Koiraurheilu Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on koiraurheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, koripallo, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan koiraurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Impivaaran Hallit ry-PEKO Nimenhuuto.com

Impivaaran Hallit Ryn PEKO ryhmän treenit

Anu kirjoitti: Keväällä oli alustavasti puhetta tämän peko tuomarin kanssa, että pitäisimme 24.8.uudelleen peko t kokeen. Mitä mieltä olette? Vai onko asiaa joku kenties alkanut jo viedä eteenpäin? Osallistujia varmasti riittäis omasta takaa. Ronda, Leidi, Jack ja Nemo. (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koiraurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
25

Vision Kesäkortti Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu Koirakoulu Vision asiakkaille Kesäkorttitunneille ilmoittautumista varten. Kullekin tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa. Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon peruutuksien varalta. Saat joka sunnuntai sähköpostiisi viestin, jossa on listattuna tulevan viikon Kesäkorttitunnit muistutuksena.

Leena kirjoitti: Ke 10.7. treenit jälleen Keravan Taidemuseo Sinkan pihalla, osoitteessa Kultasepänkatu 2. Tervetuloa! (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koiraurheilu, Agility, Nosework ja Arkitottis
Nurmijärvi Sekä Kerava
Sekajoukkue
13