Jääkiekko Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 102 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, jääpallo, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiekko-oulu E2-F-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu kaudella 2019-2020 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2009-2012. Osallistumme (F2 ja F1) Leijonaliigaan sekä valikoituihin kutsuturnauksiin. Osalla F-ikäluokan pelaajistamme on myös mahdollisuus harjoitella ja pelata seuran E2-aluesarjajoukkueessa. Listietoja löytyy myös joukkueen kotisivuilta: http://www.kiekkooulu.org/joukkueet/f-g

Pekka kirjoitti: Kaikki jotka merkitty F1 pelaajiksi ilmoittaituu tähän turnaukseen,in tai out Tästä ei ylimääräisiä kuluja. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
46

kiekkokamut Nimenhuuto.com

Oulun coolein jääkiekon höntsäporukka. Emme ota itseämme turhan vakavasti, mutta tunnustamme silti väriä ja pistämme parasta ystävyysotteluissa lähinnä eri yrityksien kanssa. Pyrimme 20+2 kokoonpanoon jokaisella vuorolla. Muistutuksena kaikille, näin korona aikana on tärkeää pitää huoli riittävästä hygieniatasosta ja siitä, ettei edes kevyesti flunssaisena saati sitten kipeänä tulla vuorolle.

Johanna kirjoitti: Vara (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
56

Kiekko Pojat juniorit Nimenhuuto.com

Harrastetason junioriporukka jossa tärkeintä on yhdessäolo, uuden oppiminen ja hauskan pito! Matalankynnyksen toimintaa, jonka tarkoituksena on että kaikki lapset saa harrastaa ja kipinä liikuntaan pysyisi läpi elämän. Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota yhteyttä jaakko.maatta@kastellinkiekkopojat.fi 0445644223

Max kirjoitti: Buongiorno tutti, Yritän maksaa Miron €10 jäsenmaksun kesän osalta, mutten löydä maksutietoja täältä. Osaako joku auttaa asian suhteen? Grazie Mille, Stefan (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
232

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Janne kirjoitti: Kaupunki ilmoitti että sählyvuorot on peruttu 13.4. saakka. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
65

Kiekkokissit Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen harrastejääkiekkoa Oulun seudulta. Vahvuutenamme mainittakoon pyrkimys hyvään joukkuehenkeen ja tyylikkääseen ulkoiseen habitukseen. Mottona "tosissaan, muttei vakavissaan". Kissit on eräänlainen leijonan emohahmo, voit saada sen kehräämään tai näyttämään kyntensä.

Pauliina kirjoitti: Sari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
58

Lähirähinä Ice Breakers Nimenhuuto.com

Lähirähinä Ice-Breakers on monen kansainvälisen kiekkojoukkeen farmi-joukkue ja LIB:in kasvatteja pelaakin ammattilaisena ympäri maailmaa. Juuret juontavat legendaariseen Späräjärven kaukaloon ja Suomen MM-mitaliin -95. Sitä tarinaa kannattaa kysyä kerrottavaksi saunaillassa. Meininki on kovaa mutta reilua, tervetuloa mukaan

Marko kirjoitti: Onko tälle kaudelle tulosss vuoroja? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
44

Nyrkkihokarit Nimenhuuto.com

Voittoa tavoittelematon urheilujoukkue niin taloudellisesti kuin pelillisesti! Nyrkkihokareissa mennään talvisin jäillä ja kesäisin parketilla. Tavoitteena on liikunnan ilo hyvässä hengessä ja rennolla otteella. Höntsätään vuoroilla ja välillä pelaillaan otteluja vaihtelevalla menestyksellä. Jokainen pellaa tasollaan ja muut vuorollaan.

Sauli kirjoitti: Onko peli naisia vastaan? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
46

K-Laser Miket Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kiekko-Laser Juniorit ry:n (K-Laser) Kiekkokoulun "Miket" -ryhmään kaudella 2017-2018. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. HUOM! Pyydämme käyttämään Nimenhuuto.com -palvelua, jotta voimme suunnitella harjoitteet paremmin osallistujamäärän mukaan. Samalla saamme tiedon harjoituksiin osallistuneista seuralla ja Oulun kaupungille. Osallistujamäärillä on merkitystä harjoitusvuoroja jaettaessa.

