Jalkapallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, tennis, suunnistus, kaukalopallo ja soutu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Porvoo

Jalkapallo - Porvoo

Butchers Ladies Nimenhuuto.com

Butchers Ladies on naisten jenkkifutisjoukkue, joka on pelannut kaksi kautta 1-divisioonaa. Kolistelemme yhdessä, parhaassa seurassa ja valmistaudumme kolmanteen kauteen kamat päällä.

Joukkue etsii pelaajia: Nainen, kiinnostaako sinua astetta fyysisempi joukkueurheilulaji? Olet saatta...

Elli kirjoitti: Työt loppuu Porvoossa klo 17. Yritän saada vaihdettua, tai kiidän paikalle asap. (21 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Naiset
29

Butchers Nimenhuuto.com

Jenkkifutiksen kuusinkertainen Suomenmestari (2005-2010)

Tapani kirjoitti: Juomapullo otettu talteen.. bodybuilding ja on kopilla tallessa (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Miehet
55

Butchers Jefukoulu Nimenhuuto.com

Butchersin 5-8v. suunnattu liikuntakerho

Pilvi kirjoitti: Kesän Jefukoulut alkaa tiistaina 23.5. Klo 17-18 Myllymäen kentällä. Jos haluatte jatkaa kesäkaudella, laittakaa minulle sähköpostilla haluamanne paidan koko (110/116, 122/128, 134/140, 146/152) ja minkä nimen haluatte seinäpainatukseen. Myös uudet ovat tervetulleita mukaan! Terveisin, Pilvi Ryyn... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
34

FuturaP01Sin Nimenhuuto.com

FC Futura P01 on 2001-ikäluokan poikien Sininen juniorijoukkue. Sininen on 01-ikäluokan haastajajoukkue. Joukkueen kotipaikka on Porvoossa.

Sebastian kirjoitti: Moikka! Kuvat ja materiaalit-osioon on lisätty lihaskuntotreeni tehtäväksi nyt kesäloman ajaksi. Se on sekalaiset kansiossa johon tässä linkki: http://futurap01sin.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?id=22751 Hyvää kesän jatkoa, t. Seba (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
23

Butchers U9-U19 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Oliver kirjoitti: Jonkun junnun kypärä jäi tänään kentälle. Otettiin se meidän mukaan. Tuodaan lauantaina peliin tai maanantaina treeneihin. Markus (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Pojat
118

PorvoonPuulaakipalloilijat Nimenhuuto.com

Mait kirjoitti: Hei, Kesä on edennyt puoleen väliin ja ensimmäiseen syyskauden peliin on reilu kaksi viikkoa. Ehdotan että voisimme yrittää pitää harkat ma 31.7. Lisäksi tein vihdoin kustannuslaskelmat ja huomioiden viime kauden ylijäämä, niin tämän kauden kustannukseksi tulee 10€ per pelaaja. Rahat voi maksaa k... (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
20

ToBK damer Nimenhuuto.com

Carolina kirjoitti: Hoppas alla som ha anmält sj kommer! (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo Borgå
Naiset
24

ToBK2008 Jalkapallo Fotboll Nimenhuuto.com

Johnny kirjoitti: Futiskauden kohokohta, Helsinki Cup, on ovella! Tässä muutama tärkeä käytännön asia: (1) Kaikilla pitää olla sininen paita ja siniset shortsit sekä keltainen varapaita ja keltaiset pelisukat mukana koko viikon. (2) Tulkaa ajoissa oikealle pelikentälle. Tavataan viimeistään 30 minuuttia ennen otte... (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
17

Akilles -04 ja -05 Nimenhuuto.com

Frank kirjoitti: Nimenhuuto ei ole enää käytössä! 1.5.2017 alkaen käytämme ainoastaan myclubia. Kiitos! Frank (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
4

Ikipojat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi, Ikipojat on ilmoitettu kesän puulaakisarjaan seuraavalla kokoonpanolla. Sami Keski-Nisula Robert Palomäki Mikke Salonen Jyri Pylkkänen Niko Allén Joonatan Hietanen Jukka Karjalainen Jim Hakola Mikko Pulkkinen Leo Palomäki Luca Gattuso Topi Lehosmaa Harald Huppe Krister Vikström Akseli Pursio... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Miehet
19

