Koripallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, purjehdus, koripallo, amerikkalainenjalkapallo, tennis, suunnistus, ratsastus ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Porvoo

Koripallo - Porvoo

Porvoon Tarmo mikrop 07 3div Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon Mikropoikien 2007 III-divarin joukkue harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin Porvoossa, tule mukaan!

Noel kirjoitti: Tämä ryhmä poistuu käytöstä ja uudeksi ryhmäksi tulee tarmominipojat07-08.Jojona toimii ensisijaisesti Ilkka Minkkinen. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
23

Tarmomikrotytöt Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Eilen oli vanhempainkokous Kokonniemen hallilla syksyyn liittyen. Pääsääntöisesti viestittely tulee tapahtumaan WhatsAppin kautta, mutta päätimme, että Nimenhuudossa olisi kaikki pelit ym extrat. Näin ollen saamme suurinpiiretin reaaliaikaisen tiedon siitä, kuinka monta pelaajaa on matseihin tulo... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
15

Porvoon Tarmo P04-05-06 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Perjantain treenit muutettu yhteistreeneiksi. Toisin sanoen sekä kaikkien harjoitukset alkavat klo 17.00. (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
38

Porvoon Tarmo Minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Albert kirjoitti: Albert Äijön pallo on vaihtunut varmaan jonkun kanssa tiistaina. Pallossa lukee Albert Ä . Jos löytyy jonkun kassista niin voisin hakea pe treeneistä ja tuoda vaihdossa sen mikä kotona löytyy tällähetkellä.. Yst.terv. Markus Äijö (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
24

Porvoon Tarmo mini- mikrotytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 23.3. Ei treenejä, Kvaba on kiini! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
12

Porvoon TARMO Mikrotytöt 08-09 Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon mikrotytöt 08-09 Päävalmentaja: Anneli Rundgren annelirundgren@hotmail.com 0400-885007 Apuvalmentaja: Matti R Lisätietoja joukkueesta ja toiminnasta: Tarmon nuorisopäälliköltä Saara Hakamaalta nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi 0400-550158 Treenit pääsääntöisesti kahdesti viikossa: Kausi 2016-17 loppunut. Syksyllä jatketaan... Kiitos kaudesta. Pelit: Mikrotytöt 08 I divisioona (Eteläinen alue, 2016-2017 Pelikausi)

Ella kirjoitti: Ellan koriskassista löytyi kahdet shortsit eli joku on varmaan ilman. Tuodaan treeneihin mukaan (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
23

Rappaajat Nimenhuuto.com

Porvoolainen koriksen ikämies -porukka.

Marko kirjoitti: Moikka! Kausimaksuja vielä osalta maksamatta ( eräpäivä 1.9.2017) hoidattehan maksut kuntoon pikaisesti! Tässä vielä ohjeet: http://jasenpalvelut.porvoontarmo.fi/ 1.Valitse joko junioreiden tai aikuisten jäsenmaksu, syötä tiedot (keksi salasana) ja hoida jäsenmaksu 2.Kirjaudu ulos palvelusta, pal... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
41

Porvoon Seudun Tuomarit Nimenhuuto.com

Tälle sivustolle päivitetään kaikki Porvoossa pelattavat koripallo-ottelut. Jokainen tuomari voi käydä varaamassa itselleen pelejä nopeus järjestyksessä. Joukkueenjohtajat voivat lisäksi käydä tarkistamassa keiden pitäis olla tulevaa peliä viheltämässä.

Sami kirjoitti: Voisin muuten mennä mutta on koulutuksessa juuri tuolloin... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo tuomari
Porvoo
Ei asetettu
37

Porvoon Tarmo B-tytöt Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Olen kuumeessa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.