Jalkapallo­joukkueita

Jalkapallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne futis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan potkupallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin futisjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5271 ja niissä on yhteensä yli 110000 pelaajaa.

Jalkapallo: joukkueet kartalla
Kartta - jalkapallo

Jo 5271 jalkapallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Eino kirjoitti: Heips! Muistavathan kaikki, että peleistä huolimatta tänään vielä treenit (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty minuutti sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
45

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Make kirjoitti: Valkoisen joukkueen pelaajakeskustelut Voisimme sopia keskustelut tässä viestiketjussa. Näin jokainen näkee varatut ajat. Ajatus olisi, että aina harjoitusten jälkeen kävisin keskustelun yhden pelaajan ja vanhemman/vanhempien kanssa. Voin aloittaa keskustelut jo huomenna. Sitten vaan ilmoittautum... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 minuuttia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
41

Turku Dockers Nimenhuuto.com

The Turku Dockers first played in the Finland Australian Football League in 2009 and have since won 4 premierships (2009, 2010, 2013 and 2014) and have finished runners up three times (2011, 2012 and 2015), making the Dockers Finland's most successful Australian rules football team. New players are always welcome! https://www.facebook.com/TurkuDockers

Joukkue etsii pelaajia: Australian rules football (also known as 'Aussie Rules') is a fast, physical ...

Alex-Mikae kirjoitti: I will bring one frind of mine, who is interested to try Aussie rules (35 minuuttia sitten)

Päivitetty 35 minuuttia sitten

Australialainen jalkapallo ja Afl
Turku
Sekajoukkue
31

HJK 04 Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilö: Jonne Jonnenen, jonnesaunasportgamer@gmail.com, 040 3556722 tai jos en vastaa niin soita +358 9 31081860 kiitos Etsimme naisia, prkl kaikki käy! Kotipelit pelaamme useimmiten Kannusillanmäen saunassa perjantaisin (tunnetaan myös nimellä "luola") klo 20:00. Varmista kuitenkin etukäteen! Paikalle pääsee helposti junalla (Espoon Keskus) tai omalla saunamopiililla, parkkitilaa riittää! Osoite Risu 69, Eira, Helsinki. cuka votka

Joukkue etsii pelaajia: Nyt kaikki heti. SAUNA JA JUKURTTI! Kaikki nyt liityttään. KOSKA näin hyvä sa...

Petrus kirjoitti: Kaikki mukaan 24 h sisällä (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Sauna, Muta ja Mutasaunafutis
Sauna
Naiset
16

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Marko kirjoitti: http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=109764&piiri_id=100006 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
14

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj.fi/2007laru/

Lauri kirjoitti: Hei! Pääsisikö Lauri P. jonkun kyydissä huomenna Hernesaareen treeneihin? On lähdössä Hakolahdentien alkupäästä mummultaan. Tullaan kyllä sitten hakemaan hallilta. T. Pia (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
79

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Bollis). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 20 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmasti viikossa (Väiski, Bollis). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på ...

Kristian kirjoitti: HIFK Salibandy tiedottaa HIFK Olympiaterminaali Olympiaterminaalin yhteyteen Helsingin ydinkeskustaan avataan tammikussa 2017 salibandyhalli DaySport Center. HIFK-Salibandy tarjoaa alueen 2005-2011 -syntyneille tytöille ja pojille mahdollisuuden innostavaan harrastukseen koulutettujen valmentajie... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
36

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa n. 3 krt/viikossa ja kerran viikossa Legirus Areenalla. Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Eelis kirjoitti: Moi, Laitanpa tämän syksyisen viestin uudelleen, koska ainakin osalle tulee vielä sähköpostiin Nimenhuudosta liikaa viestejä. Ongelmaan löytyy helposti ratkaisu, sillä käyttäjäprofiililla voi rajata sähköposteja. Laita "Omasta profiillista" (aukeaa oikean ylälaidan nimestä) ”Joukkueen ilmoitukset... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
82

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat talvi 2016: - Masalan Kupla lauantaisin 20.30-21.45 - Kartanonrannan koulu tiistaisin 19.00 - 20.00 Harjoitteluajat kesä 2016: - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Hanna kirjoitti: Turnausasiaa: NJS miniturnaus 16.10 on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Sen sijaan 6.11 on edelleen voimassa, joten sinne otetaan ilmoittautumisia vastaan. Lisäksi on suunnitteilla Itsenäisyyspäivän turnaus Vantaalla 6.12, tsekatkaa tapahtuma nimenhuudossa ja ilmoittautukaa mikäli kiinn... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
33

