Koripallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 29 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, koripallo, kaukalopallo, futsal ja jääpallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Oulu

Koripallo - Oulu

Team Makia Nimenhuuto.com

Rämäremmi, missä mukana kulkee monen tason liikkujaa. Tärkeintä on pitää hauskaa, ylittää itsensä ja liikkua hyvällä fiiliksellä. Säännöt ovat meidän turvaksi ja iloksi, jotta lähtökohta on kaikille sama. Tervetuloa mukaan ja lisätietoja saa Team Makian perustajalta. Teemu K katelikarjalainen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme rämäremmi-joukkueeseen pelaajia. Ikäluokkaan 18 - 60 vuotiaat asettuv...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Koripallo, Jalkapallo, Pesäpallo ja Lentopallo
Oulu
Sekajoukkue
28

ONMKY Minitytöt Nimenhuuto.com

ONMKY:n minityöt pelaavat reipasta koripalloa iloisella mielellä. 10-11-vuotiailla tytöillä on harjoitukset kolme kertaa viikossa ja innostavat valmentajat. Tytöt pelaavat minityttöjen pohjoista sarjaa keväkaudella 2017 Uudet pelaajat tervetuloa joukkoomme, hyvän mielen ja urheilullisen harrastuksen pariin! Seuran kotisivut http://onmky.fi/osastot/koripallo/blog/joukkueet/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan reipasta koripalloa 10- tai 11-vuotias tyttö Oulun aluee...

Rosa kirjoitti: Hei! Taivalkoskella oli 14 tyttöä ja 7 on vasta maksanut matkan! Maksattehan heti, että saadaan bussimaksu hoidettua!!! t. Tarja (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
29

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2017: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
83

pallo Nimenhuuto.com

Tähän korisporukkaan on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin sopii joukon jatkoksi. Kesäkauden peleistä sovitaan UIFK Koriksen, whatsapp -ringissä, voi liittyä rinkiin alla olevan linkin kautta. https://chat.whatsapp.com/LPqHi23E0OIASR2e2kNRcB Uleåborg IFK basketball group accepts new players! Olemme osa perinteikästä Uleåborg IFK:ta: http://www.uifk.fi/seura Yhteyshenkilö / Contact person: Juha Tuohimaa, juha.tuohimaa@gmail.com

Marko kirjoitti: Mennäänkö neljällä pelaamaan vai mitenkä? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
51

MHB -Maskun Männät Nimenhuuto.com

Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, eipä paljon treenata.... Mukaan mahtuu - vaikka sali onkin todella pieni.

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, ei paljon treenata.... Mukaan ...

MattiS kirjoitti: Tulen myös mutta vähän myöhässä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Seikelän Koulu
Miehet
16

Ynni C-Pojat White Nimenhuuto.com

Oulun NMKY (Ynni) C-pojat White joukkuueen ilmoitussivusto kaudelle 2017 - 2018 KESÄKAUDEN ILMOITTAUTUMISET OMASSA NIMENHUUDOSSA! ILMOITETAAN KUN SIIRRYTÄÄN KÄYTTÄMÄÄN PELKÄSTÄÄN TÄTÄ VIRALLISENA TIEDOTUSKANAVANA!

Aapo kirjoitti: Startataan uusi kausi 2017 - 2018 käyntiin! :) (27 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
20

Ynni C-Pojat White kesä 2017 Nimenhuuto.com

VANHEMMILLE! Tämä ryhmä poistuu ensi viikolla ja WHITE / RED joukkueet jatkavat ominaan! Terveisin Aapo Lepistö 0503063982

Aapo kirjoitti: HUOMIO KAIKKI VANHEMMAT!!!! Joukkueiden jaot on nyt oikeastaan lopullisesti selvinneet, niin siirrytään myös tämän kesänajan nimenhuudonkin osalta arkirutiiniin. Tämä tarkoittaa sitä, että WHITE jatkaa ihan omana nimenhuuto ryhmänä, kuten RED joukkuekkin. Tämä viikko pidetään myös tätä ryhmää näk... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
38

AB-tytöt ja naisten edustus Nimenhuuto.com

A- ja B-tyttöjen sekä naisten edustusjoukkue (kesäharjoitusryhmä 2017).

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mika valmentaa pelit Piian tiukkojen ohjeistusten mukaan. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
51

Oulun NMKY Ap ja MII Nimenhuuto.com

ONMKY A-pojat ja miehet II on koripallojoukkue, joka muodostuu vuosina 1999-2001 syntyneistä junioripelaajista sekä muutamasta innokkaasta aikuisikäisestä koripalloilijasta.

Leena kirjoitti: WA-ryhmään tuli pyyntö maksaa puuttuvia maksuja pikaisesti, kuva maksuista laitettu 'Kuvat ja materiaalit' -kansioon Maksuissa on kyse Rovaniemen ja Jyväskylän puuttuvista maksuista sekä kolmen eri kotipelin (myös tämän päiväisen) maksuista. LISÄKSI osa kalentereista on yhä maksamatta: Pelaaja --... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
36

ONMKYC-pojatRed Nimenhuuto.com

Oulun NMKY:n C-poikien Red joukkueen sivut. Tänne tulee tiedotteet harkoista, peleistä ja muusta toiminnasta.

