Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, harrastekiekko, triathlon ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Mauri kirjoitti: Mee Hese sinä, en viiti tulla paleleen, käyn hiihtolenkillä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Miehet
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Sakari Mäenpää Syyskausimaksu on 175€(17vuoroa) eräpäivä 1.10.2019. Tilinumero OP FI06 5516 0220 0646 34. Varamiehiltä maksu on 12€/kerta. Maksettava hallilla tai ennen vuoroa ylhäällä olevalle tilille. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
99

Hokipoijat Nimenhuuto.com

Jääkiekkovuoro Haukiputaan jäähallilla maanantaisin klo 22-23:10. Vakiopelaajien ilmoittautuminen vuoroille SUNNUNTAINA klo 19.00 mennessä, jonka jälkeen paikalle voidaan ilmoittaa varamies. Jokainen pyrkii ensisijaisesti hommamaan itselleen varamiehen. Kirjoittakaa kommenttikenttään kenen paikalle varamies on tulossa! Pelataan ns. herrasmieskiekkoa. Kevyet kontaktit ovat sallittuja, mutta kovat taklaukset ei. Pelaajamäärä: 2 MV + 20 kenttäpelaajaa

Saku kirjoitti: Eero minun tilalla (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Oulu/Haukipudas
Miehet
42

Hog hockey Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kohta se alkaa!! On loistavaa että sitoudutte perjantain jäävuorolle ,nyt vakio pelaajia on 15 taitaapa olla ennätys,kiitos siitä. ilman vakiomaksajia ei vuoroa uskalla ottaa vaikkakin irtovuorolaisia on meillä ollut kiitettävän paljon. Tulevalle kaudelle samat säännöt kuin ennenkin vakiokäviät i... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
43

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
52