Jääkiekko Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 104 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, sähly, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Oulu

Jääkiekko - Oulu

Kiekko-oulu Fg-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu kaudella 2016-2017 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2006-2009. Osallistumme (F2 ja F1) Leijonaliigaan sekä valikoituihin kutsuturnauksiin. Osalla F-ikäluokan pelaajistamme on myös mahdollisuus harjoitella ja pelata seuran E2-aluesarjajoukkueessa. Listietoja löytyy myös joukkueen kotisivuilta: http://www.kiekkooulu.org/joukkueet/f-g

Sauli kirjoitti: Terve. Valitettavasti Linnanmaan kaukalo 1 on suljettu remontin takia 11.3 asti. Näin ollen lauantain aamureenit 8:45-9:45 on siihen asti peruttu. Etsimme korvaavia vuoroja tilalle. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
36

KKP05 Nimenhuuto.com

Jos olet kiinnostunut jääkiekon harrastamisesta, ota yhteyttä ja käy tutustumassa seurans sivuilla www.kkpjuniorit.fi Joukkueessa kehitytään ennen kaikkea jääkiekkoilijana, toimitaan joukkueena ja tutustutaan uusiin kavereihin. Kuluvalla kaudella pelaamme Leijonaliigaa ja E2-aluesarjaa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä! Lisätietoja: Harri Männikkö 0400 879 800 harri.mannikko[AT]tervavayla.fi

Joukkue etsii pelaajia: KKP E2-juniorijoukkueessa on vielä paikkoja vapaana vuonna -05 syntyneille pe...

Otto kirjoitti: Hei! Miksiköhän meille ei tule harkoista mitään ilmoituksia? Ainoastaan ensimmäisistä harkoista tuli, mutta ilmeisesti niitä on sen jälkeen jo useammatkin ollut? T.. Anne Palosaari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
43

Kiekkokissit Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen harrastejääkiekkoa Oulun seudulta. Vahvuutenamme mainittakoon pyrkimys hyvään joukkuehenkeen ja tyylikkääseen ulkoiseen habitukseen. Mottona "tosissaan, muttei vakavissaan". Kissit on eräänlainen leijonan emohahmo, voit saada sen kehräämään tai näyttämään kyntensä.

Pauliina kirjoitti: Sari (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
54

K-Laser Miket Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kiekko-Laser Juniorit ry:n (K-Laser) Kiekkokoulun "Miket" -ryhmään kaudella 2017-2018. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. HUOM! Pyydämme käyttämään Nimenhuuto.com -palvelua, jotta voimme suunnitella harjoitteet paremmin osallistujamäärän mukaan. Samalla saamme tiedon harjoituksiin osallistuneista seuralla ja Oulun kaupungille. Osallistujamäärillä on merkitystä harjoitusvuoroja jaettaessa.

Jani kirjoitti: Hei, Ohessa pelitapahtuman joukkueet, kokoontuminen (pukukoppi 5) klo 9.00. Maalivahdit voivat halutessaan tulla aiemmin ja mennä Peksien jäälle klo 8.45 - 9.30. Miket Nashville: Aarne Niemisalo Elmeri Erhamo Aarni Gussander Rasmus Löfman Daniel Seppälä Tommi Koukkula Panu Ruuskanen Otto Alapuran... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
45

Nyrkkihokarit Nimenhuuto.com

Voittoa tavoittelematon urheilujoukkue niin taloudellisesti kuin pelillisesti! Nyrkkihokareissa mennään talvisin jäillä ja kesäisin parketilla. Tavoitteena on liikunnan ilo hyvässä hengessä ja rennolla otteella. Höntsätään vuoroilla ja välillä pelaillaan otteluja vaihtelevalla menestyksellä. Jokainen pellaa tasollaan ja muut vuorollaan.

