Salibandy Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, tennis, suunnistus, kaukalopallo ja soutu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Porvoo

Salibandy - Porvoo

PSS harrasteryhmät Nimenhuuto.com

PSS:n harrastetoiminta pitää sisällään nappulakerhot, harrasteryhmät sekä vanhemmissa juniori-ikäluokissa niin akatemia- kuin harrastetason ryhmät. PSS:n harrasteryhmissä oli mukana kaudella 2014-2015 noin sata lasta ja nuorta. Syksyllä 2015 seuran tarkoituksena on perustaa uusia kerhoryhmiä niin lapsille kuin nuorillekin. Harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalampana. Tarkoitus on tarjota paikka aloittaa salibandyharrastus sekä pitää kuntoa ja liikunnallista elämäntapaa yllä. Harrasteryhmistä on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä joukkueisiin.

Jarkko kirjoitti: Ollaan Tonin kanssa molemmat lätkäturnauksessa, saadaanko junnuista vetäjiä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
22

PSS CTK 2014-2015 Nimenhuuto.com

Kaudella 2014-2015 C-tytöt tavoittelevat paikkaa SM-sarjaan. Osa C-tytöistä on mukana myös naisten liigajoukkueen harjoituksissa. Heitä tullaan kuitenkin kauden aikana näkemään B/C-tyttöjen tapahtumissa. Peliryhmät muodostetaan niin, että huomioon otetaan sitoutuminen, motivaatio, lahjakkuus, muu elämän tilanne ja pelaajan oma tahto. Yksilötasolla tavoitteena on antaa tytöille mahdollisuus kehittyä urheilijaksi, joka luottaa itseensä ja tekemiseensä ja toisaalta mahdollistetaan teknisesti kehittävä, iästä riippumaton, taitotason mukainen lajiharjoittelu. Joukkuetasolla tavoitteena on tarjota mahdollisuus pelata henkisesti yhtenäisessä, taktisesti osaavassa ja kilpailukykyisessä joukkueessa. -----------------------------------------------------

Ronja kirjoitti: Moikka kaikille! tarvitsen teidän apuanne su peliin,kahviossa on tarpeeksi myyjiä mutta leipomuksia tarvittaisiin lisää. valmiina on 2 pellillistä mokkapaloja,korvapuusteja,gluteenitonta makeeta toivomus olisi että saataisiin vielä:n.20 sämpylää valmiina(juusto,kinkku ,salaatti,kurkku) 20 ruislei... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
37

PSS Fonzie ja M-35 Nimenhuuto.com

Pelataan 4-div. m35 ja m40 sarjoja. Ydinryhmä on sama, mutta jokaisessa joukkueessa on oma kokoonpano.

Kari kirjoitti: Voisin tulla väistelemään palloja... :D (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
61

TeHo Nimenhuuto.com

TeHo eli Team Honkala https://sites.google.com/site/tehoturnaus/ https://www.facebook.com/groups/404593046252809/

Christian kirjoitti: Hei TeHo -turnaus tuli oli ja meni, tässä vähän tilastoja, tuloksia ja kuvia -Parempi myöhään kun ei milloinkaan Kuvat saa kopioida ja jakaa kunhan kuvaajan nimi pysyy kuvissa Jakakaa joukkueenne kesken Kiitos osallistumisesta ja tavataan taas samoissa merkeissä!! Hyvää Kesää kaikille T. TeHo & L... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

HiViri Nimenhuuto.com

HiVirin miesten sähly. Reenit ma ja ke klo 20.30 Hinthaaran koululla.

Juuso kirjoitti: Kai maanantaina vielä pelit? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
49

pssmiehet Nimenhuuto.com

PSS Miehet 2015-2016

Kimmo kirjoitti: Hei. Vain 14 on ilmoittautunut saunailtaan. Jos porukkaa ilmestyy enemmän, niin annoskoot (ainakin ruuassa) pienenevät, sillä ruokatilaus lähtee ilmoittautumisten perusteella. Thanks for understanding. Kimmo (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
38

ToBK2008 salibandy Nimenhuuto.com

Kylän kovin 08-joukkue!

