Jalkapallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 200 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Oulu

Jalkapallo - Oulu

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
41

OsPa P05 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue v. 2005 syntyneille pojille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Yhteydenotot: - joukkueenjohtaja Vesa Hamari, vesa.hamari@ncc.fi, p. 050 549 2759 tai - vastuuvalmentaja Jukka Ronkainen, jukka_ronkainen@hotmail.com, p. 040 559 1759 Joukkueen tilinumero on FI87 5740 2720 0660 83.

Vesa kirjoitti: Hei, OsPa järjestää jäsenilleen kesällä päivisin toimintaa, meidän joukkueen pojille esim. ensi viikolla nuo kaksi päivä-pelailua yhdessä muutaman muun ikäluokan kanssa. Ohessa linkki jossa asiasta yleisesti kesän ajalta enemmän kerrottu. http://www.oulunsalonpallo.fi/?x118281=1027401 . Lisäilen ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulunsalo
Pojat
27

Vapari Nimenhuuto.com

PPSHP:n Vaparin joukkuelajeille omat sivut tapahtumia varten. Tulospalvelut: Jalkapallo: http://oekpuulaakit.org/table/2016-firma-a-lohko/ Kaukalopallo: http://oekpuulaakit.org/table/kaukalopallo-2017-g-lohko/ Salibandy: https://www.statbeat.com/competition_categories/116979/standings. Treenivuorot Nallisportissa: Salibandy tiistaina kello 16:30-17:30, kenttä 2 Futsal lauantaina kello 17:00-18:00, kenttä 1

Olli kirjoitti: Mukana jos otatte (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Futsal, Jalkapallo, Kaukalopallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
48

OLS 05 Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue on OLS jalkapallon 2005 ikäluokan edustusjoukkue, jonka pelaajat on valittu kaudelle 2016-2017 OLS:n avoimissa harjoituksissa (try-out tapahtuma). Ryhmän harjoittelu on tavoitteellista pelaajan taitojen kehittämiseen tähtäävää toimintaa. Piirisarjan lisäksi ryhmä tulee osallistumaan oman ikäluokkansa hyvätasoisiin turnauksiin Suomessa.

Janne kirjoitti: Hei! 04 mukana tällä viikolla ovat Touko ja Urho! Ti 15.45-17.30 AA Ke 17.45-19.45 AA To 19.15-20.45 Ouluhalli Pe 17.15-19.15 HP tekari Su ottelu! Kokoontuminen klo 11.00 Eli pojat eivät osallistu lauantain turnaukseen Torniossa! - Janne (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
27

OLS Hollanti 11 Nimenhuuto.com

OLS Hollanti 11 Joukkue pelaa ja harjoittelee iloisen tekemisen kautta ottaen huomioon pelikaverit. Jokainen pelaajamme saa olla oma itsensä. Kohtelias ja rehti käyttäytyminen pelikavereita ja vastustajia kohtaan on yksi tärkeimmistä asioista miten toimimme harjoituksissa ja peleissä. Jokainen pelaaja on meillä yhtä tärkeä - joukkue voittaa ja häviää aina joukkueena.

Antti kirjoitti: Joukkueen uutta peliasua voi halutessaan sovittaa ennen harjoituksia/harjoitusten jälkeen sunnuntaina 19.3. ja 26.3. Tilattavia kokoja on ainakin 116 cm, 128 cm, 140 cm ja 152 cm. Paitojen koko ei mielestäni vastaa ihan normaali vaatekokoa, joten suosittelen sovittamaan peliasua ennen tilausta. T... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Sekajoukkue
23

Team FC Uleåborg Nimenhuuto.com

Team FC Uleåborg ry (FC UleÅ) on perustettu 15.12.2010. http://www.fculeaborg.com/ FC UleÅ on Oululainen urheiluseura ja Suomen palloliiton jäsenseura. Perustamisvaiheessa seurassa on 25 aktiivista harrastetason naisjalkapalloilijaa. Seuran tarkoituksena on edistää jäsentensä liikunta- ja urheiluharrastusta, tällä hetkellä muun muassa naisten jalkapalloilua, tavoitteenaan ruumiillisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet. Toiminnassa kunnioitetaan ympäristön ja luonnon asettamia vaatimuksia sekä tasa-arvon toteutumista.

