Jalkapallo Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 66 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, pesäpallo, futsal ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuopio

Jalkapallo - Kuopio

Hirvet 07-08 Nimenhuuto.com

Hei! Liity KuPSiin osoitteessa http://www.juniorikups.fi/fi/Juniori+KuPS.html ylävalikossa "ILMOITTADU", ja tule ilmaiskuukaudeksi kokeilemaan kuningaspeliä. Löydät harkat täältä! Hirvi (Alces alces) on hirvieläinten heimoon kuuluva suurikokoinen nisäkäslaji, joka elää Euroopan ja Aasian pohjoisella havumetsävyöhykkeellä. Hirvi on pohjoisiin oloihin sopeutunut eläinlaji, jonka ontot karvat suojaavat sitä pakkaselta. Pitkien vahvojen raajojensa avulla se pystyy kulkemaan hyvin lumessa, soilla ja ryteiköissä. [Wikipedia]

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Kupsin Niiralan kaupunginosajoukkue 05 syntyneille pojille. Rohkeasti ...

Timo kirjoitti: Moi. Lauantaina 8.4. Viimeinen salivuoro tänä keväänä. Viime aikoina mukana vain muutama poika. Vuoro loppuisi muutenkin ennen vappua. Kaarihallissa harjoitellaan Keskiviikkoisin siihen saakka kun päästään ulos. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio, Niirala
Ei asetettu
33

KuPS Ketut-06 Nimenhuuto.com

KuPS:n kaupunginosajoukkue Jynkänvuoresta ja Rautaniemestä. Kettu eli punakettu (Vulpes vulpes) on koko Suomessa esiintyvä, yleensä punaruskea koiraeläin. Se on nykyisin maailman levinnein maalla liikkuva petoeläin, sen levinneisyysalue käsittää lähes koko Pohjois-Amerikan ja Euraasian. Lisäksi Pohjois-Afrikassa elää jonkin verran kettuja. [Wikipedia] KuPS kummipelaajat 2015 ovat Urho Nissilä ja Ebrima Sohna.

Jan kirjoitti: Hei, Tällaisen viestin sain KuPS:lta: KuPS JL 06 keltainen joukkueen aloitus palaveri vanhemmille pidetään Savon Sanomat areenalla ravintola Paitsiossa torstaina 9.11.2017 klo 17.00. Ja kuulemma kettupojat ovat Jopoxissa, joten voitte lisäksi yrittää kirjautua sinne http://www.juniorikups.fi/uuti... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
39

Kups Ahmat 05-06 Nimenhuuto.com

Kuopion Puijonlaakson kaupunginosajoukkueen "kotisivut". Tältä sivustolla näet harjoitusten ja pelien ajankohdat ja joukkueen jäsenten nimet. Ilmoittautuessasi joukkueen jäseneksi, täytä pelaajasta vähintään seuraavat tiedot: pelaajan koko nimi, nimimerkiksi etunimi, huoltajan yhteystieto (sähköposti ja puh.nro) ja syntymävuosi.

Roni kirjoitti: Miten Jopoxiin kirjaudutaan? T. Heli Jonninen /Roni (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
20

KuPS Kobrat 06-09 Nimenhuuto.com

Kups Kobrat 2006-2009 / Kuopiolaisen jalkapalloseuran kaupunginosajoukkue. Pelaajat tulevat pääosin Neulamäen kaupunginosasta. Tässä joukkueessa pelaavat 2006-2009 synt. pelaajat. Lisäksi Kobrilla on 2005 syntyneiden joukkue- Harjoittelemme 1-2 krt viikossa poislukien harjoittelutauot. Kotikenttämme on Pihkapolun koulun sorakenttä. Pihkapolun koulun liikuntasali toimii talvikaudella harjoittelumme pääpaikkana. Osoitteessa Neulamäentie 26. Teemme paljon muutakin kuin pelaamme jalkapalloa eli pyrimme antamaan yleisiä liikunnallisia- ja sosiaalisia valmiuksia ryhmässä toimien. Valmentajien yhteystiedot löytyvät www.juniorikups.fi sivustolta välilehdeltä juniorikups. Tervetuloa mukaan eli uusia pelaajia mahtuu mukaan!

