Jääkiekko Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 108 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Oulu

Jääkiekko - Oulu

Kiekko-oulu Fg-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu kaudella 2016-2017 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2006-2009. Osallistumme (F2 ja F1) Leijonaliigaan sekä valikoituihin kutsuturnauksiin. Osalla F-ikäluokan pelaajistamme on myös mahdollisuus harjoitella ja pelata seuran E2-aluesarjajoukkueessa. Listietoja löytyy myös joukkueen kotisivuilta: http://www.kiekkooulu.org/joukkueet/f-g

Mia kirjoitti: Hei F2/G -joukkueen väki ! Tilaamanne karkit ja keksit ovat siis saapuneet, ja suurin osa teistä jo saikin tuotteet jaettavaksi ostajille. Toimintaohjeet : Toimittakaa tuotteet ostajille ja ottakaa maksu käteisenä tai omalle tilillenne. Maksakaa tuotteet joukkuuen tilille pelaajan omalla viitenum... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
35

KKP05 Nimenhuuto.com

Jos olet kiinnostunut jääkiekon harrastamisesta, ota yhteyttä ja käy tutustumassa seurans sivuilla www.kkpjuniorit.fi Joukkueessa kehitytään ennen kaikkea jääkiekkoilijana, toimitaan joukkueena ja tutustutaan uusiin kavereihin. Kuluvalla kaudella pelaamme Leijonaliigaa ja E2-aluesarjaa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä! Lisätietoja: Harri Männikkö 0400 879 800 harri.mannikko[AT]tervavayla.fi

Joukkue etsii pelaajia: KKP E2-juniorijoukkueessa on vielä paikkoja vapaana vuonna -05 syntyneille pe...

Otto kirjoitti: Hei! Miksiköhän meille ei tule harkoista mitään ilmoituksia? Ainoastaan ensimmäisistä harkoista tuli, mutta ilmeisesti niitä on sen jälkeen jo useammatkin ollut? T.. Anne Palosaari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
43

K-Laser Miket Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kiekko-Laser Juniorit ry:n (K-Laser) Kiekkokoulun "Miket" -ryhmään kaudella 2017-2018. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. HUOM! Pyydämme käyttämään Nimenhuuto.com -palvelua, jotta voimme suunnitella harjoitteet paremmin osallistujamäärän mukaan. Samalla saamme tiedon harjoituksiin osallistuneista seuralla ja Oulun kaupungille. Osallistujamäärillä on merkitystä harjoitusvuoroja jaettaessa.

Jani kirjoitti: Hei, Muistutuksena vielä Kiekkokoulun valokuvaukset, jotka järjestetään Oulunsalossa tulevana sunnuntaina 26.11. Miket-ryhmän osalta seuraavasti: klo 8.55- Yksilökuvaus Miket klo 9.30 Ryhmäkuvaus Miket Yksilökuvassa varusteet päällä, K-Laserin pelipaita seuralta kierrätettäväksi. Harjoitukset nor... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
43

Nyrkkihokarit Nimenhuuto.com

Voittoa tavoittelematon urheilujoukkue niin taloudellisesti kuin pelillisesti! Nyrkkihokareissa mennään talvisin jäillä ja kesäisin parketilla. Tavoitteena on liikunnan ilo hyvässä hengessä ja rennolla otteella. Höntsätään vuoroilla ja välillä pelaillaan otteluja vaihtelevalla menestyksellä. Jokainen pellaa tasollaan ja muut vuorollaan.

Sauli kirjoitti: Onko peli naisia vastaan? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
31

Kiekkokissit Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen harrastejääkiekkoa Oulun seudulta. Vahvuutenamme mainittakoon pyrkimys hyvään joukkuehenkeen ja tyylikkääseen ulkoiseen habitukseen. Mottona "tosissaan, muttei vakavissaan". Kissit on eräänlainen leijonan emohahmo, voit saada sen kehräämään tai näyttämään kyntensä.

