Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, kaukalopallo, rugby ja futsal.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Openin ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Janette kirjoitti: Jäälle suoraan (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
25

KULSminorit Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, Lisäsin kansioon : "Kesätreenit ja liikkuvuusopas" tämän kesän treeniohjelman. Elina on toissä vielä torstaihin 17.6. saakka jos tulee kysyttävää treenistä. t.Minna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
24

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Tänään ea-vuorolla ei ole löytynyt ea-pakkia mistään. Etsiin valvomokoppi ja kaukaloiden reunoilta huoltomiehen kanssa. Onko pakki täytettävänä? Tai onko mitään tietoa pakista? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
27

Ice Smiles Nimenhuuto.com

Kuopion Luisteluseuran uusin joukkue Ice Smiles koostuu kaudella 21-22 1.7. 2005 tai myöhemmin syntyneistä ja kilpailee Kansalliset Noviisit -sarjassa ⛸

Heini kirjoitti: Hoidan ea-vuoron 👍🏻 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
29

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen valmentajalle! Mukavia luisteluhetkiä!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Tänään vanhempaininfossa aika loppui valitettavasti kesken ja vastuutehtävistä sopiminen jäi vaiheeseen. Toivottiin myös tehtävien tarkempaa avaamista. Jäätähtien joukkueessa vastuutehtäviä ovat joukkueen johtaja (jojo), rahastonhoitaja ja kaksi varustevastaavaa. Näitä tehtäviä hoitavat luis... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
18