Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, lentopallo, koripallo, yleisurheilu, suunnistus, voimistelu ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Touko kirjoitti: Togella ei kyytiä (20 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
54

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Jonna kirjoitti: jos jalka kunnossa (21 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
55

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Teemu kirjoitti: Tuun lievästi myöhässä. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
71

NJS P07 Nimenhuuto.com

NJS P07 tarjoaa jalkapalloharrastusta 2007 syntyneille pojille Nurmijärven alueella. Joukkueessa on mukana n. 50 poikaa. Kesäisin joukkue harjoittelee Klaukkalassa ja Rajamäellä. Talvisin harjoitukset keskittyvät Klaukkalan jalkapallohalliin ja lämmitettävälle tekonurmelle. NJS P07 pojat on jaettu kilpa, haaste/harrasteryhmään). Ryhmäjaot on pyritty rakentamaan taitojen perusteella siten, että jokainen saisi harjoitella ja pelata oman tasoisessa ryhmässä. Liikkuminen peliryhmien välillä on mahdollista.Kannustamme kaikkia tulemaan mukaan kokeilemaan jalkapalloa NJS P07 -joukkueessa! Jokainen voi tulla kokeilemaan maksutta 2 viikon ajan harjoituksiin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Sirpa Laukalaan njsp07@gmail.com

Sirpa kirjoitti: Talvikauden harkat alkavat ma 29.10.2018 Kilparyhmä harjoittelee MA 17:30 – 19:00 halli KE 18:00 - 19:45 tekis PE 16:15 – 18:00 halli Kilparyhmä (Loka/Marraskuu 2018): Collin Tuomas Haapala Elias Hiltunen Neo-Niko Kaarre Oskari Karos Rasmus Karttunen Riku Kastikainen Aaron Kemppi Aaron Kontola Ka... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
76

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Eero kirjoitti: P03 päättäjäiset 10.11. Bowling Housessa klo 16 alkaen, paikalle on hyvä tulla jo 15.45, jotta ehtii sovittaa kengät. Ilmoittautuminen P03-nimenhuudossa https://njsp03.nimenhuuto.com/events/11839748 (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
43

NJS T11 ja T12 Nimenhuuto.com

NJS T11 ja T12 joukkueen nimenhuuto sivut. Täältä löytyvät harjoitus- ja peliaikataulut sekä tietoa ajankohtaisista asioista.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa NJS tytöt 2011 ja 2012 syntyneet joukkueesee...

Eeva kirjoitti: NJS T11/T12 joukkueen nettisivut on julkaistu: https://www.njs.fi/joukkueet/tytot/t11-12/ Joukkueelle on myös perustettu suljettu Facebook-ryhmä, NJS T11/T12. Ryhmässä ei ole vielä sisältöjä, mutta luodaan yhdessä sisältöjä ja keskusteluita. Tulkaa siis mukaan keskustelemaan! Kaikkien pelaajien j... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
48

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Topias kirjoitti: Hei, Varainkeruukampanjan tilauslomakkeet voi palauttaa minulle treenien yhteydessä to 22.11. ja ma 26.11. Olen kumpanakin päivänä koko treenien ajan hallilla. Muistattehan laittaa tilauslistaan pelaajan nimen, niin saadaan lähetettyä laskut oikein. Mikäli tilauslomakkeen palautus ei onnistu kump... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
72

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P2010 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Kalle kirjoitti: Kalle out synttäreillä (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
73

NJS T09 T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2009, 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Sofia kirjoitti: Sofia R, kuumetta. Poissa to ja ke treenit. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
61

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Elias kirjoitti: Moi kaikki, Uuden b -junnu joukkueen toiminta on päässyt jo vauhtiin. Aikaisemmin sekä b-junnuissa että 03-joukkueessa on ollut eri suuruiset maksut eri ryhmille. Tämä tulee jatkumaan myös nykyisessä b junnuissa. Ryhmien kokoonpanot eivät ole vielä selvillä, mistä johtuen laitan marraskuusta 70 e... (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
53

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
40

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

Emongo kirjoitti: Töissä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
34

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJS P06 Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Varrvas kipeä, ei pääse treeneihin (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51

NJS P08 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Haluaisin varata kahviovuoron la 24.11. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
61

NJSP04 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Sunnuntain Futsal treenit alkaa poikkeuksellisesti 19:45 Arkadia hallilla järjestettävän salibandy pelin vuoksi. SB-pro:n naisten joukkue pelaa Suomen Cupin pelin 17:00 alkaen. Harkat päättyvät normaalisti 21:15. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
50

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

Jalo kirjoitti: Ilmoittautumiset 19.10. mennessä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
75

NJS-AFK Nimenhuuto.com

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
34

rake P08 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Nimenhuuto -> Jopox, peliryhmäjaot ja pelattavat sarjat, ja pari muuta juttua Moi, koitan kirjoittaa lyhyesti, mutta niin kuin tiedätte se ei multa luonnistu :) Alkuun nimenhuudon ja jopoxin käytöstä. Tästä päivästä lähtien kaikki tiedotus, viestit, ilmoittautumiset ja ylipäätään kaikki meidän jo... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
37