Jalkapallo Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haukipudas

Jalkapallo - Haukipudas

HaupaP10 Nimenhuuto.com

HauPa P10 on syys-lokakuun 2015 vaihteessa perustettu juniorijoukkue, jonka harjoittelutoiminta on suunnattu seuran nuorimmille pojille. Mukaan otetaan uusia vuonna 2010 syntyneitä pelaajia, joten jos lapsesi on kiinnostunut jalkapallosta, haluaa pelata ja oppia enemmän, on hän tervetullut kokeilemaan joukkueen mukana toimimista. Ensimmäinen kuukausi on kaikille maksuton tutustumisjakso. Täytä liittymislomake: http://www.haupa.fi/joukkueet/pojat/pojat-10/joukkueeseen-liittyminen/ Tai ota yhteyttä: Sami Pääkkönen, p. 0505435281, sami.paakkonen@pp.inet.fi

Casper kirjoitti: Moi, jatkuvatko nuo tiistain treenit samalla myöhäisellä kellonajalla koko syksyn? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
35

FC Reinot Nimenhuuto.com

FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/kuntoa yllä jalkapallon sekä futsalin merkeissä! Pelireenivuorojen lisäksi osallistumme puulaakifutis sarjaan sekä useisiin futsal- ja futisturnauksiin. http://fi-fi.facebook.com/pages/FC-Reinot/165465153528585

Joukkue etsii pelaajia: FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/ku...

Jarmo kirjoitti: Rauhalla ei näytä olevan illalle vuoroa. Oisko lähtijöitä? Vois varmaan mennä jo aiemmin. Klo 19? Marko, pitääkö varata/ilmoittaa jollekin? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Miehet
34

Haupa05 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallon (HauPa) pojat 05 joukkue on perustettu 2011. Joukkueessa on poikia 05 ikäryhmästä, mutta muutama haasteita pelkäämätön 06 poika on myös mukana. Jos olet kokenut pelimies taikka aloitteleva, niin liity ihmeessä Oulun seudun kovimpaan joukkoon, tilaa löytyy.

Janne kirjoitti: Kyytiin mahtuu kolme tai minä+Allu tullaan jonkun kyytiin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
22

HaupaT06 Nimenhuuto.com

Haukiputaanpallon joukkue 2006 syntyneille tytöille. Halliharjoituksiin mukaan nappikset, säärisuojat, pallo kokoa 4, vettä janojuomaksi. Salivuorolle sisäpelikengät, pallo kokoa 4 ja vettä janojuomaksi.

Pinja kirjoitti: Hei. Pinja Pörhöllä jäi maanantaina virpan kentän reunaan musta lippis. Onko kukaan poiminut talteen? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
29

Haupa04T Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallo, tytöt -04-05

Kirsi kirjoitti: Hei Kaikki jalkapallonvanhemmat! Olen laittanut nyt syyskuun loppuun saakka apuvalkkavuorot. Tarkkailkaa tämänkin vuoksi harkkavuoroja :) Tehtävät yleensä; pallojen keruu kentän laidoilta tai valmentajan opastuksella tekniikkaharjoituksien ohjausta ja päälle katsomista. Nakki ei ole suuri ja vaat... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
61

haupa02 Nimenhuuto.com

HauPa p02

Kari kirjoitti: Moro! Lauantaina Kemi pelin jälkeen hyäkätään tarantellaan Rajakylään viettämään HauPa p02 vihoviimeisiä päättäjäisiä. Tästä vielä loppuviikosta tarkemmin.. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Pojat
11

HauPa BT Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa B-tyttöjen SM-sarjaa kaudella 2016.

Risto kirjoitti: Säästökuopan inventariotalkoot! Talkoot ovat tämän kuun viimeinen päivä eli ke 31.8. Talkoilla voipi myös jo tiistaina, eli ti ja/tai ke! Työtä riittää eli kaikki kynnellekykenevät pelaajat, vanhemmat, sukulaiset, naapurit yms. KAIKKI tervetulleita! Olen ilmoittanut säästökuoppaan, että ensimmäis... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Oulu / Haukipudas
Tytöt
33

HauPaT01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Haupa T01 joukkueen sivuille. Joukkue koostuu 2001 syntyneistä tyt...

