Lentopallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 65 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, sähly ja jääpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Oulu

Lentopallo - Oulu

Isokenkäiset Nimenhuuto.com

Oulun Isokenkäiset juniorit (30-60v.) osallistuu kaudella 2018-19 (sekä paikallis- että) harrastesarjaan. Osallistumme turnauksiin avoimessa ja 50-vuotiaiden sarjoissa. Tämä porukka on Isokenkäisten nuorisojoukko. Harjoitusvuorot talvikaudella 2018-2019: maanantai 18-20 Maikkula, keskiviikko 19.00-20.30 Tuira. Torstai 17:45-20 Herukka. Lauantaisin klo 13.00 pelataan Tuiran koululla samoin kuin sunnuntaisin klo 17-19.

Joukkue etsii pelaajia: Oulun Isokenkäiset osallistui kaudella 17-18 harrastesarjaan ja paikallissarj...

Henri kirjoitti: Jos ehin (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
34

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
87

OsVa N15 Nimenhuuto.com

OsVa N15-Joukkueessa pelaa junioreista aikuisiin,osallistumme Naisten 3-sarjaan. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, Keskiviikkoisin Oulun Maikkulan yläkoululla kello 20:30 - 22:00, Jatulikivenkatu 3, 90240 Oulu. Perjantaisin Oulunsalon Kirkonkylän koululla kello 20:00-21:30, Koulutie 4, 902460 Oulunsalo. Kotipelit pelaamme pääsääntöisesti Sunnuntaisin Oulunsalon Kirkonkylän koululla Mikäli koet halua pelata Naislentopalloa harraste/kilpailu mielessä hymyhuulilla ja hauskaa pitäen, niin tule mukaan harjoituksiin ja totea itse millaisista pelaajista joukkue koostuu. Valmentaja: Ali Pietiläinen Putkikuja 10, 90460 Oulunsalo. email. alipi@elisanet.fi, puh.: 0400 876 775

Karoliina kirjoitti: Yritän päästä (12 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Oulunsalo
Naiset
20

Maskun Kataja 2002 tytöt Nimenhuuto.com

Maskun Kataja 2002 tytöt on maskulainen lentopallojoukkue, joka on perustettu 2008. Meidät on opittu vuosien varrella tuntemaan nimestä Leopardit. Joukkueessa pelaa vuosina -02 ja -03 syntyneitä tyttöjä. Harjoittelemme tavoitteellisesti 4-5x vk:ssa ja pelaamme C- ja B-tyttöjen SM-sarjaa. Yhteydenotot valmentaja Sanna Toivonen 044-9982705, Juha Toivonen 040-5143333.

Nökö kirjoitti: Mukaan tarvitaan myös vanhempia mm.laittamaan sali kuntoon, jakamaan ruokaa, kirjuroimaan ja siivoamaan turnauksen päätteeksi. Tuomareiksi on lupautunut Terho ja Pasi, tosin Terho ei voi olla koko päivää paikalla. Saliin 9:45 Otteluohjelma Kenttä 1 10:30 Kataja-SoPa 11:45 Ruokailu 13:00 Viesti- K... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Masku, Hemmingin Koulu
Tytöt
20

mute Esports Nimenhuuto.com

We are professional overwatch esports team from Finland. Topi: nörtti, ei paljoa kavereita ja pieni muna. (a meme machine) Ville: Tumpun pikkubro (pleijeri), joka ei saa pesää.(aina nälkäinen) Onni: vihanhallinta ongelman omistava autisti (ihan vitun isot tissit) Jami: ruotsalainen ei varmaan tarvi sanoa enempää (äänekäs syöjä) Roope: puhevikainen ow lanittaja (ei osaa painaa "q" näppäintä) Tumppu: ylimielinen mulkku, joka ei käy suihkussa (syö villen safkat)

Onki kirjoitti: TUME DON KNO THE WEY (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Vesipallo, Overwatch, Kuviokellunta ja Istumalentopallo
Oulu City
Tytöt
6

OYUS Lentopallo M2 Nimenhuuto.com

OYUS lentopallon miesten 2 joukkue

Joukkue etsii pelaajia: 9/2018 Uusia pelaajia otetaan mukaan! OYUS miesten lentopallon kakkosjoukkue ...

Tuomo kirjoitti: Kyyti vielä auki (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
29

Oulunsuun Heitto Nimenhuuto.com

E-pojat pelaavat kaudella 2016-2017 alue- ja tiikerisarjassa, lisätietoa oulunsuunheitto@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Oulunsuun Heiton joukkue osallistuu C- ja D- ikäisten sarjaan keväällä 2019. ...