Akilles 06 ja 07 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Hei! Kuten myClubin kautta viestittelin tämä sivusto ei enää toimi 9.1.17 alkaen ja kaikki kommunikaatio siirtyy myClubiin. Laitan tähän viestiin kuitenkin vielä tiedoksi 8.1 talvisarjan pelaajat: Ebba, Remus, Jens, Santtu, Caspian, Viktor V, Benjamin, Roope, Oscar P, Oscar H, Isac, Eemi och Leev... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Futis
Porvoo
Ei asetettu
8

FC Futura Juniorit P05 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE MYCLUB KÄYTTÖÖNOTOSTA! Futura P-05 siirtyy 1.12.2014 alkaen käyttämään ainoastaan myclub järjestelmää. Nimenhuuto käytössä siis enää pari päivää marraskuun loppuun asti. Kaikki nimenhuuodssa olleet tapahtumat ja ilmoittautumiset in/out on siirretty myclubiin ja nimenhuudos... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
155

Futura Pojat 06 Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Muistutus: P06 siirtyy käyttämään myClub palvelua - Nimenhuudon käyttö loppuu tämän viikon jälkeen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
64

FC Futura P03 Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Viimeisiä viestejä nimenhuudon puolelta. Ensi viikolla 15.10. siirrymme kokonaan myClubiin, johon olen lähettänyt kaikille aktivointiviestin. Kerrothan jos et ole saanut aktivointiviestiä tai jos on jotain muuta kysyttävää myClubista. Huomioi, että 15.10. jälkeen nimehuutoon ei tule enää tapahtum... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
31

Fc Futura T03 Nimenhuuto.com

Fc Futura T03 joukkue on perustettu marraskuussa 2010. Oppimisenhalu ja liikunnanilo kuvaavat hyvin kaksikielistä joukkuettamme. VAROITUS! Jalkapalloon innostuminen lapsena saattaa aiheuttaa elinikäisen kiinnostuksen lajiin. Jokainen tyttö otetaan ilolla vastaan futisharrastusta kokeilemaan. TERVETULOA!

Joukkue etsii pelaajia: Fc Futura T 03 joukkue muodostuu vuosina 2003-2005 syntyneistä tytöistä. Lisä...

My kirjoitti: Haetan Lotan yhteislähtöön La klo 8.15 kotipihasta. t. Han (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Tytöt
39

FC VähänKäytetyt - FC VäKä Nimenhuuto.com

FC VäKä on porvoolainen naisten puulaakijalkapallojoukkue, joka koostuu hyvin sekalaisesta joukosta. Mukaan otetaan uusia jäseniä mikäli halua pelata löytyy. ;) Reenataan kahdesti viikossa ja pelataan silloin kun listassa lukee. Pääasiassa treenit to 18.15.-19.15. (aika elää nyt vähän vielä) ja su klo 18.30.-19.30.

Kati kirjoitti: Olisko kellään pallopumppuu ottaa mukaan?.. :) (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Naiset
32

Tarkkinen 2005 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Tanjalta poistetaan kädestä kipsi 4.8 mutta uskoakseni pelikunnossa Askolaan. Tarvitsee kyllä sitten todennäköisesti kyydin kun vanhemmat töissä. Varmistus pelikunnosta siis valitettavasti vasta perjantaina. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
62

PoSanpotku Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: En tule pääsemään maanantaisin harjoituksiin, kuin ehkä hyvin satunnaisesti itsestäni riippumattomista syistä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
25

Tarkkinen 2004 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: EIKÖ OLE KIINNOSTUSTA JALKAPALLO TURNAUKSEEN. VIIMEINEN MAHDOLLISUUS ILMOITTAUDU. TÄNÄÄN..... (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
16

Rollers Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Moro, Kausi olisi nyt puolessa välissä, ja nyt olisi aika ruveta maksamaan kausimaksuja! Käytännössä siis niin että keräämme näitä jokaiselta pelaajalta 30€. Kausimaksu suoritetaan seuraavalle tilille: tilinumero: FI90 8060 0710 1369 87 Saaja: Helsinki Rollers summa: 30€ Ilmoittakaa kun olette ma... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.