Jalkapallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 82 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, tennis, sulkapallo, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2020 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Ilmoittautuminen avattu: KESKIVIIKON KUNTOFUTIS 2021! Ilmoittautumiset pelaajarinkiin ja lisätiedot https://kuntofutis.nettilomake.fi Vesilahden kunta jakoi kesän -21 kenttävuorot, jatkamme perinteisin menoin: huhti-syyskuu, keskiviikkoisin klo 19.30-21 Tervetuloa! t. Juha Mäkelä vuoron vetäjä (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
53

FC Kuusysi T2007 Nimenhuuto.com

Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki vuonna 2007 syntyneet tytöt aikaisemmasta liikuntataustasta riippumatta. Uusia tyttöjä otetaan mukaan ympäri vuoden. Joukkuetta kaudella 2020-2021 valmentaa kolme valmentajaa + erillinen fysiikkavalmentaja. FC Kuusysin 2007 tytöt harjoittelevat tammikuun 2021 alusta alkaen 3-4 kertaa viikossa (3 pallollista ja 1 fysiikkaharjoitus), osallistuvat harjoituspeleihin ja turnauksiin, sekä Talviliigaan 06-07 syntyneiden haastesarjassa korona-epidemian niin mahdollistaessa. Keväällä palloliiton sarjapelit jatkuvat ainakin T14 Kakkosessa. Toiminnan voi aloittaa ilmoittautumalla joukkueenjohtajalle, jolta saa lisätietoa toiminnasta. Joukkueenjohtaja Joni Kallio fc69t07(a)gmail.com Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki vuonna 2007 syntyneet tytöt aikaisemma...

Jenni kirjoitti: Poikkeustilan koronaohjeistus FC Kuusysin joukkueille 8.3.-28.3.2021 FC Kuusysi ry on konsultoinut Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää, aluehallintovirastoa, Lahden kaupunkia ja Suomen Palloliittoa poikkeustilan aikana tapahtuvasta harjoittelusta. 2008- ja myöhemmin syntyneet • Harjoittelu voi jatku... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
33

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/2005-2006-kungfupandat.html Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Alustava peliryhmä lauantaille 13.4.: Iiris, Alli, Elina, Nea, Daniela, Stina, Melanie, Meira, Milla, Minni, Annabella, Marie, Lumia. Innokkaat saa ilmoittautua varalle. Valmentaja: Joel (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
28

Lime Events futisryhmät Nimenhuuto.com

Lime Eventsin naisten futisryhmissä pidetään hauskaa futiksen opettelun merkeissä. Ryhmien pelaajat ovat jalkapallon aikuisiällä aloittaneita harrastajia tai lajia joskus muutaman vuoden pelanneita. Uutta opetellaan ja opitaan joka kerta, ja hiki virtaa varmasti. Ohjaaja / valmentaja Riina on kokenut jalkapallovalmentaja ja itse pelannut futista kohta 30 vuoden ajan. Naisten aloittelijoiden futisryhmiä on kaksi: pari vuotta pelanneiden ryhmä ja ihan juuri aloittaneiden ryhmä. Lisätiedot ryhmistä: www.lime-events.fi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Lime Eventsin naisten aloittelijoiden futisryhmiin mahtuu mukaan uusia pelaaj...

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Naiset
43

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eira 2008 jojon terveiset: Tervetuloa joukkueeseen tulevat entiset 08 JäRu n pelaajat ja vanhemmat. 4. päivänä kesäkuun 2018 alussa meillä on joukkueessamme n. 35 iloista, reipasta ja eritasoista pelaajaa. Osa on pelannut hyvähenkisessä joukkueessa alusta lähtien, osa on vähemmän aikaa harrastane... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
40

FC Kuusysi P17 II Nimenhuuto.com

FC Kuusysi P17 II joukkue koostuu tällä hetkellä -04, -05 ja -06 pojista. Pojat pelaavat kahdessa eri joukkueessa ja etsivät vastustajia harkkapeleihin. Ota yhteyttä valmentajiin: (-05/-06) Pasi Ahava p.045-1388579, (-04) Paavo Liimatta p. 040-5268735 tai joukkueenjohtajaan Vuokko Priha-Kuitunen p.040-7217514

Jenni kirjoitti: Poikkeustilan koronaohjeistus FC Kuusysin joukkueille 8.3.-28.3.2021 FC Kuusysi ry on konsultoinut Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää, aluehallintovirastoa, Lahden kaupunkia ja Suomen Palloliittoa poikkeustilan aikana tapahtuvasta harjoittelusta. 2008- ja myöhemmin syntyneet • Harjoittelu voi jatku... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
43

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Niko kirjoitti: Paikalla 2015-2030 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
27

PitsiPöxyt Nimenhuuto.com

Espoolainen nuorten naisten harrastejoukkue PitsiPöxyt tähtää ehjään kokonaissuoritukseen, jossa menestys mitataan viihtyvyydellä – eikä tämä suinkaan merkitse sitä, että urheilullinen menestys olisi toisarvoista. Vahva kilpailuviettimme vaatii aina täyden tyydytyksen, mutta toiminnallamme on myös muita päämääriä. Jalkapalloilu on monitasoinen ilmiö. Meille Pöxyille se on ennen kaikkea hauska ilmiö. www.sexypoxyt.fi/

