Salibandy Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, tennis, sähly, suunnistus ja ratsastus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Porvoo

Salibandy - Porvoo

PSS harrasteryhmät Nimenhuuto.com

PSS:n harrastetoiminta pitää sisällään nappulakerhot, harrasteryhmät sekä vanhemmissa juniori-ikäluokissa niin akatemia- kuin harrastetason ryhmät. PSS:n harrasteryhmissä oli mukana kaudella 2014-2015 noin sata lasta ja nuorta. Syksyllä 2015 seuran tarkoituksena on perustaa uusia kerhoryhmiä niin lapsille kuin nuorillekin. Harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalampana. Tarkoitus on tarjota paikka aloittaa salibandyharrastus sekä pitää kuntoa ja liikunnallista elämäntapaa yllä. Harrasteryhmistä on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä joukkueisiin.

Jarkko kirjoitti: Ollaan Tonin kanssa molemmat lätkäturnauksessa, saadaanko junnuista vetäjiä? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
22

PSS CTK 2014-2015 Nimenhuuto.com

Kaudella 2014-2015 C-tytöt tavoittelevat paikkaa SM-sarjaan. Osa C-tytöistä on mukana myös naisten liigajoukkueen harjoituksissa. Heitä tullaan kuitenkin kauden aikana näkemään B/C-tyttöjen tapahtumissa. Peliryhmät muodostetaan niin, että huomioon otetaan sitoutuminen, motivaatio, lahjakkuus, muu elämän tilanne ja pelaajan oma tahto. Yksilötasolla tavoitteena on antaa tytöille mahdollisuus kehittyä urheilijaksi, joka luottaa itseensä ja tekemiseensä ja toisaalta mahdollistetaan teknisesti kehittävä, iästä riippumaton, taitotason mukainen lajiharjoittelu. Joukkuetasolla tavoitteena on tarjota mahdollisuus pelata henkisesti yhtenäisessä, taktisesti osaavassa ja kilpailukykyisessä joukkueessa. -----------------------------------------------------

Ronja kirjoitti: Moikka kaikille! tarvitsen teidän apuanne su peliin,kahviossa on tarpeeksi myyjiä mutta leipomuksia tarvittaisiin lisää. valmiina on 2 pellillistä mokkapaloja,korvapuusteja,gluteenitonta makeeta toivomus olisi että saataisiin vielä:n.20 sämpylää valmiina(juusto,kinkku ,salaatti,kurkku) 20 ruislei... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
37

TeHo Nimenhuuto.com

TeHo eli Team Honkala https://sites.google.com/site/tehoturnaus/ https://www.facebook.com/groups/404593046252809/

Christian kirjoitti: Hei Tällä viikolla ei ole treenejä ennen sunnuntaita Puulaakisarjassa noustiin II:een joten pelit tiukkenee entisestään Tässä Otteluohjelma kaudelle 2017-2018 Miehet II Pvm klo Kenttä Koti Vieras 12.11. 10:00 Kevätkummun koulu Teho -Cruisers 18.11. 12:00 Kevätkummun koulu Boozboys -Teho 26.11. 11... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Futsal ja Kaukis
Porvoo
Ei asetettu
39

ToBK2008 salibandy Nimenhuuto.com

Kylän kovin 08-joukkue!

Johnny kirjoitti: Kauden ensimmäiset ottelut löytyvät Nimenhuudon kalenterista! Ennen ensimmäistä peliä pitää omatoimisesti hankkia lisenssi. Lisenssi hankitaan Suomisportista osoitteesta: https://www.suomisport.fi/?redirect=%2Fpurchase%2Flicence%3Fsport%3D47 - Valitse tuote: Kisapassi 38 euroa - Valitse seura: To... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Tolkkinen, Porvoo
Sekajoukkue
19

HiViri Nimenhuuto.com

HiVirin miesten sähly. Reenit ma ja ke klo 20.30 Hinthaaran koululla.

Pertti kirjoitti: Tänään 21.30-22.00. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
47

PSS Fonzie ja M-35 Nimenhuuto.com

Pelataan 4-div. m35 ja m40 sarjoja. Ydinryhmä on sama, mutta jokaisessa joukkueessa on oma kokoonpano.

