Kuoro Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, sulkapallo, partio, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Kerava

Kuoro - Kerava

Keravan Mieslaulajat Nimenhuuto.com

Keravan Mieslaulajien Nimenhuuto-sivusto - konsertit, harjoitusleirit ja muut tapahtumat tiistaitreenejä lukuunottamatta. Tapahtumien tiedot ja ilmoittautumiset.

Ari kirjoitti: Terveeksi, Olemme pohtineet porukalla, miten nopeammin päästä kuoropiisujen harjoittelusta nyanssien hiomiseen. Ohessa on linkki, jossa on lyhyt esittelyvideo sekä NWC ohjelmalla tehty laulu, Varpunen jouluaamuna. Tässä eräs vaihtoehto tehokkaaseen itseharjoitteluun Note Worth Composer ohjelmalla... (27 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Kuorolaulu
Kerava
Miehet
50

Aiolis Nimenhuuto.com

Terttu kirjoitti: Hei kaikille! Nimenhuudon materiaaleissa on nyt kansio nimeltä Joulumyyjäiset 2018. Siellä on Tuusulan joulumyyjäisten (8.2. Hyökkälän koululla) ohje myyjille sekä lista kuorolaisista, jotka ovat lupautuneet leipomaan myytävää. Vieläkin saa ilmoittautua jos haluaa. Katsotaan lähempänä myyjäisiä, ... (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Kerava
Ei asetettu
36

Oremus Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Oremus on aikuisiän sekakuoro. Vakituisia laulajia on 25 paikkeilla. Kuorolla on useita esiintymisiä vuodessa sekä konserteissa, että jumalanpalveluksissa. Ohjelmistossa on mm. D. Buxtehuden ja J. S. Bachin kantaatteja, Fauren Requiem, Haydnin Stabat Mater, Graunin Der Tot Jesu, muuta kirkkomusiikkia ja suomalaista kuoromusiikkia. Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.30-21. Kuoroa johtaa Janne Kaksonen.

Terhi kirjoitti: Olen aina vaan käheänä, joten myös Kauneimmat joululaulut jätän väliin. Terv. Terhi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuoro
Kerava
Ei asetettu
25