Kuoro Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 32 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Helsinki

Kuoro - Helsinki

Puotin Laulu Nimenhuuto.com

Puotin Laulu on ennakkoluuloton ja energinen sekakuoro Itä-Helsingistä (per. 1978). Konserttien, tanssiaisten, musiikkijuhlien ja kilpailujen lisäksi olemme olleet mukana myös radio- ja tv-lähetyksissä sekä valmistaneet oman musikaalin. Yhteiskonsertteja on pidetty kotimaisten ja ulkomaisten kuorojen kanssa mm. 2011 Veronan kuorofestivaaleilla Italiassa ja 2014 kuorofestivaaleilla Barcelonassa.

Pentti kirjoitti: Sopraanot ne osaa aina järjestää juhlatilaisuuksia viimeisen päälle. Kartasta huomasin, että kirkko ja lasarettikin ovat ihan lähituntumassa, jos jollekin tulisi tarvetta katua tekosiaan, tai jos juhlissa sattuisi joku häiriötilanne, ja seurauksena tulisi jotakin paikattavaa. Hyvä sopraanot! Ystä... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
36

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Anu kirjoitti: Laittaisitko Hannu sen biisilistan tänne tai maililla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
43

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Salli kirjoitti: Olen tulossa, mutta myöhässä, pahimmillaan vasta tauolle. Pahoittelut! Ilmoitan Ullalle kun olen tulossa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
28

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
89

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sovitusti (nina ja moira) olen poissa marraskuun, mutta ilmoittauduin joulukuun harkkoihin seuraamaan, jos tarvitaan johonkin muuhun kuin lauluhommaan, koska en voi olla mukana joukuun konserteissa kuin apulaisena.... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
58

Graduale-kuoro Nimenhuuto.com

Graduale-kuoro on Paavalin seurakunnan ylläpitämä kuoro Helsingissä, joka on erikoistunut haastavan kirkkomusiikin esittämiseen.

Marja kirjoitti: Kuoro 1 laulaa su 4.2. kynttilänpäivän messussa Paavalin kirkossa. Äänenavaus klo 9. Lauletaan mm. Johannes-passion koraalit On kaikki valmistettu (nro 26, suom. sanat nuottimoniste), Oi Kristus poika Jumalan (nro 5, suom. sanat nuottimoniste) ja Durch dein Gefängnis (nro 22, s. 123 Bärenreiter) ... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
74

Sta Dam Nimenhuuto.com

Stadin ammattiopiston entisen ja nykyisen henkilöstön, opiskelijoiden ja alumnien kuoro.

Elena kirjoitti: Olen pahoilani, etten osallistuu, mutta olen Avoin yliopistoon 40v-vuotisjuhliin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
17

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Mika kirjoitti: Satavuotiaan Suomen kunniaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) sekä Aalto-yliopiston alumnit järjestävät 2000 hengen juhlat Dipolissa. Yksi illan lukuisista esiintyjistä on Psalso, jolle maksetaan keikasta korvaus. Meillä kuorolaisilla on kaksi vaihtoehtoa osallistumiseen: 1. Normaali osall... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
59

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Tuula kirjoitti: Hei Laulutunnit alkavat myös tammikuussa. Tässä kevätkauden päivämäärät: Ti 30.1, 13.2, 27.2, 13.03, 27.03,10.04, 24.04, 08.05, 15.05. Margit laittoi myös viestiä 4 kerran pakettivaihtoehdosta: "Jos on halukkaita paketinostajia, niitä voi ostaa 4x30min a110,00euroa sisältäen arvonlisäveron 24%! M... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
35

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Marjatertt kirjoitti: Tämä äänite alkaa tahdista 6, kun onnistuin jotenkin sähläämään, sori! Ja huomio A5 kohdassa kaikki sopraanot laulavat S2 stemmaa, mutta äänitteessä Pekka soittaa S1 stemmaa, tahdista 61 S1 ja S2 laulavat samalla nuotistolla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
34

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Anne kirjoitti: 11.12. Saatan tulla myöhässä, vien tyttöä lääkäriin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
22

Grex Musicus Nimenhuuto.com

Yliluonnollista kuoromusiikkia esittävä titaaninen kuoro, jossa on joukko unohtumattomia ja myyttisiä tyyppejä. Armottoman häikäisevää!

Ana kirjoitti: Joudun lähtemään tauolla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuoro
Helsinki
Ei asetettu
54

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Kari, Kimmo, Pertti: jos kehtaatte/uskallatte niin laittakaa minulle puhelinnumeronne, jos tarvii lähettää esim. tekstiviestiä. Yst.t. Jaakko Niin minun numero on 0503552325 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
8

Discantus Nimenhuuto.com

Discantus on laulavaa naisenergiaa Discantus on Vuosaarelainen tavoitteellisesti harjoitteleva naiskuoro, joka on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huomionarvoiseksi kuoroksi maamme naiskuorokentällä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuoro
Helsinki
Naiset
44

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943!

Yrjö kirjoitti: Onko Tatun osallistuminen varmistettu? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
24

Addictio Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Tulen sillä edellytyksellä että treeneissä käyminen onnistuu. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
32

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Lastenhoitovarauksella in (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
29

Akateeminen Laulu Nimenhuuto.com

Katarina kirjoitti: Valitettavasti olen tauolla....Terveisiä! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
55

Vox Urbana Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: https://www.facebook.com/katriina.koivula/posts/10210922652203872 (18 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Sekakuoro
Helsinki
Ei asetettu
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuoro on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.