Salibandy Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, käsipallo, tennis, suunnistus ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Porvoo

Salibandy - Porvoo

PSS harrasteryhmät Nimenhuuto.com

PSS:n harrastetoiminta pitää sisällään nappulakerhot, harrasteryhmät sekä vanhemmissa juniori-ikäluokissa niin akatemia- kuin harrastetason ryhmät. PSS:n harrasteryhmissä oli mukana kaudella 2014-2015 noin sata lasta ja nuorta. Syksyllä 2015 seuran tarkoituksena on perustaa uusia kerhoryhmiä niin lapsille kuin nuorillekin. Harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalampana. Tarkoitus on tarjota paikka aloittaa salibandyharrastus sekä pitää kuntoa ja liikunnallista elämäntapaa yllä. Harrasteryhmistä on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä joukkueisiin.

Jarkko kirjoitti: Ollaan Tonin kanssa molemmat lätkäturnauksessa, saadaanko junnuista vetäjiä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
22

PSS CTK 2014-2015 Nimenhuuto.com

Kaudella 2014-2015 C-tytöt tavoittelevat paikkaa SM-sarjaan. Osa C-tytöistä on mukana myös naisten liigajoukkueen harjoituksissa. Heitä tullaan kuitenkin kauden aikana näkemään B/C-tyttöjen tapahtumissa. Peliryhmät muodostetaan niin, että huomioon otetaan sitoutuminen, motivaatio, lahjakkuus, muu elämän tilanne ja pelaajan oma tahto. Yksilötasolla tavoitteena on antaa tytöille mahdollisuus kehittyä urheilijaksi, joka luottaa itseensä ja tekemiseensä ja toisaalta mahdollistetaan teknisesti kehittävä, iästä riippumaton, taitotason mukainen lajiharjoittelu. Joukkuetasolla tavoitteena on tarjota mahdollisuus pelata henkisesti yhtenäisessä, taktisesti osaavassa ja kilpailukykyisessä joukkueessa. -----------------------------------------------------

Ronja kirjoitti: Moikka kaikille! tarvitsen teidän apuanne su peliin,kahviossa on tarpeeksi myyjiä mutta leipomuksia tarvittaisiin lisää. valmiina on 2 pellillistä mokkapaloja,korvapuusteja,gluteenitonta makeeta toivomus olisi että saataisiin vielä:n.20 sämpylää valmiina(juusto,kinkku ,salaatti,kurkku) 20 ruislei... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
37

TeHo Nimenhuuto.com

TeHo eli Team Honkala https://sites.google.com/site/tehoturnaus/ https://www.facebook.com/groups/404593046252809/

Christian kirjoitti: Lauantaina 10.6 on kauden päättäjäiset Sannaisten Kartanossa Luvassa mm. Ruokaa säbää, fribee golfia, beerpongia, saunaa ym. ym. Ilmoittautuminen maksamalla 25€ TeHon tilille FI 6040501020014568 tai sitten suoraan minulle viimeistään 31.5! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

PSS Fonzie ja M-35 Nimenhuuto.com

Pelataan 4-div. m35 ja m40 sarjoja. Ydinryhmä on sama, mutta jokaisessa joukkueessa on oma kokoonpano.

Kari kirjoitti: Voisin tulla väistelemään palloja... :D (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
61

HiViri Nimenhuuto.com

HiVirin miesten sähly. Reenit ma ja ke klo 20.30 Hinthaaran koululla.

Juuso kirjoitti: Kai maanantaina vielä pelit? (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
49

pssmiehet Nimenhuuto.com

PSS Miehet 2015-2016

Kimmo kirjoitti: Hei. Vain 14 on ilmoittautunut saunailtaan. Jos porukkaa ilmestyy enemmän, niin annoskoot (ainakin ruuassa) pienenevät, sillä ruokatilaus lähtee ilmoittautumisten perusteella. Thanks for understanding. Kimmo (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
39

ToBK2008 salibandy Nimenhuuto.com

Kylän kovin 08-joukkue!

