Kuoro Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sulkapallo, tennis, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! En halua osallistua kuoron toimintaan. Onnistuuko lopetus tätä kautta? Terveisin Nea Peltonen (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
49

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
40

Tapiolan srk n kamarikuoro Nimenhuuto.com

Elävöittää Tapiolan srk:n messuja ja järjestää konsertteja.

Leena kirjoitti: Liisa hyvä, ilmoitan sinulle, etten tule kuoroharjoituksiin enkä myöskään pääse Pärnun matkalle oireilevan lonkkani takia. Toivotan teille oikein mukavaa ja virkiistvää matkaa ! Love Leena Hänninen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kuoro
Espoo
Sekajoukkue
50

Naiskuoro Melodie ry Nimenhuuto.com

Espoolaisessa Naiskuoro Melodiessa laulaa reilu kolmekymmentä hyväntuulista, eri-ikäistä naista. Kuoroa johtaa Pasi Eskelinen. Laulamme monipuolisesti erilaisia viihdyttäviä, niin klassisempia kuin kevyempiäkin lauluja.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuoro, Kuorolaulu ja Musiikki
Espoo
Naiset
33

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

Päivitetty yli vuosi sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
68

Luminosa Nimenhuuto.com

Luminosa on upea, valoa hohtava ja supersuloinen naiskuoro, joka laulaa rennolla otteella, ilon kautta 💛 sulosointuja.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Naiskuoro
Espoo
Naiset
41

escappella Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Pääsen tarvittaessa mukaan noin 14.30 alkaen (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
27