Rufus kirjoitti: Huomenta Saiko joku eilen mahdollisesti väärät Nokian kumisaappaat ? Rufus (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Tolkkinen, Porvoo
Sekajoukkue
21

PSS B-tytöt II Nimenhuuto.com

PSS B-tyttöjen I-divarin joukkio

Noora kirjoitti: Hei, vaikka kausi on saatu onnellisesti päätökseen ja päättäjäisetkin vietetty täytyy vielä vähän palata viimekauteen. Tilanne on nyt niin että meillä on vielä maksamatta tuomarimaksut play of karsinnoista, 40€, huhtikuun salimaksut 129,30 ja toimintamaksu nro 2 joka on 450€. Eli yhteensä 619,30 ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
20

PSS Faijat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue koostuu lähinnä faijoista, joiden jälkikasvu pelailee PSS:n joukkueis...

Pekka kirjoitti: Ei taida olla tänään mitään pelejä...? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

PSS naiset Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Huomio ! Ohessa ohjeet tiistaina olevaan sovitustilaisuuteen treeneine jälkeen. Varustepäällikkö Dani Sainio sekä Tuizi on paikalla keräämässä koot listoille. Toivon = edellytän, että kaikki ovat paikalla ( paitsi Ella S, Henna ja Krisse) niin saadaan lista lähtemään tilaukseen heti tiistaina ill... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
49

PSS A-tytöt Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Moi, Naisten ja A-tyttöjen OT ohjelmat viikoille 26 ja 27 nyt myös A-tyttöjen nimenhuudossa kuvat ja materiaalit kansiossa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
24

PSS P06 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Moi Mitään virallista ilmoitusta aikatauluista ei ole tullut, mutta muualta tiedon jyviä poimittuna taitaa olla niin että Tarkkisten kyläturnaus lauantaina 10.6. ja Kevätkumpu lauantaina 19.8. Muista ei mitään hajua vielä. Meille osuus sarja 05-06. -sakke (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

HaKu saba naiset Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Aika vähän porukkaa treeneissä.ilm.loputkin niin tiedetään ,monta meitä on .vai suunnitellaanko jotain muutA illaksi .???? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
26

PSA Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
14

PSS D tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Siirtyminen MyClubiin! Lähetän liittymislinkit myclubiin tänään sunnuntaina (23.10.). Liittymislinkki lähtee huoltajan sähköpostiosoitteeseen, paitsi siinä tapauksessa, että nimenhuudossa on ollut pelaajalle merkittynä tämän oma sähköpostiosoite. Toimikaa näin: - Aktivoikaa tili ja täydentäkää pe... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
52

Kevätkummun HIFK Nimenhuuto.com

Harrastetaan Talvella salibandyä ja kesällä Jalkapalloa, ja kaikkea kivaa mitä keksitäänkin

Johanna kirjoitti: Perjantain harjoitukset On siirretty Amistolle. Perämiehentie 6. Aika sama klo19-20 Johanna (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Porvoo Kevätkumpu
Sekajoukkue
29

PSS Pink Ladies Nimenhuuto.com

PSS Junioreiden (P03 ja P04 -joukkueiden) äitien syksyllä 2012 perustama vähän sinne päin pelaileva joukkue. Lajina salibandy on ehkä vähän liioittelua, mutta lähempänä kuin koripallo. Yhteyshenkilö: hani.olsson@porvoonsalibandyseura.net

Anita kirjoitti: Moi! Ne jotka maksoivat syksyllä kausimaksun, ilmoittakaa minulle tilinumeronne ( IBAN-muodossa) niin palautan rahat. Tilillä rahaa niin että saadaan tämän kauden salivuorot maksettua , ja sen jälkeen loppuu tämä kokonaan, kun ei ole tarpeeksi kiinnostuneita. Salinkin voisi varmaan perua jos viel... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
24

PSS Edustus Nimenhuuto.com

Porvoon Salibandyseura, miesten edustusjoukkue 2011-2012.

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
25

Tarkkinen 2005 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Tanjalta poistetaan kädestä kipsi 4.8 mutta uskoakseni pelikunnossa Askolaan. Tarvitsee kyllä sitten todennäköisesti kyydin kun vanhemmat töissä. Varmistus pelikunnosta siis valitettavasti vasta perjantaina. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
62

Söndags-sähly Nimenhuuto.com

Stefan kirjoitti: Låter fint:). Funderade med Axo om det skulle finnas intresse för golf på torsdagen, istället för sähly så att säga. Rönnäs kunde ju vara trevligt om Jeppe kommer med. Synpunkter. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly
Porvoo
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.