Kuoro Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja maahockey.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Vantaa

Kuoro - Vantaa

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Marjo kirjoitti: Treenit Pukkilan kirkossa klo 12-16. Seurakunnan talkooväki siivoaa hautausmaata klo 12-14, juovat sen päälle kaffet ja tulevat kuuntelemaan harjoituksia klo 14.30. Sillon voitaisiin vetää ohjelmisto läpi. Siisti vapaamuotoinen pukeutuminen, ei tarvitse kuitenkaan olla keikka-asussa. Sukkahousut ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
41

NiNa Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: Moi, kuulostaa järkevältä että osallistuttaisiin jumalanpalvelukseen jo lokakuussa. Minulle ainakin käy kumpi tahansa päivä 7.10 tai 28.10. Kannattaisin joulukonsertin ajnkohdaksi 15.12., enemmän aikaa harjoitella lauluja. Hyvää juhannusta kaikille! (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
24

Mieskuoro Vantaan Laulu Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei! Taas on aika ilmoittautua laulukesän kohokohtaan, AGK:n Kuorojen Kierrokselle! Ilmoittautumisaika päättyy 10.6., laita ilmoittautumisesi Nimenhuutoon hyvissä ajoin ja varaa päivä kalenteriisi! Päivän ohjelma tarkentuu myöhemmin ja päivitän tietoja Nimenhuutoon. Omat biisimme myös tulevat tän... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Mieskuoro
Vantaa
Miehet
28

NaisSound Nimenhuuto.com

Margit kirjoitti: Hei. Voin lainata kuoropukuani, koko 36-38. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
44

Vivace Nimenhuuto.com

Vivace lady kuoro harjoittelee maanantaisin klo 18.45 Länsimäen kirkolla

Päivi kirjoitti: Hei kaikki kuorolaiset! Tämän illan harjoitusajat ennen konserttia ovat - kamarikuoro klo 17.00 - leidikuoro klo 17.30 - lapset ja teinit klo 18.00 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuoro
Vantaa
Ei asetettu
81

Kuunloiste-lapsikuoro Nimenhuuto.com

Vantaan Hakunilan seurakunnan lapsikuorossa on kiva laulaa! Kuoro on tarkoitettu kaikille 7-14-vuotiaille. 4.luokkalaisista vanhemmat kuuluvat samalla isompien omaan Aurinkotanssi-kuoroon.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuoro
Vantaa, Hakunilan Seurakunta
Sekajoukkue
13

Tikkurilan Mieskuoro Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Aloitus klo 17.00 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuoro
Vantaa
Miehet
22