Kaukalopallo Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja käsipallo.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaukalopallo - Turku

Kaukalopallo - Turku

Norsut Parkilla Nimenhuuto.com

Norsujen Parkin ulkosarja.

Jani kirjoitti: Hellou, Urheilu- ja raittiusseura Gurut ry:ltä pamahti lasku Parkin peleistä ja se tarttis maksaa vuoden alussa. Tilillä tutusti pieni rahavaje varsinkin kun Gatoraden painaa myös päälle, siksi tarvittaisi suht. ripeitä maksusuorituksia. Viestin saa myös jotkut ketä eivät ole tänä vuonna pelailem... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kaukalopallo
Turku
Miehet
19

Portsan Norsut Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Hei, Laskua pukkaa, joten kevään kausimaksun aika on koittanut. Summa: 80€ Tili: FI70 5710 0420 1564 40 Saaja: Tommi Rantanen (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaukalopallo
Turku
Ei asetettu
43

KOU-team Nimenhuuto.com

Pelaamme talvisin kaukalopalloa ja kesäisin höntsäämme futista. Etsimme pelaajia moleempiin lajeihin. Molemmat sukupuolet tervetulleita. Yhteydenotot tony.meola(at)hotmail.com

Kalle kirjoitti: Onks jollain vanhoja luistimia ylimääräisenä? Tarvis pojan kaa alkaa treenaan ja mullei oo ku maalivahdin hokkarit. Koko varmaan joku 42-43 (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Kaukalopallo ja Futishöntsä
Turku
Miehet
24

Silja kaukis Nimenhuuto.com

Pro kaukis

Vesku kirjoitti: Näillä näkymin päästään jäälle keskiviikkona? (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo
Turku
Miehet
16

MixIT Nimenhuuto.com

Itämaan Tietäjät vahvistettuna uushankinnoilla

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Turku
Ei asetettu
17

Itämaan Tietäjät Nimenhuuto.com

Itämaan Tietäjät on Turun kauppakorkeakoulussa 90-luvun puolivälissä startannut sekalainen seurue urheilullisissa merkeissä.

Kimmo kirjoitti: Moi, Tänään peli klo 21.15 KOU-Team Itämaan Tietäjät JA HUOMENNA ke 27.2. peli samaan aikaan klo 21.15 Itämaan Tietäjät vs. Laiffi. Taitaa olla runkosarjan viimeinen peli. t. Kimmo (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Kaukalopallo
Turku
Ei asetettu
20

Varpusparvi Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ennakkotiedoista poiketen joudun jättämään paraisten harjoitusmatsin väliin... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaukalopallo
Turku
Ei asetettu
30

HC Vljadimir Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Ei hätiä mitiä. Muuttuneen otteluohjelman mukaan meillä ei olekaan tällöin matsia, vaan silloin pelataan ykköslohkon rästipelejä. Käyn ton viimeisimmän version otteluohjelmasta läpi ja päivitän nimenhuudon sen mukaan tän päivän aikana. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Turku
Ei asetettu
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kaukalopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kaukalopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.