Salla kirjoitti: OlsHe vihreä kotiturnaus, OlsHe sininen turnaus Oulunsalossa. Laitatteko mahdollisimman pian in tai out? kotiturnaukseen tarvitsen apua kahvioon, arpajaispalkintoja. Näihin palaan. Pidetään kahvilatuotteet yksinkertaisina, mokkaruutuja, pikkupitsoja, kahvia, pillimehuja... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Oulu
Pojat
17

OYUS Lentopallo M1 Nimenhuuto.com

Oulun Yliopiston Urheiluseura pelaa lentopalloa Oulun paikallissarjassa. Joukkue harjoittelee Normaali koulun ala-asteen salissa. Kaikki lentopallosta ja harjoittelusta kiinnostuneet yhteyttä: www.ouys.org

Matti kirjoitti: Hei, ONK:n ala-aste on ma 10.12. alkavalla viikolla jo koulun käytössä, joten syyskauden viimeiset salivuorot siellä on su 9.12. Kevätkausi käynnistyy ma 7.1. Hello, ONK ala-aste school is unfortunately not in our use starting Mon 10.12, so the last sports turns there are on Sun 9.12. Spring seas... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Oulu / Norssi
Miehet
34

Salamapallo Nimenhuuto.com

Lentopalloporukka

Jouni kirjoitti: Tuun koittaan miten paikat kestää (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
36

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
13

OSAO-KAUKOVAINIO Nimenhuuto.com

OSAO Kaukovainion tekniikan yksikön harrastetoimintaa työkyvyn ylläpitämiseen

Jukka kirjoitti: Ti 6.11 voi olla ettei saliin pääse kun valmistautuminen avoimiin oviin alkaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Lentopallo ja Jumppa
Oulu
Ei asetettu
174

TopAkat Nimenhuuto.com

Oulun Kiskon naisjoukkue, joka pelaa naisten B-sarjaa. Joukkueeseen ei oteta tällä hetkellä uusia pelaajia.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Oulu
Naiset
13

OsVa Tytöt 01 Nimenhuuto.com

B-tyttöjen lentopallojoukkue Oulunsalosta. Pelaamme B-tyttöjen- sekä Oulun alueen naisten sarjoja.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Oulunsalo/Oulu
Tytöt
11

Vietnam Nimenhuuto.com

Siis vietnamilaisille jäsenille. Danh cho nguoi Viet tai phan lan, muc dich giam can va giai tri sao nhung ngay lam met nhoc...Khong duoc nham nhi cung khg duoc chuoi the... Luu y: uu tien cho thanh vien da ghi danh! Huom. Etu ilmoitautuneelle pelaajalle!

Dung kirjoitti: Dung Ngo Terve kaikille! Lentopallon peli ei ole pelattu pitkään aikaan, Vu (järvenpää) ehdotti lentopallon jatkamisesta, joten kerään nyt pelaajia, ja jos pelaajia riittävä, niin homma toteutuu. Vastakaa tähän viestiin jos olet kiinnostunut, niin tiedän kannattaako jatkaa. Soitin juuri Kiilan ko... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Keravan Killan Koulu
Miehet
22

lentipallo Nimenhuuto.com

Lentopalloa huvin vuoksi

Mauno kirjoitti: Mikaelin tilalle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Oulunsalo
Miehet
34

Pallosalama Nimenhuuto.com

Oulun lentopallon paikallissarjassa pelaava harrasteporukka

Samuli kirjoitti: Hei, torstaina aloitetaan lentopallokausi. Käykääpä kaikki ilmoittautumassa vuorolle, myös varamiehet voi jo ilmoittautua pääseekö paikalle vai ei: https://pallosalama.nimenhuuto.com/events/9914333 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
23

Willimirrit Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Voin tulla mikäli ei oo päivystyksiä (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Oulu
Naiset
22

PosPy Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Moro ukot! SYksyn pelivuoron maksulaput (200 €) saapuivat postissa. Osa on jo oman osansa maksanutkin, mutta mieluusti otan 20 € vastaan mikäli tulet vuorollla runsaammin pelaamaan ja maksuun haluat osallistua. Maksun voi tuoda vaikkapa ensi lauantaina tai maksaa tilille FI0453590150005383. Laita... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Lentopallo
Oulu
Miehet
17

OsVa B-pojat03 Nimenhuuto.com

Ari-Matti kirjoitti: Nipalla alueleiri (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Oulunsalo
Pojat
17

Oulun Kisko Naiset Nimenhuuto.com

Janika kirjoitti: Jos meitä on monta nii jätän välistä (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Oulu
Naiset
17