Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, futsal, kaukalopallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Openin ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Johanna kirjoitti: Tulen illalla reissusta, saatan myöhästyä vähän (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
23

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Moikka! Nyt on lomat lusittu ja takas jäälle palattu, oikein mukava juttu päästä alottelemaan kautta :) Sellasta pientä muutosta kauden osalta tai oikeastaan minun osalta, että meille on tulossa perheenlisäystä ja jään äitiyslomalle marraskuun loppupuolella. Riippuen tietysti voinnista ja miten j... (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
26

KULSminorit Nimenhuuto.com

Eevi kirjoitti: Iltaa tekstiiliosastolta! Piruetin tilaus on saapunut. Huomenna jaossa ovat ne tuotteet, jotka eivät mene painoon. Kisasukkikset eivät olleet toimituksessa, vaikka niiden tilaus Piruetista kuitattiin minulle kesäkuussa. Selvittelen toimitusaikaa huomenna. Lasku vaatteista ja painatuksista tulee a... (22 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
28

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen valmentajalle! Mukavia luisteluhetkiä!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Tyttäremme Fanni Kejonen joutuu lopettamaan muodostelmaluistelun toisen lajin päällekkäisten harjoitusten vuoksi. Hyvää kautta teille! Terveisin Arto Kejonen (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
32