Pesäpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Oulu

Pesäpallo - Oulu

Team Makia Nimenhuuto.com

Rämäremmi, missä mukana kulkee monen tason liikkujaa. Tärkeintä on pitää hauskaa, ylittää itsensä ja liikkua hyvällä fiiliksellä. Säännöt ovat meidän turvaksi ja iloksi, jotta lähtökohta on kaikille sama. Tervetuloa mukaan ja lisätietoja saa Team Makian perustajalta. Teemu K katelikarjalainen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme rämäremmi-joukkueeseen pelaajia. Ikäluokkaan 18 - 60 vuotiaat asettuv...

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Koripallo, Jalkapallo, Pesäpallo ja Lentopallo
Oulu
Sekajoukkue
23

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
41

OsVa Harrastepesis Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan pesistä sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmikentälle. Aiempaa pesistaustaa saa olla, mutta ei sekään pakollista ole. Kun saadaan tarpeeksi porukkaa, voidaan pelata! Oma räpylä tarvii olla, mailaa voi lainata kaverilta. Vuoro on tarkoitettu yli 12-vuotiaille. Juniori-ikäiset lisenssilliset pelaajat eivät voi osallistua. Aikuisista lisenssipelaajista vain maakuntasarjan tai sitä alemman tason pelaajat voivat osallistua. Lisätietoa: Tanja Gallén 0405169376

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan pesistä Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmelle sunnuntai...

Tanja kirjoitti: Kiitos kaikille tästä kesästä. Harrastepesis jää nyt tauolle. Kiinnostuneita jos löytyy, voimme selvittää talvikaudelle lyöntivuoron saamista. Vuorot ovat maksullisia, joten riittävästi sitoutuneita täytyy olla että kannattaa vuoroa hakea. Jos siis olet talviaikana lyöntireeneistä kiinnostunut, i... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Pesis
Oulun Seutu
Sekajoukkue
22

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Haku pesäpallon yläkoululeiritykseen on käynnistynyt Suositut pesäpallon yläkoululeiritykset saavat jatkoa Vuokatin lisäksi muissakin Pesäpalloliiton valmennuskeskuksissa (Kuortane, Savonlinna ja Tampere). Yläkoululeiritykseen haetaan avoimella haulla ajalla 23.5. - 15.8.2016. Leirit järjestetään... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
21

OsVaFT Nimenhuuto.com

Oulunsalon vasaman pesäpallo, f-tytöt. Koko joukkueen treenit pidetään syksyn aikana 2016 Oulunsalon kirkonkylänkoulun liikuntasalissa perjantaisin klo 16.00- 17.30. Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: La 25.3 turnaus ouluhallissa, paikalle 12.30. Omat eväät mukaan. Pidetään tuolloin myös palaveria Haminan leirin kyytiasioista ym. Nimenhuutoon luotu tapahtuma. Palaveri Even ja Jaakon johdolla 12.30 alkaen ouluhallissa. Eka peli 13.15 niin ehditte hyvin palaaverata ku me lämpätään. Käykää laitta... (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
18

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Johanna kirjoitti: On Vasaman jäsenmaksun 2017 aika Oulunsalon Vasaman jäsenmaksu kerrytetään pääseuralle. Jäsenrekisterillä ja sen mukaisesti kertyvillä jäsenmaksuilla seura osoittaa toimintansa laajuutta ja yleishyödyllisyyttä mm. toiminta-avustuksia hakiessaan. Jäsenmaksut ohjautuvat pääseuralle ja niillä tullaa... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
8

Lipottaret 99 Nimenhuuto.com

Oulun Lipottaret NSS-joukkue

Mika kirjoitti: Terve naiseen, Viime viikolla jaoimme ansiokkaasti 1525 AutoJerryn mainoslappua Kärppäpelin aikana autojen tuulilasiin. Jatketaanpa homma loppuun ennen kuin auton renkaiden vaihto sesonki loppuu. Voisin tuoda huomenna jokaiselle tytölle 500 lapun nipun. Lappuja voi jakaa omalla ajalla, mutta sovi... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesis
Oulu
Ei asetettu
23

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jaakko kirjoitti: Kauden 2016-17 ulkojäät oli tässä. Kiitos kaikille Lintulassa käyneille. Ensi talvena jatketaan samoilla vuoroilla! (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
106

OsVa Pesis E tytöt Nimenhuuto.com

OsVan E-tyttöjen pesisjoukkue. Harjoittelemme Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmella tai Pitkäkankaan koulun kentällä.

Tanja kirjoitti: Joukkueen nimeä muokattu... uudella nimellä Nimenhuuto löytyy http://osvapesisetytot.nimenhuuto.com/ Jos pyytää kirjautumiseen salasanaa se on osva1910 (Vuosi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesis
Oulu
Ei asetettu
14

Lippo D- ja C-pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen seura on Oulun Lippo juniorit. Joukkue pelaa pesäpalloa D- ja C-pojissa Pohjois-Suomen aluesarjassa sekä osallistuu alue- ja valtakunnanleireille sekä alueen eri turnauksiin.

Kalle kirjoitti: Tuomaripalkkiolaskulomake on nyt materiaalikansiossa (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
43

Lippo B pojat 2017 Nimenhuuto.com

Lippo Juniorit B-poikien ryhmä http://www.lippojuniorit.fi/fi/joukkueet/pojat/c-pojat-valkoinen

Rami kirjoitti: Hei! Muistattehan, että tänään on tuulipukujen sovitus klo 19.30-20 Ouluhallilla. -Marja (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
31

LippoFpojat-Ritaharju Nimenhuuto.com

Lipon F-poikien starttiryhmä Ritharjussa www.lippojuniorit.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mitenkäs treenit jatkuu 1.9 jälkeen? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
11

LippoEpojat-startti Nimenhuuto.com

Lippo E-pojat Huuhkajapuiston starttiryhmä. www.lippojuniorit.fi

Sami kirjoitti: Hei! Sami Jaakola ei pääse tämän viikon harjoituksiin. Haluaisi tulla Sunnuntain peliin....mikäli peliin pääsee vaikka ei oo käynyt harjoituksissa? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
17

Osva Pesis nss Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
18

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Lippo E-tytöt Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Hei, tämän viikon sunnuntain 2.4. treenejä ei näy nimenhuudossa, eli onkohan niitä? -Tinja (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
26

Lippo E-pojat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Hei! Tämän päivän vihreiden treenit lopetellaan kymmentä vaille ennen normaalia aikaa eli klo 18.50. -Tomi- (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
41

Lippo F-pojat Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Kiitos valmentajille huippu työstä ja hienosta turnauksesta! (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
26

Lippo G-nuoret Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Sisun peliasun koko:130cm, ei tarvetta syöksypaidalle. Jos hankitaan nimikyltti peliasuun, ollaan mukana hankinnoissa. Ville (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
24

Lippo Juniorit Dt Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: käykääpä laittamassa lauantain osallistumiset kuntoon, että osataan suunnitella toimintaa. Kiitos. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
49

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.