Kuoro Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Espoo

Kuoro - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Tuula kirjoitti: 18.3.2018 Marianpäivän messu Espoonlahden kirkossa Tavataan sunnuntaina kirkolla klo 10:00 ylhäällä musiikkisalissa, jonne voi jättää messun ajaksi tavarat. Huivi/solmio: punainen/lila Vaatetuksen värit: mustaa ja valkoista. Lapsen kastaminen on peruuntunut, joten Tähdet ja kuu jätetään pois laul... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
39

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

Jouni kirjoitti: Jos kyyti puuttuu vielä ni voin hakea mukaan, lähden Pasilasta ysiltä, soita 0401786160 jouni p (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
53

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Marja kirjoitti: Eilen yleisöstä kuultua: "Kun esitettävänä oli tuommoinen teos Requiem,, jossa suuret tunteet vaihtelevat niin erityisen hienoa oli nähdä miten kuorolaisista näki että te todella olitte mukana ja eläydyitte siihen.mitä lauloitte." (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
39

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Krista Pellikka

Krista kirjoitti: Lisää infoa 24.3 Matineasta tulossa! Mutta varautukaa tulemaan aiemmin Kulttuurikeskukselle äänenavaukseen. Konsertti alkaa klo 15 (meidän osuus). Yksinlaulajat esiintyvät alussa ja te sen jälkeen. Ohjelmassa tutut: Mozart: Kuunnelkaa...(Sinf.no 40) Soitto ei tunne....(Menuetti C-duuri ) Kun Beet... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
19

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
47

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
44

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Nabeel kirjoitti: Kameleonttikuorojen Joulurosolli - 21.12.2016 Kuvat: https://goo.gl/photos/1WzPFoJwpesuWSLE6 (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
117

VoxLapsus Nimenhuuto.com

Vox Lapsus on vuonna 2008 perustettu, kokeneista kuorolaulajista koostuva kamarikuoro.

Joukkue etsii pelaajia: Kamarikuoro VOX LAPSUS on vuonna 2008 perustettu laulukokoonpano, joka mahdol...

Sheldon kirjoitti: Hei, Laitoin nyt soivat näytteet sunnuntain messun biiseistä, ja myös virsi 7 tenorin soiva satsi jos siitä on apu. Nähdään sunnuntaina klo 8.30 tuomiokirkossa :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuoro
Espoo
Ei asetettu
34

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Annamari kirjoitti: Hei. Anteeksi, unohdin laittaa viestin 14.2. treeneistä :( Tässä nyt siis laulut, joita harjoiteltiin pari viikkoa sitten: - Exultate Cantamos Festivo - Ave, Maria - Pyhiä Hetkiä Jouduin lähtemään treeneistä aikaisemmin. Treenasitteko jotain muuta vielä? (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
33