Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, pesäpallo, futsal ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - muodostelmaluistelu - Kuopio

Muodostelmaluistelu - Kuopio

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Open:n ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Anne-Mari kirjoitti: Kahviossa+leipomista,vuorottelua omassa myyntipöydässä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
23

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Hei, huomisen joulujuhlan aikataulusta ja varusteista: - Treenit loppuvat 16.30, saa itse päättää käykö välissä kotona vai siirtyykö suoraan Niiralaan - Niiralassa paikalla klo 17.45 hiukset kisakampauksessa, olette kopissa 4 minoreiden ja noviisien kanssa - Kilpailuohjelma esitetään ensimmäisen ... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
23

KULSminorit Nimenhuuto.com

Marianna kirjoitti: Moikka, Kuka voisi vaihtaa ea-vuoron 28.12.2018? Me ei olla Suomessa sillon, eli ei päästä vuoroa tekemään. Marianna (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
30

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen Emilialle! Mukavia luisteluhetkiä!

Sofia kirjoitti: Huomenna harjoitukset! Mitenkäs tuo aikataulu, tuskin on 8:45-16:30? Terveisin Jyrki (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
25