Kuoro­joukkueita

Kuoro on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kuoro. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kuoro­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kuoro­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kuorojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 107 ja niissä on yhteensä yli 2100 pelaajaa.

Kuoro: joukkueet kartalla
Kartta - kuoro

Jo 107 kuorojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Chorus Sanctæ Ceciliæ Nimenhuuto.com

Chorus Sanctæ Ceciliæ, den första organiserade kammarkören i Helsingfors, grundades i oktober 1953 på initiativ av Harald Andersén. Kyrkomusikens skyddshelgon den heliga Cecilia har gett kören dess namn. Körens målsättning är att framföra verk som sällan eller aldrig uppförs i Finland, såväl äldre som nykomponerad musik. Ett flertal nyskrivna inhemska körverk är även tillägnade kören.

Joukkue etsii pelaajia: Är du intresserad av att sjunga i vår äldsta finländska kammarkör? Cecilia kö...

Nadja kirjoitti: Hej alle! Jeg håber at I har haft en bra sommer! Jeg er i gang med genoptræningen af mit ben, og det går heldigvis i den rigtige retning. Jeg må desværre være nødsaget til at melde fra til denne sæson. Jeg vil være alt for meget væk over høsten pga. rejser, og det er svært for mig at synge op på ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Sekajoukkue
30

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Konserttien, tanssiaisten, musiikkijuhlien ja kilpailujen lisäksi olemme olleet mukana myös radio- ja tv-lähetyksissä sekä valmistaneet oman musikaalin. Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2014 kuorofestivaaleilla Barcelonassa.

Pentti kirjoitti: Pentti Mäntynen Hei! En voi osallistua Vuosaaren tilaisuuteen. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
43

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Seppo kirjoitti: Oikein hyvää kesää kaikille, syksyllä jatketaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
43

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Pete kirjoitti: EI HARJOITUSTA TÄNÄÄN 16.10. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
27

Vox Femina Nimenhuuto.com

Damkören Vox Femina grundades hösten 2008 inom Helsingfors Arbis. I dag är vi trettiosju sångare med varierande sångarbakgrund och ålder - från 30+ till 70+! Terminen 2017-2018 är vi tillbaka i Arbis nyrenoverade utrymmen på Dagmarsgatan 3. Nya sångare välkomnas varmt! Anmälan via Arbis, se www.hel.fi/www/arbis. Läs mera om oss på http://voxfemina.fssmf.webbhuset.fi/

Gitta kirjoitti: Oops! Det ser ut som om jag glömt mina noter i musiksalen efter förra övningen (eller nånstans ...???). Har nån upptäckt en svart pärm på villovägar? Kaffe på Arbiskaféet utlovas i hittelön! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Naiset
40

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Juri kirjoitti: I am coming. but I'll be late ca 19.00. Juri (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
43

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
89

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Paula kirjoitti: Sovitusti (nina ja moira) olen poissa marraskuun, mutta ilmoittauduin joulukuun harkkoihin seuraamaan, jos tarvitaan johonkin muuhun kuin lauluhommaan, koska en voi olla mukana joukuun konserteissa kuin apulaisena.... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
58

Rempsiat Nimenhuuto.com

Rempsiä kuoro, kuten nimikin sanoo!

Franziska kirjoitti: Hei. Normaalit harkat, ottakaa koko kansio mukaan. Ruotsalan kyläyhdistys haluaisi kuoromme juhlaansa 29.10 . Alustavasti tahtoisin tietää, kuinka moni innostuisi lähtemään tähän mukaan. Terttu tietää asiasta enemmän. Teillä on Annen kanssa omat tiedotus linjat. Toivoisin näkeväni huomenna mahdol... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Kuoro
Kauhava
Ei asetettu
14

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Iira-Maria kirjoitti: kipeenä :( (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
51

Kide-kuoro Nimenhuuto.com

Olemme hyvinkääläinen, vireä ja nuorekas sekakuoro, jossa laulaa noin 20 eri-ikäistä, aktiivista laulajaa. Ohjelmistomme on hyvin monipuolinen - perinteistä kuorolaulumusiikkia, hengellistä, klassista, viihteellistä... myös iloinen valikoima juomalauluja!

Joukkue etsii pelaajia: Liity iloiseen joukkoomme , jos olet innokkaaksi luotu ja hieman nuottikorvaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Hyvinkää
Sekajoukkue
22

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Heikki kirjoitti: Hei Valitettavasti flunssani ja köhäni on äitynyt sellaiseksi etten ole iloksi teille enkä itselleni tämän viikon harjoituksessa tai sunnuntain messussa. - Heikki (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
39

Grex Musicus Nimenhuuto.com

Yliluonnollista kuoromusiikkia esittävä titaaninen kuoro, jossa on joukko unohtumattomia ja myyttisiä tyyppejä. Armottoman häikäisevää!

Laura kirjoitti: Mukana, jos olen vielä Suomen maisemissa tuolloin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuoro
Helsinki
Ei asetettu
55

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Helmut kirjoitti: Kiitoksia paljon Sepolle ja kaikille Graduale-kuorolaisille jotka olivat mukana viime lauantaina Paavalissa meidän ystävan Erkin hautajaisissa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
64

Ocarina Nimenhuuto.com

Ocarina-kuorot toimivat Porvoon musiikkiopiston alaisuudessa.

Heidi kirjoitti: Ella R opiskelee tänään historiankokeisiin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorotoiminta
Porvoo
Ei asetettu
96

Helianthus Nimenhuuto.com

Helianthus on naantalilainen naiskuoro, joka on perustettu vuonna 1999. Laulamme laadukasta naiskuoromusiikkia laidasta laitaan mm. kansanlauluja, kirkko- ja elokuvamusiikkia. Johtajanamme toimii Johanna Järvinen

Mia-Maria kirjoitti: Mulla taas tökkii tämän käyttö, käyttäjän vika, heh. Mutta siis Johanna päättää ja hän jo sanoi, että konsertti tärkeämpi, niin eikö mennä sillä? (30 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Naantali
Naiset
17

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Terve, tänään siis 16.10.-17 klo 1730 miehet nähdään stemmaharj merkeissä. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
9

Turun poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Turkulaista poliisilaulantaa jo vuodesta 1933.

Jukka kirjoitti: Kuoroveljet! Hyvä, että käytätte aktiivisesti sekä sähköpostia että nimenhuutoa. Mutta ehkäpä hieman tarkkuutta jokaiselta siihen, mihin ilmoittauduttu. Tarkoitan nyt tuota ensi keskiviikon 11.10 hallituksen kokousta esimerkkinä. (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Turku
Miehet
21

Keravan Mieslaulajat Nimenhuuto.com

Keravan Mieslaulajien Nimenhuuto-sivusto - konsertit, harjoitusleirit ja muut tapahtumat tiistaitreenejä lukuunottamatta. Tapahtumien tiedot ja ilmoittautumiset.

Kalevi kirjoitti: Hei Kuoroveljet! Onko teillä kenelläkään mahdollista tuurata minun narikkavuoro 17.09 sunnuntaina näytös on klo 16-18 . Tuon lonkkaleikkauksen takin olen vielä hiukan huono hoitelemaan velvollisuuttani. t. kale IB (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Kerava
Miehet
50

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuoro on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.