Koripallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, jalkapallo, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus, purjehdus ja soutu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Porvoon Tarmo P09-10 Nimenhuuto.com

Tarmon P09-P10 Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa: Ma klo 17-18 kevätkummun sivistyskeskus, Sammontie 3 ja Pe klo 17-18 Kvarnbackens Skola. P09-10 joukkue on ilmoitettu koripalloliiton eteläisen alueen sarjaan kts. http://www.basket.fi/sarjat Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Antti Busk. Sarjapeleihin osallistuminen edellyyttää koripalloliiton pelaajalisenssin ostoa.

Vesa kirjoitti: Moikka! Tarmon 4 nuorinta ryhmää osallistuu 19.5 Sherwoodin mikroturnaukseen. Sovimme valmennuksen kesken keväällä, että harjoittelemme näiden ryhmien kanssa turnaukseen saakka, vaikka kausi virallisesti loppuu huhtikuussa. Harjoitukset menevät nyt kahden harjoituksen verran päällekkäin kesäharjo... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
35

Rappaajat Nimenhuuto.com

Porvoolainen koriksen ikämies -porukka.

Sami kirjoitti: Olen lisännyt muutamia pelejä mitä olen saanut sovittua. Näyttää siltä että menee aika paljon treenivuorojen kanssa päällekkäin niin olen poistanut treenivuoroja sitä mukaan.saan varmaan sovittua kaikki kotipelit tässä tällä viikolla. Lisään niitä sitä mukaan tuonne nimenhuutoon kunhan saan vahvi... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
27

räppäravens Nimenhuuto.com

Porvoon parasta koripalloa

Janne kirjoitti: Töissä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
44

Porvoon Tarmo mikrop 07 3div Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon Mikropoikien 2007 III-divarin joukkue harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin Porvoossa, tule mukaan!

Noel kirjoitti: Tämä ryhmä poistuu käytöstä ja uudeksi ryhmäksi tulee tarmominipojat07-08.Jojona toimii ensisijaisesti Ilkka Minkkinen. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
22

Porvoon Tarmo tytöt 09 Nimenhuuto.com

Hilla kirjoitti: Moi! Onko 09 tyttöjä osallistumassa kesätreeneihin? Hilla olisi innokas, mutta toistaiseksi näyttää olevan vain poikia ilmoittautunut. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
37

Tarmonminitytöt07 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Emilia on sairaana, eikä pääse peliin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
17

Porvoon Tarmo B-tytöt Nimenhuuto.com

Anniina kirjoitti: Mä meen kuuntelemaan mitä ensi kaudelle luvassa. -Sari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
13