Salibandy Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, sähly, jääkiekko, hyvinvointi, juoksu ja haku.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vihti

Salibandy - Vihti

VSS Piiri Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Seurapiiri - Hallinnon, Jojojen ja Valmennuksen yhteistyökanava. Nimimerkkeihin kirjataan rooli, missä toimii. Suurimmalla osalla joukkuekoodi (esim. M2 tai D1) ja hallinnon osalta: - PJ = Puheenjohtaja - VPJ = Varapuheenjohtaja - HJ = Hallituksen jäsen Käyttäjäprosessi 1. VSS Hallitus on managereina 2. VSS Hallitus lisää jojot 3. Jojot pyytävät lisäämään valmentajat (ja muut toimihenkilöt tarpeen mukaan)

Anna-Maria kirjoitti: Lauantaina 1.4.2017 klo 12 Nummelanharjun koulun ruokasalissa pidetään salisusien vanhemmille ja toimihenkilöille tietoisku siitä, miten syöminen vaikuttaa urheilijan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Puhutaan mm. turnauspäivien ravitsemuksesta. Tässä tilaisuuden mainos. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
59

vsstytöt Nimenhuuto.com

VVS tytöt pelaavat kaudella 16-1617 C-haastajasarjassa ja B-kilpasarjassa. Harjoituksia on kolmesti viikossa. Kaikki salibandysta kiinnostuneet 00-04 ikäiset tytöt ovat tervetulleita mukaan. -05 ikäisetkin tytöt voivat mainiosti tulla mukaan kokeilemaan, miltä salibandy mahtavassa joukkueessamme tuntuu. Pelaamisen ilo ja hyvä henki ovat meille tärkeintä - ja tulostakin sitä kaiutta syntyy!

Johanna kirjoitti: Gutz myytiin yht.90 tilausta! Ylivoimainen myyjä= Tiuku=18 kpl!!! Hienoa! Toiselle sijalle; Emma B, Jade ja Mea = myitte hienosti jokainen 15 kpl!!! Eli mallikappaleista saatte valita mitä otatte. Lisäksi myynnit saa vähentää Tallinan reisusta henk koht= ilmoitan/muistutan tästä vielä myöhemmin. ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
29

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Liikunta Sammossa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2016-2017 on keskiviikkoisin 19.00-20.30 ja perjantaisin klo 20.00-21-30.

Malvela kirjoitti: Huhtikuun 26. ennen treenejä pidetään kokous. Teemana ensi kauden suunnitelmat. Eli kaikkien joukkueen jäsenten pitää kertoa ensi kauden suunnitelmistaan ja sitoutumisestaan joukkueen toimintaan. Kokoukseen osallistuminen suotavaa, "lähes" pakollista. Jos et pakottavista syistä pääse kokoukseen, ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
28

VSS 00-01-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien vuosina 2001 -syntyneiden poikien joukkue. Kaudella 2016-2017 osallistumme Suomen Salibandyliiton SM-karsintasarjaan ja vähintään C1 - kilpasarjaan. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: Salibandynuori! Haluatko olla osa laadukasta tulevaisuuden joukkuetta vanhass...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
26

VSS II Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia otetaan aina mukaan toimintaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ...

Miikka kirjoitti: Tänään on siis se palaveri klo 1930 pappiksella!! Menkää sinne mukaan niin saa infoa tulevasta kaudesta. .. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

Vihdin Salisudet 08 Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien F2-juniorit, (2008 syntyneet).

Toni kirjoitti: Ensi sunnuntain pelaajat löytyvät: https://vihdinsalisudet08.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=IIX_turnaus_Black.pdf&id=731152 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
39

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

Johanna kirjoitti: Heippa pelurit ja vanhemmat. Nyt kun kausi lähenee loppuaan ( 1.4 viimeiset sarjapelit ) on aika miettiä tulevaisuutta. Miettikää ja keskustelkaa yhdessä kotona millä tavalla haluaisitte jatkaa ensi kaudella. Haluaako oma poika: - Harrastaa tavoitteellista urheilua ja salibandyä sarjapelejä pelaa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
27

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Kim kirjoitti: VSS Green/White Harkka Matsi Hyvinkää Vielä tarvittaisiin pelaajia harkka matsiin Hyvinkäälle, tällä hetkellä pelaajia on 9 ja olisi hyvä jos saataisiin vielä 5 pelaajaa lisää niin saadaan kaksi "täyttä" joukkuetta. Harkka matsi on avoin siis nyt kaikille ryhmille, Black, Orange, Green ja White. ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
51

Susiflikat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien naisten kerho kaikille pelaamisesta ja treenaamisesta kiinnostuneille. Ei tarvitse olla pelikokemusta kunhan löytyy innostusta.

