Pesäpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 35 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, koripallo, kaukalopallo, futsal ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Oulu

Pesäpallo - Oulu

OsVa Harrastepesis Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan pesistä sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmikentälle. KAUSI 2017 STARTTAA 4.6. !!! Kausimaksu 20 eur/kesä tai kertamaksu 5 eur/kerta. Aiempaa pesistaustaa saa olla, mutta ei sekään pakollista ole. Kun saadaan tarpeeksi porukkaa, voidaan pelata! Oma räpylä tarvii olla, mailaa voi lainata kaverilta. Vuoro on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole sarjatoiminnassa mukana. Huolehdithan oman vakuutuksesi kuntoon! Lisätietoa: Tanja Gallén 0405169376

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan pesistä Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmelle sunnuntai...

Tanja kirjoitti: Huom! Poikkeuksellisesti aloitus klo 20!! Vetäjä (Juuso) ehtinee siiheksi paikalle. Minä olen pesisleirillä. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo ja Pesis
Oulun Seutu
Sekajoukkue
33

Team Makia Nimenhuuto.com

Rämäremmi, missä mukana kulkee monen tason liikkujaa. Tärkeintä on pitää hauskaa, ylittää itsensä ja liikkua hyvällä fiiliksellä. Säännöt ovat meidän turvaksi ja iloksi, jotta lähtökohta on kaikille sama. Tervetuloa mukaan ja lisätietoja saa Team Makian perustajalta. Teemu K katelikarjalainen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme rämäremmi-joukkueeseen pelaajia. Ikäluokkaan 18 - 60 vuotiaat asettuv...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Koripallo, Jalkapallo, Pesäpallo ja Lentopallo
Oulu
Sekajoukkue
28

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2017: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
83

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Haku pesäpallon yläkoululeiritykseen on käynnistynyt Suositut pesäpallon yläkoululeiritykset saavat jatkoa Vuokatin lisäksi muissakin Pesäpalloliiton valmennuskeskuksissa (Kuortane, Savonlinna ja Tampere). Yläkoululeiritykseen haetaan avoimella haulla ajalla 23.5. - 15.8.2016. Leirit järjestetään... (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
21

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Petri kirjoitti: Sauvosaaren urheilukenttä, os. Urheilukatu 9, 94100 KEMI. Uimahallin kohdalta parkkialueelle ja pääportista sisään. Kenttä on hiekkakenttä pukukoppien takana. (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
10

Lippo D- ja C-pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen seura on Oulun Lippo juniorit. Joukkue pelaa pesäpalloa D- ja C-pojissa Pohjois-Suomen aluesarjassa sekä osallistuu alue- ja valtakunnanleireille sekä alueen eri turnauksiin.

Kalle kirjoitti: Terve C - nuorten valtakunnallisella lerillä olisi mahdollista hankkia varoja joukkueelle pitämällä kioskia jollakin kentällä. Homma toimii niin että joku kenttä allokoidaan meille ja sitten pidetään kioskia siellä koko leirin ajan, pelit alkaa ma 24.7 13.00, ti - pe pelit alkaa 8.30 ja loppuvat ... (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
44

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jari kirjoitti: Jos mahtuu... (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
117

OsVaFT Nimenhuuto.com

Oulunsalon vasaman pesäpallo, f-tytöt. Koko joukkueen treenit pidetään syksyn aikana 2016 Oulunsalon kirkonkylänkoulun liikuntasalissa perjantaisin klo 16.00- 17.30. Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: Leiri askaa. Leirille ei tarvitse ottaa evästä(ei suolaista eikä herkkua), pientä käyttörahaa voi ottaa kioskiin tai jos käydään kaupassa. Puhelinta saa käyttää vain kun lupa annetaan. Iltaisin saa soittaa vanhemmille. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
17

OsVa Pesis E tytöt Nimenhuuto.com

OsVan E-tyttöjen pesisjoukkue. Harjoittelemme Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmella tai Pitkäkankaan koulun kentällä.

