Jalkapallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, käsipallo, tennis, suunnistus ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Porvoo

Jalkapallo - Porvoo

Butchers Ladies Nimenhuuto.com

Butchers Ladies on naisten jenkkifutisjoukkue, joka on pelannut kaksi kautta 1-divisioonaa. Kolistelemme yhdessä, parhaassa seurassa ja valmistaudumme kolmanteen kauteen kamat päällä.

Joukkue etsii pelaajia: Nainen, kiinnostaako sinua astetta fyysisempi joukkueurheilulaji? Olet saatta...

Elli kirjoitti: Saatan myöhästyä, ja olen kentän laidalla. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Naiset
34

Butchers Jefukoulu Nimenhuuto.com

Butchersin 5-8v. suunnattu liikuntakerho

Hugo kirjoitti: Hei, Oliko multa mennyt tieto ohi että eilen ei ollut jefua? Oltaan oltu poissa kipeenä jonkun aikaa niin mietin että eikö tätä kautta ilmoitettu asiasta? Vai oliko vaan minulta huono huomio? (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
35

Butchers Nimenhuuto.com

Jenkkifutiksen kuusinkertainen Suomenmestari (2005-2010)

Jimi kirjoitti: Tänään eikä ensi perjantaina harjoituksia! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Miehet
53

FuturaP01Sin Nimenhuuto.com

FC Futura P01 on 2001-ikäluokan poikien Sininen juniorijoukkue. Sininen on 01-ikäluokan haastajajoukkue. Joukkueen kotipaikka on Porvoossa.

Sebastian kirjoitti: Moikka! Kuvat ja materiaalit-osioon on lisätty lihaskuntotreeni tehtäväksi nyt kesäloman ajaksi. Se on sekalaiset kansiossa johon tässä linkki: http://futurap01sin.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?id=22751 Hyvää kesän jatkoa, t. Seba (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
23

Butchers U9-U19 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ville-Herm kirjoitti: Juniorien Vanhempainilta 23.03 Hei kaikille! Akuutteja asioita mitä on auki ja jotka vaatisi vanhempien aktiivisuutta osallistua junnujen toimintaan. Joukkueen toiminnan kannalta puuttuu tärkeitä henkilöitä, että harjoitukset ja pelit voidaan viedä kunnialla läpi. Toivottavasti vapaaehtoiset ilmo... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Porvoo
Pojat
123

Akilles -04 ja -05 Nimenhuuto.com

Ron kirjoitti: Moi! Olisi vaatetilauksen aika. Hoidamme vielä tämän tilauksen koko porukalle, jatkossa hoidamme vain 04 vaatetilauksia. Käykää tutustumassa Akilleksen mallistoon Stadiumin sivulla: http://www.stadiumteamsales.fi/akilles/fotboll#. Tällä kaudella pelishortsit vaihtuvat vihreiksi (jalkapallojaoston... (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
69

Ikipojat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moro! Nyt alkaisi taas olla aika ilmoittautua kesän puulaakisarjoihin. Oletan että Ikipojat on lähdössä mukaan haastamaan junioreita. Onko kokoonpanossa tapahtunut muutoksia tai onko jotain muuta huomioitavaa, ennen kuin laitan ilmoituksen sisään? Maksu tulee olemaan varmaan se sama 20 eur per nu... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo
Miehet
19

ToBK damer Nimenhuuto.com

Anne-Marie kirjoitti: Matilda kommer o spela på vårt i dagens match:) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Porvoo Borgå
Naiset
20

ToBK2008 Jalkapallo Fotboll Nimenhuuto.com

Johnny kirjoitti: Hienoja kuvia Korttelifutiksesta, http://tobk.kuvat.fi/kuvat/JALKAPALLO+-+FOTBOLL/2016+Korttelifutis/ Tack till Niklas Lindgren! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
17

