Salibandy Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 63 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kuopio

Salibandy - Kuopio

Welhot -03 Kuopio Nimenhuuto.com

Hei, olemme syksyllä 2012 perustettu kuopiolainen Welhot salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu 2003 syntyneistä pelaajista. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Tulevalla kaudella pelaamme Savo-Karjalan alueella sarjapelejä salibandyliiton pienpeliturnauksina. Tärkeintä on, että harjoittelu on mukavaa ja sopivan haasteellista.

Tuomas kirjoitti: Hei, Ensi viikon tiistain treenit ovat peruttu. FBA:han osallistujat keskittyvät itse tapahtumaan ja aikaisemmin näissä tapauksissa osaanottajamäärä on jäänyt alhaiseksi. Lisäksi tiistaisin alkamisaika on ollut vähän haasteellinen monelle, joten jätetään ensi viikko välistä. Muistakaa ilmoittautu... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
50

KuopionInssit Nimenhuuto.com

Kuopion Insinöörit ry:n jäsenvuoro. Lähtökohtaisesti pelinä salibändy mutta sählyksi tuppaa menemään. Ei ikä tai sukutuolirajoitteita, mutta yksi pukukoppi. Peli on hyvänmielen kuntoliikuntaa. Pelipaikkana keväällä 2016 oli Kalevalankoulu Männistössä. Syksyllä jatketaan Lyseon lukion liikuntasalissa.

Tomi kirjoitti: Voiko kutsua joukon ipanoita sählään, jos nyt ei pelaajia löydy? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
26

Welhot -00 Kuopio Nimenhuuto.com

B-Liekki on kuopiolaisen Salibandyseura Welhojen juniorijoukkue. Joukkueen peruskokoonpano muodostuu -99 ja -00 ikäluokan pelaajista, jotka yhdistettiin huhtikuussa 2016. Joukkueen toiminta on harrastetoimintaa ja siten kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta täydellä sydämellä lajiin! Joukkue osallistuu kaudella 2016–2017 salibandyliiton B-poikien aluesarjaan ja miesten 5-divisioonaan.

Kimi kirjoitti: mahdollisesti myöhässä (15 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
32

ARE Kuopio Nimenhuuto.com

Työpaikkasählyä rennolla meiningillä torstaisin Jynkänlahden koululla klo 18.30-20.00. (kausi 2016 - 2017).

Joukkue etsii pelaajia: Vierailevat tähdet ovat myös tervetulleita.

Mikko kirjoitti: Moi Ilmoitin Yrittäjille että saa tulla jo meidän vuorolla pelaamaan... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Ei asetettu
27

WELHOT 05 BLACK Nimenhuuto.com

Welhot 05 BLACK Tervetuloa Welhojen 05 Black -joukkueen sivuille! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset ma klo 19.00-20.00 ja ke 17.00-18.30 Kuopiohallilla sekä la klo 12.30-14.00 Ylä-Pyöröllä.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Sinä 2005-syntynyt poika Kuopio-Siilinjärvi alueelta. Tule pelaamaan sal...

Juha kirjoitti: Terve! Huom. vielä tuo lauantain Mikkelin turnauksen lähtöaika. Se on nyt muuttunut myöhemmäksi eli lähtö klo 8.30 pesisstadionilta. Pojille mukaan ruokarahaa 8 e. Syödään viimeisen pelireissun kunniaksi hampurilaiset. Jos joku ei sellaista halua, niin katsotaan jotain korvaavaa. Meitä on nyt pie... (22 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
28

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2016-2017 joukkue pelaa Savo-Karjalan 2.divarissa. Mukaan mahtuu vielä muutama pelaaja, joilta löytyy edistyneitä lajitaitoja sekä aiempaa pelaajakokemusta salibandyn kilpasarjoista.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään vielä muutamaa pelaajaa, joilta löytyy edistyneitä laji...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Näin kauden alun lähestyessä alan orientoitua kohti Jyväskylää ja omaa joukkuetta. Kiitos kesän reeneistä ja tsemppiä tulevaan kauteen! :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
24

SB Welhot N2 Nimenhuuto.com

Welhottarien II-joukkue ottelee naisten III-divisioona Savo-Karjalan lohkossa. Joukkueen tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen rennolla mielellä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Poistetaanko meidät tästä ryhmästä vai voiko täältä itse poistua?:D tulee aika paljon s.posteja kahden joukkueen harkoista.. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kuopio
Tytöt
27

eki2 Nimenhuuto.com

Etelä-Kuopion Ilveksen miesten salibandyjoukkue. Harjoitukset, turnaukset ja muut aktiviteetit.

