Jalkapallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, käsipallo, tennis, suunnistus ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Porvoo

Jalkapallo - Porvoo

Butchers Ladies Nimenhuuto.com

Butchers Ladies on naisten jenkkifutisjoukkue, joka on pelannut kaksi kautta 1-divisioonaa. Kolistelemme yhdessä, parhaassa seurassa ja valmistaudumme kolmanteen kauteen kamat päällä.

Joukkue etsii pelaajia: Nainen, kiinnostaako sinua astetta fyysisempi joukkueurheilulaji? Olet saatta...

Helka kirjoitti: Sivurajalla (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Naiset
29

Butchers Jefukoulu Nimenhuuto.com

Butchersin 5-8v. suunnattu liikuntakerho

Pilvi kirjoitti: Kesän Jefukoulut alkaa tiistaina 23.5. Klo 17-18 Myllymäen kentällä. Jos haluatte jatkaa kesäkaudella, laittakaa minulle sähköpostilla haluamanne paidan koko (110/116, 122/128, 134/140, 146/152) ja minkä nimen haluatte seinäpainatukseen. Myös uudet ovat tervetulleita mukaan! Terveisin, Pilvi Ryyn... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
35

Butchers Nimenhuuto.com

Jenkkifutiksen kuusinkertainen Suomenmestari (2005-2010)

Jimi kirjoitti: Hyvää päivää. Aloitan sillä, että tällä viikolla ei ole harjoituksia. Monet ovat varmasti odottaneet ulkovuorojen alkua jo jonkin aikaa. Tilanne kaupungin puolelta on se, että he eivät ole saaneet tehtyä harjoitusvuoroja ulkokentille. Viimeisen tiedon mukaan harjoitusvuorot tulevat tällä vkolla. ... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Miehet
53

FuturaP01Sin Nimenhuuto.com

FC Futura P01 on 2001-ikäluokan poikien Sininen juniorijoukkue. Sininen on 01-ikäluokan haastajajoukkue. Joukkueen kotipaikka on Porvoossa.

Sebastian kirjoitti: Moikka! Kuvat ja materiaalit-osioon on lisätty lihaskuntotreeni tehtäväksi nyt kesäloman ajaksi. Se on sekalaiset kansiossa johon tässä linkki: http://futurap01sin.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?id=22751 Hyvää kesän jatkoa, t. Seba (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
23

ToBK damer Nimenhuuto.com

Anne-Marie kirjoitti: Hej. Vi hade ju lite talat om att börja träna på söndagar kl 19, men då följande sö är vappafton så tänkte jag att vi sku ha första träningen på ons 26.4 kl 18.30 på sandplanen i Tolkis(vid Tolkisvägen, mitt emot branddepån) Matchprogrammet har inte kommit ännu. Första matchen är troligtvis i mit... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Porvoo Borgå
Naiset
21

Akilles -04 ja -05 Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Heippa! Espanjan matkasta toipuminen vei muutaman päivän, mutta nyt haluan vielä omasta puolestani kiittää kaikkia reissussa mukana olleita, niin aikuisia kuin lapsiakin. Etukäteen hieman jännitti, miten selviydymme sellaisen jättiryhmän kanssa, mutta huoli oli turha, sillä paremmin matka ei olis... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
67

ToBK2008 Jalkapallo Fotboll Nimenhuuto.com

Johnny kirjoitti: Alkukausi on sujunut hyvin ja torstain harjoituksissa oli tekemisen meininki! Ensi viikolla harjoittelemme maanantaina (24.4.) klo 17.30 ja torstaina (27.4.) poikkeuksellisesti klo 18. Huomenna (la 22.4.) luvassa on Tolkis Cup -salibandyturnaus junioreille (klo 12.00-14.30) sekä aikuisille (14.30... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
17

Butchers U9-U19 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Nikko kirjoitti: U15-U13 ja U11-U9 pääsiäismaanantain treenit siirretty tiistaille klo 17. kenttä suljettu maanantaina ja ei ole valoja silloin niin mennään tiistaina. T. Nikko (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Pojat
123

PorvoonPuulaakipalloilijat Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Muistutus tännekin: Huomenna äänestyspäivä ja ajauduin itsekin ehdokkaaksi numerolla 29 (haiskahtaa näiden vaalien vuoden tulokkaan tittelillä niinkuin rapakonkin takana:-) Hyviä urheiluehdokkaita tänä vuonna tosin enemmänkin tarjolla, jopa ihan joukkueen sisälläkin... (15 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
19

