Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Tuomo kirjoitti: Ehditään paikalle noin 2100. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Kevätkausimaksu on 170€(17vuoroa) eräpäivä 1.2.2018. Tilinumero OP FI82 5471 0940 0236 24. Varamiehiltä maksu on 10€/kerta. Maksettava hallilla tai ennen vuoroa ylhäällä olevalle tilille. Voi maksaa kahdessa erässä nyt 1.2 puolet ja loput 1.3.2018 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
85

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
34

Hokipoijat Nimenhuuto.com

Jääkiekkovuoro Haukiputaan jäähallilla maanantaisin klo 22-23:10. Vakiopelaajien ilmoittautuminen vuoroille SUNNUNTAINA klo 19.00 mennessä, jonka jälkeen paikalle voidaan ilmoittaa varamies. Jokainen pyrkii ensisijaisesti hommamaan itselleen varamiehen. Kirjoittakaa kommenttikenttään kenen paikalle varamies on tulossa! Pelataan ns. herrasmieskiekkoa. Kevyet kontaktit ovat sallittuja, mutta kovat taklaukset ei. Pelaajamäärä: 2 MV + 20 kenttäpelaajaa

Saku kirjoitti: Eero minun tilalla (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu/Haukipudas
Miehet
43

Hog hockey Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Käykääpä ilmottautuun (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
40

perjantaihoki Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
17

oulunjyrä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
52

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Hei! Olen tapellut tuon uuden pukukopin kanssa, eikä ilmoittelu mene nyt oikein putkeen,, Koitan tätä kautta tavoittaa teitä. Elikkäs ensi viikko on taas joukkueemme kahviovuoroviikko,, Katjan tytär on jälleen käytettävissä korvausta vastaan mikäli tarvetta ilmenee (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
23