Hanna kirjoitti: esti-ilta Karjasillan koululla torstaina 18.5. Hei! Ynnin järjestää kaikille ensi kauden C-, B- ja A-junioreille sekä naisten edustusjoukkueen sekä miesten II-joukkueelle testi-illan ensi viikon torstaina 18.15. Tapahtumassa testataan 20 metrin nopeus, ponnistusvoima paikaltaan ja ponnistusvoima ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
23

IFK Uleåborg Nimenhuuto.com

Otteita UIFK:n pelikirjasta: 1. "syöttö = "riskipäätös", "huonommalle ei kannata syöttää" 2. heitto = "älä heitä – missä levyrimiehet", "todennäköisesti toivoton yritys" 3. joukkuepeli = "pelataan nyrkki – menkää pois edestä"

Jukka kirjoitti: Hauska kuulla että maineikas seuramme on saanut ketsuppipullon auki, ennen se oli ihan toinen pullo – ilman korkkia. Puolustuksesta sen verran että tärkeä on ylipäätään puolustaa, sehän ei vaadi niin paljoa taitoa kuin hyökkääminen mutta tahtoa sitäkin enemmän, miesvartioinnissa vartioidaan miele... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
31

ONMKY C-P03 RED Nimenhuuto.com

ONMKY C-pojat 2003.

Mika kirjoitti: Lisäsin tuonne Kuvat ja materiaalit linkin alle eilisen lihashuoltokoulutuksen materiaalit. Kannattaa käydä tutustumassa! Mika (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
28

ONMKY-B-tytöt Nimenhuuto.com

Oulun NMKY B- tyttöjen korisjoukkue.

Sanna kirjoitti: Otin eilen kuvia pelistä. Jos haluatte käydä katsomassa, ne löytyvät täältä: https://drive.google.com/folderview?id=0B0e5uz3CpqBXcVhRU0Q0QUZFb3c&usp=sharing Voitte myös vapaasti kopioida omaan käyttöönne. Terv. Markku (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
16

Oulun NMKY C-pojat white Nimenhuuto.com

Johannes kirjoitti: Hei! Johannes on tulossa katukorikseen. T: Maarit Siekkinen (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
21

Oulun Tarmo - koripallo Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei, loukkasin pohkeeni ja pidän nyt ainakin kuukauden tauon että saa rauhassa parantua. Sama vaiva kun syksyllä, taitaakin olla lihas poikki eikä vain revähtänyt. :( (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
26

ONMKY C-P02 WHITE Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Perutaan maanantain reenit (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

Testi Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jääkiekko, Salibandy, Futsal ja Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
2

ONMKYMikrotytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen (7-9v) oma ONMKY koripallojoukkue, johon mahtuu innokkaita tyttöjä mukaan! Treenit ovat monipuolisia, ammattitaitoisten valmentajien vetämiä, ja harjoituspelejä pelataan iloisella mielellä, hymy huulilla. Tyttöjen vähälukuisuuden vuoksi harjoittelemme alkusyksyn osittain ONMKY:n minityttöjen kanssa - uudet pelaajat tervetuloa kokeilemaan uutta pallolajia! Tytöissä on voimaa, nopeutta ja iloa!

Joukkue etsii pelaajia: ONMKY Mikrotytöt on Oulun seudun tyttöjen (7-9v) oma koripallojoukkue, johon ...

Jenny kirjoitti: Moikka kaikille ! Saatiin nyt myClub toimimaan , joten lisään reenit ja tiedotteet jatkossa sinne. Käykää ilmoittautumassa reeneihin siis jatkossa myClub:n puolella . Mukavaa syyslomaa kaikille ja syyslomallahan ei siis ole reenejä. Terkuin Jenny (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
16

Ikiliikkujat-oulu Nimenhuuto.com

Ikiliikkujat-Oulu on ollut hieman erilaisin kokoonpanoin kasassa jo 70-luvulta alkaen. Nyt listoilla on yli kaksikymmentä pelaajaa ikähaarukaltaan 25-69 v. Osalla on koripalloilutaustaa, mutta pääosalla ei. Vauhtia pelistä löytyy ja peleistä selvitään ilman tuomareita, kun kukin tunnustaa virheensä. Pelaamme torstai-iltaisin Laanilan koululla. Lisätietoa toiminnasta saat laittamalla viestiä osoitteella tphuotari@netti.fi.

Joukkue etsii pelaajia

Jukka kirjoitti: Moi. Onko kukaan kiinnostunut pelaamaan tänään klo 20 Haukiputaalla? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Ei asetettu
31

ONMKYMinipojat1617 Nimenhuuto.com

ONMKY:n Minipojat harjoittelee kolme kertaa viikossa tavoitteena mukava koripallon harrastaminen hyvässä valmennuksessa. Tavoitteena on antaa hyvä pohja lajia tulevaisuudessa mahdollisesti vakavamminkin harrastaville, mutta myös mukava harrastus niille joita kilpakentät eivät kutsu ihan niin voimakkaasti.

Elmo kirjoitti: Ollaan tilaamassa laadukasta pihakoria. http://www.korispiste.fi/korit-ja-telineet/siirrettavat-ulkokorit/lifetime-makrolon-122-koriteline-p-1573.html Olisiko kiinnostusta? Hinnasta saa jonkilaisen alen jos tilaajia on useampia. Vastaa pikaisesti tuomo@liikuntakeskusvoitto.fi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Oulun Seutu
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.