Käsipallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen, palokunta ja brazilian jiu jitsu.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Hanko

Käsipallo - Hanko

HC HIK 04-06 Nimenhuuto.com

Hikkenin käsipallojunnut harjoitukset ja pelit valmentajina toimii Jonas Westerholm, Jonathan Ajosmäki, Anders Sjödahl sekä Anders Wikström

Jonas kirjoitti: Här sku vara ett handbollsläger för grabbarna!! BK-46 Handboll Sportlovsläger vecka 8, 20-24.2.2017 Välkommen till handbollslägret i Karis där alla är välkomna och kommer att ha en rolig vecka tillsammans med representationsspelarna i BK-46 Handboll. Huvudtemat är glädje och energi men vi är ocks... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Ei asetettu
21

HC HIK -02 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Hej! Pojkarna har skribaträff i kyrkan 5.2 kl 15.00 (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Hangö/Hanko
Ei asetettu
22

HC HIK Damer Nimenhuuto.com

Glada damer som gillar hanttis:)

Lena kirjoitti: Hej, hur skulle det vara om vi hyr han-cars paketbil till Riihimäki. Kostar 100€ + bensa ( kanske 50€), så ryms 9 personer dit å sku då bli 17€/ person. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Naiset
23

HC HIK F-02-03 Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Vi har blivit beviljade 1500€ av Sparbanks stiftelsen för Irsta Blixten turneringen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Käsipallo
Hanko
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.