Jääkiekko Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, koripallo, lentopallo, yleisurheilu, suunnistus, voimistelu ja beach volley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Nurmijärvi

Jääkiekko - Nurmijärvi

Kurra05 Nimenhuuto.com

Kurra 05 jääkiekkojoukue www.kurra.fi/joukkueet/kurra-05/ Mukaan mahtuu vielä hyvin 2005 -syntyneitä tyttöjä ja poikia.

Joukkue etsii pelaajia: 2005 -syntynyt! Tule pelaamaan jääkiekkoa mukavaan porukkaan. Kurra 05 -joukk...

Heli kirjoitti: Terve! Mikko kuvasi eilen päättäjäispelissä, tässä kuva saldoa :D https://www.dropbox.com/sh/tli6ca8ddfb2qyd/AAD0yH0wXFglBQawCVRcRyNsa?dl=0 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Sekajoukkue
27

KHT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Antton kirjoitti: Koutsi sano et jos teillä ei oo veskaria, ni tuun maaliin. Ilmotelkaa jos tiiätte, millo toime mv ei pääse reeneihin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Miehet
37

HC Digiwings Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moro! Onko porukalla mielenkiintoa jatkaa vielä ensi kaudellakin? Homma menee niin, että vuorot tulee Audicon nimelle, kun Sämpy siirsi kapulan Hartsalle. Vuorot ovat sunnuntaina 21.30-23.00 ja perjantaina 7-8. Alustava kustannusarvio on 250€/pelaaja, joka sisältää n. 70 vuoroa (13.8-26.4), mikäl... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
42

Kurra 06 Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Kurra Hockey ry:n kauden päättäjäisiä vietetään Tiistaina 25.4.2017 klo 18.00 alkaen Paikkana toimii Arkadian yhteislyseon sali Meidän tehtävänä tänä vuonna järjestää tilaisuuteen pullat, laitan asiasta Uudenmaan leipään kyselyä. Vai olisiko jollain jotain suhteita muualle, josta voisi saada lahj... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
57

Kurra 07 Nimenhuuto.com

Wille kirjoitti: Moikka! Voikos Wille olla sunnuntaina veskarina? (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
30

NHT Nimenhuuto.com

Nice Hockey Team

Ari kirjoitti: Moi, vakkareita on tulossa niin monta että 20 pelaajan raja menee yli. Haluaako joku että irtovuorolaisia karsitaan? (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Nurmijärvi
Ei asetettu
38

FC Nurja Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Moi, Vielä puuttuu pelaajia turnauksesta, oliko joku vielä tulossa mukaan?? Tiedetään sitten kysellä vahvistuksia.. Majoituksessakin on vielä tilaa, joten ilmoittautumiset mahdollisimman nopeasti allekirjoittaneelle. (muuten tarjoan paikkoja vastustajien porukoille) Terveisin Salmitie Kalle (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo ja Jääkiekko
Nurmijärvi
Sekajoukkue
37