Jalkapallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, ratsastus, sähly, suunnistus ja tennis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KiLu Football Nimenhuuto.com

Kilpilahden Liikuntakerho (KiLu) pelaa Porvoon puulaakisarjassa. Pelaamaan pääsevät kaikki Kilpilahden teollisuusalueen yrityksissä työskentelevät (Neste, NES, Borealis...) Kilpilahti Sport club (KiLu) plays football in Porvoo local summer league. All employees of the Kilpilahti area are welcome to join our team. WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/KHZrwPayMMU5whTcA2ttcB 2019 16.5. Keppana - KiLu 3-1 23.5. KiLu - Hassel Mayhem 2-6 29.5.Gossarna - KiLu 5-1 06.6. KiLu - FC Leffa 2-3 13.6. FC Konnat - KiLu 5-1 06.8. KiLu - Renum United 1-6 14.8. Mörtfiskarna - KiLu 19.8. KiLu - Los Heteros

Henri kirjoitti: Hei kanssapelaajat! Maanantaina 19.8. pelataan kesän viimeinen peli Hinthaarassa klo 20! Kaikki kykenevät pelaamaan, niin kairataa se kauden avausvoitto, jotta päästään talvehtimaan voittajina ja matsin jälkeen voitaisii käydä oluella Hinthaaran paikallisessa. :) Lisäksi ilmoitan, että tämä on vi... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kilpilahti, Porvoo
Miehet
37

Butchers Ladies Nimenhuuto.com

Butchers Ladies on naisten jenkkifutisjoukkue, joka on pelannut kaksi kautta 1-divisioonaa. Kolistelemme yhdessä, parhaassa seurassa ja valmistaudumme kolmanteen kauteen kamat päällä.

Joukkue etsii pelaajia: Nainen, kiinnostaako sinua astetta fyysisempi joukkueurheilulaji? Olet saatta...

Anna kirjoitti: Oon kipee ni en pääse huomenna treeneihin (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Naiset
36

Butchers Nimenhuuto.com

Jenkkifutiksen kuusinkertainen Suomenmestari (2005-2010)

Tapani kirjoitti: Harmikseni joudun olemaan pois seuraavasta pelistä koska Kivijärvellä pieni savotta ja ei luvannut sinne vettä niin silloin mentävä.. sillä pyydänkin apua jotka sattuisi kerkeemään huollon tavaroiden siirroissa kentälle ja takaisin Tietenkin tarvitaan ainakin yksi vastuuhenkilö vesipoikien avuksi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Miehet
70

Nesteen joukkuepelit Nimenhuuto.com

Nesteen työntekijöille tarkoitettu nimenhuuto kaikkiin joukkuepeleihin.

Tero kirjoitti: Kaks vuoroa osuu ykkösvuoron viimesen yön jälkeen. Veikkaan että ei välttämättä jaksa tulla klo 13. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sähly, Jalkapallo, Muu ja Lentopallo
Porvoo
Sekajoukkue
47

Butchers Jefukoulu Nimenhuuto.com

Butchersin 5-8v. suunnattu liikuntakerho

Pilvi kirjoitti: Lauantaina 16.12. Ei ole Jefukoulua! Pääskytien sali on suljettu. Nähdään taas Loppiaisen jälkeen tammikuussa Terveisin, Pilvi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
17

ToBK damer Nimenhuuto.com

Anne-Marie kirjoitti: Naiset pelaa!! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo Borgå
Naiset
41

Butchers U9-U19 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Asser kirjoitti: Asser on varalla. Pelaa jos miehistövajetta (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Pojat
112

ToBK2008 Jalkapallo Fotboll Nimenhuuto.com

Rufus kirjoitti: Rufus behöver skjuts till Hangö på fredag morgonen. Jag(Sonja) kommer på kvällen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
17

PorvoonPuulaakipalloilijat Nimenhuuto.com

Oskar kirjoitti: Hei! Meille tulisi yksi pelaaja lisää pelaamaan huomenna, gambialainen jätkä joka on ollut aikaisemmin treeneissä mukana keskiviikkoisin. Kunnon futaaja kyl! Löytyiskö kenties pelipaitaa hänelle? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
21

FC Futura Juniorit P05 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE MYCLUB KÄYTTÖÖNOTOSTA! Futura P-05 siirtyy 1.12.2014 alkaen käyttämään ainoastaan myclub järjestelmää. Nimenhuuto käytössä siis enää pari päivää marraskuun loppuun asti. Kaikki nimenhuuodssa olleet tapahtumat ja ilmoittautumiset in/out on siirretty myclubiin ja nimenhuudos... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
154

FC VähänKäytetyt - FC VäKä Nimenhuuto.com

FC VäKä on porvoolainen naisten puulaakijalkapallojoukkue, joka koostuu hyvin sekalaisesta joukosta. ;) Reenataan kahdesti viikossa ja pelataan silloin kun listassa lukee. Nyt talvella me ollaan mukana puulaakisäbässä samalla asenteella kuin fudiksessakin. ILON KAUTTA!!

Terhi kirjoitti: Tänään ei kykene (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo ja Saliband
Porvoo
Naiset
51

FenolinFutis Nimenhuuto.com

Jirka kirjoitti: Kyselkää vielä viime hetken värväykset niin saadaan pelit aikaseksi. Ehkä siitä naisporukasta tulee taas joitain mukaan, ehkä ei... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
21

Tarkkinen 2005 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: TIISTAIN SALIVUOROT ON PERUUTETTU HUOMISESTA ALKAEN. KESKIVIIKON SALIVUOROT ON KÄYTÖSSÄ. ILMOITA ETTÄ OLET LUKENUT VIESTIN. MATTI (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
38

PoSanpotku Nimenhuuto.com

Jerker kirjoitti: Eka kertaa eilen lenkillä jalkavammani 20.6. jälkeen, lenkkeily tuntui ihan hyvältä. Mutta valitettavasti jätän kyllä tämän vuoden futikset väliin. En tule siis otteluun. Vaikka olisi ollut kivaa! Tsemppiä!! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
28