Salibandy Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, jääkiekko, sähly, kaukalopallo, hyvinvointi ja juoksu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vihti

Salibandy - Vihti

VSS Piiri Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Seurapiiri - Hallinnon, Jojojen ja Valmennuksen yhteistyökanava. Nimimerkkeihin kirjataan rooli, missä toimii. Suurimmalla osalla joukkuekoodi (esim. M1 tai D1), vastuuvalmentajalla joukkuekoodin lisäksi v-kirjain ja hallinnon osalta: - PJ = Puheenjohtaja - VPJ = Varapuheenjohtaja - HJ = Hallituksen jäsen Käyttäjäprosessi 1. VSS Hallitus on managereina 2. VSS Hallitus lisää jojot 3. Jojot pyytävät lisäämään ja poistamaan valmentajat (ja muut toimihenkilöt tarpeen mukaan)

Markku kirjoitti: Pappiksen vuorot 21.9.2017 peruttu. Siellä on Fröbelin palikoitten konsertti. Kosonen oli kuullut tästä huhun keskiviikkona. Soitin torstaina koulun varareksille, joka ei ollut tietoinen asiasta, mutta otti selvää. Ja kyllä, kyllä siellä on konsertti. Ihan kivasti toimii tiedottaminen. Vois kaiva... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
61

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Vihdin Pappilanpellon koulun liikuntasalissa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2017-2018 on torstaisin 19.30-21.00.

Malvela kirjoitti: Pappiksen vuorot 21.9.2017 peruttu. Siellä on Fröbelin palikoitten konsertti. Kosonen oli kuullut tästä huhun keskiviikkona. Soitin torstaina koulun varareksille, joka ei ollut tietoinen asiasta, mutta otti selvää. Ja kyllä, kyllä siellä on konsertti. Ihan kivasti toimii tiedottaminen. Vois kaiva... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

VSS II Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia otetaan aina mukaan toimintaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ...

Miikka kirjoitti: Tänään on siis se palaveri klo 1930 pappiksella!! Menkää sinne mukaan niin saa infoa tulevasta kaudesta. .. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

Susiflikat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien naisten kerho kaikille pelaamisesta ja treenaamisesta kiinnostuneille. Ei tarvitse olla pelikokemusta kunhan löytyy innostusta. Lisäksi joukkue, joka pelaa Etelä-Suomen 4. divisioonassa kaudella 2017-18

Jutta kirjoitti: Ehdin jälkimmäiseen peliin. Ap töissä. (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Naiset
36

VSSRangers Nimenhuuto.com

VVS/Rangers B-tytöt pelaavat kauden 17-18 alussa SM-karsinnoissa Harjoituksia on kolmesti viikossa. Kaikki salibandysta kiinnostuneet 01-04 ikäiset tytöt ovat tervetulleita mukaan. Pelaamisen ilo ja hyvä henki ovat meille tärkeintä - ja tulostakin sitä kautta syntyy!

Mikko kirjoitti: Perutaan tämän päivän treenit! Niin vähän tyttöjä ja olen myös itse kipeä. T. Mikko (perjantaina sitten taas!) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
33

VSS Kolmonen Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Kolmonen, eli kolmas miesjoukkue. Nuorten kehittämö ja vanhempien jäähdyttämö. Treenataan taitoja ja fysiikkaa kehittäen. Osallistuu kaudella 2015-16 SSBL:n miesten sarjojen 6. divariin.

Jarno kirjoitti: Huominen treenimatsi peruttu,XO ei saanut haalittua tarpeeksi pelaajia.Normaalit treenit huomenna. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
27

VSS tytöt 04-07 Nimenhuuto.com

Tammikuussa 2017 perustettu tyttöjen salibandykerho. Syksyllä alkavaan uuteen (2017-2018) kauteen jatkamme D-tyttöjoukkueena ja lähdemme pelaamaan aluesarjaa.

Tiina kirjoitti: Anteeksi että tämä tulee näin viimetipassa, mutta toivon että mahdollisimman moni pääsisi mukaan kokeilemaan, B-tyttöjen ryhmästä on tulossa c-ikäisiä mukaan. (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
29

Vihdin Salisudet 08 Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien F1-juniorit, (2008 syntyneet).

