Jääkiekko Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 105 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Oulu

Jääkiekko - Oulu

Kiekko-oulu Fg-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu kaudella 2016-2017 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2006-2009. Osallistumme (F2 ja F1) Leijonaliigaan sekä valikoituihin kutsuturnauksiin. Osalla F-ikäluokan pelaajistamme on myös mahdollisuus harjoitella ja pelata seuran E2-aluesarjajoukkueessa. Listietoja löytyy myös joukkueen kotisivuilta: http://www.kiekkooulu.org/joukkueet/f-g

Juha kirjoitti: Huominen F2 peli on peruttu! Asia sovittu järjestävän seuran kanssa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
35

KKP05 Nimenhuuto.com

Jos olet kiinnostunut jääkiekon harrastamisesta, ota yhteyttä ja käy tutustumassa seurans sivuilla www.kkpjuniorit.fi Joukkueessa kehitytään ennen kaikkea jääkiekkoilijana, toimitaan joukkueena ja tutustutaan uusiin kavereihin. Kuluvalla kaudella pelaamme Leijonaliigaa ja E2-aluesarjaa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä! Lisätietoja: Harri Männikkö 0400 879 800 harri.mannikko[AT]tervavayla.fi

Joukkue etsii pelaajia: KKP E2-juniorijoukkueessa on vielä paikkoja vapaana vuonna -05 syntyneille pe...

Otto kirjoitti: Hei! Miksiköhän meille ei tule harkoista mitään ilmoituksia? Ainoastaan ensimmäisistä harkoista tuli, mutta ilmeisesti niitä on sen jälkeen jo useammatkin ollut? T.. Anne Palosaari (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
43

Nyrkkihokarit Nimenhuuto.com

Voittoa tavoittelematon urheilujoukkue niin taloudellisesti kuin pelillisesti! Nyrkkihokareissa mennään talvisin jäillä ja kesäisin parketilla. Tavoitteena on liikunnan ilo hyvässä hengessä ja rennolla otteella. Höntsätään vuoroilla ja välillä pelaillaan otteluja vaihtelevalla menestyksellä. Jokainen pellaa tasollaan ja muut vuorollaan.

Sauli kirjoitti: Onko peli naisia vastaan? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
22

Kiekkokissit Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen harrastejääkiekkoa Oulun seudulta. Vahvuutenamme mainittakoon pyrkimys hyvään joukkuehenkeen ja tyylikkääseen ulkoiseen habitukseen. Mottona "tosissaan, muttei vakavissaan". Kissit on eräänlainen leijonan emohahmo, voit saada sen kehräämään tai näyttämään kyntensä.

Anni kirjoitti: Annamari Annin tilalta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
52

Oulun Kela CHL Nimenhuuto.com

Vielä on kautta jäljellä! Rykästäiskö säbän ohelle mukavaa ulkoilmaurheilua joko jääkiekon tai jääpallon merkeissä? Eli rentoa ja reilua höntsäpelailua sään salliessa. Matalan kynnyksen pelit tavoitteena eli mukaan voi tulla, vaikkei olisi luistimia yläasteen jälkeen jalkaan sovitellutkaan, pelatessa muistuu kyllä kaikki kuviot taas mieleen! Varusteiksi riittänee luistimet (joko kaunokit tai hokkarit, asenne ratkaisee!) ja maila. :) Jos innokkaita pelaajia riittää, voitaisiin porukalla sumplia joku hyvä "vakkarivuoro" loppukeväälle!

Enni kirjoitti: Perutaan nämä jääpelit, kerta ei innokkaita löytynyt. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
3

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
60

HC Tähtikiekko Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura Oulussa.

Mikko kirjoitti: 90% varmuudella pääsen! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
58

EBIT Nimenhuuto.com

Vauhdikasta jääkiekkoa Oulussa!

Sami kirjoitti: Liitytäänpä tänne kehäraakkien joukkoon...oikeassa olkapäässä operaatiota vaativa ns. SLAP-vaurio eli nivelrusto revennyt irti kuopastaan jonka lisäksi pitempi hauisjänne lähes irtipoikki ja väärässä urassa. Kiitos reippaista geimeistä, minulla tulee nyt taukoa jonnin verran. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
66

K-Laser Harrastejoukkue Nimenhuuto.com

D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 Oulunsalo. Hinta: syys tai kevät / 120 € koko kausi / 200 €

Joukkue etsii pelaajia: -D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 ...

