Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Toni kirjoitti: Nimetty. Ilmoittautukaa asap jos ette pääse apuun. Otteluita on kaksi. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
71

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Susanna kirjoitti: Lauri kysyi, että jos tultaisiin yhteisiin pelitreeneihin su 25.3. klo 20 alkaen hallille. Toivoi paikalle porukkaa aikuisten fudiskoulusta, Hupasta ja Femmesistä :) Ilmoittautukaa mukaan! Koitetaan tiivistää palaveri Monikossa tuntiin. Toi on hyvä tapa rohkaista fudiskoululaisia tulemaan niihin ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
58

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Mika kirjoitti: Muutama vielä niin saisi pienet pelit. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
59

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Emil kirjoitti: Tervehdys, kaikki yhteisvarustetilauksessa tilatut tuotteet on noudettavissa Sportiasta. Ne on nimellä pakattu nyytteihin valmiiksi ja maksu suoraan sportiaan. Kaikille siis löytyi vielä vanhoja paitoja, kiitos ennakkovarausten. Mukavaa kevään odotusta koko jengille. -Mika Heino (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
47

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Vilma kirjoitti: Vilma on jostain syystä pudonnut OUT Jäps peleistä lauantaina, on kyllä mukana! (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
48

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Nina kirjoitti: Kesäajan harjoitusvuorot löytyvät nyt Nimenhuudosta. HUOM MUUTOS KE-vuoron aikaan! Kesäkausi kestää 14.5 - 16.9. Harkkoja on seuraavasti; Maanantaisin kuplassa klo 18.30-20.00, keskiviikkoisin klaukkalan tekonurmella 17.00-18.30 ja sunnuntaisin Parkkimäessä kirkonkylässä klo 17.00-18.30. Muistaka... (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
64

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Vesa kirjoitti: Hep, Ensi viikonloppuna sitten Turkuun. Joukkue on varannut bussin jonne mahtuu mukaan noin 20 vanhempaa/kannattajaa. Jos haluat mukaan, ilmoita se nimenhuudon kautta. Ohjeet ja tiedot tarkemmin nimenhuudossa. ohessa aikataulua : Rajamäki Lähtö 9:00 Rajamäki Bussiasema/Shell Lähtö: 9:00 Nurmijärv... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
72

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P10 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Pasi kirjoitti: Moi! Onko jollain vaihtunut eilen reppu? NJS 09:ltä tuli viesti: Pe harkoissa hänen fudisreppunsa on vaihtunut. Meillä on kotona nyt reppu nrolla 9, sisällä maalivahtihanskat ja toppahanskat. Meiltä puuttuu reppu, jossa nimikirjaimet JA, ei nroa. Teillä on kuulemma harkat suunnilleen samoihin aik... (18 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
59

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Sirpa kirjoitti: Pelipassikortti korvaa aiemman pelipassi-sovelluksen. Vuoden 2018 pelipassikortti toimii sähköpostitse saadun linkin kautta. Etkö ole saanut pelipassikorttiasi? Ks. alta toimintaohjeet. Joukkue on hankkinut jokaiselle pelaajalle pelipassin. Olet saanut pelipassikortin lataamiseen tarvittavan link... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
90

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
42

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

Tony kirjoitti: kevyemmin mukana (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
33

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJS P06 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Aapon pallo katosi maanantaina treeneissä hallilla. Valkoinen, jossa mustalla ja harmaalla ”pikselikuvioita”. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
61

NJSP04 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei, tänään sitten asettelin uudestaan 3 sarjapeliä, 2 mustan ja 1 sinisen. Koska nämä pelit olivat viikonloppuna lauantai-sunnuntai-akselilla ja seura otti Klaukkalan tekonurmen karusellivaraukseen ja naisten sarjapeliin. Kaikki kolme peliä pelataan omalla maanantain harkkavuorolla. Kaikki pelit... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
56

NJS T09 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Hei! Joukkueen kevätleiri pidetään 24.3. Klaukkalassa ja ruokailuja varten tarvitsisin pikaisesti tiedon mahdollisista allergioista ja erikoisruokavalioista. Laitatteko ne minulle joko tekstarilla tai whatsapissa 0456337657 viimeistään huomenna keskiviikkona! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
27

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Palaverin aikana valmentamas (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
67

NJS P08 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Hei, Su 11.2.2018 nappulapelitapahtumaan tarvitaan leipomuksia ja apukäsiä kahvioon. Talkoolistaan (https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=D8A26E81C9B7B2E7!112&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ABTKBHaS-7CLZfA ) on päivitetty aikataulut. Pelit alkavat klo 9, ja viimeinen peli päättyy klo 1... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
45