Rufus kirjoitti: Huomenta Saiko joku eilen mahdollisesti väärät Nokian kumisaappaat ? Rufus (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Tolkkinen, Porvoo
Sekajoukkue
21

PSS B-tytöt II Nimenhuuto.com

PSS B-tyttöjen I-divarin joukkio

Noora kirjoitti: Hei, vaikka kausi on saatu onnellisesti päätökseen ja päättäjäisetkin vietetty täytyy vielä vähän palata viimekauteen. Tilanne on nyt niin että meillä on vielä maksamatta tuomarimaksut play of karsinnoista, 40€, huhtikuun salimaksut 129,30 ja toimintamaksu nro 2 joka on 450€. Eli yhteensä 619,30 ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
20

PSS Faijat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue koostuu lähinnä faijoista, joiden jälkikasvu pelailee PSS:n joukkueis...

Pekka kirjoitti: Ei taida olla tänään mitään pelejä...? (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

PSS P06 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Moi Mitään virallista ilmoitusta aikatauluista ei ole tullut, mutta muualta tiedon jyviä poimittuna taitaa olla niin että Tarkkisten kyläturnaus lauantaina 10.6. ja Kevätkumpu lauantaina 19.8. Muista ei mitään hajua vielä. Meille osuus sarja 05-06. -sakke (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

PSS A-tytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 3. finaalipeli ke 12.4.2017 Tehtävät ja tuotavat Tehtävät Pöytäkirja - Pirjo Kaikkonen Kello - Kai Schroderus Kuuluttaja - Tuija Lassila Buffa - Tuominen, Gustafsson Parhaat pelaajat - Henriksson Torjunnat - Gustafsson Siivousvastaavat - Tuominen , Nurme Tuotavat Mokkapalat - Askola Pullat - Koli... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
24

HaKu saba naiset Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Aika vähän porukkaa treeneissä.ilm.loputkin niin tiedetään ,monta meitä on .vai suunnitellaanko jotain muutA illaksi .???? (27 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
26

PSS naiset Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moikka Porvoon Stadium Team Sales informoi. Nyt voi myymälästä ostaa suoraan PSS gymbagejä. Hinta 9,90 eur. Hyvä lahjavinkki vielä jouluksi ;) Gymbag on väriltään musta, jossa on painettu seuran logo. Tämä tiedoksi. - Tero (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
51

PSA Nimenhuuto.com

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
14

PSS D tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Siirtyminen MyClubiin! Lähetän liittymislinkit myclubiin tänään sunnuntaina (23.10.). Liittymislinkki lähtee huoltajan sähköpostiosoitteeseen, paitsi siinä tapauksessa, että nimenhuudossa on ollut pelaajalle merkittynä tämän oma sähköpostiosoite. Toimikaa näin: - Aktivoikaa tili ja täydentäkää pe... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
52

Kevätkummun HIFK Nimenhuuto.com

Harrastetaan Talvella salibandyä ja kesällä Jalkapalloa, ja kaikkea kivaa mitä keksitäänkin

Johanna kirjoitti: Perjantain harjoitukset On siirretty Amistolle. Perämiehentie 6. Aika sama klo19-20 Johanna (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Porvoo Kevätkumpu
Sekajoukkue
29

PSS Pink Ladies Nimenhuuto.com

PSS Junioreiden (P03 ja P04 -joukkueiden) äitien syksyllä 2012 perustama vähän sinne päin pelaileva joukkue. Lajina salibandy on ehkä vähän liioittelua, mutta lähempänä kuin koripallo. Yhteyshenkilö: hani.olsson@porvoonsalibandyseura.net

Anita kirjoitti: Moi! Ne jotka maksoivat syksyllä kausimaksun, ilmoittakaa minulle tilinumeronne ( IBAN-muodossa) niin palautan rahat. Tilillä rahaa niin että saadaan tämän kauden salivuorot maksettua , ja sen jälkeen loppuu tämä kokonaan, kun ei ole tarpeeksi kiinnostuneita. Salinkin voisi varmaan perua jos viel... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
24

PSS Edustus Nimenhuuto.com

Porvoon Salibandyseura, miesten edustusjoukkue 2011-2012.

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
26

Tarkkisten Puumat Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei Puumat! Nyt olisi saunailta tiiedossa 16.6 Tarkkisissa partiolaisten majalla, lähellä Epoon tienhaaraa. Sinne tulisi myös Tarkkisten miesten joukkueesta ja joitakin kyläläisiä. Ohjelmassa pientä purtavaa, saunomista jos haluaa ja pieniä leikkimielisiä kilpailuja. Vastatkaa minulle pikaisesti,... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
23

PSS 2004 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Anteeksi. Tuli Puumien viesti väärään paikkaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Porvoo
Pojat
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.