Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, pesäpallo, futsal ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Openin ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Suvi kirjoitti: Oheiset jää välistä. Tuun töistä suoraan jäälle. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
23

KULSminorit Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Hei, en pysty tekemään EA-vuoroani ensi tiistaina, koska olen työmatkalla, eikä pystytä järjestelmään itse sijaista paikalle. Onko halukkaita vaihtamaan vuoroaan. t. Harri H. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
28

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Moikka! Pidetään tulevana maanantaina (27.5) vanhojen ohjelmien jää, jossa teemme ja muistelemme edellisten kausien ohjelmia :) tytöille päälle entiset kisapuvut tai esiintymispaidat. (23 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
26

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen valmentajalle! Mukavia luisteluhetkiä!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Luisteluleirille tarvitaan vielä kaksi luistelijaa jotta leiri toteutuu! 😊 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
33