Lentopallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 66 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, koripallo, kaukalopallo, sähly ja jääpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Oulu

Lentopallo - Oulu

Isokenkäiset Nimenhuuto.com

Oulun Isokenkäiset juniorit (30-60v.) osallistuu kaudella 2018-19 sekä paikallis- että harrastesarjaan. Osallistumme turnauksiin avoimessa ja 50-vuotiaiden sarjoissa. Tämä porukka on Isokenkäisten nuorisojoukko. Harjoitusvuorot talvikaudella 2018-2019: maanantai 18-20 Maikkula, keskiviikko 19.00-20.30 Tuira. Lauantaisin klo 13.00 pelataan Tuiran koululla samoin kuin sunnuntaisin klo 17-19.

Joukkue etsii pelaajia: Oulun Isokenkäiset osallistui kaudella 17-18 harrastesarjaan ja paikallissarj...

Heikki kirjoitti: Tämä vuoro pelataan. B-junnujen turnaus päättyy 17.00. Aikaisemmat vuorot on peruttu. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
31

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
86

OsVa N15 Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaa junioreista aikuisiin, Osallistumme Oulun Naisten Aluesarjaan. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa Keskiviikkoisin Oulun Maikkulan yläkoululla 20:30 - 22:00 ja Perjantaisin Oulunsalon Kirkonkylän koululla kello 20:00-21:30. Mikäli koet halua pelata Naislentopalloa harrastemielessä hymyhuulilla ja hauskaa pitäen niin tule mukaan harjoituksiin ja totea itse millaisista pelaajista joukkue koostuu.

Anni kirjoitti: Wilma Simi tulee myöskin (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Oulunsalo
Naiset
19

Maskun Kataja 2002 tytöt Nimenhuuto.com

Maskun Kataja 2002 tytöt on maskulainen lentopallojoukkue, joka on perustettu 2008. Meidät on opittu vuosien varrella tuntemaan nimestä Leopardit. Joukkueessa pelaa vuosina -02 ja -03 syntyneitä tyttöjä. Harjoittelemme tavoitteellisesti 4-5x vk:ssa ja pelaamme C- ja B-tyttöjen SM-sarjaa. Yhteydenotot valmentaja Sanna Toivonen 044-9982705, Juha Toivonen 040-5143333.

Nökö kirjoitti: Mukaan tarvitaan myös vanhempia mm.laittamaan sali kuntoon, jakamaan ruokaa, kirjuroimaan ja siivoamaan turnauksen päätteeksi. Tuomareiksi on lupautunut Terho ja Pasi, tosin Terho ei voi olla koko päivää paikalla. Saliin 9:45 Otteluohjelma Kenttä 1 10:30 Kataja-SoPa 11:45 Ruokailu 13:00 Viesti- K... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Masku, Hemmingin Koulu
Tytöt
20

mute Esports Nimenhuuto.com

We are professional overwatch esports team from Finland. Topi: nörtti, ei paljoa kavereita ja pieni muna. (a meme machine) Ville: Tumpun pikkubro (pleijeri), joka ei saa pesää.(aina nälkäinen) Onni: vihanhallinta ongelman omistava autisti (ihan vitun isot tissit) Jami: ruotsalainen ei varmaan tarvi sanoa enempää (äänekäs syöjä) Roope: puhevikainen ow lanittaja (ei osaa painaa "q" näppäintä) Tumppu: ylimielinen mulkku, joka ei käy suihkussa (syö villen safkat)

Onki kirjoitti: TUME DON KNO THE WEY (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Vesipallo, Overwatch, Kuviokellunta ja Istumalentopallo
Oulu City
Tytöt
6

OYUS Lentopallo M2 Nimenhuuto.com

OYUS lentopallon miesten 2 joukkue

Joukkue etsii pelaajia: OYUS miesten lentopallon kakkosjoukkue etsii pelaajia Oulun seudun alue- tai ...

Tuomo kirjoitti: http://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/2018/08/lentopallon-kilpa-ja-harrastesarjat-uudistuvat.html (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
33

Oulunsuun Heitto Nimenhuuto.com

E-pojat pelaavat kaudella 2016-2017 alue- ja tiikerisarjassa, lisätietoa oulunsuunheitto@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Oulunsuun Heiton E-pojat (synt. 2006 - 2007) etsivät uusia pelaajia Oulu...

Salla kirjoitti: Joona, Miska, Toni, Iivari, Aleksi leirikoulussa (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Oulu
Pojat
16

Oulun Willimirrit Juniorit Nimenhuuto.com

Oulun Willimirrit on iloinen ja reipas lentopallo-opetusta C-ikäisille tytöille tarjoava seura Oulussa. Tervetuloa toimintaan mukaan.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Oulu
Tytöt
12

TopAkat Nimenhuuto.com

Oulun Kiskon naisjoukkue, joka pelaa naisten B-sarjaa. Joukkueeseen ei oteta tällä hetkellä uusia pelaajia.

