Salibandy Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 63 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kuopio

Salibandy - Kuopio

Welhot -00 Kuopio Nimenhuuto.com

B-Liekki on kuopiolaisen Salibandyseura Welhojen juniorijoukkue. Joukkueen peruskokoonpano muodostuu -99 ja -00 ikäluokan pelaajista, jotka yhdistettiin huhtikuussa 2016. Joukkueen toiminta on harrastetoimintaa ja siten kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta täydellä sydämellä lajiin! Joukkue osallistuu kaudella 2016–2017 salibandyliiton B-poikien aluesarjaan ja miesten 5-divisioonaan.

Pasi kirjoitti: Harkat -01 akatemian kanssa. (28 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
34

Welhot -03 Kuopio Nimenhuuto.com

Hei, olemme syksyllä 2012 perustettu kuopiolainen Welhot salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu 2003 syntyneistä pelaajista. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Tulevalla kaudella pelaamme Savo-Karjalan alueella sarjapelejä salibandyliiton pienpeliturnauksina. Tärkeintä on, että harjoittelu on mukavaa ja sopivan haasteellista.

Kari kirjoitti: Huom! Muuttunut aloitusaika. Klo 16.00. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
48

KuopionInssit Nimenhuuto.com

Kuopion Insinöörit ry:n jäsenvuoro. Lähtökohtaisesti pelinä salibändy mutta sählyksi tuppaa menemään. Ei ikä tai sukutuolirajoitteita, mutta yksi pukukoppi. Peli on hyvänmielen kuntoliikuntaa. Pelipaikkana keväällä 2016 oli Kalevalankoulu Männistössä. Syksyllä jatketaan Lyseon lukion liikuntasalissa.

Sami kirjoitti: Ei varmaan neljällä kannata lähtee edes? (27 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
26

ARE Kuopio Nimenhuuto.com

Työpaikkasählyä rennolla meiningillä torstaisin Jynkänlahden koululla klo 18.30-20.00. (kausi 2016 - 2017).

Joukkue etsii pelaajia: Vierailevat tähdet ovat myös tervetulleita.

Mikko kirjoitti: Moi Olen kipeänä t.Mikko M (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Ei asetettu
27

WELHOT 05 BLACK Nimenhuuto.com

Welhot 05 BLACK Tervetuloa Welhojen 05 Black -joukkueen sivuille! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset ma klo 19.00-20.00 ja ke 17.00-18.30 Kuopiohallilla sekä la klo 12.30-14.00 Ylä-Pyöröllä.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Sinä 2005-syntynyt poika Kuopio-Siilinjärvi alueelta. Tule pelaamaan sal...

Juha kirjoitti: Hei! Sunnuntaina 26.3. on junnuliiga Kuopiohallilla. Lisään tapahtuman tänne nimenhuutoon.. Merkatkaa, onko poika mukana vai ei, niin katsotaan montako joukkuetta ilmoitetaan. Juha (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
26

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2016-2017 joukkue pelaa Savo-Karjalan 2.divarissa. Mukaan mahtuu vielä muutama pelaaja, joilta löytyy edistyneitä lajitaitoja sekä aiempaa pelaajakokemusta salibandyn kilpasarjoista.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään vielä muutamaa pelaajaa, joilta löytyy edistyneitä laji...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Näin kauden alun lähestyessä alan orientoitua kohti Jyväskylää ja omaa joukkuetta. Kiitos kesän reeneistä ja tsemppiä tulevaan kauteen! :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
24

SB Welhot N2 Nimenhuuto.com

Welhottarien II-joukkue ottelee naisten III-divisioona Savo-Karjalan lohkossa. Joukkueen tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen rennolla mielellä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Poistetaanko meidät tästä ryhmästä vai voiko täältä itse poistua?:D tulee aika paljon s.posteja kahden joukkueen harkoista.. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Tytöt
27

E-KI M35 Nimenhuuto.com

E-KI:n ikämiesporukka

Marko kirjoitti: Toimitsemassa ainakin 2h välillä 14:30-17:30 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
28

eki2 Nimenhuuto.com

Etelä-Kuopion Ilveksen miesten salibandyjoukkue. Harjoitukset, turnaukset ja muut aktiviteetit.

Marko kirjoitti: Kauden päättäjäisistä... Kausi on lyöty perinteisesti pakettiin toukokuussa Tahkolla. Kun palaveerattiin, niin edelleenkin sinne oli tarkoitus lähteä, mutta tapahtumaa suunniteltiin nyt yhden yön yli. Lauantaina mentäisiin ajoissa sinne harrastamaan aktiviteettejä mitä ikinä keksitäänkään ja sunn... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy ja Saunominen
Kuopio
Ei asetettu
44

SB Raatti Nimenhuuto.com

SB Raatin edustusjoukkueen harjoitusvuorot kaudella 2015-2016.

