Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, harrastekiekko ja triathlon.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Mauri kirjoitti: Mee Hese sinä, en viiti tulla paleleen, käyn hiihtolenkillä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Miehet
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Kevätkausimaksu on 183€(17vuoroa) eräpäivä 1.2.2019. Tilinumero OP FI06 5516 0220 0646 34. Varamiehiltä maksu on 12€/kerta. Maksettava hallilla tai ennen vuoroa ylhäällä olevalle tilille. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
95

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
34

Hokipoijat Nimenhuuto.com

Jääkiekkovuoro Haukiputaan jäähallilla maanantaisin klo 22-23:10. Vakiopelaajien ilmoittautuminen vuoroille SUNNUNTAINA klo 19.00 mennessä, jonka jälkeen paikalle voidaan ilmoittaa varamies. Jokainen pyrkii ensisijaisesti hommamaan itselleen varamiehen. Kirjoittakaa kommenttikenttään kenen paikalle varamies on tulossa! Pelataan ns. herrasmieskiekkoa. Kevyet kontaktit ovat sallittuja, mutta kovat taklaukset ei. Pelaajamäärä: 2 MV + 20 kenttäpelaajaa

Saku kirjoitti: Eero minun tilalla (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Oulu/Haukipudas
Miehet
42

Hog hockey Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Moi Käykääpä maksamassa huhtikuun jäävuorot niin saan hoidettua viimeisen jäämaksun pois . (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
45

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
52