Koripallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, pesäpallo, ringette, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

BC Klaukkala miehet Nimenhuuto.com

BC Klaukkala on paikallinen koripallon erikoisseura. Pelaamme hyvän fiiliksen kuntokorista Klaukkalassa. Tervetuloa mukaan, taitotasosta riippumatta! BC Klaukkalan miesten joukkue harjoittelee sunnuntaisin Arkadian yhteislyseon uudessa liikuntasalissa, Klaukkalassa. Pelaamme keväällä 2019 Koripalloliiton kuntosarjassa. https://www.bcklaukkala.fi

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
27

KLANMKY Klaukkala P06-07 Nimenhuuto.com

Ei enää käytössä, siirry MyCubiin (klanmky.myclub.fi)

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat harjoitella hiukan ene...

Riikka kirjoitti: Huh hellettä! Koriskausi on alkamassa ja jo kolmen viikon päästä on Tallink-turnaus Espoossa. Tapahtuma on viey MyClubiin, johon nimenhuudon toiminta siirtyy. Jos toukokuisessa ilmoittautumistiedossa on korjattavaa, käy korjaamassa ilmoittautumista MyClubissa mahdollisimman pian ja viimeistään ke... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Nurmijärvi
Pojat
24

Rake-Pikkusudet-Tytöt Nimenhuuto.com

Koripallokoulu vasta-alkajille. Tarkoituksena tutustua hienoon lajiin leikkien ja helppojen harjoitusten avulla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Seuran uusi nettisivusto on otettu käyttöön. Sivut päivittyvät nyt aktiivisesti, joten ottakaa www.rajamaenkehitys.net aktiiviseen seurantaan. Joukkueet/ryhmät ottavat samalla käyttöön Pukukoppi nimisen toiminnallisuuden, joka korvaa Nimenhuudon. Saatte kutsun sähköpostiin tunnuksenne aktivo... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Rajamäki, Nurmijärvi
Tytöt
46

BC Klaukkala - Naiset Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan treenaamaan korista iloiseen joukkueeseemme. Pelaamme hyvän fiiliksen korista, tasovaatimuksia aloittamiseen ei ole. Go Kultapandat! :) https://www.bcklaukkala.fi/

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Naiset
21

KlaNMKY P10-11 Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Moikka, Syksyn kausi on saatu päätökseen treenien ja pelien osalta. Syyskausi oli kaikinpuolin erittäin upea. Nyt hetkeksi hengähdämme ja aloitamme joulutauon treeneistä. Olen varannut pojille treenivuoron 27.12 klo 12-14 Klaukkalan koululla. Lisään tästä tapahtuman nimenhuutoon. Lisäksi seuramme... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala/Nurmijärvi
Pojat
23

KlaNMKY A-tytöt Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: Saatan tulla myöhässä (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
15