Muodostelmaluistelu Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähly, lentopallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, muodostelmaluistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IWO Nimenhuuto.com

Kuopion aikuismuodostelmajoukkueen, Ice Wide Openin ilmoittautumiset kauden tapahtumiin. Täältä reaaliaikaiset osallistujalistat luistelijoista niin harkoissa, kisoissa ja esityksissäkin.

Johanna kirjoitti: Reissusta tulossa, ehdin jäälle jos juna on ajoissa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Naiset
22

KULSminorit Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei arvioitu kotiinpaluuaika on n. Klo 21.40 Pitkälahti ja Pesisstadion klo 21.50. ☺ (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
28

KULStulokkaat Nimenhuuto.com

Ada kirjoitti: Me tuodaan limpparia,mikäli päästään joukkueiltaan. Meillä on lapset kipeänä nyt. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Ei asetettu
26

KuLs Jäätähdet Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat ryhmämme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja luistelijoiden ilmoittautumiset. Muistathan kuitenkin ilmoittaa poissaoloista vielä erikseen valmentajalle! Mukavia luisteluhetkiä!

Anu kirjoitti: ISÄNPÄIVÄJÄÄ SU 10.11. Isänpäivän kunniaksi toivotaan, että jokaiselta luistelijalta pääsisi mukaan jäälle luistelemaan isä, isoisä, kummi tai joku muu tärkeä ihminen, treeneissä 10.11. su :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kuopio
Tytöt
33