Jalkapallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, purjehdus, ratsastus, soutu, koripallo, judo, sähly ja suunnistus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KiLu Football Nimenhuuto.com

Kilpilahden Liikuntakerho (KiLu) pelaa Porvoon puulaakisarjassa. Pelaamaan pääsevät kaikki Kilpilahden teollisuusalueen yrityksissä työskentelevät (Neste, NES, Borealis...) Kilpilahti Sport club (KiLu) plays football in Porvoo local summer league. All employees of the Kilpilahti area are welcome to join our team. 2019 16.5. Keppana - KiLu 3-1 23.5. KiLu - Hassel Mayhem 2-6 29.5.Gossarna - KiLu 5-1 06.6. KiLu - FC Leffa 2-3 13.6. FC Konnat - KiLu 5-1 06.8. KiLu - Renum United 1-6 14.8. Mörtfiskarna - KiLu 19.8. KiLu - Los Heteros

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kilpilahti, Porvoo
Miehet
40

PorvoonPuulaakipalloilijat Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
21

FC VähänKäytetyt - FC VäKä Nimenhuuto.com

FC VäKä on porvoolainen naisten puulaakijalkapallojoukkue, joka koostuu hyvin sekalaisesta joukosta. ;) Reenataan kerran viikossa ja pelataan silloin kun listassa lukee. Nyt talvella me ollaan mukana puulaakisäbässä samalla asenteella kuin fudiksessakin. ILON KAUTTA!!

Jaana kirjoitti: tuun jos en ole jyväskylässä samaan aikaan :D (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Saliband
Porvoo
Naiset
68

FenolinFutis Nimenhuuto.com

Jirka kirjoitti: Futisvuorot tältä erää ohi. Harmi että porukkaa ei vaan riittänyt. Toivotaan että lokakuun 5. päivä alkavat sählyvuorot saisi paremmin porukkaa liikkeelle. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
22

Fc kata Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Porvoo
Miehet
16