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Joukkuetta kasataan nyt kovaa vauhtia uutta kautta varten ja harkat pyörivät torstaisin klo 21-22 Myllykosken jalkapallohallilla. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria... Kysy lisää joukkueenjohtajalta! antti.lamppu@luukku.com 0456335558

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
30

Honka T05 Akatemia Nimenhuuto.com

Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Harjoittelemme 4-5 kertaa viikossa mm. Esport - ja EBK-Honka areenalla. Lisäksi osallistumme mm. SHA-akatemialeireille, kotimaisiin että ulkomaisiin huipputurnauksiin tämän vuoden aikana. Lisätietoja joukkueestamme löytyy sivustolta http://www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t05/ . Joukkueessamme on mukana 14 pelaajaa +1 maalivahti. Joukkueellamme on kaksi ammattitaitoista valmentajaa ja maalivahdeille on oma ammattivalmentaja (Vito Confalone). Otamme uusia pelaajia mukaan joukkueeseen kaikille pelipaikoille. Jos olet kiinnostunut pelaamaan ja kehittymään joukkueessa, niin voit tulla harjoituksiin katsomaan/kokeilemaan. Harjoitusajat ja paikat näkyvät nimenhuudon kalenterista.

Joukkue etsii pelaajia: Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalka...

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoo
Tytöt
28

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Marja kirjoitti: Valkoiset! Whats up'eja kuntoon! Jojo Mari kerää vanhempien puhelinnumerot = Laita Marille puh. 0505567791 tekstari: "Lisää minut B-valkoiset vanhemmat Whats up ryhmään. t. vanhemman nimi" Tuomo taas lupasi kerätä poikien puhelinnumerot. Vaihtakaapa numeroita treenien yhteydessä. Käykää myös vahv... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
61

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi tai seuran nuorisopäällikkö Timo Rönköltä 050-554 0559 tips.timo@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Tommi kirjoitti: Moi. Lauantaina Tuusulassa pelaavat seuraavat henkilöt. Rosa,Maya,Anni,Adelia,Kira,Tianna. Vaikka oliskin pelaamassa iltapäivällä niin voi silti tulla treeneihin. Pidetään kevyet tekniikka treenit. Tommi (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
23

Hirvet 07-08 Nimenhuuto.com

Hei! Liity KuPSiin osoitteessa http://www.juniorikups.fi/fi/Juniori+KuPS.html ylävalikossa "ILMOITTADU", ja tule ilmaiskuukaudeksi kokeilemaan kuningaspeliä. Löydät harkat täältä! Hirvi (Alces alces) on hirvieläinten heimoon kuuluva suurikokoinen nisäkäslaji, joka elää Euroopan ja Aasian pohjoisella havumetsävyöhykkeellä. Hirvi on pohjoisiin oloihin sopeutunut eläinlaji, jonka ontot karvat suojaavat sitä pakkaselta. Pitkien vahvojen raajojensa avulla se pystyy kulkemaan hyvin lumessa, soilla ja ryteiköissä. [Wikipedia]

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Kupsin Niiralan kaupunginosajoukkue 05 syntyneille pojille. Rohkeasti ...

Jukka kirjoitti: Minulla on este 25.1, joten en pääse 25.1 harjoituksia vetämään, joten voisiko joku vanhemmista pitää treenit? ilmoitelkaa. t: Jukka (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kuopio, Niirala
Ei asetettu
34

PonPa0607t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

Sanna kirjoitti: Tärkeää asiaa vanhempien palaverissa puhutuista asioista ja muistutusta muistakin asioista: Ensinnäkin, mikäli kausimaksua ei ole maksettu, pikaisesti ne maksuun. Tietoa maksuista(viitenrot/summat ym.) "ilmoitustaululla", joka lisätty sinne vuoden alusta. MIKÄLI olet maksanut tai maksat lapselle ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
25

FC Honka Vihreä Nimenhuuto.com

Tervetuloa FC Honka Vihreiden sivuille! Uusi pelimies voi käydä kokeilemassa pari kertaa käyttämällä "Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja" lomaketta ko. tapahtuman sivulla (alareunassa). Kokeilukertojen jälkeen, jos olet liittymässä mukaan toimintaan, täytä http://bit.ly/1r4SX7N -linkin takaa löytyvä rekisteröitymislomake!

