Lentopallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, koripallo, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Lahti

Lentopallo - Lahti

KorPy E-junnut Nimenhuuto.com

Korpilahden Pyrinnön E-junnut pelaavat kaudella 2017 - 2018 Keski-Suomen maakuntasarjaa. Lisätietoa harjoituksista ja yhteyshenkilöistä löytyy osoitteesta http://pyrinto.yhdistysavain.fi/joukkueet/ Lisää Innokkaita junnuja otetaan riemulla vastaan!! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Joukkue etsii pelaajia: Huomio Korpilahti ja sen ympäristö! Kiinnostaako taidokkaat ässät, hurjat tii...

Viivi kirjoitti: Katilla työpäivä, Pete ja Marianne valkkuina (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Jyväskylä (Korpilahti)
Sekajoukkue
18

Pyrintö D-tytöt ja pojat Nimenhuuto.com

Korpilahden Pyrinnön D-nuoret pelaavat Keski-Suomen maakuntasarjaa. Lisätietoja harjoituksista ja yhteyshenkilöistä osoitteesta http://pyrinto.yhdistysavain.fi/joukkueet/ Lisää inokkaita junnuja otetaan riemulla vastaan!

Joukkue etsii pelaajia: Huomio Korpilahti ja sen ympäristö kunnat! Kiinnostaako taidokkaat ässät, hur...

Päivi kirjoitti: Ei pitäisi tietokoneella ilmoittautua mukaan, kun ei kerta osaa.. Ilmoitin ihan hassusti itseni joukkuuen ulopuolisena osallistujana. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Korpilahti
Sekajoukkue
27

PaU-RajuCT Nimenhuuto.com

Parikkalan Urheilijoiden ja Ruokolahden Rajun yhteisjoukkue C-tyttöjen sarjassa. Meillä on hyvä tekemisen meininki ;-)

Jussi kirjoitti: C sarjan syöttösääntö on erilainen viimeisen pooliturnauksen jälkeen eli kaikissa C-peleissä on vapaa syöttö ks. sääntökohta alla "4.3 Aloitus ja vastaanotto E-, D- ja C-ikäisten sarjoissa on käytössä pakollinen alakautta-aloitus ja hihavastaanotto pois lukien alla olevat poikkeukset: - C-ikäiste... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala Ruokolahti
Tytöt
13

Kimmo M2 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tulen alku illasta. Töissä päivällä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Lahti
Miehet
11

korpyFnuoret Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Lisenssi-infoa: Lisenssit hankitaan nykyään täältä: https://www.suomisport.fi/ Vanhemmat voivat rekisteröityä palveluun ja liittää lapsensa omiin tunnuksiinsa. Palvelusta voi hankkia vakuutuksellisen lisenssin, mutta jos on jo olemassa joku vastaava vakuutus, palveluun pitää syöttää vakuutusyhtiö... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Korpilahti, Jyväskylä
Sekajoukkue
26

Renkomäen Rehti Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Lahti
Sekajoukkue
5

Puliveivarit Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Näillänäkymin lähössä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Lahti
Miehet
19

Isolahden Lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Tikkalassa pelataan harraste lentopalloa

Otto kirjoitti: Katotaa saanko kyydin 🤔 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Isolahti
Ei asetettu
24

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Sain ilmoituksen liikuntapaikkavarauksista: Laurinlahden koulu tarvitsee liikuntasalin omaan käyttöönsä ti 28.11.- su 3.12.2017. ( Suomi 100 juhlatilaisuus.) Ulkopuolinen käyttö on peruttu ko. päiviltä. Ilmoittakaa salia käyttäville ryhmillenne. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
13

JaRy Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moikka! Alan taas kinuamaan rahaa!!! Jalkarannan Nuorisoseuran jäsenmaksu KAIKILLE!! Jalkarannan NS jäsenmaksu 15 € tilille FI24 1519 3006 1008 42 Jalkarannan NS oma nimi viestikenttään Kevään salivuoromaksut on 25 € PH-liiga pelaajat, muut käyttäjät 15 €. tilille FI65 4212 1120 0504 00 Jalkarann... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Lahti
Ei asetettu
19

Ruokolahden Raju C1 harjoitusr Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Turnauspaikka: Salpahalli > Opintie 3, 15870 Hollola Suomi Kenttien määrä: 2 kpl AIKATAULU Saliin pääsee: klo klo 9.30.00 Tekninen palaveri: klo klo 10.00.00 Ottelu alkavat: klo klo 10.30.00 Ottelut 1-kentällä: 10:30 KiVo - SalpisXF 11:30 Paterit - KiVo 13:00 Raju C2 - Paterit 14:00 SalpisXF - Ra... (24 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Ruokolahti
Tytöt
21

phhyky lentopallo Nimenhuuto.com

Susku kirjoitti: Hei. Jos meitä tänään 22.3 on vain 4, niin minä ainakin jätän väliin ja menen jotain muuta vaikka tekemään. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Lahti
Sekajoukkue
14

Kivot Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Lahti
Tytöt
1