Jalkapallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi

Jalkapallo - Nurmijärvi

NJS P05 Nimenhuuto.com

NJS P05 on Nurmijärven jalkapalloseuran 05 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen toiminta koostuu kilpa-, haaste- ja harrastejoukkueista. Treenaamme talvisin pääasiassa Klaukkalassa ja kesäisin ympäri kuntaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen niin ota yhteyttä Jojoon ( taija.huuskonen@kolumbus.fi )

Toni kirjoitti: Merkatkaa Mustan pelaajat jos tiedätte ettette ole 3.8-5.8 paikalla. Eli Out-merkintä. Valmennus nimeää 14-15+2 turnaukseen. (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
55

NJS Hupa Nimenhuuto.com

NJS HuruPallo -joukkueen (HuPa) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle toiminta-alueellaan asuvalle ikämiesikäiselle ( liikunnan iloa jalkapalloharrastuksen parissa. Harjoittelemaan ja kasvamaan ikämiesten peleihin pääsee toki nuoremmatkin harrastajat! Joukkue harjoittelee vuoden ympäri 1-2 kertaa viikossa Klaukkalan tekonurmella (ja NJS-hallissa). Kesäkautta elävöittää pelit, sillä joukkue osallistuu Uudenmaan piirin M35-, M45- ja M50- ikämiessarjoihin. Lisäksi joukkue osallistuu vuosittain harraste- ja ikämiesturnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja: http://www.njs.fi/joukkueet/aikuiset/hurupallo/

Erverson kirjoitti: + 1 pelaaja (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
66

NJS Femmes Nimenhuuto.com

Femmes on nurmijärveläinen joukkue, joka pelaa kesällä naisten 4.divaria ja harrastesarjaa sekä talvisin futsalia sekä talvihallisarjaa. Kesäisin osallistumme myös rentoihin harrasteturnauksiin. Treenaamme yleensä 1-2 kertaa viikossa; kesäisin Klaukkalassa tekonurmella sekä talvisin hallissa ja tekonurmella Klaukkalassa. Femmes on rento jengi, joka treenaa ja pelaa hymy huulilla - toki silti voitto aina tavoitteena.

Susanna kirjoitti: Todella monelle lähti muikkari toimintamaksusta tänään - maksakaa heti, kiitos. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nurmijärvi
Naiset
61

NJS P01 Nimenhuuto.com

NJS P01 on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2001 syntyneiden ikäkausijoukkue, joka koostuu Nurmijärven alueen innokkaista pelaajista. Joukkueen Urho ryhmä on tavoitteellinen kilparyhmä, johon kuuluvien pelaajien osalta omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat. Urho ryhmän toiminta pitää sisällään 3-5 harjoitusta / viikko + runsaasti pelitapahtumia. Sisu ryhmä on vähemmän kilpailullinen ryhmä kuin Urho. Sisu ryhmä harjoittelee 1-3 kertaa viikossa ja ryhmässä ei vaadita yhtä suurta harjoitusaktiivisuutta ja tavoitteellisuutta kuin Urho ryhmässä. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen, ota yhteyttä osoitteeseen p01[at]njs.fi

Mika kirjoitti: Villeltä ensiesiintyminen edarissa. Rauhallinen ja virheetön esitys ! Hienoa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
58

NJS P03 Nimenhuuto.com

NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Joukkue etsii pelaajia: NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyne...

Eero kirjoitti: Huomiset treenit siirretty nurmelle klo 17.30 - 19 (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
45

NJS N1 Nimenhuuto.com

Hyvää naisfutista hyvissä olosuhteissa, tekonurmella ja luonnonnurmella. Mukava porukka, jossa paljon taitoa ja yritystä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan hyvään porukkaan, jos olet pelannut aiemmin ja olet kiinnostunut ...

Tommi kirjoitti: Muistakaa keltainen peliasu mukaan FC Espoo peliin (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Naiset
34

NJS P07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran P07 ikäkausijoukkueen nimenhuutosivu.

Sirpa kirjoitti: MAALIVAHTI -leiri Kisakalliossa Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri järjestää MAALIVAHTI -leirin tytöille ja pojille 9.-10.9.2018 (SU-MA) Kisakallion Urheiluopistolla. Leiri alkaa sunnuntaina n. klo 12.00 ja päättyy Maanantaina n. klo 16.00. Leiri järjestetään kaksikielisenä (suomi/ruotsi)! Leiri ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
73

NJS B -juniorit Nimenhuuto.com

NJS B - Jalkapalloa pilke silmäkulmassa!

