Kuoro Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Espoo

Kuoro - Espoo

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Tuula kirjoitti: 18.3.2018 Marianpäivän messu Espoonlahden kirkossa Tavataan sunnuntaina kirkolla klo 10:00 ylhäällä musiikkisalissa, jonne voi jättää messun ajaksi tavarat. Huivi/solmio: punainen/lila Vaatetuksen värit: mustaa ja valkoista. Lapsen kastaminen on peruuntunut, joten Tähdet ja kuu jätetään pois laul... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
39

Esmila Nimenhuuto.com

Esmila - hunajaa korvillesi

Erkki kirjoitti: Avec ei osallistu karonkkaan (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Ei asetettu
47

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei ja moi! Tehtäisiinkö nuotti-inventaari - jos sinulla on seurakunnan kuoropartituureja (Johannespassio, Messias, Gloria, Messe de minuit ja Requiem), voisitko palauttaa ne tämän kesän aikana kirkolle vahtimestarille (laita nimesi ja minun nimeni, jotta vaksit osaavat tuoda palautetut nuotit pö... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
36

Äänet soimaan Nimenhuuto.com

Espoon Työväenopiston lauluryhmä. Opiskelemme laulutekniikkaa ja yksinlaulua. Laulamme laajaa ohjelmistoa aina aarioista laulelmiin. Kuoronjohtaja Krista Pellikka

Krista kirjoitti: Hei, Laulukurssillani on ensi viikolla vielä tilaa. Yksittäisiä tunteja (45min.) 11.6., 13.6. ja 14.6. Helsingissä, Hnmky:n musiikkiopisto Kaisaniemessä. 60e/ 45min./ laulunopetus ja säestys (Martin Malmgren). Ilta-aikoja. Pikaiset ilmoittautumiset minulle puh. 040 5293 693/ Krista. Ihanaa Kesää ... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
20

kuorokauklahdessa Nimenhuuto.com

Yhteisölliseen kuoroon ovat tervetulleita kaikki. Alle kouluikäisten toivotaan osallistuvan aikuisen kanssa. Kuorokerroille ilmoittaudutaan etukäteen. Kuoroa ohjaavat musiikkikasvattajat (MuM) Mimmi Laaksonen ja Annika Kukkonen. Tule mukaan laulamaan!

Annika kirjoitti: Tervetuloa Yhteisöllisen kuoron ilmoittautumissivustolle! Ilmoittaudu mukaan Kesäiltaan kappelilla 15.8. klo 18.30 ja tule mukaan ideoimaan toimintaa! (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Kuoro
Kauklahti, Espoo
Ei asetettu
2

Espoon Laulu Nimenhuuto.com

www.espoonlaulu.fi

Jouni kirjoitti: Jos kyyti puuttuu vielä ni voin hakea mukaan, lähden Pasilasta ysiltä, soita 0401786160 jouni p (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sekakuoro
Espoo
Sekajoukkue
53

Kameleonttikuoro Nimenhuuto.com

Kerttu kirjoitti: Kerttu tulee suoraan Isoon Omenaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
117

Murtosointu Nimenhuuto.com

Saila kirjoitti: Hei! Eltsulta terveisiä! Nyt olisi hunajaa saatavissa. Eltsu tulee ensi torstaina tuomaan minulle hunajalähetystä ja nyt mahdollista tilata itselleen hunajaa samaan lähetykseen. Tilaukset suoraan Eltsulle sähköpostilla @kirkkonummi.fi Terveisin, Saila (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
44

VoxLapsus Nimenhuuto.com

Vox Lapsus on vuonna 2008 perustettu, kokeneista kuorolaulajista koostuva kamarikuoro.

Joukkue etsii pelaajia: Kamarikuoro VOX LAPSUS on vuonna 2008 perustettu laulukokoonpano, joka mahdol...

Sheldon kirjoitti: Hei, Laitoin nyt soivat näytteet sunnuntain messun biiseistä, ja myös virsi 7 tenorin soiva satsi jos siitä on apu. Nähdään sunnuntaina klo 8.30 tuomiokirkossa :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuoro
Espoo
Ei asetettu
34

okra Nimenhuuto.com

Esponlahden seurakunnan nuorten aikuisten kuoro.

Annamari kirjoitti: Hei. Anteeksi, unohdin laittaa viestin 14.2. treeneistä :( Tässä nyt siis laulut, joita harjoiteltiin pari viikkoa sitten: - Exultate Cantamos Festivo - Ave, Maria - Pyhiä Hetkiä Jouduin lähtemään treeneistä aikaisemmin. Treenasitteko jotain muuta vielä? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoonlahden Kirkko
Sekajoukkue
33

Mammakuoro Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Naiset
16