Koripallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, tennis, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja golf.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Porvoo

Koripallo - Porvoo

Porvoon Tarmo P09-10 Nimenhuuto.com

Tarmon P09-P10 Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa: Ma klo 17-18 kevätkummun sivistyskeskus, Sammontie 3 ja Pe klo 17-18 Kvarnbackens Skola. P09-10 joukkue on ilmoitettu koripalloliiton eteläisen alueen sarjaan kts. http://www.basket.fi/sarjat Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Antti Busk. Sarjapeleihin osallistuminen edellyyttää koripalloliiton pelaajalisenssin ostoa.

Aaron kirjoitti: Paikkana näkyy Riihimäki, vaikka Loviisassa pelit (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
35

räppäravens Nimenhuuto.com

Porvoon parasta koripalloa

Timo kirjoitti: lepoa selälle (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
43

Porvoon Tarmo mikrop 07 3div Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon Mikropoikien 2007 III-divarin joukkue harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin Porvoossa, tule mukaan!

Noel kirjoitti: Tämä ryhmä poistuu käytöstä ja uudeksi ryhmäksi tulee tarmominipojat07-08.Jojona toimii ensisijaisesti Ilkka Minkkinen. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
22

Porvoon Tarmo tytöt 09 Nimenhuuto.com

Hilla kirjoitti: Moi! Onko 09 tyttöjä osallistumassa kesätreeneihin? Hilla olisi innokas, mutta toistaiseksi näyttää olevan vain poikia ilmoittautunut. (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
39

Porvoon Tarmo P04-05-06 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Heips, Laitoin nyt kaikki kauden aikana 04 pelejä pelanneet mukaan noihin aluefinaali peleihin. Mielestäni näin on reilua. Katsotaan peluutusta sitten pelien aikana. Tuskin noin suurella kokoonpanolla pystytään peliaikoja ihan tasan jakamaan, mutta kaikki mukaan lähtevät pääsevät kyllä kentälle. ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
21

Porvoon Tarmo Minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Albert kirjoitti: Albert Äijön pallo on vaihtunut varmaan jonkun kanssa tiistaina. Pallossa lukee Albert Ä . Jos löytyy jonkun kassista niin voisin hakea pe treeneistä ja tuoda vaihdossa sen mikä kotona löytyy tällähetkellä.. Yst.terv. Markus Äijö (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
25

Tarmonminitytöt07 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Emilia on sairaana, eikä pääse peliin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
17

Porvoon Tarmo mini- mikrotytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 23.3. Ei treenejä, Kvaba on kiini! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
12

Porvoon TARMO Mikrotytöt 08-09 Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon mikrotytöt 08-09 Päävalmentaja: Anneli Rundgren annelirundgren@hotmail.com 0400-885007 Apuvalmentaja: Matti R Lisätietoja joukkueesta ja toiminnasta: Tarmon nuorisopäälliköltä Saara Hakamaalta nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi 0400-550158 Treenit pääsääntöisesti kahdesti viikossa: Kausi 2016-17 loppunut. Syksyllä jatketaan... Kiitos kaudesta. Pelit: Mikrotytöt 08 I divisioona (Eteläinen alue, 2016-2017 Pelikausi)

Jenni kirjoitti: Hei! Tytöt ovat pelanneet niin hienosti, että pääsivät aluefinaaleihin. Laitoin nimenhuutoon tapahtuman näistä. Käythän pikaisesti ilmoittautumassa in/out ja voi laittaa jo kyytitarjouksia/-tarpeita. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
18

Rappaajat Nimenhuuto.com

Porvoolainen koriksen ikämies -porukka.

Jyrki kirjoitti: Pari vielä in niin matsi toteutuu. Laittakaa tietoa niin osaan varmistaa Loviisa (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
43

Porvoon Tarmo B-tytöt Nimenhuuto.com

Anniina kirjoitti: Mä meen kuuntelemaan mitä ensi kaudelle luvassa. -Sari (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
14

Tarmo wolves 09-10 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Käykää ilmoittautumassa IN tai OUT tämän viikon sunnuntain peliin. Lämmittely alkaa klo 14.30 pelipaikka Linnankoskenlukio. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
17