Joukkuevoimistelu Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on joukkuevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan joukkuevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - joukkuevoimistelu - Haukipudas

Joukkuevoimistelu - Haukipudas

Haukiputaan Heitto Kristallit Nimenhuuto.com

Haukiputaan viilein voistelu joukkua. Treenamme ...

Eeva kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
25

Diane Nimenhuuto.com

Diane on Haukiputaan Heiton vuosina 2013-2014 syntyneiden voimistelijoiden joukkuevoimisteluryhmä. Joukkue aloittaa toimintansa tammikuussa 2018!

Iida kirjoitti: Hei. Muistuttelisin kaikkia vanhempia huolehtimaan, että lapsellanne on aina tossut tai sukat painisalissa ollessa. Avojaloin oleminen on kielletty. Näin vältetään mahdollisten jalkainfektioiden leviäminen. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
25

doria Nimenhuuto.com

Doria on joukkuevoimistelun 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa kilpaileva joukkue. Joukkueessa voimistelee vuosina 2002-2004 syntyneitä voimistelijoita.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
11

Solina Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
20

HaHe-Stilla Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heiton Stilla -joukkuevoimistelujoukkue.

Päivitetty 5 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
15

Kidella Violet Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
15