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Oulu
Naiset
14

OsVa Tytöt 01 Nimenhuuto.com

B-tyttöjen lentopallojoukkue Oulunsalosta. Pelaamme B-tyttöjen- sekä Oulun alueen naisten sarjoja.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Oulunsalo/Oulu
Tytöt
11

OsVa A-tytöt 2017-2018 Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman A-tytöt kaudelle 2017 - 2018. Joukkue pelaa kaudella A-tyttöjen SM-sarjaa ja naisten 2. sarjaa.

Janne kirjoitti: Mika Rajalan viesti. Liittykää mukaan whatsapp ryhmään jos haluatte mukaan harjiotuksiin. --- Hei! Oli silloin päättäjäisissä puhetta, että lanseeraan kesäreeniryhmän C-ikälisistä ylöspäin. Mikäli joku D-juoniorikin haluaa tulla mukaan, se on ihan hyvä juttu. Harjoituksissa harjoitellaan pelkkää ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Oulunsalo
Tytöt
19

OYUS Lentopallo M1 Nimenhuuto.com

Oulun Yliopiston Urheiluseura pelaa lentopalloa Oulun paikallissarjassa. Joukkue harjoittelee Normaali koulun ala-asteen salissa. Kaikki lentopallosta ja harjoittelusta kiinnostuneet yhteyttä: www.ouys.org

Antti kirjoitti: Tai sanotaan ehkä, jos aikataulut ja terveystilanne on kohdillaan. Mukavahan se olis pelata.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Oulu / Norssi
Miehet
34

OSAO-KAUKOVAINIO Nimenhuuto.com

OSAO Kaukovainion tekniikan yksikön harrastetoimintaa työkyvyn ylläpitämiseen

Vesa kirjoitti: Osekkin yksiköiden välinen vuosittainen henkilökunnan sählyturnaus Aika: Pe 15.12, klo 11.30 alkaen- (päättyy viimeistään klo 15.30) HOX! Paikka: Kaukovainion liikuntasali, Kotkantie 2 Joukkueessa: 2 miestä + 2 naista kentällä Peliaika: määräytyy joukkueiden lopullisesta määrästä. Kaikille joukku... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Lentopallo ja Jumppa
Oulu
Ei asetettu
174

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
12

Vietnam Nimenhuuto.com

Siis vietnamilaisille jäsenille. Danh cho nguoi Viet tai phan lan, muc dich giam can va giai tri sao nhung ngay lam met nhoc...Khong duoc nham nhi cung khg duoc chuoi the... Luu y: uu tien cho thanh vien da ghi danh! Huom. Etu ilmoitautuneelle pelaajalle!

Dung kirjoitti: Dung Ngo Terve kaikille! Lentopallon peli ei ole pelattu pitkään aikaan, Vu (järvenpää) ehdotti lentopallon jatkamisesta, joten kerään nyt pelaajia, ja jos pelaajia riittävä, niin homma toteutuu. Vastakaa tähän viestiin jos olet kiinnostunut, niin tiedän kannattaako jatkaa. Soitin juuri Kiilan ko... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Keravan Killan Koulu
Miehet
22

lentipallo Nimenhuuto.com

Lentopalloa huvin vuoksi

Mauno kirjoitti: Mikaelin tilalle (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Oulunsalo
Miehet
32

Pallosalama Nimenhuuto.com

Oulun lentopallon paikallissarjassa pelaava harrasteporukka

Samuli kirjoitti: Hei, torstaina aloitetaan lentopallokausi. Käykääpä kaikki ilmoittautumassa vuorolle, myös varamiehet voi jo ilmoittautua pääseekö paikalle vai ei: https://pallosalama.nimenhuuto.com/events/9914333 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
24

Salamapallo Nimenhuuto.com

Lentopalloporukka

Mika kirjoitti: Työreissu. Ei kerkeä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
34

Willimirrit Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Verenluovutus part2 olisi hyvä saada organisoiduksi piakkoin. Kuittailkaa tähän alle innokkuutenne te, jotka eivät ensimmäisellä kerralla päässeet ja parhaiten sopivat ajankohdat seuraavan parin viikon aikana niin etsitään enemmistöä palveleva ajankohta. Suositus ryhmille oli saapua viim. klo 16 ... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Oulu
Naiset
22

Oulun Kisko m1 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Sonkalainen olis kiinnostunut tulemaan (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
17