Salibandy Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, jääkiekko, sähly, joukkuevoimistelu, kaukalopallo ja hyvinvointi.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vihti

Salibandy - Vihti

VSS Piiri Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Seurapiiri - Hallinnon, Jojojen ja Valmennuksen yhteistyökanava. Nimimerkkeihin kirjataan rooli, missä toimii. Suurimmalla osalla joukkuekoodi (esim. M1 tai D1), vastuuvalmentajalla joukkuekoodin lisäksi v-kirjain ja hallinnon osalta: - PJ = Puheenjohtaja - VPJ = Varapuheenjohtaja - HJ = Hallituksen jäsen Käyttäjäprosessi 1. VSS Hallitus on managereina 2. VSS Hallitus lisää jojot 3. Jojot pyytävät lisäämään ja poistamaan valmentajat (ja muut toimihenkilöt tarpeen mukaan)

Toni kirjoitti: Valmentajatapaamisesta kuulumisia: Valitettavan vähän oli valmentajia paikalla, mutta keskustelun laatu oli kohdallaan. Perustimme paikallaolijoista pienen työryhmän, joka alkaa ensisijassa kehittämään esimerkiksi seuraavia asioita: -tukimateriaalien koostaminen (seurakäsikirja valmennuksen oppaa... (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
64

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Vihdin Pappilanpellon koulun liikuntasalissa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2017-2018 on torstaisin 19.30-21.00.

Virtanen kirjoitti: Terve Voin ajaa huomenna ABC kautta jos joku tarvitsee kyytiä. Olisiko 14:45 sopiva aika. (15 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
32

VSS II Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia otetaan aina mukaan toimintaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ...

Miikka kirjoitti: Tänään on siis se palaveri klo 1930 pappiksella!! Menkää sinne mukaan niin saa infoa tulevasta kaudesta. .. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

Vihdin Salisudet 08 Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien F1-juniorit, (2008 syntyneet).

Topi kirjoitti: Taitaa olla Topin pipo Seppo (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
34

VSS 00-01-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien vuosina 2000-2001 -syntyneiden poikien joukkue. Kaudella 2017-2018 joukkue pelaa SSBL:n Etelä-Suomen B-poikien eliittijatkosarjassa. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia

Tuomas kirjoitti: KUTSU VIHDIN SALISUSIEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN SEURAKOKOUKSEEN AIRHOTELLIIN ke 11.10.2017. Hyvät jäsenet, tervetuloa Vihdin Salisusien sääntömääräiseen seurakokoukseen. Tule vaikuttamaan seuramme tulevaisuuteen. Mikäli haluat olla ehdolla hallitukseen, mutta et pääse paikalle, ilmoita hallinto@vihdinsa... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
29

VSSRangers Nimenhuuto.com

VVS/Rangers B-tytöt pelaavat kauden 17-18 alussa SM-karsinnoissa Harjoituksia on kolmesti viikossa. Kaikki salibandysta kiinnostuneet 01-04 ikäiset tytöt ovat tervetulleita mukaan. Pelaamisen ilo ja hyvä henki ovat meille tärkeintä - ja tulostakin sitä kautta syntyy!

Johanna kirjoitti: Jäsenmaksu; 60e hlö ja jos useampi niin 100e/ perhe. Tarviin tällä viikolla tiedon, jos perheessä useampi niin "keneltä" veloitetaan perhejäsenmaksu ., kiitos. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
36

Susiflikat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien naisten kerho kaikille pelaamisesta ja treenaamisesta kiinnostuneille. Ei tarvitse olla pelikokemusta kunhan löytyy innostusta. Lisäksi joukkue, joka pelaa Etelä-Suomen 4. divisioonassa kaudella 2017-18

Anna kirjoitti: Tulossa jos ehdin ajoissa takaisin Mynämäellä tytön peleistä. Missä muualla voisi kerhoa mainostaa? (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Naiset
37

VSS tytöt 04-07 Nimenhuuto.com

Tammikuussa 2017 perustettu tyttöjen salibandykerho. Syksyllä alkavaan uuteen (2017-2018) kauteen jatkamme D-tyttöjoukkueena ja lähdemme pelaamaan aluesarjaa.

