Koiraurheilu Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on koiraurheilu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, koiraurheilu, pesäpallo, ringette, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan koiraurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Vision Kesäkortti Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu Koirakoulu Vision asiakkaille Kesäkorttitunneille ilmoittautumista varten. Kullekin tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa. Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon peruutuksien varalta. Saat joka sunnuntai sähköpostiisi viestin, jossa on listattuna tulevan viikon Kesäkorttitunnit muistutuksena. Arkitaidot -tunnit ovat arkitottelevaisuutta ja pentukoulun kertausta. Nosework-tunneilla etsitään eucalyptuskätköjä kunkin koirakon tason mukaisesti. Toivetunti-kerroilla tehdään (lähes) mitä ikinä osallistujat haluavat: arkitaitoja, tokoa, hajuerottelua, esine- tai nosework-ilmaisuja jne. Toivetunnin oma toive kannattaa esittää jo etukäteen vaikka viestillä täällä Nimenhuudossa.

Leena kirjoitti: Hei Vision Kesäkorttilainen! Elokuu on jo käynnissä ja normaalit kurssit ovat pyörähtäneet käyntiin Visiolla jo täydellä teholla. Monella teistä on vielä useita käyttämättömiä treenikertoja. Kesäkorttitunteja on tarjolla vielä tämän elokuun ajan, joten varmistathan, että saat käytettyä kaikki var... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koiraurheilu, Nosework, Arkitottis, Pentukoulu, Hajutunnistus ja Toko
Nurmijärvi / Hyvinkää
Sekajoukkue
19

Impivaaran Hallit ry-PEKO Nimenhuuto.com

Impivaaran Hallit Ryn PEKO ryhmän treenit

Leea kirjoitti: Kun treenaat hakua ryhmissämme tarvitset aina mukaan 1. maastoon sulautuvan kankaan tai pressun jonka alle pääset piiloon ja 2. alustan jonka päällä pystyt maastossa esim. makaamaan (huom. sadekelillä alusta ja lumiolosuhteissa vaalea/valkoinen suoja). Lisäksi ja varsinkin PEKO T ryhmissä tarvits... (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
24

Vision Kesäkortti - Agility Nimenhuuto.com

Harjoitteita sovelletaan aina kunkin koirakon tason ja koiran iän mukaisesti. Voit myös esittää toiveita tuntien sisältöön! Kesäkorttitunteja tulee myyntiin: - maanantaille klo 15-20 (Vision iso halli) - tiistaille klo 15-18 (Vision iso halli) - kesän aikana myös irtovuoroja HUOM! Agilitytunnille mahtuu maksimissaan 3 koirakkoa kerrallaan. Tunnit toteutuvat, jos ilmoittautuneita on ko. tunnille 2-3 koirakkoa. Kouluttaja: Mariaana Mäkelä Koulutuspaikka: Vision iso halli (pitkän sivun ovi), Penttiläntie 205 Nurmijärvi (lämmin sisätila) Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396, asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com

Elli kirjoitti: Moi, missasin tämän ilmoittautumisen. Vieläkö olisi mahdollista tulla tuohon 9.6 klo.17 harkkaan? T.Elli (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Agility ja Koiraurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
18