Jani kirjoitti: Hei! Kiekkokoulun kauden viimeinen pelitapahtuma pelataan tulevana sunnuntaina 15.4. Miket-ryhmän omalla vuorolla klo 9.30 - 10.30. Pyydämme ilmoittamaan Nimenhuutoon IN/OUT torstai-iltaan klo 18 mennessä osallistuuko pelurinne tapahtumaan, jotta tiedämme onko tarpeen täydentää pelijoukkueita Pek... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
42

HC Tähtikiekko Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura Oulussa.

Ville kirjoitti: Out reissussa (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
36

EBIT Nimenhuuto.com

Vauhdikasta jääkiekkoa Oulussa!

Pasi kirjoitti: Timon haastattelu aamujäiltä: https://areena.yle.fi/1-50137956#autoplay=true kohdasta 13:40 eteenpäin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
45

TokaKiekko Nimenhuuto.com

TokaKiekon perjantain lätkäjengi!

Tuomas kirjoitti: Eipä ole pelaajia tulossa. Perutaan tämän illan vuoro. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
44

EXPATS Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Heikki kirjoitti: Lauantaiaamuksi tuli ohjelmaa. Peli Kempeleessä klo 9:15. Aika monella on menoja, joten laittakaa nopeasti in tai out ( In mielummin) niin tiedetään missä mennään. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
36

Tykit Nimenhuuto.com

Työmaan Tykit – hikeentymistä kaukalossa tyylikkäästi jo vuodesta 2010. Motto: "It's only advertising" Jääkiekon ja salibandyn erikoisseura, Oulu

Juha kirjoitti: KAUSIMAKSUT. 100 € syksy, 100 € kevät. Jos sinulla on likuntasetelit tms. käytössä, voit maksaa Nallisportin kassalla vuorosi kerralla sillä. Ilmoita kassalla, että tällä maksetaan Luova Työmaan perjantain klo 17 kausivuoroa. Näin varmasti osuu oikeaan vuoroon maksu ja voivat raportoida meille. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
23

Jyta Nimenhuuto.com

Höyhtyän Jytä on vuonna 2003 perustettu harrastejääkiekkoseura. Sunnuntaisin treenaillaan Kempeleessä.

Harri kirjoitti: Hei Laitetaanpa tämä uusiksi kun edellisessä oli syyskuun päiväys. Siis: Höyhtyän Jytä ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 18.8.2019 klo 15:15 alkaen Kempelehallin (Koulutie 3, Kempele) yläkerran aulatilassa. Varatilana on pukuhuone mikäli yläkerran aulassa on paljon muuta porukkaa. Aineist... (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
48

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Tapani kirjoitti: Mv (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
320

KärppäDaamit Nimenhuuto.com

Naisten harrasteporukka Oulussa.

Merja kirjoitti: Tulen, mutta polvi ei vielä iskussa eli varovasti (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
25

45 All Stars Nimenhuuto.com

Raittius- ja urheiluseura

Eero kirjoitti: 20:30 (15 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
35

PPK Nimenhuuto.com

Ppkht.fi

Tuomas kirjoitti: Oliko pasilla se joku veskakaveri? Kyssyis sitä maaliin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
20

Kiekkolupi Nimenhuuto.com

Nippu atleettisia äijiä pelaa kiekkoa.

Jari kirjoitti: Jos saan työvuoron vaihettua ni tuun (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25

Hoki-ky Nimenhuuto.com

Kiekolle ennen sianpieremää vaan että pääsis Klubin aamupuurolle sitten kasilta.

Olli kirjoitti: Maksut tilille: FI09 3939 0061 8106 93 Saaja: Hoki-ky viesti: oma nimi / syksy 2020 määrä: 55 € Marraskuulle asti on sitten maksut kuitattu, vuoroja 11 kpl. Maalivahdit ei maksa. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
28