Salibandy Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Haukipudas

Salibandy - Haukipudas

Team Astraia Nimenhuuto.com

Team Astraia on timanttisen kova tyttösalibandyjoukkue Haukiputaalta. Joukkue muodostuu pääasiallisesti 2002-2001 -syntyneistä pelaajista. Joukkue treenaa tavoitteellisesti ja tosissaan, muttei totisena. Kaudella 2015-2016 pelaamme C-tyttöjen SM-sarjaa ja lisäksi osallistumme D-poikien Oxdog-liigaan.

Ulla kirjoitti: Hei! Keväältä erääntyi vielä kesäkuulle tuomarimaksuja maksettavaksi Team Astraialle. Sain asiasta infoa viikonlopun aikana ja en ollut asiaa huomioinut kevätkauden maksuissa. Olemme käyttäneet joukkueen varat tililtä, joten jokainen (18 pelaajaa) maksaa 14,40€ Heiton tilille mahdollisemman pian.... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
32

KelyC Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2002 - 2004 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Hannu kirjoitti: KeLy C -joukkue ilmoitettu Oxdog-sarjaan 02-03. https://www.merikoskisbt.net/oxdogliiga/24796 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
39

HaukiputaanHeitto D-ja C-tytöt Nimenhuuto.com

Tyttösalibandya Haukiputaalla! Nämä ovat Haukiputaan Heiton D- ja C-juniorijoukkueiden sivut. Joukkueissa on tilaa uusille pelaajille! Ole rohkeasti yhteydessä valmentajiin.(ks.www.haukiputaanheitto.fi)

Joukkue etsii pelaajia: Syksyllä 2014 Haukiputaan Heittoon on perustettu uusi tyttöjoukkue 2003-2006 ...

Sari kirjoitti: Hei kaikille, kerään perjantaina ja maanantaina kaikkien pelipaidat sponsori painatukseen. Mustat ja punaiset paidat mukaan! terveisin, Asuvastaava Sari Niiranen (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Tytöt
35

KeLy07 Nimenhuuto.com

Kellon Lyönti ry 2007 juniorit

Mikko kirjoitti: Saatiin sovitukseen cliquen tuulipuku. Sovitus joot on 130, 140 ja 150. Isompiakin kokoja saadaan tilattua, mutta ei valitettavasti sovitukseen tähän hätään. Joten toivotaan että vanhempi tulisi mukaan sovitukseen, niin osattaisiin arvioida kokoja. Puvun hinta on ilman painatusta noin 72€. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
33

SBHaHeP06 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heiton salibandyjoukkue. YHDYSHENKILÖ: Jaana Ervasti 0405647471

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Harmiksemme Tommi halusi lopettaa pelaamisen! Kiitoksia näistä vuosista, mitä olemme olleet mukana. Onnea uuteen kauteen pojille, ollaan hengessä mukana. Ja huutakaa niin lujaa katsomossa että tänne asti kuuluu.... -Kirsi, Kimmo ja Tommi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
32

SBT Martinniemi N-3div Nimenhuuto.com

Heini kirjoitti: Mulla on tämä hammas/poski.tosiaan tulehtunut niin saa nähdä kauanka.tässä menee että parantuu, kun poski on edelleen.turvoksissa niin saa nähdä pääsenkö edes kajaaanin turnaukseen, ärsyttää kyllä jo tämä homma. Ja uskaltaako tässä enää mennä viisaudenhampaita poistattaan jos joskus tarve tulee. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas, Oulu
Naiset
20

KeLyF08 Nimenhuuto.com

Teijo kirjoitti: Oxdog liiga meidän osalta alkoi tänään ja kun pelattiin satasella, on hyvää ja liikkuvaa peliä. Joukkue pelasi pelit tänään hyvin ja kasvoivat hyvin pelien edetessä. Tästä on hyvä jatkaa, Kiitos vielä joukkueen pelaajille hyvästä pelaamisesta. Pukkarista otin mukaa Eeliksen hanskat, valkosen juom... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
23

HaHe SB pojat 00 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Terveiset Tampesterista! Reissua on vielä pari sataa kilsaa jäljellä, mutta tässä terveisiä tähän asti. Pojat C sarjassamme pelasi 13 joukkuetta, neljässä eri lohkossa. Jokaisesta lohkosta pääsi kaksi sunnuntain välieriin ja loput sijoituspeleihin. Lauantaina pelasimme kolme hyvää peliä, eli yhde... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy ja Salibändy
Haukipudas
Pojat
30

KeLy-C01 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Esimerkiksi oikeistofasistisympaattisesta kaupasta saa näitä mailoja. Ei välttis kannata ostaa kauden 2016-2017 malleja vaikka sais halavemmalla, koska näyttää että vuonna 2016 tehty visionin lapa menee rikki helposti, mutta 2017 tehty ei. V100 = enemmän hiilikuitua, sanoo kauppias V60 = vähemmän... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
26

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: KESKIVIIKON 18.10 REENIT PERUTTU!! T:Anita (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
9

HaHe Köpät Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Jokainen joka aikoo pelata/treenata ilmoittaudu heiton sivuilla joukkueeseen sunnuntai iltaan mennessä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
23

HaHe SB 05 Pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jaakolle sisilia, mut ei siihen aurajuustoa. Ja cocis. Kiitos;) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
22

KeLy05 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Treenit tänään 06:n kanssa klo 17.30 - 19.00 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
4

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Heikki kirjoitti: Vaikka me Paulin kanssa ollaan täällä ainoat ilmoittautuneet, on muitakin pelaajia tulossa runsaasti. =) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
23

HaHe salibandy II-div Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heitto Salibandy 2-divisioona pohjoislohko

Hesmeralda kirjoitti: ketkä jatkaa ensi kaudella pelejä nelosessa? ilmoitelkaa minulle s.postiin heikki.nousiainen@puukstain.fi tai puhelimeen 0503490647 (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
28

Haukiputaan Heitto P07-08 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Tiistain 4.4. treenit peruttu. Yhtenäiskoulu on varattu B-tyttöjen SM-sarjan pudotuspeliin. T. Outi (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
35

HaHe kuntosähly Nimenhuuto.com

Mats kirjoitti: Tämän päivän vuoro peruttu kun ei ole porukkaa tulossa. Vietetään vapaapäivä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
30

HaHe02 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moi kaikki, Ilmoittelen vielä viimeisen kerran täällä ryhmässä, että jos olette aikeissa jatkaa salibandyä ja ette ole vielä aktivoituneet,niin nyt olisi korkea aika tehdä se ja ilmoittautua OFBC/HaHe joukkueeseen! Olemme luoneet uuden nimenhuutoryhmän (ofbc-hahec1-02.nimenhuuto.com) ja tunnukset... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
24

HaHe pojat 03-04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, onko uinti siis torstaisin klo16-17? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas, Oulu
Pojat
34

Hahe 4-div Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Paita &shortsit L. Sukat 43 pelinro #34 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.