Jääkiekko Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 103 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, sähly ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiekko-oulu E2-F-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu kaudella 2019-2020 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2009-2012. Osallistumme (F2 ja F1) Leijonaliigaan sekä valikoituihin kutsuturnauksiin. Osalla F-ikäluokan pelaajistamme on myös mahdollisuus harjoitella ja pelata seuran E2-aluesarjajoukkueessa. Listietoja löytyy myös joukkueen kotisivuilta: http://www.kiekkooulu.org/joukkueet/f-g

Pekka kirjoitti: Kaikki jotka merkitty F1 pelaajiksi ilmoittaituu tähän turnaukseen,in tai out Tästä ei ylimääräisiä kuluja. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
57

Kiekko Pojat juniorit Nimenhuuto.com

Harrastetason junioriporukka jossa tärkeintä on yhdessäolo, uuden oppiminen ja hauskan pito! Matalankynnyksen toimintaa, jonka tarkoituksena on että kaikki lapset saa harrastaa ja kipinä liikuntaan pysyisi läpi elämän. Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota yhteyttä jaakko.maatta@kastellinkiekkopojat.fi 0445644223

Niklas kirjoitti: Onko huomenna vuoroa (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
247

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Arttu kirjoitti: Vaikka vuorot onkin peruttu niin olisiko kiinnostusta käydä kiekkovuoron aikaan epävirallisesti höntsäämässä? Jääthän on ihan hyvässä kunnossa. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
65

kiekkokamut Nimenhuuto.com

Oulun coolein jääkiekon höntsäporukka. Emme ota itseämme turhan vakavasti, mutta tunnustamme silti väriä ja pistämme parasta ystävyysotteluissa lähinnä eri yrityksien kanssa. Pyrimme 20+2 kokoonpanoon jokaisella vuorolla. Muistutuksena kaikille, näin korona aikana on tärkeää pitää huoli riittävästä hygieniatasosta ja siitä, ettei edes kevyesti flunssaisena saati sitten kipeänä tulla vuorolle.

Sami kirjoitti: Hei, Oulun kaupunki teki juuri päätöksiä koronavirusepidemian leviämisvaiheen toimenpiteistä Oulussa, joista meitä lähinnä on aikuisten ryhmäharrastustoiminnan keskeyttäminen 1.12 - 18.12.2020. Kiekkokamut ry on päättänyt toimia vastuullisesti asian suhteen, joten seuraavat höntsäjäät ovat aikais... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
65

Kiekkokissit Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen harrastejääkiekkoa Oulun seudulta. Vahvuutenamme mainittakoon pyrkimys hyvään joukkuehenkeen ja tyylikkääseen ulkoiseen habitukseen. Mottona "tosissaan, muttei vakavissaan". Kissit on eräänlainen leijonan emohahmo, voit saada sen kehräämään tai näyttämään kyntensä.

Pauliina kirjoitti: Sari (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
58

Lähirähinä Ice Breakers Nimenhuuto.com

Lähirähinä Ice-Breakers on monen kansainvälisen kiekkojoukkeen farmi-joukkue ja LIB:in kasvatteja pelaakin ammattilaisena ympäri maailmaa. Juuret juontavat legendaariseen Späräjärven kaukaloon ja Suomen MM-mitaliin -95. Sitä tarinaa kannattaa kysyä kerrottavaksi saunaillassa. Meininki on kovaa mutta reilua, tervetuloa mukaan

Marko kirjoitti: Onko tälle kaudelle tulosss vuoroja? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
44

Nyrkkihokarit Nimenhuuto.com

Voittoa tavoittelematon urheilujoukkue niin taloudellisesti kuin pelillisesti! Nyrkkihokareissa mennään talvisin jäillä ja kesäisin parketilla. Tavoitteena on liikunnan ilo hyvässä hengessä ja rennolla otteella. Höntsätään vuoroilla ja välillä pelaillaan otteluja vaihtelevalla menestyksellä. Jokainen pellaa tasollaan ja muut vuorollaan.

