Jääkiekko Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, ringette, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

NHT Nimenhuuto.com

Nice Hockey Team

Heikki kirjoitti: Olisko kellään tiedossa mitään höntsä porukkaa, johon pääsis pelaamaan. Kiekkokausi kuumimmillaan ja tässä porukassa ei pääse pelaamaan kun ei mahtunut joukkueeseen ja harjoituksiin ei näytä olevan tulijoita. Voi laittaa viestiä 0408652300 jos ehdotuksia (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
37

HC Digiwings Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Eli kevään jäät 6 kpl minun laskujen mukaan kustantaa 45€ per pelaaja meitä oli 22 maksavaa mukana ringissä. Tilinumero sama vanha FI24 5612 1120 6043 08 Viestiksi oma nimi ja kevät. Eräpäivä 15.4. Terveisin Harza (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
41

KHT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Antton kirjoitti: Koutsi sano et jos teillä ei oo veskaria, ni tuun maaliin. Ilmotelkaa jos tiiätte, millo toime mv ei pääse reeneihin. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Miehet
36

Kurra 06 Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Kurra Hockey ry:n kauden päättäjäisiä vietetään Tiistaina 25.4.2017 klo 18.00 alkaen Paikkana toimii Arkadian yhteislyseon sali Meidän tehtävänä tänä vuonna järjestää tilaisuuteen pullat, laitan asiasta Uudenmaan leipään kyselyä. Vai olisiko jollain jotain suhteita muualle, josta voisi saada lahj... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
57

Kurra 07 Nimenhuuto.com

Wille kirjoitti: Moikka! Voikos Wille olla sunnuntaina veskarina? (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
30

FC Nurja Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: HUOM! Riipilän kentälle pääsee pelaamaan (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Jääkiekko
Nurmijärvi
Sekajoukkue
40