Sauli kirjoitti: Onko peli naisia vastaan? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
32

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Janne kirjoitti: Onko tänä vuonna pipolätkävuoroa? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
62

Lähirähinä Ice Breakers Nimenhuuto.com

Lähirähinä Ice-Breakers on monen kansainvälisen kiekkojoukkeen farmi-joukkue ja LIB:in kasvatteja pelaakin ammattilaisena ympäri maailmaa. Juuret juontavat legendaariseen Späräjärven kaukaloon ja Suomen MM-mitaliin -95. Sitä tarinaa kannattaa kysyä kerrottavaksi saunaillassa. Meininki on kovaa mutta reilua, tervetuloa mukaan

Timo kirjoitti: Tällä viikolla vuoro on To 7:15-8:15 kaukalossa 2. Originellivuoro on 7:15-8:00 johtuen jään ajon aikatauluista, kaupungin työehtosopimuksista ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan varapuheenjohtajan mummon lankakutimista, etc, etc. :0 Jatkamme säätöä, kunnes ne hermostuu. Perjantaina vuorot alkav... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
47

HC Tähtikiekko Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura Oulussa.

Petri kirjoitti: Tuo mun in on melko varma ehkä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
44

EBIT Nimenhuuto.com

Vauhdikasta jääkiekkoa Oulussa!

Sami kirjoitti: Liitytäänpä tänne kehäraakkien joukkoon...oikeassa olkapäässä operaatiota vaativa ns. SLAP-vaurio eli nivelrusto revennyt irti kuopastaan jonka lisäksi pitempi hauisjänne lähes irtipoikki ja väärässä urassa. Kiitos reippaista geimeistä, minulla tulee nyt taukoa jonnin verran. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
67

Kiekkolupi Nimenhuuto.com

Nippu atleettisia äijiä pelaa kiekkoa.

joni kirjoitti: Valitettavasti pakko jäädä huomenna pois pelistä! Remontti aikataulu menee niin tiukille, että pakko tehdä hommia! Meen tosiaan torstaina käsileikkaukseen ja toipuminen kestää... Ensi kaudella olen mukana uudella tarmolla ja aikaakin paljon enemmän! Kiitos tästä kaudesta!! (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
26

Tykit Nimenhuuto.com

Työmaan Tykit – hikeentymistä kaukalossa tyylikkäästi jo vuodesta 2010. Motto: "It's only advertising" Jääkiekon ja salibandyn erikoisseura, Oulu

Juha kirjoitti: Pipokiekkoa huomenna lauantaina klo 11? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
28

Suupeeäs Nimenhuuto.com

Keltamustien länsirannikon etäpesäke.

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
26

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jaakko kirjoitti: Kaupuki ilmoitti että tänään ei pipolätkää pelata, joten aloitus siirtyi ainakin viikolla! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
138

Mustahaukat Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa Oulussa Kiekko-haukkojen sarjassa!

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastekiekko
Oulu
Miehet
21

EXPATS Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Aarno kirjoitti: Moro. En uskalla tulla pelaamaan. Lapset on influenssassa ja vaimo vastikään siitä parantunut. Itellä ollu köhää ja kummia tuntemuksia jo toista viikkoa. (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
32

KärppäDaamit Nimenhuuto.com

Naisten harrasteporukka Oulussa. Lisätietoa: http://www.oulunkarpat46.fi/joukkueet/771

Katja kirjoitti: Hei KärppäDaamit (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Naiset
46

PPK Nimenhuuto.com

Ppkht.fi

Tuomas kirjoitti: Oliko pasilla se joku veskakaveri? Kyssyis sitä maaliin (27 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
25

Hc Rocking Cocks Nimenhuuto.com

Hc Rocking Cocks on hyvällä asenteella kiekuva kiekkokukkojengi. Nuori ja nälkäinen lauma huljuttelee helttaansa tulevaisuuden kepeässä myötä -ja vastatuulessa. "All we need is love... and HOCKEY"

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Todennäköisesti OUT myös 28.11 pelistä. Myös silloin reissussa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Miehet
14

Jyta Nimenhuuto.com

Höyhtyän Jytä on vuonna 2003 perustettu harrastejääkiekkoseura. Sunnuntaisin treenaillaan Kempeleessä.

J kirjoitti: Kai sunnuntaihöntsät on normaalisti? (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
42

TokaKiekko Nimenhuuto.com

TokaKiekon perjantain lätkäjengi!

Tuomas kirjoitti: Tili miinuksella. Koko kauden pelanneilla tulee olla 150€ maksettuna. Jos tunnet, että olet pelannut vain osan kaudesta maksa vähemmän. Joka tapauksessa yli kymmenen vuoroa pelanneilla tulee näkyä ainakin satanen maksuissa. Jos et ole varma omista maksuistasi niin tässä linkki maksutaulukkoon (ex... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
30