Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, golf, suunnistus, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Konsta kirjoitti: Jos haluat viimeisimmän fysiikkatestin tulokset (verrattuna edelliseen testiin) laita mulle sähköpostia: kimmo.nieminen@edu.hel.fi T. Kimmo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
89

NJS-PEP T99 Nimenhuuto.com

NJS/PEP T99 YJ on Nurmijärven ja Pohjois Espoon alueella toimiva futisjoukkue jossa pelaa 2001 - 1999 syntyneitä tyttöjä. Vuoden 2013 alusta perustimme yhteisjoukkueet NJS:n ja Pohjois Espoon Ponnen (PEP) kanssa ja nyt meillä on kaksi joukkuetta TB-17 sarjoissa. Pelaamme aina mahdollisuuksien mukaan myös turnauksissa T00 (TC-15) sarjoissa hyvällä menestyksellä. Pelaamisen riemu vie meitä eteenpäin ja muitakin harrastuksia mahtuu mukaan. Tyttöfutis Rules!

Joukkue etsii pelaajia: NJS ja PEP T99-01 yhdisti joukkueensa 2013 alusta. Pelaamme kahdella joukkuee...

Jari kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE (lue huolella) Moi. Tänään Keskiviikkona 3.5.2017 on viimeinen NJS/PEP YJ treenivuoro Klaukkalan hallissa. Valitettavasti minulla itselläni on silloin oma peli Espoossa, mutta treenit pidetään vanhaan tapaan NJS Femmesin kanssa. Keskiviikon treeneissä on koko kevään ollut parikymme... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi/Espoo
Tytöt
40

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Pekka kirjoitti: Ilmoittautukapaa, niin nähdään, tuleeko reenejä. Neljällä ei tuu pelejä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
63

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Markku kirjoitti: Tarkistin siirtymäsäännöt piiristä. Kakkosen eli N1 aikuiset pelaajat voivat pelata meillä 6 päivän jälkeen edellisestä ottelusta. Jos pelaaja on ollut pöytäkirjassa, mutta ei ole vaihdettu kentälle, hän on vapaa siirtymään alaspäin. Aikuinen Nelosen pelaaja voi siirtyä samoilla edellytyksillä Vi... (27 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
61

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Mika kirjoitti: Lammin säästöpankkiturnaus/Talkoot. Muistutuksena kaikille, että huomenna on Lammin säästöpankkiturnaus, jossa meillä on työvuoroja. Kiitos kaikille, jotka ilmoittautuivat ja lupasivat ylimääräisiä työvuoroja sekä leipomuksia. Leipomukset voi viedä oman vuoronsa alkuun paikalle tai toimittaa erik... (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
49

NJS B2 -juniorit Nimenhuuto.com

**TÄMÄ NIMENHUUTO EI OLE TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ, KÄYTÖSSÄ NJS B -JUNIORIT**

Joukkue etsii pelaajia: Otamme joukkoomme uusia poikia 99-01 ikäluokassa. Pelaamme harrastejalkapallo...

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
2

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

RaKe T99-00 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvän yhteishengen omaavaan B-tyttöjen 2-divarijoukkueeseen. Otamme joukkueeseen lisää pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvän yhteishengen omaavaan B-tyttöjen 2-div...

Tiina kirjoitti: Hei kaikille, Yhtäkkisen pelaajakadon vuoksi turnaukseen osallistumisemme on peruuttu näin viimetinkaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Tytöt
16

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Ville kirjoitti: Valkama, 1 henkilö sunnuntai aamun liikenneohjaukseen. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
61

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Kimmo kirjoitti: Kalle Keräsen reppu vaihtui tänään treeneissä. Musta Puman reppu nro 90, viitsitekö katsoa toiko poika sellaisen kotiin. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
95

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

JoJo kirjoitti: Hei! Pelipassin vakuutuksen ohje vahingon sattuessa: https://www.palloliitto.fi/pelipaikka/kauden-2017-pelipassi-ja-vakuutukset/pv-vahingonkasittely Pikaista toipumista Eetulle, Kati (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
49

NJS T08 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 syntyneiden tyttöjen jalkapallo joukkue.

Kaisla kirjoitti: Kaisla olisi tulossa huomenna! Selkä Ok! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
36

NJS P00 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2000 syntyneiden poikien joukkue koostuu Klaukkalan, Nurmijärven kirkonkylän ja Rajamäen alueiden innokkaista pelaajista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Varusteasiaa vanhemmille. Sade/tuulitakin tilaaminen siirtyy marraskuun lopulle. Takin voi tilata itse Sportiasta aikaisemmin, painatuksen lisäämisestä myöhemmin ryhmätilauksen yhteydessä ei tule lisäkuluja. Terveisin Minna (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Klaukkala, Kuntotie
Pojat
3

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
37

NJSP04 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei! Huomisiin treeneihin Jomppa tarvisi kyytiä. Me ei tällä kertaa pystytä. T:Ari (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
71

NJS M1 Nimenhuuto.com

Patrick kirjoitti: 19.05 lähden Vantaankoskelta (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
32

NJS T09 Nimenhuuto.com

Bella kirjoitti: Hei,keltaisen joukkueen osalta pelit muuttuivat Lauantain turnauksen osalta. Yksi peli jäi pois ja kellon ajat muuttuivat. Nyt nurmialueet missä kukin peli on,jäivät tuosta pois mutta ne löytyvät linkin takaa. Keltainen joukkue on T09 V sarja. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
24

NJS P06 Nimenhuuto.com

Niilo kirjoitti: Niilon sininen pelipaita 28 kävi viime sunnuntaina kentälle josta joku otti sen mukaan. Tietääkö tästä kukaan mitään? 0407798356. (20 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
83

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.