Lentopallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, tennis, ringette ja koripallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Lahti

Lentopallo - Lahti

KorPy E-junnut Nimenhuuto.com

Korpilahden Pyrinnön E-junnut pelaavat kaudella 2017 - 2018 Keski-Suomen maakuntasarjaa. Lisätietoa harjoituksista ja yhteyshenkilöistä löytyy osoitteesta http://pyrinto.yhdistysavain.fi/joukkueet/ Lisää Innokkaita junnuja otetaan riemulla vastaan!! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Joukkue etsii pelaajia: Huomio Korpilahti ja sen ympäristö! Kiinnostaako taidokkaat ässät, hurjat tii...

Viivi kirjoitti: Katilla työpäivä, Pete ja Marianne valkkuina (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Lentopallo
Jyväskylä (Korpilahti)
Sekajoukkue
21

Pyrintö D-tytöt ja pojat Nimenhuuto.com

Korpilahden Pyrinnön D-nuoret pelaavat Keski-Suomen maakuntasarjaa. Lisätietoja harjoituksista ja yhteyshenkilöistä osoitteesta http://pyrinto.yhdistysavain.fi/joukkueet/ Lisää inokkaita junnuja otetaan riemulla vastaan!

Joukkue etsii pelaajia: Huomio Korpilahti ja sen ympäristö kunnat! Kiinnostaako taidokkaat ässät, hur...

Päivi kirjoitti: Ei pitäisi tietokoneella ilmoittautua mukaan, kun ei kerta osaa.. Ilmoitin ihan hassusti itseni joukkuuen ulopuolisena osallistujana. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Korpilahti
Sekajoukkue
22

Salpis N2 2018-2019 Nimenhuuto.com

Naisten lentopallon 2-sarjajoukkue Hollolasta. "Tosissaan, mutta ei hampaat irvessä"

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Lentopallo
Lahti
Naiset
16

PaU-RajuCT Nimenhuuto.com

Parikkalan Urheilijoiden ja Ruokolahden Rajun yhteisjoukkue C-tyttöjen sarjassa. Meillä on hyvä tekemisen meininki ;-)

Jussi kirjoitti: C sarjan syöttösääntö on erilainen viimeisen pooliturnauksen jälkeen eli kaikissa C-peleissä on vapaa syöttö ks. sääntökohta alla "4.3 Aloitus ja vastaanotto E-, D- ja C-ikäisten sarjoissa on käytössä pakollinen alakautta-aloitus ja hihavastaanotto pois lukien alla olevat poikkeukset: - C-ikäiste... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Parikkala Ruokolahti
Tytöt
13

Kimmo M2 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tulen alku illasta. Töissä päivällä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Lahti
Miehet
11

korpyFnuoret Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Lisenssi-infoa: Lisenssit hankitaan nykyään täältä: https://www.suomisport.fi/ Vanhemmat voivat rekisteröityä palveluun ja liittää lapsensa omiin tunnuksiinsa. Palvelusta voi hankkia vakuutuksellisen lisenssin, mutta jos on jo olemassa joku vastaava vakuutus, palveluun pitää syöttää vakuutusyhtiö... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Korpilahti, Jyväskylä
Sekajoukkue
15

KiVo E-D tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Lahti
Tytöt
7

Renkomäen Rehti Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Lahti
Sekajoukkue
5

Puliveivarit Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Näillänäkymin lähössä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Lahti
Miehet
19

Isolahden Lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Tikkalassa pelataan harraste lentopalloa

Minna kirjoitti: Vaikka kesää on vielä jäljellä ni ilmottelen talvikaudesta jo nyt, eli meille on myönnetty sisävuoro ajalle 15.8.2018- 22.5.2019. Ainoot etukäteen perutut vuorot on 26.12 ja 1.5, muuten pelataan aina. Toki joku yksittäinen vuoro voi vielä muuttua hovissa mutta siitä toivottavasti ilmotetaan. Aika... (22 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Isolahti
Ei asetettu
26

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Sain ilmoituksen liikuntapaikkavarauksista: Laurinlahden koulu tarvitsee liikuntasalin omaan käyttöönsä ti 28.11.- su 3.12.2017. ( Suomi 100 juhlatilaisuus.) Ulkopuolinen käyttö on peruttu ko. päiviltä. Ilmoittakaa salia käyttäville ryhmillenne. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
13

JaRy Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi Juuri maksoin salivuoromaksun keväältä. Huomasin että maksuja oli rästissä vielä. Janne Flyktman, Henri Jokinen ja Jussi Leivo. Voisitteko hoitaa pois alta? Ensi kauden salivuoropäätökset saapui. Vuorot pysyvät ennallaan ja Kimmon kanssa jatkuu yhteistyö. alla viesti niille jotka eivät ole ho... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Lahti
Ei asetettu
19

Ruokolahden Raju C1 harjoitusr Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Turnauspaikka: Salpahalli > Opintie 3, 15870 Hollola Suomi Kenttien määrä: 2 kpl AIKATAULU Saliin pääsee: klo klo 9.30.00 Tekninen palaveri: klo klo 10.00.00 Ottelu alkavat: klo klo 10.30.00 Ottelut 1-kentällä: 10:30 KiVo - SalpisXF 11:30 Paterit - KiVo 13:00 Raju C2 - Paterit 14:00 SalpisXF - Ra... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Ruokolahti
Tytöt
21

phhyky lentopallo Nimenhuuto.com

Susku kirjoitti: Hei. Jos meitä tänään 22.3 on vain 4, niin minä ainakin jätän väliin ja menen jotain muuta vaikka tekemään. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Lahti
Sekajoukkue
15