Jalkapallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 91 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, ringette, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lahti

Jalkapallo - Lahti

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Hei, huomisen miniliigan otteluista klo 12:00 alkavat pelit ovat menneet. Klo 12:30 alkavat ottelut ovat vielä vapaita. Ilmoittaudu Juuso Kevarille p.040 778 9888. (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
147

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Maggie kirjoitti: Tulee suoraan koulusta joten saattaa hieman myöhästyä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
45

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Mathias kirjoitti: Peliryhmä nimetty, pyydän ilmoittamaan in/out mahd. pikaisesti. (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
61

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2018 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Simo kirjoitti: Kiitoksia Juhalle upeasta työstä kuntofutiksen puolesta🙏 Kiitän myös "virtuaali-maljasta" ja olen jo ensimmäisiä askeleita päässyt parempaan suuntaan selkävaivojen suhteen. Ensi kaudelle aion saada taas itseni ihan konkreettisesti kentälle muiden kiusaksi ja omaksi iloksi. Joten ensi kauteen👍 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
70

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Anu kirjoitti: Eira 2008 jojon terveiset: Tervetuloa joukkueeseen tulevat entiset 08 JäRu n pelaajat ja vanhemmat. 4. päivänä kesäkuun 2018 alussa meillä on joukkueessamme n. 35 iloista, reipasta ja eritasoista pelaajaa. Osa on pelannut hyvähenkisessä joukkueessa alusta lähtien, osa on vähemmän aikaa harrastane... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
45

Lahen Pojat JS Nimenhuuto.com

Lahen Pojat JS on vuonna 2008 perustettu lahtelainen jalkapalloseura, jonka perustamisen taustalla oli halu tuoda yksi vaihtoehto lisää lahtelaisille ylijäämäjunnuille ja muille seutukunnan jalkapalloihmisille. Seuran päälinjauksina on ollut alusta alkaen pitää yllä rentoa ilmapiiriä, vaikka peliasiat hoidetaankin tosissaan. Kolmessa kaudessa (2009 oli eka kilpakausi) on noustu Uudenmaan kutosesta nyt kolmoseen Nelosen parhaana lohkokakkosena.

Joukkue etsii pelaajia: Lahen Pojat Jalkapalloseura etsii pelaajia kaikille pelipaikoille. Joukkue pe...

Nico kirjoitti: Puol9 pintaan paikalla (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
32

LehPa-77 tytöt 05-07 Nimenhuuto.com

Haluatko harrastaa jalkapalloa hieman rennommin mutta tavoitteellisesti? Olemme tyttöjen jalkapallojoukkue jossa on pelaajia ikäluokista 2005 - 2007 Joensuun ja Kontiolahden alueelta. Tule kokeilemaan ja ota kaverisikin mukaan. Harjoituksia on syksyllä 2018 kolme kertaa viikossa. Harjoitusajat ja paikat kalenterissa. Tervetuloa mukaan oppimaan jalkapallon alkeita aloitteleva tai jo jonkin verran pelannut, pyrimme tarjoamaan jokaiselle taitotason mukaisia harjoituksia. Meillä pelaaminen on kaiken lisäksi erittäin edullista. Lisätietoja lehpatytot@gmail.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Tytöt
19

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Oskari kirjoitti: tarviin kyydin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
32

HooGee T18 Nimenhuuto.com

HooGee T18 ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee T03-04. Tervetuloa kokeilemaan.

Mauri kirjoitti: Tänään omatoimiset, olen piirikokouksessa Tuusulassa Mauri (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
38

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Henna kirjoitti: HUOM!!!! Maanantai 12.11.2018 poistettu treenitapahtuma!!! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
25

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
26

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Hanna kirjoitti: Mulla olis oma kki-35 peli samaan aikaan. Jos sinne meillä riittävästi väkeä niin tulen tänne (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
25

FC Kuusysi T2003 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat tulla oppimaan futiksen taitoja hyvään seuraan ja joukkueeseen, ot...

Jenni kirjoitti: FC Kuusysi Weekend-kysely Kiitos kaikille FC Kuusysi Weekendistä. Keräämme palautetta menneestä tapahtumasta ja toivomme kaikilta vastauksia lomakkeelle. Huomioithan, että vaikka et osallistunut tapahtumaan, toivomme myös sinulta vastauksia. Kyselylomake: https://www.webropolsurveys.com/S/2E6C740... (2 päivää sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
30

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Selja kirjoitti: Selja out. Vielä Tampereella sukujuhlissa (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
33

FC Reipas T05-06 Nimenhuuto.com

Lahtelainen FC Reipas T05-06 joukkue on pelannut jo neljä kautta jalkapalloa. Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Anja Temmes-Flyktman anja.temmes@gmail.com

Sahra kirjoitti: Minäkin tarvitsen kyydin Su peliin niin mahtuuko vielä jonkun kyytiin? (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
42

Lahen Pojat Junnut Nimenhuuto.com

Kaupungin aidoin jalkapalloyhteisö

Altti kirjoitti: Hei, ilmoitathan tähän peliin viimeistään perjantaihin mennessä in/out. t:Janne N (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lahti
Sekajoukkue
55

FC Kuusysi P08 Nimenhuuto.com

#futis on hauskaa kavereiden kanssa

Jenni kirjoitti: FC Kuusysi Weekend-kysely Kiitos kaikille FC Kuusysi Weekendistä. Keräämme palautetta menneestä tapahtumasta ja toivomme kaikilta vastauksia lomakkeelle. Huomioithan, että vaikka et osallistunut tapahtumaan, toivomme myös sinulta vastauksia. Kyselylomake: https://www.webropolsurveys.com/S/2E6C740... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
47

FC Kuusysi T11 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2011 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
14

FC Kuusysi P09-10 harraste Nimenhuuto.com

FC Kuusysin 2009-2010 syntyneiden harrastejoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heip. Onko kausimaksusta jo jotakin tietoa? Laitettu Tomille sähköpostia 20.10. Aku ei pysty osallistumaan kuin vain sunnuntaisin jonka toivon huomioitavaa kausimaksussa. Jos aiheuttaa ongelmaa niin Aku jättää paikkansa ja palaa sitten futisasiaan ensi kesänä. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
33

Urho 08 Nimenhuuto.com

URHO 07/08/09 syntyneet Kausi 2018 Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa.

Valtteri kirjoitti: Kokoontuminen suolahdessa urheilukentän kopilla 16:50 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Suolahti
Sekajoukkue
20