Koripallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Nurmijärvi

Koripallo - Nurmijärvi

KLANMKY Klaukkala P06-07 Nimenhuuto.com

Syksyllä 2017 toiminta pyörähtää käyntiin ja keväällä 2018 aloitettaneen sarjapelit. Harjoitukset TI 17.30-19 Rajamäki LA 10-11.30 Nurmijärven kirkonkylä

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat harjoitella hiukan ene...

Riikka kirjoitti: Ohjelmassa sekajoukkueiden viisiottelu, lapset vs aikuiset peli, joukkueen kauden tsempparin palkitseminen sekä herkuttelua. Luvassa myös infoa kesän ja syksyn kuvioista. Valmistelu: 1) Tarvittaisiin muutama henkilö hoitamaan tarjoilut, ajatuksena olisi ostaa esim. cafe Murusta pullat kaikille, k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Koripallo
Nurmijärvi
Pojat
25

Rake-Pikkusudet-Tytöt Nimenhuuto.com

Koripallokoulu vasta-alkajille. Tarkoituksena tutustua hienoon lajiin leikkien ja helppojen harjoitusten avulla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Seuran uusi nettisivusto on otettu käyttöön. Sivut päivittyvät nyt aktiivisesti, joten ottakaa www.rajamaenkehitys.net aktiiviseen seurantaan. Joukkueet/ryhmät ottavat samalla käyttöön Pukukoppi nimisen toiminnallisuuden, joka korvaa Nimenhuudon. Saatte kutsun sähköpostiin tunnuksenne aktivo... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Rajamäki, Nurmijärvi
Tytöt
48

KlaNMKY P10-11 Nimenhuuto.com

Apa kirjoitti: Moikka! Seuramme järjetää Syksyllä heti Elokuussa oman leirin. Leirien kautta on mukava laittaa uusi kausi käyntiin. Tässä infoa leiristä: Kesäleiri KlaNMKY Basket Camp -18. Leirin ajankohta 18-19.8.2018 Leiri alkaa klo 9 lauantaina ja loppuu sunnuntaina klo 16 Tervetuloa 2010 ja aiemmin syntynee... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala/Nurmijärvi
Pojat
30

KlaNMKY A-tytöt Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: Saatan tulla myöhässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
17