Jääkiekko Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, koripallo, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Nurmijärvi

Jääkiekko - Nurmijärvi

HC Digiwings Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Eli kevään jäät 6 kpl minun laskujen mukaan kustantaa 45€ per pelaaja meitä oli 22 maksavaa mukana ringissä. Tilinumero sama vanha FI24 5612 1120 6043 08 Viestiksi oma nimi ja kevät. Eräpäivä 15.4. Terveisin Harza (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
42

KHT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Antton kirjoitti: Koutsi sano et jos teillä ei oo veskaria, ni tuun maaliin. Ilmotelkaa jos tiiätte, millo toime mv ei pääse reeneihin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Miehet
37

Kurra 06 Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Kurra Hockey ry:n kauden päättäjäisiä vietetään Tiistaina 25.4.2017 klo 18.00 alkaen Paikkana toimii Arkadian yhteislyseon sali Meidän tehtävänä tänä vuonna järjestää tilaisuuteen pullat, laitan asiasta Uudenmaan leipään kyselyä. Vai olisiko jollain jotain suhteita muualle, josta voisi saada lahj... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
57

Kurra 07 Nimenhuuto.com

Wille kirjoitti: Moikka! Voikos Wille olla sunnuntaina veskarina? (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
30

NHT Nimenhuuto.com

Nice Hockey Team

Ari kirjoitti: Moi, harjoitushalli on vielä auki 15.4-26.5 eli 6 viikkoa. Onko halukkaita jos otamme nuo jatkovuorot ? Lisämaksua ei tule kun kaikki vakkarit maksaa maksunsa. T. -A- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
39

FC Nurja Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Jää väliin jos flunssa vielä vaivaa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Jääkiekko
Nurmijärvi
Sekajoukkue
39

Kurra05-evp Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki! Seura on ottanut käyttöön MyClub -järjestelmän, joka on nimenomaan urheiluseuroille tarkoitettu toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmän kautta hoidetaan ainakin laskutus ja siellä ylläpidetään jäsenrekisteriä. Ensi kauden alusta, eli ihan pian, kaikki laskut teille päin kulkevat tuon... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Sekajoukkue
1