Jalkapallo­joukkueita

Jalkapallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne futis­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jalis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jalkapallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5176 ja niissä on yhteensä yli 100000 pelaajaa.

Jalkapallo: joukkueet kartalla
Kartta - jalkapallo

Jo 5176 jalkapallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Make kirjoitti: Kokoonpano ilmoittautuneet (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
48

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Bollis). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Bollis). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på ...

Hugo kirjoitti: Hei! Pahoittelut kaikille, että white oli ilmoitettu KäPa-turnaukseen turhaan kovalle tasolle (haaste). Sopivan tason löytäminen on vaikeaa juuri nyt, kun Helsingin piirin ja Uudenmaan piirin joukkueet on laitettu yhteen ja kaikki ovat hieman epävarmoja oman joukkuensa oikeasra tasosta. Varmistet... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
35

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin salissa futsalia ja 15.3 alkaen myös Kisakallion tekonurmella (to klo 19:30), sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2018 meillä on joukkueet piirisarjoissa KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa ja lisäksi myös KKi60 SM-turnauksessa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2017-18 Harjoituskausi on käynnissä. Harjoit...

Jukka kirjoitti: Ollaanko osallistumassa (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
74

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen miehet kaipaa nopeasti joukkueeseen maalivahtia. Jos ole...

Marko kirjoitti: Käykää kaikki pelaajat lisäämässä pelaajan tietoihin oma puhelin numeronne. Osalla ne on jo sinne laitettu. Käykää tarkastamassa ja lisäämässä puuttuvat tiedot. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
37

PonPa0708t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

Sanna kirjoitti: Moikka! Otteluohjelma ei ole ihan vielä valmis, mutta kioskivuorot ja myytävät leipomiset saisitte nyt ilmoittaa. Ponkilan Panttereilla on oma kioskivaunu ja se on nyt sitten omissa tapahtumissa aina käytössä. Joten alkuvalmisteluihin ei mene paljoa aikaa, telttoja ei tarvitse pysytellä. Myöskin ... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
23

Seinäjoki Crocodiles U-11 Nimenhuuto.com

Kaudella 2018 Crocodiles U-11 joukkueessa pelaavat vuonna 2007 ja 2008 syntyneet. U9 joukkueessa pelaavat 2009 ja sitä nuoremmat pelaajat. Aloitusikäsuositus on kaudelle 2018 vuonna 2010 syntyneet. U11-juniorit pelaavat ottelunsa 5 vs 5 (tai 7 vs 7) ja peliaika ottelussa on 2x30 minuuttia. U9 pelaa 5 vs 5. Ottelut pelataan turnauksina ja vastustajat tulevat ympäri Suomea. Ottelut pelataan täydessä jenkkifutisvarustuksessa.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme jatkuvasti mukaan uusia pelaajia. Joukkueeseen voi ilmoittautua joka h...

Emmi kirjoitti: Emmin pesispeli peruuntui eli sittenkin IN 😊 (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
30

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Pontus kirjoitti: Otteluohjelma: La 9.20 TPS - EPS La 11.50 EPS - FC Sport La 14.20 EPS - SalPa La 17.15 Honka Akat. keltainen - EPS Su 11.00 EPS - Pallo Iirot 12.45, 13.35 tai 14.25 sijoitusottelu Viimeistään 15.00 lähtö kotiin Paikka: Kaarinan keskusliikuntapuisto Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina Pelit 2 * 20 min (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
54

FC WILD T04 Mimmileijonat Nimenhuuto.com

Mimmi Leijonat on vuonna 2010 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Mimmi Leijonissa pelaa vuonna 2017 19 tyttöä! Meillä on sitoutuneet, erinomaiset valmentajat, jotka tavoitteellisesti ja positiivisesti luotsaavat joukkuetta treeneissä ja peleissä yksilöllistä pelaajakehitystä varmistaen. Treenimme ovat laadukkaat ja huomoimme pelaajien kehittymisen jatkuvasti. Harjoitusten tehtävä on taidon opettelu kuitenkin muistaen, että treeneissä pitää olla kivaa ja jokainen mimmi on kiva kaveri. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan jalkapallo harrastuksen, otathan yhteyttä joukkuejohtaja Anci Pilviöön, puh 0468761149.

Joukkue etsii pelaajia: FC Wild T04 Mimmileijonat hakee uusia pelaajia, sekä kentälle että maaliin. P...

