Lentopallo­joukkueita

Lentopallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne volleyball­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan volleyball­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin lentopallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 862 ja niissä on yhteensä yli 17000 pelaajaa.

Jo 862 lentopallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vuosaaren Viikingit Nimenhuuto.com

Lentopalloseura Vuosaaren Viikingit pelaa alue-ja paikallissarjaa sekä veteraanipelejä eri ikäluokissa. Kaudella 2023 ja 2024 treenaamme ja pelaamme seuraavasti: Kallahden palloiluhallissa, Kallvikinniementie 1 maanantaisin klo 19.00, torstaina Vuosaaren urheilutalolla klo 20 ja lauantaina höntsää klo11 Punakiventie 4 salissa. Lisäksi pelailua satunnaisesti koulujen loma-aikaan. Vakioturnauksia: Linnavolley Savonlinnassa elokuussa, Homenokka Jyväskylässä syyskuussa, Kolibri-turnaus Tampereella marras- joulukuussa. Lisäksi SM-ikäluokat. Liity mukaan, jos sinulla on useampia peli- ja treenivuosia takana. Ikävä kyllä seuralla ei ole harrastelijavuoroja. Pelimiehet, tervetuloa mukaan. Yhteys: Jukka Isohanni 0442316466

Joukkue etsii pelaajia: Lentopallojoukkue Vuosaaren Viikingit Helsingistä etsii pelaajia 3.- ja 4.-sa...

Jukka kirjoitti: Nyt kuitenkin...kilpaileva puntti ... Kakkosen ja innokkaat. Upea kahdenkymmenen vehkeen mahdollisuus Vuosaaren golfin ja jäähallin vieressä. Joka päivä. (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Lentopallo
Helsinki, Vuosaari
Miehet
61

Röhkön Kaatajat Nimenhuuto.com

Perinteinen lentopallon erikoisseura vuodesta 1978. Harjoittelee ja pelaa Töölön Kisahallissa. Miesten ykkösjoukkue Aluesarjassa. Lisäksi kaksi harrastajapohjaista sekajoukkuetta kaiken tasoisille pelaajille. Mens volleyball team practicing in Töölön Kisahalli. Always looking for new players.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan lentopalloa Töölön kisahallille hyvässä porukassa. Olemme Alue...

Petri kirjoitti: Tänään on kevään viimeinen treenivuoro. Kaikki paikalle vaikka onkin upea ilma! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
63

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kokeneemmille kuntolentopalloilijoille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Jos olet kiinnostunut tiistaivuorosta, ota yhteyttä hormis1@gmail.com. Viikonlopun kuntolentopallovuorot ovat lauantaisin ja sunnuntaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. HUOM! Vuorot alkavat vasta, kun vastuuhenkilö varmistuu. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Merja kirjoitti: Ilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään 19.5.! Kaikki jäsenet tervetulleita mukaan. (19 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
86

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten paikallissarjatason joukkue. Jos sinulla on lentopallotaustaa ja haluat treenata lentopalloa rennosti kerran viikossa, ja sen päälle pelejä miesten paikallissarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuoro kausille 2023-25. Lintulaakson koululla tiistaisin klo 19:30 - 21:30. Kotipelivuoro on meillä samassa paikalle sunnuntaisin 16:30-19:00. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miest...

Ile kirjoitti: https://www.lentopallo.fi/kilpailu/pelipassit/ Meille käy siis tuo harrastepassi 27€, linkki ostoon on sivun alareunassa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

PeTä naiset Nimenhuuto.com

Perttulan Tähti on juniori- ja naislentopalloiluun keskittynyt Nurmijärveläinen urheiluseura. Haemme joukkoomme lisää pelaajia naisten paikallissarjaan. Mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus lentopallosta, ota rohkeasti yhteyttä Tiinaan (0405252258) tai Pasiin (0401737323). Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme peta.sporttisaitti.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkoomme lisää pelaajia naisten paikallissarjaan. Mikäli sinulla on ...

Aleksandra kirjoitti: Ehkä kerkeen (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Nurmijärvi
Naiset
24

MasKi kuntolentis Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan kuntolentistä talvella Masalan koululla ja kesällä Framnäsin beachkentällä. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki kunnon ylläpitämisestä kiinnostuneet miehet ja naiset. Maksamalla seuran jäsenmaksun (35 €) ja jaoston kausimaksun (20 €) voit osallistua toimintaamme. Lue lisää kotisivuilta https://www.masalankisa.fi/lentopallo/kuntolentopallo/. Rekisteröidy seuraan ja ilmoittaudu https://maski.myclub.fi/flow/courses/5671900

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat tervetulleita pelaamaan kuntolentistä Kirkkonummella! Joukkue ...

