Salibandy Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, jääkiekko, sähly, joukkuevoimistelu, kaukalopallo ja hyvinvointi.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vihti

Salibandy - Vihti

VSS Piiri Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Seurapiiri - Hallinnon, Jojojen ja Valmennuksen yhteistyökanava. Nimimerkkeihin kirjataan rooli, missä toimii. Suurimmalla osalla joukkuekoodi (esim. M1 tai D1), vastuuvalmentajalla joukkuekoodin lisäksi v-kirjain ja hallinnon osalta: - PJ = Puheenjohtaja - VPJ = Varapuheenjohtaja - HJ = Hallituksen jäsen Käyttäjäprosessi 1. VSS Hallitus on managereina 2. VSS Hallitus lisää jojot 3. Jojot pyytävät lisäämään ja poistamaan valmentajat (ja muut toimihenkilöt tarpeen mukaan)

Johanna kirjoitti: Hei! Valokuvausta oli suunnitteilla, onko vielä ajankohdasta tietoa? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
64

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Vihdin Pappilanpellon koulun liikuntasalissa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2017-2018 on torstaisin 19.30-21.00.

Kosonen kirjoitti: Kevään maksut Ovat juuri lähteneet sähköposteihin. 1. Heti mulle Ilmo jos ei näy 2. Järjestelmä laittoi automatic eräpäivän tän kuun loppuun (ennenkuin hokasin muuttaa), maksakaa Helmikuun loppuun mennessä, en pistä karhuu (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
32

VSS II Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia otetaan aina mukaan toimintaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ...

Miikka kirjoitti: Tänään on siis se palaveri klo 1930 pappiksella!! Menkää sinne mukaan niin saa infoa tulevasta kaudesta. .. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

Susiflikat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien naisten kerho kaikille pelaamisesta ja treenaamisesta kiinnostuneille. Ei tarvitse olla pelikokemusta kunhan löytyy innostusta. Lisäksi joukkue, joka pelaa Etelä-Suomen 4. divisioonassa kaudella 2017-18

Sari kirjoitti: Jos porukkaa (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Naiset
38

Vihdin Salisudet 08 Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien F1-juniorit, (2008 syntyneet).

Toni kirjoitti: Lauantain pelaajalistaukset löytyvät: Green https://cdn-files.nimenhuuto.com/team_files/60422/815296_ygDgwKn1HF_original.pdf?1516213532 Black https://cdn-files.nimenhuuto.com/team_files/60422/815295_cs2gdmKCNV_original.pdf?1516213531 terveisin, Toni (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
41

VSSRangers Nimenhuuto.com

VVS/Rangers B-tytöt pelaavat kauden 17-18 alussa SM-karsinnoissa Harjoituksia on kolmesti viikossa. Kaikki salibandysta kiinnostuneet 01-04 ikäiset tytöt ovat tervetulleita mukaan. Pelaamisen ilo ja hyvä henki ovat meille tärkeintä - ja tulostakin sitä kautta syntyy!

Johanna kirjoitti: Moikka! Kävin tänään hakemassa paketointi -rahat; 1.250,62e HIENOA!!! Suuri kiitos siis kaikille paketoijille!! Tänään yritämme ehtiä laittaa gutz - myyjille laskut sähköpostiin tuotteista ja näistäkin tuli voittoa yli 500e; hyvä myyjät!!! (22 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
34

VSS tytöt 04-07 Nimenhuuto.com

Tammikuussa 2017 perustettu tyttöjen salibandykerho. Syksyllä alkavaan uuteen (2017-2018) kauteen jatkamme D-tyttöjoukkueena ja lähdemme pelaamaan aluesarjaa.

Anna-Maria kirjoitti: MAALIVAHTIVALMMENNUKSEN AJAT (Salla ja Viivi +mukaan pari laukojaa tytöistä) 29.10. alkaen valmennukset alkavat aina klo 9:30 - Tennishalli varattuna puolituntia ennen ensimmäisen ryhmän aloitusta (myös ensimmäisillä kerroilla). Ovikoodi vakio eli 3456. Valmentajat huolehtikoon mukaan laukojia 2-... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
31

VSS Kolmonen Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Kolmonen, eli kolmas miesjoukkue. Nuorten kehittämö ja vanhempien jäähdyttämö. Treenataan taitoja ja fysiikkaa kehittäen. Osallistuu kaudella 2015-16 SSBL:n miesten sarjojen 6. divariin.

Jarno kirjoitti: Keskiviikko 6.12.treenit peruttu! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
28

VSS 00-01-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien vuosina 2000-2001 -syntyneiden poikien joukkue. Kaudella 2017-2018 joukkue pelaa SSBL:n Etelä-Suomen B-poikien eliittijatkosarjassa. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia

Tuomas kirjoitti: KUTSU VIHDIN SALISUSIEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN SEURAKOKOUKSEEN AIRHOTELLIIN ke 11.10.2017. Hyvät jäsenet, tervetuloa Vihdin Salisusien sääntömääräiseen seurakokoukseen. Tule vaikuttamaan seuramme tulevaisuuteen. Mikäli haluat olla ehdolla hallitukseen, mutta et pääse paikalle, ilmoita hallinto@vihdinsa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
25

VSS 02-03 pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien (VSS) vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue. Osallistumme Suomen Salibandyliiton sarjatoimintaan C2 - haastajasarjassa.

Jukka kirjoitti: Tänään 19.45-21.00 vuorolle pelaamaan. T: Jukka (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
17

VSS M1 Nimenhuuto.com

VIHDIN SALISUDET ry

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
31

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Elias kirjoitti: Hei! Onko mitään tietoa ensi kaudesta harkkojen suhteen? Lähinnä paikka, viikonpäivä ja kellonaika.. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
47

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Webropolin kautta on tulossa Metsänojan Jannen nimellä varustettuna kysely kaikille vähintään 15 vuotiaille jäsenillemme ja tätä nuorempien vanhemmille. Kyse on seuramme vision päivityksestä johon haluamme mahdollisimman laajasti vastauksia jäsenistöltämme. Toivotaan vastaamaan parin viikon sisäl... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
21

VSSkesä Nimenhuuto.com

Kesän ajaksi yhdistettyjen treenien ilmoittautumiskanava. Tarjolla sählyä tiistaisin ja sunnuntaisin, sekä fudista torstaisin, Paikkana Pappilanpelto!

Jakke kirjoitti: Muutama ukko vielä peleille tänään?!?! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vihti
Miehet
61

VSS Pojat 06 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Whatsapp App linkki joukkueen ryhmään tässä : https://chat.whatsapp.com/7WL53ZceL6M8ctHP9PiSvo (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
33

VSS -07 syntyneet Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: HFC-turnaukseen, laittakaa IN/OUT merkinnät jo NYT viikonlopun aikana. Viimeistään su 26.11. Klo 18 mennessä. Listoja pitäisi laittaa jo eteenpäin turnausjärjestäjälle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
32

VSS E ja F-tytöt Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Huomenna kaikki paikalle klo 9 Ruskeasuolle. Peli alkaa klo 9.45. Kiitos kaikille tämän päivän hyvästä tsempistä. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
29

VSS-10 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Hei! Olisiko teidän lapsen koulu tai päiväkoti ryhmässä innostusta salibandy liikuntatunnista? Salisusista voidaan mennä tammikuussa käymään, eli laittakaa yhteystietoja niin otetaan yhteyttä annagarton@hotmail.com (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
44

VSS Sudenpennut Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hei. Tänään ei ole treenejä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
32

VSS Pojat 05 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Kokoonpano huomiseen peliin lisätty tapahtumaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.