Jääkiekko Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 100 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, koripallo, joukkuevoimistelu, kaukalopallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiekko-oulu E2-F-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu kaudella 2019-2020 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2009-2012. Osallistumme (F2 ja F1) Leijonaliigaan sekä valikoituihin kutsuturnauksiin. Osalla F-ikäluokan pelaajistamme on myös mahdollisuus harjoitella ja pelata seuran E2-aluesarjajoukkueessa. Listietoja löytyy myös joukkueen kotisivuilta: http://www.kiekkooulu.org/joukkueet/f-g

Pekka kirjoitti: Kaikki jotka merkitty F1 pelaajiksi ilmoittaituu tähän turnaukseen,in tai out Tästä ei ylimääräisiä kuluja. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
43

Kiekko Pojat juniorit Nimenhuuto.com

Harrastetason junioriporukka jossa tärkeintä on yhdessäolo, uuden oppiminen ja hauskan pito! Matalankynnyksen toimintaa, jonka tarkoituksena on että kaikki lapset saa harrastaa ja kipinä liikuntaan pysyisi läpi elämän. Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota yhteyttä jaakko.maatta@kastellinkiekkopojat.fi 0445644223

Max kirjoitti: Buongiorno tutti, Yritän maksaa Miron €10 jäsenmaksun kesän osalta, mutten löydä maksutietoja täältä. Osaako joku auttaa asian suhteen? Grazie Mille, Stefan (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
225

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Janne kirjoitti: Kaupunki ilmoitti että sählyvuorot on peruttu 13.4. saakka. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
65

Kiekkokissit Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen harrastejääkiekkoa Oulun seudulta. Vahvuutenamme mainittakoon pyrkimys hyvään joukkuehenkeen ja tyylikkääseen ulkoiseen habitukseen. Mottona "tosissaan, muttei vakavissaan". Kissit on eräänlainen leijonan emohahmo, voit saada sen kehräämään tai näyttämään kyntensä.

Pauliina kirjoitti: Sari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
58

Lähirähinä Ice Breakers Nimenhuuto.com

Lähirähinä Ice-Breakers on monen kansainvälisen kiekkojoukkeen farmi-joukkue ja LIB:in kasvatteja pelaakin ammattilaisena ympäri maailmaa. Juuret juontavat legendaariseen Späräjärven kaukaloon ja Suomen MM-mitaliin -95. Sitä tarinaa kannattaa kysyä kerrottavaksi saunaillassa. Meininki on kovaa mutta reilua, tervetuloa mukaan

Marko kirjoitti: Onko tälle kaudelle tulosss vuoroja? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
45

Nyrkkihokarit Nimenhuuto.com

Voittoa tavoittelematon urheilujoukkue niin taloudellisesti kuin pelillisesti! Nyrkkihokareissa mennään talvisin jäillä ja kesäisin parketilla. Tavoitteena on liikunnan ilo hyvässä hengessä ja rennolla otteella. Höntsätään vuoroilla ja välillä pelaillaan otteluja vaihtelevalla menestyksellä. Jokainen pellaa tasollaan ja muut vuorollaan.

Sauli kirjoitti: Onko peli naisia vastaan? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
45

K-Laser Miket Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kiekko-Laser Juniorit ry:n (K-Laser) Kiekkokoulun "Miket" -ryhmään kaudella 2017-2018. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. HUOM! Pyydämme käyttämään Nimenhuuto.com -palvelua, jotta voimme suunnitella harjoitteet paremmin osallistujamäärän mukaan. Samalla saamme tiedon harjoituksiin osallistuneista seuralla ja Oulun kaupungille. Osallistujamäärillä on merkitystä harjoitusvuoroja jaettaessa.

Jani kirjoitti: Hei! Kiekkokoulun kauden viimeinen pelitapahtuma pelataan tulevana sunnuntaina 15.4. Miket-ryhmän omalla vuorolla klo 9.30 - 10.30. Pyydämme ilmoittamaan Nimenhuutoon IN/OUT torstai-iltaan klo 18 mennessä osallistuuko pelurinne tapahtumaan, jotta tiedämme onko tarpeen täydentää pelijoukkueita Pek... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
42

EBIT Nimenhuuto.com

Vauhdikasta jääkiekkoa Oulussa!

