Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähly, lentopallo, koripallo, kaukalopallo, muodostelmaluistelu, rugby ja futsal.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Openin ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Hanna kirjoitti: Kipeänä. (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
21

KULSminorit Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Paketointiin ilmoittautuminen Hei tähän listaan sitovat ilmoittautumiset 25.10 mennessä! (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
28

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

Enni kirjoitti: Hei! Tänään ea-vuorolla ei ole löytynyt ea-pakkia mistään. Etsiin valvomokoppi ja kaukaloiden reunoilta huoltomiehen kanssa. Onko pakki täytettävänä? Tai onko mitään tietoa pakista? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
32

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen valmentajalle! Mukavia luisteluhetkiä!

Sonja kirjoitti: Hei! Tänään vanhempaininfossa aika loppui valitettavasti kesken ja vastuutehtävistä sopiminen jäi vaiheeseen. Toivottiin myös tehtävien tarkempaa avaamista. Jäätähtien joukkueessa vastuutehtäviä ovat joukkueen johtaja (jojo), rahastonhoitaja ja kaksi varustevastaavaa. Näitä tehtäviä hoitavat luis... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
29