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä 2000-2006 syntynyt pelimies, joka tahtoo harrastaa jalkapalloa hyväs...

Annika kirjoitti: Hei, nyt tammikuussa tulee ajankohtaiseksi vuoden 2017 lisennssien ostaminen pelaajille. Voisitteko käydä nimenhuudossa lisäämässä poikanne tietoihin onko pojallanne kilpaurheilun kattavaa vakuutusta? (EI tai KYLLÄ ja vakuutusyhtiön nimi) Vuonna 2004 syntyneiden ja sitä vanhempien pelaajien osalt... (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Pojat
75

KäPa 08 City Nimenhuuto.com

KäPa 08 City on vauhdilla kehittyvä haastajatason joukkue. Pelaamisen iloa ja hyvää joukkuehenkeä riittää! "Lopussa, kun jalkapallon pelaaminen ohi, tarkoitukseni on jäädä eläkkeelle. Haluan tällöin muistaa erityisesti hyviä kavereitani. Haluan tehdä maaleja, mutta haluan myös muistaa ystäviäni, ihmisiä, joiden kanssa pelaan tai olen pelannut. On hyvä, että minulla on ystäviä, koska he kantavat pidemmälle kuin saavutetut pisteet tai monta maalia." -Lionel Messi Syksyllä 2016 pojat treenaavat kolme kertaa viikossa KäPan juniorikuplassa Käpylän liikuntapuistossa. Valmentajina toimivat Henri Jussila (päävalmentaja) ja Jonne Pajo.

Henri kirjoitti: Moi, käykää päivittämässä huomisten treenien kohdalle in tai out, sillä jos tulee alle 8 ei ohjattuja treenejä välttämättä pidetä (jos määrä ei tiedossa) tai ainakin vaikeuttaa minun suunnittelua liikaa. Ymmärrettävää jos pelien jälkeen ei samana päivänä tule treeneihin, se on ok. Toivottavasti s... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
15

Club Latino Espanol Nimenhuuto.com

Club Español Latino Español es una nueva organización dedicada a los deportes, asi como a las actividades culturales y sociales en Helsinki. Nuestro fin es un Ayudar Obtener buenos deportistas y mejores personas, a través del orden, respeto a los valores y el disfrute del deporte, así como la identificación y comunicación con otras culturas. Nuestro Club ofrece además, muchas actividades sociales para los miembros, tales como fiestas, saunas y viajes dentro y fuera de Finlandia. Al unirse a nuestro club vas a estar llegando a un grupo de amigos, donde los dirigentes se comprometen con los socios y jugadores Tratando de hacer que todos se sientan identificados en nuestra Institución. http://www.clublatinoespanol.net Nordea 141930-722394 | FI91 1419 3000 7223 94

Sergio kirjoitti: A TODOS LOS QUE ESTE MARTES 17.01 ENTRENARON QUE FUERON 15 JUGADORES PERO SOLAMENTE UNO HA PAGADO LOS 5e. POR FAVOR A PAGAR YA A LA CUENTA DEL CLUB .GRACIAS ( PARA TENER ENTRENAMIENTOS TENEMOS QUE PAGAR O SI NO LOS CORTAMOS POR NO TENER DINERO PARA EL ALQUILER DEL CAMPO) KAIKILLE JOTKA TULITTE TR... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Football jalkapallo
Helsinki
Miehet
31

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ 07 Jätkäsaari - Ruoholahti on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: Iloista Fudista! Tervetuloa mukaan sinä 2007/2008-syntynyt pelaajanalku. Tree...

Anu kirjoitti: Hei tulkaa kaikki 13 pelaamaan sunnuntaina, pääsee vetämään täysillä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
35

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Lauri kirjoitti: Uudet peliryhmät lisätty kansioon Sekalaiset. Peliryhmiä ei kannata tuijottaa liian tarkasti vaan ne ovat helpottamassa meidän valmentajien hommaa näin ison ryhmän kanssa. Tottakai jokainen poika hyötyy myös omaa tasoa vastaavasta peliryhmästä. Peleihin saatetaan ja tullaan nimeämään pelaajia eri... (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
91

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.