Käsipallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen, palokunta ja brazilian jiu jitsu.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Hanko

Käsipallo - Hanko

HC HIK 04-06 Nimenhuuto.com

Hikkenin käsipallojunnut harjoitukset ja pelit valmentajina toimii Jonas Westerholm, Jonathan Ajosmäki, Anders Sjödahl sekä Anders Wikström

Sanna kirjoitti: Hei. Nyt on aika viimeiseen puristukseen keksien kanssa. Ajattelin, että menisimme poikien kanssa K-halliin myymään loppuja keksejä perjantaina 27.1 alkaen klo 12 - 13 ja pari tuntia vuoro. Vuorossa kerrallaan pari poikaa ja ainakin yksi aikuinen. Nyt saa itse valita ajan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Ei asetettu
20

HC HIK -02 Nimenhuuto.com

Malin kirjoitti: Ingen träning 21.2 (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Hangö/Hanko
Ei asetettu
22

HC HIK Damer Nimenhuuto.com

Glada damer som gillar hanttis:)

Lotta kirjoitti: Ingen träning för lite folk. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Naiset
23

HC HIK F-02-03 Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Dicken föreslår match mot dem 25.3i Hesa. Vi borde svara så snabbt som möjligt. Svara mig före onsdagen om det passar för er! (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Käsipallo
Hanko
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.