Salibandy Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 71 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, kaukalopallo ja alppihiihto.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kuopio

Salibandy - Kuopio

Kuopion Palloilijat Nimenhuuto.com

Kuopion Palloilijat eli KuPa on hyvähenkinen salibandyjoukkue, joka pelaa kaudella 2017-2018 Savo-Karjalan 4. divarissa lohkossa 20. Turnauksista valtosa on Kuopiossa ja kaikki turnaukset on Pohjois-Savon alueella. Meillä on kahdet treenit viikossa ja lisäksi osa porukasta höntsää yhdessä muutenkin. Olemme nuorekas jengi, jossa tärkeintä on hyvä henki, kannustus ja se, että peleissä ja treeneissä yritetään tosissaan ja keskittyneesti, mutta ei turhan vakavasti. Haemme toista maalivahtia ja maksimissaan kahta kenttäpelaajaa. Vaatimuksena pitäisi olla joko hyvä kentällä tai aivan häikäisevä tyyppi kopissa. Mielellään molempia :) Tervetuloa tutustumaan ja hakemaan pelipaikkaa. Lisätietoja: Arto Hakkarainen 0452758622 hakkarainenarto@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Haussa maalivahti + max 2 kenttäpelaajaa: Kuopion Palloilijat eli KuPa on hyv...

Juuso kirjoitti: 2 kaveria jypinkylästä on mun luona viikonlopun niin tulevat tänään messiin pelaamaan (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
20

Welhot -03 Kuopio Nimenhuuto.com

Hei, olemme syksyllä 2012 perustettu kuopiolainen Welhot salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu 2003 syntyneistä pelaajista. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Tulevalla kaudella pelaamme Savo-Karjalan alueella sarjapelejä salibandyliiton pienpeliturnauksina. Tärkeintä on, että harjoittelu on mukavaa ja sopivan haasteellista.

Akseli kirjoitti: Myöhässä (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
49

KuopionInssit Nimenhuuto.com

Kuopion Insinöörit ry:n jäsenvuoro. Lähtökohtaisesti pelinä salibändy mutta sählyksi tuppaa menemään. Ei ikä tai sukutuolirajoitteita, mutta yksi pukukoppi. Peli on hyvänmielen kuntoliikuntaa. Pelipaikkana keväällä 2016 oli Kalevalankoulu Männistössä. Syksyllä jatketaan Lyseon lukion liikuntasalissa.

Tomi kirjoitti: Voiko kutsua joukon ipanoita sählään, jos nyt ei pelaajia löydy? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
27

WELHOT 05 BLACK Nimenhuuto.com

Welhot 05 BLACK Tervetuloa Welhojen 05 Black -joukkueen sivuille! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset ma klo 19.30-21.00 Martti Ahtisaaren koululla ja tiistaisin klo 17.00 -18.30 Aurinkorinteen koululla.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Sinä 2005-syntynyt poika Kuopio-Siilinjärvi alueelta. Tule pelaamaan sal...

Juha kirjoitti: Hei kaikille! Kesä mennä sujahti ohi ja koulut alkavat. Tämä tarkoittaa sitä, että myös syyskausi alkaa joukkueellamme. Valitettavasti kesä meni ilman yhteisharjoituksia, toivottavasti pojat ovat omatoimisesti liikkuneet monipuolisesti ja ennen kaikkea viettäneet mukavaa kesälomaa. Aloitamme maan... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
27

ARE Kuopio Nimenhuuto.com

Työpaikkasählyä rennolla meiningillä maanantaisin Puijonsarven koululla / Länsi-Puijon koululla (Kausi 2017 - 2018)

Joukkue etsii pelaajia: Vierailevat tähdet ovat myös tervetulleita.

Mikko kirjoitti: Moi Sählykausi avattu !!! Viikko sitten oli moket ja neljä pelaajaa, mukaan sopii hyvin, kenttäkin aika hyvä. Jatkossa ottakaa mukaan kaksi pelipaitaa : musta (=tumma) ja valkoinen (=vaalea), jotta saadaan porukat jaettua/arvottua porukoihin ja meikäläinenkin saisi joskus syötettyä omille... Terv... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Ei asetettu
26

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2016-2017 joukkue pelaa Savo-Karjalan 2.divarissa. Mukaan mahtuu vielä muutama pelaaja, joilta löytyy edistyneitä lajitaitoja sekä aiempaa pelaajakokemusta salibandyn kilpasarjoista.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään vielä muutamaa pelaajaa, joilta löytyy edistyneitä laji...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Näin kauden alun lähestyessä alan orientoitua kohti Jyväskylää ja omaa joukkuetta. Kiitos kesän reeneistä ja tsemppiä tulevaan kauteen! :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
28

SB Welhot N2 Nimenhuuto.com

Welhottarien II-joukkue ottelee naisten III-divisioona Savo-Karjalan lohkossa. Joukkueen tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen rennolla mielellä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Poistetaanko meidät tästä ryhmästä vai voiko täältä itse poistua?:D tulee aika paljon s.posteja kahden joukkueen harkoista.. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Tytöt
28

XXL-kriisi Nimenhuuto.com

Joukko nivelvaivaisia kehäraakkeja, jotka kokoontuvat yhteen perjantai-iltaisin, koska yleensä ei ole parempaakaan tekemistä, neppailemaan pientä reikäpalloa keskenään.