Akseli kirjoitti: Kiitos eilisistä päättäjäisistä! Pojilla kuulosti olleen tosi mukavaa. Tärkeitä asioita joukkueen yhteiset jutut myös jään ulkopuolellakin. :) T. Aksun äiti Mari (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Ei asetettu
25

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Marko kirjoitti: IN, jos joku vakio jää pois. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
120

Tykit Nimenhuuto.com

Työmaan Tykit – hikeentymistä kaukalossa tyylikkäästi jo vuodesta 2010. Motto: "It's only advertising" Jääkiekon ja salibandyn erikoisseura, Oulu

Juha kirjoitti: saahaankohan lisää lihaksia kentälle? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
24

Nassukat Nimenhuuto.com

Liikunta- ja raittiusseura

Pekka kirjoitti: Henkka tullee jos ehtii (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Kaukalopallo, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
25

PPK Nimenhuuto.com

pohjoispohjanmaankiekko.one/

Eero kirjoitti: Sopii (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
21

Peksit Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kiekko-Laser Juniorit ry:n (K-Laser) Kiekkokoulun "Peksit" -ryhmään. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2012 tai sen jälkeen syntyneille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Jani kirjoitti: Hei, Seuramme päättäjäiset järjestetään maanantaina 29.5.2017 klo 18.00 alkaen Kempeleen Linnakangastalon koululla (Linnakaarto 20, 90450 Kempele). Tervetuloa, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Päättäjäisissä palkitaan kaikki kiekkokoululaiset, tarjolla myös pelaajille ja pelaaji... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Pojat
37

Mustahaukat Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa Oulussa Kiekko-haukkojen sarjassa!

Jouko kirjoitti: Moro…turnausmaksu on 24,60 euroa, viitenumero 1517. Saaja Kiekko-Haukat 96 ry. Tilinumero on NORDEA FI33 1107 3000 6342 57 Voidaan maksaa myös paikan liikuntaseteleillä yms… Ohjelma on elänyt jälleen kerran kun osa tulee ja osa menee… saatko sanaa eteenpäin kun mulla sähköposti tökkii… (28 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Harrastekiekko
Oulu
Miehet
23

Kärpät07 Nimenhuuto.com

Kärppien Kiekkokoulu

Kari kirjoitti: Kari Ylitalo Moi kaikille! F2 kortteli- ja tehoryhmän kausi on nyt ohitse. Loppukuuhun merkittyjä salibandypelejä ei pelata. 13.5 on vielä Kärppä-päättäjäiset, johon kaikki vielä mukaan. Tänään (tai viimeistään huomenna) ilmoitetaan sähköpostitse tuleva E2-edustusjoukkue. E2-joukkueen treenit alk... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
66

EXPATS Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Janne kirjoitti: Otteluohjelman mukaan Lauvantain peli aikaistui klo19:30'een. Ilmotatko Heikki Tatulle, ja minä laitan mokelle viestiä. (26 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
24

Jyta Nimenhuuto.com

Höyhtyän Jytä on vuonna 2003 perustettu harrastejääkiekkoseura. Sunnuntaisin treenaillaan Kempeleessä.

Harri kirjoitti: Moro, Laukka ja Lahtinen keikalla Petrellissä 6.5. lauantaina. :) T. Jäläkimmäinen (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
41

Backyard Playboys Nimenhuuto.com

FI36 1216 3500 0609 10 seuran tilinum. Saaja HC BPB

Ville kirjoitti: Jos ei hyökkää työvuoroa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25

HeKi Nimenhuuto.com

Heinäpään Kiekko Ry Perustettu 2003 / 2008

Janne kirjoitti: Coach corner 2 Joukkueen sisältä on tullut toivetta että treeneissä voisi tehdä muutakin kuin pelata; syöttelyä, enemmän laukauksia ja avausharjoitteita.Lähdetään kevyesti liikkeelle ja katsotaan mikä on lopulta oikea suhde treenaukselle ja pelaamiselle. Ensi to edetään seuraavasti: 1. 1-0. Kulma... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.