Jari kirjoitti: Huom! HauPa-Ajax peli 27.5 alkaa 18:30, joten paikalla 17:30. -Jari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
29

Haupa04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Elias on nyt ollut varmaan kuukauden päivät pois treeneistä mutta motivaatio pelaamiseen ei ole palannut. Joten jää nyt sitten pois joukkueen vahvuudesta ainakin muutamaksi kuukaudeksi ja katsellaan josko se kipinä löytyisi vielä uudestaan. Sitten katsotaan pääseekö ryhmään takaisin :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
33

Haupa T07 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Helmicup Kokkola Majoituspaikaksi varmistui Villa Carlborg. Minulla on varattuna hotelli Kokkolasta muutama perhehuone jos on vanhempia lähdössä mukaan eikä ole vielä majapaikkaa (109€/vrk 4hh, buffetaamiainen. Ilmoitus 25.1. mennessä, norm.180€) Tyttöjen omakustannus hinta reissusta on 80-90€ si... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
38

HaupaP09 Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Hei Ullmaxin myyjät, sain tänään tilauksemme ja tuon huomenna treeneihin. Jos joku ei pääse huomenna treeneihin, meiltäkin voi pakettinsa hakea, aikataulusta kannattaa sopia soittamalla (p. 041 5027 083). Meiltä voi hakea tällä viikolla ke ja to iltoina ja ensi viikolla maanantaina päivällä. Olem... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
37

HaupaP06 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Seuraava vaatetilaus lähtee su 28.1. Ilmoittakaa Annille tilauksenne ! (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
37

Haupa P05 Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tsempit Iivarille! Ja tsempit kaikille Haupa 05 Edustuksen pojille! Paavo jatkaa syysloman jälkeen HaupaP05 Valkoisessa. Päädyttiin tähän ratkaisuun, jotta mahdollistuu myös Jenkkifutiksen treenaaminen! Kenttien reunoilla tavataan! Paavo ja perhe (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
29

HaupaP11 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, Tarkistelkaapa onko Tammikuun kuukausimaksu maksettuna. Harvinaisen monelta pojalta on vielä kk-maksu hoitamatta. Ja pari jäsenmaksua puuttuu myös. Kiitos! T. Janne, P11 Rahuri (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
38

HaupaP07 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Hei ! Talven Futsalista pikkaisen tietoa. Treenit alkaa Länsituulen koululla 30.10.2017 alkaen maanantaisin. Treenit alkaa klo 17.45 lämmittelyllä ulkona, joten sään mukainen varustus (pakkasraja -15). Emme käytä sali aikaa lämmittelyyn. Omia palloja ei tarvitse ottaa mukaan salitreeneihin. Futsa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
46

HauPa P08 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Hei Seuran vuosikokous päätti 15.12.2017 toimintamaksun 2018 suuruudeksi 250€. Maksu peritään kahdessa osassa, helmikuussa 125€ ja huhtikuussa 125€. Toimintamaksu maksetaan enintään kolmesta lapsesta samassa perheessä. Lisätietoa toimintamaksusta löytyy täältä http://www.haupa.fi/seura/uutiset/?x... (12 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
46

Haupa T08 Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Pe 8.12 Harkkapeli Haupahallilla 17.30-18.30. Paikalle 17.15. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
29

HauPa U18 - tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jouluruno Hyvää joulua Hauppa! Lähti, kuin hauki merenrannan kaislikosta, säikähdin voimaa, tuota potkua valtavaa. Nousi keltainen väri rinkiin keskelle kenttää, aurinko kilpaa loisti, vieressä paitojen keltaisten. Heijaa Hauppa! Kuului kesäisen kentän laidalta. Joulupukki jo ovella kolkuttaa, tu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
28

HaupaT09 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Henna Erkkilä Suntiontie 3, 90900 Kiiminki 060709A6881 seija.timonen@gmail.com Hennalle vakuutus (Vuosi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
20

Kiviniemi Rangers Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Muksun kevät juhla, tulen jos kerkeän (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kiviniemi/Haukipudas
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.