Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, harrastekiekko, triathlon ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Miehet
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Varamiesmaksu 10€ kerta, pitää olla maksettuna ennen vuoron alkua! Mobilepay tai tilille FI57 3939 0034 4793 03. Juho Kaakinen (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
106

Hokipoijat Nimenhuuto.com

Jääkiekkovuoro Haukiputaan jäähallilla maanantaisin klo 22-23:10. Vakiopelaajien ilmoittautuminen vuoroille SUNNUNTAINA klo 19.00 mennessä, jonka jälkeen paikalle voidaan ilmoittaa varamies. Jokainen pyrkii ensisijaisesti hommamaan itselleen varamiehen. Kirjoittakaa kommenttikenttään kenen paikalle varamies on tulossa! Pelataan ns. herrasmieskiekkoa. Kevyet kontaktit ovat sallittuja, mutta kovat taklaukset ei. Pelaajamäärä: 2 MV + 20 kenttäpelaajaa

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu/Haukipudas
Miehet
41

jäkisvuoro Nimenhuuto.com

Pelipaikka: Haukiputaan ahmahalli Ajankohta: Lauantaina klo 19:00-20:10 1/2020 - 4/2020 Kaikki vakivuorolaiset maksaa koko ajalta maksun ja jos joskus ei ite pääse pellaamaa nii hankkii jonku tilalle ja soppii keskenään tuuraajan kans maksusta. Maksut tilille FI26 5741 5320 0723 01

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
28

Hog hockey Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Huomenta! Kiitos, että saan tulla perjantaisin kehittymään. Ajankohta on napakymppi, kun usein ajelen kyseiseen aikaan Oulusta mökkerölle Iihin. Ja entinen tyttökaveri voi käydä vuoron aikana sopivasti kaupoilla. Kiittäen, Oikarisjukka (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
50