Riikka kirjoitti: Pahoittelut, että harkat ilmestyvät Nimenhuutoon niin myöhään. Tarkoitus olisi siirtyä käyttämään Jopoxia, mutta en ole valitettavasti muilta kiireiltä ehtinyt paneutua asiaan. Jos olette aktivoineet Jopoxiin vain huoltajan tunnuksen ettekä lapsen tunnusta (toistaiseksi huoltajan s-postiosoite, m... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Sekajoukkue
20

KuPS Kobrat Nimenhuuto.com

Kups Kobrat / Kuopiolaisen jalkapalloseuran kaupunginosajoukkue. Pelaajat tulevat pääosin Neulamäen kaupunginosasta. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 2005-2008 synt.pelaajia. Harjoittelemme 1-2 krt viikossa poislukien harjoittelutauot. Kotikenttämme on Pihkapolun koulun sorakenttä. Pihkapolun koulun liikuntasali toimii talvikaudella harjoittelumme pääpaikkana. Osoitteessa Neulamäentie 26. Teemme paljon muutakin kuin pelaamme jalkapalloa eli pyrimme antamaan yleisiä liikunnallisia- ja sosiaalisia valmiuksia ryhmässä toimien. Valmentajien yhteystiedot löytyvät www.kups.fi sivustolta välilehdeltä juniorikups. Tervetuloa mukaan eli uusia pelaajia mahtuu mukaan!

Markus kirjoitti: Hei kaikki, Tämä nimenhuuto on nyt sitten tullut tiensä päähän. Tänne ei enää tule infoa peliasioista vaan nämä hoituvat tuon Junnuliigan kautta. I Jätän tämän vielä auki vuoden loppuun ja katsotaan sitten siivoaminen ja poistaminen. ps. Caner toimittaa yhteisillä rahoilla ostetun huoltajan lauku... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
37

KuPS B3 Nimenhuuto.com

Kuopiolainen harrastejalkapallojoukkue muodostetaan vuonna 2015 marraskuussa Junnuliiga00 ja B3 joukkueiden pelaajista. Taitojalkapalloa rennolla asenteella! Tämän sivuston käyttö loppuu kauden 2016 jälkeen. Tuosta eteenpäin Juniori KuPSin joukkueiden tiedot ja viestintä löytyy osoitteesta http://team.jopox.fi/kups.

Mika kirjoitti: Hei, Näiden Nimenhuuto-sivujen käyttö ja päivitykset sekä viikkomeilit lopetetaan, koska Juniori KuPS siirtyy yhtenäiseen toimintamalliin ja kaikkien joukkueiden viestintä ja tapahtumien hallinta tapahtuu jatkossa osoitteessa http://team.jopox.fi/kups. Poistan tämän sivuston kokonaan vuodenvaihte... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
35

Zzz Nimenhuuto.com

KuPS B3 joukkue aloitti toimintansa joulukuussa 2013. Joukkueessa on vuoden 2015 huhtikuussa 23 iloista, mukavaa, taitavaa ja futikseen motivoitunutta poikaa. Joukkue pyrkii kaikessa tekemisessään laadukkaaseen ja pelaajien kehitystason huomoivaan toimintaan. Positiivisuus, mukava yhdessäolo ja joukkuehenki ovat tärkeitä. Meillä on ovet avoimina kaikille uusille pojille. Pelaamme mielellään harjoituspelejä.

Markus kirjoitti: tulen kokeilemaan (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
29

Kups Kurjet 09 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 09 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Juri kirjoitti: Siirrytään käyttämään Jopoxia. En päivittele enää tapahtumia tänne Nimenhuutoon. Mikäli et ole saanut kutsua/aktivoimislinkkiä Jopoxiin niin laita siitä viestiä juri.hakala@gmail.com. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
26

Kups Kurjet 07-08 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 07-08 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Antti kirjoitti: Huomio huomio 07 kurjet Onko halukkuuta lähteä reenaamaan neulamäkeen sunnuntaina (2.4) pikaisesti ilmottautumisia torstaihin mennessä!!! joko minulle tai jarille/ jopoxiin merkkntä in sunnuntain kohdalle. Asialla on sen verran kiire koska jos ei tule tarpeeksi vähintään 5 poikaa niin kotkat reen... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kurkimäki (Etelä Kuopio)
Pojat
35

PALLOKISSAT UNITED Nimenhuuto.com

Pallokissat Kuopio FUN-tiimi: Haluatko harrastaa jalkapalloa hiukan rennommin, mutta tavoitteellisesti? Ikähaitarimme on noin 16-35 v. Kesällä pelaamme naisten pienkenttä-sarjaa ja talvella FUTSAL:ssa.

