Koripallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, pesäpallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

pallo Nimenhuuto.com

Tähän korisporukkaan on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin sopii joukon jatkoksi. Uleåborg IFK basketball group accepts new players! Olemme osa perinteikästä Uleåborg IFK:ta: http://www.uifk.fi/seura Yhteyshenkilö/ Contact person: Marko Keskitalo, markokeskitalo(a)gmail.com

Jukka kirjoitti: Matka peruuntui (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
34

ONMKY Minitytöt Nimenhuuto.com

ONMKY:n minityöt pelaavat reipasta koripalloa iloisella mielellä. 10-11-vuotiailla tytöillä on harjoitukset kolme kertaa viikossa ja innostavat valmentajat. Tytöt pelaavat minityttöjen pohjoista sarjaa keväkaudella 2017 Uudet pelaajat tervetuloa joukkoomme, hyvän mielen ja urheilullisen harrastuksen pariin! Seuran kotisivut http://onmky.fi/osastot/koripallo/blog/joukkueet/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan reipasta koripalloa 10- tai 11-vuotias tyttö Oulun aluee...

Jani kirjoitti: Hei, Tähän Tallink turnaukseen(23.-25.8) tarvittaisiin tosiaan vielä muutama ilmottautuminen. Muuten joudumme perumaan ilmottautumisen. Vastaukset tarvitaan 19.6 mennessä. Ja niinkuin aina In ja Out on yhtähyviä vastauksia, tällä tavalla saadaan selvyys myös siitä osastosta ketkä ei varmuudella p... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
23

Onmky TU14 Nimenhuuto.com

Onmky U14-joukkueen sivut. Tytöt ovat syntyneet 2005-2006. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Tytöt osallistuvat kilpaturnauksiin. Lisää harrastajia otetaan mielellään mukaan joukkoon iloiseen! Seura tarjoaa kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson, tule kokeilemaan olisiko koripallo sinun lajisi!

Joukkue etsii pelaajia: Onmky Tytöt U14-joukkueen sivut. Koripalloa pelaavat tytöt ovat syntyneet vuo...

Mika kirjoitti: Hei! Pidetään U14-tyttöjen (ent. C-tytöt) joukkueen vanhempain ilta ensi viikon torstaina 23.8. harjoitusten yhteydessä. Aloitetaan vanhampain ilta 15 min ennen harjoituksia, eli klo 18.15. Palaveriin olisi hyvä varata aikaa n. 45 min. Pidetään palaveri Kastellin aulassa, jossa on mukavasti tuole... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
27

OHLK-urheilu Nimenhuuto.com

Oulun hammaslääketieteen killan maanantaisin klo 20:15, koripallovuoro Kastellin monitoimitalo C1-sali keskiviikkoisin klo 20:15, salibandyvuoro Kastellin monitoimitalo C1-sali Ovikoodi 7640# HUOM! Ilmottaudu ajoissa (viim. 45 min ennen reenejä) ja seuraa ilmottautumisia! Reenien toteutumiselle on 8 henkilöä ilmoittautunut klo 19.30 mennessä, ainakin salibandyssä.

Anna-Sofia kirjoitti: KIRJOITUKSET, joku muu paikka? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy ja Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
52

MHB -Maskun Männät Nimenhuuto.com

Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, eipä paljon treenata.... Mukaan mahtuu - vaikka sali onkin todella pieni.

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, ei paljon treenata.... Mukaan ...

Jarmo kirjoitti: Saatan myöhästyä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Seikelän Koulu
Miehet
13

Oulun Tarmo - koripallo Nimenhuuto.com

Naisten harrastekoripalloilua. Tervetuloa mukaan!

Mira kirjoitti: Koronarajoitusten takia OUT (ainakin iltapelit) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
39

Oulu Basketball staff Nimenhuuto.com

Ottelutapahtumaan osallistuvat henkilöt.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Oulun Urheilutalo
Sekajoukkue
13

ONMKY Minipojat Nimenhuuto.com

Tänne ilmoitetaan minipoikien treeniajat ja myös keskisen alueen pelit. Yhteyshenkilöt: Johanna Röntynen Emma Lauri Aapo Lepistö Jorgo Dakaj

Miro kirjoitti: Komento takaisin. Miro ei pääse sittenkään mukaan Vaasaan :-( Pahoittelen tätä säätämistä. T, Stefan (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
30

ONMKY pojat U13-U14 Nimenhuuto.com

ONMKY:n koripallon U13-U14 poikien (synt. 2005-2006) harjoitusryhmä.

Elmo kirjoitti: Olen paikalla ja voin olla pöytäkirjassa tarpeen mukaan 1-2 peliä. Tuon pumpputermarin täynnä kahvia, tarvittaessa muutakin. Kovin isoa kanttiinia ei varmaan tarvita. Tuomo ei pääse, oma peli Kajaanissa samaan aikaan. Anna (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
22

AB-tytöt ja naisten edustus Nimenhuuto.com

A- ja B-tyttöjen sekä naisten edustusjoukkue (kesäharjoitusryhmä 2017).