Ikipojat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi, Ikipojat on ilmoitettu kesän puulaakisarjaan seuraavalla kokoonpanolla. Sami Keski-Nisula Robert Palomäki Mikke Salonen Jyri Pylkkänen Niko Allén Joonatan Hietanen Jukka Karjalainen Jim Hakola Mikko Pulkkinen Leo Palomäki Luca Gattuso Topi Lehosmaa Harald Huppe Krister Vikström Akseli Pursio... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Miehet
19

Akilles 06 ja 07 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Hei! Kuten myClubin kautta viestittelin tämä sivusto ei enää toimi 9.1.17 alkaen ja kaikki kommunikaatio siirtyy myClubiin. Laitan tähän viestiin kuitenkin vielä tiedoksi 8.1 talvisarjan pelaajat: Ebba, Remus, Jens, Santtu, Caspian, Viktor V, Benjamin, Roope, Oscar P, Oscar H, Isac, Eemi och Leev... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Futis
Porvoo
Ei asetettu
8

FC Futura Juniorit P05 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE MYCLUB KÄYTTÖÖNOTOSTA! Futura P-05 siirtyy 1.12.2014 alkaen käyttämään ainoastaan myclub järjestelmää. Nimenhuuto käytössä siis enää pari päivää marraskuun loppuun asti. Kaikki nimenhuuodssa olleet tapahtumat ja ilmoittautumiset in/out on siirretty myclubiin ja nimenhuudos... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
155

Futura Pojat 06 Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Muistutus: P06 siirtyy käyttämään myClub palvelua - Nimenhuudon käyttö loppuu tämän viikon jälkeen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
64

FC Futura P03 Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Viimeisiä viestejä nimenhuudon puolelta. Ensi viikolla 15.10. siirrymme kokonaan myClubiin, johon olen lähettänyt kaikille aktivointiviestin. Kerrothan jos et ole saanut aktivointiviestiä tai jos on jotain muuta kysyttävää myClubista. Huomioi, että 15.10. jälkeen nimehuutoon ei tule enää tapahtum... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
31

Fc Futura T03 Nimenhuuto.com

Fc Futura T03 joukkue on perustettu marraskuussa 2010. Oppimisenhalu ja liikunnanilo kuvaavat hyvin kaksikielistä joukkuettamme. VAROITUS! Jalkapalloon innostuminen lapsena saattaa aiheuttaa elinikäisen kiinnostuksen lajiin. Jokainen tyttö otetaan ilolla vastaan futisharrastusta kokeilemaan. TERVETULOA!

Joukkue etsii pelaajia: Fc Futura T 03 joukkue muodostuu vuosina 2003-2005 syntyneistä tytöistä. Lisä...

My kirjoitti: Haetan Lotan yhteislähtöön La klo 8.15 kotipihasta. t. Han (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Tytöt
39

FC VähänKäytetyt - FC VäKä Nimenhuuto.com

FC VäKä on porvoolainen naisten puulaakijalkapallojoukkue, joka koostuu hyvin sekalaisesta joukosta. Mukaan otetaan uusia jäseniä mikäli halua pelata löytyy. ;) Reenataan kahdesti viikossa ja pelataan silloin kun listassa lukee. Pääasiassa treenit to 18.15.-19.15. (aika elää nyt vähän vielä) ja su klo 18.30.-19.30.

Säde kirjoitti: Taliprojekti ja salaojat vaativatkin myös minun panostusta. Yritän torstaina päästä ottamaan palloon ensi kisketukset. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Porvoo
Naiset
18

Tarkkinen 2005 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Moi! Laitoin ensimmäisen salibandyn kesäharkat nimenhuutoon, ajatuksena on että lähdemme sarjajoukkueena valmistautuneena ja yhtenä ryhmänä tulevaan sarjapeleihin. Toivon että meillä olisi 15 pojan ja tytön ryhmä pystyssä syksyyn mennessä, rakenamme siis pohjaa joukkueena ja yksilönä, kaikki kave... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
57

PoSanpotku Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: En tule pääsemään maanantaisin harjoituksiin, kuin ehkä hyvin satunnaisesti itsestäni riippumattomista syistä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
32

Tarkkinen 2004 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: EIKÖ OLE KIINNOSTUSTA JALKAPALLO TURNAUKSEEN. VIIMEINEN MAHDOLLISUUS ILMOITTAUDU. TÄNÄÄN..... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
16

Rollers Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Moro, Kausi olisi nyt puolessa välissä, ja nyt olisi aika ruveta maksamaan kausimaksuja! Käytännössä siis niin että keräämme näitä jokaiselta pelaajalta 30€. Kausimaksu suoritetaan seuraavalle tilille: tilinumero: FI90 8060 0710 1369 87 Saaja: Helsinki Rollers summa: 30€ Ilmoittakaa kun olette ma... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.