Jalkapallo Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, futsal, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haukipudas

Jalkapallo - Haukipudas

HaupaP10 Nimenhuuto.com

HauPa P10 on syys-lokakuun 2015 vaihteessa perustettu juniorijoukkue, jonka harjoittelutoiminta on suunnattu seuran nuorimmille pojille. Mukaan otetaan uusia vuonna 2010 syntyneitä pelaajia, joten jos lapsesi on kiinnostunut jalkapallosta, haluaa pelata ja oppia enemmän, on hän tervetullut kokeilemaan joukkueen mukana toimimista. Ensimmäinen kuukausi on kaikille maksuton tutustumisjakso. Täytä liittymislomake: http://www.haupa.fi/joukkueet/pojat/pojat-10/joukkueeseen-liittyminen/ Tai ota yhteyttä: Sami Pääkkönen, p. 0505435281, sami.paakkonen@pp.inet.fi

Samuli kirjoitti: Terve. Pidämme taukoa jalkapallosta elokuussa. Pojat saavat hetken hengähtää treeneistä ja peleistä sekä aloitella rauhassa kouluhommia. Sunnuntaina 13.8. pelataan Terwaturnaus, jonka jälkeen jäämme tauolle. Tauko loppuu keskiviikkona 6.9., jolloin treenataan normaaliin aikaan. Seuraavana viikonl... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
34

FC Reinot Nimenhuuto.com

FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/kuntoa yllä jalkapallon sekä futsalin merkeissä! Pelireenivuorojen lisäksi osallistumme puulaakifutis sarjaan sekä useisiin futsal- ja futisturnauksiin. http://fi-fi.facebook.com/pages/FC-Reinot/165465153528585

Joukkue etsii pelaajia: FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/ku...

Marko kirjoitti: Kyselkää myös tuttuja mukaan... kyllähän nyt 12 pelaajaa saadaan kasaan... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Miehet
34

HauPa U18 - tytöt Nimenhuuto.com

HauPa:n tytöt pelaa ilolla ja taistelee loppuun asti !

Janne kirjoitti: Ulkokauden kenttävuoroihin pieniä muutoksia. Seuraavat vuorot nyt päivitetty myös nimenhuutoon: MA klo 19.45 -21.15 Heinäpää tn TI klo 19.30 - 21.00 Länsituuli tn TO klo 19.45 - 21.15 Raatti tn PE klo 19.30 - 21.00 Länsituuli Tähän viikon runko-ohjelmaan voivat pelit ( omat tai muiden ) aiheuttaa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
37

Haupa05 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallon (HauPa) pojat 05 joukkue on perustettu 2011. Joukkueessa on poikia 05 ikäryhmästä, mutta muutama haasteita pelkäämätön 06 poika on myös mukana. Jos olet kokenut pelimies taikka aloitteleva, niin liity ihmeessä Oulun seudun kovimpaan joukkoon, tilaa löytyy.

Elmeri kirjoitti: voi lähteä mutta tarvitsee tod.näk. kyydin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
24

HaupaT06 Nimenhuuto.com

Haukiputaanpallon joukkue 2006 syntyneille tytöille. Halliharjoituksiin mukaan nappikset, säärisuojat, pallo kokoa 4, vettä janojuomaksi. Salivuorolle sisäpelikengät, pallo kokoa 4 ja vettä janojuomaksi.

Pinja kirjoitti: Hei. Pinja Pörhöllä jäi maanantaina virpan kentän reunaan musta lippis. Onko kukaan poiminut talteen? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
36

Haupa04T Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallo, tytöt -04-05

Kirsi kirjoitti: Hei Kaikki jalkapallonvanhemmat! Olen laittanut nyt syyskuun loppuun saakka apuvalkkavuorot. Tarkkailkaa tämänkin vuoksi harkkavuoroja :) Tehtävät yleensä; pallojen keruu kentän laidoilta tai valmentajan opastuksella tekniikkaharjoituksien ohjausta ja päälle katsomista. Nakki ei ole suuri ja vaat... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
67

haupa02 Nimenhuuto.com

HauPa p02

Kari kirjoitti: Moro! Lauantaina Kemi pelin jälkeen hyäkätään tarantellaan Rajakylään viettämään HauPa p02 vihoviimeisiä päättäjäisiä. Tästä vielä loppuviikosta tarkemmin.. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Pojat
11

HauPa BT Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa B-tyttöjen SM-sarjaa kaudella 2016.