Sofia kirjoitti: Meno-paluu 4 (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Veikkola
Tytöt
38

Ponnistus B-pojat Nimenhuuto.com

Helsingin Ponnistus toimii Kallion ja Sörnäisten alueella. Otamme uusia pelaajia joukkueeseen. Voit tulla mukaan milloin tahansa ja harjoitella joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja tai velvoitteita! HARJOITUSAJAT 31.10.2018 SAAKKA Ma 20.15-21.30 Haapaniemen kenttä Ke 20.15-21.30 Haapaniemen kenttä, Pe 18-20 Haapaniemen kenttä Su 18.00-18.30 Brahen Kenttä POJAT 2001-2002 SYNTYNEET (B-junnut) Joukkueenjohtaja: Nik Davies nikolas.davies64@gmail.com +358505717335 Joukkueessa on sekä kilpatason pelaajia että vähemmän pelanneita, jokainen harjoittelee oman tason mukaan. Harjoittelemme yhdessä mikä mahdollistaa pelaajan liikkumisen eri peliryhmissä oman kehityksen mukaan. Lisätietoja tämän sivun alalaidassa.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan sopii kaikentasoisia poikia. Meillä on korkea treeniaktiivisuus ja nuo...

Sami kirjoitti: Kokoonpano peliin: Hakim, Aziiz, Eino, Ilari, Joel, Lukas, Marcus, Milo, Muki, Onni, Oskari, Robin, Santeri ja Tatu. Ilmoittautuminen vahvistettava viimeistään 25.5. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Pojat
59

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita, joista 2005 ovat KungFu Pandoja ja nuorimmat 2007-2010 Mikropandoja. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Mathias kirjoitti: Peliryhmä: Sivi, Pinar, Ines G, Milla H, Dana, Martta, Mikaela, Lilli, Milla M, Olivia P, Sanni, Ines P. Varalla Rayaan, Meah (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
59

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Espoonlahti Cupin 26.-27.5. lauantaiaamun ensimmäiset ottelut (5) alkavat klo 8:00. Emil Bienek, Emil Forsström, Joonatan Kaunisto, Kaspar Ventsel ja Leevi Juujärvi, ilmoittautukaa klubitalon turnaustoimistolla klo 7:30. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
224

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 15 pelaajaa. Olemme Viasatin kummijoukkue Helsinki-Cupissa 2018. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelasi talvikaudella (2018) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Kesäkaudella pelaamme Keski-Pohjanmaan piirin T-15 (2003) sarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Sini kirjoitti: Joni pääsee lähtemään kuskiksi. Sinin lisäksi mahtuu kyytiin 7 pelaajaa! (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
18

KP-75 P07 Nimenhuuto.com

Keravan KP-75/07 pojat on tiukkoja ja hyviä pelaajia. Oikealla asenteella ja reilulla pelillä pärjää tiukassakin pelissä. Tule pelaamaan aktiivisessa ikäluokassa. Pelaamme kaudella 2016 Opel-liigaa, sekä useita eri turnauksia. Harjoittelemme neljässä eri taitotasossa, sekä pelaamme neljässä eri joukkueessa eliitti, kilpa, haaste, harraste. Voit treenata ja harjoitella monipuolisesti vaikka temppu, kyky, taitokoulussa, maalivahtikoulussa, turnauksissa, sekä viikkotreeneissä. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Ikäluokan esittely P07 on syksyllä 2013 perustettu ikäluokka 2007 syntyneille...

Jukka kirjoitti: Ei harjoituksia sunnuntaina. Jos näistä halukkaita käpa turnaukseen niin pikaisesti yhteys Jukkaan, puh. 040-8286610. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Kerava
Pojat
73

Wolverines U9-U15 Nimenhuuto.com

Amerikkalainen jalkapallo on monipuolinen urheilulaji, jossa yhdistyvät monipuoliset taktiset kuviot ja kovat fyysiset kontaktit. Voidaan perustellusti sanoa, että jenkkifutis tarjoaa sekä fyysisiä että älyllisiä haasteita. Amerikkalainen jalkapallo on myös mitä suurimmassa määrin joukkuepeli, jossa jokaisen yksilön panos omalla osa-alueellaan muodostaa kokonaisuuden. Koska eri pelipaikat vaativat pelaajilta erilaisia ominaisuuksia, laji sopii yhtä lailla pienelle ja vikkelälle kuin isolle ja voimakkaallekin pojalle tai tytölle. Jokaiselle löytyy sopiva rooli ja taatusti paljon peliaikaa! Jos olet kiinnostunut aloittamaan pääkaupunki seudulla amerikkalaisen jalkapallon harrastamisen, niin ota yhteyttä

Joukkue etsii pelaajia: Helsinki Wolverines etsii pelaajia kaikkiin juniori-ikäluokkiin (7-15 v.). Ha...