Pasi kirjoitti: Timon haastattelu aamujäiltä: https://areena.yle.fi/1-50137956#autoplay=true kohdasta 13:40 eteenpäin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
45

HC Tähtikiekko Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura Oulussa.

Ville kirjoitti: Out reissussa (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
34

Nassukat Nimenhuuto.com

Liikunta- ja raittiusseura

Pekka kirjoitti: Eiköhä sitä (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko, Kaukalopallo, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
31

Opelätkä Nimenhuuto.com

Huikeita kuvioita ja päädystä päätyyn aaltoilevaa Hawaijjikiekkoa. Siniset vastaan valkoiset - kumpaa väriä tunnustat?

Kari kirjoitti: ...vielä. Laittaisitteko mielipidettä, laitanko ensi kaudeksi vielä uuden hakemuksen vuorosta? Hinta siis noussut 110,- vuoro, koska emme ole urheiluseura. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Lätkä
Suur Oulu
Ei asetettu
22

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Riku kirjoitti: In jos mahtuu ku tuun Ouluun 27.7 💪😎 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
282

kiekkokamut Nimenhuuto.com

Oulun coolein jääkiekon höntsäporukka. Emme ota itseämme turhan vakavasti, mutta tunnustamme silti väriä ja pistämme parasta ystävyysotteluissa lähinnä eri yrityksien kanssa. Pyrimme 20+2 kokoonpanoon jokaisella vuorolla.

Sami kirjoitti: Hei, Kiekkokamut ry aloittaa kauden 2020-2021 vahvemmin kuin koskaan aiemmin! Tulemme pelaamaan jääkiekkoa Oulun Linnanmaan jäähallissa seuraavasti: Maanantaisin klo 8:15-9:15, välillä 3.8.20201 – 24.5.2021, kaukalo 2:ssa, alkaen 3.8.2020. Perjantaisin klo 08:00 – 09:00, välillä 14.8.2020 – 28.5.... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
56

Jyta Nimenhuuto.com

Höyhtyän Jytä on vuonna 2003 perustettu harrastejääkiekkoseura. Sunnuntaisin treenaillaan Kempeleessä.

Harri kirjoitti: Hei Laitetaanpa tämä uusiksi kun edellisessä oli syyskuun päiväys. Siis: Höyhtyän Jytä ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 18.8.2019 klo 15:15 alkaen Kempelehallin (Koulutie 3, Kempele) yläkerran aulatilassa. Varatilana on pukuhuone mikäli yläkerran aulassa on paljon muuta porukkaa. Aineist... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
48

Tykit Nimenhuuto.com

Työmaan Tykit – hikeentymistä kaukalossa tyylikkäästi jo vuodesta 2010. Motto: "It's only advertising" Jääkiekon ja salibandyn erikoisseura, Oulu

Juha kirjoitti: Heips. Nallisport auki, mutta juhannusta pukkaa. Oisko syyskausi seuraava? (30 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
21

Backyard Playboys Nimenhuuto.com

FI36 1216 3500 0609 10 seuran tilinum. Saaja HC BPB

Marko kirjoitti: varalla (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25

PPK Nimenhuuto.com

Ppkht.fi

Tuomas kirjoitti: Oliko pasilla se joku veskakaveri? Kyssyis sitä maaliin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
20

ottkiekko Nimenhuuto.com

OTT:n oma kiekkovuoro.

Olli kirjoitti: Korona sulki salit. Jatketaan uudella innolla seuraavalla vuorolla 15.4.2020 näillänäkymin. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
19

KärppäDaamit Nimenhuuto.com

Naisten harrasteporukka Oulussa.

Irene kirjoitti: Puolisen tuntia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
26

EXPATS Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Eero kirjoitti: Moro, Muutama ukko mahtuis huomen aamulla Pyrinnön perjantai aamujäälle. Paikka Linnanmaa klo 7;00-8:00. Oisko innokkaita ? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
36