Kaukalopallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja curling.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaukalopallo - Hyvinkää

Kaukalopallo - Hyvinkää

Hyvinkaanrangers Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen urheiluseura, perustettu syksyllä 1990. Rangers pelaa kaukalopalloa SM-sarjassa sekä ikämiesten -40 sarjassa.

Timo kirjoitti: ALEKSI, ERIK , JANTTONEN PEKU messissä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Kaukalopallo
Hyvinkää
Ei asetettu
35

PowerBandy Nimenhuuto.com

Power Bandy pelaa harrastusmielessä kaukalopalloa Helsingin alueen sarjassa.

Aki kirjoitti: Onko tarvetta Tacklan komposiittimailoille? Uutta pitkää versiota on tullut uusi erä tehtaalta ja sitä on nyt hyvin saatavilla. Itse olen ainakin yhden tilaamassa tai hakemassa joten siinä tulisi samalla useampia. Järvisellä Lahdessa hinta on halvin 75€ kpl. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kaukalopallo
Hyvinkää
Ei asetettu
25

HySurf Kaukis Nimenhuuto.com

Hyvinkää Surffaajien ja muiden surfhenkisten kaukisjoukkue. Ei tarvitse osata surffata (purjelautailla) päästäkseen mukaan. Leppoisaa höntsyilyä mukavassa porukassa. Käytännössä Hyvinkään jäähallin peruutusvuorot käytössä. Joku vuosi sitten oli vakiovuoro, mutta nyt mennään peruutusvuoroilla.

Heikki kirjoitti: Kausi oli tässä. Kassaan jäi 17€. Kiitoksia kaikille ja varsinkin veskarit Jari, Perttu ja Juhani! Hyvää kesää kaikille ja muutama pelaaja olisi hyvä värvätä syksyyn. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Hyvinkää
Ei asetettu
30