Akilles 06 ja 07 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Hei! Kuten myClubin kautta viestittelin tämä sivusto ei enää toimi 9.1.17 alkaen ja kaikki kommunikaatio siirtyy myClubiin. Laitan tähän viestiin kuitenkin vielä tiedoksi 8.1 talvisarjan pelaajat: Ebba, Remus, Jens, Santtu, Caspian, Viktor V, Benjamin, Roope, Oscar P, Oscar H, Isac, Eemi och Leev... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Futis
Porvoo
Ei asetettu
8

PorvoonPuulaakipalloilijat Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Moro. Mulla sattui samalle illalle kaverin 40-vuotis pirskeet, eli en valitettavasti pääse saunomaan. Kiitos kaudesta ja saunokaahan railakkaasti! :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
19

FC Futura Juniorit P05 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE MYCLUB KÄYTTÖÖNOTOSTA! Futura P-05 siirtyy 1.12.2014 alkaen käyttämään ainoastaan myclub järjestelmää. Nimenhuuto käytössä siis enää pari päivää marraskuun loppuun asti. Kaikki nimenhuuodssa olleet tapahtumat ja ilmoittautumiset in/out on siirretty myclubiin ja nimenhuudos... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
155

Futura Pojat 06 Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Muistutus: P06 siirtyy käyttämään myClub palvelua - Nimenhuudon käyttö loppuu tämän viikon jälkeen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
64

FC Futura P03 Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Viimeisiä viestejä nimenhuudon puolelta. Ensi viikolla 15.10. siirrymme kokonaan myClubiin, johon olen lähettänyt kaikille aktivointiviestin. Kerrothan jos et ole saanut aktivointiviestiä tai jos on jotain muuta kysyttävää myClubista. Huomioi, että 15.10. jälkeen nimehuutoon ei tule enää tapahtum... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
31

Fc Futura T03 Nimenhuuto.com

Fc Futura T03 joukkue on perustettu marraskuussa 2010. Oppimisenhalu ja liikunnanilo kuvaavat hyvin kaksikielistä joukkuettamme. VAROITUS! Jalkapalloon innostuminen lapsena saattaa aiheuttaa elinikäisen kiinnostuksen lajiin. Jokainen tyttö otetaan ilolla vastaan futisharrastusta kokeilemaan. TERVETULOA!

Joukkue etsii pelaajia: Fc Futura T 03 joukkue muodostuu vuosina 2003-2005 syntyneistä tytöistä. Lisä...

My kirjoitti: Haetan Lotan yhteislähtöön La klo 8.15 kotipihasta. t. Han (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Tytöt
39

Tarkkinen 2005 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Heissan!! Jotra saisimme Nimenhuudon ajantasalle pyydänkin kaikilla mukana olevilta pelaajilta ja HUOLTAJILTA seuraavua tietoja: Koko nimi, henk tunnus,osoite,puh nro,vanhempien yhteystietoja(sposti,puh),mahd allergioista/sairauksista tietoa. Henk tunnus ja allergiatiedot jotta tiedetään turnauks... (29 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
66

Akilles jalkapallo P03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Hei! Guztin naisten juoksu takki odottaa meillä hakijaansa. T. Maria Liukkonen 0405039114 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Pojat
18

PoSanpotku Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: En tule pääsemään maanantaisin harjoituksiin, kuin ehkä hyvin satunnaisesti itsestäni riippumattomista syistä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Sekajoukkue
32

Tarkkinen 2004 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: EIKÖ OLE KIINNOSTUSTA JALKAPALLO TURNAUKSEEN. VIIMEINEN MAHDOLLISUUS ILMOITTAUDU. TÄNÄÄN..... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Porvoo
Ei asetettu
16

Rollers Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Moro, Kausi olisi nyt puolessa välissä, ja nyt olisi aika ruveta maksamaan kausimaksuja! Käytännössä siis niin että keräämme näitä jokaiselta pelaajalta 30€. Kausimaksu suoritetaan seuraavalle tilille: tilinumero: FI90 8060 0710 1369 87 Saaja: Helsinki Rollers summa: 30€ Ilmoittakaa kun olette ma... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Porvoo
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.