Salibandy Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 70 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, kaukalopallo ja rugby.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kuopio

Salibandy - Kuopio

Kuopion Palloilijat Nimenhuuto.com

Kuopion Palloilijat eli KuPa on hyvähenkinen salibandyjoukkue, joka pelaa kaudella 2017-2018 Savo-Karjalan 4. divarissa lohkossa 20. Turnauksista valtosa on Kuopiossa ja kaikki turnaukset on Pohjois-Savon alueella. Meillä on kahdet treenit viikossa ja lisäksi osa porukasta höntsää yhdessä muutenkin. Olemme nuorekas jengi, jossa tärkeintä on hyvä henki, kannustus ja se, että peleissä ja treeneissä yritetään tosissaan ja keskittyneesti, mutta ei turhan vakavasti. Haemme toista maalivahtia ja maksimissaan kahta kenttäpelaajaa. Vaatimuksena pitäisi olla joko hyvä kentällä tai aivan häikäisevä tyyppi kopissa. Mielellään molempia :) Tervetuloa tutustumaan ja hakemaan pelipaikkaa. Lisätietoja: Arto Hakkarainen 0452758622 hakkarainenarto@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Haussa maalivahtia: Kuopion Palloilijat eli KuPa on hyvähenkinen salibandyjou...

Ville kirjoitti: Helmikuuhun asti out, niin suattaapi nuita ilmoja jäädä tekemättä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
23

Welhot -03 Kuopio Nimenhuuto.com

Hei, olemme syksyllä 2012 perustettu kuopiolainen Welhot salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu 2003 syntyneistä pelaajista. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Tulevalla kaudella pelaamme Savo-Karjalan alueella sarjapelejä salibandyliiton pienpeliturnauksina. Tärkeintä on, että harjoittelu on mukavaa ja sopivan haasteellista.

Otso kirjoitti: höntsäilemään (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
54

KuopionInssit Nimenhuuto.com

Kuopion Insinöörit ry:n jäsenvuoro. Lähtökohtaisesti pelinä salibändy mutta sählyksi tuppaa menemään. Ei ikä tai sukutuolirajoitteita, mutta yksi pukukoppi. Peli on hyvänmielen kuntoliikuntaa. Pelipaikkana keväällä 2016 oli Kalevalankoulu Männistössä. Syksyllä jatketaan Lyseon lukion liikuntasalissa.

Timo kirjoitti: Hei. Yrittäisittekö laittaa osallistumisenne ajoissa, mielellään jo edellisellä viikolla. Joudutaan harkitsemaan muuta lajia tai vuoron lopettamista, jos perumisia on enemmän kuin pelejä. Jokainen kerta maksaa yhdistykselle :( (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
26

WELHOT 05 BLACK Nimenhuuto.com

Welhot 05 BLACK Tervetuloa Welhojen 05 Black -joukkueen sivuille! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset ma klo 19.30-21.00 Martti Ahtisaaren koululla ja tiistaisin klo 17.00 -18.30 Aurinkorinteen koululla.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Sinä 2005-syntynyt poika Kuopio-Siilinjärvi alueelta. Tule pelaamaan sal...

Juha kirjoitti: Harjoitukset tiistaina 17.10. Hei. Ilmoittakaa pian, oletteko tulossa huomenns harjoituksiin. Eli In /Out. Nähdään, onko harkkoihin tulijoita. T. Juha (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
27

ARE Kuopio Nimenhuuto.com

Työpaikkasählyä rennolla meiningillä maanantaisin Puijonsarven koululla / Länsi-Puijon koululla (Kausi 2017 - 2018)

Joukkue etsii pelaajia: Vierailevat tähdet ovat myös tervetulleita.

Mikko kirjoitti: Moi Sählärit ! Kiitos niille jotka aina ilmoittautuvat IN / OUT ! Se on tärkeää niin saadaan kunnon pelit aikaiseksi ! Käyn pelaajalistan läpi tammikuun lopussa ja ne jotka ei ole kertaakaan ilmoittautuneet IN/OUT poistan listalta eli ilmoittautumalla pysyt listalla ! Eilen oli pelit 3vs 3 ja kyl... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Ei asetettu
33

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2016-2017 joukkue pelaa Savo-Karjalan 2.divarissa. Mukaan mahtuu vielä muutama pelaaja, joilta löytyy edistyneitä lajitaitoja sekä aiempaa pelaajakokemusta salibandyn kilpasarjoista.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään vielä muutamaa pelaajaa, joilta löytyy edistyneitä laji...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Näin kauden alun lähestyessä alan orientoitua kohti Jyväskylää ja omaa joukkuetta. Kiitos kesän reeneistä ja tsemppiä tulevaan kauteen! :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
30

SB Welhot N2 Nimenhuuto.com

Welhottarien II-joukkue ottelee naisten III-divisioona Savo-Karjalan lohkossa. Joukkueen tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen rennolla mielellä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Poistetaanko meidät tästä ryhmästä vai voiko täältä itse poistua?:D tulee aika paljon s.posteja kahden joukkueen harkoista.. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Tytöt
29

eki2 Nimenhuuto.com

Etelä-Kuopion Ilveksen miesten salibandyjoukkue. Harjoitukset, turnaukset ja muut aktiviteetit.

