Salibandy Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, jääkiekko, sähly, kaukalopallo, hyvinvointi ja juoksu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vihti

Salibandy - Vihti

VSS Piiri Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Seurapiiri - Hallinnon, Jojojen ja Valmennuksen yhteistyökanava. Nimimerkkeihin kirjataan rooli, missä toimii. Suurimmalla osalla joukkuekoodi (esim. M2 tai D1) ja hallinnon osalta: - PJ = Puheenjohtaja - VPJ = Varapuheenjohtaja - HJ = Hallituksen jäsen Käyttäjäprosessi 1. VSS Hallitus on managereina 2. VSS Hallitus lisää jojot 3. Jojot pyytävät lisäämään valmentajat (ja muut toimihenkilöt tarpeen mukaan)

Anna kirjoitti: Moi! Onko tulevalla viikolla sattumoisin vapaita vuoja missään tarjolla su, ti, ke tai to? Naiset ottaisivat mielellään. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
58

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Liikunta Sammossa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2016-2017 on keskiviikkoisin 19.00-20.30 ja perjantaisin klo 20.00-21-30.

Mikko kirjoitti: Make ja Jussi, Jarkko Kiuru on kiinnostunut M40, jos se tulee. (26 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

VSS06haastaja Nimenhuuto.com

Vihdin Salisudet -06-07 yhdistelmäjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme lähtökohtaisesti -06 syntyneitä urheilullisia ja motivoituneita pelaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
13

VSS II Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia otetaan aina mukaan toimintaan. Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä ...

Miikka kirjoitti: Tänään on siis se palaveri klo 1930 pappiksella!! Menkää sinne mukaan niin saa infoa tulevasta kaudesta. .. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
29

VSS tytöt 04-07 Nimenhuuto.com

Tammikuussa 2017 perustettu tyttöjen salibandykerho. Syksyllä alkavaan uuteen (2017-2018) kauteen jatkamme D-tyttöjoukkueena ja lähdemme pelaamaan aluesarjaa.

Anna-Maria kirjoitti: Tässä ohjeita omatoimiseen treenaamiseen nyt kesällä. Maanantain salivuoro Nuhakolla ja torstain fysiikkaharkat Vihdin urheilukentällä jatkuvat elokuun alkuun. Välillä harkkoja joudutaan perumaan työkiireiden tai lomailun vuoksi, seuraa siis tiiviisti nimenhuutoa. Jos harkkoja ei pidetä tai et pä... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
28

Susiflikat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien naisten kerho kaikille pelaamisesta ja treenaamisesta kiinnostuneille. Ei tarvitse olla pelikokemusta kunhan löytyy innostusta.

Soili kirjoitti: Mistä sinne saliin mennään sisään? En ole käynyt uudessa vielä. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vihti
Naiset
39

VSS 00-01-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien vuosina 2000-2001 -syntyneiden poikien joukkue. Kaudella 2017-2018 osallistumme Suomen Salibandyliiton SM-karsintasarjaan ja vähintään B - kilpasarjaan. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia

Oskari kirjoitti: harkkapeli on ilmeisesti peruttu? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
24

VSSRangers Nimenhuuto.com

VVS/Rangers B-tytöt pelaavat kauden 17-18 alussa SM-karsinnoissa Harjoituksia on kolmesti viikossa. Kaikki salibandysta kiinnostuneet 01-04 ikäiset tytöt ovat tervetulleita mukaan. Pelaamisen ilo ja hyvä henki ovat meille tärkeintä - ja tulostakin sitä kautta syntyy!

Mikko kirjoitti: Tämän viikon harjoittelu, omatoimisesti: Tytöt: Valmentajilta ISOT kiitokset eilisistä treeneistä. 1. Kiitos: Treenit oli vaativat ja teitte ne keskittyneesti ja hyvin alusta loppuun. 2. Kiitos: Teitte yhdessä koko ajan. 3. Kiitos: Taso oli kova! Todella näkyy, että on harjoiteltu. Kovakuntoisimp... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
30

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Jarno kirjoitti: Tiedoksi tänne Nimenhuutoonkin että Eerikkilän seuraleiri on peruttu Fjunioreitten osalta tänä vuonna.Poistin tapahtuman Nhuudosta. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
52

VSS 02-03 pojat Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien (VSS) vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue. Osallistumme Suomen Salibandyliiton sarjatoimintaan C2 - haastajasarjassa.

