Pesäpallo Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kuopio

Pesäpallo - Kuopio

PuPe E-pojat Nimenhuuto.com

Puijo Pesiksen E-pojat osallistuu kesällä 2016 pelisarjaan alueellisella sarjatasolla ja kesän tenavaleirillä Hyvinkäällä. Joukkueeseen otetaan myös uusia poikia mukaan. Joukkueella on omat säännöt, joista on ihan erikseen sovittu. Tavoitteena kasvaa hyviksi pesäpalloilijoiksi.

Kasperi kirjoitti: Moi! Olitte tänään katsoneet Kasperille sopivan mailan pituutta, joka oli Kasperin mukaan 85cm. Olisiko tuollainen Karhun 52050 Goldhammer F6 850 junior hyvä? Paino 440g ja sopii palloille 508, 509, 510 ja 511. Vai olisiko ehdottaa jotain muuta? Koitin bongailla niitä Kärkkäisen sivuilta. T: Liis... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 minuuttia sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
21

Peljpaapat Nimenhuuto.com

Tule mukaan ...olemme harrastepesisporukka, löysinrantein ...meitä on monen tasoisia mailan heiluttajia....eikä kaikki suinkaan paappa ikäisiä.

Timo kirjoitti: Tulikin yllättäen reissunlähtö, joten en ole harjoituksissa torstaina 9.6. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kuopio
Miehet
24

Peljmiehet Nimenhuuto.com

Pohjois-Savon särmikkäintä pesäpalloa!

Mikko kirjoitti: Mulla on liikuntakielto ku polvi on sökönä, ja ens viikol röntgeni. Voin tulla vetämään jos saadaan porukkaa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Kuopio
Miehet
19

03pesis Nimenhuuto.com

KalPa -03 etelä -joukkueen sivusto

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Elokuvissa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Kuopio
Ei asetettu
12

PuPe nms Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Puijon pesiksen naisten joukkue pelaa suomisarjaa kaudella 2017. Joukkueessa ...

Siiri kirjoitti: Mukana, mut teen tuntemuksien mukaan (kurkku kipeänä)! (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Naiset
23

PUPE MM jr Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Simo kirjoitti: Moikka Pidetään MM-joukkueen kokous kuopiohallin kokoustilassa 2 24.1 klo 19. Käsitellään kevään/kesän asioita sarjajärjestelmää yms. Samalla joukkueelle pitäisi löytää uusi joukkueenjohtaja, voisin väistyä pestistä... Käsittelyssä myös kk-maksut ja seuran maksukäytännöt. Kuopiohallilla tavataan!... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
24

PuPe D-pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Moi. Huomiset lyöntiharkat ovat siis oheisharjoittelukeskuksella, jonka sijainnista tuli paljon kysymyksiä. Paikka on Bellanrannassa ja sinne käännytään Konesolmun/Bellacenterin risteyksestä. Oheisharjoittelukeskus on samassa rakennuksessa kuin HopLop ja käynti on sisäpihalta. Löytyy helposti. Tu... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
29

PuijonPesis Nimenhuuto.com

Eelis kirjoitti: Eeliksellä murtui käsi lauantaina Kolin reissulla. Heittokäsi on nyt kipsissä, eikä pesiksen peluusta voi kuin haaveilla tämän syksyn ulkokauden aikana. Varmaan odotellessa into kuitenkin kasvaa entisestään. Paluuta odotellessa... Eelis ja Juhani - isä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kuopio
Sekajoukkue
20

KYS-Pesis Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kuopio
Sekajoukkue
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.