Silja kirjoitti: Anniinaksi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
54

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Henri kirjoitti: Milloin sählyvuorot alkavat? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
60

Lähirähinä Ice Breakers Nimenhuuto.com

Lähirähinä Ice-Breakers on monen kansainvälisen kiekkojoukkeen farmi-joukkue ja LIB:in kasvatteja pelaakin ammattilaisena ympäri maailmaa. Juuret juontavat legendaariseen Späräjärven kaukaloon ja Suomen MM-mitaliin -95. Sitä tarinaa kannattaa kysyä kerrottavaksi saunaillassa. Meininki on kovaa mutta reilua, tervetuloa mukaan

Timo kirjoitti: Tällä viikolla vuoro on To 7:15-8:15 kaukalossa 2. Originellivuoro on 7:15-8:00 johtuen jään ajon aikatauluista, kaupungin työehtosopimuksista ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan varapuheenjohtajan mummon lankakutimista, etc, etc. :0 Jatkamme säätöä, kunnes ne hermostuu. Perjantaina vuorot alkav... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
42

Oulun Kela CHL Nimenhuuto.com

Vielä on kautta jäljellä! Rykästäiskö säbän ohelle mukavaa ulkoilmaurheilua joko jääkiekon tai jääpallon merkeissä? Eli rentoa ja reilua höntsäpelailua sään salliessa. Matalan kynnyksen pelit tavoitteena eli mukaan voi tulla, vaikkei olisi luistimia yläasteen jälkeen jalkaan sovitellutkaan, pelatessa muistuu kyllä kaikki kuviot taas mieleen! Varusteiksi riittänee luistimet (joko kaunokit tai hokkarit, asenne ratkaisee!) ja maila. :) Jos innokkaita pelaajia riittää, voitaisiin porukalla sumplia joku hyvä "vakkarivuoro" loppukeväälle!

Enni kirjoitti: Perutaan nämä jääpelit, kerta ei innokkaita löytynyt. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
3

HC Tähtikiekko Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura Oulussa.

Petri kirjoitti: Tuo mun in on melko varma ehkä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
61

EBIT Nimenhuuto.com

Vauhdikasta jääkiekkoa Oulussa!

Sami kirjoitti: Liitytäänpä tänne kehäraakkien joukkoon...oikeassa olkapäässä operaatiota vaativa ns. SLAP-vaurio eli nivelrusto revennyt irti kuopastaan jonka lisäksi pitempi hauisjänne lähes irtipoikki ja väärässä urassa. Kiitos reippaista geimeistä, minulla tulee nyt taukoa jonnin verran. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
69

K-Laser Harrastejoukkue Nimenhuuto.com

D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 Oulunsalo. Hinta: syys tai kevät / 120 € koko kausi / 200 €

Joukkue etsii pelaajia: -D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 ...

Akseli kirjoitti: Kiitos eilisistä päättäjäisistä! Pojilla kuulosti olleen tosi mukavaa. Tärkeitä asioita joukkueen yhteiset jutut myös jään ulkopuolellakin. :) T. Aksun äiti Mari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Ei asetettu
26

TokaKiekko Nimenhuuto.com

TokaKiekon perjantain lätkäjengi!

Jarmo kirjoitti: Voin tulla, jos tarvii maalivahtia (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
34

EXPATS Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Mika kirjoitti: Reissussa, mutta pitäisi ehtiä paikalle. Pitäisi ainakin... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
34

Kiekkolupi Nimenhuuto.com

Nippu atleettisia äijiä pelaa kiekkoa.

Janne kirjoitti: Joooooo jos ei tuu töihin lähtöä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25

Backyard Playboys Nimenhuuto.com

FI36 1216 3500 0609 10 seuran tilinum. Saaja HC BPB

Turo kirjoitti: Kerkee ennen saunailtaa (24 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
24

Suupeeäs Nimenhuuto.com

Keltamustien länsirannikon etäpesäke.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25

Nassukat Nimenhuuto.com

Liikunta- ja raittiusseura

Pekka kirjoitti: Henkka tullee jos ehtii (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Kaukalopallo, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
29

Tykit Nimenhuuto.com

Työmaan Tykit – hikeentymistä kaukalossa tyylikkäästi jo vuodesta 2010. Motto: "It's only advertising" Jääkiekon ja salibandyn erikoisseura, Oulu

Jari kirjoitti: Pate tulee myös (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
29

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Petteri kirjoitti: Ei taida olla harkkoja tänään? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
125

PPK Nimenhuuto.com

Ppkht.fi

Pasi kirjoitti: Pystyiskö kukaan ottaan mua kyytiin metsokankaalta huomiseen peliin? Vaimolla kuulemma tärkeempiä menoja ni vie auton... (14 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.