Jääkiekko Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 111 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Oulu

Jääkiekko - Oulu

Kiekko-oulu Fg-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu kaudella 2016-2017 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2006-2009. Osallistumme (F2 ja F1) Leijonaliigaan sekä valikoituihin kutsuturnauksiin. Osalla F-ikäluokan pelaajistamme on myös mahdollisuus harjoitella ja pelata seuran E2-aluesarjajoukkueessa. Listietoja löytyy myös joukkueen kotisivuilta: http://www.kiekkooulu.org/joukkueet/f-g

Sauli kirjoitti: Terve. Vielä on huoltajan paikka auki G/F2 juokkueessa. Jos on halukkuutta kyseiseen pestiin niin ilmoituksia. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
32

KKP05 Nimenhuuto.com

Jos olet kiinnostunut jääkiekon harrastamisesta, ota yhteyttä ja käy tutustumassa seurans sivuilla www.kkpjuniorit.fi Joukkueessa kehitytään ennen kaikkea jääkiekkoilijana, toimitaan joukkueena ja tutustutaan uusiin kavereihin. Kuluvalla kaudella pelaamme Leijonaliigaa ja E2-aluesarjaa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä! Lisätietoja: Harri Männikkö 0400 879 800 harri.mannikko[AT]tervavayla.fi

Joukkue etsii pelaajia: KKP E2-juniorijoukkueessa on vielä paikkoja vapaana vuonna -05 syntyneille pe...

Otto kirjoitti: Hei! Miksiköhän meille ei tule harkoista mitään ilmoituksia? Ainoastaan ensimmäisistä harkoista tuli, mutta ilmeisesti niitä on sen jälkeen jo useammatkin ollut? T.. Anne Palosaari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
43

K-Laser Miket Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kiekko-Laser Juniorit ry:n (K-Laser) Kiekkokoulun "Miket" -ryhmään kaudella 2017-2018. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. HUOM! Pyydämme käyttämään Nimenhuuto.com -palvelua, jotta voimme suunnitella harjoitteet paremmin osallistujamäärän mukaan. Samalla saamme tiedon harjoituksiin osallistuneista seuralla ja Oulun kaupungille. Osallistujamäärillä on merkitystä harjoitusvuoroja jaettaessa.

Jani kirjoitti: Morjens, Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan nyt ja jatkossa Nimenhuutoon viimeistään keskiviikkoiltana onko lapsenne osallistumassa kyseisen viikon perjantain pelijäille. Tällä tavoin varmistamme, että valmentajia (seuratyöntekijät/Maket/Miket) on riittävästi paikalla. Kiitos jo etukäteen! //Mi... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
37

Nyrkkihokarit Nimenhuuto.com

Voittoa tavoittelematon urheilujoukkue niin taloudellisesti kuin pelillisesti! Nyrkkihokareissa mennään talvisin jäillä ja kesäisin parketilla. Tavoitteena on liikunnan ilo hyvässä hengessä ja rennolla otteella. Höntsätään vuoroilla ja välillä pelaillaan otteluja vaihtelevalla menestyksellä. Jokainen pellaa tasollaan ja muut vuorollaan.

Sauli kirjoitti: Onko peli naisia vastaan? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
29

Kiekkokissit Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen harrastejääkiekkoa Oulun seudulta. Vahvuutenamme mainittakoon pyrkimys hyvään joukkuehenkeen ja tyylikkääseen ulkoiseen habitukseen. Mottona "tosissaan, muttei vakavissaan". Kissit on eräänlainen leijonan emohahmo, voit saada sen kehräämään tai näyttämään kyntensä.

Silja kirjoitti: Anniinaksi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
53

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Henri kirjoitti: Milloin sählyvuorot alkavat? (25 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
60

Lähirähinä Ice Breakers Nimenhuuto.com

Lähirähinä Ice-Breakers on monen kansainvälisen kiekkojoukkeen farmi-joukkue ja LIB:in kasvatteja pelaakin ammattilaisena ympäri maailmaa. Juuret juontavat legendaariseen Späräjärven kaukaloon ja Suomen MM-mitaliin -95. Sitä tarinaa kannattaa kysyä kerrottavaksi saunaillassa. Meininki on kovaa mutta reilua, tervetuloa mukaan

Timo kirjoitti: Tällä viikolla vuoro on To 7:15-8:15 kaukalossa 2. Originellivuoro on 7:15-8:00 johtuen jään ajon aikatauluista, kaupungin työehtosopimuksista ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan varapuheenjohtajan mummon lankakutimista, etc, etc. :0 Jatkamme säätöä, kunnes ne hermostuu. Perjantaina vuorot alkav... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
28

