Salibandy Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, tennis, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja golf.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Porvoo

Salibandy - Porvoo

PSS CTK 2014-2015 Nimenhuuto.com

Kaudella 2014-2015 C-tytöt tavoittelevat paikkaa SM-sarjaan. Osa C-tytöistä on mukana myös naisten liigajoukkueen harjoituksissa. Heitä tullaan kuitenkin kauden aikana näkemään B/C-tyttöjen tapahtumissa. Peliryhmät muodostetaan niin, että huomioon otetaan sitoutuminen, motivaatio, lahjakkuus, muu elämän tilanne ja pelaajan oma tahto. Yksilötasolla tavoitteena on antaa tytöille mahdollisuus kehittyä urheilijaksi, joka luottaa itseensä ja tekemiseensä ja toisaalta mahdollistetaan teknisesti kehittävä, iästä riippumaton, taitotason mukainen lajiharjoittelu. Joukkuetasolla tavoitteena on tarjota mahdollisuus pelata henkisesti yhtenäisessä, taktisesti osaavassa ja kilpailukykyisessä joukkueessa. -----------------------------------------------------

Ronja kirjoitti: Moikka kaikille! tarvitsen teidän apuanne su peliin,kahviossa on tarpeeksi myyjiä mutta leipomuksia tarvittaisiin lisää. valmiina on 2 pellillistä mokkapaloja,korvapuusteja,gluteenitonta makeeta toivomus olisi että saataisiin vielä:n.20 sämpylää valmiina(juusto,kinkku ,salaatti,kurkku) 20 ruislei... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
37

Nesteen joukkuepelit Nimenhuuto.com

Nesteen työntekijöille tarkoitettu nimenhuuto kaikkiin joukkuepeleihin.

Tero kirjoitti: Laiton harkka ajan joka Torstaille, Kulloon koululle klo 12. Mikä toi Tiistain sählyvuoro on? Klo 17-18? Onko se kiinteä aika koko kesän? (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Sähly, Jalkapallo, Muu ja Lentopallo
Porvoo
Sekajoukkue
45

HiViri Nimenhuuto.com

HiVirin miesten sähly. Reenit ma ja ke klo 20.30 Hinthaaran koululla.

Mikko kirjoitti: Taas samaa ongelmaa, eli viime viikolla keskiviikkona oli pelaajista pulaa. Nyt kaikki jalkeille ja tänään pelaamaan!!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
47

ToBK2008 salibandy Nimenhuuto.com

Kylän kovin 08-joukkue!

Jonne kirjoitti: Onko ma 2.4.18 treenit? (2.pääsiäispäivä) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Tolkkinen, Porvoo
Sekajoukkue
21

TeHo Nimenhuuto.com

TeHo eli Team Honkala https://sites.google.com/site/tehoturnaus/ https://www.facebook.com/groups/404593046252809/

Christian kirjoitti: Hei Tällä viikolla ei ole treenejä ennen sunnuntaita Puulaakisarjassa noustiin II:een joten pelit tiukkenee entisestään Tässä Otteluohjelma kaudelle 2017-2018 Miehet II Pvm klo Kenttä Koti Vieras 12.11. 10:00 Kevätkummun koulu Teho -Cruisers 18.11. 12:00 Kevätkummun koulu Boozboys -Teho 26.11. 11... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal ja Kaukis
Porvoo
Ei asetettu
39

PSS Fonzie ja M-35 Nimenhuuto.com

Pelataan 4-div. m35 ja m40 sarjoja. Ydinryhmä on sama, mutta jokaisessa joukkueessa on oma kokoonpano.

Petri kirjoitti: Saatan myöhästyä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
60

pssmiehet Nimenhuuto.com

PSS Miehet 2015-2016

Kimmo kirjoitti: Hei. Vain 14 on ilmoittautunut saunailtaan. Jos porukkaa ilmestyy enemmän, niin annoskoot (ainakin ruuassa) pienenevät, sillä ruokatilaus lähtee ilmoittautumisten perusteella. Thanks for understanding. Kimmo (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
35

PSS B-tytöt II Nimenhuuto.com

PSS B-tyttöjen I-divarin joukkio

Noora kirjoitti: Hei, vaikka kausi on saatu onnellisesti päätökseen ja päättäjäisetkin vietetty täytyy vielä vähän palata viimekauteen. Tilanne on nyt niin että meillä on vielä maksamatta tuomarimaksut play of karsinnoista, 40€, huhtikuun salimaksut 129,30 ja toimintamaksu nro 2 joka on 450€. Eli yhteensä 619,30 ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
20

PSS Faijat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue koostuu lähinnä faijoista, joiden jälkikasvu pelailee PSS:n joukkueis...

