Kuoro­joukkueita

Kuoro on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kuoro. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kuoro­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kuoro­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kuorojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 107 ja niissä on yhteensä yli 2100 pelaajaa.

Kuoro: joukkueet kartalla
Kartta - kuoro

Jo 107 kuorojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Chorus Sanctæ Ceciliæ Nimenhuuto.com

Chorus Sanctæ Ceciliæ, den första organiserade kammarkören i Helsingfors, grundades i oktober 1953 på initiativ av Harald Andersén. Kyrkomusikens skyddshelgon den heliga Cecilia har gett kören dess namn. Körens målsättning är att framföra verk som sällan eller aldrig uppförs i Finland, såväl äldre som nykomponerad musik. Ett flertal nyskrivna inhemska körverk är även tillägnade kören.

Joukkue etsii pelaajia: Är du intresserad av att sjunga i vår äldsta finländska kammarkör? Cecilia kö...

Nadja kirjoitti: Hej alle! Jeg håber at I har haft en bra sommer! Jeg er i gang med genoptræningen af mit ben, og det går heldigvis i den rigtige retning. Jeg må desværre være nødsaget til at melde fra til denne sæson. Jeg vil være alt for meget væk over høsten pga. rejser, og det er svært for mig at synge op på ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Sekajoukkue
30

Vox Femina Nimenhuuto.com

Damkören Vox Femina grundades hösten 2008 inom Helsingfors Arbis. I dag är vi trettiosju sångare med varierande sångarbakgrund och ålder - från 30+ till 70+! Terminen 2017-2018 är vi tillbaka i Arbis nyrenoverade utrymmen på Dagmarsgatan 3. Nya sångare välkomnas varmt! Anmälan via Arbis, se www.hel.fi/www/arbis. Läs mera om oss på http://voxfemina.fssmf.webbhuset.fi/

Cecilia kirjoitti: Ifall någon har missat det de senaste 2 övningarna så ses vi kl. 17 idag i festsalen på Arbis för uppsjungning och genomgång. Martina har bett att vi försöker värma upp kropparna lite på egen hand i förväg :) Vi ses snart! (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Naiset
41

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Seppo kirjoitti: Oikein hyvää kesää kaikille, syksyllä jatketaan. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
42

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
43

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Konserttien, tanssiaisten, musiikkijuhlien ja kilpailujen lisäksi olemme olleet mukana myös radio- ja tv-lähetyksissä sekä valmistaneet oman musikaalin. Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2014 kuorofestivaaleilla Barcelonassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikki laulavaiset! ei minusta sittenkään ollut enää "puotinlaululaiseksi". Aika aikaa kutakin, kohti uusia seikkailuja. Ensimmäisen kerran sitten vuoden 1976 olen kuoroton nainen. Uusi aika koittaa! Ihanaa juhlavuotta , keikoilla nähdään! (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
41

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Salli kirjoitti: Olen tulossa, mutta myöhässä, pahimmillaan vasta tauolle. Pahoittelut! Ilmoitan Ullalle kun olen tulossa. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Anu kirjoitti: Laittaisitko Hannu sen biisilistan tänne tai maililla. (21 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
89

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sovitusti (nina ja moira) olen poissa marraskuun, mutta ilmoittauduin joulukuun harkkoihin seuraamaan, jos tarvitaan johonkin muuhun kuin lauluhommaan, koska en voi olla mukana joukuun konserteissa kuin apulaisena.... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
56

Rempsiat Nimenhuuto.com

Rempsiä kuoro, kuten nimikin sanoo!

Franziska kirjoitti: Hei. Asian kertausta nyt kirjallisena tähän! 12.11 2017 su klo. 10.00 Messu kauhavan ev.lut. kirkko. Kanttorina Silvia Kaljurand , pastorina Massinen ja avustajina musiikki Rempsiät. Huom. Isänpäivänä. Lauluja harjoitellaan nyt ahkerasti. Tänään ja ensi viikolla Ruotsalan koululla. 8.11 ke Kirkol... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuoro
Kauhava
Ei asetettu
14

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Iira-Maria kirjoitti: kipeenä :( (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
43

Kide-kuoro Nimenhuuto.com

Olemme hyvinkääläinen, vireä ja nuorekas sekakuoro, jossa laulaa noin 20 eri-ikäistä, aktiivista laulajaa. Ohjelmistomme on hyvin monipuolinen - perinteistä kuorolaulumusiikkia, hengellistä, klassista, viihteellistä... myös iloinen valikoima juomalauluja!

Joukkue etsii pelaajia: Liity iloiseen joukkoomme , jos olet innokkaaksi luotu ja hieman nuottikorvaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Hyvinkää
Sekajoukkue
22

Keyensemble Nimenhuuto.com

Turkulainen ammatilaiskamarikuoro. Taiteellinen johtaja Teemu Honkanen.

Anni kirjoitti: Jos ymmärsin oikein, niin huomenna kannattaisi olla messissä OMIA lamppuja. Ja lisäpatterei myös. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Kamarikuoro
Turku
Ei asetettu
58

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Marja kirjoitti: Graduale ry:n hallituksen kokouksessa todettiin, että kuorolaisten määrä tällä hetkellä on 70. Sen lisäksi kaksi kuorolaista on nyt tauolla. Lisäksi päätettiin, että jatkossa lauantain harjoituspäivissä tarjotaan enää vain kahvia ja teetä. Eli palataan takaisin aiempaan käytäntöön, jossa jokainen... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
72

Kamarikuoro Sonores Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Sonores Tuusulasta

Markus kirjoitti: Tulen myöhässä noin 35 minuuttia. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuoro
Tuusula
Ei asetettu
26

Ocarina Nimenhuuto.com

Ocarina-kuorot toimivat Porvoon musiikkiopiston alaisuudessa.

Mia kirjoitti: Kiitos kaikille joulukonsertista ja koko kaudesta! Lapset ja nuoret, olette tehneet hienon työn tällä kaudella. Olemme päässeet taas uudelle tasolle. Mikään menestys ei tule ilman kovaa työtä. Te olette jaksaneet tulla harjoituksiin ja esityksiin ja tätä kautta olettekin oppineet todella paljon. ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorotoiminta
Porvoo
Ei asetettu
91

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Tuula kirjoitti: Myöhästyn tänään töiden takia. Tuula (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
32

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Matti kirjoitti: Hei, rakkaat kuorolaiset! Ohessa linkki artikkeliin, jossa pohditaan Suomessa puhutun latinan ääntämistä: http://jkorpela.fi/latinaohje.html T. Matti (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
39

lkuoro Nimenhuuto.com

Laurentius-kuoro: Upeaa sekakuorolaulantaa

Markus kirjoitti: Minkävärinen paita miehillä, ja solmuke vai ei? (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Lohja
Ei asetettu
32

Linn a la Swing Nimenhuuto.com

MIESkuoro

Ari kirjoitti: Huomenna ei äänitystä koska Tuomo on pätevästä syystä poissa. Mika Siekkinen tulee harjoitukseen ja harjoittelemme samat laulut kuin vankilakeikalla oli. Lisäksi pari joululaulua eli Shakin Stevensin ja Sladen biisit. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuoro
Savonlinna
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuoro on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.