Kaukalopallo­joukkueita

Kaukalopallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kaukalopallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kaukalopallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kaukalopallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kaukalopallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 220 ja niissä on yhteensä yli 4400 pelaajaa.

Kaukalopallo: joukkueet kartalla
Kartta - kaukalopallo

Jo 220 kaukalopallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Patrick kirjoitti: Kukkuu, milloin alkaa jäävuorot? (29 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

Vapari Nimenhuuto.com

PPSHP:n Vaparin joukkuelajeille omat sivut tapahtumia varten. Tulospalvelut: Jalkapallo: http://www.matsit.fi/oekpuulaaki/joukkue/501 Kaukalopallo: https://kaukalopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=ou2017&sarja=OuPuu Salibandy: https://beta.statbeat.com/oxdkesasarja2018/t/. Treenivuorot Nallisportissa: Salibandy tiistaina kello 16:30-17:30, kenttä 2 Futsal lauantaina kello 17:00-18:00, kenttä 1

juha kirjoitti: +Paulus, itse en ole pelikuntoinen. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Futsal, Jalkapallo, Kaukalopallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
70

Otaniemen Jyllääjät Nimenhuuto.com

OJy aloitti syksyllä 2001 Helsingin kaukalopallo ry:n sarjassa VI-divisioonassa. Joukkue nousi kauden 2005-2006 päätteeksi V-divisioonaan ja kauden 2009-2010 päätteeksi IV-divisioonaan. Sijoitus kaudella 17-18 11. Kotipelit tai treenit parittomat keskiviikot 19.45-21.00 Herneessä. Sarjakaudella treenejä / pelejä on keskimäärin joka viikko.

Jari kirjoitti: Moro, Ottelut ja syksyn pari treenivuoroa lisätty nimenhuutoon. /Tiki (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kaukalopallo
Otaniemi
Miehet
18

Töölön Wesa-40 Nimenhuuto.com

Töölön Wesa-40 kaukisjengi. Joskus voi halukkaita olla enempi kuin mahtuu mukaan.Pelien kohtuullisen lyhyen peliajan vuoksi optimaalinen pelaajamäärä on 10 + 1. Jos peleihin on tunkua on etusijalla 40-kymmpiset koska tämä on sarja johon tämä joukkue on ilmoittautunut. Terveisin Mikko H.

Harri kirjoitti: Wesan golf kilpailu 2015 järjestetään hyväksi todetulla kaavalla, kolmatta kertaa Porvoo Golfin kentällä Torstaina 20.8.kello 15:00 alkaen. Tee ajat julkaistaan muutamaa päivää ennen kilpailua, kun osallistujat ovat selvillä ja järjestelyt Porvoo Golfin puolelta hoidettu. Kilpailumaksu on 45 €, p... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kaukalopallo
Tölikkä
Miehet
32

Höps Nimenhuuto.com

HöPS - Hönttämäen Palloseura http://www.höps.fi HöPS - Facebook http://www.facebook.com/pages/Oulu-Finland/HoPS-Honttamaen-palloseura/125852717427041

Siuruainen kirjoitti: Oli äijät hieno peli ja hyvä kauden lopetus! Kuntohuippu osui oikeaan peliin. Joko Mänä on joukkue kuvat "pojan" kanssa eetterissä? (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Puulaakijalkapallo ja Puulaakikaukalopallo
Oulu, Hönttämäki
Miehet
50

RB-Savo Nimenhuuto.com

Savolaista kaakalopalloo, kieroine kiemuroineen ja kuvioineen. Rehtiä ja reilua pelaamista jokaisella osa-alueella. Nurkissa kulmat suoriksi.

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet luistelutaitoinen ja omaat myös lyhyemmän eli kaukkis-mailan käytön,...

Janne kirjoitti: HEI. Vielä sopii tälle päivälle pari ukkoa pelaamaan. Janne (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Kaukalopallo
Pohjois Savo
Miehet
42

ParSport Oldboys Rinkbandy Nimenhuuto.com

Rinkbandy på lördagmorgnar.

Joukkue etsii pelaajia: Morjens! Jos olet kiinnostunut harrastetason kaukalopallosta niin luistimet k...

Jan kirjoitti: Moin! Dags att börja söka sig till ishallen. Samma upplägg som ifjol fredag står staden för och onsdag betalar vi själva. Det finns ca 300 Eur kvar sedan ifjol, hyran har dock stigit lite. Föreslår att vi gör lika i år och betalar in 100 per lurk innan jul till kontot Ålandsbanken FI75 6601 0010 ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kaukalopallo
Pargas
Sekajoukkue
31

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Jussi kirjoitti: tero tulee maaliin (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
41

toppilaunited Nimenhuuto.com

Toppila United ry-79 Oulun vanhin yhtäjaksoisesti sarjaa pelaava joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Try out aina..!

