Jalkapallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 197 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Oulu

Jalkapallo - Oulu

OHF T02-04 Nimenhuuto.com

Oulun Harrastefutis ry. Tytöt 2002-2004 UUSIA PELAAJIA MAHTUU MUKAAN! TOIMINTAMME LYHYESTI: Harjoittelemme 2-4 kertaa viikossa, pelaamme Tytöt 13 Harrastesarjaa 2017 ja pidämme hauskaa jalkapallon parissa. Joukkueeseen ovat kaikki tervetulleita, olitte sitten vasta-alkajia tai useamman vuoden pelanneita. Tervetuloa kaikki mukaan pitämään hauskaa! Tehdään yhdessä upeita muistoja sekä saadaan mahtavia kokemuksia jalkapallon parissa. YHTEYDENOTOT: mikko (at) oulunharrastefutis.fi www.oulunharrastefutis.fi Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, me vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! Lisätietoja mika at oulunharras...

Xixi kirjoitti: Luimme säännöt ja ne ovat ok. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
28

Team Makia Nimenhuuto.com

Rämäremmi, missä mukana kulkee monen tason liikkujaa. Tärkeintä on pitää hauskaa, ylittää itsensä ja liikkua hyvällä fiiliksellä. Säännöt ovat meidän turvaksi ja iloksi, jotta lähtökohta on kaikille sama. Tervetuloa mukaan ja lisätietoja saa Team Makian perustajalta. Teemu K katelikarjalainen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme rämäremmi-joukkueeseen pelaajia. Ikäluokkaan 18 - 60 vuotiaat asettuv...

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy, Koripallo, Jalkapallo, Pesäpallo ja Lentopallo
Oulu
Sekajoukkue
28

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
41

OsPa P05 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue v. 2005 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Yhteydenotot: - joukkueenjohtaja Vesa Hamari, vesa.hamari@ncc.fi, p. 050 549 2759 tai - vastuuvalmentaja Jukka Ronkainen, jukka_ronkainen@hotmail.com, p. 040 559 1759 Joukkueen tilinumero on FI87 5740 2720 0660 83.

Vesa kirjoitti: Hei, OsPa järjestää jäsenilleen kesällä päivisin toimintaa, meidän joukkueen pojille esim. ensi viikolla nuo kaksi päivä-pelailua yhdessä muutaman muun ikäluokan kanssa. Ohessa linkki jossa asiasta yleisesti kesän ajalta enemmän kerrottu. http://www.oulunsalonpallo.fi/?x118281=1027401 . Lisäilen ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
27

OLS 05 Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue on OLS jalkapallon 2005 ikäluokan edustusjoukkue, jonka pelaajat on valittu kaudelle 2016-2017 OLS:n avoimissa harjoituksissa (try-out tapahtuma). Ryhmän harjoittelu on tavoitteellista pelaajan taitojen kehittämiseen tähtäävää toimintaa. Piirisarjan lisäksi ryhmä tulee osallistumaan oman ikäluokkansa hyvätasoisiin turnauksiin Suomessa.

Jarmo kirjoitti: Hei, Päätimme perua tämän illan harkat kun tuo sää on niin paha. T:Jarmo (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
27

Majavan Pamputtajat Nimenhuuto.com

Majavan Pamputtajat on vuonna 1998 Oulussa perustettu urheilujoukkue. Pääasialliset lajimme ovat salibandy ja jalkapallo, mutta "pelimiehinä" meiltä onnistuu laji kuin laji. Atleettinen joukkueemme koostuu pääasiassa Oulun yliopistossa sähkötekniikkaa opiskelleista nuorukaisista, mutta pari mustaa lammasta toki joukkoon mahtuu.

Petri kirjoitti: Kuittauksia puuttuu! Pyydetäänkö vahvistuksia? Entä mokkea? Tätä peliä ei voi siirtää. (12 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
28

OLS Hollanti 11 Nimenhuuto.com

OLS Hollanti 11 Joukkue pelaa ja harjoittelee iloisen tekemisen kautta ottaen huomioon pelikaverit. Jokainen pelaajamme saa olla oma itsensä. Kohtelias ja rehti käyttäytyminen pelikavereita ja vastustajia kohtaan on yksi tärkeimmistä asioista miten toimimme harjoituksissa ja peleissä. Jokainen pelaaja on meillä yhtä tärkeä - joukkue voittaa ja häviää aina joukkueena.

