Jääkiekko Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, beach volley, futsal ja musiikki.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Nurmijärvi

Jääkiekko - Nurmijärvi

Kurra05 Nimenhuuto.com

Kurra 05 jääkiekkojoukue www.kurra.fi/joukkueet/kurra-05/ Mukaan mahtuu vielä hyvin 2005 -syntyneitä tyttöjä ja poikia.

Joukkue etsii pelaajia: 2005 -syntynyt! Tule pelaamaan jääkiekkoa mukavaan porukkaan. Kurra 05 -joukk...

Heli kirjoitti: Terve! Mikko kuvasi eilen päättäjäispelissä, tässä kuva saldoa :D https://www.dropbox.com/sh/tli6ca8ddfb2qyd/AAD0yH0wXFglBQawCVRcRyNsa?dl=0 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Sekajoukkue
27

HC Digiwings Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moro, kaksi asiaa. 1) Kirjanpitoni meni jälleen jollain tapaa vituiksi. Yksi lasku on vielä eräänynyt. Summa on 658 €. Jokaiselta toivon siis 20,50 € suorituksen ASAP tililleni. Olen ilmeisesti laskenut treenikerrat päin vittua. Mikäli asiasta on kysyttävää niin laittakaa viestiä 2) Olen varannut... (27 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
42

Kurra 06 Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Kurra Hockey ry:n kauden päättäjäisiä vietetään Tiistaina 25.4.2017 klo 18.00 alkaen Paikkana toimii Arkadian yhteislyseon sali Meidän tehtävänä tänä vuonna järjestää tilaisuuteen pullat, laitan asiasta Uudenmaan leipään kyselyä. Vai olisiko jollain jotain suhteita muualle, josta voisi saada lahj... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
58

KHT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Antton kirjoitti: Koutsi sano et jos teillä ei oo veskaria, ni tuun maaliin. Ilmotelkaa jos tiiätte, millo toime mv ei pääse reeneihin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Miehet
36

Kurra 07 Nimenhuuto.com

Wille kirjoitti: Moikka! Voikos Wille olla sunnuntaina veskarina? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
30

NHT Nimenhuuto.com

Nice Hockey Team

Juhani kirjoitti: Huhuu Ukkelit ja Junnut, Vielä ois muutama vapaa paikka tän illan treenivuorolle. Mukaan vaan rohkeesti ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.