Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, futsal, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen F1-ikäluokan joukkue. Joukkue on sitoutunut pelaajien tasapuoliseen kehittämiseen ja peluuttamiseen. Harjoitusajat ovat erinomaiset seuran omassa hallissa Haukiputaalla. Lisäksi pelijäitä Linnanmaalla. Joukkueella on kokeneet valmentajat ja huikean hyvä yhteishenki. Joukkue osallistuu Oulun alueen Leijonaliigaan sekä Pohjoisen E2-ikäluokan aluesarjaan.

Jani kirjoitti: Huomisten treenien aikana tai jälkeen on kuvaus. Otetaan joukkuekuva, joten ottakaa KOTIPELIPAIDAT mukaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
37

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Jarmo kirjoitti: Aamulla aikaisin. Rinteeseen jo to. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
24

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
10

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Impiön Konsta mun tilalla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
73

Haukiputaan Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moro Minäkin tässä kiittelen kaikkia, toimihenkilöitä ja vanhempia aktivisesta osallitumisesta joukkueen yhteiseen toimintaa. Kaikki on mennyt hiemosti näinkin pienellä porukalla. Varmasti törmäillään tulevissa peleissä. Mukavaa kevättä ja kesää sekä Hauskaa Vappua Kaikille ps. ja Pojille tsemppi... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
21

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
37

Hokipoijat Nimenhuuto.com

Jääkiekkovuoro Haukiputaan jäähallilla keskiviikkoisin klo 20:50-21:50. Vakiopelaajien ilmoittautuminen vuoroille TIISTAINA klo 19.00 mennessä, jonka jälkeen paikan voi täyttää varamies. Jokainen pyrkii ensisijaisesti hommamaan itselleen varamiehen. Varamiehet kirjoittakaa kommenttikenttään kenen paikalle meette pelaamaan. Pelataan ns. herrasmieskiekkoa. Kevyet kontaktit ovat sallittuja, mutta kovat taklaukset ei. Pelaajamäärä: 2 MV + 20 kenttäpelaajaa

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu/Haukipudas
Miehet
34

Hog hockey Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Moro jätkät Huomenna kauden viimeinen rutistus,käykää heti ilmottautuun nii nähdään pelaajamäärä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
34

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
53

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Hei! Olen tapellut tuon uuden pukukopin kanssa, eikä ilmoittelu mene nyt oikein putkeen,, Koitan tätä kautta tavoittaa teitä. Elikkäs ensi viikko on taas joukkueemme kahviovuoroviikko,, Katjan tytär on jälleen käytettävissä korvausta vastaan mikäli tarvetta ilmenee (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
24

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.