Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koiraurheilu, pesäpallo, ringette, yleisurheilu, suunnistus ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Kalle-Eeme kirjoitti: Tarvitsee kyydin, jos pääsee mukaan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
35

NJS P07 Nimenhuuto.com

NJS P07 tarjoaa jalkapalloharrastusta 2007 syntyneille pojille Nurmijärven alueella. Joukkueessa on mukana n. 40 poikaa. Kesäisin joukkue harjoittelee Klaukkalassa ja Rajamäellä. Talvisin harjoitukset keskittyvät Klaukkalan jalkapallohalliin ja lämmitettävälle tekonurmelle. NJS P07 pojat on jaettu kilpa- ja harrasteryhmään. Ryhmäjaot on pyritty rakentamaan taitojen perusteella siten, että jokainen saisi harjoitella ja pelata oman tasoisessa ryhmässä. Liikkuminen peliryhmien välillä on mahdollista.Kannustamme kaikkia tulemaan mukaan kokeilemaan jalkapalloa NJS P07 -joukkueessa! Jokainen voi tulla kokeilemaan maksutta 2 viikon ajan harjoituksiin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Heli Naapuriin p2007@njs.fi.

Heli kirjoitti: Ohessa linkki juuri julkaistuun seuran koronaohjeistukseen: https://www.njs.fi/2020/11/27/njsn-paivitetyt-koronaohjeet-27-11-2020/ T. Jojot (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
50

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Mika kirjoitti: Alustavasti mukana (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
75

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4. ja 5.divaria sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Sini kirjoitti: Mun mukana tulee Elsa kokeilemaan meidän treenejä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
49

NJS T11 ja T12 Nimenhuuto.com

NJS T11 ja T12 joukkueen nimenhuuto sivut. Täältä löytyvät harjoitus- ja peliaikataulut sekä tietoa ajankohtaisista asioista.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa NJS tytöt 2011 ja 2012 syntyneet joukkueesee...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: NJS T11/T12 joukkueen nettisivut on julkaistu: https://www.njs.fi/joukkueet/tytot/t11-12/ Joukkueelle on myös perustettu suljettu Facebook-ryhmä, NJS T11/T12. Ryhmässä ei ole vielä sisältöjä, mutta luodaan yhdessä sisältöjä ja keskusteluita. Tulkaa siis mukaan keskustelemaan! Kaikkien pelaajien j... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
43

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P2010 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Oskari kirjoitti: Moikka, 14.11. minareiden otteluohjelmaan tuli pieni muutos. Ensimmäinen peli alkaa tuntia myöhemmin kuin aikaisemmin ilmoitettiin. Alla päivitetty otteluohjelma: Kokoontuminen klo 15.20 Otteluohjelma: 16.00 halli 1 NJS musta - JäPS 16.45 halli 1 NJS musta - KOPSE P10 musta 17.30 halli 1 NJS must... (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Joukkue etsii pelaajia

Marko kirjoitti: Tervehdys, Jokainen pelaaja hankkii pelipassin ja huolehtii vakuutusturvan kuntoon 31.12.2019 mennessä. Emme siis hanki pelipasseja joukkueena vaan jokainen huolehtii oman passin ja vakuutusturvan. Alla linkki Palloliiton pelipassisivustolle https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seu... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
53

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Reetta kirjoitti: Vanhempainkokous TO 26.11 klo 18 Pidetään joukkueen vanhempainkokous torstaina 26.11 klo 18 alkaen Teamsissa. Pahoittelut myöhäisestä ilmoituksesta, toivottavasti mahdollisimman moni voi osallistua. Kokoukseen pääset tällä linkillä: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MGMzYThhN... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
20

NJS M2 Nimenhuuto.com

NJS M2 joukkueen nimenhuuto

Jesse kirjoitti: tuun töistä suoraan illemmal käymään (24 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
50

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Sofia kirjoitti: Sofia R, kuumetta. Poissa to ja ke treenit. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
37

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
40

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töissä (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
41

NJS P08 Nimenhuuto.com

Aku kirjoitti: Alkulämmöt ja loppuveryttelyt. Veskatreenit 17-18 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
46

NJS P06 Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: En pääsekään tänään treeneihin. Perhemeno. (Vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
33

NJS T0910 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Jos terve (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
33

NJSP04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitokset reissusta ja koko kaudesta!!! Tsemiä tulevaan kauteen ja törmätään kentillä! -Asko (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
42

NJS-KUNTOFUTIS Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
32

rake P08 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Nimenhuuto -> Jopox, peliryhmäjaot ja pelattavat sarjat, ja pari muuta juttua Moi, koitan kirjoittaa lyhyesti, mutta niin kuin tiedätte se ei multa luonnistu :) Alkuun nimenhuudon ja jopoxin käytöstä. Tästä päivästä lähtien kaikki tiedotus, viestit, ilmoittautumiset ja ylipäätään kaikki meidän jo... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
37

NJSRAKEYJ Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran joukkue 02-, 03- ja 04-syntyneille tyttöpelaajille

Amanda kirjoitti: Hei, Minulla olisi tarjolla 8-10 tytölle talkootyötä (mappien purkamista ja kasaamista) ensi ja seuraavalla viikolla 1-2 illaksi (3-4 h). Paikka Vantaan Koivuhaka. Maksaisin 500 € ilta + talkootarjoilut. Onko kiinnostusta? Karri 040 7227744 (Aman isä) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
44