Malek kirjoitti: Tuun kattoon (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
80

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Oliver kirjoitti: TÄRKEÄ - VAATII NOPEAA REAGOINTIA Moi, 25.5.2018 voimaan astuneen EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä Pelipaikkaan rekisteröityneeltä henkilöltä vaaditaan suostumus henkilötietojen käsittelyyn. Suostumus annetaan sähköisesti Pelipaikassa. Henkilö (alle 16-vuotiaan henkilön huoltaja) kirjautuu ... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
49

SAPA05 Nimenhuuto.com

SAPA:n 2005-syntyneiden joukkueet pelaavat futista kilpa-, haastaja ja harrastetasoilla. Pelaajia on joukkueessa on tällä hetkellä 17. SAPA on Helsingin ydinkeskustan (Kruununhaka, Katajanokka, Kluuvi, Hakaniemi, Kaisaniemi) joukkue ja sen kotikenttä on Helsingin keskustassa uudella tekonurmikentällä Haapaniemessä.

Joukkue etsii pelaajia: SAPA -05 joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki futiksesta kiinnostuneet pela...

Eero kirjoitti: Eero oliskin käytettävissä jos vielä mahtuu messiin. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo, Fotboll ja Innebandy
Helsinki, Helsingfors
Sekajoukkue
33

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Toni kirjoitti: Tervehdys, kesävuoroihin muutoksia. Osalle varmasti mieluisia muutoksia, osalle taas ei välttämättä niinkään mieluisia. Rajamäen tiistain ja keskiviikon vuorot ovat koituneet ongelmallisiksi johtuen siitä että samaan aikaan on miesten harjoitusvuoro. Näin ollen Iiron ja Tuukan mukana oleminen Raj... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
59

KeiKa Pallokerho Nimenhuuto.com

Keikan Pallokerho 2013-2014 syntyneille tytöille ja pojille. Pallokerhossa pääasiana on hauskanpito ja monipuolinen liikunta iloisella mielellä, sekä tulevien futareiden ensikosketus jalkapalloon erilaisten pelien ja leikkien kautta. Pallokerhosta innostuneet pelurit voivat siirtyä sujuvasti varsinaiseen joukkuetoimintaan, aikanaan perustettaviin Keikan oman ikäluokan jalkapallojoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia: Keikan Pallokerho 10 ja 11 -syntyneille tytöille ja pojille aloittaa Kannisto...

Kimmo kirjoitti: KEIKAn MM-kisavoittajaveikkaus on avattu! Arvaa tai tiedä, mikä maa voittaa futiksen MM-kisat, ja voita upea palkinto! Aikaa melkein avauspotkuun saakka, eli torstaihin 14.6. klo 17.59 asti. Katso lisää ja osallistu Keikan sivuilla: https://keika.sporttisaitti.com/tapahtumat/mm2018-voittajaveikkaus/ (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa
Sekajoukkue
27

PiTa-09 Nimenhuuto.com

PiTa-09 on vuosina 2009-2010 syntyneiden juniorien jalkapallojoukkue. Meidän porukassa pääsee mukaan kivoihin turnauksiin ja peli-iltoihin, ja treenaamme kahdesti viikossa. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan! Lisätietoa harjoituksista ja joukkueen johdon yhteystiedot: http://www.pita.fi/jalkapallo/joukkueet/2009/

Joukkue etsii pelaajia: PiTa-09 on 2009- ja 2010-syntyneiden lasten jalkapallojoukkue. Toimintamme ta...

Jaakko kirjoitti: Hei, Piirisarjasta on pelattu nyt suunnilleen puolet tämän kauden peleistä. Vaikka tasaisiakin, oman tasoisia vastustajia on kohdattu, eivät pelimme ole sujuneet odotusten mukaisesti (pl musta ryhmä). Useimmiten vastustajat ovat olleet meidän joukkueitamme reilusti edistyneempiä. Syitä on toki us... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
44

GrIFK-06 Nimenhuuto.com

GrIFK-06 jalkapallo GRIFK-06 fotboll Tietoa GrIFK-06 toiminnasta: - mukana noin 40 2006 syntynyttä - kaikki uudet tervetuloa mukaan tutustumaan jalkapalloon -GrIFK uuden pelaajan opas http://www.grifkfotboll.fi/ohjeita-instruktioner/uuden-pelaajan-opas/ Tavoitteena on oppia jalkapallon perusasiat mahdollisimman oikein jo alusta alkaen. Samalla opimme joukkueessa toimimisesta ja käyttäytymistä positiivisella tavalla. Panostamme harjoittelun laatuun ja uuden oppimiseen. Pelaamme myös kilpasarjoissa. Träningarna genomförs på både finska och svenska.

Joukkue etsii pelaajia: GrIFK-06 harjoittelee 4.6 alkanen maanantaisin klo 17.30-18.30 keskuskentän n...

Peter kirjoitti: Hello! nästa Whitematch är flyttad 17 timmar och några hundra meter av okänd anledning. ny tid och plats 26.5. klo 12:00 Veräjävahti TN (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kauniainen
Ei asetettu
70