Jalkapallo Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, futsal, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haukipudas

Jalkapallo - Haukipudas

HaupaP10 Nimenhuuto.com

HauPa P10 on syys-lokakuun 2015 vaihteessa perustettu juniorijoukkue, jonka harjoittelutoiminta on suunnattu seuran nuorimmille pojille. Mukaan otetaan uusia vuonna 2010 syntyneitä pelaajia, joten jos lapsesi on kiinnostunut jalkapallosta, haluaa pelata ja oppia enemmän, on hän tervetullut kokeilemaan joukkueen mukana toimimista. Ensimmäinen kuukausi on kaikille maksuton tutustumisjakso. Täytä liittymislomake: http://www.haupa.fi/joukkueet/pojat/pojat-10/joukkueeseen-liittyminen/ Tai ota yhteyttä: Sami Pääkkönen, p. 0505435281, sami.paakkonen@pp.inet.fi

Outi kirjoitti: Huomio kaikki uudet pelaajat jos osallistutte tulevaan turnaukseen niin olkaapas minuun yhteyksissä niin tiedän tilata korttelipassit. outi.hautakangas@luukku.com tai 0400222403 (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
32

FC Reinot Nimenhuuto.com

FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/kuntoa yllä jalkapallon sekä futsalin merkeissä! Pelireenivuorojen lisäksi osallistumme puulaakifutis sarjaan sekä useisiin futsal- ja futisturnauksiin. http://fi-fi.facebook.com/pages/FC-Reinot/165465153528585

Joukkue etsii pelaajia: FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/ku...

Tuomo kirjoitti: koetan ehtiä, onpas mukavasti porukkaa!! (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Miehet
34

Haupa05 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallon (HauPa) pojat 05 joukkue on perustettu 2011. Joukkueessa on poikia 05 ikäryhmästä, mutta muutama haasteita pelkäämätön 06 poika on myös mukana. Jos olet kokenut pelimies taikka aloitteleva, niin liity ihmeessä Oulun seudun kovimpaan joukkoon, tilaa löytyy.

Janne kirjoitti: Pääsisikö Aleksi jonkun kyydissä Kempeleeseen? Tulisin itse suoraan töistä Maikkulasta paikalle. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
24

HaupaT06 Nimenhuuto.com

Haukiputaanpallon joukkue 2006 syntyneille tytöille. Halliharjoituksiin mukaan nappikset, säärisuojat, pallo kokoa 4, vettä janojuomaksi. Salivuorolle sisäpelikengät, pallo kokoa 4 ja vettä janojuomaksi.

Pinja kirjoitti: Hei. Pinja Pörhöllä jäi maanantaina virpan kentän reunaan musta lippis. Onko kukaan poiminut talteen? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
37

HauPa U18 - tytöt Nimenhuuto.com

HauPa:n tytöt pelaa ilolla ja taistelee loppuun asti !

Janne kirjoitti: Ulkokauden kenttävuoroihin pieniä muutoksia. Seuraavat vuorot nyt päivitetty myös nimenhuutoon: MA klo 19.45 -21.15 Heinäpää tn TI klo 19.30 - 21.00 Länsituuli tn TO klo 19.45 - 21.15 Raatti tn PE klo 19.30 - 21.00 Länsituuli Tähän viikon runko-ohjelmaan voivat pelit ( omat tai muiden ) aiheuttaa... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
38

Haupa04T Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallo, tytöt -04-05

Kirsi kirjoitti: Hei Kaikki jalkapallonvanhemmat! Olen laittanut nyt syyskuun loppuun saakka apuvalkkavuorot. Tarkkailkaa tämänkin vuoksi harkkavuoroja :) Tehtävät yleensä; pallojen keruu kentän laidoilta tai valmentajan opastuksella tekniikkaharjoituksien ohjausta ja päälle katsomista. Nakki ei ole suuri ja vaat... (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
73

haupa02 Nimenhuuto.com

HauPa p02

Kari kirjoitti: Moro! Lauantaina Kemi pelin jälkeen hyäkätään tarantellaan Rajakylään viettämään HauPa p02 vihoviimeisiä päättäjäisiä. Tästä vielä loppuviikosta tarkemmin.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Pojat
11

HauPa BT Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa B-tyttöjen SM-sarjaa kaudella 2016.