Arttu kirjoitti: Tulen katsomaan pelin (27 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
59

NJS P10 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P10 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p10

Topias kirjoitti: Jos pääsee jonkun kyydillä (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
66

NJS P09 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseura P09 ikäkausijoukkueen nimenhuuto. Joukkueen omat nettisivut löytyvät osoitteesta njs.fi/joukkueet/pojat/p09

Nina kirjoitti: Helsinki Cup alkaa huomenna. Muistinvirkistykseksi; - useimmat parkkipaikat maksullisia - paikalle ajoissa (huomioi mahdolliset ruuhkat yms) - valmentaja antaa pelaajille ennen ensimmäistä peliä HesaCup-rannekkeen. Ranneke tulee olla ranteessa koko turnauksen ajan. Rannekkeella pääsee ilmaiseksi ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
70

NJS T08 ja T07 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapallon seuran (NJS) 2008 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Mikko kirjoitti: Lauantain Stadi Cup aikataulu: T08 keltainen Kartanon kentät, paikalla 10:15, peli 11:00. Oona valmentaa. T07 Kontulan kentät, paikalla 9:55, peli 10:40. Mikko valmentaa. T08 sininen Kontulan kentät, paikalla 10:30, peli 11:30. Miso valmentaa. Huomioittehan, että voitolla pelit jatkuvat. Eväät ym... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
40

NJS P02 Nimenhuuto.com

Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallon ikäkausiryhmä sekä P16-ryhmä. Ikäryhmä pelaa aluesarjatasolla kilparyhmällä ja uudella P16-ryhmällä piirisarjan P16-tasoa joukkueella, jossa on 6-9 01-pelaajaa ja noin 18 02-pelaajaa.

Rasmus kirjoitti: Ottikohan joku talteen Rasmuksen treenipuseron nro 9 Jokelasta ? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
40

NJS 98 Nimenhuuto.com

Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 98 kilpasarjajoukkue. Joukkueen WWW-sivut: http://www.njs.fi/joukkueet/pojat/c-junnut/

Elisa kirjoitti: Moi, Haemme lisää toimijoita turnaus- ja tapahtumavaliokuntaan - onko teillä joukkueissa mielestänne siihen sopivia idearikkaita henkilöitä. Voitko ystävällisesti ilmoittaa ko. henkilöiden yhteystietoja minulle tai pyytää ko. henkilöä ottamaan minuun yhteyttä. Ystävällisin terveisin; -- Mika Vänn... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
28

NJS M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme Kakkosessa. Harjoittelemme ja pelaamme kotipelit hyvissä olosuhteiss...

Emongo kirjoitti: Töissä (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
38

NJS M2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseemme, ota yhteyttä valmentajaamme:...

Mika kirjoitti: Morjens! Ohessa ensi kauden suunnitteluun ja miesten joukkueiden piirisarjapaikkoihin liittyvä kysely. Toivottavasti jokainen M2 joukkueen toiminnassa mukana oleva käy vastaamassa kyselyyn, joka tärkeä joukkueen toiminnan kannalta. Käy vastaamassa 5.12. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/1... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Miehet
36

NJS A-Juniorit Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Puolelta (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
61

NJS P06 Nimenhuuto.com

German kirjoitti: Minkäs porukan peli tämä on? Perus, haaste vai kilpa? (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
64

NJS T09 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Hei ja tarveiset kesälaitumilta! Vaikka lähes kaikki lomailevat ja toiminta on kesätauolla, pari syksyn turnausta sekä Opel-liigan otteluohjelma on julkaistu. Tapahtumat on lisätty nimenhuutoon. jossa voitte jo tutustua syksyä ohjelmaan. Pelaamme elo-syyskuussa Opel-liigaa siten, että keltaiset j... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Tytöt
21

NJSP04 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei kaikille! No niin, nyt on kevätkausi saatu päätökseen, sarjat ja Hesa/Lohja-cupit pelattua. Lämmin kiitos kaikille pelaajille, valmentajille, toimihenkilöille ja vanhemmille/faneille. Innokkaana kohti syksykautta, mutta nyt lomaillaan tämä kaksi viikkoa. Hyvää kesää ja lomaa! T:Ari jojo (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
51

NJS P08 Nimenhuuto.com

Asko kirjoitti: Moikka! Tiedoksi, että tänään ei ollut kaikilta pojilta parhaat treenit keskittymisen/tekemisen osalta treenin alussa ja lopussa. Välissä saatiin onneksi tehtyä hyvällä meiningilläkin. Toivottavasti perjantaina sujuu paremmin! -Asko (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi
Pojat
54