Kuoro­joukkueita

Kuoro on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kuoro. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kuoro­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kuoro­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kuorojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 110 ja niissä on yhteensä yli 2200 pelaajaa.

Jo 110 kuorojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Chorus Sanctæ Ceciliæ Nimenhuuto.com

Chorus Sanctæ Ceciliæ, den första organiserade kammarkören i Helsingfors, grundades i oktober 1953 på initiativ av Harald Andersén. Kyrkomusikens skyddshelgon den heliga Cecilia har gett kören dess namn. Körens målsättning är att framföra verk som sällan eller aldrig uppförs i Finland, såväl äldre som nykomponerad musik. Ett flertal nyskrivna inhemska körverk är även tillägnade kören.

Joukkue etsii pelaajia: Är du intresserad av att sjunga i vår äldsta finländska kammarkör? Cecilia kö...

Eero kirjoitti: jag blir försenad, kvällsmötet på jobbet... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Sekajoukkue
35

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Marjo kirjoitti: Kipeenä edelleen. Laulutunti klo 18 vapaana. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Ilolaulu Nimenhuuto.com

Ilolaulu on kuorotaitojaan harjoittelemaan haluavan paikka. Olipa harrastuksestasi pidempi aika tai olet aivan lauluintoinen vasta-alkaja moniäänisessä laulamisessa, olet meille tervetullut. Ei pääsykokeita, mutta toivomme että kuitenkin osaat laulaa vaikkapa radion mukana äänessä pysyen. Treenit tiistaisin Käpylässä Karjalatalolla

Asta kirjoitti: Migreenissä! EI yhteisiä treenejä tänään. Ensi viikolla jatketaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
37

Addictio Nimenhuuto.com

Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama helsinkiläinen kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka. Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu, Kuoro ja Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
37

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

Joona kirjoitti: Hei. Tämän viikon kuoroharjoitukset on valitettavasti peruttu. Harjoitukset jatkuva normaalisti ensi viikolla. Seuraattehan kuoron tiedotuskanavia Whatsapp-ryhmää ja sähköpostia mahdollisten tiedotusten varalta. - - - In English: Hi! These weeks choir rehearsals unfortunately have been cancelled.... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
78

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! En halua osallistua kuoron toimintaan. Onnistuuko lopetus tätä kautta? Terveisin Nea Peltonen (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
49

Kotkan Kantaattikuoro Nimenhuuto.com

Kotkan Kantaattikuoro on perinteikäs sekakuoro, joka esittää suuria kuoro-orkesteriteoksia sekä ammattiorkesterien ja -solistien että nuorten muusikoiden kanssa. Kuoro on esittänyt yhdessä joka pääsiäinen Bachin passion Kotkassa jo yli 50 vuoden ajan ja Kouvolassa yli 10 vuotta. Suurten teosten lisäksi ohjelmistoon kuuluu myös muuta koti- ja ulkomaisten säveltäjien kuoromusiikkia.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Kotka
Sekajoukkue
51

Porin Filharmoninen kuoro Nimenhuuto.com

Porin Filharmoninen kuoro vuonna 1995 perustettu sekakuoro, jonka kokoonpanoon kuuluu noin 60 laulajaa. Kuoro on tarjonnut kuulijoilleen suuria kuoro-orkesteriteoksia nimekkäiden kapellimestareiden ja solistien kanssa. Yhteistyötä kuoro on tehnyt muun muassa Pori Sinfoniettan, Porin Ooppera ry:n, Vaasan kaupunginorkesterin sekä Porin Seurakuntayhtymän kanssa.

Ari kirjoitti: Hei vastuuhenkilöt, a) Onko pyhäinpäivän konsertiin jaossa tavanomainen 'Surevien omaisten lippu' 1 kpl / jäsen, vai b) toimitaanko markkinamenetelmällä eli ei varmistella paikalle tulevan yleisön määrää ;) ? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sekakuoro
Pori
Sekajoukkue
43

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Vola (Puotin Laulu ry) on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa, mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa, 2014 Barcelona Costa -kuorofestivaaleilla Espanjassa, 2018 Montecatini Terme -kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2023 Prahassa.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
41

Palokan viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Palokan viihdelaulajat on 30 hengen iloinen laulamista rakastava sekakuoro, joka täyttää tänä vuonna 25 vuotta! Kuoro toimii Jyväskylän kansalaisopiston yhteydessä. Ohjelmisto sisältää vanhaa ja uutta kevyttä musiikkia. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu yhteisiin paikallisiin ja valtakunnallisiin laulutapahtumiin. Kuoro vierailee myös alueen ikä-ihmisten palvelutaloissa viihdyttämässä asukkaita.

Sinikka kirjoitti: Arpajaiset (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
40

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo yli 30 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
36

OgePop Nimenhuuto.com

Tosiharrastajien dreamteam. Tiistaisin Käpylässä harjoittele OgePop laulaa kevyttäohjelmisto suurella tunteella. Treenit klo 18.30-20.30 Karjalatalossa.

Joukkue etsii pelaajia: Tosiharrastajien dreamteam. Tiistaisin Käpylässä harjoittele OgePop laulaa ke...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
25

PopLaulajat Nimenhuuto.com

Poplaulajat on lasten oma kuoro. Laulamme poppia ja rokkia heidän makunsa mukaisesti ja välillä vähän open valitsemia joukossa. Treenaamme tiistaisin Käpylässä klo 16-16.55 Ei pääsykokeita!

Joukkue etsii pelaajia: Tule laulamaan kuoroon! Lapsien omassa laulukuorossa lauletaan heille mieluis...

Asta kirjoitti: Vanhemmille Whatsapp-ryhmä nopeaan tiedottamiseen: https://chat.whatsapp.com/BxTu6XO8ERADM9uVZSAb1c (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
3

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Kirsi kirjoitti: kasvislankku (jos löytyy joku jakamaan sen) muuten couscous bowl kanalla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
33

VocaPolia Nimenhuuto.com

Metropolian oma kuoro. Vocapolia. Avoin kaikille opiskelijoille ja työntekijöille.

Joukkue etsii pelaajia: Metropoliassa opiskelevat, työskentelevät ja alumnit ovat tervetulleita tähän...

Matleena kirjoitti: Tuun, mutta pitää valitettavasti lähteä n. 17.50... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
16
Sekakuoro
Turku
Sekajoukkue
251

Pikselit Nimenhuuto.com

Tamperelainen nörttikuoro täynnä energiaa ja asennetta. Musiikkia peleistä, elokuvista, tv-sarjoista ja muualtakin - kunhan se on nörttiä!

Aleksei kirjoitti: Pääsen käymään kotona Pohjois-Karjalassa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Kuorolaulu
Tampere
Sekajoukkue
61

ÄMMÄT Nimenhuuto.com

Suomen pelottavin yhtye. Beware, we bite! www.ämmät.fi

Päivitetty 1 päivä sitten

Laulu ja Kuorolaulu
Seinäjoki
Naiset
17

Los Libidos Nimenhuuto.com

Välil

Teemu kirjoitti: Jos kerkee töist (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Cheerleading, Taekwondo ja Kuorolaulu
Uganda
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuoro on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.