Koripallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Oulu

Koripallo - Oulu

ONMKY Minitytöt Nimenhuuto.com

ONMKY:n minityöt pelaavat reipasta koripalloa iloisella mielellä. 10-11-vuotiailla tytöillä on harjoitukset kolme kertaa viikossa ja innostavat valmentajat. Tytöt pelaavat minityttöjen pohjoista sarjaa keväkaudella 2017 Uudet pelaajat tervetuloa joukkoomme, hyvän mielen ja urheilullisen harrastuksen pariin! Seuran kotisivut http://onmky.fi/osastot/koripallo/blog/joukkueet/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan reipasta koripalloa 10- tai 11-vuotias tyttö Oulun aluee...

Jouni kirjoitti: Mikalta viestiä.. Terve kaikille! Ynni järjestää perinteisen Rokuan korisleirin mikro–B-junioreille 12.-15.6. Leiri järjestetään Ynnin omalla leirikeskuksella, joka sijaitsee keskellä luontoa kauniin Vaulujärven rannalla. Leiriohjelmassa on koripallotreeniä ja -pelejä katukoripallo-kentällä sekä ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
29

Team Makia Nimenhuuto.com

Rämäremmi, missä mukana kulkee monen tason liikkujaa. Tärkeintä on pitää hauskaa, ylittää itsensä ja liikkua hyvällä fiiliksellä. Säännöt ovat meidän turvaksi ja iloksi, jotta lähtökohta on kaikille sama. Tervetuloa mukaan ja lisätietoja saa Team Makian perustajalta. Teemu K katelikarjalainen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme rämäremmi-joukkueeseen pelaajia. Ikäluokkaan 18 - 60 vuotiaat asettuv...

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy, Koripallo, Jalkapallo, Pesäpallo ja Lentopallo
Oulu
Sekajoukkue
28

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
41

pallo Nimenhuuto.com

Tähän korisporukkaan on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin sopii joukon jatkoksi. Uleåborg IFK basketball group accepts new players! Olemme osa perinteikästä Uleåborg IFK:ta: http://www.uifk.fi/seura Yhteyshenkilö / Contact person: Juha Tuohimaa, juha.tuohimaa@gmail.com

Nico kirjoitti: Oliko siellä sali varattu vai onko porukka reissussa? Jos vastauksesi on molempiin EI, niin minun matikalla 2x- = +, eli vastauksesi on kyllä eli nimiä tauluun. (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
48

MHB -Maskun Männät Nimenhuuto.com

Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, eipä paljon treenata.... Mukaan mahtuu - vaikka sali onkin todella pieni.

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, ei paljon treenata.... Mukaan ...

MattiS kirjoitti: Tulen myös mutta vähän myöhässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Seikelän Koulu
Miehet
16

ONMKYC-pojatRed Nimenhuuto.com

Oulun NMKY:n C-poikien Red joukkueen sivut. Tänne tulee tiedotteet harkoista, peleistä ja muusta toiminnasta.

Hanna kirjoitti: Pelikauden 2016-2017 päätösjuhla Karjasillan koululla torstaina 4.5. klo 18.00 Terve kaikille! Ynni järjestää koriskauden 2016-2017 päätösjuhlan torstaina 4.5. klo 18.00 alkaen Karjasillan koululla. Toivotamme juhlaan tervetulleeksi kaikki pelaajat, pelaajien vanhemmat, joukkueenjohtajat, valment... (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
23

IFK Uleåborg Nimenhuuto.com

Otteita UIFK:n pelikirjasta: 1. "syöttö = "riskipäätös", "huonommalle ei kannata syöttää" 2. heitto = "älä heitä – missä levyrimiehet", "todennäköisesti toivoton yritys" 3. joukkuepeli = "pelataan nyrkki – menkää pois edestä"

Jukka kirjoitti: Hauska kuulla että maineikas seuramme on saanut ketsuppipullon auki, ennen se oli ihan toinen pullo – ilman korkkia. Puolustuksesta sen verran että tärkeä on ylipäätään puolustaa, sehän ei vaadi niin paljoa taitoa kuin hyökkääminen mutta tahtoa sitäkin enemmän, miesvartioinnissa vartioidaan miele... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
30

ONMKY C-P03 RED Nimenhuuto.com

ONMKY C-pojat 2003.

Mika kirjoitti: Lisäsin tuonne Kuvat ja materiaalit linkin alle eilisen lihashuoltokoulutuksen materiaalit. Kannattaa käydä tutustumassa! Mika (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
28

ONMKY-B-tytöt Nimenhuuto.com

Oulun NMKY B- tyttöjen korisjoukkue.

Sanna kirjoitti: Otin eilen kuvia pelistä. Jos haluatte käydä katsomassa, ne löytyvät täältä: https://drive.google.com/folderview?id=0B0e5uz3CpqBXcVhRU0Q0QUZFb3c&usp=sharing Voitte myös vapaasti kopioida omaan käyttöönne. Terv. Markku (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
16

Oulun NMKY C-pojat white Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Hei! Kuopion bussikuljetuksesta maksettavaa tulee 60,60 euroa per poika. Einon osalta maksu on puolet tuosta, eli 30,30 euroa. Maksun voi suorittaa joukkueen tilille FI52 5741 4020 0601 79. Laittakaa viestiksi pojan nimi / Kuopio. t. Sami (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
21

Oulun Tarmo - koripallo Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei, loukkasin pohkeeni ja pidän nyt ainakin kuukauden tauon että saa rauhassa parantua. Sama vaiva kun syksyllä, taitaakin olla lihas poikki eikä vain revähtänyt. :( (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
26