Carita kirjoitti: Pikkuehkä, jos lastenvahtikuviot saadaan onnistumaan (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Naiset
36

VSS tytöt 04-07 Nimenhuuto.com

Tammikuussa 2017 perustettu tyttöjen salibandykerho. Syksyllä alkavaan uuteen (2017-2018) kauteen jatkamme D-tyttöjoukkueena ja lähdemme pelaamaan aluesarjaa.

Anna-Maria kirjoitti: Hei vanhemmat ja tytöt! Pidimme tänään D-tytöille tyttöjen illan. Mukaan pääsi 13 tyttöä. Alun pienen jännityksen jälkeen juttu alkoi luistaa. Tutustuimme toisiimme ja sovimme yhdessä joukkueelle pelisäännöt. Tytöt saivat itse miettiä mitkä asiat tekevät hyvän joukkueen. Sellaisen missä kaikkien ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
26

VSS Kolmonen Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Kolmonen, eli kolmas miesjoukkue. Nuorten kehittämö ja vanhempien jäähdyttämö. Treenataan taitoja ja fysiikkaa kehittäen. Osallistuu kaudella 2015-16 SSBL:n miesten sarjojen 6. divariin.

Miikka kirjoitti: Uudet pelaajat!! Pitäkää huoli että LISENSSI ASIAT on kunnossa, jos meinaatte PELATA !! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
30

VSS 02-03 pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien (VSS) vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue. Osallistumme Suomen Salibandyliiton sarjatoimintaan C2 - haastajasarjassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eilen Ski-lätkä-säbä messuilla kyllä pääpaino oli edelleen lätkässä ja siellä kai se raha liikkuu.Säbä oli edustettuna yhdellä peli kaukalolla ja yhdellä varustemyynti kojulla. Seuroista en nähnyt yhtään listausta. Hieno laji vähän markkinointia (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
27

VSSkesä Nimenhuuto.com

Kesän ajaksi yhdistettyjen treenien ilmoittautumiskanava. Tarjolla sählyä tiistaisin ja sunnuntaisin, sekä fudista torstaisin, Paikkana Pappilanpelto!

Jakke kirjoitti: Muutama ukko vielä peleille tänään?!?! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vihti
Miehet
61

VSS M1 Nimenhuuto.com

VIHDIN SALISUDET ry

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
31

VSS -07 syntyneet Nimenhuuto.com

Aira kirjoitti: Hei, muistakaa ilmoittautua viimeistään huomenna la 25.3 peleihin. Haastajasarjan pelit Keravalla ja kilpasarjalla järjestelyvuoro Kauklahdessa. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
31

VSS Pojat 06 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei kaikille, Valitettavasti sain tänään LoSb joukkueen puolelta valitettavia uutisia. Heidän osaltaan suurin osa heidän pelaajista ja toimijoista on erinäisten tautien omana. Eli pelit ovat peruttu tältä päivältä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
29

VSS E-tytöt Nimenhuuto.com

Bertta kirjoitti: Aki ja Tomi, T08-09 futis harkat muuttuivat välikaudelle. Pyydettiin harkka-aikoja tiedoksi seuralle. Minähän tiedän vain nimenhuudossa olevat asiat. Voisiko/ kerkeisikö / toinen teistä olla yhteydessä Nupsiin päin. Teillä on varmasti jo kesääkin mietitty niin tulisi samalla nekin tiedoksi heille... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
33

VSS XO Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Tuosta sarjataulukkoon: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-es-m5d-05/1277 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
28

VSS Sudenpennut Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Ne vanhemmat joiden lapset eivät ehtineet syksyn kerhopaitatilaukseen ilmoitatteko lapsen nimen tänne viestillä niin yritetään saada uutta tilausta aikaiseksi. Tässä ohjeet koon valintaan Paidat ovat saatavilla seuraavisti; 104cm (3-4v), 116cm (5-6v) ja 128cm (7-8v) Tilatkaa mielummin isompi että... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
38

VSS Pojat 05 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Kokoonpano ma peliin lisätty tapahtumaan (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.