Salibandy Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Haukipudas

Salibandy - Haukipudas

Team Astraia Nimenhuuto.com

Team Astraia on timanttisen kova tyttösalibandyjoukkue Haukiputaalta. Joukkue muodostuu pääasiallisesti 2002-2001 -syntyneistä pelaajista. Joukkue treenaa tavoitteellisesti ja tosissaan, muttei totisena. Kaudella 2015-2016 pelaamme C-tyttöjen SM-sarjaa ja lisäksi osallistumme D-poikien Oxdog-liigaan.

Ulla kirjoitti: Hei! Keväältä erääntyi vielä kesäkuulle tuomarimaksuja maksettavaksi Team Astraialle. Sain asiasta infoa viikonlopun aikana ja en ollut asiaa huomioinut kevätkauden maksuissa. Olemme käyttäneet joukkueen varat tililtä, joten jokainen (18 pelaajaa) maksaa 14,40€ Heiton tilille mahdollisemman pian.... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
32

KelyC Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2002 - 2004 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Hannu kirjoitti: Merikosken Oxdog-liigassa jatkuu pelit jatkosarjoissa. KeLyn ensimmäinen jatkopelien turnaus on sunnuntaina 25.2. Jatulissa. Alemmassa jatkosarjassa (AJ) pelaavat: - KeLy - OFBC - Merikoski Warriors East - Merikoski Warriors West - Merikoski Warriors South - OLS harraste Ylemmässä jatkosarjassa (... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
38

HaukiputaanHeitto D-ja C-tytöt Nimenhuuto.com

Tyttösalibandya Haukiputaalla! Nämä ovat Haukiputaan Heiton D- ja C-juniorijoukkueiden sivut. Joukkueissa on tilaa uusille pelaajille! Ole rohkeasti yhteydessä valmentajiin.(ks.www.haukiputaanheitto.fi)

Joukkue etsii pelaajia: Syksyllä 2014 Haukiputaan Heittoon on perustettu uusi tyttöjoukkue 2003-2006 ...

Sari kirjoitti: Hei kaikille, kerään perjantaina ja maanantaina kaikkien pelipaidat sponsori painatukseen. Mustat ja punaiset paidat mukaan! terveisin, Asuvastaava Sari Niiranen (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Tytöt
29

KeLy07 Nimenhuuto.com

Kellon Lyönti ry 2007 juniorit

Mikko kirjoitti: Mennään yhdellä joukkueella. Turnausmaksu 300€ jaetaan maksettavaksi valittujen osallistuvien pelaajien kesken. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
33

SBHaHeP06 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heiton salibandyjoukkue. Pojat jaettu Kilpa- ja Haastajaporukoiksi. Yhteydenotot: Jaana Ervasti jaana.ervasti(at)hahe.fi

Ilari kirjoitti: Satu osallistuu (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
33

SBT Martinniemi N-3div Nimenhuuto.com

Heini kirjoitti: Mulla on tämä hammas/poski.tosiaan tulehtunut niin saa nähdä kauanka.tässä menee että parantuu, kun poski on edelleen.turvoksissa niin saa nähdä pääsenkö edes kajaaanin turnaukseen, ärsyttää kyllä jo tämä homma. Ja uskaltaako tässä enää mennä viisaudenhampaita poistattaan jos joskus tarve tulee. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas, Oulu
Naiset
21

HaHe SB pojat 00 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Terveiset Tampesterista! Reissua on vielä pari sataa kilsaa jäljellä, mutta tässä terveisiä tähän asti. Pojat C sarjassamme pelasi 13 joukkuetta, neljässä eri lohkossa. Jokaisesta lohkosta pääsi kaksi sunnuntain välieriin ja loput sijoituspeleihin. Lauantaina pelasimme kolme hyvää peliä, eli yhde... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 24 minuuttia sitten

Salibandy ja Salibändy
Haukipudas
Pojat
32

KeLy-C01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tallinnaan lähtijät! Jotta pääset rajan yli, sinulla täytyy olla joko passi tai kuvallinen henkilökortti. Jos ei sinulla ole, pikaisesti hankkimaan. T. Mika (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
31

KeLyF08 Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Muistakaa maksaa pelipaidat tänään ja kuittaus nimenhuutoon maksusta :) (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
24

HaHe SB 05 Pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Jos luin aikataulua oikein niin ilmeisesti pronssipeli 11:10 ja finaali 12:10. Meniköhän oikein, tietääkö joku? (25 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
27

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Maanantaina 18.12 REENIT Kellon Corella paikalle klo:17:45 kaikki mukaan ja muistakaa ilmoittautua!!!! -Anita (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
8

HaHe Köpät Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve! Oli tullunna s.postiin tistoa sisäänkäynnistä ninnannunnanääs. Pelit jatkuu sunnuntaina Torniossa ja kun siellä on uimahalli remontissa, niin sisäänkäynti halliin on toiselta puolen (putaan koulun puolelta) mistä normaalisti, mutta kumminkin siitä uimahallin ja palloiluhallin välistä. SBT ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
22

KeLy05 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Treenit tänään 06:n kanssa klo 17.30 - 19.00 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
4

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Heikki kirjoitti: Vaikka me Paulin kanssa ollaan täällä ainoat ilmoittautuneet, on muitakin pelaajia tulossa runsaasti. =) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
22

HaHe salibandy II-div Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heitto Salibandy 2-divisioona pohjoislohko

Hesmeralda kirjoitti: ketkä jatkaa ensi kaudella pelejä nelosessa? ilmoitelkaa minulle s.postiin heikki.nousiainen@puukstain.fi tai puhelimeen 0503490647 (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
26

Haukiputaan Heitto P07-08 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Tiistain 4.4. treenit peruttu. Yhtenäiskoulu on varattu B-tyttöjen SM-sarjan pudotuspeliin. T. Outi (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
38

HaHe kuntosähly Nimenhuuto.com

Mats kirjoitti: Tämän päivän vuoro peruttu kun ei ole porukkaa tulossa. Vietetään vapaapäivä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
28

HaHe02 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moi kaikki, Ilmoittelen vielä viimeisen kerran täällä ryhmässä, että jos olette aikeissa jatkaa salibandyä ja ette ole vielä aktivoituneet,niin nyt olisi korkea aika tehdä se ja ilmoittautua OFBC/HaHe joukkueeseen! Olemme luoneet uuden nimenhuutoryhmän (ofbc-hahec1-02.nimenhuuto.com) ja tunnukset... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
24

HaHe pojat 03-04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, onko uinti siis torstaisin klo16-17? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Haukipudas, Oulu
Pojat
34

Hahe 4-div Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Paita &shortsit L. Sukat 43 pelinro #34 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
22