Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, koripallo, lentopallo, yleisurheilu, suunnistus, voimistelu ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Topias kirjoitti: Arvioidaan vointi koulun jälkeen (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
55

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Mika kirjoitti: Peli siirtää harkkojen alkua! (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
70

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Sirpa kirjoitti: Heips!Tuleva kausi jää multa väliin. Palaan vauvalomailun jälkeen kehiin, toivottavasti mukana seuraavalla futsalkaudella! Polvi tuntuu hyvältä, mutta maha jo liian suurelta😉 (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
61

NJS P07 Nimenhuuto.com

NJS P07 tarjoaa jalkapalloharrastusta 2007 syntyneille pojille Nurmijärven alueella. Joukkueessa on mukana n. 50 poikaa. Kesäisin joukkue harjoittelee Klaukkalassa ja Rajamäellä. Talvisin harjoitukset keskittyvät Klaukkalan jalkapallohalliin ja lämmitettävälle tekonurmelle. NJS P07 pojat on jaettu kilpa, haaste/harrasteryhmään). Ryhmäjaot on pyritty rakentamaan taitojen perusteella siten, että jokainen saisi harjoitella ja pelata oman tasoisessa ryhmässä. Liikkuminen peliryhmien välillä on mahdollista.Kannustamme kaikkia tulemaan mukaan kokeilemaan jalkapalloa NJS P07 -joukkueessa! Jokainen voi tulla kokeilemaan maksutta 2 viikon ajan harjoituksiin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Sirpa Laukalaan njsp07@gmail.com

Sirpa kirjoitti: Hei muistattehan maksaa pelipassin niin se astuu voimaan. Jos ette ole saaneet pelipassista laskua, tarkistakaa jäsenmaksun tilanne. Olen siis uudistanut pelipassin jäsenmaksun maksaneille pelaajille. Ystävällisesti Sirpa L (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
74

NJS T11 ja T12 Nimenhuuto.com

NJS T11 ja T12 joukkueen nimenhuuto sivut. Täältä löytyvät harjoitus- ja peliaikataulut sekä tietoa ajankohtaisista asioista.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa NJS tytöt 2011 ja 2012 syntyneet joukkueesee...

Eeva kirjoitti: NJS T11/T12 joukkueen nettisivut on julkaistu: https://www.njs.fi/joukkueet/tytot/t11-12/ Joukkueelle on myös perustettu suljettu Facebook-ryhmä, NJS T11/T12. Ryhmässä ei ole vielä sisältöjä, mutta luodaan yhdessä sisältöjä ja keskusteluita. Tulkaa siis mukaan keskustelemaan! Kaikkien pelaajien j... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
46

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Aki kirjoitti: Hei! Ennakkoilmoittautuminen Helsinki Cupin on tehtävä viimeistään 11.4. Tämän jälkeen ilmoittautuneille ei voida taata osallistumismahdollisuutta turnaukseen. Osallistutaan turnaukseen kolmella tai neljällä ryhmällä. Alkulohkon pelit pelataan maanantaista keskiviikkoon. Jatkopelit alkavat torsta... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
70

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

NJS A-junioreiden ja M2 joukkueiden yhteinen nimenhuuto

Tuomas kirjoitti: Lauantaina U21 SM-finaali Jyväskylässä (24 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
65

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Eero kirjoitti: Treenihuili, ei treenejä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
50

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P2010 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Ville kirjoitti: Muistutuksena mm. tauolla oleville pelaajille. Olemme siirtyneet NJS P10 joukkueessa tapahtumien ja viestinnän ostalta Nimenhuudosta Myclubiin (samat tunnukset kun oli joukkuetta perustettaessa 2017), eli jatkossa kaikki tapahtuu vain MyClubissa. Jos et ole päässyt sinne sitään, tai sinulla ei mi... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
70

NJS T09 T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2009, 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Sofia kirjoitti: Sofia R, kuumetta. Poissa to ja ke treenit. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
61

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
40

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töissä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
35

NJS P06 Nimenhuuto.com

Tiia kirjoitti: Ilmoittautukaa, että saadaan seuralle tiedot. (15 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
50

NJSP04 Nimenhuuto.com

Aatu kirjoitti: Aatu tarvii kyydin. (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
48

NJS-KUNTOFUTIS Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
35

NJS P08 Nimenhuuto.com

Jusu kirjoitti: Lähes viimeisiä minaritalkoita viedään, joten ottakaahan vuoroja itsellenne. Vielä on monella perheellä talkoovuoroja tekemättä ja etenkin leivontavuoroja useampi vapaana. Iso kiitos. (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
62

rake P08 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Nimenhuuto -> Jopox, peliryhmäjaot ja pelattavat sarjat, ja pari muuta juttua Moi, koitan kirjoittaa lyhyesti, mutta niin kuin tiedätte se ei multa luonnistu :) Alkuun nimenhuudon ja jopoxin käytöstä. Tästä päivästä lähtien kaikki tiedotus, viestit, ilmoittautumiset ja ylipäätään kaikki meidän jo... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
37

NJSRAKEYJ Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran joukkue 02-, 03- ja 04-syntyneille tyttöpelaajille

Jenni kirjoitti: mokkapaloja pellillinen (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
67