Salibandy Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 71 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, kaukalopallo ja alppihiihto.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kuopio

Salibandy - Kuopio

Kuopion Palloilijat Nimenhuuto.com

Kuopion Palloilijat eli KuPa on hyvähenkinen salibandyjoukkue, joka pelaa kaudella 2017-2018 Savo-Karjalan 4. divarissa lohkossa 20. Turnauksista valtosa on Kuopiossa ja kaikki turnaukset on Pohjois-Savon alueella. Meillä on kahdet treenit viikossa ja lisäksi osa porukasta höntsää yhdessä muutenkin. Olemme nuorekas jengi, jossa tärkeintä on hyvä henki, kannustus ja se, että peleissä ja treeneissä yritetään tosissaan ja keskittyneesti, mutta ei turhan vakavasti. Haemme toista maalivahtia ja maksimissaan kahta kenttäpelaajaa. Vaatimuksena pitäisi olla joko hyvä kentällä tai aivan häikäisevä tyyppi kopissa. Mielellään molempia :) Tervetuloa tutustumaan ja hakemaan pelipaikkaa. Lisätietoja: Arto Hakkarainen 0452758622 hakkarainenarto@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Haussa maalivahtia: Kuopion Palloilijat eli KuPa on hyvähenkinen salibandyjou...

Juuso kirjoitti: 2 kaveria jypinkylästä on mun luona viikonlopun niin tulevat tänään messiin pelaamaan (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
21

Welhot -03 Kuopio Nimenhuuto.com

Hei, olemme syksyllä 2012 perustettu kuopiolainen Welhot salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu 2003 syntyneistä pelaajista. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Tulevalla kaudella pelaamme Savo-Karjalan alueella sarjapelejä salibandyliiton pienpeliturnauksina. Tärkeintä on, että harjoittelu on mukavaa ja sopivan haasteellista.

Okko kirjoitti: Neppailemaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
53

KuopionInssit Nimenhuuto.com

Kuopion Insinöörit ry:n jäsenvuoro. Lähtökohtaisesti pelinä salibändy mutta sählyksi tuppaa menemään. Ei ikä tai sukutuolirajoitteita, mutta yksi pukukoppi. Peli on hyvänmielen kuntoliikuntaa. Pelipaikkana keväällä 2016 oli Kalevalankoulu Männistössä. Syksyllä jatketaan Lyseon lukion liikuntasalissa.

Ari kirjoitti: Tuleeko tänään pelejä?? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
26

WELHOT 05 BLACK Nimenhuuto.com

Welhot 05 BLACK Tervetuloa Welhojen 05 Black -joukkueen sivuille! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset ma klo 19.30-21.00 Martti Ahtisaaren koululla ja tiistaisin klo 17.00 -18.30 Aurinkorinteen koululla.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Sinä 2005-syntynyt poika Kuopio-Siilinjärvi alueelta. Tule pelaamaan sal...

Juha kirjoitti: Harjoitukset tiistaina 17.10. Hei. Ilmoittakaa pian, oletteko tulossa huomenns harjoituksiin. Eli In /Out. Nähdään, onko harkkoihin tulijoita. T. Juha (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
27

ARE Kuopio Nimenhuuto.com

Työpaikkasählyä rennolla meiningillä maanantaisin Puijonsarven koululla / Länsi-Puijon koululla (Kausi 2017 - 2018)

Joukkue etsii pelaajia: Vierailevat tähdet ovat myös tervetulleita.

Mikko kirjoitti: Moi Sählykausi avattu !!! Viikko sitten oli moket ja neljä pelaajaa, mukaan sopii hyvin, kenttäkin aika hyvä. Jatkossa ottakaa mukaan kaksi pelipaitaa : musta (=tumma) ja valkoinen (=vaalea), jotta saadaan porukat jaettua/arvottua porukoihin ja meikäläinenkin saisi joskus syötettyä omille... Terv... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Ei asetettu
33

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2016-2017 joukkue pelaa Savo-Karjalan 2.divarissa. Mukaan mahtuu vielä muutama pelaaja, joilta löytyy edistyneitä lajitaitoja sekä aiempaa pelaajakokemusta salibandyn kilpasarjoista.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään vielä muutamaa pelaajaa, joilta löytyy edistyneitä laji...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Näin kauden alun lähestyessä alan orientoitua kohti Jyväskylää ja omaa joukkuetta. Kiitos kesän reeneistä ja tsemppiä tulevaan kauteen! :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
29

SB Welhot N2 Nimenhuuto.com

Welhottarien II-joukkue ottelee naisten III-divisioona Savo-Karjalan lohkossa. Joukkueen tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen rennolla mielellä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Poistetaanko meidät tästä ryhmästä vai voiko täältä itse poistua?:D tulee aika paljon s.posteja kahden joukkueen harkoista.. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Tytöt
29

XXL-kriisi Nimenhuuto.com

Joukko nivelvaivaisia kehäraakkeja, jotka kokoontuvat yhteen perjantai-iltaisin, koska yleensä ei ole parempaakaan tekemistä, neppailemaan pientä reikäpalloa keskenään.

