Jalkapallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 91 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, ringette, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lahti

Jalkapallo - Lahti

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Musta A (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta B (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Peppi kirjoitti: Peppi tarvitsee kyydin peliin ha takaisin. (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
44

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/2005-2006-kungfupandat.html Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Meira kirjoitti: voiko arpajaisvoittoja tuoda torstain harkkoihin? (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
63

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2019 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Ilmoittautuminen kaudelle 2019 käynnissä! Ilmoittautumiset: https://kuntofutis.nettilomake.fi Maaliskuussa ilmoittautuneille kausimaksu 30 eur (norm. 40 eur) Levitä sanaa laajalle! Nähdään huhtikuussa Vesilahden tekonurmella! Vuorolle voit osallistua ilman Keskiviikon Kuntofutis ry:n jäsenyyttä. ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
70

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Anu kirjoitti: Eira 2008 jojon terveiset: Tervetuloa joukkueeseen tulevat entiset 08 JäRu n pelaajat ja vanhemmat. 4. päivänä kesäkuun 2018 alussa meillä on joukkueessamme n. 35 iloista, reipasta ja eritasoista pelaajaa. Osa on pelannut hyvähenkisessä joukkueessa alusta lähtien, osa on vähemmän aikaa harrastane... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
45

Lahen Pojat JS Nimenhuuto.com

Lahen Pojat JS on vuonna 2008 perustettu lahtelainen jalkapalloseura, jonka perustamisen taustalla oli halu tuoda yksi vaihtoehto lisää lahtelaisille ylijäämäjunnuille ja muille seutukunnan jalkapalloihmisille. Seuran päälinjauksina on ollut alusta alkaen pitää yllä rentoa ilmapiiriä, vaikka peliasiat hoidetaankin tosissaan. Kolmessa kaudessa (2009 oli eka kilpakausi) on noustu Uudenmaan kutosesta nyt kolmoseen Nelosen parhaana lohkokakkosena.

Joukkue etsii pelaajia: Lahen Pojat Jalkapalloseura etsii pelaajia kaikille pelipaikoille. Joukkue pe...

Nico kirjoitti: Puol9 pintaan paikalla (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
32

LehPa-77 tytöt 05-08 Nimenhuuto.com

Haluatko harrastaa jalkapalloa hieman rennommin mutta tavoitteellisesti? Olemme tyttöjen jalkapallojoukkue jossa on pelaajia ikäluokista 2005 - 2008 Joensuun ja Kontiolahden alueelta. Tule kokeilemaan ja ota kaverisikin mukaan. Harjoituksia on kesällä 2019 kolme-neljä kertaa viikossa. Harjoitusajat ja paikat kalenterissa. Pelaamme piirisarjaa sekä harjoispelejä. Tervetuloa mukaan oppimaan jalkapallon alkeita aloitteleva tai jo jonkin verran pelannut, pyrimme tarjoamaan jokaiselle taitotason mukaisia harjoituksia. Meillä pelaaminen on kaiken lisäksi erittäin edullista. Mikäli valmennus kiinnostaa niin myös sille saralle otamme mielellään uusia motivoituneita tyttöjä,poikia,miehiä ja naisia. Lisätietoja lehpatytot@gmail.com

Joel kirjoitti: Piirisarja 2019 info ja pelipäivät selviävät viimeistään huhtikuussa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Tytöt
19

KiLu Football Nimenhuuto.com

Kilpilahden Liikuntakerho (KiLu) pelaa Porvoon puulaakisarjassa. Pelaamaan pääsevät kaikki Kilpilahden teollisuusalueen yrityksissä työskentelevät (Neste, NES, Borealis...) Kilpilahti Sport club (KiLu) plays football in Porvoo summer "pub league". All employees of the Kilpilahti area are welcome to join our team.

Henri kirjoitti: KiLu:n nimenhuuto järjestetään uudelleen kesää 2019 varten. Kaikki ei aktiiviset tunnukset tullaan poistamaan, jotta saadaan ajantasainen kuva joukkueen vahvuudesta. Käythän helmikuun aikana nimenhuutosivuillamme ja jos et pelaa kesälä 2019 poista tunnuksesi joukkueesta. Maaliskuun alussa kaikki ... (29 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Kilpilahti, Porvoo
Miehet
19

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Oskari kirjoitti: tarviin kyydin (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
32

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Oliver kirjoitti: Peli vapaa, joku toinen voi ottaa tämän (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
153

HooGee T18 Nimenhuuto.com

HooGee T18 ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee T03-04. Tervetuloa kokeilemaan.

