Kaukalopallo­joukkueita

Kaukalopallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kaukalopallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kaukalopallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kaukalopallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kaukalopallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 220 ja niissä on yhteensä yli 4400 pelaajaa.

Kaukalopallo: joukkueet kartalla
Kartta - kaukalopallo

Jo 220 kaukalopallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Olle kirjoitti: Huom! Vastaa tähän kiitos. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

Vapari Nimenhuuto.com

PPSHP:n Vaparin joukkuelajeille omat sivut tapahtumia varten. Tulospalvelut: Jalkapallo: http://www.matsit.fi/oekpuulaaki/joukkue/501 Kaukalopallo: https://kaukalopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=ou2017&sarja=OuPuu Salibandy: https://beta.statbeat.com/oxdkesasarja2018/t/. Treenivuorot Nallisportissa: Salibandy tiistaina kello 16:30-17:30, kenttä 2 Futsal lauantaina kello 17:00-18:00, kenttä 1

Jukka kirjoitti: Teve on tulossa, jos vaan ehtii.. (41 minuuttia sitten)

Päivitetty 41 minuuttia sitten

Futsal, Jalkapallo, Kaukalopallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
69

Otaniemen Jyllääjät Nimenhuuto.com

OJy aloitti syksyllä 2001 Helsingin kaukalopallo ry:n sarjassa VI-divisioonassa. Joukkue nousi kauden 2005-2006 päätteeksi V-divisioonaan ja kauden 2009-2010 päätteeksi IV-divisioonaan. Sijoitus kaudella 17-18 11. Kotipelit tai treenit parittomat keskiviikot 19.45-21.00 Herneessä. Sarjakaudella treenejä / pelejä on keskimäärin joka viikko.

Ilkka kirjoitti: Pidetään try-out'tina uusille pelaajille. Mukaan voi kutsua myös vain höntsäyksestä kiinnostuneet. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Kaukalopallo
Otaniemi
Miehet
15

Töölön Wesa-40 Nimenhuuto.com

Töölön Wesa-40 kaukisjengi. Joskus voi halukkaita olla enempi kuin mahtuu mukaan.Pelien kohtuullisen lyhyen peliajan vuoksi optimaalinen pelaajamäärä on 10 + 1. Jos peleihin on tunkua on etusijalla 40-kymmpiset koska tämä on sarja johon tämä joukkue on ilmoittautunut. Terveisin Mikko H.

Harri kirjoitti: Wesan golf kilpailu 2015 järjestetään hyväksi todetulla kaavalla, kolmatta kertaa Porvoo Golfin kentällä Torstaina 20.8.kello 15:00 alkaen. Tee ajat julkaistaan muutamaa päivää ennen kilpailua, kun osallistujat ovat selvillä ja järjestelyt Porvoo Golfin puolelta hoidettu. Kilpailumaksu on 45 €, p... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kaukalopallo
Tölikkä
Miehet
32

Höps Nimenhuuto.com

HöPS - Hönttämäen Palloseura http://www.höps.fi HöPS - Facebook http://www.facebook.com/pages/Oulu-Finland/HoPS-Honttamaen-palloseura/125852717427041

Mäne kirjoitti: !TÖKS! Keskiviikon sarjapeli KnuPS - HÖPS -90 on PERUTTU. Vastustaja ei saa ukkoja jalkeille, däämm! Mielellään ois kyllä ottanut kauden eka pisteet pelaamalla ku näin, mutta näillä mennään.. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Puulaakijalkapallo ja Puulaakikaukalopallo
Oulu, Hönttämäki
Miehet
47

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Marko kirjoitti: Tullookohan pelilöitä? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
41

RB-Savo Nimenhuuto.com

Savolaista kaakalopalloo, kieroine kiemuroineen ja kuvioineen. Rehtiä ja reilua pelaamista jokaisella osa-alueella. Nurkissa kulmat suoriksi.

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet luistelutaitoinen ja omaat myös lyhyemmän eli kaukkis-mailan käytön,...

Janne kirjoitti: Moikka. Vielä yksi mahtuu. Ili on laittanut myös itsensä mukaan. Saattaa tulla pyörähtämään. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaukalopallo
Pohjois Savo
Miehet
39

toppilaunited Nimenhuuto.com

Toppila United ry-79 Oulun vanhin yhtäjaksoisesti sarjaa pelaava joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Try out aina..!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kaukalopallo
Oulu
Miehet
23

ParSport Oldboys Rinkbandy Nimenhuuto.com

Rinkbandy på lördagmorgnar.

Joukkue etsii pelaajia: Morjens! Jos olet kiinnostunut harrastetason kaukalopallosta niin luistimet k...