Olli kirjoitti: Ei pelata tänään. Lämimään ja saunomaan voi toki tulla :) (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy aka sähly
Kuopio
Miehet
28

welhot04 Nimenhuuto.com

Welhot 04-pojat joukkue on perustettu syksyllä 2012.

Jarno kirjoitti: Heippa, Vakiovuoroihin pieniä muutoksia viikosta 44 eli 30.10. lähtien: Kuopio-hallin toinen kenttä siirtyy talvikaudeksi osittain Oheisharjoittelukeskukselle (Siikaranta 9) ja sinne siirtyy vuorot joita meillä on Kuopio-hallilla ollut käytössä. Oheisharjoittelukeskuksen vuoroilla harjoitellaan s... (28 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
53

eki2 Nimenhuuto.com

Etelä-Kuopion Ilveksen miesten salibandyjoukkue. Harjoitukset, turnaukset ja muut aktiviteetit.

Jani kirjoitti: Eka in toinen valmentamassa (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Salibandy ja Saunominen
Kuopio
Ei asetettu
36

Welhot B Nimenhuuto.com

Welhojen B1 ja B2 joukkueiden nimenhuuto

Kimi kirjoitti: mahdollisesti myöhässä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
54

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Lari kirjoitti: eiköhän tuonne taas joku joka ei osaa ilmoittautua ilmaannu...#gameon (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
36

SK Seger Nimenhuuto.com

SK Seger on kuopiolainen salibandyn erikoisseura. SK Seger tarjoaa norjalaistyyppistä taitopelaamista salibandyn IV-divisioonassa. SK SEGERin tunnusmelodia "SEGERN ÄR VÅR, SEGERN ÄR VÅR, VI HAR VUNNIT, SEGERN ÄR VÅR..."

Ismo kirjoitti: Oliko eilen futsal-pallo salissa? Kyselee edellisellä vuorolla olleet. Heillä on ilmeisesti nyt pallo hukassa..köh köh... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
26

Welhot -08 Nimenhuuto.com

Tätä kautta tulee tidoteita joukkueen tapahtumista. Ilmoittakaa siis oma juniorinne tätä kautta harjoituksiin. Yhtälailla on tärkeää ilmoittautua, ilmoittaa poissa olevaksi. Näin valmentajat saavat tarkemmat tiedot osallistuvista kun suunnittelevat harjoituksia.

Arto kirjoitti: Muistakaahan ilmoittautua 26.11 kotiturnaukseen in tai out! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
47

SB Raatti Nimenhuuto.com

SB Raatin edustusjoukkueen harjoitusvuorot kaudella 2015-2016.

Pekka kirjoitti: Tosiaan keskiviikkona ei ole pienpelejä, kun sali on päiväkodin iltakäytössä. Oisko joku vanhempain ilta tai vastaava... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
45

Farmi Nimenhuuto.com

Farmasian perinteinen työpaikkasähly maanantaisin ja perjantaisin klo 15-16.

Jaakko kirjoitti: yritän ennättää... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Sekajoukkue
28

E-KI M35 Nimenhuuto.com

E-KI:n ikämiesporukka

Henkka kirjoitti: Pääsen ekaan peliin, toisen aikaan tuomarointi hommia Kuopio hallilla (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
33

Karmikon Oy Nimenhuuto.com

Salibandyä ammattimaisella otteella - vuodesta 2017

Olli kirjoitti: Hei, Tänään on peruttu vuoro lentopallopelin vuoksi! Myöskään seuraavaan kolmeen viikkoon ei ole vuoroa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
29

SMILE TEAM Nimenhuuto.com

SMILE TEAM on Smile Henkilöstöpalvelut Oy työporukan oma joukkue. Joukkuetoiminnan tarkoituksena on tukea työporukan työhyvinvointia ja lisätä tiimihenkeä sekä luoda hyvää SMILE fiilistä.

Ville kirjoitti: Juha Asikainen tulee myös pelloomaan (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
32

Edustus Nimenhuuto.com

Kuopion edustussalibandy.

Murtsi kirjoitti: LAUANTAIN 31.10.15 TURNEE. - lähtö Kuopio hallilta klo. 10.00 - Vaajakosken abc kusitauko, Rautsi kyytiin klo. 12.00 - Heinolan abc ruoka 13.30-14.30 ( seura hoitaa ) - hallilla 16.00 - peli 18.00 - syönti n. 21.00 ( oma kust. ) - hallilla n. 02.30 - illalla taasen peli (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.