Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Sami kirjoitti: kuka otti mun pallon siinä? (21 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
73

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Tuomo kirjoitti: Onko liian vähän pelaajia? Kenttä täynnä lunta? Äkkiä viestiä? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
67

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Susanna kirjoitti: Femmes syyskokous esitys siirretty Materiaaleihin - lukekaa läpi jos ette olleet paikalla kokouksessa, kiitos. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
52

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Markku kirjoitti: Hei joulukukkien tilaajat. Kukat toimitetaan tulevan maanantaitreenien alkuun Klaukkalaan. Kukkakuljetusauto on Klaukkalassa siinä parkkipaikalla Ma 18.12 n. klo 18.45 -19.15 Markku (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
45

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Annariikka kirjoitti: Hei! Olen P07-joukkuuen tänä syksynä aloittanut rahastonhoitaja ja Samuel O'Reardonin äiti. Toinen poikani pelaa P05:ssä, eli minut voi bongata Klaukkalasta varsin usein, vaikka Palojoella asunkin :-) 12.12. 2017 pidetyssä vanhempainillassa uusiksi maksuluokiksi päätettiin kilparyhmälle 55 €/kk, ... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
89

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Juha kirjoitti: Moi! Keskiviikon harkkojen jälkeen keräsin yhdet nappikset talteen harjoitusten jälkeen! Adidas Copa mundial koko 5. Kysykää joku olisiko jonkun T06 joukkueesta! Ajattelin tietenkin että ne on Mikon. Mutta Mikon jalka on kuulemma reipas 6! Hyvää Joulua kaikille! (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
51

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P10 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Mauno kirjoitti: Moikka! Keskiviikkotreeneihin muutoksia marras-joulukuulle. Koulun sali on loppuvuoden varattuna itsenäisyyspäivän ja Joulun juhlaharjoituksiin. Yritämme selvittää korvaavaa tilaa keskiviikoille, mutta jos emme sellaista löydä keskiviikkotreenit jatkuvat vasta vuodenvaihteen jälkeen. Pasi (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Rasmus kirjoitti: GUTZIT OVAT TULLEET! Tilauksiaan voi tulla noutamaan meiltä kotoa huomenna klo 17 eteenpäin osoiteesta Laukkakaari 8, 01900 Nurmijärvi. Myös perjantai-iltana ja viikonloppuna sopii tulla, muttalaita ensin viestiä/WhatsApp numeroon 050-3512000, niin tiedän olla kotona. Näillä näkymin meiltä ei pää... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
65

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Patrick kirjoitti: Kiitos Kati ainutlaatuisesta työpanoksesta ja sitoutumisesta yhteisten vuosien aikana! Kymmenen vuoden kokemuksella eri joukkueista voimme todeta, sinun veroista jojo:a ei ole ollut koskaan! Lefa & Satu Ps. Omasta roolista joukkueen tukena tulevana kautena: pyrin tuomaan oman panoksen joukkueelle... (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
96

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

JoJo kirjoitti: Hei! Pojat esittivät eilen vahvan toiveen päättäjäisten saunasta. Toteutamme toiveen siten, että ne jotka haluavat saunovat ja samassa yhteydessä on saunan kabinetti, jossa voimme samanaikaisesti ruokailla. Ruoaksi pojat valitsivat lihapullat ja muusin. Jokainen voi tuoda omat limsat mukaan. (Ei ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
44

NJS P00 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2000 syntyneiden poikien joukkue koostuu Klaukkalan, Nurmijärven kirkonkylän ja Rajamäen alueiden innokkaista pelaajista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Varusteasiaa vanhemmille. Sade/tuulitakin tilaaminen siirtyy marraskuun lopulle. Takin voi tilata itse Sportiasta aikaisemmin, painatuksen lisäämisestä myöhemmin ryhmätilauksen yhteydessä ei tule lisäkuluja. Terveisin Minna (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Klaukkala, Kuntotie
Pojat
2

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

Aapo kirjoitti: Varvas poikki - junppailen omiani. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
30

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJSP04 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Jompalta hävisi äskön pallo treeneissä. Jos tulee vastaan niin olis kiva. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
65

NJS T09 Nimenhuuto.com

Miisa kirjoitti: Hei, Huomenna pelataan taas. Poikkeuksellisesti pelaamme huomenna siis kolmella joukkueella ja kaikille on tiedossa paljon peliaikaa. Kotona kannatta syödä hyvä tukeva aamiainen, jotta virtaa riittää kaikkiin peleihin. Tapaamme hallin päädyssä klo:08:15. Olkaa ajoissa, vaikka onkin aikainen herät... (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
27

NJS P08 Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Hei, Mahtuuko Niklas vielä 16.12 Minariturnaukseen. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51

NJS P06 Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Moikka, vuosi lähenee loppuaan ja alan uusimaan pelipasseja pojille. Kertauksena kaikille: pelipassit ostetaan nippuostona joukkueena, älkää siis tilatko niitä itse palloliitolta! Pelipassin hinta on 40 € ja sen lisäksi tulee pelaajalla olla vakuutus. Jos pelaajalla on jo oma vakuutus, joka katta... (18 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
65

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.