Toni kirjoitti: Terve, Kesä tuli ja meni.. Syksyn saavuttua alkaa jälleen uudella ryminällä Faijojen höntsäily. Faijat ovat siirtyneet seuran suositusten mukaisesti MyClubiin ja jatkossa kaikkien halukkaiden tulisi ilmoittautua "joukkueeseen" lähettämällä sähköpostia Pekalle: spegu30@gmail.com. Pekka lisäilee ha... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
42

PSS naiset Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Lauantai 21.4.2018 ohjelmaa: Kokoontuminen klo. 15.30 Päättyneen kauden purku klo. 16.00 Ruokailu klo. 17.30 Ruokailun jälkeen siirtyminen saunatilaan, jossa käytössä myös lämmitetty palju. Saunatila käytössä klo. 22.00 asti. Saunomisen jälkeen siirtyminen rantataloon, jossa yhdessäolo jatkuu ja ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
53

HaKu saba naiset Nimenhuuto.com

Krista kirjoitti: +anni (29 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
20

GPK-innebandy Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: https://porvoosalibandy.torneopal.fi/ (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
7

PSS A-tytöt Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Moi, Naisten ja A-tyttöjen OT ohjelmat viikoille 26 ja 27 nyt myös A-tyttöjen nimenhuudossa kuvat ja materiaalit kansiossa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
25

PSS P06 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Moi Mitään virallista ilmoitusta aikatauluista ei ole tullut, mutta muualta tiedon jyviä poimittuna taitaa olla niin että Tarkkisten kyläturnaus lauantaina 10.6. ja Kevätkumpu lauantaina 19.8. Muista ei mitään hajua vielä. Meille osuus sarja 05-06. -sakke (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

PSA Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
14

PSS D tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Siirtyminen MyClubiin! Lähetän liittymislinkit myclubiin tänään sunnuntaina (23.10.). Liittymislinkki lähtee huoltajan sähköpostiosoitteeseen, paitsi siinä tapauksessa, että nimenhuudossa on ollut pelaajalle merkittynä tämän oma sähköpostiosoite. Toimikaa näin: - Aktivoikaa tili ja täydentäkää pe... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
51

Amisto Nimenhuuto.com

IUKKYn työpaikkasähly. Maanantaisin klo 16-17 Perämiehentien liikuntasalissa. Kaikki ovat tervetulleita oli aiempaa sählykokemusta tai ei!

Jani kirjoitti: Vielä toipumassa, ensi viikolla koetan tulla mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
17

Kevätkummun HIFK Nimenhuuto.com

Harrastetaan Talvella salibandyä ja kesällä Jalkapalloa, ja kaikkea kivaa mitä keksitäänkin

Johanna kirjoitti: Perjantain harjoitukset On siirretty Amistolle. Perämiehentie 6. Aika sama klo19-20 Johanna (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo Kevätkumpu
Sekajoukkue
30

PSS Pink Ladies Nimenhuuto.com

PSS Junioreiden (P03 ja P04 -joukkueiden) äitien syksyllä 2012 perustama vähän sinne päin pelaileva joukkue. Lajina salibandy on ehkä vähän liioittelua, mutta lähempänä kuin koripallo. Yhteyshenkilö: hani.olsson@porvoonsalibandyseura.net

Anita kirjoitti: Moi! Ne jotka maksoivat syksyllä kausimaksun, ilmoittakaa minulle tilinumeronne ( IBAN-muodossa) niin palautan rahat. Tilillä rahaa niin että saadaan tämän kauden salivuorot maksettua , ja sen jälkeen loppuu tämä kokonaan, kun ei ole tarpeeksi kiinnostuneita. Salinkin voisi varmaan perua jos viel... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
23

Pena Nimenhuuto.com

Irmeli kirjoitti: Kiitos kaikille eilisestä 😃mahtavat järjestelyt oli taas kerran ja hauskaa oli! 😄 (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
20