Salibandy Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jalkapallo, pesäpallo, futsal, sähly, kaukalopallo, jääkiekko, hyvinvointi ja juoksu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vihti

Salibandy - Vihti

VSS Piiri Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Seurapiiri - Hallinnon, Jojojen ja Valmennuksen yhteistyökanava. Nimimerkkeihin kirjataan rooli, missä toimii. Suurimmalla osalla joukkuekoodi (esim. M2 tai D1) ja hallinnon osalta: - PJ = Puheenjohtaja - VPJ = Varapuheenjohtaja - HJ = Hallituksen jäsen Käyttäjäprosessi 1. VSS Hallitus on managereina 2. VSS Hallitus lisää jojot 3. Jojot pyytävät lisäämään valmentajat (ja muut toimihenkilöt tarpeen mukaan)

Mikko kirjoitti: Kesän salivuorot? (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
59

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Liikunta Sammossa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2016-2017 on keskiviikkoisin 19.00-20.30 ja perjantaisin klo 20.00-21-30.

Tarvonen kirjoitti: Hieman historian havinaa vuodelta 2005-2006 SENIORIT M40 1.LOHKO lopputilanne S.C. Dalmac 8 8 0 0 76- 18 16 OBS 8 6 0 2 71- 34 12 USK 8 3 0 5 37- 55 6 Rangers 8 2 1 5 26- 56 5 VSS 8 0 1 7 16- 63 1 S.C. Dalmac ja OBS SM-välikarsintoihin. Rangers - VSS 4- 4 OBS - VSS 12- 0 VSS - USK 3-12 VSS - S.C.... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

VSS II Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia otetaan aina mukaan toimintaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ...

Miikka kirjoitti: Tänään on siis se palaveri klo 1930 pappiksella!! Menkää sinne mukaan niin saa infoa tulevasta kaudesta. .. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

Susiflikat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien naisten kerho kaikille pelaamisesta ja treenaamisesta kiinnostuneille. Ei tarvitse olla pelikokemusta kunhan löytyy innostusta.

Kati kirjoitti: Treeneissä oli puhetta säbämailoista ja oman kylän suppeasta valikoimasta. Lupasin laittaa hyvän verkkokaupan nimen tänne eli lujakunto. Siellä paljon valikoimaa ja soittaessa saa neuvoa mailan valintaan, käykäähän vilaisemassa. Myynnissä paljon muutakin eri urheilulajien kamppeita. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Naiset
39

VSSRangers Nimenhuuto.com

VVS/Rangers B-tytöt pelaavat kauden 17-18 alussa SM-karsinnoissa Harjoituksia on kolmesti viikossa. Kaikki salibandysta kiinnostuneet 01-04 ikäiset tytöt ovat tervetulleita mukaan. Pelaamisen ilo ja hyvä henki ovat meille tärkeintä - ja tulostakin sitä kautta syntyy!

Mikko kirjoitti: Noniin tytöt! Nyt on tullut se aika vuodesta kun oikeasti ne SM-sarjajengit eroaa aluesarjajengeistä nimittäin nyt alkaa kesäharjoittelu! Teen teille joka kuukaudelle oman tarkemman ohjelman mutta tästä ohjelmasta näätte ainakin alustavasti mitä olisi tarkoitus tehdä! Fysiikkatestit kävi suoritta... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
29

VSS 00-01-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien vuosina 2000-2001 -syntyneiden poikien joukkue. Kaudella 2017-2018 osallistumme Suomen Salibandyliiton SM-karsintasarjaan ja vähintään B - kilpasarjaan. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
21

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Rolf kirjoitti: Helsinki Junior Challenge lauantaina! Moikka kaikille jotka osallistutte lauantaina meidän kauden lopettajaisturnaukseen! Alla kaikenlaista infoa liittyen turnaukseen. Ihan aluksi vähän taustaa ja perustelu, miksi kaikki ei pelaa kaikissa otteluissa. Nimittäin tässähän kävi niin, että minä luulin... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
53

Vihdin Salisudet 08 Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien F2-juniorit, (2008 syntyneet).