Pekka kirjoitti: Hupparit ovat viimeinkin saapuneet ja ovat meillä Oulunsalossa. Jos joku haluaa hakea vielä ennen joulua osoite on Paprikakuja 1. Muuten toimitan hupparit vuoden vaihteen jälkeen treeneihin. Tässä tilauksessa olivat mukana: Meri Maija Sofia Gresa Suvi Eeva Anna Henriikka Jenni-Kaisa Amanda Jorgo ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
33

B-Pojat White 03-04 ONMKY Nimenhuuto.com

Oulun NMKY B-pojat vuosimallia 2003-2004 KAUSI 2018-2019

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

Ynni C-Pojat White Nimenhuuto.com

Virallinen Oulun NMKY (Ynni) C-pojat White joukkuueen ilmoitussivusto kaudelle 2017 - 2018 Ilmoituksia ja tiedotteita myös whats up ryhmässä. Mahdollisista muutoksista ja/tai päivityksistä tietoa joko Aapo Lepistölle tai valmentaja Valkamalle.

Elmo kirjoitti: Meille sopii toimitsijavuorot. Anna ja Tuomo (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
18

IFK Uleåborg Nimenhuuto.com

Otteita UIFK:n pelikirjasta: 1. "syöttö = "riskipäätös", "huonommalle ei kannata syöttää" 2. heitto = "älä heitä – missä levyrimiehet", "todennäköisesti toivoton yritys" 3. joukkuepeli = "pelataan nyrkki – menkää pois edestä"

Jukka kirjoitti: Hauska kuulla että maineikas seuramme on saanut ketsuppipullon auki, ennen se oli ihan toinen pullo – ilman korkkia. Puolustuksesta sen verran että tärkeä on ylipäätään puolustaa, sehän ei vaadi niin paljoa taitoa kuin hyökkääminen mutta tahtoa sitäkin enemmän, miesvartioinnissa vartioidaan miele... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
47

ONMKY PU16 Red Nimenhuuto.com

Arvi kirjoitti: Lähtö Ynnin toimistolta klo 10:30 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
22

Oulun NMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Käykää merkkaamassa in/out viikonlopun reissuun 2.-3.12. Reissussa siis kaksi peliä, toinen la iltana ja toinen su aamulla. Matka on tarkoitus tehdä bussilla, josta tulee kustannusta noin 100.-/pelaaja. Majoituksen saan ilmeisesti ilmaiseksi, joten bussimaksun päälle maksettavaa tulee vain ruokai... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
29

Nokia NSN Koripallokerho Oulu Nimenhuuto.com

Hello all! It's time to continue the basketball sessions. Indeed, Nokia Oulu Basketball Association (=NBA) has two gym halls reserved for this purpose during season 2020-2021: Talvikankaan koulu on Tuesdays at 20:30 - 22:00 Koskelan Koulu (Tullimiehentie 8 90560 OULU) on Sundays at 18:00 - 19:30

Jyrki kirjoitti: Seuraavan kerran pelataan ti 14.4! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
67

Ikiliikkujat-oulu Nimenhuuto.com

Ikiliikkujat-Oulu on ollut hieman erilaisin kokoonpanoin kasassa jo 70-luvulta alkaen. Nyt listoilla on yli kaksikymmentä pelaajaa ikähaarukaltaan 25-70+ v. Osalla on koripalloilutaustaa, mutta pääosalla ei. Vauhtia pelistä löytyy ja peleistä selvitään ilman tuomareita, kun kukin tunnustaa virheensä. Pelaamme torstai-iltaisin Laanilan koululla. Lisätietoa toiminnasta saat laittamalla viestiä osoitteella tphuotari2019@gmail.com.

Jukka kirjoitti: Koitan hommata jonkun😁 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Ei asetettu
24

ONMKYMinipojat1718 Nimenhuuto.com

ONMKY:n Minipojat harjoittelee kolme kertaa viikossa tavoitteena mukava koripallon harrastaminen hyvässä valmennuksessa. Tavoitteena on antaa hyvä pohja lajia tulevaisuudessa mahdollisesti vakavamminkin harrastaville, mutta myös mukava harrastus niille joita kilpakentät eivät kutsu ihan niin voimakkaasti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: C-poikiin siirtyvillä on keskiviikkona harkat, mutta pidetään kuitenkin tämä päätöstapahtuma tässä, hankalaa tässä vaiheessa lähtä enää muuttamaan ajankohtaa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Laittakaa WhatsAppiin mitä tuotte tarjottavaa (juotavaa, suolaista, makeaa...) ja jokai... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulun Seutu
Pojat
30

Oulun Höntsäilijät Nimenhuuto.com

Höntsäpeliä hyvässä hengessä. Vuorot tiistaisin Hintan koululla (eri sisäpelilajeja) ja lauantaisin Pöllönkankaan koululla (sähly).

Joukkue etsii pelaajia: Olemme hyvässä hengessä pelaava höntsäsekajoukkue. Lauantain sählyvuorolle (P...

Elisa kirjoitti: Kauden 2019 - 2020 kerätyt kausimaksut ja kulut on päivitetty nimenhuutoon. Löytyvät kuvat ja materiaalit kohdasta. Ylimääräiset rahat käytetään kauden 2020 - 2021 kuluihin ja hankintoihin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly, Lentopallo, Koris, Futsal, Ultimate, Käsipallo ja Pesis
Oulu
Sekajoukkue
57

PePa Nimenhuuto.com

Harrastesarjan turnaukset

Henna kirjoitti: 9-13 tai 10-13 vuorot käyvät parhaiten (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
16