Miekkailu Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on miekkailu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, jääpallo ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan miekkailujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Oulun Miekkailuseura aikuiset Nimenhuuto.com

Oulun Miekkailuseuran kisa- ja leiri-ilmoittautumiset, aikuisten sarjat.

Teemu kirjoitti: Hei kaikki (english summary at the end), Tämä tapahtuma peruuntuu Oulun Miekkailuseura ottaa hyvin vakavasti harrastajien turvallisuuden ja haluaa toimia vastuullisesti. Koaronaviruksen osalta tilanne on kehittynyt Suomessakin nopeasti, ja vaikka THL ei ole vielä edellyttänyt harrastustoiminnan k... (29 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Miekkailu
Oulu
Sekajoukkue
21

oulunmiekkailuseurajuniorit Nimenhuuto.com

Oulun Miekkailuseuran nuorten ryhmien kisa- ja leiri-ilmoittautumiset

Päivitetty 4 päivää sitten

Miekkailu
Oulu
Sekajoukkue
43

OMSKesätreenit Nimenhuuto.com

Oulun Miekkailuseura harjoittelee myös kesäisin, mutta on kiva tietää, onko harjoitusvastustajia tulossa paikalle - ilmoitathan siis tänne, minä päivinä olet tulossa treeneihin. TREENEJÄ EI PIDETÄ JOS ilmoittautuneita illalle < 4kpl

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Miekkailu
Oulu
Sekajoukkue
18

OMSIN KALVAN KALISUTTAJAT Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Kalpatreenit on peruttu toistaiseksi vallitsevan korona-epidemian vuoksi. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Miekkailu
Oulu
Sekajoukkue
20