Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, golf, suunnistus, muodostelmaluistelu ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Juuso kirjoitti: Juusolla on yhdet nappikset hävyksissä. Juuso oli kertomansa mukaan vaihtanut nappikset ma treenien jälkeen ja laittanut reppuun. Ei löytynyt omasta repusta, kentältä tai hallin löytytavaroista, joten voi olla että löytyy jonkin muun varusteista. Nappiksissa painettuna teksti Juuso26 ulkosyrjään. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
91

NJS-PEP T99 Nimenhuuto.com

NJS/PEP T99 YJ on Nurmijärven ja Pohjois Espoon alueella toimiva futisjoukkue jossa pelaa 2001 - 1999 syntyneitä tyttöjä. Vuoden 2013 alusta perustimme yhteisjoukkueet NJS:n ja Pohjois Espoon Ponnen (PEP) kanssa ja nyt meillä on kaksi joukkuetta TB-17 sarjoissa. Pelaamme aina mahdollisuuksien mukaan myös turnauksissa T00 (TC-15) sarjoissa hyvällä menestyksellä. Pelaamisen riemu vie meitä eteenpäin ja muitakin harrastuksia mahtuu mukaan. Tyttöfutis Rules!

Joukkue etsii pelaajia: NJS ja PEP T99-01 yhdisti joukkueensa 2013 alusta. Pelaamme kahdella joukkuee...

Jari kirjoitti: Kyytiin mahtuu 3 pelaajaa. Lähtö 10:15 Klaukkalasta (15 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi/Espoo
Tytöt
40

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Mika kirjoitti: Ottakaa joku liivit (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
79

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Oona kirjoitti: Hei kaikki femmesiläiset! Meille siirtyneet B-tytöt ovat hankkimassa uusia pelipaitoja ja nyt olisi erityisen tärkeää, että "vanhat" femmesiläiset käyvät merkkaamassa oman pelinumeronsa nimenhuutoon, jottei tule päällekkäisyyksiä. Numerosta 21 ollaan ainakin kiinnostuneita. Toimikaa nopeasti, sil... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
59

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Tiina kirjoitti: Hei kaikki! Olivat äsken yhteydessä huomisesta liikenteenohjauksesta, jos joltain löytyy järjestysmieskortti tai tietää jonkun jolla on ja on mahdollista olla huomenna paikalla niin olisi pieni korvaus luvassa... Ilmoitathan allekirjoittaneelle mahdollisimman pian, kiitos! T.Tiina p.s huomisessa ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51

NJS B2 -juniorit Nimenhuuto.com

**TÄMÄ NIMENHUUTO EI OLE TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ, KÄYTÖSSÄ NJS B -JUNIORIT**

Joukkue etsii pelaajia: Otamme joukkoomme uusia poikia 99-01 ikäluokassa. Pelaamme harrastejalkapallo...

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
2

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
35

RaKe T99-00 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvän yhteishengen omaavaan B-tyttöjen 2-divarijoukkueeseen. Otamme joukkueeseen lisää pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa hyvän yhteishengen omaavaan B-tyttöjen 2-div...

Tiina kirjoitti: Hei kaikille, Yhtäkkisen pelaajakadon vuoksi turnaukseen osallistumisemme on peruuttu näin viimetinkaan. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Tytöt
16

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

JoJo kirjoitti: Huomisen keskiviikon treenit on peruttu. Valmentajat töissä. Terkuin Kati (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
52

NJS T08 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 syntyneiden tyttöjen jalkapallo joukkue.

Mikko kirjoitti: Sunnuntain 26.3. salitreenit peruttu! Omatoiminen liikunta sekä lihashuoltopäivä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
36

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Aapo kirjoitti: Moikka kaikki. Pelipaidat varmuudella treeneihin ensi maanantaina tai tiistaina, tulevatkin vasta huomenna TeamSportiaan. t. Minna (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
61

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Akseli kirjoitti: Hallista löytyi turnauksen jälkeen Ville Jukolan pallo, sekä Sorelin talvikengt Prisman muovipussissa. Akseli tuo tiistaina treeneihin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
97

NJS P00 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2000 syntyneiden poikien joukkue koostuu Klaukkalan, Nurmijärven kirkonkylän ja Rajamäen alueiden innokkaista pelaajista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Varusteasiaa vanhemmille. Sade/tuulitakin tilaaminen siirtyy marraskuun lopulle. Takin voi tilata itse Sportiasta aikaisemmin, painatuksen lisäämisestä myöhemmin ryhmätilauksen yhteydessä ei tule lisäkuluja. Terveisin Minna (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Klaukkala, Kuntotie
Pojat
3

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

RaKe T04-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule harrastamaan iloista jalkapalloa RaKen T04-05 ja T06-07 joukkueisiin! Ha...

Laurette kirjoitti: Olisiko tuossa vähän vanhentuneet päivämäärät? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Tytöt
17

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
37

NJS P06 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Nyt on mahdollisuus kerätä aikuisista oma harrastefutisporukka ja lähteä pelaamaan minareita. Lapset sitten kannustamaan ja tsemppaamaan kentän laidalle! Ilmoittautumiset ja lisää infoa alla http://www.njs.fi/harrastefutis/njs-aikuisten-harrasteminarit/ (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
80

rake P08 Nimenhuuto.com

Piia kirjoitti: Moikka! Melko moni on kysellyt Sportacuksesta tehdyn hupparitakkitilauksen perään. Juuri soittelin Sportacukseen, toimittajalla ollut mallimuutoksia, josta syystä meille toimitus on viivästynyt. kahden viikon sisällä pitäisi hupparitakkien olla minulla, jakelen niitä, kunhan tuotteet saan! Piia (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
35

NJSP04 Nimenhuuto.com

Varainhank kirjoitti: Tuliko Aleksi nappikset jonkun laukkuun leiriltä? (22 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
73

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.