Risto kirjoitti: Säästökuopan inventariotalkoot! Talkoot ovat tämän kuun viimeinen päivä eli ke 31.8. Talkoilla voipi myös jo tiistaina, eli ti ja/tai ke! Työtä riittää eli kaikki kynnellekykenevät pelaajat, vanhemmat, sukulaiset, naapurit yms. KAIKKI tervetulleita! Olen ilmoittanut säästökuoppaan, että ensimmäis... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Oulu / Haukipudas
Tytöt
33

HauPa pojat 00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme uudet -00 ikäluokan pelaajat ja pelaajien vanhemmat tervetulleiksi...

Richard kirjoitti: Terve, Välitättekö viime kauden joukkueenne pelaajille pikaisesti. Tulevan kauden B-poikien (00-02-pojat) aloituspalaveri/-info pidetään Haupa-hallissa torstaina 3.11. klo 18 alkaen. Tapahtumassa käydään läpi harjoitusten aikataulut, valmennustiimi sekä muita olennaisia asioita toiminnan aloittam... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
20

HauPaT01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Haupa T01 joukkueen sivuille. Joukkue koostuu 2001 syntyneistä tyt...

Jari kirjoitti: Huom! HauPa-Ajax peli 27.5 alkaa 18:30, joten paikalla 17:30. -Jari (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
30

HaupaT09 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Henna Erkkilä Suntiontie 3, 90900 Kiiminki 060709A6881 seija.timonen@gmail.com Hennalle vakuutus (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
22

HaupaP07 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Hei. Haupan sateenvarjoja myytävänä Haupa hallilla hintaa 12€ / kpl. Tilaukset 0400187427 / Jarmo Lohela. Jos haluaa heti tehdä tilauksen ( sunnuntaille Roihin luvattu sadetta ) niin tee tilaus la klo 18 mennessä. Sari Lohela (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
49

HaupaP06 Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Kesäpudaksen kiertopokaali Onko tuolle pokaalille joku taulukko, että kenellä jo ollut ja missä järjestyksessä kiertää pojilla? Saku tuo pokaalin tänään reeneihin, mutta ei ole tiedossa, että kenelle seuraavaksi. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
38

HauPa P08 Nimenhuuto.com

Vertti kirjoitti: Hei kaikille. Pyytäisin vielä kaikkia kotona katsomaan reppuihin, josko Vertin numero #13 tuulitakki olisi vahingossa lähtenyt jonkun matkaan. Tänään löytyi toisen kassista treenipaita. Olisi kiva jos takki löytyisi jostain :) Eilisissä harkoissa takki oli repun vieressä, mutta lähtiessä ei enään... (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
48

Kiviniemi Rangers Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Muksun kevät juhla, tulen jos kerkeän (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kiviniemi/Haukipudas
Miehet
20

HaupaP11 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Huomioikaa uudet kevät- kesäajan treeniajat ELI uusi treeniaika on maanantaisin haupahallilla ja lumen sulattua miniareenalla klo 17.15-18.30, mielellään vartti ennen treenejä hallilla! Ja hox!! Tulevana lauantaina on miniliigan turnaus ja joukkueet on selvillä! Ne löytyy täältä nimenhuudossa pel... (27 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
29

Haupa T07 Nimenhuuto.com

Kerttu kirjoitti: Kertulle tapahtui eilen koulussa tapaturma, jonka seurauksena ranne murtui. Käsi on nyt kipsissä ja treenitauko ainakin 4 viikkoa. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
34

Haupa T08 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hei! Varusteet on tullu. Maksuohjeet oon laittanu jo aiemmin sähköpostiin. Kuittia vastaan saa kamppeet hakea keskiviikon reenien alussa. Terv. Päivi Piri (21 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
29

Haupa P05 Edustus Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: to 11.5 aloitetaan treenit klo 17.15 haupahallilta. Pidetään omatoimiharjoittelusta pojille palaveri. Siirrytään sitten virpiniemeen treenaamaan normaalisti. Materiaalit kansioon tulee ohjeistus. (20 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
35

HaupaP09 Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.