Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Séan kirjoitti: Saattaa ihan vähän myöhästyä (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
53

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Isto kirjoitti: Pääsisikö jonkun kyydissä Klakesta tähän peliin ? T.Isto (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
68

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Susanne kirjoitti: Pientä aikatauluhaastetta illalla...Saatan myöhästyä ihan alusta (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
53

NJS P07 Nimenhuuto.com

NJS P07 tarjoaa jalkapalloharrastusta 2007 syntyneille pojille Nurmijärven alueella. Joukkueessa on mukana n. 50 poikaa. Kesäisin joukkue harjoittelee Klaukkalassa ja Rajamäellä. Talvisin harjoitukset keskittyvät Klaukkalan jalkapallohalliin ja lämmitettävälle tekonurmelle. NJS P07 pojat on jaettu kilpa, haaste ja perustasoon (harraste). Ryhmäjaot on pyritty rakentamaan taitojen perusteella siten, että jokainen saisi harjoitella ja pelata oman tasoisessa ryhmässä. Liikkuminen peliryhmien välillä on mahdollista.Kannustamme kaikkia tulemaan mukaan kokeilemaan jalkapalloa NJS P07 -joukkueessa! Jokainen voi tulla kokeilemaan maksutta 2 viikon ajan harjoituksiin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Sirpa Laukalaan njsp07@gmail.com

Sirpa kirjoitti: Hei Talvivuorot astuvat voimaan huomenna ma 17.9.2018. Harkkaamme viikoilla 38-41 seuraavasti MA halli klo 17.45-19.15 TI tekis klo 16.15-17.45 ( ei 18.9.2018) TO tekis klo 15.50-17.20. Viikot 42-43 pidämme harjoittelutaukoa. Viikolta 44 alkavat treenit tiedotamme lähiaikoina. Talvikaudesta kesku... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
73

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Emil kirjoitti: Vahinko täppi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
44

NJS T11 ja T12 Nimenhuuto.com

NJS T11 ja T12 joukkueen nimenhuuto sivut. Täältä löytyvät harjoitus- ja peliaikataulut sekä tietoa ajankohtaisista asioista.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa NJS tytöt 2011 ja 2012 syntyneet joukkueesee...

Liisa kirjoitti: Kysymys näistä tekonurmitreeneistä. Pidetäänkö säällä kuin säällä? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
47

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P2010 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Aki kirjoitti: Hei! Turnauksen pelipäivä vaihtui sunnuntailta lauantaille. Kaikki tapahtumaan ilmoittautumiset on täten nollattu, joten käykää ilmoittamassa in/out tapahtumaan. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
70

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Anthony kirjoitti: Anthony kaatunut pyörällä kylki saanut iskun eikä voi osallistua harkkoihin. (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
73

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Tuomas kirjoitti: Bussiin, mukaan katsomaan (10 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
59

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Mikko kirjoitti: Ensi maanantain 20.8. harjoitukset perutaan valmennuskoulutuksen vuoksi. Vuoro olemassa omatoimiseen harjoitteluun. Huomiseen Lohjan turnaukseen olisi 1-2 pelipaikkaa auki, jos pääset ilmoittaudu suoraan tapahtumaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
43

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
40

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

Emongo kirjoitti: Töissä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
39

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJS P06 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Fysiikkatestaukset 7.11 tai 8.11,tarkempi päivä ja aika vahvistuvat lähempänä. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
57

NJSP04 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei! Toimitsijahukit alustava sommitelma: Jos ei käy niin vaihtakaa keskenänne ja mulle ilmoitus: Lauantai 13.10: Klo 9-12 Ari R, Kirsi R, Mikko T, Ari K, Ulla L, Marko P Klo 12-15 Ari R, Kirsi R, Minna W, Juho W, Ulla L, Marko P Klo 15-18 Tommi S, Juha P, Minna W, Juho W, Mirva K ja Marko P Sunn... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
49

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

Jalo kirjoitti: Piipahdan (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
59

NJS P08 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Vanhempainilta huomenna (20.9.) klo 18-20! Muistutamme, että huomenna (to 20.9.) pidetään P08:n vanhempainilta klo 18-20 Klaukkalan ala-asteen ruokalassa (Kuntotie 1, Klaukkala). Vanhempainillassa aiheina muun muassa valmennuksen kuulumiset, talven pelitapahtumat, joukkueen taloustilanne ja maksu... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58