Päivitetty 22 päivää sitten

Kaukalopallo
Oulu
Miehet
22

HeLL Nimenhuuto.com

Helsingin Laatuliikkujat (HeLL)

Jari kirjoitti: HUOM ! Lisenssi- ja vakuutusmyynti ei vielä tarjolla ! Lisenssiä ja vakuutusta ei voi vielä ostaa Helsingin Kaukalopallolta. HUOM ! Lisenssiä ja vakuutusta ei osteta Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitolta ! Lisenssi ja vakuutusmyynti saadaan toivottavasti avattua ensi viikolla ( vko 33). Viiväs... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Kaukalopallo
Helsinki
Miehet
18

PilleriUkot Nimenhuuto.com

Täällä ovat kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Mukavia pelihetkiä!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme kaukalopalloa harrastava äijä-porukka Muuramessa ja etsimme porukkaamm...

Petri kirjoitti: Morjens Ukot! Jokseenkin "rohkea" tapahtumien sijoittaminen nimenhuutoon osui miltei nappiin, mutta nyt taitaa olla oikeasti aika sanoa tälle kaudelle: SE ON SIINÄ!! Kiitos kaikille mukana olleille! Kulunut talvi antoi parastaan ja pelaajia kävi hyvin kaukalolla ainakin keskiviikkoisin ja hyvät p... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Muurame
Ei asetettu
44

Nitro-99 Nimenhuuto.com

Nitro-99 pelaa Helsingin Kaukiksessa 40 v ikämiehissä C-sarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Nitro-99 tarvitse lisää kaukalopallonpelaajia joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Tony kirjoitti: Pallokerho-55:een mahtuu vielä pelaajia. Vaatimus on, että on 63 tai aikaisemmin syntynyt. Ottakaa yhteyttä vaikka minuun jos natsaa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kaukalopallo
Espoo/Helsinki
Miehet
34

Diku Nimenhuuto.com

Dicken kaukis

Joukkue etsii pelaajia

Mikko kirjoitti: Kyl toi ranne kolahti sittenkin pahemmin. Lasta kädessä ainakin pari viikko. Sit uusinta kuvat.. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Kaukalopallo
Helsinki
Miehet
38

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Msaid kirjoitti: Onko joku tuirasta voi hakea mut mukaan? (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
156

ToTEA7 Nimenhuuto.com

Torstaiaamun kaukalopallovuoro 7-8 Leppävaarassa Warrior Areena/ Alpha kaukalo Yhteyshenkilöt Ramboll: Petri Saarelainen Veho: Markku Isoksela Tieto+: Kari Knuttson https://tea2018-kap.torneopal.fi/taso/lohko.php?turnaus=tea_kap18&sarja=KP&lohko=1

Jussi kirjoitti: Kiireellisenä käsiteltäviin asioihin! Huomisaamuna kl 7-8 1kpl molareita ja 1-2 kenttäpeluria enemmän kuin tervetulleita E:lahteen. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Kaukalopallo
Espoo
Miehet
44

Vihti Ski Center - kaukis Nimenhuuto.com

Vauhdikasta kaukalopallohöntsää mukavassa seurassa. Tavoitteena hikinen pelipaita.

Kimmo kirjoitti: Ehkä tuun kokeileen (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kaukalopallo
Vihti
Miehet
32

Los Ilonas RC Nimenhuuto.com

Los Ilonas RC on kaukalopalloa ja muuta liikuntaa harrastava kaveriporukka. Harjoitusten ja pelien pääasiallinen tarkoitus on, niiden jälkeen tapahtuva virkistävä juomahetki paikallisessa ravitsemusliikkeessä.

Jarmo kirjoitti: JÄÄURHEILUKAUSI ALKAA !!! Sen kunniaksi 100 lipun erä erikoistarjouksena kortteliliigalaisille. Keskiviikkona 26.9. klo 18.30 Isku Areenassa Pelicans - Jukurit erikoishintaan 13 euroa / lippu ringsidepaikoilla. Lippujen myynti käteisellä korttelin toimistolla, ei ennakkovarauksia... Sutinaa laati... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo
Hollola
Miehet
20

Los Ilonas Original Nimenhuuto.com

Lahtelaisen Kortteliliigan 3- divarin sinisenpallon jahtaajat ! Välillä voitetaan usen hävitään, mutta mukavaa on ollut..

Jari kirjoitti: Meidän joukkueilla on tässä vähän ” oma lusikka sopassa” joten kaikki mukaan ja ostetaan näitä lippuja !!! Noudan liput toimistolta 26.9 klo 14.00 Ilmoittakaa mulle sms/ wa viestillä ketkä tarvii? ja veloitan rahan hallilla kun nähdään klo 18.20. Tapaaminen hallin kaupunginpäädyn yläkulman ovella... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaukalopallo
Lahes
Miehet
32

Team No Control Nimenhuuto.com

Kuopiolaista kaukalopalloa vuodesta 1996.

Eero kirjoitti: Moi, lauantain 7.4. vuorolle jäi allekirjoittaneen mustat Tacklan housut pukukoppiin. Löytyykö jonkun kassista/onko housujen kohtalosta vinkkiä? t. Eero 0440 700223 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaukalopallo
Kuopio
Miehet
74

Halton Marine Nimenhuuto.com

Metallia kovempi kaukalopallo Oy

Simo kirjoitti: ??koulutuspäivä jonka päättymisestä ei varmuutta. (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaukalopallo, Vapaaehtoistyö ja Kuorolaulu
Lahti
Miehet
40