Koiraurheilu Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on koiraurheilu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, koiraurheilu, pesäpallo, ringette, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan koiraurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Impivaaran Hallit ry-PEKO Nimenhuuto.com

Impivaaran Hallit Ryn PEKO ryhmän treenit

Anu kirjoitti: Mennäänkö kahdestaan tarkistamaan Seitsemän veljeksen koulu? Mulla on avaimet ja lupa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koiraurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
25

Vision Kesäkortti - Agility Nimenhuuto.com

Harjoitteita sovelletaan aina kunkin koirakon tason ja koiran iän mukaisesti. Voit myös esittää toiveita tuntien sisältöön! Kesäkorttitunteja tulee myyntiin: - maanantaille klo 15-20 (Vision iso halli) - tiistaille klo 15-18 (Vision iso halli) - kesän aikana myös irtovuoroja HUOM! Agilitytunnille mahtuu maksimissaan 3 koirakkoa kerrallaan. Tunnit toteutuvat, jos ilmoittautuneita on ko. tunnille 2-3 koirakkoa. Kouluttaja: Mariaana Mäkelä Koulutuspaikka: Vision iso halli (pitkän sivun ovi), Penttiläntie 205 Nurmijärvi (lämmin sisätila) Asiakaspalvelu: Jonna Rosimo, p. 0456 391 396, asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com

Mari kirjoitti: Moi! Onko kesäkuun alusta lähtien taas ns. normaalit tunnit, että kaikki (max. kolme koirakkoa) ovat paikalla koko tunnin? Aiemmista puheista käsitimme, että kesä mentäisiin yksityistunneilla. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Agility ja Koiraurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
14

Vision Kesäkortti Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu Koirakoulu Vision asiakkaille Kesäkorttitunneille ilmoittautumista varten. Kullekin tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa. Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon peruutuksien varalta. Saat joka sunnuntai sähköpostiisi viestin, jossa on listattuna tulevan viikon Kesäkorttitunnit muistutuksena.

Päivitetty 24 päivää sitten

Koiraurheilu, Agility, Nosework ja Arkitottis
Nurmijärvi Sekä Kerava
Sekajoukkue
12