Jalkapallo Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 78 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuopio

Jalkapallo - Kuopio

Hirvet 07-08 Nimenhuuto.com

Hei! Liity KuPSiin osoitteessa http://www.juniorikups.fi/fi/Juniori+KuPS.html ylävalikossa "ILMOITTADU", ja tule ilmaiskuukaudeksi kokeilemaan kuningaspeliä. Löydät harkat täältä! Hirvi (Alces alces) on hirvieläinten heimoon kuuluva suurikokoinen nisäkäslaji, joka elää Euroopan ja Aasian pohjoisella havumetsävyöhykkeellä. Hirvi on pohjoisiin oloihin sopeutunut eläinlaji, jonka ontot karvat suojaavat sitä pakkaselta. Pitkien vahvojen raajojensa avulla se pystyy kulkemaan hyvin lumessa, soilla ja ryteiköissä. [Wikipedia]

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Kupsin Niiralan kaupunginosajoukkue 05 syntyneille pojille. Rohkeasti ...

Timo kirjoitti: Moi. Ilmoitatteko ketkä aikovat osallistua tenavaliigaan 2017. On ollut aika hiljaista harjoituksissa viime aikoina. Haluan varmistaa voimmeko osallistua kahdella joukkueella. Ilmoitukset jopoxiin, nimenhuutoon tai whatsupilla. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio, Niirala
Ei asetettu
32

KuPS Kobrat 06-09 Nimenhuuto.com

Kups Kobrat 2006-2009 / Kuopiolaisen jalkapalloseuran kaupunginosajoukkue. Pelaajat tulevat pääosin Neulamäen kaupunginosasta. Tässä joukkueessa pelaavat 2006-2009 synt. pelaajat. Lisäksi Kobrilla on 2005 syntyneiden joukkue- Harjoittelemme 1-2 krt viikossa poislukien harjoittelutauot. Kotikenttämme on Pihkapolun koulun sorakenttä. Pihkapolun koulun liikuntasali toimii talvikaudella harjoittelumme pääpaikkana. Osoitteessa Neulamäentie 26. Teemme paljon muutakin kuin pelaamme jalkapalloa eli pyrimme antamaan yleisiä liikunnallisia- ja sosiaalisia valmiuksia ryhmässä toimien. Valmentajien yhteystiedot löytyvät www.juniorikups.fi sivustolta välilehdeltä juniorikups. Tervetuloa mukaan eli uusia pelaajia mahtuu mukaan!

Riikka kirjoitti: Pahoittelut, että harkat ilmestyvät Nimenhuutoon niin myöhään. Tarkoitus olisi siirtyä käyttämään Jopoxia, mutta en ole valitettavasti muilta kiireiltä ehtinyt paneutua asiaan. Jos olette aktivoineet Jopoxiin vain huoltajan tunnuksen ettekä lapsen tunnusta (toistaiseksi huoltajan s-postiosoite, m... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Sekajoukkue
21

KuPS Ketut-06 Nimenhuuto.com

KuPS:n kaupunginosajoukkue Jynkänvuoresta ja Rautaniemestä. Kettu eli punakettu (Vulpes vulpes) on koko Suomessa esiintyvä, yleensä punaruskea koiraeläin. Se on nykyisin maailman levinnein maalla liikkuva petoeläin, sen levinneisyysalue käsittää lähes koko Pohjois-Amerikan ja Euraasian. Lisäksi Pohjois-Afrikassa elää jonkin verran kettuja. [Wikipedia] KuPS kummipelaajat 2015 ovat Urho Nissilä ja Ebrima Sohna.

Jan kirjoitti: Hei, Muistutuksena lauantain 18.3. harkkapeli Kuopiohallissa Puumia vastaan. Huom. kokoontuminen hallilla jo klo 18:30, itse vuoro on klo 19-20. -jan (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
45

Kups Ahmat 05-06 Nimenhuuto.com

Kuopion Puijonlaakson kaupunginosajoukkueen "kotisivut". Tältä sivustolla näet harjoitusten ja pelien ajankohdat ja joukkueen jäsenten nimet. Ilmoittautuessasi joukkueen jäseneksi, täytä pelaajasta vähintään seuraavat tiedot: pelaajan koko nimi, nimimerkiksi etunimi, huoltajan yhteystieto (sähköposti ja puh.nro) ja syntymävuosi.

