Pesäpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, koripallo, sähly, kaukalopallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Oulu

Pesäpallo - Oulu

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
107

OsVa Harrastepesis Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan pesistä sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmikentälle. KAUSI 2017 STARTTAA 4.6. !!! Kausimaksu 20 eur/kesä tai kertamaksu 5 eur/kerta. Aiempaa pesistaustaa saa olla, mutta ei sekään pakollista ole. Kun saadaan tarpeeksi porukkaa, voidaan pelata! Oma räpylä tarvii olla, mailaa voi lainata kaverilta. Vuoro on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole sarjatoiminnassa mukana. Huolehdithan oman vakuutuksesi kuntoon! Lisätietoa: Tanja Gallén 0405169376

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan pesistä Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmelle sunnuntai...

Tanja kirjoitti: Aikaistetaan harrastevuoroa puolella tunnilla! Aloitus siis klo 19!! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Pesis
Oulun Seutu
Sekajoukkue
33

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

Anne kirjoitti: Oona-kentän vanhin, Jenni Ho-kioski, Pinja-pöytäkirja, Nea- tulostaulu, Janette - makkaran myynti (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
23

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jaakko kirjoitti: Kaupuki ilmoitti että tänään ei pipolätkää pelata, joten aloitus siirtyi ainakin viikolla! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
146

OsVaET Nimenhuuto.com

Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: Töissä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
16

Lippo C-pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen seura on Oulun Lippo juniorit. Joukkue pelaa pesäpalloa C-pojissa Pohjois-Suomen aluesarjassa sekä osallistuu alue- ja valtakunnanleireille sekä alueen eri turnauksiin.

Toni kirjoitti: Lintulan reenit peruttu. Omatoiminen reeni pojilla sillä päivää. Päällekkäin sattui tulemaan puulaki peli niin kentälle ei pääse. (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
31

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Viivi kirjoitti: Reissussa (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
8

OsVa Pesis E tytöt Nimenhuuto.com

OsVan E-tyttöjen pesisjoukkue. Harjoittelemme Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmella tai Pitkäkankaan koulun kentällä.

Tanja kirjoitti: Joukkueen nimeä muokattu... uudella nimellä Nimenhuuto löytyy http://osvapesisetytot.nimenhuuto.com/ Jos pyytää kirjautumiseen salasanaa se on osva1910 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesis
Oulu
Ei asetettu
15

Lipottaret 99 Nimenhuuto.com

Oulun Lipottaret NSS-joukkue

Jonne kirjoitti: C-tyttöjen SM-sarja 2015 Lohkojaot: Lohko A: Kempeleen Kiri C-00 Kempeleen Kiri C-99 Muhoksen Pallo-Salamat Oulun Lippo Juniorit sininen Oulun Lippo Juniorit valkoinen Tyrnävän Tempaus (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesis
Oulu
Ei asetettu
21

Lippo B pojat 2017 Nimenhuuto.com

Lippo Juniorit B-poikien ryhmä http://www.lippojuniorit.fi/fi/joukkueet/pojat/c-pojat-valkoinen

Rami kirjoitti: Hei! Muistattehan, että tänään on tuulipukujen sovitus klo 19.30-20 Ouluhallilla. -Marja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
29

LippoFpojat-Ritaharju Nimenhuuto.com

Lipon F-poikien starttiryhmä Ritharjussa www.lippojuniorit.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mitenkäs treenit jatkuu 1.9 jälkeen? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
9

LippoEpojat-startti Nimenhuuto.com

Lippo E-pojat Huuhkajapuiston starttiryhmä. www.lippojuniorit.fi

Sami kirjoitti: Hei! Sami Jaakola ei pääse tämän viikon harjoituksiin. Haluaisi tulla Sunnuntain peliin....mikäli peliin pääsee vaikka ei oo käynyt harjoituksissa? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
17

Osva Pesis nss Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
15

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Lippo F-tytöt Nimenhuuto.com

Silja kirjoitti: Tulee, jos keritään reissusta (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
34

Lippo D-tytöt Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Nyt se sitten alkaa! Koko syksy on treenattu tiiviisti yhdessä. Muutama harjoitusottelu ja -turnaus päästy välipalaksi pelaamaan, mutta ma 14.5 on ensimmäinen varsinainen aluesarjaottelumme Oulunsalossa. Tässä vaiheessa lienee syytä vielä pikaisesti kerrata peluutustamme: Valkoisten peleissä pela... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
34

Lippo D-pojat Nimenhuuto.com

Assi kirjoitti: Kenttä on vapaana tuntia ennen pelin alkua. Ottelupaikka: Kirkonkylän koulun kenttä Osoite: Koulutie 4, 90440 Kempele Koulun pukutilat ovat käytössä, mutta pyydän huomioimaan, että piikkarit jalassa pukuhuoneisiin asti meneminen on ehdottomasti kielletty. Pukuhuoneissa on wc ja suihkut. Kioski: K... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
37

Lippo E-tytöt Nimenhuuto.com

Sofia kirjoitti: Hei! Laitoin google driveen kuvia tältä pesiskaudelta ja koetan lisätä niitä kauden mittaan jahka tulen ottaneeksi kuvia. Linkki alla, toivottavasti toimii, jos ei toimi suoraan voit kopioida Linkin j liittää sen selaimen osoitekenttään. Toivon mukaan jokainen pelaaja näkyy jossakin kuvassa kesän... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
32

Lippo e-p Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Moro! Ilmoitin Jessen D-p sinisen kaikkiin peleihin in. Onko teillä tapana ilmoittaa lopullinen kokoonpano hyvissä ajoin ennen pelejä? Osaa varautua otteluihin. T.Petri Polvela (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
32

Lippo Juniorit C tytöt Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Valkoinen vs. Sininen peli nyt ke klo 18 Lintulassa. Siirtynyt siis 26.7. tähän ja sinisten Tyrnävä-peli sille paikalle. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
38