Tanssi Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on tanssi. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan tanssijoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Cariocan passistat Nimenhuuto.com

Cariocan passistoiden keikka- ja treenikalenteri

Terhi kirjoitti: Tässä on muuten biisin levytyssessio alla. Itse en ehdi näihin treeneihin, koska perhe. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Samba ja Tanssi
Turku
Naiset
16

Avos Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Showtanssi
Turku
Tytöt
21

JyrynLadyt Nimenhuuto.com

Eeva-Liisa kirjoitti: Moi, nyt kun tämä koronajuttu edelleen jatkuu, niin varmaan olettekin arvanneet, että näytöstä 11.5. ei ole mahdollista toteuttaa. Jätämme siis "Myrskyluodon Maijan" odottamaan parempaa aikaa . Oikein hyvää Pääsiäistä kaikille ja huolehtikaa itsenne ja läheistenne terveydestä ! Eeva-Liisa ps. jos... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Ryhmätanssi
Turku
Naiset
12

TanssiFunky Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tanssi
Turku
Naiset
7