Jalkapallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 97 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, koripallo, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lahti

Jalkapallo - Lahti

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita, joista 2005 ovat KungFu Pandoja ja nuorimmat 2007-2010 Mikropandoja. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Ceci kirjoitti: Hei! Tässä erinomainen tapa kerätä varoja joukkueelle! Lisätietoa Espoonlahden kuplan purusta tapahtuman lisätietokentästä. (15 minuuttia sitten)

Päivitetty 15 minuuttia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
59

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Niina kirjoitti: Pelinohjaajia tarvitaan kaksi lauantain harkkapeleihin klo12-13 (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
165

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Miika kirjoitti: Moi, akatemian harkkavuoro huomenna Esportilla klo. 19.00-20.00 on kaikkien vapaassa käytössä omatoimiseen harjoitteluun. Harkkatilana taaempi pääty. Koodi 2275 voimassa klo. 18.15 lähtien. (luultavasti ko, pääty vapaana jo kuuden jälkeen). (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
76

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: Iloista Fudista! Tervetuloa mukaan sinä 2007/2008-syntynyt pelaajanalku. Tree...

Anna kirjoitti: Piirisarjan pelit tulevan olemaan kesäkaudella Valkoisilla maanantai/torstai, Oransseilla tiistaisin ja Sinisillä perjantaisin. Lisään pelipäiviä sitä mukaa, kun kentät varmistuvat. (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
42

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2018 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: 32 miestä on nyt ilmoittautunut rinkiin, paikkoja on runsaasti vapaana myös uusille pelaajille! Innostakaa kukin tahoillanne myös uusia pelaajia ja maalivahteja mukaan Kuntofutikseen. Aiempi historia on osoittanut, että tarvitaan vähintään 40 miestä kevään rinkiin, jotta saadaan onnistunut 6 kk k... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
63

Lahen Pojat JS Nimenhuuto.com

Lahen Pojat JS on vuonna 2008 perustettu lahtelainen jalkapalloseura, jonka perustamisen taustalla oli halu tuoda yksi vaihtoehto lisää lahtelaisille ylijäämäjunnuille ja muille seutukunnan jalkapalloihmisille. Seuran päälinjauksina on ollut alusta alkaen pitää yllä rentoa ilmapiiriä, vaikka peliasiat hoidetaankin tosissaan. Kolmessa kaudessa (2009 oli eka kilpakausi) on noustu Uudenmaan kutosesta nyt kolmoseen Nelosen parhaana lohkokakkosena.

Joukkue etsii pelaajia: Lahen Pojat Jalkapalloseura etsii pelaajia kaikille pelipaikoille. Joukkue pe...

Nico kirjoitti: Puol9 pintaan paikalla (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
32

VesVi 05 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kaudella 2018 pelaamme vaihtelevilla kokoonpanoilla Palloliiton Tampereen piirin sarjaa P13 Ykkönen ja turnauksia. Joukkueena treenaamme kesäkaudella kolme kertaa viikossa oman kylän tekonurmikentällä. Joukkueessamme on tällä hetkellä 16 pelaajaa. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Sekajoukkue
19

KuPS07-Kotkat Nimenhuuto.com

Länsirannan Kotkien futisjoukkue 07-08 syntyneille. Harjoittelemme 1 - 3 kertaa viikossa. Valmentajat: Hannu, Erkka, Jouni, Janne, Tuomas, Riku JOJO: Marko Talous; Seija, Johanna Kotiharjoitteita: http://1drv.ms/1OgCha2 https://www.fortumtutor.fi/jalkapallo/playbook/ FB-sivut: https://www.facebook.com/groups/1504100773217518/

Jouni kirjoitti: Lauantain pelitreeneistä Neulamäessä tulossa tynkätreenit pelaajien puuttuessa! Laitetaan Jopoxiin pikaisesti ilmoittautuminen kuntoon jos mahdollista. Minunkin kyytiin sopii jos se on esteenä. Lisäksi muistutus että nimenhuuto käytössä enää tämän kuun loppuun! T.Jounu (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kaislastenlahti
Pojat
29

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
27

KaPy N Nimenhuuto.com

Talvesta 2011 alkaen KaPy:n naiset pelaavat yhteisellä "KaPy Naiset" joukkueella niin sarjapelejä kuin futsalia naisten harrastesarjassa. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
26

FC Kuusysi T2003 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat tulla oppimaan futiksen taitoja hyvään seuraan ja joukkueeseen, ot...

