Koripallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, tennis, sähly, suunnistus ja golf.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Porvoo

Koripallo - Porvoo

Porvoon Tarmo P09-10 Nimenhuuto.com

Tarmon P09-P10 Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa: Ma klo 17-18 kevätkummun sivistyskeskus, Sammontie 3 ja Pe klo 17-18 Kvarnbackens Skola. P09-10 joukkue on ilmoitettu koripalloliiton eteläisen alueen sarjaan kts. http://www.basket.fi/sarjat Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Antti Busk. Sarjapeleihin osallistuminen edellyyttää koripalloliiton pelaajalisenssin ostoa.

Eelis kirjoitti: Kaikki tehtävät sopii. Irene ja Eelis tulee, Kari varmaan toimitsijana. (20 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
33

räppäravens Nimenhuuto.com

Porvoon parasta koripalloa

Timo kirjoitti: lepoa selälle (26 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
42

Porvoon Tarmo mikrop 07 3div Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon Mikropoikien 2007 III-divarin joukkue harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin Porvoossa, tule mukaan!

Noel kirjoitti: Tämä ryhmä poistuu käytöstä ja uudeksi ryhmäksi tulee tarmominipojat07-08.Jojona toimii ensisijaisesti Ilkka Minkkinen. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
22

Porvoon Tarmo P04-05-06 Nimenhuuto.com

Niilo kirjoitti: Hei oletteko kukaan sattumalta nähneet Niilon lämppä paitaa (nro10)? Todennäköisesti jäänyt amistolle. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
25

Tarmomikrotytöt Nimenhuuto.com

Stella kirjoitti: Moikka. Haluaisiko joku tulla Koskenkylään (n.20km Porvoosta itään) to 20.10. klo 15-30-16.30(17) pelaamaan koripalloa. Ainakin yksi kolmannes hallista on käytettävissä. Kysyy Stella. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
16

Porvoon Tarmo tytöt 09 Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Onko vanhempain illasta jo tullut "yhteen veto" sähköpostia?? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
34

Porvoon Tarmo Minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Albert kirjoitti: Albert Äijön pallo on vaihtunut varmaan jonkun kanssa tiistaina. Pallossa lukee Albert Ä . Jos löytyy jonkun kassista niin voisin hakea pe treeneistä ja tuoda vaihdossa sen mikä kotona löytyy tällähetkellä.. Yst.terv. Markus Äijö (Vuosi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
25

Porvoon Tarmo mini- mikrotytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 23.3. Ei treenejä, Kvaba on kiini! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
12

Porvoon TARMO Mikrotytöt 08-09 Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon mikrotytöt 08-09 Päävalmentaja: Anneli Rundgren annelirundgren@hotmail.com 0400-885007 Apuvalmentaja: Matti R Lisätietoja joukkueesta ja toiminnasta: Tarmon nuorisopäälliköltä Saara Hakamaalta nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi 0400-550158 Treenit pääsääntöisesti kahdesti viikossa: Kausi 2016-17 loppunut. Syksyllä jatketaan... Kiitos kaudesta. Pelit: Mikrotytöt 08 I divisioona (Eteläinen alue, 2016-2017 Pelikausi)

Sara kirjoitti: Tyttöjen treeniasujen tilaus on saapunut. Tuon tilatut asut huomenna treeneihin tytöille ja jos kaikki eivät ole paikalla, niin ne saa sitten sunnuntain pelissä tai ensi viikon treeneissä. Sähköpostissa olleesta kuvasta poiketen lämmittelypaidat ovat valkoiset, siniset olivat varastosta loppu. Nä... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
18

Rappaajat Nimenhuuto.com

Porvoolainen koriksen ikämies -porukka.

Sami kirjoitti: Mitenkäs toi 7.4 niin vedetäänkö kaksi peliä putkeen?? Kotona klo 12.00 Kankeet Kukot LyPa:lla Klo 15.10 Stadin Ammattiopistolla Hurjat vastassa. Toi Hurjat ei nyt varmaan mikään vaikea peli olisi.... Mun mielestä voitais vetää noi miten on merkattu tuonne ja sen jälkeen saunomaan jonnekin poruka... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
41

Tarmo wolves 09-10 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Käykää ilmoittautumassa IN tai OUT tämän viikon sunnuntain peliin. Lämmittely alkaa klo 14.30 pelipaikka Linnankoskenlukio. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
19

Porvoon Tarmo B-tytöt Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Musaluokkien konserissa esiintymässäi kirkossa, niin en pääse treeneihin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.