Salibandy Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, joukkuevoimistelu, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Haukipudas

Salibandy - Haukipudas

KeLyPallopelikerho Nimenhuuto.com

HUOM! Pallopelikerhon tapahtumat löytyvät omilta sivuita: http://www.kely.fi/juniorit/pallopelikerho/ Kellon Lyönnin Pallopelikerho on yli 4 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat aloittamassa salibandyharrastusta. Kerhon toiminta keskittyy salibandyn alkeiden opetteluun erillaisten vertaispelien avulla. Monelle lapselle kerho tulee olemaan myös ensimmäinen askel kohti seuratoimintaa. Seurassa / joukkueessa on omat toimintamallit ja säännöt, joita tullaan myös opettamaan lapsille. Pallopelikerho toimii myös ponnahduslautana G-juniori joukkueeseen.

Joukkue etsii pelaajia: Pallopelikerhoon voi ilmoittautua KeLyn sivuilla: http://www.kely.fi/juniorit...

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
3

Team Astraia Nimenhuuto.com

Team Astraia on timanttisen kova tyttösalibandyjoukkue Haukiputaalta. Joukkue muodostuu pääasiallisesti 2002-2001 -syntyneistä pelaajista. Joukkue treenaa tavoitteellisesti ja tosissaan, muttei totisena. Kaudella 2015-2016 pelaamme C-tyttöjen SM-sarjaa ja lisäksi osallistumme D-poikien Oxdog-liigaan.

Ulla kirjoitti: Hei! Keväältä erääntyi vielä kesäkuulle tuomarimaksuja maksettavaksi Team Astraialle. Sain asiasta infoa viikonlopun aikana ja en ollut asiaa huomioinut kevätkauden maksuissa. Olemme käyttäneet joukkueen varat tililtä, joten jokainen (18 pelaajaa) maksaa 14,40€ Heiton tilille mahdollisemman pian.... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
32

Kely04 Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2004 ja 2003 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Tavoitteena on iloisen tekemisen kautta hyvässä valmennuksessa kehittyä joukkuepelaajana.

Patrik kirjoitti: Iso kiitos kaikille Kelyläisille. Erityiskiitos joukkutovereille ja valmentajille. Paljon mukavia yhteisiä hetkiä takana ja niitä emme unohda. Törmäämme vielä usein. Patrik siirtyi pelaamaan tätä hienoa lajia Olssin väreihin eilen. Toivotamme kaikille hyvää alkanutta vuotta ja menestystä lajin pa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 35 minuuttia sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
27

Haukiputaan Heitto tytöt 02-07 Nimenhuuto.com

Tyttösalibandya Haukiputaalla! Nämä ovat Haukiputaan Heiton E-, D- ja C-juniorijoukkueiden sivut. Joukkueissa on tilaa uusille pelaajille! Ole rohkeasti yhteydessä valmentajiin.(ks.www.haukiputaanheitto.fi)

Joukkue etsii pelaajia: Syksyllä 2014 Haukiputaan Heittoon on perustettu uusi tyttöjoukkue 2003-2006 ...

Janne kirjoitti: Kaikkien tyttöjen vanhemmat: muistakaahan hoitaa ilmoittautuminen joukkueeseen uudelleen mahdollisimman pian heiton nettisivujen kautta. Kausimaksut laskutetaan ilmoittautuneilta ja pelkäänpä että jos ilmoittautumiset ei ehdi ensimmäiseen laskutukseen, tulee uudesta laskutuksesta iso ylimääräinen... (17 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Tytöt
48

SBHaHeP06 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heiton salibandyjoukkue. YHDYSHENKILÖ: Jaana Ervasti 0405647471

Mirja kirjoitti: Hei! Muistutuksena vielä, että tänään lukiolla treenien salivuoron aikaan (n.19-20) vanhempainpalaveri, jossa käydään läpi kevään budjetti ja keskustellaan kevään mahdollisista muista turnauksista ja tapahtumista. Mirja (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
37

KeLy07 Nimenhuuto.com

Kellon Lyönti ry 2007 juniorit

Heikki kirjoitti: 14:30 SBT Tornio 07-08 Musta - KeLy 07 (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
30

SBT Martinniemi N-3div Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsitään maalivahti + kenttäpelaajia! Ota yhteyttä Leena Soiniseen 0408234351...

