Futsal Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, kaukalopallo ja alppihiihto.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Kuopio

Futsal - Kuopio

Rauhalahden Palloilijat Nimenhuuto.com

Kuopion kovakuntoisin jalkapallojoukkue vuodesta toiseen, RaPa!

Ville kirjoitti: Moikka Varasin juuri meille 5.10.-30.4. salivuorot Pirtin koululle koska Martti Ahtisaari oli jo varattuna. Otetaanko vuoro vastaan vai miten tehdään? Noin niin kun vertailuksi Martin sali oli 800nelöö ja tuo Pirtti on 455neliöö oli melkein puolet pienempi (suunnilleen saman kokoinen kuin Puijons... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kuopio
Sekajoukkue
44

SuFut Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Ensi viikolla paluu! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kuopio
Miehet
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.