Pesäpallo Paimio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paimio ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, harrastekiekko, salibandy, futsal, futis, kahvakuula, mindful body ja toiminnallinen harjoittelu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Paimio

Pesäpallo - Paimio

PaiPe Äijäpesis Nimenhuuto.com

Harrastepesistä aikuisille miehille. Pidetään hauskaa pesiksen parissa ja nauretaan itsellemme ja etenkin muille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa Paimioon! Olemme äijäporukka, joka pelaa pesäpallon...

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Paimio
Miehet
25

PaiPe leidipesis Nimenhuuto.com

Harrastepesistä Paimiossa pääasiassa aloitteleville naisille ja muillekin jotka haluavat pelailla hyvässä seurassa.

Vuokko kirjoitti: Heipat Kun tuo heinäkuu menee tän järjestetyn toiminnan osalta hiljaiselona niin olisiko teillä muilla intoa pitää ihan omat harkat? Voitaisiin laittaa vaikka Whatsapp- ryhmä pystyyn, niin saadaan nopeammin viestit perille (ainakin itelle se on kätevämpi), jos tulee jotain ex-tempore harkkoja lyh... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Paimio
Naiset
22

PaiPe E-juniorit Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Huomenta kaikille. Muistuttaisin kaikille nimenhuudon käytöstä. Eilen harjoituksissa oli 5 pelaaja ilmoittautunut ja Seppo meinasi perua harkat vähäisen osallistumisen takia. Päätti pitää treenit koska pelit lähenee. Lopulta harjoituksissa oli 12 lasta, joista suurinosa tuli 10-30min myöhässä. Me... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Paimio
Sekajoukkue
20

Paipe G- ja F junnut Nimenhuuto.com

Helvi kirjoitti: Kyyti Jokioisille ähtee vissiin klo 9.00, muta mites oin muuten.Ruokailut yms. Entäonko tarpeeksi autoja/kuskeja? (26 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Paimio
Sekajoukkue
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.