Käsipallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen, palokunta ja brazilian jiu jitsu.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Hanko

Käsipallo - Hanko

HC HIK 04-06 Nimenhuuto.com

Hikkenin käsipallojunnut harjoitukset ja pelit valmentajina toimii Jonas Westerholm, Jonathan Ajosmäki, Anders Sjödahl sekä Anders Wikström

Sanna kirjoitti: Hei. vielä puuttuu 2 kpl peliasuja (shortsit ja t-paita) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Ei asetettu
18

HC HIK -02 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Jag o Rasmus åkar med Veronica på lördag,har någon plats för Rasmus och Edwin på söndag?H.Monica (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Handboll käsipallo
Hangö/Hanko
Ei asetettu
21

HC HIK Damer Nimenhuuto.com

Glada damer som gillar hanttis:)

Petra kirjoitti: 26.3 gick inte för Cocks, men dom har godkännt tisdag 28.3. Problemet är att vi måste få in matchen, för sen är hallen stängd och sen blir det påsk. Så match tisdag 28.3. Jag kommer till hallen idag, så den som har Gutz beställningar kan ge dom åt mig. Förstod att det inte har gått så jättebra me... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Naiset
23

HC HIK F-02-03 Nimenhuuto.com

Linda kirjoitti: Hej! De sku vara dags att dra igång igen :) flickorna kommer slås ihop med B-flickorna, och första gemensamma samlingen skulle vara måndag 17.7 kl. 18 i Lejonparken! Vi kommer först prata om kommande säsong (hur läget med spelaren ser ut osv) och sedan blir det lite fysik och beach hanttis som av... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Käsipallo
Hanko
Tytöt
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.