Jari kirjoitti: + 1 kaveri (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy aka sähly
Kuopio
Miehet
28

welhot04 Nimenhuuto.com

Welhot 04-pojat joukkue on perustettu syksyllä 2012.

Samu kirjoitti: +äiti (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
54

SK Seger Nimenhuuto.com

SK Seger on kuopiolainen salibandyn erikoisseura. SK Seger tarjoaa norjalaistyyppistä taitopelaamista salibandyn IV-divisioonassa. SK SEGERin tunnusmelodia "SEGERN ÄR VÅR, SEGERN ÄR VÅR, VI HAR VUNNIT, SEGERN ÄR VÅR..."

Ismo kirjoitti: Että tämmöstä!! Laitan infoa lisää kun tiedän. Torstain vuoro siis peruttu "Pohjantien salilla on tapahtunut viime yönä putkirikko. Alustavan Lemminkäisen antamana tiedon mukaan salin lattia joudutaan uusimaan. Alustavaksi korjausajaksi arvioitu 1 – 2 kk. Ensi sijaisesti keskitymme ensimmäiseksi ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
26

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Pasi kirjoitti: Kolme lisää ois kiva (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

SB Raatti Nimenhuuto.com

SB Raatin edustusjoukkueen harjoitusvuorot kaudella 2015-2016.

Pekka kirjoitti: Moi, Sain tänään seuraavan tiedotteen: "Pohjantien salilla on tapahtunut viime yönä putkirikko. Alustavan Lemminkäisen antamana tiedon mukaan salin lattia joudutaan uusimaan. Alustavaksi korjausajaksi arvioitu 1 – 2 kk. Ensi sijaisesti keskitymme ensimmäiseksi sovittujen otteluiden / turnausten /... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
45

Welhot B Nimenhuuto.com

Welhojen B1 ja B2 joukkueiden nimenhuuto

Kimi kirjoitti: mahdollisesti myöhässä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
53

eki2 Nimenhuuto.com

Etelä-Kuopion Ilveksen miesten salibandyjoukkue. Harjoitukset, turnaukset ja muut aktiviteetit.

Marko kirjoitti: Tulen klo 21 jos joku laskee sisälle (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy ja Saunominen
Kuopio
Ei asetettu
46

Farmi Nimenhuuto.com

Farmasian perinteinen työpaikkasähly maanantaisin ja perjantaisin klo 15-16.

Jaakko kirjoitti: tuleeko pelejä tänään? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Sekajoukkue
27

Welhot -08 Nimenhuuto.com

Tätä kautta tulee tidoteita joukkueen tapahtumista. Ilmoittakaa siis oma juniorinne tätä kautta harjoituksiin. Yhtälailla on tärkeää ilmoittautua, ilmoittaa poissa olevaksi. Näin valmentajat saavat tarkemmat tiedot osallistuvista kun suunnittelevat harjoituksia.

Asko kirjoitti: MUISTUTUS KAIKILLE!! Intersporttiin on toimitettu pelaajalista, johon merkataan koko ja tuote minkä ottaa. Tarkistakaa onko pelinumero oikein. SOVITUS VIIMEISTÄÄN 31.8.!!! Seuraavana päivänä paidat lähtee painoon! Uudet voi laittaa numeron myös listaan, valmiiksi painettu musta pelipaita numeroll... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
49

E-KI M35 Nimenhuuto.com

E-KI:n ikämiesporukka

Marko kirjoitti: Minä olen tuolloin pohjoisen keväthangilla, joten tämä jatkoturnaus jää valitettavasti väliin pelin osalta. Tiedustelu turnauksen saamiseksi Kuopioon on laitettu liittoon. Jäämme odottamaan vastausta. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
32

Karmikon Oy Nimenhuuto.com

Salibandyä ammattimaisella otteella - vuodesta 2017

Olli kirjoitti: Hei, Tänään on peruttu vuoro lentopallopelin vuoksi! Myöskään seuraavaan kolmeen viikkoon ei ole vuoroa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
29

SMILE TEAM Nimenhuuto.com

SMILE TEAM on Smile Henkilöstöpalvelut Oy työporukan oma joukkue. Joukkuetoiminnan tarkoituksena on tukea työporukan työhyvinvointia ja lisätä tiimihenkeä sekä luoda hyvää SMILE fiilistä.

Ville kirjoitti: Juha Asikainen tulee myös pelloomaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
32

Edustus Nimenhuuto.com

Kuopion edustussalibandy.

Murtsi kirjoitti: LAUANTAIN 31.10.15 TURNEE. - lähtö Kuopio hallilta klo. 10.00 - Vaajakosken abc kusitauko, Rautsi kyytiin klo. 12.00 - Heinolan abc ruoka 13.30-14.30 ( seura hoitaa ) - hallilla 16.00 - peli 18.00 - syönti n. 21.00 ( oma kust. ) - hallilla n. 02.30 - illalla taasen peli (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.