Koripallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, käsipallo, tennis, suunnistus ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Porvoo

Koripallo - Porvoo

Porvoon Tarmo mikrop 07 3div Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon Mikropoikien 2007 III-divarin joukkue harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin Porvoossa, tule mukaan!

Noel kirjoitti: Rahaa on kerätty ja kerätään näillä talkoilla seuran ohjeistuksen mukaan, oliko jollakin joku ajatus/ ehdotus/ idea mitä varten rahaa kerätään vai onko ylipäänsä tarvetta/ halua kerätä? Turnausmatkoihin ja maksuihin? Kevätkauden päätösreissuun? Huppareihin? Tähän voi kommentoida, jos tulee hyviä ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
24

Tarmomikrotytöt Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Eilen oli vanhempainkokous Kokonniemen hallilla syksyyn liittyen. Pääsääntöisesti viestittely tulee tapahtumaan WhatsAppin kautta, mutta päätimme, että Nimenhuudossa olisi kaikki pelit ym extrat. Näin ollen saamme suurinpiiretin reaaliaikaisen tiedon siitä, kuinka monta pelaajaa on matseihin tulo... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
23

Porvoon Tarmo P04-05 Nimenhuuto.com

Elmeri kirjoitti: Eikö 3.divarin peleihin ole muiden enää mahdollista tulla? Kovasti olisi intoa pelata. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
21

Porvoon Tarmo minipojat Nimenhuuto.com

Luca kirjoitti: Minä en tule lenkille (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Ei asetettu
11

Porvoon Tarmo Minitytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Sauli kirjoitti: Hei! Olen tulossa pitämään pöytäkirjaa kotipeliin ensi sunnuntaina 14.2. Oliko ketään muuta tulossa pöydän äärelle esim. kelloon? t: Jari (Siiri isä) (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
11

TarmoPojat99-98 Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Tulee suoraan itkonen kyydissä (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
14

Porvoon Tarmo mini- mikrotytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 23.3. Ei treenejä, Kvaba on kiini! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
12

Porvoon TARMO Mikrotytöt 08-09 Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon mikrotytöt 08-09 Päävalmentaja: Anneli Rundgren annelirundgren@hotmail.com 0400-885007 Apuvalmentaja: Matti Ritamaa matti.ritamaa@gmail.com 0440-494841 Lisätietoja joukkueesta ja toiminnasta: Tarmon nuorisopäälliköltä Saara Hakamaalta nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi 0400-550158 Treenit pääsääntöisesti kahdesti viikossa: Keskiviikko: Klo 17:00-18:00, Kokonhalli B-sali Perjantai: Klo 17:30-18:30, Hamarin koulu Pelit: Mikrotytöt 08 I divisioona (Eteläinen alue, 2016-2017 Pelikausi)

Sonja kirjoitti: Ketkä olisi lähdössä kaudenpäättäjäisturnaukseen Keravalle 20.5.? Ilmoittakaa tähän mieluiten tämän viikon perjantaihin 24.3. mennessä. Kiitos! (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
32

Rappaajat Nimenhuuto.com

Porvoolainen koriksen ikämies -porukka.

Sami kirjoitti: Kiitos ukot hyvästä illasta! Muakavaa oli! Kauden parhaat palkittiin! Onnea Marko ja Heidi! ;-) Ruoka oli hyvää ja sauna oli vielä parempi! 100 visa oli Jyrkin heiniä onnea siiitä Jyrkille! Ne joilla jäi 5€ laittamatta pottiin niin saa suorittaa sen minulle niin saadaan muutama euro seuraavaan sa... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
39

Porvoon Seudun Tuomarit Nimenhuuto.com

Tälle sivustolle päivitetään kaikki Porvoossa pelattavat koripallo-ottelut. Jokainen tuomari voi käydä varaamassa itselleen pelejä nopeus järjestyksessä. Joukkueenjohtajat voivat lisäksi käydä tarkistamassa keiden pitäis olla tulevaa peliä viheltämässä.

Sami kirjoitti: Voisin muuten mennä mutta on koulutuksessa juuri tuolloin... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Koripallo tuomari
Porvoo
Ei asetettu
37

PoTa A-tytöt Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Olen kuumeessa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
15

Porvoon Tarmo P-02 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Juho huilaa vielä tämän päivän (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.