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Masala, Kirkkonummi
Sekajoukkue
32

CGI-Helsinki-Lentopallo Nimenhuuto.com

CGI Helsinki lentopallovuoro kaikille lentopallon harrastajille. Pelikenttä Pasilan Urheiluhallissa (Radiokatu 22, 00240 Helsinki, https://www.urheiluhallit.fi/fi/hallit/pasila.html) keskiviikkoisin klo 17:00 – 18:30. Pihalla on maksullinen parkkipaikka 1,5 €/tunti. HUOM: CGI:läisten ilmoittautumiset ensisijaisia ja mielellään max ilmoittautumisten määrä olisi 12!

Mika kirjoitti: Nyt on näköjään aika toivottaa kaikille hyvää kesää. perutaan tämä viimeinen harkka. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
30

TuULiviirit Nimenhuuto.com

Turun Urheiluliiton alla pelaava naisten joukkue, jonka tiimihenki on vertaansa vailla. Pelaamme tällä hetkellä 3-sarjaa. Tiimimme koostuu monen eri ikäisestä naispelaajasta 18 ikävuodesta ylöspäin. Ja vaikka ikähaarukkaa löytyy nuorimman ja vanhimman pelaajan välillä muutama vuosi, sitä ei hengessä huomaa.

Joukkue etsii pelaajia: Turun Peltolan ammattikoululla kolme kertaa viikossa treenaava naisten ryhmä....

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Turku
Naiset
18

Pukinmäen Kisa Nimenhuuto.com

Pelaamme lentopalloa paikallisarjatasolla. Pääpaino on harjoitusvuoroillakin pelailussa ja ajoittain tiukoissakin keskusteluissa taktiikasta ja strategiasta. Osallistumme sarjapeleihin ja viime vuosina olemme osallistuneet paikallissarjaan. Porukkaan otetaan mukaan mielellään uusia pelaajia ja salille voi tulla tutustumaan meihin ilman suurempia velvotteita.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Lentopalloliitton Etelä-Suomen alueen paikallisarjassa. Haemme uusia...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
28

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa hyvällä asenteella, vuosien kokemuksella sekä innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Tällä hetkellä EMME OTA UUSIA PELAAJIA mukaan! Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan kunhan porukkaa saadaan minimissään 6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin ajoissa, VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MUISTA SIIS ILMOITTAUTUA AINA IN TAI OUT! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet!

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
18

EräM1 Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä M1 on innostunut ja kehittyvä joukkue. Kaudella 2015-16 pelaamme kakkossarjaa. Joukkueessa on hyvä rakenne kokemusta ja nuoruutta ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useita laadukkaita pelureita Joukkueen yhteyshenkilö on Antti Lehtineva, 040 708 8027, anttilehtineva(at)hotmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.eralentis.com/

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Lentopallo
Helsinki
Miehet
22

Hassarit ry Nimenhuuto.com

Joukkoon mahtuu uusia pelaajia. HASSARIT ry on eläkeläis-Lentopalloilun kuntoharrastusseura 63+ ikäisille senioreille pelaten naisten ja miesten -sekajoukkueina kolmena päivänä viikossa Kampin liikuntakeskuksessa Malminkatu 3, 00100 Helsinki maanantai klo 10.00 - 12.00 keskiviikko 10.00 - 12.00 perjantai 09.00-11.00. TERVETULOA MUKAAN!

Martti kirjoitti: Hei! Pelivuoromme tältä keväältä KAMPISSA päättyy 24.05.2024 on viimeinen. Syksyllä jatkamme taas entiseen malliin alkaen Ma 02.09.2024 klo. 10:00 - 12:00, Kesäkuusta alkaen, tai pelaajien sopimuksesta aikaisemmin, pelit jatkuvat PIRKKOLAN liikuntapuistossa sunnuntai – perjantaisin klo. 10.00 alk... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki
Sekajoukkue
52

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Pelaamme Etelä-Suomen paikallissarjassa. Toistaiseksi harjoituksissa on tilaa pelaajille, joilla on jonkin verran kokemusta pallon käsittelystä ja jotka haluavat kehittyä lajissa. Harjoitusvuorot syksyllä 2023 ovat ma ja ke 19:30 ja pe 20:00. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä kirinaijat@gmail.com. *** We play in the local league in South Finland. For now there is room in trainings for new players who have some experience on the sport and who want to develop. Trainings in 2023 are Mon and Wed 19:30 and Fri 20:00. If you are interested, contact kirinaijat@gmail.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Espoo
Miehet
35

TTLK Nimenhuuto.com

Tampereen Teekkareiden Lentopallokerho TTLK on toiminut aktiivisesti jo lähes 30 vuotta. Lentopallokerhon tehtävänä on tukea lentopallon harrastusmahdollisuutta Tampereen yliopiston opiskelijoiden (sekä henkilöstön) keskuudessa ja järjestää halukkaille lentopalloilijoille hyvät mahdollisuudet harrastaa lajia kuntoilu- tai jopa kisailumielessä. Lisäksi järjestämme lentopalloaiheisia kursseja ja lentopalloturnauksia unohtamatta saunailtoja ja keväisiä biitsikauden avajaisia.