Toni kirjoitti: Moi! Valitettavasti Torstain 14.9. treenit klo 17 on peruttu maton asennuksen takia. (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
33

VSS 00-01-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien vuosina 2000-2001 -syntyneiden poikien joukkue. Kaudella 2017-2018 osallistumme Suomen Salibandyliiton SM-karsintasarjaan ja vähintään B - kilpasarjaan. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia

Tuomas kirjoitti: Hei kaikki, Ohessa myös facebookin Vihdin Salisudet -keskusteluryhmään lisätty Tennishallin parannuksia koskeva talkookutsu. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. -Tuomas Hyvät ystävät, Tennishallin kanssa on puuhattu harjoitusolosuhteiden parantamista, ja parannusten ensimmäinen vai... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
26

VSS 02-03 pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien (VSS) vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue. Osallistumme Suomen Salibandyliiton sarjatoimintaan C2 - haastajasarjassa.

Jukka kirjoitti: Tänään 19.45-21.00 vuorolle pelaamaan. T: Jukka (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
19

VSS M1 Nimenhuuto.com

VIHDIN SALISUDET ry

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
30

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Elias kirjoitti: Hei! Onko mitään tietoa ensi kaudesta harkkojen suhteen? Lähinnä paikka, viikonpäivä ja kellonaika.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
50

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Webropolin kautta on tulossa Metsänojan Jannen nimellä varustettuna kysely kaikille vähintään 15 vuotiaille jäsenillemme ja tätä nuorempien vanhemmille. Kyse on seuramme vision päivityksestä johon haluamme mahdollisimman laajasti vastauksia jäsenistöltämme. Toivotaan vastaamaan parin viikon sisäl... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
22

VSSkesä Nimenhuuto.com

Kesän ajaksi yhdistettyjen treenien ilmoittautumiskanava. Tarjolla sählyä tiistaisin ja sunnuntaisin, sekä fudista torstaisin, Paikkana Pappilanpelto!

Jakke kirjoitti: Muutama ukko vielä peleille tänään?!?! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vihti
Miehet
61

VSS E ja F-tytöt Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: 12.10 kello 19-20.30 olisi E-tytöillä harjoituspeli Nurmijärvellä SB PRO vastaan! Laittakaa nopeasti In tai Out, jotta tiedetään saadaanko joukkue kasaan! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
28

VSS -07 syntyneet Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: Hei, lisäsin kuvan ja materiaalit kansioon kausi 2017-2018 kuulumisia vanhempainpalaverista, joka oli 11.9. "Pelaajasopimuksia" jaoimme jo tuolla palaverissa ja laitan niitä pelaajien mukaan harkoissa kotiin luettavaksi ja allekirjoitettavaksi. Lukekaa vielä joukkueen pelisäännöt tuosta sopimukse... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
31

VSS Pojat 05 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Nyt olisi taas aika hoitaa pelaajalisenssit ja vakuutukset kuntoon! Juniori-ikäisille vakuutuksen ostaminen lisenssin yhteydessä on pakollista. Kun sarjapelit lokakuussa alkaa niin kaikilla tulee olla lisenssit kunnossa. Tänä vuonna pojille pitää hankkia Pelipassi. Pelipassin hinta sisältäen OP V... (24 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
27

VSS-10 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Varustetilaus Tarkistaisitteko vielä kaikki vanhemmat lastenne varusteidenne koot. Laitoin yhden uuden kentän: shortsit. Tämä tieto tarvitaan myös. Shortsit ja paidat menevät Rolfin linkittämän taulukon mukaan http://www.stannofinland.fi/kokotaulukot/ Sukat seuraavasti 25/29, 30/35, 36/40, 41/44,... (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
38

VSS XO Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi! Tämän ja ensi viikon treenit siirretty nimenhuudossa (ja oikeasss elämässä) Nummelanharjun koululle. Huomioikaa uusi alkamisaika jo klo 20! Loppuu klo 22 vanhaan malliin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
28

VSS Pojat 06 Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Lenkki peruttu vähäisen osanotan takia (20 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.