Salibandy Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, joukkuevoimistelu, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Haukipudas

Salibandy - Haukipudas

KeLyPallopelikerho Nimenhuuto.com

HUOM! Pallopelikerhon tapahtumat löytyvät omilta sivuita: http://www.kely.fi/juniorit/pallopelikerho/ Kellon Lyönnin Pallopelikerho on yli 4 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat aloittamassa salibandyharrastusta. Kerhon toiminta keskittyy salibandyn alkeiden opetteluun erillaisten vertaispelien avulla. Monelle lapselle kerho tulee olemaan myös ensimmäinen askel kohti seuratoimintaa. Seurassa / joukkueessa on omat toimintamallit ja säännöt, joita tullaan myös opettamaan lapsille. Pallopelikerho toimii myös ponnahduslautana G-juniori joukkueeseen.

Joukkue etsii pelaajia: Pallopelikerhoon voi ilmoittautua KeLyn sivuilla: http://www.kely.fi/juniorit...

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
3

Team Astraia Nimenhuuto.com

Team Astraia on timanttisen kova tyttösalibandyjoukkue Haukiputaalta. Joukkue muodostuu pääasiallisesti 2002-2001 -syntyneistä pelaajista. Joukkue treenaa tavoitteellisesti ja tosissaan, muttei totisena. Kaudella 2015-2016 pelaamme C-tyttöjen SM-sarjaa ja lisäksi osallistumme D-poikien Oxdog-liigaan.

Ulla kirjoitti: Hei! Keväältä erääntyi vielä kesäkuulle tuomarimaksuja maksettavaksi Team Astraialle. Sain asiasta infoa viikonlopun aikana ja en ollut asiaa huomioinut kevätkauden maksuissa. Olemme käyttäneet joukkueen varat tililtä, joten jokainen (18 pelaajaa) maksaa 14,40€ Heiton tilille mahdollisemman pian.... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
32

Kely04 Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2004 ja 2003 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Tavoitteena on iloisen tekemisen kautta hyvässä valmennuksessa kehittyä joukkuepelaajana.

Nico kirjoitti: Hei! Kartoitan kiinnostusta KC-kellon herättämiseen eloon. Minulle sähköpostiä, kuka olisi kiinnostunut pelaamaan fudista kesälä 2x VKO. Minna Ilmoittautumiset. minna.kettunen@oakk.fi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
29

Haukiputaan Heitto tytöt 02-07 Nimenhuuto.com

Tyttösalibandya Haukiputaalla! Nämä ovat Haukiputaan Heiton E-, D- ja C-juniorijoukkueiden sivut. Joukkueissa on tilaa uusille pelaajille! Ole rohkeasti yhteydessä valmentajiin.(ks.www.haukiputaanheitto.fi)

Joukkue etsii pelaajia: Syksyllä 2014 Haukiputaan Heittoon on perustettu uusi tyttöjoukkue 2003-2006 ...

Janne kirjoitti: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-XgtBC9k_VWFT9bfNPfz-rcNZj4lS-3UWBUS_JnLQEc Linkki äitien hupparitilaustaulukkoon (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Tytöt
51

SBHaHeP06 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heiton salibandyjoukkue. YHDYSHENKILÖ: Jaana Ervasti 0405647471

Roope kirjoitti: Moro. Olisko mittää, jos hankittais pojillemme semmoset ohuemmat kevät/syksypipot? Alkaa olla kelit kohillaan, mutta ei ihan vielä lippiksille sopivat, joita näimme jo tänään treeneissä. Pipon hinta Heiton logolla ja omilla pelinumeroilla enintään 15 euroa/kpl. Värejä oli muutama mistä valita, mu... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
37

KeLy07 Nimenhuuto.com

Kellon Lyönti ry 2007 juniorit

Niilo kirjoitti: Hei! Niilo olis tulossa myös huomenna pelaamaan, luulin että olin ilmoittanut pojan peliin, väärää painiketta näköjään olin painanut. Mahtuuko Niilo mukaan? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
33

SBT Martinniemi N-3div Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsitään maalivahti + kenttäpelaajia! Ota yhteyttä Leena Soiniseen 0408234351...

Heini kirjoitti: Mulla on tämä hammas/poski.tosiaan tulehtunut niin saa nähdä kauanka.tässä menee että parantuu, kun poski on edelleen.turvoksissa niin saa nähdä pääsenkö edes kajaaanin turnaukseen, ärsyttää kyllä jo tämä homma. Ja uskaltaako tässä enää mennä viisaudenhampaita poistattaan jos joskus tarve tulee. (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas, Oulu
Naiset
21

KeLy-C01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Alustavasti sovittu, että pelaamme harkkapelin Rankkojen Ankkojen B-tyttöjä vastaan ensi keskiviikon treenivuorolla. T.Mika (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
24

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei kaikki Västeråsiin lähtijät! Muutamia asioita mitä tulee huolehtia hyvissä ajoin: Kaikille passi/henkilökortti, eurooppalainen sairaanhoitokortti ja yksin matkustaville pojille kirjallinen matkustuslupa huoltajilta ( malli löytyy netistä) Lisäinfoa laitan sitä mukaa kun sitä minulle tulee (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
21

HaHe Köpät Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Pistepörssi ajantasalla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
25

KeLyF08 Nimenhuuto.com

Jalo kirjoitti: HOX HOX huomenna sunnuntaina 12.2. klo 14 pelataan Jatulissa taas miesten kakkosdivaria, KeLyn edustuksella on kotipeli Papasia (Kajaani) vastaan. Kannattaa käydä katsomassa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
30

HaHe SB pojat 00 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Terveiset Tampesterista! Reissua on vielä pari sataa kilsaa jäljellä, mutta tässä terveisiä tähän asti. Pojat C sarjassamme pelasi 13 joukkuetta, neljässä eri lohkossa. Jokaisesta lohkosta pääsi kaksi sunnuntain välieriin ja loput sijoituspeleihin. Lauantaina pelasimme kolme hyvää peliä, eli yhde... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy ja Salibändy
Haukipudas
Pojat
28

HaHe SB 05 Pojat Nimenhuuto.com

Nicklas kirjoitti: Laitappa paananen lista valituista pelaajista huomisiin peleihin. Ja mielellään myös ei valituista.ja perustelut mielellään myös. Jos saa arvailla, niin todennäköisesti huomenna on mukana valkkujen lapset ja ex kelyläiset?,? (Arto Backman) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
29

KeLy05-Haastajat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Treenit tänään 06:n kanssa klo 17.30 - 19.00 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
10

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Sami kirjoitti: Tänään ois taas pelit (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
23

HaHe salibandy II-div Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heitto Salibandy 2-divisioona pohjoislohko

Hesmeralda kirjoitti: ketkä jatkaa ensi kaudella pelejä nelosessa? ilmoitelkaa minulle s.postiin heikki.nousiainen@puukstain.fi tai puhelimeen 0503490647 (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
28

Haukiputaan Heitto P07-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Juu, luca lopettaa. Kiitos hienoista hetkistä hyvän harrastuksen parissa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
31

HaHe02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi Jos Janne ei saa Ahon Samilta kyytiä sunnuntaina. Pääsisikö Janne jonkun kyydissä Kellosta Nallikariin. Niin ei tartte bussilla mennä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
24

HaHe kuntosähly Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: onko perjantaina pelejä? (Vuosi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
27

HaHe pojat 03-04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, onko uinti siis torstaisin klo16-17? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas, Oulu
Pojat
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.