Toni kirjoitti: Moi! Mietitään paikkaa kauden mukavalle päätökselle. Olisko teillä ideoita? Voisiko se olla esimerkiksi PuuhaParkissa kuun lopussa? Laittakaa ehdotuksia.. terveisin, Toni (23 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
39

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

Johanna kirjoitti: Webropolin kautta on tulossa Metsänojan Jannen nimellä varustettuna kysely kaikille vähintään 15 vuotiaille jäsenillemme ja tätä nuorempien vanhemmille. Kyse on seuramme vision päivityksestä johon haluamme mahdollisimman laajasti vastauksia jäsenistöltämme. Toivotaan vastaamaan parin viikon sisäl... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
27

VSS tytöt 04-07 Nimenhuuto.com

Tammikuussa 2017 perustettu tyttöjen salibandykerho. Syksyllä alkavaan uuteen (2017-2018) kauteen jatkamme D-tyttöjoukkueena ja lähdemme pelaamaan aluesarjaa.

Anna-Maria kirjoitti: Hei vanhemmat ja tytöt! Pidimme tänään D-tytöille tyttöjen illan. Mukaan pääsi 13 tyttöä. Alun pienen jännityksen jälkeen juttu alkoi luistaa. Tutustuimme toisiimme ja sovimme yhdessä joukkueelle pelisäännöt. Tytöt saivat itse miettiä mitkä asiat tekevät hyvän joukkueen. Sellaisen missä kaikkien ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
28

VSS Kolmonen Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Kolmonen, eli kolmas miesjoukkue. Nuorten kehittämö ja vanhempien jäähdyttämö. Treenataan taitoja ja fysiikkaa kehittäen. Osallistuu kaudella 2015-16 SSBL:n miesten sarjojen 6. divariin.

Jarno kirjoitti: Varmuuden vuoksi laitan tänne myös että pe illan Nuhako peruttu judoturnauksen takia (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
30

VSS 02-03 pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien (VSS) vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue. Osallistumme Suomen Salibandyliiton sarjatoimintaan C2 - haastajasarjassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eilen Ski-lätkä-säbä messuilla kyllä pääpaino oli edelleen lätkässä ja siellä kai se raha liikkuu.Säbä oli edustettuna yhdellä peli kaukalolla ja yhdellä varustemyynti kojulla. Seuroista en nähnyt yhtään listausta. Hieno laji vähän markkinointia (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
28

VSSkesä Nimenhuuto.com

Kesän ajaksi yhdistettyjen treenien ilmoittautumiskanava. Tarjolla sählyä tiistaisin ja sunnuntaisin, sekä fudista torstaisin, Paikkana Pappilanpelto!

Jakke kirjoitti: Muutama ukko vielä peleille tänään?!?! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vihti
Miehet
61

VSS M1 Nimenhuuto.com

VIHDIN SALISUDET ry

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
34

VSS Pojat 06 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Heippa, Sunnuntaina joukkueella on salibandyliiton etelä-Suomen E2-poikien välisarjan viimeisen turnauskierroksen ottelut. Taistelu 1.sijasta välisarjalohkossa jatkuu. Pojilla on kaksi peliä turnauskierroksella. Kello 11.00 ja 14.00. Kentällä 5. Lohkosijoituksesta riippuen Pelit saattavat jatkua ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
28

VSS -07 syntyneet Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: Hei, ohjeistusta/tarkennusta huomiseen iltapäivään. Puuhaparkista oltiin minuun vielä yhteydessä liittyen seuraaviin asioihin: - henkilökunta on hieman tiukentanut linjaa viime vuodesta ja vanhemmat eivät voi enää tulla pöytäalueelle elleivät ole maksaneet sisäänpääsymaksua 19€. - tramppa-alueell... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
31

VSS E-tytöt Nimenhuuto.com

Bertta kirjoitti: Aki ja Tomi, T08-09 futis harkat muuttuivat välikaudelle. Pyydettiin harkka-aikoja tiedoksi seuralle. Minähän tiedän vain nimenhuudossa olevat asiat. Voisiko/ kerkeisikö / toinen teistä olla yhteydessä Nupsiin päin. Teillä on varmasti jo kesääkin mietitty niin tulisi samalla nekin tiedoksi heille... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
35

VSS Sudenpennut Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Lisäsin myös Lindan tiedot Marcukselle. Paita tuli ikävä kyllä väärin kirjoitetulla nimellä kun meillä luki nimenhuudossa Markus ja minäkään en ole ennen tajunnut että se on Marcus. Pahoittelut. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
49

VSS XO Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi! Tämän ja ensi viikon treenit siirretty nimenhuudossa (ja oikeasss elämässä) Nummelanharjun koululle. Huomioikaa uusi alkamisaika jo klo 20! Loppuu klo 22 vanhaan malliin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
28

VSS Pojat 05 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Kokoonpanot turnauksiin lisätty tapahtumiin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.