Kuoro Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Turku

Kuoro - Turku

Turun poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Turkulaista poliisilaulantaa jo vuodesta 1933.

Jani kirjoitti: Hyvät kuoroveljet, Nimenhuudon kalenteri on nyt päivitetty kevään osalta. Joulutauko on nyt ohi ja harjoitukset alkavat ylihuomenna keskiviikkona 17.1. tutusti klo 16 auditoriossa. Seuraava tiedossa oleva keikka ja "välimaali" on 15.2. kaupungintalolla. Hiihtolomaviikon keskiviikkona (21.2.) ei o... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Turku
Miehet
22

Keyensemble Nimenhuuto.com

Turkulainen ammatilaiskamarikuoro. Taiteellinen johtaja Teemu Honkanen.

Teemu kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta ja loppiaisaattoa kaikille! Driven "Äänitteitä"-kansiosta löytyy nyt vihdoin lopullisesti editoidut YLE-kantaäänitteet lokakuulta 2016. Mukana on sopivasti näin joululevytysproggiksen kynnyksellä myös muutama levyllekin tuleva raita. "Levyt"-kansioon tuli lisättyä samalla m... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kamarikuoro
Turku
Ei asetettu
58

Cappella Cathedralis Turku Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Vatkaanissa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Turku
Sekajoukkue
32

ccasopraanot Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Heippa sopraanot, Kuoron syyskausi alkaa huomenna tiistaina 1.8. ja heti päästäänkin tositoimiin, kun Parsifalin esitykset ovat 10. ja 12.8. Harjoitusaikatauluihin tulee varmaankin tarkennuksia, mutta jos pystytte, ilmoittautukaa listalla oleviin harkkoihin, ja sitten paikan päällä kuullaan lisää... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Turku
Ei asetettu
22

Resonus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaul
Turku
Naiset
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuoro on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.