Muu Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on muu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, tennis, sulkapallo, ringette ja sähly.

Katso lista koko maan muujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Viiskymppiset Nimenhuuto.com

Kalenteri perustettiin vuoden 2012 kaveriporukan viiskymppisiä yms. pippaloita varten, mutta ehkä voimme käyttää sitä myös esim. sulkkiksen poisjääntien ilmoittamiseen tms.

Allu kirjoitti: Täytyy tulla taas juomaan muiden viinat ja heittämään kuperkeikkaa veneestä veteen. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkkis ja muu kiva
Lahti
Ei asetettu
11

Testaan Nimenhuuto.com

Testataan palveleeko tämä tarkoitustamme erikoisurheilulajissa

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Muu
Ruokolahti
Sekajoukkue
13

Salppuri KV Nimenhuuto.com

Anna-Maija kirjoitti: Arvoisat kirkkoväärtit! Kirkkoherralta tuli viesti, että Korona-viirus epidemian aikana vapaaehtoistyöntekijät ovat lomalla. Pysykää terveinä t. Anna-Maija (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Muu ja Salpausselän kirkkoväärtit
Lahti
Ei asetettu
22