Anna-Maria kirjoitti: MAALIVAHTIVALMMENNUKSEN AJAT (Salla ja Viivi +mukaan pari laukojaa tytöistä) 29.10. alkaen valmennukset alkavat aina klo 9:30 - Tennishalli varattuna puolituntia ennen ensimmäisen ryhmän aloitusta (myös ensimmäisillä kerroilla). Ovikoodi vakio eli 3456. Valmentajat huolehtikoon mukaan laukojia 2-... (15 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
30

VSS Kolmonen Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Kolmonen, eli kolmas miesjoukkue. Nuorten kehittämö ja vanhempien jäähdyttämö. Treenataan taitoja ja fysiikkaa kehittäen. Osallistuu kaudella 2015-16 SSBL:n miesten sarjojen 6. divariin.

Jarno kirjoitti: Eli kerran vielä korjataan,sain virheellisen ajan aikaisemmin.Vuoro onkin 19.30-21.00 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

VSS 02-03 pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien (VSS) vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue. Osallistumme Suomen Salibandyliiton sarjatoimintaan C2 - haastajasarjassa.

Jukka kirjoitti: Tänään 19.45-21.00 vuorolle pelaamaan. T: Jukka (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
18

VSS M1 Nimenhuuto.com

VIHDIN SALISUDET ry

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
30

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Elias kirjoitti: Hei! Onko mitään tietoa ensi kaudesta harkkojen suhteen? Lähinnä paikka, viikonpäivä ja kellonaika.. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
49

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Webropolin kautta on tulossa Metsänojan Jannen nimellä varustettuna kysely kaikille vähintään 15 vuotiaille jäsenillemme ja tätä nuorempien vanhemmille. Kyse on seuramme vision päivityksestä johon haluamme mahdollisimman laajasti vastauksia jäsenistöltämme. Toivotaan vastaamaan parin viikon sisäl... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
22

VSSkesä Nimenhuuto.com

Kesän ajaksi yhdistettyjen treenien ilmoittautumiskanava. Tarjolla sählyä tiistaisin ja sunnuntaisin, sekä fudista torstaisin, Paikkana Pappilanpelto!

Jakke kirjoitti: Muutama ukko vielä peleille tänään?!?! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vihti
Miehet
61

VSS -07 syntyneet Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Heips Jukan musta pipo katosi pukkarista vahingossa mahd jonkun muun kamojen mukana kassiin- pipossa us embassy merkki vinkatkaa jos tulee vastaan kiitos t pekka?lohjan tennaril) (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
31

VSS Pojat 06 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Heippa! Kiitti tiedosta. Maarit (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
34

VSS E ja F-tytöt Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: 12.10 kello 19-20.30 olisi E-tytöillä harjoituspeli Nurmijärvellä SB PRO vastaan! Laittakaa nopeasti In tai Out, jotta tiedetään saadaanko joukkue kasaan! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
28

VSS Pojat 05 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Nyt olisi taas aika hoitaa pelaajalisenssit ja vakuutukset kuntoon! Juniori-ikäisille vakuutuksen ostaminen lisenssin yhteydessä on pakollista. Kun sarjapelit lokakuussa alkaa niin kaikilla tulee olla lisenssit kunnossa. Tänä vuonna pojille pitää hankkia Pelipassi. Pelipassin hinta sisältäen OP V... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
28

VSS-10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
41

VSS Sudenpennut Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Teemu Viitasen salibandyharrastus ei ottanut tuulta alleen. Kuten olette varmaan huomannut, ettei meitä ole siellä näkynyt. Jätämme kerhon tämän vuoden osalta ainakin. Kiitos vetäjille kokeilusta. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.