Nummelan jäähalli 03100 Nummela

Me pelaamme täällä:

bk2013 Nimenhuuto.com

BK-P8 (2013) Treenit tiistaisin ja sunnuntaisin Karjaan tekonurmella. Träning tisdagar och söndagar på konstgräset i Karis.

Erik kirjoitti: Oli liian väsy futis leirin jälkeen. (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Karjaa
Pojat
17

MU FC Gasellit Nimenhuuto.com

FC Gasellit on Mäntsälän Urheilijoihin v. 2012 perustettu aikuisten naisten harraste-/ kuntofutis joukkue johon kaikki futiksesta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan. Aikaisempaa futiskokemusta ei tarvitse olla. Tarkoituksena on pallotella ja pelailla rennolla menolla. Pääasiana on päästä harrastamaan liikuntaa pari kertaa viikossa. Kesäisin osallistumme futiksen naisten harrastesarjaan sekä naisten +35 sarjaan mutta mitään pakollista osallistumista peleihin ei ole. Toiminnan peruspilarina on hauskanpito kentällä, kunnon kohotus sekä säännölliset harjoitukset, joissa kukin voi käydä omien menojen salliessa... näinhän se vähän meillä aikuisilla on kaikkine menoinemme (lapsia/miehiä/muita harrastuksia/töitä/lemmikkejä) :-P

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä noin 30+ vuotias nainen! Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? ta...

Tiinu kirjoitti: Valmentajana - Polvi ei kestä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Mäntsälä, Uusimaa
Naiset
38

HIFK U16 Red Nimenhuuto.com

HIFK U16 Red - Stadens stolthet Laget spelar på hobbynivån och tränar 2-3 gånger i veckan. Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? Joukkue pelaa harrastetasolla ja harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Toiminta on kaksikielinen - tule mukaan ja kokeile miltä harjoitteleminen tuntuu HIFK:ssa!

Aapo kirjoitti: Cant make it i’m sick (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Pojat
38

BK-46 P2015 Nimenhuuto.com

Hugo kirjoitti: Hugo ei osallistu treeneihin mut mä tuun (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Karjaa
Sekajoukkue
17

Team No Control Nimenhuuto.com

Kuopiolaista kaukalopalloa vuodesta 1996.

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Kaukalopallo, Jääkiekko ja Rullakiekko
Kuopio
Miehet
141

Kilo IF 1 Nimenhuuto.com

Pelaamme kaudella 2024 Etelän Vitosessa. Ulkokaudella koko seuran yhteisiä harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa Keski-Espoon, Perkkaan ja Tapiolan tekonurmilla. Talvikaudella seurallamme on useita eri futsal-harjoitusvuoroja, sekä kaksi joukkuetta futsalin Nelosessa. Kilo IF:n muut joukkueet ovat: Kilo IF/2 (7.div.), Kilo IF/3 (6.div.) ja Kilo IF/Juniors (M35) sekä Kilo IF/Seniors (M40). https://www.facebook.com/KiloIFfootball https://www.instagram.com/kiloif/ http://deep.kapsi.fi/kiloif/dokuwiki/doku.php?id=joukkueet:k1 https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/63452/info

Joukkue etsii pelaajia: Etelän Vitoseen noussut perinteikäs espoolainen Kilo IF/1 etsii vielä muutama...

Rami kirjoitti: Tulen myöhässä paikalle (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
28

ViTa 13-14 Nimenhuuto.com

ViTa 13-14 joukkue on perustettu 11.9.2019. Joukkueessa on noin 35 futaria, jos olet kiinnostunut jalkapallosta hyvässä seurassa, niin mukaan vaan! Joukkueeseen haetaan myös lisää valmentajia ja muita aktiivisia toimihenkilöitä kehittämään sekä edistämään lasten harrastamista :)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
40

Ponnistus A-B pojat Nimenhuuto.com

POJAT 2002-2006 SYNTYNEET (A-B junnut) Helsingin Ponnistus toimii Kallion ja Sörnäisten alueella, kotikenttämme on Haapaniemen kenttä. Otamme uusia pelaajia joukkueeseen. Voit tulla mukaan milloin tahansa ja harjoitella joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja tai velvoitteita! Ajankohtaiset pelit ja harkat näet näiltä sivuilta. Ota yhteys jojoon ja tule tutustumaan! Joukkueenjohtaja Minttu Nikkilä minttu.nikkila@iki.fi, 040 736 1313

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan sopii kaikentasoisia poikia. Meillä on korkea treeniaktiivisuus ja osa...

Sami kirjoitti: Kokoonpano peliin: Pepito, Aleksi H, Aleksi P, Antti, Eero, Jasper, Jetro, Juho, Kuura, Larry, Lukas, Momo, Oscar, Pini, Reshad ja Samuel. Ilmoittautuminen vahvistettava viimeistään 10.6. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Pojat
40

Papeko ry Nimenhuuto.com

Lohjan palvelus- ja pelastuskoira ry:n, Papekon, koulutusten, tapahtumien ja kokousten listaukset ja ilmoittautumiset osallistumisista.

Ruth kirjoitti: Nulla on Spkl peko leirin kouluttajapalaveri joten en pääse treeniin. Outi lupasi ottaa vetovastuun. (18 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koiraurheilu
Lohja
Sekajoukkue
78

Kilo IF - Juniors Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Kyydit vielä epävarmoja, mut yritän päästä! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Miehet
39

Nummelan jäähalli tunnetaan myös nimellä: SSO-Areena, Ratapuisto, Oy Vihdin Jäähalli Ab, Ratapuisto TN, Enäjärventie, Esbecon Areena, Kuoppanummen koulukeskus, Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä | Nummela, Nummelan urheilukenttä, SSO-Areena TN, Nummela, Nummelan kupla, Ratapuiston kuplahalli, Kuoppanummi, Ratapuiston TN, Painokiila Areena, Enäjärvenkuja, Ratapuisto TN 1/2 A, Luksia Nummela I, Luksia, Kuoppanummentie, Nummelan Ratapuiston kuplahalli, Luksia, Länsi-Uudenmaan ammattiopisto, Ratapuiston tekonurmi ja SSO Areena.

Treenaatko sinäkin täällä? Perusta joukkueellesi ilmaiset sivut Nimenhuutoon.

Näitä lajeja treenaamme normaalisti:
Jalkapallo
Jääkiekko
Lentopallo
Rinkball
Ultimate Frisbee
Yleisurheilu
Skating
Dog