Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, pesäpallo, futsal ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - muodostelmaluistelu - Kuopio

Muodostelmaluistelu - Kuopio

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Open:n ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Johanna kirjoitti: Tulen pelkästään jäälle (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
20

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Moikka! Kausi alkaa olla kevätnäytöstä vaille paketissa. Sen verran infoa tulevasta, että tänään kerromme hallilla tyttöjen jään jälkeen ketkä nousevat minoreihin. Eilen tyttöjä sen verran pohjustettiin nousuasiassa, että siirtoja minoreihin tulee tavallista vähemmän. Kun taas Jäätähdistä nostamm... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
23

KULSminorit Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: EA vuorot viikot 15-17. Kellonajat päivämäärän jälkeen tarkoittavat, että listaan on merkitty monta lyhyttä jäätä peräkkäin ja joihin kaikkiin IA osallistuu. Sama EA koko jään :) Viikko 15 Ti 9.4. Heimola Adaliina To 11.4. Keränen Venla (HUOM! Aikataulu ja paikka muuttuneet) Viikko 16 Ma 15.4. Ki... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
30

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen Emilialle! Mukavia luisteluhetkiä!

Ada kirjoitti: Esiintymisasuissa ei ollut mukana ainakaan Adalla hiuskoristetta. Olisiko kuulunut olla vai laitetaanko hiuskoristeet vasta kopissa esiintymispäivänä? (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
25