Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, golf, suunnistus, muodostelmaluistelu ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS-PEP T99 Nimenhuuto.com

NJS/PEP T99 YJ on Nurmijärven ja Pohjois Espoon alueella toimiva futisjoukkue jossa pelaa 2001 - 1999 syntyneitä tyttöjä. Vuoden 2013 alusta perustimme yhteisjoukkueet NJS:n ja Pohjois Espoon Ponnen (PEP) kanssa ja nyt meillä on kaksi joukkuetta TB-17 sarjoissa. Pelaamme aina mahdollisuuksien mukaan myös turnauksissa T00 (TC-15) sarjoissa hyvällä menestyksellä. Pelaamisen riemu vie meitä eteenpäin ja muitakin harrastuksia mahtuu mukaan. Tyttöfutis Rules!

Joukkue etsii pelaajia: NJS ja PEP T99-01 yhdisti joukkueensa 2013 alusta. Pelaamme kahdella joukkuee...

Jari kirjoitti: Moi. Femmesin sarjapelit alkaa ensi Torstaina myös 4 divarin osalta. Nelosen joukkue on myös pelannut jo pari voitokasta harkkapeliä... Vitos sarja avattiin jo viimeviikolla voitokkaasti ja B-tytöistä oli Roosa mukana auttamassa. Rebekalle tarvitaan vielä Lisenssi ennen pelejä, mutta se hoituu ky... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi/Espoo
Tytöt
40

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Lauri kirjoitti: Moikka! Nyt on peliryhmät julkaistu ja toivottavasti kaikki ovat selvinneet niistä! Saimme EILEN tiedon Palloliittosta, että pelaajien siirtely peliryhmästä toiseen ei olekaan tänä vuonna niin vaikeata kuin olimme kuvittelleet. Siellä oli tehty uudistus tälle kaudelle, mutta sitä ei oltu infottu ... (29 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
91

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Pekka kirjoitti: Ei näytä kovin isoja pelejä tulevan. Jos ei ilmoittautumisia ala ropisemaan, niin taitaa jäädä minultakin väliin. Katellaan vielä muutama tunti... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty 22 minuuttia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
73

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Markku kirjoitti: Tänään ovat nyt lopullisesti selvinneet siirtymäsäännökset Nelosen ja Vitosen välillä. Ensin helppo asia: nuori pelaaja (enintään 20v) voi pelata peräkkäisinä päivinä Nelosta ja Vitosta tai myös järjestyksessä Vitonen/Nelonen. Aikuinen pelaaja (yli 20v) voi siirtyä Vitosesta Neloseen seuraavana p... (6 päivää sitten)

Päivitetty 44 minuuttia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
60

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Jukka-Pekk kirjoitti: SARJAPELIT ALKAVAT! Hei kaikille! Tämä viesti koskettaa lähinnä mustan peliryhmän pelaajia ja perheitä: Nyt kun sarjakausi pyörähtää käyntiin, etenkin mustien osalta muutan hivenen peleihin nimeämisen käytäntöä. Kuten jo jonkin aikaa olen tehnyt, hoidan nimeämiset siirtämällä peliin valitut pelaa... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51

NJS B2 -juniorit Nimenhuuto.com

**TÄMÄ NIMENHUUTO EI OLE TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ, KÄYTÖSSÄ NJS B -JUNIORIT**

Joukkue etsii pelaajia: Otamme joukkoomme uusia poikia 99-01 ikäluokassa. Pelaamme harrastejalkapallo...

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
2

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
35

RaKe T99-00 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvän yhteishengen omaavaan B-tyttöjen 2-divarijoukkueeseen. Otamme joukkueeseen lisää pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvän yhteishengen omaavaan B-tyttöjen 2-div...

Tiina kirjoitti: Hei kaikille, Yhtäkkisen pelaajakadon vuoksi turnaukseen osallistumisemme on peruuttu näin viimetinkaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Tytöt
16

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

JoJo kirjoitti: Hei! Ensi viikonloppuna on sekä aluesarjan että P16-ryhmän pelit. Voin asetella ne molemmat ottelupöytäkirjojen osalta kuntoon, mutta tarvitsisin molempiin otteluihin jonkun, joka tulostaa 3 kpl pöytäkirjoja (opastan ja annan tunnukset) sekä toimii huoltajana. Saisinko siis yhden vapaaehtoisen mo... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
53

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Aapo kirjoitti: KARUSELLITURNAUS B-VUOROT - TARKISTA OMASI HUOM. vuorot ovat vain Klaukkalassa! Lauantai 6.5. Klaukkala 07:00-13:00 Liikenteen ohjaus - Marko Viljanen, Vesa Metso, Jyrki Laamanen 11:00-17:00 Kahvion pyörittäminen 11-14 *Elise Kovanen, Minna Pelli, Mikko Oinosen:n äiti 14-17 *Hannu ja Johanna Korp... (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
61

NJS T08 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 syntyneiden tyttöjen jalkapallo joukkue.

Mikko kirjoitti: Kevätkauden sarjapelit! Kevätkauden sarjapelit peliryhmineen löytyvät Nimenhuudosta. Osallistumme kahdella joukkueella Opel-liigaan sekä yhdellä joukkueella T08-piirisarjaan, mikä toteutetaan yhteistyössä (yhteisjoukkueena) T09-joukkueen kanssa. Muistutuksena toimintamalli: Vanhempien tehtävänä o... (19 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
36

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Akseli kirjoitti: Hallista löytyi turnauksen jälkeen Ville Jukolan pallo, sekä Sorelin talvikengt Prisman muovipussissa. Akseli tuo tiistaina treeneihin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
92

NJS P00 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2000 syntyneiden poikien joukkue koostuu Klaukkalan, Nurmijärven kirkonkylän ja Rajamäen alueiden innokkaista pelaajista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Varusteasiaa vanhemmille. Sade/tuulitakin tilaaminen siirtyy marraskuun lopulle. Takin voi tilata itse Sportiasta aikaisemmin, painatuksen lisäämisestä myöhemmin ryhmätilauksen yhteydessä ei tule lisäkuluja. Terveisin Minna (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Klaukkala, Kuntotie
Pojat
3

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

RaKe T04-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule harrastamaan iloista jalkapalloa RaKen T04-05 ja T06-07 joukkueisiin! Ha...

Laurette kirjoitti: Olisiko tuossa vähän vanhentuneet päivämäärät? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Tytöt
19

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
37

NJS M1 Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Tsekkaa vinkit Fysiikkaharjoitteet -liitteestä, jossa oma palauttava! (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
30

NJSP04 Nimenhuuto.com

Varainhank kirjoitti: Tässä vuorolista ensi viikonlopulle!! Lauantaina Klo 7.30-11.00 Juho, Jyry, Vilho, Misa, Niklas Klo 11.00-15.00 Lauri.L, Valtteri, Aaro, Samuli, Wiljam Klo 14.00-16.00 Sakari Klo 15.00-19.00 Juhana, Rami, Anton, Huugo, Aatu.K Sunnuntaina Klo 7.30-11.00 Taavi, Miro, Luca, Jyry, Pauli Klo 11.00-15.... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
74

rake P08 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Nimenhuuto -> Jopox, peliryhmäjaot ja pelattavat sarjat, ja pari muuta juttua Moi, koitan kirjoittaa lyhyesti, mutta niin kuin tiedätte se ei multa luonnistu :) Alkuun nimenhuudon ja jopoxin käytöstä. Tästä päivästä lähtien kaikki tiedotus, viestit, ilmoittautumiset ja ylipäätään kaikki meidän jo... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.