Jalkapallo Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, joukkuevoimistelu, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haukipudas

Jalkapallo - Haukipudas

FC Reinot Nimenhuuto.com

FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/kuntoa yllä jalkapallon sekä futsalin merkeissä! Pelireenivuorojen lisäksi osallistumme puulaakifutis sarjaan sekä useisiin futsal- ja futisturnauksiin. http://fi-fi.facebook.com/pages/FC-Reinot/165465153528585

Joukkue etsii pelaajia: FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/ku...

Niko kirjoitti: Vieläkö saatas tälle kevättä pelejä aikaiseksi? (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Miehet
34

HauPa U18 - tytöt Nimenhuuto.com

HauPa:n tytöt pelaa ilolla ja taistelee loppuun asti !

Janne kirjoitti: Pientä täsmennystä viikon ohjelmaan: Torstaina testit ja matsivideo, kaikki ovat paikalla viim.klo 19.00 ja tilaisuuden päätös klo 21.30. Normaali treenivarustus ja nappulakengät. Perjantaina harjoitukset alkaen klo 17.45 OPS - hallissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
42

Haupa05 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallon (HauPa) pojat 05 joukkue on perustettu 2011. Joukkueessa on poikia 05 ikäryhmästä, mutta muutama haasteita pelkäämätön 06 poika on myös mukana. Jos olet kokenut pelimies taikka aloitteleva, niin liity ihmeessä Oulun seudun kovimpaan joukkoon, tilaa löytyy.

Janne kirjoitti: Kyytiin mahtuu kolme, tai tullaan Allun kans jonkun kyytiin. (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
24

HaupaT06 Nimenhuuto.com

Haukiputaanpallon joukkue 2006 syntyneille tytöille. Halliharjoituksiin mukaan nappikset, säärisuojat, pallo kokoa 4, vettä janojuomaksi. Salivuorolle sisäpelikengät, pallo kokoa 4 ja vettä janojuomaksi.

Pinja kirjoitti: Hei. Pinja Pörhöllä jäi maanantaina virpan kentän reunaan musta lippis. Onko kukaan poiminut talteen? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
32

Haupa04T Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallo, tytöt -04-05

Milla kirjoitti: Tervehdys!Huomenna harkoissa milla jakaa kakkukun tilauslomakkeita. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
69

haupa02 Nimenhuuto.com

HauPa p02

Kari kirjoitti: Moro! Lauantaina Kemi pelin jälkeen hyäkätään tarantellaan Rajakylään viettämään HauPa p02 vihoviimeisiä päättäjäisiä. Tästä vielä loppuviikosta tarkemmin.. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Pojat
11

HauPa BT Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa B-tyttöjen SM-sarjaa kaudella 2016.

Risto kirjoitti: Säästökuopan inventariotalkoot! Talkoot ovat tämän kuun viimeinen päivä eli ke 31.8. Talkoilla voipi myös jo tiistaina, eli ti ja/tai ke! Työtä riittää eli kaikki kynnellekykenevät pelaajat, vanhemmat, sukulaiset, naapurit yms. KAIKKI tervetulleita! Olen ilmoittanut säästökuoppaan, että ensimmäis... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Oulu / Haukipudas
Tytöt
33

HauPa pojat 00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme uudet -00 ikäluokan pelaajat ja pelaajien vanhemmat tervetulleiksi...

Richard kirjoitti: Terve, Välitättekö viime kauden joukkueenne pelaajille pikaisesti. Tulevan kauden B-poikien (00-02-pojat) aloituspalaveri/-info pidetään Haupa-hallissa torstaina 3.11. klo 18 alkaen. Tapahtumassa käydään läpi harjoitusten aikataulut, valmennustiimi sekä muita olennaisia asioita toiminnan aloittam... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
20

HauPaT01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Haupa T01 joukkueen sivuille. Joukkue koostuu 2001 syntyneistä tyt...

Jari kirjoitti: Huom! HauPa-Ajax peli 27.5 alkaa 18:30, joten paikalla 17:30. -Jari (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
30

Haupa T08 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Joukkueen vanhemmille on tehty whatsapp-ryhmä. Käykää lisäämässä pelaajan profiiliin puhelinnumero, niin liitän teidät ryhmään. T. Kaisa Rahko (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
28

Haupa T07 Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Essillä flunssa. Levähtelee. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
31

Haupa04 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Hei. Useita tähtikortti tilityksiä puuttuu. Tarkistatteko jokainen, että olette maksun hoitaneet ja jos tilitys puuttuu, hoitakaa maksu kuntoon pikimmiten. Sari (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
40

Haupa P05 Edustus Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tornioon lähtevät pelaajat ottaa molemmat paidat mukaan. Eka peli mustalla paidalla OLS;ia vastaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
34

HauPa P08 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Hei Muistutus toimintamaksun toisen 125 € erän maksamisesta huhtikuussa. Eli koko toimintamaksu, yhteensä 250 €, tulee olla maksettuna P08 joukkueen tilille huhtikuun 2017 loppuun mennessä. Terveisin - Tommi ---------- Vuosikokous päätti toimintamaksun 2017 suuruudeksi 250€. Maksu on yksi maksu, ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
49

HaupaP09 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Huhtalan nimellä olevat mustat Kuomat numeroa 33 ovat Veturinmutkassa. Näiden omistajan kengissä lukee nyt Viljami. Mikäli Viljamin kengät löytyvät teidän tuulikaapista niin ottaisitko yhteyttä 0405773428/Heidi tai 0405349178/Tommi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
45

HaupaP07 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hei, Tuukka lopettaa ainakin toistaiseksi jalkapallon peluun ja kokeilee jääkiekkoa. Iso kiitos valmentajille, huoltojoukoille ja pelikavereille mukavista hetkistä jalkapallon parissa. Tsemppiä kaikille peleihin! Terveisin; Tuukka, Merja ja Raine Jurva (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
48

HaupaT09 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Henna Erkkilä Suntiontie 3, 90900 Kiiminki 060709A6881 seija.timonen@gmail.com Hennalle vakuutus (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
19

HaupaP11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Sulo lopettaa jalkapallon pelaamisen ainakin toistaiseksi. Treeneihin lähtö on jo pitempään ollut vaikeaa ja nyt ei enää halua lähteä ollenkaan. Katsotaan jos innostuisi uudestaan jossain vaiheessa. Terveisin, Jonna Kaspalo (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
28

HaupaP06 Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Kesäpudaksen kiertopokaali Onko tuolle pokaalille joku taulukko, että kenellä jo ollut ja missä järjestyksessä kiertää pojilla? Saku tuo pokaalin tänään reeneihin, mutta ei ole tiedossa, että kenelle seuraavaksi. (17 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
39

HaupaP10 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Hei. Lauantain peli peruttu kokonaisuudessaan! Liian vähän pelaajia. Katsotaan pelille uusi parempi ajankohta, että saadaan riittävästi poikia paikalle. Samuli (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.