Risto kirjoitti: Säästökuopan inventariotalkoot! Talkoot ovat tämän kuun viimeinen päivä eli ke 31.8. Talkoilla voipi myös jo tiistaina, eli ti ja/tai ke! Työtä riittää eli kaikki kynnellekykenevät pelaajat, vanhemmat, sukulaiset, naapurit yms. KAIKKI tervetulleita! Olen ilmoittanut säästökuoppaan, että ensimmäis... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Oulu / Haukipudas
Tytöt
33

HauPaT01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Haupa T01 joukkueen sivuille. Joukkue koostuu 2001 syntyneistä tyt...

Jari kirjoitti: Huom! HauPa-Ajax peli 27.5 alkaa 18:30, joten paikalla 17:30. -Jari (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
30

HaupaT09 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Henna Erkkilä Suntiontie 3, 90900 Kiiminki 060709A6881 seija.timonen@gmail.com Hennalle vakuutus (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
25

Haupa T07 Nimenhuuto.com

Kerttu kirjoitti: Kertulle tapahtui eilen koulussa tapaturma, jonka seurauksena ranne murtui. Käsi on nyt kipsissä ja treenitauko ainakin 4 viikkoa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
37

HaupaP11 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Terve. Pidämme taukoa jalkapallosta elokuussa. Pojat saavat hetken hengähtää treeneistä ja peleistä sekä aloitella rauhassa eskaria. Lauantaina 5.8. pelataan miniliigaturnaus, jonka jälkeen jäämme tauolle. Tauko loppuu maanantaina 4.9., jolloin treenataan normaaliin aikaan. Seuraavana viikonloppu... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
33

HaupaP09 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
43

HaupaP07 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Hei. Haupan sateenvarjoja myytävänä Haupa hallilla hintaa 12€ / kpl. Tilaukset 0400187427 / Jarmo Lohela. Jos haluaa heti tehdä tilauksen ( sunnuntaille Roihin luvattu sadetta ) niin tee tilaus la klo 18 mennessä. Sari Lohela (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
50

HauPa P08 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Moi, Järjestämme pojille omatoimiseen harjoitteluun liittyvän kilpailun, joka alkaa huomenna ja päättyy Piteån turnaukseen. Viidelle eniten omalla ajalla treenanneelle pojalle joukkue antaa palkinnon, joka voi olla esimerkiksi uusi jalkapallo, Palkinnot tullaan jakamaan Piteåssa. Kilpailun tarkoi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
48

Kiviniemi Rangers Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Muksun kevät juhla, tulen jos kerkeän (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kiviniemi/Haukipudas
Miehet
20

Haupa04 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Tervehdys !! Piteån reissu lähestyy. Muutamia omavastuu osuuksia on vielä maksamatta. Tarkistatteko, että olette hoitaneet joukkueen tilille omavastuu osuuden, joka on 50€. Yleisenä muistutuksena kaikille, että kun maksatte maksuja, olisi hyvä kirjoittaa mitä maksua maksu koskee esim. piteå omava... (24 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
38

Haupa P05 Edustus Nimenhuuto.com

Jore kirjoitti: 10.7 saakka reenauskielto, sitten voi alotella kevennetysti (esim. joka toinen pv lepoa) (25 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
35

HaupaP06 Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: Hei! Muistakaahan myydä futisarpoja ja tehdä tilitykset joukkueen tilille, viestikenttään pojan nimi ja arpojen määrä. Minulta löytyisi vielä 20 kpl arpoja, eli Jos joku haluaa lisää arpoja myytäväksi, voi laittaa viestiä minulle numeroon 0405542231. Terv. Katriina (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
35

Haupa T08 Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Heips. La 17.6 turnaus! Onko se Oulussa? Tuleeko tarkempaa osoitetta ja ohjelma aikataulua? Oliko siellä jotain jota piti joukkueen vanhempien tehdä? Samaan aikaan pojalla sama turnaus Haupahallilla ja siel on kahvilan pitoa yms. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.