Kaukalopallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaukalopallo - Jyväskylä

Kaukalopallo - Jyväskylä

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Ville kirjoitti: Hej! tiistain jäävuoro jatkuu myös ensitalvena. Verkot vesille kesäterasseilla ja festareilla uusien harrastajien löytämiseksi ryhmään...kesän jatkoja-v- (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
31

LG kaukalopalloilijat Nimenhuuto.com

Landis+Gyr kaukalopalloilijat

Pasi kirjoitti: Onhan muita tulossa kuin moket? :O (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
35

Ilta-Tähdet Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: kauden 18/19 Jäävuoro olis 2.9.-18 - 14.4.-19 Su Klo. 20.25 - 21.25 Hh kaukalo 1 taasen 200€ per.äijä koko talvi. Nyt voisi rueta ilmoittamaan edellisen kauden pelaajat kiinnostuksestaan tulevaan kauteen ilmoitukset 19.8 mennessä jotta uusienkin pelaaja määrä tiedettäisiin ennen jäitä ja tilinume... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
26

Kurvi Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Kurvi ry on Keski-Suomen maanmittaustoimiston henkilökunnan yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää liikunnan ja kulttuurin harrastusta henkilöstön keskuudessa.

Vesa kirjoitti: Talvikauden 2017-2018 Keski-Suomen Kurvi ry:n kaukalopallo-vuoro Maanantaisin klo 16:45-17:45 Vaajakosken tekojäällä. Näillä näkymin entiseen malliin entisillä taksoilla jatkuu. Marraskuun 6 pv päästään jäälle jos säät sallii. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
41

Köhniö55 Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Ei ole liian aikaisin, mihin aikaan tiistain vuoro on? (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
37

Lennäkän Härät Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Hei maalivahdit, Pääsettekö kaukiksen aloitukseen , pelureita tulossa 12.. Katso Lennakanhardt sivulta https://lennakanharat.nimenhuuto.com (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
51

TEKaukalopallokerho Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Kiitos pelurit ja erityisesti maalivahdit ilman teitä tämä harrastus loppuisi. Jatketaan uutta kautta syyskuun alkupuolella, yritän itsekin tulla mukaan mikäli polvi kestää rasituksen. Mukavaa kesää kaikille ja kovia treenejä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
54

Kaluste Kaihdin Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Samana aikaan PM hiihdot Äänekoskella ja toimin siellä Maastohiihdon tekninen asiantuntija eli TD;nä joka on eräänlainen hiihdon tuomarin ja konsultin risteytys, kisojen ulkopuolinen ”tarkkailija”. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Miehet
16

Kaukalopallotiedotus Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Morot ! Kiitoksia tosiaan hyvistä peleistä :) ! Ilmoitelkaa täällä jos on tuollaisia vuoroja kuten Huru-ukoilla. Itsekkin olen kiinnostunut toisinaan sunnuntaina pelailusta, jos mukaan mahtuu. ! T: Eero (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kaukalopallo
Jyväskylä
Ei asetettu
52