Sauli kirjoitti: Onko peli naisia vastaan? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
48

K-Laser Miket Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kiekko-Laser Juniorit ry:n (K-Laser) Kiekkokoulun "Miket" -ryhmään kaudella 2017-2018. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. HUOM! Pyydämme käyttämään Nimenhuuto.com -palvelua, jotta voimme suunnitella harjoitteet paremmin osallistujamäärän mukaan. Samalla saamme tiedon harjoituksiin osallistuneista seuralla ja Oulun kaupungille. Osallistujamäärillä on merkitystä harjoitusvuoroja jaettaessa.

Jani kirjoitti: Hei! Kiekkokoulun kauden viimeinen pelitapahtuma pelataan tulevana sunnuntaina 15.4. Miket-ryhmän omalla vuorolla klo 9.30 - 10.30. Pyydämme ilmoittamaan Nimenhuutoon IN/OUT torstai-iltaan klo 18 mennessä osallistuuko pelurinne tapahtumaan, jotta tiedämme onko tarpeen täydentää pelijoukkueita Pek... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
42

HC Tähtikiekko Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura Oulussa.

Ville kirjoitti: Out reissussa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
35

EBIT Nimenhuuto.com

Vauhdikasta jääkiekkoa Oulussa!

Pasi kirjoitti: Timon haastattelu aamujäiltä: https://areena.yle.fi/1-50137956#autoplay=true kohdasta 13:40 eteenpäin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
45

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Sami kirjoitti: (Feat. Rasperi) (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
332

45 All Stars Nimenhuuto.com

Raittius- ja urheiluseura

Matti kirjoitti: 50/60 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
35

FcLaanila Nimenhuuto.com

Perinteinen äijä kerho käy läpi metamorfoosiaan. Paikalla pelaajia jo toisessa polvessa.

Joel kirjoitti: epävarma (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
64

Tykit Nimenhuuto.com

Työmaan Tykit – hikeentymistä kaukalossa tyylikkäästi jo vuodesta 2010. Motto: "It's only advertising" Jääkiekon ja salibandyn erikoisseura, Oulu

Juha kirjoitti: Hei, koronan jyllätessä edelleen pidetään paussia vielä ainakin tammikuu. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
23

Hoki-ky Nimenhuuto.com

Kiekolle ennen sianpieremää vaan että pääsis Klubin aamupuurolle sitten kasilta.

Olli kirjoitti: Marraskuu kääntyy joulukuuksi ja uusia maksuja pitäisi ruveta perimään. Loppukausi olisi suunnilleen 70€ per pää, lasken tarkemmin kun varmistuu osallistujat. Rinkihän hitusen tässä tiivistyi ja olen muutamalta erikseen kysellyt. Oletan että kaikki ovat mukana maksumiehenä edelleen. Ilmoittakaa t... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
33

PPK Nimenhuuto.com

Ppkht.fi

Tuomas kirjoitti: Oliko pasilla se joku veskakaveri? Kyssyis sitä maaliin (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
20

KärppäDaamit Nimenhuuto.com

Naisten harrasteporukka Oulussa.

Susanna kirjoitti: Voi nakittaa jotain hommia. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
23

Kiekkolupi Nimenhuuto.com

Nippu atleettisia äijiä pelaa kiekkoa.

Janne kirjoitti: Ehdottomasti ehkä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
27

TokaKiekko Nimenhuuto.com

TokaKiekon perjantain lätkäjengi!

Tuomas kirjoitti: Ei saada kunnolla porukkaa eikä yhtäkään mokkea. Saa mennä kentälle hyörimään ja pyörimään jos tahtoo! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
45

Hc Rocking Cocks Nimenhuuto.com

"All we need is love... and HOCKEY"

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Todennäköisesti OUT myös 28.11 pelistä. Myös silloin reissussa. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25