Salibandy Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, käsipallo, tennis, suunnistus ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Porvoo

Salibandy - Porvoo

PSS harrasteryhmät Nimenhuuto.com

PSS:n harrastetoiminta pitää sisällään nappulakerhot, harrasteryhmät sekä vanhemmissa juniori-ikäluokissa niin akatemia- kuin harrastetason ryhmät. PSS:n harrasteryhmissä oli mukana kaudella 2014-2015 noin sata lasta ja nuorta. Syksyllä 2015 seuran tarkoituksena on perustaa uusia kerhoryhmiä niin lapsille kuin nuorillekin. Harrasteryhmissä päämäärä on liikuttaa lapsia ja nuoria salibandyn voimin, pitäen aloituskynnyksen ja kustannukset matalampana. Tarkoitus on tarjota paikka aloittaa salibandyharrastus sekä pitää kuntoa ja liikunnallista elämäntapaa yllä. Harrasteryhmistä on taitojen ja motivaation kehittymisen myötä helpompaa siirtyä joukkueisiin.

Jarkko kirjoitti: Ollaan Tonin kanssa molemmat lätkäturnauksessa, saadaanko junnuista vetäjiä? (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Sekajoukkue
22

PSS CTK 2014-2015 Nimenhuuto.com

Kaudella 2014-2015 C-tytöt tavoittelevat paikkaa SM-sarjaan. Osa C-tytöistä on mukana myös naisten liigajoukkueen harjoituksissa. Heitä tullaan kuitenkin kauden aikana näkemään B/C-tyttöjen tapahtumissa. Peliryhmät muodostetaan niin, että huomioon otetaan sitoutuminen, motivaatio, lahjakkuus, muu elämän tilanne ja pelaajan oma tahto. Yksilötasolla tavoitteena on antaa tytöille mahdollisuus kehittyä urheilijaksi, joka luottaa itseensä ja tekemiseensä ja toisaalta mahdollistetaan teknisesti kehittävä, iästä riippumaton, taitotason mukainen lajiharjoittelu. Joukkuetasolla tavoitteena on tarjota mahdollisuus pelata henkisesti yhtenäisessä, taktisesti osaavassa ja kilpailukykyisessä joukkueessa. -----------------------------------------------------

Ronja kirjoitti: Moikka kaikille! tarvitsen teidän apuanne su peliin,kahviossa on tarpeeksi myyjiä mutta leipomuksia tarvittaisiin lisää. valmiina on 2 pellillistä mokkapaloja,korvapuusteja,gluteenitonta makeeta toivomus olisi että saataisiin vielä:n.20 sämpylää valmiina(juusto,kinkku ,salaatti,kurkku) 20 ruislei... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
37

PSS Fonzie ja M-35 Nimenhuuto.com

Pelataan 4-div. m35 ja m40 sarjoja. Ydinryhmä on sama, mutta jokaisessa joukkueessa on oma kokoonpano.

Mika kirjoitti: Varauksella/lihasvamma (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
60

HiViri Nimenhuuto.com

HiVirin miesten sähly. Reenit ma ja ke klo 20.30 Hinthaaran koululla.

Timo kirjoitti: siirretäänkö seuraava sähly maanantaille kun ei ole kuin 2 tulijaa terveisin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
49

pssmiehet Nimenhuuto.com

PSS Miehet 2015-2016

Kimmo kirjoitti: A raivasi tiensä lopputurnaukseen, joka pelataan Campossa ensi viikonloppuna. Meidän lohkossa on Hämeenlinnan Steelers, Kouvolan Sudet ja Porin Karhut. Toisessa lohkossa mm. M-Team ja Jokerit. Ottelut lisätty Nimenhuutoon. Jos menee hyvin, niin yksi jatko-ottelu su klo 15.00 ja jos menee tosi hyv... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
40

ToBK2008 salibandy Nimenhuuto.com

Kylän kovin 08-joukkue!

Rufus kirjoitti: Huomenta Saiko joku eilen mahdollisesti väärät Nokian kumisaappaat ? Rufus (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Tolkkinen, Porvoo
Sekajoukkue
21

TeHo Nimenhuuto.com

TeHo eli Team Honkala https://sites.google.com/site/tehoturnaus/ https://www.facebook.com/groups/404593046252809/

Christian kirjoitti: Porvoon kaupunki tiedottaa 16.11.2016 Aurorahalli pidetään auki toistaiseksi Tarkistuslaskelmat Aurorahallin kattorakenteen kantavuudesta ovat täydentyneet. Niiden perusteella varmistui, ettei katon kantavuus täytä vaatimuksia ja halli on korjattava mahdollisimman pian. Aurorahallia ei kuitenkaan... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
44

PSS B-tytöt II Nimenhuuto.com

PSS B-tyttöjen I-divarin joukkio

Noora kirjoitti: Hei, vaikka kausi on saatu onnellisesti päätökseen ja päättäjäisetkin vietetty täytyy vielä vähän palata viimekauteen. Tilanne on nyt niin että meillä on vielä maksamatta tuomarimaksut play of karsinnoista, 40€, huhtikuun salimaksut 129,30 ja toimintamaksu nro 2 joka on 450€. Eli yhteensä 619,30 ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
20

PSS Faijat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue koostuu lähinnä faijoista, joiden jälkikasvu pelailee PSS:n joukkueis...