Mari kirjoitti: Tänään EI reenejä !! (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Naiset
31

Majavan Pamputtajat Nimenhuuto.com

Majavan Pamputtajat on vuonna 1998 Oulussa perustettu urheilujoukkue. Pääasialliset lajimme ovat salibandy ja jalkapallo, mutta "pelimiehinä" meiltä onnistuu laji kuin laji. Atleettinen joukkueemme koostuu pääasiassa Oulun yliopistossa sähkötekniikkaa opiskelleista nuorukaisista, mutta pari mustaa lammasta toki joukkoon mahtuu.

Sauli kirjoitti: 70/30 in (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
29

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
59

ospapojat03 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille pojille. Jalkapallon pelaamisesta ja iloisen liikumisen oppimisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin. Joukkoomme mahtuu vielä monta reipasta pejaajanalkua. Joukkueenjohtaja: Aimo Raasakka, aimo.raasakka @ outlook.com Valmentaja: Olli Nikkari, olli.nikkari @ dnainternet.net 040-5264927

Joukkue etsii pelaajia

Arto kirjoitti: Syyslomaviikolla ( ti-pe) mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun klo 10-12 Ajax-hallilla ( Kurikkahaantie 7, Kempele). (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Oulunsalo
Pojat
20

Tervarit Juniorit 05 Punainen Nimenhuuto.com

Tervarit Punainen 05- on haastesarjassa pelaava joukkue, joka harjoittelee talvikaudella n. 2 krt/viikko. Talvikaudella pelataan futsalin piirisarjaa sekä muita turnauksia. Kesäkaudella 2016 pelataan piirisarjaa tasolla E11/T2. Joukkueessa on tarkoitus kehittyä jalkapalloilijana erityisesti pelin ja peli-ilon kautta. Jos olet kiinnostunut pelaamaan tässä joukkueessa, yhteydet joukkueen johtajaan.

Pekka kirjoitti: Hei. Täällä viikolla treenit normaalisti. Syystauolta palataan 21.11 alkavalla viikolla. Uudet treeniajat tulee nimenhuutoon tuonnempana. Mukavaa syyslomaa. Pekka (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
34

OLS 00 Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue on OLS:n tämän ikäluokan edustusryhmä. Ryhmän harjoittelu on tavoitteellista pelaajan taitojen kehittämiseen tähtäävää toimintaa. Ryhmässä toimimisen edellytyksiä ovat riittävä taitotaso, innokkuus taitojensa kehittämiseen, säännöllinen mukanaolo harjoituksissa sekä kyky toimia valmentajan ohjeiden mukaan. Pääpaino harjoittelussa on pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittämisessä. Taidon kehittymisen kannalta erittäin tärkeää on myös pelaajan halu harjoitella omalla ajallaan.

Jarkko kirjoitti: Hienoja kuvia. Suuria tunteita. Hieno joukkue! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Oulu
Ei asetettu
33

ORPaP02old Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta-ajatus on tavoitteellista pelaajan taitojen kehittämiseen tähtäävää toimintaa. Kehittymisen edellytyksiä ovat säännöllinen mukanaolo harjoituksissa,henkilökohtainen taitotaso, riittävä pelinlukutaito, innokkuus taitojensa kehittämiseen omalla ajalla sekä kyky toimia valmentajan ohjeiden mukaan kentällä ja sen ulkopuolella. Pääpaino harjoittelussa on pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittämisessä. Pelitaitojen kehittymisen kannalta erittäin tärkeää on pelaajan halu harjoitella omalla ajallaan.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
25

OHFP0607 Nimenhuuto.com

Pelaajia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! HARJOITTELEMME TIISTAISIN arina areenalla 19.30-20.45 LAUANTAISIN ouluhallilla 11.00-12.00 SUNNUNTAISIN laanilan koululla 14.00-15.00 lisätietoja mika at oulunharrastefutis.fi

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme lisää pelaajia mukaan! Pojat 2006 - 2007! Lisätietoja mika at oulunha...

Mikko kirjoitti: Moi, 28.2 lähtee jälleen varustetilaus eteenpäin. Jos tarvitset, peliasua tai muita seuran tuotteita, otathan yhteyttä joukkueen varustevastaavaan. Mikko (30 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
38

OHF P0809 Nimenhuuto.com

Pelaajia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! HARJOITTELEMME: TORSTAISIN ouluhallilla 18.15-18.30 LAUANTAISIN talvikankaan koululla 10.00-11.00 Lisätietoja mika at oulunharrastefutis.fi

Joukkue etsii pelaajia: Liity sinäkin heti mukaan seuraamme pelaamaan! Kausimaksu vain 60€. Lisätieto...

