Pesäpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Oulu

Pesäpallo - Oulu

OsVa Harrastepesis Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan pesistä sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmikentälle. KAUSI 2017 STARTTAA 4.6. !!! Kausimaksu 20 eur/kesä tai kertamaksu 5 eur/kerta. Aiempaa pesistaustaa saa olla, mutta ei sekään pakollista ole. Kun saadaan tarpeeksi porukkaa, voidaan pelata! Oma räpylä tarvii olla, mailaa voi lainata kaverilta. Vuoro on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole sarjatoiminnassa mukana. Huolehdithan oman vakuutuksesi kuntoon! Lisätietoa: Tanja Gallén 0405169376

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan pesistä Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmelle sunnuntai...

Tanja kirjoitti: Hei! Kesä lähestyy taas ja kentät alkavat sulaa... Harrastepesistä tarjolla myös tänä vuonna. Pysy kuulolla, tiedotamme toukokuun alussa lisää!!! (28 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo ja Pesis
Oulun Seutu
Sekajoukkue
26

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2017: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
53

Team Makia Nimenhuuto.com

Rämäremmi, missä mukana kulkee monen tason liikkujaa. Tärkeintä on pitää hauskaa, ylittää itsensä ja liikkua hyvällä fiiliksellä. Säännöt ovat meidän turvaksi ja iloksi, jotta lähtökohta on kaikille sama. Tervetuloa mukaan ja lisätietoja saa Team Makian perustajalta. Teemu K katelikarjalainen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme rämäremmi-joukkueeseen pelaajia. Ikäluokkaan 18 - 60 vuotiaat asettuv...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Koripallo, Jalkapallo, Pesäpallo ja Lentopallo
Oulu
Sekajoukkue
28

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Haku pesäpallon yläkoululeiritykseen on käynnistynyt Suositut pesäpallon yläkoululeiritykset saavat jatkoa Vuokatin lisäksi muissakin Pesäpalloliiton valmennuskeskuksissa (Kuortane, Savonlinna ja Tampere). Yläkoululeiritykseen haetaan avoimella haulla ajalla 23.5. - 15.8.2016. Leirit järjestetään... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
21

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jaakko kirjoitti: Leijonat..mitä ne on (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
120

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Oona kirjoitti: Pääsen kumpaan vaan (23 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
10

OsVaFT Nimenhuuto.com

Oulunsalon vasaman pesäpallo, f-tytöt. Koko joukkueen treenit pidetään syksyn aikana 2016 Oulunsalon kirkonkylänkoulun liikuntasalissa perjantaisin klo 16.00- 17.30. Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: Hei. Huominen harkkapeli peruttu ankean sää ennusteen vuoksi. Pidetään kuitenkin vanhempainpalaveri ja sen aikana reenit, noin tunnin. Aloitetaan molemmat meidän omaan reeniaikaan eli klo 13.30 kirkonkylän koulun kentällä. Lasten kanssa sovittu että jos haluaa niin huomenna saa tuoda oman pehmole... (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
18

Lippo D- ja C-pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen seura on Oulun Lippo juniorit. Joukkue pelaa pesäpalloa D- ja C-pojissa Pohjois-Suomen aluesarjassa sekä osallistuu alue- ja valtakunnanleireille sekä alueen eri turnauksiin.

Kalle kirjoitti: Terve taas Laitoin kooste-Excelin D-poikien kotipelin talkoovuoroista tiedostoihin DC_pojat_2017 kansioon, sieltä lienee helpompi tarkastaa kerralla kaikki omat vuorot (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
41

OsVa Pesis E tytöt Nimenhuuto.com

OsVan E-tyttöjen pesisjoukkue. Harjoittelemme Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmella tai Pitkäkankaan koulun kentällä.

Tanja kirjoitti: Joukkueen nimeä muokattu... uudella nimellä Nimenhuuto löytyy http://osvapesisetytot.nimenhuuto.com/ Jos pyytää kirjautumiseen salasanaa se on osva1910 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesis
Oulu
Ei asetettu
14

Lipottaret 99 Nimenhuuto.com

Oulun Lipottaret NSS-joukkue

Mika kirjoitti: Terve naiseen, Viime viikolla jaoimme ansiokkaasti 1525 AutoJerryn mainoslappua Kärppäpelin aikana autojen tuulilasiin. Jatketaanpa homma loppuun ennen kuin auton renkaiden vaihto sesonki loppuu. Voisin tuoda huomenna jokaiselle tytölle 500 lapun nipun. Lappuja voi jakaa omalla ajalla, mutta sovi... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesis
Oulu
Ei asetettu
23

Lippo B pojat 2017 Nimenhuuto.com

Lippo Juniorit B-poikien ryhmä http://www.lippojuniorit.fi/fi/joukkueet/pojat/c-pojat-valkoinen

Rami kirjoitti: Hei! Muistattehan, että tänään on tuulipukujen sovitus klo 19.30-20 Ouluhallilla. -Marja (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
29

LippoFpojat-Ritaharju Nimenhuuto.com

Lipon F-poikien starttiryhmä Ritharjussa www.lippojuniorit.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mitenkäs treenit jatkuu 1.9 jälkeen? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
10

LippoEpojat-startti Nimenhuuto.com

Lippo E-pojat Huuhkajapuiston starttiryhmä. www.lippojuniorit.fi

Sami kirjoitti: Hei! Sami Jaakola ei pääse tämän viikon harjoituksiin. Haluaisi tulla Sunnuntain peliin....mikäli peliin pääsee vaikka ei oo käynyt harjoituksissa? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
17

Osva Pesis nss Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
18

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Lippo F-tytöt Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Hei. Jaan nuo loput pallotyttövuorot pelaajien kesken, joten laittakaa nyt OUT jos ette missään nimessä pääse. Kiitos. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
29

Lippo E-tytöt Nimenhuuto.com

Maisa kirjoitti: Hei, Tulevia tapahtumia nyt myös näkösällä E-tyttöjen web sivuilla (http://www.lippojuniorit.fi/joukkueet/e-tytot/ottelut-2.html). Sivuilta löytyy myös linkki pelatun ottelun raporttiin. Tarkoitukseni on tehdä sellaisista otteluista raportteja joissa en ole toimitsijana / muuten pääsen paikalle. ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
32

Lippo Juniorit D ja C tytöt Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pääsetkö pelaamaan huomenna, c2 peli kekiä vastaan? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
58

Lippo E-pojat Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Pääsiskö Kalle jonku kyydillä tämän päivän reeneihin Kastellista? Osoite Lämsäntie 17. Jos kyyti järjestyy niin ilmoitus numeroon 0445656090. T. Ville (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
40

Lippo G-nuoret Nimenhuuto.com

Pauli kirjoitti: Turnausaikataulu: Kenttä 1: (Tenavakenttä) 10-11 Pattu G-tytöt musta - Keki G-tytöt 11-12 Keki G-pojat - Iiu 12-13 Lippo - Pattu G-pojat Kenttä 2: (Juniorikenttä) 10-11 Lippo - Tyte 11-12 Pattu G-tytöt keltainen - Keki G-tytöt 12-13 Iiu - Pattu G-tytöt keltainen Kenttä 3: (Sorakenttä) 10-11 Pattu... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.