Jääkiekko Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 32 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, koripallo, futsal, sulkapallo ja cheerleading.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Lahti

Jääkiekko - Lahti

LKP-Urho 03-04 Nimenhuuto.com

LKP/Urho on laukaalainen/suolahtelainen urheiluseura (http://www.teamlkp.net/). Tässä jääkiekkojoukkueessa harjoittelevat yhdessä 03ja 04ikäluokat. Harjoitukset ovat pääosin Peurungan ja Suolahden jäähalleissa . Molemmat ikäluokat osallistuvat omina joukkueinaan Keskimaan aluesarjaan. Joukkueiden pelaajat (poikia ja tyttöjä) ovat syntyneet pääosin vuosina 2001-2005.

Tuomo kirjoitti: Hyvät Team LKP jääkiekkotoimijat! Kutsumme kaikki jääkiekkoihmiset jääkiekkokauden päättäjäisiin Sydän-Laukaan koulun auditorioon torstaina 11.5.2017 klo 18.30 – 19.30 (kahvi, mehu ja keksi tarjoilu 19.30-20.00). Palkitsemme jaostona jokaisesta ikäluokasta kaksi pelaajaa lahjakortein yhteistoimin... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa, Suolahti
Sekajoukkue
37

Mighty Pucks Nimenhuuto.com

Lahtelainen harrasteporukka, joka pelaa Mhl sarjaa. Yhteydenotot: Joni Tuuri, mightypucks1@gmail.com tai viestillä numeroon 0407341219

Lasse-Pekk kirjoitti: Jätkät äänesti sit kapteeniksi... Kiitos siitä. Yhtään en kyllä tiedä miksi. Pari asiaa olisi jota toivoisin näkeväni kauden aikana: 1. Yritteliäisyys Ei ole paskan väliä jos ei aina onnistu. Pää ylös ja kohti päätyä. Kunhan vedetään loppuun asti. 2. Joukkue ensin Ei varmaan tarvi selittää... 3. ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Lahti
Miehet
18

LahtiRangers Nimenhuuto.com

Lahdessa pelaava harrastekiekkoporukka.Harjoitukset ovat 2 kertaa viikossa. Pääsääntöisesti pelailemme vain treeneissä.Lisäksi pelaamme joitakin haastepelejä kauden aikana.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee kenttäpelaajia. Olemme joukkue joka pelaa reilusti, kunnioi...

Kristian kirjoitti: MUISTA LUKITA SOL AREENAN PUKUKOPPI, kun se jää tyhjäksi! tänään perjantaina aamupäivällä tyhjennettiin yksi pukukoppi. pukarista hävisi käteistä ja kännyköitä. näin hyvän saaliin saatuaan voro tulee varmasti uudelleen. jos sinulla on tietoa tapahtuneesta, ota yhteyttä kentänhoitajiin. jos jatkos... (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Lahti
Ei asetettu
34

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Samy kirjoitti: Meillä kummatkin lapset nyt sitten sairaana ja Sami ilmeisesti kuitenkin tulossa, niin maalivahti löytyy??? !!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

Kajastus 02 Nimenhuuto.com

Sarjaohjelma kevät 2016 http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=3281

Aapo kirjoitti: jep (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kontiolahti
Ei asetettu
26

HotDogs Nimenhuuto.com

Ikämiesjääkiekkoa Launeella. Hyvä syy poistua kotoa ja pysyä elossa.

Ari kirjoitti: Onhan veskarit? (26 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Lahti
Miehet
31

Medisizen sählääjät Nimenhuuto.com

Työporukan sählyvuoro. Rentoa pelailua - tavoitteena hyvä mieli ja hiki pintaan. Tarjolla myös viikottainen jääkiekkovuoro.

Tarmo kirjoitti: Mie tuun, Leba-NST pelin jälkeen. eli jonkin verrran myöhässä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähly ja Jääkiekko
Kontiolahti
Sekajoukkue
47

PanthersHoki Nimenhuuto.com

Miesten III-Divisioona joukkue, Lahesta.