Topi kirjoitti: topi tuli kipeeksi ei siis tile reeneihin (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
36

OHF T02-04 Nimenhuuto.com

Oulun Harrastefutis ry. Tytöt 2002-2004 Harjoitukset: Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 Huuhkajapuistossa. Sunnuntaisin klo 17.00-18.15 Huuhkajapuistossa. mika (at) oulunharrastefutis.fi www.oulunharrastefutis.fi Tervetuloa kaikki mukaan pitämään hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! Lisätietoja mika at oulunharras...

Mikko kirjoitti: Infoa kemin turnaukseen liittyen. Ensimmäinen peli on meillä klo 10.30 ja tullaan paikalle 9.45. Pelipaikka Arina Areena Kemi Iso-törmänkatu 4 94600 Kemi Halli ei ole lämmitetty halli, eli sisällä luultavasti vain muutama + aste. Pelataan normaalilla seuran peliasua käyttäen, eli pelipaita, sinis... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
28

OHF P10-12 Nimenhuuto.com

Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 18.15-19.30 arina areenalla ja sunnuntaisin klo 13.00-14.00 laanilan koululla. mika (at) oulunharrastefutis.fi www.oulunharrastefutis.fi Tervetuloa kaikki mukaan pitämään hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan! Ikäluokat 2010-2012

Mikko kirjoitti: Hei, seuraava vaatetilaus, olisi tarkoitus laittaa menemään 31.1.2017. Jos haluat peliasun, harjoitteluasu tai muita seuran tuotteita, otathan yhteyttä joukkueen varustevastaavaan. Mikko (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Pojat
30

OHF T0506 Nimenhuuto.com

Lisää pelaajia mahtuu mukaan! Lisätietoja mika at oulunharrastefutis.fi

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia mahtuu mukaan. Keskiviikkoisin Huuhkajapuistossa klo 19.00-20.00 Sun...

Sami kirjoitti: Sain juuri tiedon, että vastustaja ei saa lauantaille joukkuetta kokoon. Sovittiin Mikon kanssa, että laitetaan tilalle höntsävuoro. Tervetuloa mukaan. T. Sami (15 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
25

OHF T07 Nimenhuuto.com

Oulun Harrastefutis ry. Tytöt 2006-2007. Harjoitukset Perjantaina klo 16.30-17.30 ja sunnuntaina klo 12.00-13.00 Korvensuoran koululla mika (at) oulunharrastefutis.fi www.oulunharrastefutis.fi Tervetuloa kaikki mukaan pitämään hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! Lisätietoja mika at oulunharras...

Mikko kirjoitti: Moi, 28.2 lähtee jälleen varustetilaus eteenpäin. Jos tarvitset, peliasua tai muita seuran tuotteita, otathan yhteyttä joukkueen varustevastaavaan. Mikko (30 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
32

OHF T0912 Nimenhuuto.com

Oulun Harrastefutis ry. Tytöt 2009-2012 Harjoittelemme: Torstaisin klo 17.30-18.30 Korvensuoran koululla mika (at) oulunharrastefutis.fi www.oulunharrastefutis.fi Tervetuloa kaikki mukaan pitämään hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! Yhteystiedot - mika (at) oulunh...

Mikko kirjoitti: Moi, 28.2 lähtee jälleen varustetilaus eteenpäin. Jos tarvitset, peliasua tai muita seuran tuotteita, otathan yhteyttä joukkueen varustevastaavaan. Mikko (30 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
19

OHF T08 Nimenhuuto.com

Etsitään lisää pelaajia mukaan! Harjoitukset: Torstaina klo 17.30-18.30 Korvensuoran koululla

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue etsii pelaajia! Uusia mahtuu mukaan! Kausimaksu 60€! Lisätiedot mika ...

Mikko kirjoitti: Moi, 28.2 lähtee jälleen varustetilaus eteenpäin. Jos tarvitset, peliasua tai muita seuran tuotteita, otathan yhteyttä joukkueen varustevastaavaan. Mikko (30 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Oulu
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.