Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, yleisurheilu, suunnistus, voimistelu ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Lauri kirjoitti: Moikka kaikki! Viimeinen leiri mun osalta pikku hiljaa pulkassa ja fiilikset ovat haikeat. Mahtavat kaksi vuotta viettänyt tämän porukan kanssa ja siitä isoimmat kiitokset lähtevät tietenkin pojille. Kiitän myös teitä vanhempia näistä vuosista. Teidän kanssa on ollut pääsääntöisesti helppoa ja mu... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
75

NJS-PEP T99 Nimenhuuto.com

NJS/PEP T99 YJ on Nurmijärven ja Pohjois Espoon alueella toimiva futisjoukkue jossa pelaa 2001 - 1999 syntyneitä tyttöjä. Vuoden 2013 alusta perustimme yhteisjoukkueet NJS:n ja Pohjois Espoon Ponnen (PEP) kanssa ja nyt meillä on kaksi joukkuetta TB-17 sarjoissa. Pelaamme aina mahdollisuuksien mukaan myös turnauksissa T00 (TC-15) sarjoissa hyvällä menestyksellä. Pelaamisen riemu vie meitä eteenpäin ja muitakin harrastuksia mahtuu mukaan. Tyttöfutis Rules!

Joukkue etsii pelaajia: NJS ja PEP T99-01 yhdisti joukkueensa 2013 alusta. Pelaamme kahdella joukkuee...

Jari kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE (lue huolella) Moi. Tänään Keskiviikkona 3.5.2017 on viimeinen NJS/PEP YJ treenivuoro Klaukkalan hallissa. Valitettavasti minulla itselläni on silloin oma peli Espoossa, mutta treenit pidetään vanhaan tapaan NJS Femmesin kanssa. Keskiviikon treeneissä on koko kevään ollut parikymme... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi/Espoo
Tytöt
40

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Timo kirjoitti: Ilmeisesti suurin osa haluaa mielummin viettää laatuaikaa lasten kuin jalkapallon kanssa ; ) Ihan hyvä niin. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
69

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Kati kirjoitti: Moikka! Talvikausi on alkamaisillaan ja se tarkoittaa kohdallani myös säbä- ja tenniskauden alkua. Tämän takia minulla ei riitä mitenkään aika enää jalkapallolle. Tulen huomenna vielä vitosen peliin, mutta siitä eteenpäin urheiluni painottuvat säbään ja tennikseen. Jos vielä keväällä otatte minut... (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
63

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Veeti kirjoitti: Heippa kaikki! Syksy jälleen saapunut! Pojat ovat kasvaneet, alusasut ovat jääneet pieniksi! Nyt onkin aika päivittää kaapistojen kätköt Ullmaxien osalta koko perheelle:) Tänään pojille on jaettu kotiin viemisiksi treeneistä uudet Ullmaxin kuvastot. Tilauksen voi tehdä suoraan Ullmaxin nettisivuj... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
49

NJS B2 -juniorit Nimenhuuto.com

**TÄMÄ NIMENHUUTO EI OLE TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ, KÄYTÖSSÄ NJS B -JUNIORIT**

Joukkue etsii pelaajia: Otamme joukkoomme uusia poikia 99-01 ikäluokassa. Pelaamme harrastejalkapallo...

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
2

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Aino kirjoitti: Ollaan hankkimassa Ainolle pelipaitaa, mutta mikä numero siihen tulisi? Tai mitä kautta voin asiaa kysyä, jos tämä ei ole oikea kanava? :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
48

LiikuntaSankarit Nimenhuuto.com

​Nurmijärven Liikuntasankarit -pilotin ideana on tarjota esikouluikäisille lapsille mahdollisuus tutustua eri lajeihin ja kerätä samalla merkintöjä passiin. Tavoitteena on kannustaa - lapsia liikkumaan - kokeilemaan rohkeasti eri lajeja - löytämään oma laji ja ilo liikkumiseen.

Päivitetty 2 päivää sitten

Joukkue ja yksilölajit, Jalkapallo, Ringette, Jääkiekko, Yleisurheilu, Salibandy ja Koripallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
7

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Jalo kirjoitti: Uuden NJS A-juniorit-joukkueen perustamiskokous Urheilupuiston koulun auditoriossa (Entinen KYA) 13. 10. 2017 klo 18.00. Tervetuloa kaikki 00:t heidän vanhemmat. (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
60

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
46

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Sirpa kirjoitti: Maailmankuulu potkuvalmentaja Eija Feodoroff vetää ensimmäisen potkutekniikkaleirin Suomessa 27-29.12.2017 ESPORT AREENA (POJAT) KLO: 9-14, HINTA 140 EUROA yhdessä Soccer Campin kanssa. Leirit on tarkoitettu 2002-2010- syntyneille pelaajille. LeireiIlä Eija analysoi jokaisen pelaajan potkun video... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
89

NJS P00 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2000 syntyneiden poikien joukkue koostuu Klaukkalan, Nurmijärven kirkonkylän ja Rajamäen alueiden innokkaista pelaajista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Varusteasiaa vanhemmille. Sade/tuulitakin tilaaminen siirtyy marraskuun lopulle. Takin voi tilata itse Sportiasta aikaisemmin, painatuksen lisäämisestä myöhemmin ryhmätilauksen yhteydessä ei tule lisäkuluja. Terveisin Minna (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Klaukkala, Kuntotie
Pojat
3

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJSP04 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Antonin uudella palokärki-logolla oleva musta trikoopipo on vaihtunut eilen halliharkoissa vanhaan pipoon, jossa ei ole nimikirjaimia tai muitakaan tunnisteita. Antsan hatun sisällä olevassa lipukkeessa on nimikirjaimet AW. Kaivelkaahan reppujanne....kiitos! (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
67

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

Jalo kirjoitti: Uuden NJS A-juniorit-joukkueen perustamiskokous Urheilupuiston koulun auditoriossa (entinen KYA) 13. 10. 2017 klo 18.00. Tervetuloa niin pelaajat kuin heidän vanhemmatkin. (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
69

NJS P06 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Vielä pelipaitatarpeista vuodelle 2018 Avasin viime viikolla kotipelipaitojen tilaus- ja tarvekartoituskyselyn. Nyt laajensin tilauksen/kartoituksen myös vieraspelipaitoihin. Miksi kartoituksen laajennus myös vieraspelipaitoihin? Aiemmasta infosta poiketen näyttää siltä, ettemme voikaan käyttää P... (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
71

NJS T09 Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: Onko harjoitusajoissa virhe? Viikolle 41 ei ole treenejä, mutta viikolle 42 (lomaviikko) on, käsitin vanhempainillassa, että se olisi vapaavko. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.