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Lahti
Miehet
19

KR04 Nimenhuuto.com

Kiekkoreippaan E1-04 edustusjoukkue

Sari kirjoitti: Hei, muistutuksena vielä kaikille että Nimenhuuto on jäänyt pois käytöstä ja sitä ei enää päivitetä! Katsokaa joukkueen tapahtumat uusilta sivuilta: www.kiekkoreipas.net -> joukkueet -> E1 Siellä on kalenteri, josta löytyy kaikkien tapahtumien tiedot ja sinne päivitetään kokoonpanot ja ryhmät. Ta... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Lahti
Ei asetettu
57

eps05 Nimenhuuto.com

Blues EPS Hockey -05 joukkueen ilmoittaumisjärjestelmä. Tapahtumien aloitusajaksi merkitään aina se aika milloin pitää olla paikalla!

Nicholas kirjoitti: Forum? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoonlahti
Miehet
55

Ens talaven talenttipojat Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Olisin tulossa mutta perkele ku ei saa ilmottautua!!! Ihme hommoo!!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Lapinlahti
Miehet
22

Makkaralahden Ässät Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Varasin rullakiekkovuoron torstaiksi klo18-19.30. Laittaisiko ylläpitäjä tämän tapahtuman nimenhiutoon niin nähdään ketkä ovat halukkaita pelaamaan? Pelaamaan päästään toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa. Hinta on 16€ tunnilta, joten sen suhteen ei paha;) (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Makkaralahti
Sekajoukkue
37

FlamingBalls Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tänä vuonna ei tarvitse joukkueiden hoitaa sihteeri tehtäviä. Minttu hoitaa kaikkien pelien sihteeri vuorot (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Rullakiekko
Lahti
Miehet
12

VHL Lapinlahti Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Tulen kun kerkiän (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Lapinlahti
Miehet
28

Pulicans Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Pulicans - Icebreakers peliä yritetty siirtää maanantain vuorolle. Ei onnistunut, vastustaja ei siirtoon suostu. Eli huomenna pelataan. Peukuttakaa asap jommin kummin niin tiedän syödä sen mukaan! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Lahti
Sekajoukkue
27

OLD ROOSTERS Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Hei Kipeenä niin en pääse tänään. Hoitakaa homma kotiin T. Make (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Lahti
Miehet
22

Happo HT Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Pääsen sittenkin tulee (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Lahti
Miehet
21

Sunnuntaihoki Nimenhuuto.com

Vakkarit ilmoittautuu PE klo 18 mennessä! Tämän jälkeen irtovuorolaiset voivat ilmoittautua OMALLA NIMELLÄÄN. Irtovuorolaiset KÄTEISTÄ MUKAAN 10 euroa, ja vuoro on MAKSETTAVA ENNEN JÄÄLLE MENOA! 20 ensimmäistä pääsee jäälle, joten ilmoittautumiset sitovia, ELI jos et tule, poista nimesi listalta, jos olet ilmoittautunut.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Lahti, Laune
Miehet
23

Devils Nimenhuuto.com

Monensortin taitajaa on tässä porukassa, onko jääkiekko yhteinen nimittäjä? jää kysymysmerkiksi. Jos jollekulle ei olut maistu, saa se päälleen Kurrin painavan katseen. Mukavassa porukassa t...aito tiivistyy:)

Juha kirjoitti: Hojo, lisäsin nimenhuutoon Mikkelin turnauksen perjantain pelit. Lisäsin sinne nyt jo varmat lähtijät ja myös ne ketkä on out tapahtumasta. ELI käykääpä laittamassa mahd pikaisesti omat tulonne tapahtumaan. Eli jokaiseen peliin IN tai OUT.. Näin saadaan ja pysytään paremmin kartalla montako meitä... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Lahti
Miehet
23

TEKUHOKKI Nimenhuuto.com

LAMK:n tekniikan alan jääkiekkovuoro tiistaisin klo 15.45 - 17.00 SOL-areenalla, Launeenkatu. Vuorolle mahtuu kerrallan 20 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia.

Sami kirjoitti: Moi, Seppo. Tsekkaa tuossa kahden aikoihin, että miltä näyttää tuo tilanne, kun nyt on vuoro ihan täynnä. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Lahti
Miehet
46

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.