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo Laaksolahti
Naiset
33

KiLu Football Nimenhuuto.com

Kilpilahden Liikuntakerho (KiLu) pelaa Porvoon puulaakisarjassa. Pelaamaan pääsevät kaikki Kilpilahden teollisuusalueen yrityksissä työskentelevät (Neste, NES, Borealis...) Kilpilahti Sport club (KiLu) plays football in Porvoo local summer league. All employees of the Kilpilahti area are welcome to join our team. 2019 16.5. Keppana - KiLu 3-1 23.5. KiLu - Hassel Mayhem 2-6 29.5.Gossarna - KiLu 5-1 06.6. KiLu - FC Leffa 2-3 13.6. FC Konnat - KiLu 5-1 06.8. KiLu - Renum United 1-6 14.8. Mörtfiskarna - KiLu 19.8. KiLu - Los Heteros

Henri kirjoitti: Hei kanssapelaajat! Maanantaina 19.8. pelataan kesän viimeinen peli Hinthaarassa klo 20! Kaikki kykenevät pelaamaan, niin kairataa se kauden avausvoitto, jotta päästään talvehtimaan voittajina ja matsin jälkeen voitaisii käydä oluella Hinthaaran paikallisessa. :) Lisäksi ilmoitan, että tämä on vi... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kilpilahti, Porvoo
Miehet
39

FCK - HooGee TB Nimenhuuto.com

FCK - HooGee ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta ja Kirkkonummelta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän sekä Kirkkonummen urheilupuiston tekonurmilla.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan.

Tuomas kirjoitti: Järjestäjä lähetti viestin. Olemme saamassa paikan turnaukseen. 9 päivän sisällä pitää maksaa varausmaksu (220€), jotta vahvistamme paikan. Voisitteko nyt aktiivisesti keskustella / suunnitella heinäkuuta kotona ja tehdä ilmoitus IN/OUT. Voi myös laittaa IN (ja kommenttikenttään viesti, että ehkä... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä, Kirkkonumm
Tytöt
54

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 ja 11v11 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: EHKÄ - jos kaiken matkustelun jälkeen jaksan (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
26

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Miikka kirjoitti: Aikataulu muuttui -> klo 16-20 (oli 8-12). (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
207

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Jenna kirjoitti: Tulen, jos pääsen töistä ajoissa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
24

LJS Nimenhuuto.com

Laaksolahden Jalkapalloseura Ry perustettiin Espoon Laaksolahdessa loppuvuodesta 2018 edeltäjiensä FC Kyllikin ja Rastaalan Kokeneiden (RaKo)perinteiden jatkajaksi. LJS perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme aktiivisia pelaajia! Uudenmaan vitosta kaudella 2019 pelaava LJS etsii...

Kristian kirjoitti: Maalivahti tulossa tryoutille. (Yli 8 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti, Espoo
Miehet
50

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Henna kirjoitti: HUOM!!!! Maanantai 12.11.2018 poistettu treenitapahtuma!!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
23

FC Kuusysi P09-10 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2009-2010 syntyneiden harrastejoukkue

Jenni kirjoitti: Poikkeustilan koronaohjeistus FC Kuusysin joukkueille 8.3.-28.3.2021 FC Kuusysi ry on konsultoinut Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää, aluehallintovirastoa, Lahden kaupunkia ja Suomen Palloliittoa poikkeustilan aikana tapahtuvasta harjoittelusta. 2008- ja myöhemmin syntyneet • Harjoittelu voi jatku... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
33

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Soile kirjoitti: Hei, Sunnuntain treenipeli 15.12. on siirretty ensi lauantaille klo 11 kuplassa! (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
38

FC Kuusysi P2013 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2013 syntyneiden poikien joukkue.

Jenni kirjoitti: Poikkeustilan koronaohjeistus FC Kuusysin joukkueille 8.3.-28.3.2021 FC Kuusysi ry on konsultoinut Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää, aluehallintovirastoa, Lahden kaupunkia ja Suomen Palloliittoa poikkeustilan aikana tapahtuvasta harjoittelusta. 2008- ja myöhemmin syntyneet • Harjoittelu voi jatku... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
50

Japs KKI-35 Nimenhuuto.com

Jalkapalloilevia papparaisia

Ode kirjoitti: Mökillä poikien kanssa. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
35

FC Kuusysi T2011 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011-syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Jenni kirjoitti: Poikkeustilan koronaohjeistus FC Kuusysin joukkueille 8.3.-28.3.2021 FC Kuusysi ry on konsultoinut Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää, aluehallintovirastoa, Lahden kaupunkia ja Suomen Palloliittoa poikkeustilan aikana tapahtuvasta harjoittelusta. 2008- ja myöhemmin syntyneet • Harjoittelu voi jatku... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
29