Jan kirjoitti: Lasse, får du Nicke med? 🤔 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Pargas
Sekajoukkue
31

PilleriUkot Nimenhuuto.com

Täällä ovat kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Mukavia pelihetkiä!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme kaukalopalloa harrastava äijä-porukka Muuramessa ja etsimme porukkaamm...

Petri kirjoitti: Morjens Ukot! Jokseenkin "rohkea" tapahtumien sijoittaminen nimenhuutoon osui miltei nappiin, mutta nyt taitaa olla oikeasti aika sanoa tälle kaudelle: SE ON SIINÄ!! Kiitos kaikille mukana olleille! Kulunut talvi antoi parastaan ja pelaajia kävi hyvin kaukalolla ainakin keskiviikkoisin ja hyvät p... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Muurame
Ei asetettu
45

HeLL Nimenhuuto.com

Helsingin Laatuliikkujat (HeLL)

Jari kirjoitti: Moi, Kysely ensi vuoden jäävuoroista ! Meille on tarjottu uutta jäävuoroa joka toinen keskiviikko klo 19:45, Hernesaari. Aikaisempi vuoro siis, Onko OK ? Toinen vaihtoehto olisi joka toinen sunnuntai klo 19:30, Hernesaari. Comments? Jutellaan tämän viikon ke pelissä tarkemmin (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Helsinki
Miehet
18

Nitro-99 Nimenhuuto.com

Nitro-99 pelaa Helsingin Kaukiksessa 40 v ikämiehissä C-sarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Nitro-99 tarvitse lisää kaukalopallonpelaajia joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Tony kirjoitti: Pallokerho-55:een mahtuu vielä pelaajia. Vaatimus on, että on 63 tai aikaisemmin syntynyt. Ottakaa yhteyttä vaikka minuun jos natsaa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Espoo/Helsinki
Miehet
34

Nassukat Nimenhuuto.com

Liikunta- ja raittiusseura

Jyrki kirjoitti: Nilikka vielä ainaki paskana, katotaa pääseekö (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko, Kaukalopallo, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
28

Hyvinkaanrangers Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen urheiluseura, perustettu syksyllä 1990. Rangers pelaa kaukalopalloa SM-sarjassa sekä ikämiesten -40 sarjassa.

Toma kirjoitti: Jos flunssa hellittänyt (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kaukalopallo
Hyvinkää
Ei asetettu
35

LIRY kaukalopallo Nimenhuuto.com

Porukkaa vauvasta vaariin,

Jari kirjoitti: Pienel varauksell. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaukalopallo
Lappeenranta
Miehet
17

MyPS Nimenhuuto.com

MyPS, kaukalopalloa vuodesta 1986

Markku kirjoitti: Korpela, Tietäväinen ja Räihä ok (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaukalopallo
Helsinki
Miehet
55

Los Ilonas RC Nimenhuuto.com

Los Ilonas RC on kaukalopalloa ja muuta liikuntaa harrastava kaveriporukka. Harjoitusten ja pelien pääasiallinen tarkoitus on, niiden jälkeen tapahtuva virkistävä juomahetki paikallisessa ravitsemusliikkeessä.

Jarmo kirjoitti: Parin viikon kuluttua viikonloppuna on kaukis turnaus Vierumeällä ja RC MLÄ, eli Mäntsälän joukkue kaipiais paria pelaajaa riveihinsä. Osallistuminen maksuton näiltä parilta urhealta pelaajalta. Löytyykö teistä innokkaita tai tiedättekö innokkaita pelaajia? 6 peliä olisi luvassa kahden päivän aik... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo
Hollola
Miehet
20

Los Ilonas Original Nimenhuuto.com

Lahtelaisen Kortteliliigan 3- divarin sinisenpallon jahtaajat ! Välillä voitetaan usen hävitään, mutta mukavaa on ollut..

Jari kirjoitti: Yhteisen päätöksen mukaisesti ... Olen tänään ilmoittanut 3 D Original ja Pappaliiga Sir Ilonas joukkueet Kortteliigan 50 V juhlakauteen.. Mikäli saatte muutamia vahvistuksia hommattua Pappaliigaan, niin mukaan mahtuu vielä muutama ukko.... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo
Lahes
Miehet
26

zeebrat Nimenhuuto.com

Zeebrat on pääosin kaukalopalloerotuomareista koostuva kaukalopallojoukkue, joka pelaa Helsingin Kaukalopallon 5-divaria.

Mika kirjoitti: Kiitoksia kaikille menneestä kaudesta. Omalta kohdalta ensi kaudella "ympyrä sulkeutuu" ja siirryn pelailemaan MyPS:iin (vanhojen partojen huokutelemana) jossa tuli näillä kulmilla pelailut aloitettua kaudella 97-98. -Mika (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo
Helsinki
Miehet
25

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jaakko kirjoitti: Kaupuki ilmoitti että tänään ei pipolätkää pelata, joten aloitus siirtyi ainakin viikolla! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
140