Aaro kirjoitti: Hei, Ilmoittautuminen kesän tenavaliigaan on käynnissä. Meillä on tällä hetkellä Ahmoissa 13 pelaajaa, joten voisimme hyvin saada kaksi joukkuetta kasaan. Pelit pelataan 5 vs 5. Tähän tarvittaisiin kuitenkin toinen peluuttaja (tai useampia). Ilmoittakaa minulle ensi viikon aikana 24.3 mennessä, j... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
19

KuPS Kobrat Nimenhuuto.com

Kups Kobrat / Kuopiolaisen jalkapalloseuran kaupunginosajoukkue. Pelaajat tulevat pääosin Neulamäen kaupunginosasta. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 2005-2008 synt.pelaajia. Harjoittelemme 1-2 krt viikossa poislukien harjoittelutauot. Kotikenttämme on Pihkapolun koulun sorakenttä. Pihkapolun koulun liikuntasali toimii talvikaudella harjoittelumme pääpaikkana. Osoitteessa Neulamäentie 26. Teemme paljon muutakin kuin pelaamme jalkapalloa eli pyrimme antamaan yleisiä liikunnallisia- ja sosiaalisia valmiuksia ryhmässä toimien. Valmentajien yhteystiedot löytyvät www.kups.fi sivustolta välilehdeltä juniorikups. Tervetuloa mukaan eli uusia pelaajia mahtuu mukaan!

Markus kirjoitti: Hei kaikki, Tämä nimenhuuto on nyt sitten tullut tiensä päähän. Tänne ei enää tule infoa peliasioista vaan nämä hoituvat tuon Junnuliigan kautta. I Jätän tämän vielä auki vuoden loppuun ja katsotaan sitten siivoaminen ja poistaminen. ps. Caner toimittaa yhteisillä rahoilla ostetun huoltajan lauku... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
37

KuPS B3 Nimenhuuto.com

Kuopiolainen harrastejalkapallojoukkue muodostetaan vuonna 2015 marraskuussa Junnuliiga00 ja B3 joukkueiden pelaajista. Taitojalkapalloa rennolla asenteella! Tämän sivuston käyttö loppuu kauden 2016 jälkeen. Tuosta eteenpäin Juniori KuPSin joukkueiden tiedot ja viestintä löytyy osoitteesta http://team.jopox.fi/kups.

Mika kirjoitti: Hei, Näiden Nimenhuuto-sivujen käyttö ja päivitykset sekä viikkomeilit lopetetaan, koska Juniori KuPS siirtyy yhtenäiseen toimintamalliin ja kaikkien joukkueiden viestintä ja tapahtumien hallinta tapahtuu jatkossa osoitteessa http://team.jopox.fi/kups. Poistan tämän sivuston kokonaan vuodenvaihte... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
35

Hirvet 07 Nimenhuuto.com

Liity KuPSiin osoitteessa http://www.juniorikups.fi/fi/Juniori+KuPS.html ylävalikossa "ILMOITTADU", ja tule ilmaiskuukaudeksi kokeilemaan kuningaspeliä. Löydät harkat täältä! Hirvi (Alces alces) on hirvieläinten heimoon kuuluva suurikokoinen nisäkäslaji, joka elää Euroopan ja Aasian pohjoisella havumetsävyöhykkeellä. Hirvi on pohjoisiin oloihin sopeutunut eläinlaji, jonka ontot karvat suojaavat sitä pakkaselta. Pitkien vahvojen raajojensa avulla se pystyy kulkemaan hyvin lumessa, soilla ja ryteiköissä. [Wikipedia]

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Niirala, Kuopio.
Ei asetettu
3

KuPS Ahmat 04 Nimenhuuto.com

Ahmat Puijonlaaksosta. Valittu JunioriKuPSin parhaaksi kaupunginosajoukkueeksi kaksi kertaa, vuosina 1997 ja 2014. Kiertopalkinnot tulivat tutuiksi monissa Ahmat 04 kodeissa kaudella 2014-2015. Hyvä asenne, kehittyminen tai suorittaminen, palkittiin 18 kertaa kuluneen kauden aikana. Ensi kaudella toinen pokaaleista kiertää 05 Ahmojen perheissä.

Marko kirjoitti: Moikka. Saavutaan 5.10. yhteisharkkoihin klo 18:45, sillä toiminta käynnistyy klo 19:00 ja jotta ehditään vaihtaa varusteet rauhassa ja jutella harkkojen sisällöstä ennakkoon. Otetaan jo alusta lähtien tavaksi, että Puijo City -harkkoihin tullaan ajoissa, sillä meitä on nyt enemmän ja on reilua j... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
32

Zzz Nimenhuuto.com

KuPS B3 joukkue aloitti toimintansa joulukuussa 2013. Joukkueessa on vuoden 2015 huhtikuussa 23 iloista, mukavaa, taitavaa ja futikseen motivoitunutta poikaa. Joukkue pyrkii kaikessa tekemisessään laadukkaaseen ja pelaajien kehitystason huomoivaan toimintaan. Positiivisuus, mukava yhdessäolo ja joukkuehenki ovat tärkeitä. Meillä on ovet avoimina kaikille uusille pojille. Pelaamme mielellään harjoituspelejä.