Iida kirjoitti: Tuun myöhässä (28 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Tampere, Hervanta
Sekajoukkue
154

Mahti Lentopallo Nimenhuuto.com

Mahti Lentopallo on Mahti ry:n alainen lentopallojaosto. Järjestämme harjoituksia 3-4 kertaa viikossa ja niihin ilmoittautuminen hoituu tätä kautta. Mahti Volleyball is the volleyball section under Mahti ry. We organize practice sessions 3-4 times a week, and registration for these sessions is done through this channel.

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Tampere
Sekajoukkue
48

Erä lentis ME Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä ME koostuu kokeneista ja nuorekkaista tai nuorehkoista pelaajista, jotka ovat pelanneet kolmos- tai nelossarjassa aikaisempina vuosina. Joukkue on perustettu kaudelle 2013-2014 ja siitä lähtien olemme pelanneet nelossarjassa hyvällä menestyksellä! Joukkueen kotisivut: https://www.eralentis.com/era-me ME harjoitellaan pääasiassa pelinomaisin harjoittein ja lyödään kovaa, ei välttämättä täysillä. ME harjoitellaan ja käytetään hyviä peruskuvioita mutta joskus tulee tehtyä pari porrasta tai kiertoa. ME emme pelaa hampaat irvessä vaan pelataan mukavaa, kivaa, kannustavaa ja kovaa peliä! MEidän pelaajat ovat ainakin kahden paikan osaajia ja aina valmiina tuuraamaan kaveria. ME pidetään hauskaa ja huudetaan ME!

Mikko kirjoitti: Toukokuussa kilpamiesten yhteiset vuorot Mäkelänrinteen palloiluhallissa: (alakertaan ja kassan taakse pukuhuoneisiin) Ilmoittautumiset suoraan eralentis-nimenhuutoon 8.5.: https://eralentis.nimenhuuto.com/events/18264603 15.5. https://eralentis.nimenhuuto.com/events/18264604 22.5. https://eralen... (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Lentopallo
Helsinki, Tapanila
Miehet
31

Yritys Ottelut 1-salissa Nimenhuuto.com

Tämä Nimenhuutoryhmä Yrityksen kaikille lentisjoukkueille, joilla sarjapelejä 1-salissa. Merkatkaa kaikki joukkueenne kotiottelut ja turnaukset tänne yhteiseen nimenhuutoon. Siis kaikki seuran omilla jo olemassa olevilla vuoroilla. Paimion Julius varauskalenterista toki vielä pitää varmistaa, että vuoro varmasti on olemassa, ennenkuin turnausta voi järjestää.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Paimio
Sekajoukkue
8

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

NOTE: We've switched to using Suomisport as our primary event tracking tool. For joining, please refer to this document: https://docs.google.com/document/d/17ejwLuQFNASjP8PomHUhysfWwOZHUMgbJH5VwP9x27I/edit?usp=sharing The biggest, fairest, and media-sexiest volleyball club in Otaniemi, Aalto-Volley ry. (previously PUS-Volley), is the official volleyball club of Aalto University. As a student organization, our aim is to provide student-affordable opportunities to play volleyball both casually and competitively.

Annika kirjoitti: last minute decision, I'll be a bit after 3 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Volleyball
Espoo
Sekajoukkue
186

TuUL junnut Nimenhuuto.com

Turun Urheiluliiton C- ja D-tyttöjen joukkue. Joukkueessa harjoittelee niin vasta-alkajia kuin jo jonkun aikaa lentopalloa harrastaneita. Joukkue osallistuu Lounais-Suomen D-AM -sarjaan sekä C-tyttöjen valtakunnalliseen sarjaan. Kilpailu ei kuitenkaan ole pakollista, vaan joukkueessa voi harrastaa lentopalloa myös pelkän harrastuksen ilosta.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Turku
Tytöt
21

Wärtsilä Campus Sports Nimenhuuto.com

Community for Wärtsilä Helsinki Campus sport arrangements. “Please note that Nimenhuuto.com is an external service. Each Wärtsilä employee should register oneself to the service and read the privacy police and other instructions provided by the external service provider.” Welcome and play floorball every Tuesday at 17:00-18:00 in Hakaniemi together with Teboil and Nordea (Arena Center)!

Mikko kirjoitti: Hi, I will come by bike, so I'll meet you in the bouldering area. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jooga, Kiipeily, Rantalentopallo, Kuntosali, Juoksu ja Morningboost
Helsinki
Sekajoukkue
347

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.