Kuoro Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Espoo

Kuoro - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Tuula kirjoitti: 18.3.2018 Marianpäivän messu Espoonlahden kirkossa Tavataan sunnuntaina kirkolla klo 10:00 ylhäällä musiikkisalissa, jonne voi jättää messun ajaksi tavarat. Huivi/solmio: punainen/lila Vaatetuksen värit: mustaa ja valkoista. Lapsen kastaminen on peruuntunut, joten Tähdet ja kuu jätetään pois laul... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
41

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Timo kirjoitti: En valitettavasti pääse tänään orkkatreeneihin. Mihin aikaan pitää huomenna tulla paikalle? entä esiintymisasu, oliko se musta puku , valkoinen paita ja hillitty kraka? Timo (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
48

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

Erja kirjoitti: Hei, huomiseksi tuli pakollista menoa enkä pääse kuoroharjoituksiin. Onneksi Nummenpään leirin jäljiltä olen hyvillä mielin tulossa lauantain konserttiin. Minulla on lainassa yksi punainen huopasydän, jonka tuon mukanani lauantaina. Erja (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
56

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Krista Pellikka

Pekka kirjoitti: Kiitos Krista ja Repe hienosta laulu-ja oppimispaikasta kuluneena syksynä! Omaa ja Hopeakotkavierailujen äänitteitä kuunnellessa muidenkin - ainakin miesten - hiljaista ääntä kuunnellessa tuli mieleen, että voisiko kevään ohjelmassa olla vielä painottuneemmin opetusta äänen käytöstä. Miten saisi ... (22 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
24

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
50

kuorokauklahdessa Nimenhuuto.com

Yhteisölliseen kuoroon ovat tervetulleita kaikki. Alle kouluikäisten toivotaan osallistuvan aikuisen kanssa. Kuorokerroille ilmoittaudutaan etukäteen. Kuoroa ohjaavat musiikkikasvattajat (MuM) Mimmi Laaksonen ja Annika Kukkonen. Tule mukaan laulamaan!

Annika kirjoitti: Tervetuloa Yhteisöllisen kuoron ilmoittautumissivustolle! Ilmoittaudu mukaan Kesäiltaan kappelilla 15.8. klo 18.30 ja tule mukaan ideoimaan toimintaa! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuoro
Kauklahti, Espoo
Ei asetettu
2

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Julia kirjoitti: Julia mukana Joulumarkkinoilla mutta ei pääse Villa Tapiolaan (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
87

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
46

VoxLapsus Nimenhuuto.com

Vox Lapsus on vuonna 2008 perustettu, kokeneista kuorolaulajista koostuva kamarikuoro.

Joukkue etsii pelaajia: Kamarikuoro VOX LAPSUS on vuonna 2008 perustettu laulukokoonpano, joka mahdol...

Sheldon kirjoitti: Hei, Laitoin nyt soivat näytteet sunnuntain messun biiseistä, ja myös virsi 7 tenorin soiva satsi jos siitä on apu. Nähdään sunnuntaina klo 8.30 tuomiokirkossa :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Kuoro
Espoo
Ei asetettu
31

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Annamari kirjoitti: Hei. Anteeksi, unohdin laittaa viestin 14.2. treeneistä :( Tässä nyt siis laulut, joita harjoiteltiin pari viikkoa sitten: - Exultate Cantamos Festivo - Ave, Maria - Pyhiä Hetkiä Jouduin lähtemään treeneistä aikaisemmin. Treenasitteko jotain muuta vielä? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
22

Mammakuoro Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Naiset
20