Markus kirjoitti: Kaikille pelaajille on lähetetty laskut sähköpostitse torstaina 23.3.2017. Jos laskuissa on virhe niin ilmoittakaa siitä välittömästi allekirjoittaneelle. Hoitakaa laskut eräpäivään sillä Ropo Kapitalilta lähtee huomautuslaskut automaattisesti, jos ei ole suoritettu laskua. Laskuissa ei ole siis ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
38

Farmi Nimenhuuto.com

Farmasian perinteinen työpaikkasähly maanantaisin ja perjantaisin klo 15-16.

Jari kirjoitti: Tuun kokeilemaan polven kestävyyttä. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Sekajoukkue
27

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Lari kirjoitti: tulkaahan pelaamaan nyt kun kerta turnaukseen ette lähde, turha säästellä ensi vuoteen! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

XXL-kriisi Nimenhuuto.com

Joukko nivelvaivaisia kehäraakkeja, jotka kokoontuvat yhteen perjantai-iltaisin, koska yleensä ei ole parempaakaan tekemistä, neppailemaan pientä reikäpalloa keskenään.

Jari kirjoitti: Löytyiskö mokkee, säästelen nivusta. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy aka sähly
Kuopio
Miehet
31

welhot04 Nimenhuuto.com

Welhot 04-pojat joukkue on perustettu syksyllä 2012.

Vili kirjoitti: Hei, Sähköpostiosoitteeni on vaihtunut ja olen päivittänyt sen nimenhuutoon, mutta ilmeisesti suuri osa viesteistä tulee lähetettyä sähköpostin kautta käyttäen "vanhoja" listoja. Voisitteko ainakin joukkueen toimihenkilöt vaihtaa muuttuneen osoitteeni listoillenne, kiitos? Ja pelaakohan Vili mahd... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
69

Welhot -08 Nimenhuuto.com

Tätä kautta tulee tidoteita joukkueen tapahtumista. Ilmoittakaa siis oma juniorinne tätä kautta harjoituksiin. Yhtälailla on tärkeää ilmoittautua, ilmoittaa poissa olevaksi. Näin valmentajat saavat tarkemmat tiedot osallistuvista kun suunnittelevat harjoituksia.

Asko kirjoitti: Mailalle ja laseille ei ole löytynyt omistajaa tästä päätellen ne ei ole meidän porukan eli palautan ne pirtin koulun vitriiniin näytille. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
47

SK Seger Nimenhuuto.com

SK Seger on kuopiolainen salibandyn erikoisseura. SK Seger tarjoaa norjalaistyyppistä taitopelaamista salibandyn IV-divisioonassa. SK SEGERin tunnusmelodia "SEGERN ÄR VÅR, SEGERN ÄR VÅR, VI HAR VUNNIT, SEGERN ÄR VÅR..."

Mika kirjoitti: Onko mikkeliin lähtiöitä? Ikämiehillä pieni kriisi, kun vain 9 jamppaa lähdössä mikkeliin. Turnaus jo huomenna ja lähtö kasilta. Pelejä 3 kpl. Ikäraja 40v, riittää että täyttää ensi vuonna. Onko tulijoita? Kuka pelastaa, ike? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
25

SMILE TEAM Nimenhuuto.com

SMILE TEAM on Smile Henkilöstöpalvelut Oy työporukan oma joukkue. Joukkuetoiminnan tarkoituksena on tukea työporukan työhyvinvointia ja lisätä tiimihenkeä sekä luoda hyvää SMILE fiilistä.

Ville kirjoitti: Juha Asikainen tulee myös pelloomaan (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
32

Edustus Nimenhuuto.com

Kuopion edustussalibandy.

Murtsi kirjoitti: LAUANTAIN 31.10.15 TURNEE. - lähtö Kuopio hallilta klo. 10.00 - Vaajakosken abc kusitauko, Rautsi kyytiin klo. 12.00 - Heinolan abc ruoka 13.30-14.30 ( seura hoitaa ) - hallilla 16.00 - peli 18.00 - syönti n. 21.00 ( oma kust. ) - hallilla n. 02.30 - illalla taasen peli (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
41

terveydeksi Nimenhuuto.com

Terveydeksi on Itä-Suomen yliopiston terveydestä kiinnostuneen henkilökunnan sekasählyvuoro. Pelaamme reilun pelin hengessä. Tervetulleita ovat kaikki, jotka tuntevat kuuluvansa joukkoon!

Markku kirjoitti: Saahaanko me pelit aikaan tänään.. ilmoittautuneita on vaan kaksi... -Make (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähly
Kuopio
Sekajoukkue
16

SB Welhot Millenium Nimenhuuto.com

SB Welhot Milleniumin nimenhuuto sivusto!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Aloitetaan nimenhuutojen yhdistäminen. Sähköposteihinne pitäisi olla tullut ohjeet liittymiseen, aktivoi tunnuksesi sitä kautta uuteen yhteisöön. Päivitän molempia nimenhuutoja vielä elokuun ajan, jonka jälkeen siirrytään yhteen nimmariin. Ilmoittele minulle, jos ongelmia ilmenee. -Jarppi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.