Mauri kirjoitti: 6 pelaajaa (+pari Tdonnaa) niin treenit pidetään. Mauri (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
29

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Joukkue etsii pelaajia: KaPyn Naisten harrastejoukkue on iloinen, ikähaarukaltaan avoin joukkue. Koti...

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
23

LJS Nimenhuuto.com

Laaksolahden Jalkapalloseura Ry perustettiin Espoon Laaksolahdessa loppuvuodesta 2018 edeltäjiensä FC Kyllikin ja Rastaalan Kokeneiden (RaKo)perinteiden jatkajaksi. LJS perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme aktiivisia pelaajia! Uudenmaan vitosta kaudella 2019 pelaava LJS etsii...

Kristian kirjoitti: Maalivahti tulossa tryoutille. (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laaksolahti, Espoo
Miehet
39

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Henna kirjoitti: HUOM!!!! Maanantai 12.11.2018 poistettu treenitapahtuma!!! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
23

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Hanna kirjoitti: Mulla olis oma kki-35 peli samaan aikaan. Jos sinne meillä riittävästi väkeä niin tulen tänne (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
25

FC Kuusysi T2003 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat tulla oppimaan futiksen taitoja hyvään seuraan ja joukkueeseen, ot...

Jenni kirjoitti: FC Kuusysi r.y. käynnisti tukijengi-toiminnan. FC Kuusysi r.y. käynnisti Tukijengi-toiminnan, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten lasten jalkapalloharrastustoimintaa. Tukijengi toimii perheiden tukimuotona, jossa yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea rahallisesti perheitä lahjoittamal... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
22

Lahen Pojat Junnut Nimenhuuto.com

Kaupungin aidoin jalkapalloyhteisö

Veeti kirjoitti: 07-joukkue, joka pojan tulisi olla paikalla. Laittakaa watsapp ryhmään viestiä jos tarttee kyytejä sumplia. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
37

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

valmentaja kirjoitti: Ryhmäjaot kevään sarjapeleihin Musta A 1 Sonja 2 Selja 3 Sara 4 Saga 5 Saara 6 Kiara 7 Kata 8 Julia 9 Jenilla 10 Evelia 11 Alma Musta B 1 Saini 2 Ronya 3 Paloma 4 Nicole 5 Nea 6 Maria 7 Laura 8 Erika 9 Emilia 10 Athina 11 Alina 12 Adeliina Tänään ei kenelläkään ollut mitään kysyttävää jaoista. Mi... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
34

FC Kuusysi T11 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Jenni kirjoitti: FC Kuusysi r.y. käynnisti tukijengi-toiminnan. FC Kuusysi r.y. käynnisti Tukijengi-toiminnan, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten lasten jalkapalloharrastustoimintaa. Tukijengi toimii perheiden tukimuotona, jossa yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea rahallisesti perheitä lahjoittamal... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
15

FC Reipas T05-06 Nimenhuuto.com

Lahtelainen FC Reipas T05-06 joukkue on pelannut jo neljä kautta jalkapalloa. Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Anja Temmes-Flyktman anja.temmes@gmail.com

Lotta kirjoitti: Hei, Kävin lisäämässä materiaaleihin lasinpesunesteen myyntiesitteen ja tilauslistan. Jokainen voi tulostaa sieltä omansa. Otan myös huomenna harjoituksiin muutaman valmiiksi tulostetun mukaan, jos jollakin teistä ei ole tulostusmahdollisuutta. Sovittaisiinko myyntiajaksi seuraavat kaksi viikkoa ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
39

FC Kuusysi P09-10 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2009-2010 syntyneiden harrastejoukkue

Jenni kirjoitti: FC Kuusysi r.y. käynnisti tukijengi-toiminnan. FC Kuusysi r.y. käynnisti Tukijengi-toiminnan, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten lasten jalkapalloharrastustoimintaa. Tukijengi toimii perheiden tukimuotona, jossa yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea rahallisesti perheitä lahjoittamal... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
32