Kaukalopallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaukalopallo - Hyvinkää

Kaukalopallo - Hyvinkää

Hyvinkaanrangers Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen urheiluseura, perustettu syksyllä 1990. Rangers pelaa kaukalopalloa SM-sarjassa sekä ikämiesten -40 sarjassa.

Toma kirjoitti: Haapa...ehkä? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kaukalopallo
Hyvinkää
Ei asetettu
42

PowerBandy Nimenhuuto.com

Power Bandy pelaa harrastusmielessä kaukalopalloa Helsingin alueen sarjassa.

Jari kirjoitti: kyllä näin on suunnitelma ensikauden sarjoista tällä hetkellä nykyisten joukkueiden mukaisesti. Tällä hetkellä ei ole yhtään joukkuetta ilmoittanut jäävänsä pois. MUTTA ! Jos supervaliosarja saadaan perustettua ensikaudelle, silloin tulee varmaankin muutoksia. Esim. Lopeto ja Vikings ja mahdollis... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Hyvinkää
Ei asetettu
22

HySurf Kaukis Nimenhuuto.com

Hyvinkää Surffaajien ja muiden surfhenkisten kaukisjoukkue. Ei tarvitse osata surffata (purjelautailla) päästäkseen mukaan. Leppoisaa höntsyilyä mukavassa porukassa. Käytännössä Hyvinkään jäähallin peruutusvuorot käytössä. Joku vuosi sitten oli vakiovuoro, mutta nyt mennään peruutusvuoroilla.

Esa kirjoitti: Hyvät kesät kaikille. Parannellaan kolhut ja syksyllä jatketaan. EH (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Hyvinkää
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kaukalopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kaukalopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.