Jarno kirjoitti: Tänään voi mennä Bjunnujen vuorolle pelailee,Nuhako 18-19.30 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Pojat
26

Vihdin Salisudet 08 Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien F2-juniorit, (2008 syntyneet).

Toni kirjoitti: Seuraleiri Eerikkilässä 25.8.-27.8. vaatii toimenpiteitä. Laittaisitteko sitovat ilmoittautumiset minulle ASAP? Hinta on muistaakseni 160 euroa paikkeilla lapselta ruokineen. Jos aikuinen haluaa tulla mukaan, niin silloin omalla kustannuksella päässee mukaan kun/jos tilaa. Muistaakseni oli juttua... (17 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
37

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

Johanna kirjoitti: Webropolin kautta on tulossa Metsänojan Jannen nimellä varustettuna kysely kaikille vähintään 15 vuotiaille jäsenillemme ja tätä nuorempien vanhemmille. Kyse on seuramme vision päivityksestä johon haluamme mahdollisimman laajasti vastauksia jäsenistöltämme. Toivotaan vastaamaan parin viikon sisäl... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
24

VSS Kolmonen Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien Kolmonen, eli kolmas miesjoukkue. Nuorten kehittämö ja vanhempien jäähdyttämö. Treenataan taitoja ja fysiikkaa kehittäen. Osallistuu kaudella 2015-16 SSBL:n miesten sarjojen 6. divariin.

Jarno kirjoitti: Varmuuden vuoksi laitan tänne myös että pe illan Nuhako peruttu judoturnauksen takia (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
30

VSSkesä Nimenhuuto.com

Kesän ajaksi yhdistettyjen treenien ilmoittautumiskanava. Tarjolla sählyä tiistaisin ja sunnuntaisin, sekä fudista torstaisin, Paikkana Pappilanpelto!

Jakke kirjoitti: Muutama ukko vielä peleille tänään?!?! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vihti
Miehet
61

VSS M1 Nimenhuuto.com

VIHDIN SALISUDET ry

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
32

VSS -07 syntyneet Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: Tervehdys kaikki vanhat ja uudet 07 joukkueen pelaajat ja huoltajat! Tässä viestissä muutama säbään liittyvä juttu vaikka kesälomakausi onkin parhaillaan menossa. VSS07 joukkue on nyt ilmoitettu Eerikkilään leirille elokuisena viikonloppuna 26.8. – 27.8. Tulossa varmasti mukava viikonloppu kauden... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
33

VSS Pojat 06 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Heippa, Sunnuntaina joukkueella on salibandyliiton etelä-Suomen E2-poikien välisarjan viimeisen turnauskierroksen ottelut. Taistelu 1.sijasta välisarjalohkossa jatkuu. Pojilla on kaksi peliä turnauskierroksella. Kello 11.00 ja 14.00. Kentällä 5. Lohkosijoituksesta riippuen Pelit saattavat jatkua ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
28

VSS E-tytöt Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Hei kaikki. Heinäkuussa harjoitellaan omatoimisesti. Tallensin heinäkuun harjoitusohjelman tiedostoihin. Sama asia vielä alla tekstimuodossa. Hyvää kesää kaikille lapsille ja vanhemmille!!! Heinäkuun aikana on hyvä liikkua 3 kertaa viikossa. Jos harrastat muuta urheilulajia 3 kertaa viikossa, nii... (29 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
27

VSS Sudenpennut Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Emme ole vielä saaneet siirrettyä niitä pelaajia G-junnuihin joiden oli sinne tarkoitus siirtyä. Tämä tapahtuu kyllä jollain aikavälillä. G-junnujen kesätreenit käynnistyvät huomenna klo 17:00 Nuhakolla ( Vihdin uimahalli, Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela). Sisään pääsee uimahallin sisäänkäynnin p... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
51

VSS XO Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi! Tämän ja ensi viikon treenit siirretty nimenhuudossa (ja oikeasss elämässä) Nummelanharjun koululle. Huomioikaa uusi alkamisaika jo klo 20! Loppuu klo 22 vanhaan malliin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.