Janne kirjoitti: Terve. Olisi taas tarjolla kaappien kantoa Ruutikellarinkatu 5:ssä huomenna, eli 22.1. klo 16.30. Hommaan menee parisen tuntia, joten sen jälkeen ehtii hyvin harkkoihin. Parille kantajalle olisi kuulemma tarve. Ollaan sovittu, että kantaja saa 50 per keikka, ja se hyvitetään E-kin kausimaksussa. (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy ja Saunominen
Kuopio
Ei asetettu
38

XXL-kriisi Nimenhuuto.com

Joukko nivelvaivaisia kehäraakkeja, jotka kokoontuvat yhteen perjantai-iltaisin, koska yleensä ei ole parempaakaan tekemistä, neppailemaan pientä reikäpalloa keskenään.

Olli kirjoitti: Tuun vähän myöhässä, meen kattomaan Kupsin peliä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy aka sähly
Kuopio
Miehet
28

Farmi Nimenhuuto.com

Farmasian perinteinen työpaikkasähly maanantaisin ja perjantaisin klo 15-16.

Jari kirjoitti: Yritän ehtiä. Labrapäivä. (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Sekajoukkue
28

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Lari kirjoitti: tulen jos ennätän (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
37

Welhot B Nimenhuuto.com

Welhojen B1 ja B2 joukkueiden nimenhuuto

Kimi kirjoitti: mahdollisesti myöhässä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
55

welhot04 Nimenhuuto.com

Welhot 04-pojat joukkue on perustettu syksyllä 2012.

Tuukka kirjoitti: Minna M. Lähtee mukaan. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
52

SB Raatti Nimenhuuto.com

SB Raatin edustusjoukkueen harjoitusvuorot kaudella 2015-2016.

Markus kirjoitti: Moi, YT Jalpa on peluuttanut edustusoikeudettomia pelaajia 3.12. Studentialla pelatussa miesten 4. divisioonan turnauksessa. Ottelut, joissa edustusoikeudettomat pelaajat ovat pelanneet (SBL–YT Jalpa ja YT Jalpa–SB Raatti) on kurinpitopäätöksellä tuomittu YT Jalpan häviöiksi lukemin 0-5. Muutokse... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
42

Welhot -08 Nimenhuuto.com

Tätä kautta tulee tidoteita joukkueen tapahtumista. Ilmoittakaa siis oma juniorinne tätä kautta harjoituksiin. Yhtälailla on tärkeää ilmoittautua, ilmoittaa poissa olevaksi. Näin valmentajat saavat tarkemmat tiedot osallistuvista kun suunnittelevat harjoituksia.

Arto kirjoitti: Moi! Perjantain harkat 22.12 on peruttu ja siirrymme keskiviikon 20.12 Ahtisaaren vuoron jälkeen joululomalle. Loman jälkeen seuraavat harkat keskiviikkona 3.1 Ahtisaarella. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
47

SK Seger Nimenhuuto.com

SK Seger on kuopiolainen salibandyn erikoisseura. SK Seger tarjoaa norjalaistyyppistä taitopelaamista salibandyn IV-divisioonassa. SK SEGERin tunnusmelodia "SEGERN ÄR VÅR, SEGERN ÄR VÅR, VI HAR VUNNIT, SEGERN ÄR VÅR..."

Anssi kirjoitti: Pitäskö leppävirran turnauksen jälkeen saunailta? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
26

E-KI M35 Nimenhuuto.com

E-KI:n ikämiesporukka

Henkka kirjoitti: Pääsen ekaan peliin, toisen aikaan tuomarointi hommia Kuopio hallilla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
33

Karmikon Oy Nimenhuuto.com

Salibandyä ammattimaisella otteella - vuodesta 2017

Olli kirjoitti: Hei, Tänään on peruttu vuoro lentopallopelin vuoksi! Myöskään seuraavaan kolmeen viikkoon ei ole vuoroa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
29

SMILE TEAM Nimenhuuto.com

SMILE TEAM on Smile Henkilöstöpalvelut Oy työporukan oma joukkue. Joukkuetoiminnan tarkoituksena on tukea työporukan työhyvinvointia ja lisätä tiimihenkeä sekä luoda hyvää SMILE fiilistä.

Ville kirjoitti: Juha Asikainen tulee myös pelloomaan (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
32

Edustus Nimenhuuto.com

Kuopion edustussalibandy.

Murtsi kirjoitti: LAUANTAIN 31.10.15 TURNEE. - lähtö Kuopio hallilta klo. 10.00 - Vaajakosken abc kusitauko, Rautsi kyytiin klo. 12.00 - Heinolan abc ruoka 13.30-14.30 ( seura hoitaa ) - hallilla 16.00 - peli 18.00 - syönti n. 21.00 ( oma kust. ) - hallilla n. 02.30 - illalla taasen peli (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.