Jenni kirjoitti: Kiinnostaako ohjaustehtävät kesän futiskoulussa? Ohjaajahaku on nyt käynnissä Täyttämällä lomakkeen voit hakea mukaan. https://www.tucloud.fi/procore/formAnswer/?id=47-51ccb5dd61c4bcc5 Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Karvonen Valmennuspäällikkö, FC Kuusysi Sami.karvonen@fckuusysi.fi Puh. 040 52... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
40

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Aku kirjoitti: Beach Futis la 3.3.2018 klo 13-16 PPJ WEST pelaajille on varattu Salmisaaren liikuntakeskuksesta Beach futis -kenttä ensi lauantaiksi. Kuten jojo Laura on aiemmin kertonut, maksaa joukkueen kesken Beach futis -kentällä järjestettävä hauska miniturnaus 10€ per osallistuva poika. Jotta maksaminen o... (25 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
35

HooGee Pandat Nimenhuuto.com

HooGee T03-04 ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita ikäluokissa 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee T03-04. Tervetuloa kokeilemaan.

Ria kirjoitti: Moi, onko leirillä kasvisruokaa? Siis Pajulahti. Terv Ria + Johanna (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
39

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Kimmo kirjoitti: Ei treenejä tänään. Vähäinen osanotto. Nyt tsempataan ja ensiviikolla sitten! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
23

EPS - Naiset kilpa Nimenhuuto.com

Sposti: tytot99@espoonpalloseura.fi kotisivu: http://www.espoonpalloseura.fi/index.php?id=1054

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet harrastanut jalkapalloa kilpa/haastetasolla tai koet, että taitosi r...

Timo kirjoitti: Melinan isä Jyrki hoitaa pöytäkirjaa ja Jeban Marko vastaa kellosta, eli toimitsijat kunnossa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo Espoonlahti
Naiset
31

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Harri kirjoitti: Moi, laittaisitteko ilmoittautumiset kuntoon huomisen (13.4.) osalta, niin tiedetään pidetäänkö treenejä. Jos saadaan 6 pelaajaa treeneihin, niin pidetään, jos alle niin perutaan. Terv. Harri (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
38

KaPy A-pojat-miehet Nimenhuuto.com

Kauklahden Pyrintö (KaPy) on Espoon vanhin urheiluseura ja keskittynyt vain tervehenkisen ja tavoitteellisen juniorijalkapallon edistämiseen.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kauklahti, Espoo
Miehet
19

FC Kuusysi P04 Nimenhuuto.com

FC Kuusysi P04 edustusjoukkue. Valkoiset (kilpa), Siniset (haaste) ja Keltaiset (harraste).

Arttu kirjoitti: Tarvittaessa voin myös leipoa (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
58

FC Kuusysi P01-02keltainen Nimenhuuto.com

Lahden kovin ja mukavin poikajoukkue, jossa on reilu tekemisen meininki.

Pontus kirjoitti: Kokoonnumme Sunnuntaina toimistolle k. 12 jaamme pojat autoihin ja suuntaamme vierumäellä. Kyyditsemään on tarjoutunut Allun, Mikaelin ja Benjaminin vanhemmat, sekä Riki. Saa ja pitää tulla lisäkyytejä tarjoamaan ja kannustamaan kundit voittoon. Pontus (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
31

FC Kuusysi P08 Nimenhuuto.com

#futis on hauskaa kavereiden kanssa

Mikael kirjoitti: Moi. Kriittinen tilanne huoltajien osalta! Nyt tarvittaisiin sitoutunutta huoltajaa/ huoltajia joukkueeseen. Valmennus kärsii suuresti kun joukkueessa ei ole riittävästi huoltajia, valmentajien tehrävä ei ole maalien siirtely yms. Nyt on vanhemmista löydyttävä henkilöitä tähän hommaan. Yksi, kaks... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
50