Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, pesäpallo, futsal ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - muodostelmaluistelu - Kuopio

Muodostelmaluistelu - Kuopio

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Open:n ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Anne-Mari kirjoitti: Kahviossa+leipomista,vuorottelua omassa myyntipöydässä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
23

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Tässä vielä Tuan ja Outin terveiset tapahtumien kulusta: Hei, Haluamme osaltamme avata eilisen testijään tapahtumia meidän valmentajien näkökulmasta. Minorisparrauksen testijään ideana oli nimensä mukaisesti testata, ketkä luistelijoista olisivat kykeneviä harjoittelemaan minoritasoisia harjoitte... (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
23

KULSminorit Nimenhuuto.com

Marianna kirjoitti: Moikka, Kuka voisi vaihtaa ea-vuoron 28.12.2018? Me ei olla Suomessa sillon, eli ei päästä vuoroa tekemään. Marianna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
30

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen Emilialle! Mukavia luisteluhetkiä!

Henni kirjoitti: Hei, Onnistuisiko ea-vuoron vaihto huomisella vuorolaisella. Sofia Laaksolla näyttäisi olevan huomenna😊 Meillä on tulevana Tiistaina mutta sillon ei päästä. T.Meiju Laitinen (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
25