Janne kirjoitti: Edellyttäen, että jalan revähdys paranee (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy ja Saunominen
Kuopio
Ei asetettu
44

E-KI M35 Nimenhuuto.com

E-KI:n ikämiesporukka

Marko kirjoitti: Minä olen tuolloin pohjoisen keväthangilla, joten tämä jatkoturnaus jää valitettavasti väliin pelin osalta. Tiedustelu turnauksen saamiseksi Kuopioon on laitettu liittoon. Jäämme odottamaan vastausta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
28

XXL-kriisi Nimenhuuto.com

Joukko nivelvaivaisia kehäraakkeja, jotka kokoontuvat yhteen perjantai-iltaisin, koska yleensä ei ole parempaakaan tekemistä, neppailemaan pientä reikäpalloa keskenään.

Jari kirjoitti: Voisitteko ilmoittautua? Tällä hetkellä 0 hlöä. (20 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy aka sähly
Kuopio
Miehet
26

welhot04 Nimenhuuto.com

Welhot 04-pojat joukkue on perustettu syksyllä 2012.

Vili kirjoitti: Hei, Sähköpostiosoitteeni on vaihtunut ja olen päivittänyt sen nimenhuutoon, mutta ilmeisesti suuri osa viesteistä tulee lähetettyä sähköpostin kautta käyttäen "vanhoja" listoja. Voisitteko ainakin joukkueen toimihenkilöt vaihtaa muuttuneen osoitteeni listoillenne, kiitos? Ja pelaakohan Vili mahd... (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
65

Welhot -08 Nimenhuuto.com

Tätä kautta tulee tidoteita joukkueen tapahtumista. Ilmoittakaa siis oma juniorinne tätä kautta harjoituksiin. Yhtälailla on tärkeää ilmoittautua, ilmoittaa poissa olevaksi. Näin valmentajat saavat tarkemmat tiedot osallistuvista kun suunnittelevat harjoituksia.

Asko kirjoitti: Mailalle ja laseille ei ole löytynyt omistajaa tästä päätellen ne ei ole meidän porukan eli palautan ne pirtin koulun vitriiniin näytille. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
47

SB Raatti Nimenhuuto.com

SB Raatin edustusjoukkueen harjoitusvuorot kaudella 2015-2016.

Markus kirjoitti: Oisko ollut iloharju openiin innostusta kaaville 22.4? https://www.facebook.com/events/1839920602926133/ (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
39

Farmi Nimenhuuto.com

Farmasian perinteinen työpaikkasähly maanantaisin ja perjantaisin klo 15-16.

Jari kirjoitti: Fifty-sixty, yritän tulla. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Sähly
Kuopio
Sekajoukkue
27

SK Seger Nimenhuuto.com

SK Seger on kuopiolainen salibandyn erikoisseura. SK Seger tarjoaa norjalaistyyppistä taitopelaamista salibandyn IV-divisioonassa. SK SEGERin tunnusmelodia "SEGERN ÄR VÅR, SEGERN ÄR VÅR, VI HAR VUNNIT, SEGERN ÄR VÅR..."

Anssi kirjoitti: Olikos meillä joku saunailta suunnitteilla? (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
24

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Teppo kirjoitti: Onko illaksi tulossa 6 pelaajaa? 4 uupuu, ilmoitelkaa! (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

SMILE TEAM Nimenhuuto.com

SMILE TEAM on Smile Henkilöstöpalvelut Oy työporukan oma joukkue. Joukkuetoiminnan tarkoituksena on tukea työporukan työhyvinvointia ja lisätä tiimihenkeä sekä luoda hyvää SMILE fiilistä.

Ville kirjoitti: Juha Asikainen tulee myös pelloomaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Sekajoukkue
32

Edustus Nimenhuuto.com

Kuopion edustussalibandy.

Murtsi kirjoitti: LAUANTAIN 31.10.15 TURNEE. - lähtö Kuopio hallilta klo. 10.00 - Vaajakosken abc kusitauko, Rautsi kyytiin klo. 12.00 - Heinolan abc ruoka 13.30-14.30 ( seura hoitaa ) - hallilla 16.00 - peli 18.00 - syönti n. 21.00 ( oma kust. ) - hallilla n. 02.30 - illalla taasen peli (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Miehet
43

SB Welhot Millenium Nimenhuuto.com

SB Welhot Milleniumin nimenhuuto sivusto!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Aloitetaan nimenhuutojen yhdistäminen. Sähköposteihinne pitäisi olla tullut ohjeet liittymiseen, aktivoi tunnuksesi sitä kautta uuteen yhteisöön. Päivitän molempia nimenhuutoja vielä elokuun ajan, jonka jälkeen siirrytään yhteen nimmariin. Ilmoittele minulle, jos ongelmia ilmenee. -Jarppi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kuopio
Pojat
25

kys sählärit Nimenhuuto.com

Pirjo kirjoitti: Heippa! En uskalla täysin lupautua...tiedän vasta huomenissa joudunko lähteen "saattorinkiin"... mutta jos tilanne vakaa oon tulossa... Pirjo (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Sähly
Kuopio
Naiset
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.