Ari kirjoitti: Tänään ( 2.1 ) 1,5 tunnin treenit Kokonhallissa alkaen klo 18. Kaikki mukaan ja etenkin maalivahdit :) t.Ari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
42

PSS A-tytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 1. välierä 31.3.2017 Tehtävät ja tuotavat Pöytäkirja - Sari Penttilä Kello - Kai Schroderus Kuuluttaja - Klasu Buffa - Järvinen ja Eriksen Parhaat pelaajat - Timo Henriksson Maalivahtien torjunnat - Gustafsson Siivousvastaavat - Tuominen ja Nousiainen Tuotavat Mokkapalat - Gustafsson Pullat - Mus... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
25

HaKu saba naiset Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: Lasten harkat (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
26

PSS P06 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Tulevat treenit löytyy myClubista ja nyt viimeistään kannattaa kirjautua palveluun. Jos kirjautumisen kanssa on ongelmia tai aktivointiviesti on päässyt omasta sähköpostista katoamaan laittakaa minulle viestiä niin selvitellään. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
45

PSS naiset Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moikka Porvoon Stadium Team Sales informoi. Nyt voi myymälästä ostaa suoraan PSS gymbagejä. Hinta 9,90 eur. Hyvä lahjavinkki vielä jouluksi ;) Gymbag on väriltään musta, jossa on painettu seuran logo. Tämä tiedoksi. - Tero (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
49

PSS D tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Siirtyminen MyClubiin! Lähetän liittymislinkit myclubiin tänään sunnuntaina (23.10.). Liittymislinkki lähtee huoltajan sähköpostiosoitteeseen, paitsi siinä tapauksessa, että nimenhuudossa on ollut pelaajalle merkittynä tämän oma sähköpostiosoite. Toimikaa näin: - Aktivoikaa tili ja täydentäkää pe... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
52

Kevätkummun HIFK Nimenhuuto.com

Harrastetaan Talvella salibandyä ja kesällä Jalkapalloa, ja kaikkea kivaa mitä keksitäänkin

Johanna kirjoitti: Perjantain harjoitukset On siirretty Amistolle. Perämiehentie 6. Aika sama klo19-20 Johanna (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Porvoo Kevätkumpu
Sekajoukkue
29

PSS Pink Ladies Nimenhuuto.com

PSS Junioreiden (P03 ja P04 -joukkueiden) äitien syksyllä 2012 perustama vähän sinne päin pelaileva joukkue. Lajina salibandy on ehkä vähän liioittelua, mutta lähempänä kuin koripallo. Yhteyshenkilö: hani.olsson@porvoonsalibandyseura.net

Anita kirjoitti: Moi! Ne jotka maksoivat syksyllä kausimaksun, ilmoittakaa minulle tilinumeronne ( IBAN-muodossa) niin palautan rahat. Tilillä rahaa niin että saadaan tämän kauden salivuorot maksettua , ja sen jälkeen loppuu tämä kokonaan, kun ei ole tarpeeksi kiinnostuneita. Salinkin voisi varmaan perua jos viel... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Naiset
24

PSS Edustus Nimenhuuto.com

Porvoon Salibandyseura, miesten edustusjoukkue 2011-2012.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Porvoo
Miehet
26

Pena Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Lupasin, että maksetaan puolet kentän vuokrasta eli 10€/kerta/joukkue. Ottakaa siis muutama euro mukaan kun tuutte pelaamaan. Saadaan maksu hoidettua saman tien. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
18

Tarkkinen 2005 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Huomioikaa, että on tulossa salibandyn kerhoturnaus nuoremmille. SUNNUNTAINA 23.4.2017 KLO 9-14 URHEILUHALLI, PORVOO Toivoisin vilkasta osallistumista tuleviin harjoituksiin mikäli mahdollista, keskitymme pelinomaisiin harjoituksiin, ei niinkään tekniikkaan. Kaikki mukaan että saadaan hyvät harka... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
66

PSS2 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Voin hoitaa kahvioooo :) jos ok? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.