jälkeen juttu alkoi luistaa. Tutustuimme toisiimme ja sovimme yhdessä joukkueelle pelisäännöt. Tytöt saivat itse miettiä mitkä asiat tekevät hyvän joukkueen. Sellaisen missä kaikkien ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
27

VSS Kolmonen Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Kolmonen, eli kolmas miesjoukkue. Nuorten kehittämö ja vanhempien jäähdyttämö. Treenataan taitoja ja fysiikkaa kehittäen. Osallistuu kaudella 2015-16 SSBL:n miesten sarjojen 6. divariin.

Jarno kirjoitti: Varmuuden vuoksi laitan tänne myös että pe illan Nuhako peruttu judoturnauksen takia (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
30

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Eeli kirjoitti: Eeliltä jäi edellisten harkkojen jälkeen juomapullo pappikselle. Seuraavien vuorolaisten kautta sain pullon eilen takaisin mutta olivat ottaneet talteen myös unohtuneen valkoisen Fatpipen mailan jossa nimi Samuel Sundvik. Eli maila nyt mulla jos Samuelilta jäänyt. T: Timo (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
52

VSS 00-01-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien vuosina 2001 -syntyneiden poikien joukkue. Kaudella 2016-2017 osallistumme Suomen Salibandyliiton SM-karsintasarjaan ja vähintään C1 - kilpasarjaan. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia.

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
31

Vihdin Salisudet 08 Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien F2-juniorit, (2008 syntyneet).

Toni kirjoitti: Tiedoksi! Masalan turnauksen jälkeen on ainakin 3lla todettu oksentelua. Ainakin Milo, Viljami ja Samuli ovat näiden henkilöiden joukossa. Onko muilla vastaavia oireita? (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
39

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

Johanna kirjoitti: Webropolin kautta on tulossa Metsänojan Jannen nimellä varustettuna kysely kaikille vähintään 15 vuotiaille jäsenillemme ja tätä nuorempien vanhemmille. Kyse on seuramme vision päivityksestä johon haluamme mahdollisimman laajasti vastauksia jäsenistöltämme. Toivotaan vastaamaan parin viikon sisäl... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
27

VSS 02-03 pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien (VSS) vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue. Osallistumme Suomen Salibandyliiton sarjatoimintaan C2 - haastajasarjassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eilen Ski-lätkä-säbä messuilla kyllä pääpaino oli edelleen lätkässä ja siellä kai se raha liikkuu.Säbä oli edustettuna yhdellä peli kaukalolla ja yhdellä varustemyynti kojulla. Seuroista en nähnyt yhtään listausta. Hieno laji vähän markkinointia (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
27

VSSkesä Nimenhuuto.com

Kesän ajaksi yhdistettyjen treenien ilmoittautumiskanava. Tarjolla sählyä tiistaisin ja sunnuntaisin, sekä fudista torstaisin, Paikkana Pappilanpelto!

Jakke kirjoitti: Muutama ukko vielä peleille tänään?!?! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vihti
Miehet
61

VSS M1 Nimenhuuto.com

VIHDIN SALISUDET ry

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
34

VSS -07 syntyneet Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Huomenna ei ole normaaleja harjoituksia. Peliin in valitut pelaa. Muistakaa peliasu mukaan ja ajoissa paikalle. (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
32

VSS E-tytöt Nimenhuuto.com

Bertta kirjoitti: Aki ja Tomi, T08-09 futis harkat muuttuivat välikaudelle. Pyydettiin harkka-aikoja tiedoksi seuralle. Minähän tiedän vain nimenhuudossa olevat asiat. Voisiko/ kerkeisikö / toinen teistä olla yhteydessä Nupsiin päin. Teillä on varmasti jo kesääkin mietitty niin tulisi samalla nekin tiedoksi heille... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
33

VSS Sudenpennut Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Muistutuksena vielä kaikille että ensi sunnuntaina pidämme infotilaisuuden G-junnuista ja muista asioista. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
41

VSS Pojat 06 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Heippa, Sunnuntaina joukkueella on salibandyliiton etelä-Suomen E2-poikien välisarjan viimeisen turnauskierroksen ottelut. Taistelu 1.sijasta välisarjalohkossa jatkuu. Pojilla on kaksi peliä turnauskierroksella. Kello 11.00 ja 14.00. Kentällä 5. Lohkosijoituksesta riippuen Pelit saattavat jatkua ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
28

VSS XO Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi! Tämän ja ensi viikon treenit siirretty nimenhuudossa (ja oikeasss elämässä) Nummelanharjun koululle. Huomioikaa uusi alkamisaika jo klo 20! Loppuu klo 22 vanhaan malliin. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
28

VSS Pojat 05 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Kokoonpano tiistain peliin lisätty tapahtumaan. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.