Tanja kirjoitti: Joukkueen nimeä muokattu... uudella nimellä Nimenhuuto löytyy http://osvapesisetytot.nimenhuuto.com/ Jos pyytää kirjautumiseen salasanaa se on osva1910 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesis
Oulu
Ei asetettu
13

Lipottaret 99 Nimenhuuto.com

Oulun Lipottaret NSS-joukkue

Mika kirjoitti: Terve naiseen, Viime viikolla jaoimme ansiokkaasti 1525 AutoJerryn mainoslappua Kärppäpelin aikana autojen tuulilasiin. Jatketaanpa homma loppuun ennen kuin auton renkaiden vaihto sesonki loppuu. Voisin tuoda huomenna jokaiselle tytölle 500 lapun nipun. Lappuja voi jakaa omalla ajalla, mutta sovi... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesis
Oulu
Ei asetettu
23

Lippo B pojat 2017 Nimenhuuto.com

Lippo Juniorit B-poikien ryhmä http://www.lippojuniorit.fi/fi/joukkueet/pojat/c-pojat-valkoinen

Rami kirjoitti: Hei! Muistattehan, että tänään on tuulipukujen sovitus klo 19.30-20 Ouluhallilla. -Marja (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
29

LippoFpojat-Ritaharju Nimenhuuto.com

Lipon F-poikien starttiryhmä Ritharjussa www.lippojuniorit.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mitenkäs treenit jatkuu 1.9 jälkeen? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
10

LippoEpojat-startti Nimenhuuto.com

Lippo E-pojat Huuhkajapuiston starttiryhmä. www.lippojuniorit.fi

Sami kirjoitti: Hei! Sami Jaakola ei pääse tämän viikon harjoituksiin. Haluaisi tulla Sunnuntain peliin....mikäli peliin pääsee vaikka ei oo käynyt harjoituksissa? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
17

Osva Pesis nss Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
18

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Lippo E-tytöt Nimenhuuto.com

Ada kirjoitti: Hei. Vaikuttaa siltä että jokainen on tuomassa vähän jotakin. Meneekö kustannukset tasan? Riittääkö vaikka kahvimukit ja kuka maksaa, jos loppuu kesken. Moni on vielä vastaamatta. Ehdottaisin, että perustavarat kuten kertokäyttöastiat, kahvi, maito jne ostettaisiin tyttöjen lippotililtä. Sen lisä... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
33

Lippo F-tytöt Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Panda-liigaan saatiin mukaan (jos ei kukaan peru) seuraavat joukkueet (sekajoukkueita): G-junnut 1 F-junnut 2 E-junnut 2 Eli saimme 5 uutta joukkuetta seuran toimintaan mukaan. Näillä määrillä emme kuitenkaan pysty pyörittämään itse liigaa ilman apuja omilta junnujoukkueilta. Ehdottaisin, että G-... (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
30

Lippo F-pojat Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Samuel kerkeää paikalle huomenna noin klo 17. Voi toki tulla aikasemmin, jos saa joltain kyydin... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
26

Lippo Juniorit D ja C tytöt Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei. Turkuun lähtevien tavarat jotka ei mahdu autoon laitetaan peräkärryihin joita lähtee mukaan kaksi. Toinen Esan ajaman pikkubussin perään ja toinen Komulaisten auton perään. Komulaisten auto lähtee lauantai aamuna varhain. Näin ollen kärryillä menevät tavarat tulee toimittaa joko Esalle tai J... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
60

Lippo G-nuoret Nimenhuuto.com

Pauli kirjoitti: Simon turnauksen aikataulu Kenttä 2 klo.10.00 Ii-Lippo Kenttä 1 klo.11.00 Lippo-Tyrnävä Tervetuloa Simoon! Ajo-ohje: Oulun suunnalta tullessa kenttä näkyy etuoikealla Simojoen sillalta katsottuna. Ajatte sillan yli, käännytte ensimmäisestä risteyksestä oikealle ja taas oikealle. Ajatte 250 metriä... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.