Käsipallo Hanko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hanko ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, handboll käsipallo, kamppailu, telinevoimistelu, harrastekiekko, harraste futis, amerikkalainenjalkapallo, pilkkiminen ja palokunta.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Hanko

Käsipallo - Hanko

HC HIK 04 Nimenhuuto.com

Hikkenin käsipallojunnut harjoitukset ja pelit valmentajina toimii Jonas Westerholm, Lillan Puputti, Niklas Rosvall sekä Anders Wikström

Sanna kirjoitti: Hei. Muistutus älkää jättäkö mitään arvotavaraa pukuhuoneisiin urheilutallolla harkkojen ajaksi, vaan ottakaa esim. puhelimet hallin puolelle mukaan. Till påminne ta inte med onödiga värdesaker till träningarna, och har de telefoner, plånböcker, nycklar etc med sig så lämna ingenting i omklädning... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Ei asetettu
19

HC HIK -02 Nimenhuuto.com

Malin kirjoitti: Obs! Träningen börjar 17.30 på tisdag 19.12 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Handboll käsipallo
Hangö/Hanko
Ei asetettu
22

HC HIK Damer Nimenhuuto.com

Glada damer som gillar hanttis:)

Petra kirjoitti: Hej, nu finns matchdagarna insatta. Jag försöker ordna med pelipäivä i Borgå. Och kanske samma system med någon hemmamatch: 2 matcher på samma dag. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Naiset
24

HC HIK F-02-03 Nimenhuuto.com

Linda kirjoitti: Hej! De sku vara dags att dra igång igen :) flickorna kommer slås ihop med B-flickorna, och första gemensamma samlingen skulle vara måndag 17.7 kl. 18 i Lejonparken! Vi kommer först prata om kommande säsong (hur läget med spelaren ser ut osv) och sedan blir det lite fysik och beach hanttis som av... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Käsipallo
Hanko
Tytöt
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.