Muodostelmaluistelu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Eternal Diamonds Nimenhuuto.com

ED koostuu aktiiviuransa lopettaneista ja eri puolilta Suomea tulevista luistelijoista. Meitä yhdistää rakkaus lajiin ja tekemisen meininki. Harjoittelemme 1-3 kertaa viikossa kuivalla ja jäällä – yleensä silloin, kun muut nukkuvat. Jäällä treenaamme pääosin ohjelmaamme ja pidämme yllä yksilötaitojamme. Oheisissa teemme ohjelma-, kunto- ja lajiharjoittelua monipuolisesti. Joukkueellamme ei ole valmentajaa, vaan kaikki huolehtivat toisistaan ja jokaisella on oma vastuualueensa. Treenaamme päämäärätietoisesti, hauskuutta unohtamatta!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ja loppu viestistä (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Naiset
18

Fresh Diamonds Nimenhuuto.com

Fresh Diamonds - joukkue on muodostelmaan hurahtaneille aikuisluistelijoille. Tällä hetkellä joukkueessa luistelee 21 innokasta luistelijaa. Joukkue harjoittelee 1-2 krt viikossa ja osallistuu Aikuissarjan kilpailuihin.

Leena kirjoitti: Lähtisin mukaan vilttiketjuun (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Ei asetettu
25

Rocky Diamonds Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun jos kouluhommilta ehdin (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Naiset
15