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Sekajoukkue
25

Vapari Nimenhuuto.com

PPSHP:n Vaparin joukkuelajeille omat sivut tapahtumia varten. Tulospalvelut: Jalkapallo: http://oekpuulaakit.org/table/2016-firma-a-lohko/ Kaukalopallo: http://oekpuulaakit.org/table/kaukalopallo-2017-g-lohko/ Salibandy: https://www.statbeat.com/competition_categories/116979/standings. Treenivuorot Nallisportissa: Salibandy tiistaina kello 16:30-17:30, kenttä 2 Futsal lauantaina kello 17:00-18:00, kenttä 1

Olli kirjoitti: Voin ottaa yhen pakin mukkaan... Taitaa mahtua (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Futsal, Jalkapallo, Kaukalopallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
48

Team FC Uleåborg Nimenhuuto.com

Team FC Uleåborg ry (FC UleÅ) on perustettu 15.12.2010. http://www.fculeaborg.com/ FC UleÅ on Oululainen urheiluseura ja Suomen palloliiton jäsenseura. Perustamisvaiheessa seurassa on 25 aktiivista harrastetason naisjalkapalloilijaa. Seuran tarkoituksena on edistää jäsentensä liikunta- ja urheiluharrastusta, tällä hetkellä muun muassa naisten jalkapalloilua, tavoitteenaan ruumiillisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet. Toiminnassa kunnioitetaan ympäristön ja luonnon asettamia vaatimuksia sekä tasa-arvon toteutumista.

Mari kirjoitti: Tänään EI reenejä !! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Oulu
Naiset
33

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
59

ospapojat03 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille pojille. Jalkapallon pelaamisesta ja iloisen liikumisen oppimisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin. Joukkoomme mahtuu vielä monta reipasta pejaajanalkua. Joukkueenjohtaja: Aimo Raasakka, aimo.raasakka @ outlook.com Valmentaja: Olli Nikkari, olli.nikkari @ dnainternet.net 040-5264927

Joukkue etsii pelaajia

Arto kirjoitti: Syyslomaviikolla ( ti-pe) mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun klo 10-12 Ajax-hallilla ( Kurikkahaantie 7, Kempele). (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Oulunsalo
Pojat
20

Tervarit Juniorit 05 Punainen Nimenhuuto.com

Tervarit Punainen 05- on haastesarjassa pelaava joukkue, joka harjoittelee talvikaudella n. 2 krt/viikko. Talvikaudella pelataan futsalin piirisarjaa sekä muita turnauksia. Kesäkaudella 2016 pelataan piirisarjaa tasolla E11/T2. Joukkueessa on tarkoitus kehittyä jalkapalloilijana erityisesti pelin ja peli-ilon kautta. Jos olet kiinnostunut pelaamaan tässä joukkueessa, yhteydet joukkueen johtajaan.

Pekka kirjoitti: Hei. Täällä viikolla treenit normaalisti. Syystauolta palataan 21.11 alkavalla viikolla. Uudet treeniajat tulee nimenhuutoon tuonnempana. Mukavaa syyslomaa. Pekka (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
34

OLS 00 Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue on OLS:n tämän ikäluokan edustusryhmä. Ryhmän harjoittelu on tavoitteellista pelaajan taitojen kehittämiseen tähtäävää toimintaa. Ryhmässä toimimisen edellytyksiä ovat riittävä taitotaso, innokkuus taitojensa kehittämiseen, säännöllinen mukanaolo harjoituksissa sekä kyky toimia valmentajan ohjeiden mukaan. Pääpaino harjoittelussa on pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittämisessä. Taidon kehittymisen kannalta erittäin tärkeää on myös pelaajan halu harjoitella omalla ajallaan.

Jarkko kirjoitti: Hienoja kuvia. Suuria tunteita. Hieno joukkue! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Oulu
Ei asetettu
33

ORPaP02old Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta-ajatus on tavoitteellista pelaajan taitojen kehittämiseen tähtäävää toimintaa. Kehittymisen edellytyksiä ovat säännöllinen mukanaolo harjoituksissa,henkilökohtainen taitotaso, riittävä pelinlukutaito, innokkuus taitojensa kehittämiseen omalla ajalla sekä kyky toimia valmentajan ohjeiden mukaan kentällä ja sen ulkopuolella. Pääpaino harjoittelussa on pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittämisessä. Pelitaitojen kehittymisen kannalta erittäin tärkeää on pelaajan halu harjoitella omalla ajallaan.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
25

OHF T07 Nimenhuuto.com

Oulun Harrastefutis ry. Tytöt 2006-2007. Harjoitukset Perjantaina klo 16.30-17.30 ja sunnuntaina klo 12.00-13.00 Korvensuoran koululla mika (at) oulunharrastefutis.fi www.oulunharrastefutis.fi Tervetuloa kaikki mukaan pitämään hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! Lisätietoja mika at oulunharras...