Petri kirjoitti: Saatan myöhästyä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
60

pssmiehet Nimenhuuto.com

PSS Miehet 2015-2016

Kimmo kirjoitti: Hei. Vain 14 on ilmoittautunut saunailtaan. Jos porukkaa ilmestyy enemmän, niin annoskoot (ainakin ruuassa) pienenevät, sillä ruokatilaus lähtee ilmoittautumisten perusteella. Thanks for understanding. Kimmo (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
36

PSS B-tytöt II Nimenhuuto.com

PSS B-tyttöjen I-divarin joukkio

Noora kirjoitti: Hei, vaikka kausi on saatu onnellisesti päätökseen ja päättäjäisetkin vietetty täytyy vielä vähän palata viimekauteen. Tilanne on nyt niin että meillä on vielä maksamatta tuomarimaksut play of karsinnoista, 40€, huhtikuun salimaksut 129,30 ja toimintamaksu nro 2 joka on 450€. Eli yhteensä 619,30 ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
20

PSS Faijat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue koostuu lähinnä faijoista, joiden jälkikasvu pelailee PSS:n joukkueis...

Toni kirjoitti: Terve, Kesä tuli ja meni.. Syksyn saavuttua alkaa jälleen uudella ryminällä Faijojen höntsäily. Faijat ovat siirtyneet seuran suositusten mukaisesti MyClubiin ja jatkossa kaikkien halukkaiden tulisi ilmoittautua "joukkueeseen" lähettämällä sähköpostia Pekalle: spegu30@gmail.com. Pekka lisäilee ha... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
43

HaKu saba naiset Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: En oo varma kykenenkö tulemaan, pikkujoulut perjantaina.. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
28

PSS naiset Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Lisätty kuvat ja materiaalit kansioon kausikorttien myyntiä varten laskupohja. Pohjaan merkitään ostajalle myytyjen korttien määrä, yhteissumma ja eräpäivä myyntipäivästä 7 pv netto. Tulostan pohjia valmiiksi ja jaan niitä ensi viikon treeneissä toivottavasti monelle. - Tero (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
51

GPK-innebandy Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: https://porvoosalibandy.torneopal.fi/ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
7

PSS A-tytöt Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Moi, Naisten ja A-tyttöjen OT ohjelmat viikoille 26 ja 27 nyt myös A-tyttöjen nimenhuudossa kuvat ja materiaalit kansiossa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
25

PSS P06 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Moi Mitään virallista ilmoitusta aikatauluista ei ole tullut, mutta muualta tiedon jyviä poimittuna taitaa olla niin että Tarkkisten kyläturnaus lauantaina 10.6. ja Kevätkumpu lauantaina 19.8. Muista ei mitään hajua vielä. Meille osuus sarja 05-06. -sakke (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

PSA Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
14

PSS D tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Siirtyminen MyClubiin! Lähetän liittymislinkit myclubiin tänään sunnuntaina (23.10.). Liittymislinkki lähtee huoltajan sähköpostiosoitteeseen, paitsi siinä tapauksessa, että nimenhuudossa on ollut pelaajalle merkittynä tämän oma sähköpostiosoite. Toimikaa näin: - Aktivoikaa tili ja täydentäkää pe... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
52

Nesteen joukkuepelit Nimenhuuto.com

Nesteen työntekijöille tarkoitettu nimenhuuto kaikkiin joukkuepeleihin.

Timo kirjoitti: Tiistaina Kokonhallissa Sählyä 17:00--18:00 ja Futsalia 17:30---18:30 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähly, Jalkapallo ja Muu
Porvoo
Sekajoukkue
24

Amisto Nimenhuuto.com

IUKKYn työpaikkasähly. Maanantaisin klo 16-17 Perämiehentien liikuntasalissa. Kaikki ovat tervetulleita oli aiempaa sählykokemusta tai ei!

Päivi kirjoitti: Onko tänään peli, kun meitä on vaan kolme? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
18

Kevätkummun HIFK Nimenhuuto.com

Harrastetaan Talvella salibandyä ja kesällä Jalkapalloa, ja kaikkea kivaa mitä keksitäänkin

Johanna kirjoitti: Perjantain harjoitukset On siirretty Amistolle. Perämiehentie 6. Aika sama klo19-20 Johanna (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Porvoo Kevätkumpu
Sekajoukkue
29

PSS Pink Ladies Nimenhuuto.com

PSS Junioreiden (P03 ja P04 -joukkueiden) äitien syksyllä 2012 perustama vähän sinne päin pelaileva joukkue. Lajina salibandy on ehkä vähän liioittelua, mutta lähempänä kuin koripallo. Yhteyshenkilö: hani.olsson@porvoonsalibandyseura.net

Anita kirjoitti: Moi! Ne jotka maksoivat syksyllä kausimaksun, ilmoittakaa minulle tilinumeronne ( IBAN-muodossa) niin palautan rahat. Tilillä rahaa niin että saadaan tämän kauden salivuorot maksettua , ja sen jälkeen loppuu tämä kokonaan, kun ei ole tarpeeksi kiinnostuneita. Salinkin voisi varmaan perua jos viel... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.