Markus kirjoitti: tulen kokeilemaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
29

Kups Kurjet 07-08 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 07-08 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Jaakko kirjoitti: Moro!!! Torstaina normaalisti reenit kurkimäessä jonka jälkeen alkaa hiitoloma jolloin ei ole reenejä T:Antti Yletyinen (26 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kurkimäki (Etelä Kuopio)
Pojat
35

Kups Kurjet 09 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 09 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Juri kirjoitti: KuPSilta tulleen lisenssimaksulistan mukaan osalla Kurjet 09 pelaajista on edelleen 2017 lisenssimaksun 1. erä maksamatta (eräpäivä 12.12.). Huomioikaa että harjoituksiin ja turnauksiin ei voi osallistua jos kyseistä maksua ei ole suoritettu. Mikäli ette ole lisenssimaksulappua kotiinne postitse ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
24

PALLOKISSAT UNITED Nimenhuuto.com

Pallokissat Kuopio FUN-tiimi: Haluatko harrastaa jalkapalloa hiukan rennommin, mutta tavoitteellisesti? Ikähaitarimme on noin 16-35 v. Kesällä pelaamme naisten pienkenttä-sarjaa ja talvella FUTSAL:ssa.

Marianna kirjoitti: Näillä näkymin tulossa (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
31

KuPSJL02 Nimenhuuto.com

Alkutalvesta 2013 perustettu joukkue. Joukkueessa pelaa -02 ikäisiä poikia ympäri Kuopiota.

Markku kirjoitti: Moi ! Kaikki tapahtumat kirjataan nyt Jopoxiin. Nimenhuutoa ei enää käytetä. Jokaisen pelaajan ja/tai pelaajan vanhemman on syytä kirjautua jopoxiin, jotta saa tiedot kaikista harjoituksista, otteluista ja muista joukkueen tapahtumista. Jos epäselvää, soittele minulle tai laita vietiä. T make (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
45

pallokissat05 Nimenhuuto.com

Pallokissat 05 joukkueen ilmottautumiset peleihin ja turnauksiin.

Ilta kirjoitti: Ilta poissa treeneistä tänään. Kaverisynttärit syynä. Samoin poissa 2.-5.1.2017, koska on isän luona Ylöjärvellä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
48

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Lari kirjoitti: tulkaahan pelaamaan nyt kun kerta turnaukseen ette lähde, turha säästellä ensi vuoteen! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

acvepa Nimenhuuto.com

Kuopion kovin kortteliliiga joukkue

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Miehet
12

Kuopion Jalkapallokerho Nimenhuuto.com

Vuonna 2008 perustettu jalkapalloseura. Osallistuu vuonna 2016 Itä-Suomen piirin 5. divariin.

Josi kirjoitti: Pääsen 20.45 töistä. Tuunjos ei veny (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Miehet
28

Ac Barca ikämiehet Nimenhuuto.com

Kuopiossa Riistavedellä toimiva ikämiesjoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mut voi poistaa ikämies-nimenhuudosta, hyviä pelejä! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio ( Riistavesi )
Miehet
44

KuPS Ketut 07 Nimenhuuto.com

Vuonna 2007 syntyneitä jalkapalloilijoita Kuopion Rautaniemestä ja Jynkänvuorelta.

Jouko kirjoitti: Oletteko saaneet linkkiä Jopox-sivustolle? Pääsettekö siis kirjautumaan sisään ja tarkistamaan yhteystietojanne? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio Rautaniemi
Pojat
29

KuPS Kurjet -10 Nimenhuuto.com

KuPS Kurjet -10 on vuonna 2010 syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. KuPS Kurjet on Juniori KuPSin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Jari kirjoitti: Hei Vanhempainpalaverissakin joulukuussa oli puhetta, että jatkavien pelaajien tulisi ilmoittautua KuPSin pelaajaksi tenavaliigaan ja sitä kautta maksaa ja saada Tenavaliiga -lisenssi. Enää ei siis jatketa Snadiliiga -toimintaa Snadi -lisenssillä. Ilmoittautumislomake on Juniori KuPSin uusilla ne... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.