Mika kirjoitti: FUTISLEIRI 2017 Järjestämme futisleirin 2008-2012 syntyneille tytöille ja pojille Talvikankaan koulun kentällä kesällä 2017! Mukaan otetaan 80 järjestyksessä ilmoittautunutta. (20/ryhmä) Leirillä on neljä ryhmää. Ryhmä 1 5.-7.6 Ma-Ke klo 10.30-13.30 Ryhmä 2 7.-9.6 Ke 13.30-16.30, to-pe 10.30-13.3... (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
37

OHF T0506 Nimenhuuto.com

Lisää pelaajia mahtuu mukaan! Lisätietoja mika at oulunharrastefutis.fi

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia mahtuu mukaan. Keskiviikkoisin Huuhkajapuistossa klo 19.00-20.00 Sun...

Sami kirjoitti: KOKKOLA CUP INFOA Tervehdys kaikille, Haluamme kaikilta teiltä vastauksen alla oleviin kysymyksiin. Kiitos jo etukäteen vastauksistanne. KOKKOLA- CUP: http://www.kokkolacup.fi/fi/ Yllä olevasta linkistä, löydätte lisää tietoa ko. turnauksesta, jos haluatte Kokkola cupin sivuilla vierailla Minimim... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
24

HauPa T02 Nimenhuuto.com

Haupa T02 jalkapallojoukkue on 02-syntyneiden tyttöjen kilpajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: HauPa T02 on tyttöjen kilpajoukkue. Joukkue ei varsinaisesti etsi aktiivisest...

Milla kirjoitti: Hei! Tein tilauksen Stadiumille toissa viikolla. Sen jälkeen joukkueeseen on tullut uusia tyttöjä. Jos haluatte jotain tilata Stadiumista, niin voin tehdä uuden tilauksen. Ohessa linkki HauPan Stadiumteamsales-sivustolle: http://www.stadiumteamsales.fi/haupa/haupa. Siellä voitte käydä katsomassa ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
36

OLS 08 Belgia Nimenhuuto.com

OLS:n kaupunkisarjajoukkue: Belgia, 2008-syntyneille pelaajille.

Pekka kirjoitti: Hei! Olen ilmoittanut meidät nyt Kokkola Cupiin ja lähdemme sinne kahdella joukkueella. Turnausmaksu pitää maksaa tämän kuun loppuun mennessä, joten maksakaa osuutenne 49 euroa Otto Haapolan tilille: FI37 8900 8710 2677 14 viimeistään ensi viikon torstaina eli 27.4 !!!!!!!! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Ei asetettu
27

OHF T0912 Nimenhuuto.com

Oulun Harrastefutis ry. Tytöt 2009-2012 Harjoittelemme: Torstaisin klo 17.30-18.30 Korvensuoran koululla mika (at) oulunharrastefutis.fi www.oulunharrastefutis.fi Tervetuloa kaikki mukaan pitämään hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! Yhteystiedot - mika (at) oulunh...

Mika kirjoitti: FUTISLEIRI 2017 Järjestämme futisleirin 2008-2012 syntyneille tytöille ja pojille Talvikankaan koulun kentällä kesällä 2017! Mukaan otetaan 80 järjestyksessä ilmoittautunutta. (20/ryhmä) Leirillä on neljä ryhmää. Ryhmä 1 5.-7.6 Ma-Ke klo 10.30-13.30 Ryhmä 2 7.-9.6 Ke 13.30-16.30, to-pe 10.30-13.3... (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
26

OHF T08 Nimenhuuto.com

Etsitään lisää pelaajia mukaan! Harjoitukset: Torstaina klo 17.30-18.30 Korvensuoran koululla

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue etsii pelaajia! Uusia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! Lisätiedot mika ...

Mika kirjoitti: FUTISLEIRI 2017 Järjestämme futisleirin 2008-2012 syntyneille tytöille ja pojille Talvikankaan koulun kentällä kesällä 2017! Mukaan otetaan 80 järjestyksessä ilmoittautunutta. (20/ryhmä) Leirillä on neljä ryhmää. Ryhmä 1 5.-7.6 Ma-Ke klo 10.30-13.30 Ryhmä 2 7.-9.6 Ke 13.30-16.30, to-pe 10.30-13.3... (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.