Muodostelmaluistelu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Fresh Diamonds Nimenhuuto.com

Fresh Diamonds - joukkue on muodostelmaan hurahtaneille aikuisluistelijoille. Tällä hetkellä joukkueessa luistelee 21 innokasta luistelijaa. Joukkue harjoittelee 1-2 krt viikossa ja osallistuu Aikuissarjan kilpailuihin.

Hanne kirjoitti: Meidän 9-vuotias on tänään joutunut kahden viikon koronakaranteeniin altistuttuaan koulussa. Ohjeiden mukaan muu perhe voi elää ihan normaalia elämää, niin itse ajattelin kuitenkin, että ei ehkä ole järkevää osallistua treeneihin, joissa turvavälejä on mahdoton pitää. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Tekniikkajää Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Sekajoukkue
8

Rocky Diamonds Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun jos kouluhommilta ehdin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Jyväskylä
Naiset
14