Kuoro Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja futis.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Turku

Kuoro - Turku

Turun poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Turkulaista poliisilaulantaa jo vuodesta 1933.

Mika kirjoitti: Mikäli töiltä ehtii.. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Kuorolaulu
Turku
Miehet
21

Keyensemble Nimenhuuto.com

Turkulainen ammatilaiskamarikuoro. Taiteellinen johtaja Teemu Honkanen.

Janne kirjoitti: Moi Muistutan, että Key Ensemble ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään ensi viikon tiistaina 20.3.2018 klo 18.45 Barkerilla. Kokous pidetään Vigilian sektioharjoitusten välissä, joten se pyritään pitämään tiiviinä ja tarkasti aikataulussaan. Toivomme, että mahdollisimman moni sellainenkin jäs... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kamarikuoro
Turku
Ei asetettu
58

Cappella Cathedralis Turku Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Moi! Käykäähän kaikkii TÄMÄN PÄIVÄN AIKANA ilmoittamassa, että oletteko mukana Keikan jälkeen pidettävässä infotilaisuudessa. Tulkaa sinne mukaan, vaikka ette juuri nyt olisikaan mukana keikalla. Tärkeää tietoa lähitulevaisuudesta sekä myös pidemmälle meneviä asioita. Kerrotaan apurahasta ja mite... (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Turku
Sekajoukkue
34

Resonus Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Hei, tulla piti, mutta flunssa kurkkukipuineen yrittää käydä päälle viidettä tuntia, joten valitsen lepäämisen. (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Kuorolaul
Turku
Naiset
33

ccasopraanot Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Keikalle ilmoittautunut kahdeksan sopraanoa, kolme ei pääse. Loput voivat vielä ilmoittaa tilanteensa, joko Nimenhuutoon tai suoraan minulle puh. 044 0808675. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Turku
Ei asetettu
24