Heini kirjoitti: Mulla on tämä hammas/poski.tosiaan tulehtunut niin saa nähdä kauanka.tässä menee että parantuu, kun poski on edelleen.turvoksissa niin saa nähdä pääsenkö edes kajaaanin turnaukseen, ärsyttää kyllä jo tämä homma. Ja uskaltaako tässä enää mennä viisaudenhampaita poistattaan jos joskus tarve tulee. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas, Oulu
Naiset
20

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei! Mitkä turnaukset ovat vaihtoehtoina kevään reissulle? Toukokuulle on tulossa mahdollisesti muitakin reissuja, joten nyt pitäisi pikaisesti tietää, mitkä viikonloput pitää pitää varattuna turnausmatkalle... -Tiina (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
21

HaHe Köpät Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Nyt pitäis ilmoittautua vielä joukkueeseen heiton sivujen kautta seuraavien henkilöiden, Mikko Isokangas , Antti Kangas, Ville Kuivala, Ari Mielikäinen, Matti Veikkola, Juha Ojala, Erkki Tuuttu ja Tommi Vilola Uuden järjestelmän vuoksi NYT! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
23

KeLy-C01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: KeLy-KeKi 8-1 1-0 Väinö (Tatu) 2-1 Atte (Tatu) 3-1 Saku (Santeri) 4-1 Aslak (Elli) 5-1 Aslak (Kerkko) 6-1 Saku (Atte) 7-1 Väinö (Jeremias) 8-1 Aslak (Kerkko) KeLy-Merikoski SBT 02 7-1 1-0 Rasmus (JoonasH) 2-0 Viljami 3-0 Rasmus (JoonasH) 4-0 Väinö (Atte) 5-0 Aslak (Kerkko) 6-0 Rasmus (JoonasH) 7-... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
25

KeLyF08 Nimenhuuto.com

Alvar kirjoitti: Hei, laadukasta, asiantuntevaa koulutusta valmentajille ja muutamat luennot sopivat myös urheilevien lasten vanhemmille. Kaikki koulutukset pitää alaan kouluttautuneet asiantuntijat. Suosittelen erityisesti liikuntalääketieteen erikoislääkärin/erikoistuvan ja fysioterapeutin luentoa lasten ja nuo... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
26

HaHe SB pojat 00 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Terveiset Tampesterista! Reissua on vielä pari sataa kilsaa jäljellä, mutta tässä terveisiä tähän asti. Pojat C sarjassamme pelasi 13 joukkuetta, neljässä eri lohkossa. Jokaisesta lohkosta pääsi kaksi sunnuntain välieriin ja loput sijoituspeleihin. Lauantaina pelasimme kolme hyvää peliä, eli yhde... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy ja Salibändy
Haukipudas
Pojat
27

HaHe SB 05 Pojat Nimenhuuto.com

Nicklas kirjoitti: Laitappa paananen lista valituista pelaajista huomisiin peleihin. Ja mielellään myös ei valituista.ja perustelut mielellään myös. Jos saa arvailla, niin todennäköisesti huomenna on mukana valkkujen lapset ja ex kelyläiset?,? (Arto Backman) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
29

KeLy05-Haastajat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Treenit tänään 06:n kanssa klo 17.30 - 19.00 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas
Ei asetettu
10

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Pauli kirjoitti: Onko 12.3. eli ensi lauantaina pelejä vai kaikki reissussa? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
23

HaHe salibandy II-div Nimenhuuto.com

Haukiputaan Heitto Salibandy 2-divisioona pohjoislohko

Hesmeralda kirjoitti: ketkä jatkaa ensi kaudella pelejä nelosessa? ilmoitelkaa minulle s.postiin heikki.nousiainen@puukstain.fi tai puhelimeen 0503490647 (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Haukipudas
Miehet
28

HaHe02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi Jos Janne ei saa Ahon Samilta kyytiä sunnuntaina. Pääsisikö Janne jonkun kyydissä Kellosta Nallikariin. Niin ei tartte bussilla mennä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Pojat
25

HaHe pojat 03-04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, onko uinti siis torstaisin klo16-17? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas, Oulu
Pojat
35

HaHe kuntosähly Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: onko perjantaina pelejä? (Vuosi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
27

Haukiputaan Heitto P07-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Juu, luca lopettaa. Kiitos hienoista hetkistä hyvän harrastuksen parissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.