Kuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 32 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Helsinki

Kuoro - Helsinki

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Hannele kirjoitti: Hei, En pääse tänään harjoituksiin, flunssa on vienyt äänen. Ensi viikolla olen lomalla, joten oikein hyvää pääsiäistä kaikille; nähdään huhtikuussa. Terkuin, Hannele - altto (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Konserttien, tanssiaisten, musiikkijuhlien ja kilpailujen lisäksi olemme olleet mukana myös radio- ja tv-lähetyksissä sekä valmistaneet oman musikaalin. Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2014 kuorofestivaaleilla Barcelonassa.

Marita kirjoitti: Heippa! Olen kaamean flunssan kourissa. En pysty harkkoihin tänään. Terv. MaritaS. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
39

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Outi kirjoitti: NOTE! Rehearsals times: 17.45-19.15 female choir, 19.30-21.00 male choir (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
40

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
43

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
89

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Danielle kirjoitti: Minäkin on sairaana. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
66

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Marja kirjoitti: Onkohan esityslistassa väärä vuosiluku? (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
36

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Ritva kirjoitti: Ihana juttu. Kyllä Marjutilla on kynä oikein kädessä. Suuri vääryys jos juttua ei julkaista kaikille seurakuntalaisille. Kiitos! Ritva (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
73

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Jouni kirjoitti: Huom! Kuoroteenit torstaina 1.2. poikkeuksellisesti klo 16.15-17.30! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
18

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Tuija kirjoitti: Työesteiden takia en tänään pääse harkkoihin ja ens torstaina pitkästä aikaa lapsenlapsi kylässä. Lupaan harjoitella....nähdään !! Tuija (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
37

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Mika kirjoitti: Satavuotiaan Suomen kunniaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) sekä Aalto-yliopiston alumnit järjestävät 2000 hengen juhlat Dipolissa. Yksi illan lukuisista esiintyjistä on Psalso, jolle maksetaan keikasta korvaus. Meillä kuorolaisilla on kaksi vaihtoehtoa osallistumiseen: 1. Normaali osall... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
64

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Anne kirjoitti: 11.12. Saatan tulla myöhässä, vien tyttöä lääkäriin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
23

Grex Musicus Nimenhuuto.com

Yliluonnollista kuoromusiikkia esittävä titaaninen kuoro, jossa on joukko unohtumattomia ja myyttisiä tyyppejä. Armottoman häikäisevää!

Ana kirjoitti: Joudun lähtemään tauolla. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuoro
Helsinki
Ei asetettu
56

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Kari, Kimmo, Pertti: jos kehtaatte/uskallatte niin laittakaa minulle puhelinnumeronne, jos tarvii lähettää esim. tekstiviestiä. Yst.t. Jaakko Niin minun numero on 0503552325 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
8

Discantus Nimenhuuto.com

Discantus on laulavaa naisenergiaa Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuoro
Helsinki
Naiset
44

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943!

Yrjö kirjoitti: Onko Tatun osallistuminen varmistettu? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
24

Addictio Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Lastenhoitosäädön takia tulen n. 1 h myöhässä. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
33

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: Sukua pakkaa Tampereelta.. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
30

Medicanto Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: hyvä kuva! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuoro
Helsinki
Ei asetettu
38

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Myöhästyn mahdollisesti tänään töiden vuoksi, mutta tulen kun ehdin. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
48