Oulun NMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: WA-ryhmään tuli pyyntö maksaa puuttuvia maksuja pikaisesti, kuva maksuista laitettu 'Kuvat ja materiaalit' -kansioon Maksuissa on kyse Rovaniemen ja Jyväskylän puuttuvista maksuista sekä kolmen eri kotipelin (myös tämän päiväisen) maksuista. LISÄKSI osa kalentereista on yhä maksamatta: Pelaaja --... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
20

ONMKY C-P02 WHITE Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Perutaan maanantain reenit (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

Testi Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jääkiekko, Salibandy, Futsal ja Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
2

ONMKYMikrotytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen (7-9v) oma ONMKY koripallojoukkue, johon mahtuu innokkaita tyttöjä mukaan! Treenit ovat monipuolisia, ammattitaitoisten valmentajien vetämiä, ja harjoituspelejä pelataan iloisella mielellä, hymy huulilla. Tyttöjen vähälukuisuuden vuoksi harjoittelemme alkusyksyn osittain ONMKY:n minityttöjen kanssa - uudet pelaajat tervetuloa kokeilemaan uutta pallolajia! Tytöissä on voimaa, nopeutta ja iloa!

Joukkue etsii pelaajia: ONMKY Mikrotytöt on Oulun seudun tyttöjen (7-9v) oma koripallojoukkue, johon ...

Jenny kirjoitti: Moikka kaikille ! Saatiin nyt myClub toimimaan , joten lisään reenit ja tiedotteet jatkossa sinne. Käykää ilmoittautumassa reeneihin siis jatkossa myClub:n puolella . Mukavaa syyslomaa kaikille ja syyslomallahan ei siis ole reenejä. Terkuin Jenny (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
16

Nokia NSN Koripallokerho Oulu Nimenhuuto.com

Hello all! It's time to continue the basketball sessions. Indeed, Nokia Oulu Basketball Association (=NBA) has two gym halls reserved for this purpose during season 2016-2017: Korvensuoran koulu (Leväsuontie 17, 90630 Oulu) on Tuesdays at 20:30 - 22:00 until 31.12.16 Talvikankaan koulu 3.1.17 --> Koskelan Koulu (Tullimiehentie 8 90560 OULU) on Sundays at 17:30 - 19:00

Jyrki kirjoitti: Tänään ti 25.4 pelataan Talvikankaalla! (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
79

ONMKYMinipojat1617 Nimenhuuto.com

ONMKY:n Minipojat harjoittelee kolme kertaa viikossa tavoitteena mukava koripallon harrastaminen hyvässä valmennuksessa. Tavoitteena on antaa hyvä pohja lajia tulevaisuudessa mahdollisesti vakavamminkin harrastaville, mutta myös mukava harrastus niille joita kilpakentät eivät kutsu ihan niin voimakkaasti.

Niklas kirjoitti: Hei! Niklaksella on viime to treeneissä vaihtunut pallo! Tänään ei löytynyt "T.J" merkityn pallon omistajaa, joten vilkaisetteko pallot, ni saadaan to vaihdettua takaisin. Anniina (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Oulun Seutu
Pojat
36

Ikiliikkujat-oulu Nimenhuuto.com

Ikiliikkujat-Oulu on ollut hieman erilaisin kokoonpanoin kasassa jo 70-luvulta alkaen. Nyt listoilla on yli kaksikymmentä pelaajaa ikähaarukaltaan 25-69 v. Osalla on koripalloilutaustaa, mutta pääosalla ei. Vauhtia pelistä löytyy ja peleistä selvitään ilman tuomareita, kun kukin tunnustaa virheensä. Pelaamme torstai-iltaisin Laanilan koululla. Lisätietoa toiminnasta saat laittamalla viestiä osoitteella tphuotari@netti.fi.

Joukkue etsii pelaajia

Raimo kirjoitti: Hei, Kaipaatko rannekelloasi? Sellainen löytyi viime pelien jälkeen Laanilan salilta ja otin talteen. Soita 040 5125759 tai lähetä viestiä, niin sovitaan miten palautan. Hyvää loppuvuotta kaikille! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Ei asetettu
31

ONMKY-B-Pojat-2016-2017 Nimenhuuto.com

ONMKY:n B-poikien koripallojoukkue kaudella 2016-2017

Tero kirjoitti: Mikalta asiaa kesäleireistä: Hei kaikille! Ynni järjestää tänä kesänä kaksi kesäleiriä. Tänä kesänä Rokuan korisleiri on ohjelmassa alkukesästä 12.-15.6. ja Oulu Basket School juuri ennen koulujen alkua 7.-9.8. Rokuan korisleirin info löytyy seuran nettisivuilta: http://onmky.fi/osastot/koripallo... (26 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

Onmky C-tytöt Red Nimenhuuto.com

Onmky C-tytöt Red-joukkueen sivut. Tytöt ovat pääasiassa syntyneet 2002-2003. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Lisää harrastajia otetaan mielellään mukaan joukkoon iloiseen! Seura tarjoaa kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson, tule kokeilemaan olisiko koripallo sinun lajisi!

Emilia kirjoitti: Oulun NMKY ry Paikallinen All Stars -leiri Oulussa Karjasillan koululla lauantaina 22.4. - Ilmoittaudu mukaan! Tervehdys kaikille!! Oulussa järjestetään kaikille C-tytöille ja -pojille suunnattu paikallinen All Stars -leiri lauantaina 22.4. Jos mini-ikäisissä on erityisen taitavia pelaajia, niin ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.