Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Ilmari kirjoitti: Varauksella, miten allerginen. (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
59

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Timo kirjoitti: Tulen, jollen joudu poikien peliin (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
62

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Sirpa kirjoitti: Tulen, mutta Alma kentän laidalla... (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
59

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Sami kirjoitti: Jalka kipee (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
44

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P10 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Aki kirjoitti: Hei! Joudutaan perumaan keskiviikon harjoitukset, sillä meidän harjoitusvuorolla on neljä Opel-liigan peliä eikä kenttätilaa harjoitteluun ole. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
63

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Mikko kirjoitti: Maalivahtiharjoitukset tänään klo 17-18 pl. pelaajat jotka pelissä. MV-harjoituksiin ilmoittautuneet pelaajat Ninni, Silja, Amelia, Nella, Tara, Emma K. maalivahtiharjoitukset maanantaisin tekonurmella aina ellei toisin ilmoiteta. Annika vetää harjoitukset. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
45

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Sirpa kirjoitti: Huomenna harkat kesäaikataulun mukaan. Eli NJS P07 harjoittelevat Ma tekis klo 17.15, Ke halli klo 19. 45 ja Pe Rajamäellä nurmikenttä klo 16.45. Maalivahtiharkat ovat tekikselle Ma klo 17.30 ja Ke klo 16. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
75

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Reetta kirjoitti: Valkoisten peleihin tuli muutoksia, pelit: 13.00 NJS valk-Akilles vihreä, 1TN1/2A1/2C 14.30 Akilles vihreä-NJS valk 2TN1/2B1/2E Paikalla klo 12.30.T. Reetta-jojo (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
69

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Rasmus kirjoitti: tarvitsee kyydin (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
69

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
42

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

Matti kirjoitti: Myöhässä (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
38

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJS T09 Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: Onnistuu vain jos saa kyydin. (19 päivää sitten)

Päivitetty 8 minuuttia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
23

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: vähä myöhäs (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
65

NJS P06 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Vielä tarvitsemme ainakin 3 poikaa pallopojiksi ja 3 vanhempaa paarinkanrajiksi tähän edareitten peliin. Pystyisikö kukaan ystävällisesti auttamaan? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
65

NJS P08 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Hei, Sain tänä aamuna tiedon, että Kotileirin käytännön asioista oli informoitu huonosti. Viesti otsikolla "Kotileirille on vielä tämän viikon aikana..." lähetettiin 10 päivää sitten. Siinä viestissä kerrottiin nämä tiedot: Kotileiri on osallistujille veloitukseton ja sisältää lounaan la 19.5. Ko... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51

NJSP04 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei, edelleen ilmoittautuminen peleihin ja treeneihin tökkii. Huomenna on kilvan peli ja maanantaina on haasteen peli. Molempiin peleihin on kysymysmerkkejä useita??!! En pysty tekemään otteluiden pöytäkirjoja etukäteen ja valmentajat ei tiedä pelaajia??!! Haloo!!! Samoin tulee peleihin peruutuks... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51