Joukkuevoimistelu Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on joukkuevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan joukkuevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - joukkuevoimistelu - Haukipudas

Joukkuevoimistelu - Haukipudas

Haukiputaan Heitto Kristallit Nimenhuuto.com

Haukiputaan viilein voistelu joukkua. Treenamme ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
22

Diane Nimenhuuto.com

Diane on Haukiputaan Heiton vuosina 2013-2014 syntyneiden voimistelijoiden joukkuevoimisteluryhmä. Joukkue aloittaa toimintansa tammikuussa 2018!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Kira on aloittanut pelaamaan jalkapalloa kesän aikana ja haluaa nyt pitää ainakin taukoa voimistelusta. Kiran paikan ryhmässä voi siis luovuttaa eteenpäin. Kiitokset Elinalle treeneistä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
27

doria Nimenhuuto.com

Doria on joukkuevoimistelun 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa kilpaileva joukkue. Joukkueessa voimistelee vuosina 2002-2004 syntyneitä voimistelijoita.

Päivitetty vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
11

HaHe-Stilla Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heiton Stilla -joukkuevoimistelujoukkue.

Päivitetty 8 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
14

Solina Safir Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heiton joukkuevoimistelun Solina Safirin nimenhuuto. Tytöt ovat 12-14 vuotiaita voimistelijoita, jotka kisaavat harrastesarjassa. Valmentajana toimii Maria Skarevik ja joukkueenjohtajana toimii Tiia Järvenpää.

Vanessa kirjoitti: Hei kaikille :) Tässä olis nyt Solina Safirin nimenhuuto sivusto. Otetaan tämä heti käyttöön, jotta helpottaa reeneihin ja kisoihin ilmoittautumista. Jätetään Whats apista ne jutut pois. Kirjoitellaan siellä muista asioista. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
19

Kidella Lila Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
18

Kidella Violet Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
16