Annina kirjoitti: Tuun n 20 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
29

Kuopion Elo Nimenhuuto.com

Voimistelua ja urheilua jo vuodesta 1919.

Iivo kirjoitti: Kipeenä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Itkonniemi, Kuopio
Miehet
30

KuPS A20 Nimenhuuto.com

KuPS A20

Jonne kirjoitti: Työt loppuu 15:30, tulen myöhässä (18 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
32

Rauhalahden Palloilijat Nimenhuuto.com

Kuopion kovakuntoisin jalkapallojoukkue vuodesta toiseen, RaPa!

Teemu kirjoitti: PER..ELE! Jalka edelleen sökö! (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kuopio
Sekajoukkue
45

pallokissat05 Nimenhuuto.com

Pallokissat 05 joukkueen ilmottautumiset peleihin ja turnauksiin.

Olli kirjoitti: Tiedote Mau ryhmälle: köy varmistamassa osallistumisesi 25.10. Mennessä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Kuopio
Ei asetettu
35

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Teppo kirjoitti: Ei ole vielä Larin puutarhakausi alkanut, siispä kaikki pelaamaan, pois sohvan pohjalta! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
39

Kuopion Jalkapallokerho Nimenhuuto.com

Vuonna 2008 perustettu jalkapalloseura. Osallistuu vuonna 2018 Itä-Suomen piirin 5. divariin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritän keretä kuudeksi. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuopio
Miehet
31

KuPS Kurjet -10 Nimenhuuto.com

KuPS Kurjet -10 on vuonna 2010 syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. KuPS Kurjet on Juniori KuPSin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Jari kirjoitti: Hei Vanhempainpalaverissakin joulukuussa oli puhetta, että jatkavien pelaajien tulisi ilmoittautua KuPSin pelaajaksi tenavaliigaan ja sitä kautta maksaa ja saada Tenavaliiga -lisenssi. Enää ei siis jatketa Snadiliiga -toimintaa Snadi -lisenssillä. Ilmoittautumislomake on Juniori KuPSin uusilla ne... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio, Kurkimäki
Pojat
13

kupssudet08-09 Nimenhuuto.com

Iloista 08-09 poikien jalkapalloa Linnanpellon, Saarijärven, Itkonniemen ja Kelloniemen alueella. Tervetuloa mukaan

Toni kirjoitti: SIIRRYIMME JUNIORIKUPSIN SIVUILLE. NÄHDÄÄN SIELLÄ. http://www.juniorikups.fi/tenavaliiga/joukkueet/ BANZAI! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Linnanpelto, Kuopio
Pojat
32

KPP Nimenhuuto.com

Moi, me ollaan Kättenpäällepanijat. Lyhyesti KPP. Me tarjotaan kuopiolaista harrastejalkapalloa kaiken tasoisille, kuntoisille ja näköisille täysi-ikäisille ihmisille. Sukuelimistä riippumatta. Me yritetään olla hyviä, mutta huumorimme on pääsääntöisesti huonoa.

Erkka kirjoitti: Laittakaahan ilmottautumiset kuntoon!!!! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Sekajoukkue
17

KuPS JL -04 KPPS Nimenhuuto.com

KuPS -04 Junnuliigajoukkue, joka koostuu entisistä kaupungiosajoukkueista Kobrat, Peurat, Puumat ja Saukot.

Jukka kirjoitti: Tervehdys talkoolaiset Mennään seuraavilla vuoroilla: LA 7:30 - 12:00, Mari Väätäinen (vuoro täynnä) LA 12:00 - 17:00, Kati Penttinen ja Pia Hirvonen (vuoro täynnä) LA 17:00 - 21:30, Anne Höytö, puuttuu 1 SU 7:30 - 12:00, puuttuu 1 SU 12:00 - 17:00, Meri Vuorimaa, puuttuu 2 SU 17:00 - 21:00, Mark... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuopio
Pojat
39