Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähly, lentopallo, koripallo, kaukalopallo, muodostelmaluistelu, rugby ja futsal.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Openin ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Johanna kirjoitti: Tulen suoraan töistä jäälle (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
21

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

Enni kirjoitti: Hei! Tänään ea-vuorolla ei ole löytynyt ea-pakkia mistään. Etsiin valvomokoppi ja kaukaloiden reunoilta huoltomiehen kanssa. Onko pakki täytettävänä? Tai onko mitään tietoa pakista? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
32

KULSminorit Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Tässä Tuan terveiset joukkueele Hei, Ensi viikon aikatauluihin on luvassa jälleen muutoksia. Niiralan jäähalli on suljettu 12.2 saakka ja käytössämme on tällä hetkellä sekä Lippumäen että Toivalan Tuplajäät. Jääharjoittelun lisäksi jatkamme etäoheisia sekä omatoimisia harjoituksia. Aikataulujen j... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
28

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen valmentajalle! Mukavia luisteluhetkiä!

Sonja kirjoitti: Hei! Tänään vanhempaininfossa aika loppui valitettavasti kesken ja vastuutehtävistä sopiminen jäi vaiheeseen. Toivottiin myös tehtävien tarkempaa avaamista. Jäätähtien joukkueessa vastuutehtäviä ovat joukkueen johtaja (jojo), rahastonhoitaja ja kaksi varustevastaavaa. Näitä tehtäviä hoitavat luis... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
26