Oulun Kela CHL Nimenhuuto.com

Vielä on kautta jäljellä! Rykästäiskö säbän ohelle mukavaa ulkoilmaurheilua joko jääkiekon tai jääpallon merkeissä? Eli rentoa ja reilua höntsäpelailua sään salliessa. Matalan kynnyksen pelit tavoitteena eli mukaan voi tulla, vaikkei olisi luistimia yläasteen jälkeen jalkaan sovitellutkaan, pelatessa muistuu kyllä kaikki kuviot taas mieleen! Varusteiksi riittänee luistimet (joko kaunokit tai hokkarit, asenne ratkaisee!) ja maila. :) Jos innokkaita pelaajia riittää, voitaisiin porukalla sumplia joku hyvä "vakkarivuoro" loppukeväälle!

Enni kirjoitti: Perutaan nämä jääpelit, kerta ei innokkaita löytynyt. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
2

HC Tähtikiekko Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura Oulussa.

Petri kirjoitti: Tuo mun in on melko varma ehkä. (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
61

EBIT Nimenhuuto.com

Vauhdikasta jääkiekkoa Oulussa!

Sami kirjoitti: Liitytäänpä tänne kehäraakkien joukkoon...oikeassa olkapäässä operaatiota vaativa ns. SLAP-vaurio eli nivelrusto revennyt irti kuopastaan jonka lisäksi pitempi hauisjänne lähes irtipoikki ja väärässä urassa. Kiitos reippaista geimeistä, minulla tulee nyt taukoa jonnin verran. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
69

K-Laser Harrastejoukkue Nimenhuuto.com

D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 Oulunsalo. Hinta: syys tai kevät / 120 € koko kausi / 200 €

Joukkue etsii pelaajia: -D/E Harrastejoukkue 02-05 syntyneet Treeniajat su klo 12.30 ja ke klo 16.15 ...

Akseli kirjoitti: Kiitos eilisistä päättäjäisistä! Pojilla kuulosti olleen tosi mukavaa. Tärkeitä asioita joukkueen yhteiset jutut myös jään ulkopuolellakin. :) T. Aksun äiti Mari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Oulunsalo
Ei asetettu
25

Mustahaukat Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa Oulussa Kiekko-haukkojen sarjassa!

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Harrastekiekko
Oulu
Miehet
22

Kiekko Pojat juniorit Nimenhuuto.com

Harrastetason junioriporukka jossa tärkeintä on yhdessäolo, uuden oppiminen ja hauskan pito!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
43

ottkiekko Nimenhuuto.com

OTT:n oma kiekkovuoro.

Olli kirjoitti: Hei! Tällä viikolla (keskiviikkona) ei valitettavasti aamupalaa ole vielä tarjolla, mutta ensi viikosta lähtien aamupalamahdollisuus on Klubilla. Terveisin Mika Pieniniemi Oulun Kärpät 46 ry toiminnanjohtaja 0400-689649 mika.pieniniemi@oulunkarpat46.fi (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
20

Suupeeäs Nimenhuuto.com

Keltamustien länsirannikon etäpesäke.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
24

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Petteri kirjoitti: Ei taida olla harkkoja tänään? (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
124

PPK Nimenhuuto.com

pohjoispohjanmaankiekko.one/

Eero kirjoitti: Sopii (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
23

Peksit Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kiekko-Laser Juniorit ry:n (K-Laser) Kiekkokoulun "Miket" -ryhmään kaudella 2017-2018. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Jani kirjoitti: Moi, Ilmoittautuminen kauden 2017-2018 Kiekkokouluun on nyt avattu! Seuramme kotisivuilta pääsee ilmoittautumaan ja saa lisätietoa. http://k-laser.fi/info/uutiset/200-ilmoittautumiset-kauden-2017-18-kiekkokouluun-ja-harrasteryhmiin-avattu HUOM! Viime kauden "Peksit" on ensikaudella "Miket", eli v... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Pojat
38

Hc Rocking Cocks Nimenhuuto.com

Hc Rocking Cocks on hyvällä asenteella kiekuva kiekkokukkojengi. Nuori ja nälkäinen lauma huljuttelee helttaansa tulevaisuuden kepeässä myötä -ja vastatuulessa. "All we need is love... and HOCKEY"

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Todennäköisesti OUT myös 28.11 pelistä. Myös silloin reissussa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25

Kärppä-äijät Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu täysi-ikäisille miehille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa kerran viikossa hyvässä seurassa.

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.