Jalkapallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 93 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, koripallo, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lahti

Jalkapallo - Lahti

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Hei uudet pelinohjaajat, jos otteluun on jo ilmoittautunut yksi pelinohjaaja, ottelu on silloin varattu. Eri asia on, jos ottelutapahtumaan tarvitaan useampia pelinohjaajia. Sen voi lukea ottelutapahtuman tiedoista. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
224

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita, joista 2005 ovat KungFu Pandoja ja nuorimmat 2007-2010 Mikropandoja. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Mathias kirjoitti: Peliryhmä: Sivi, Pinar, Ines G, Milla H, Dana, Martta, Mikaela, Lilli, Milla M, Olivia P, Sanni, Ines P. Varalla Rayaan, Meah (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
59

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: Iloista Fudista! Tervetuloa mukaan sinä 2007/2008-syntynyt pelaajanalku. Tree...

Omar kirjoitti: Omar IN sunnuntain peleissä! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
44

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Pontus kirjoitti: Otteluohjelma: La 9.20 TPS - EPS La 11.50 EPS - FC Sport La 14.20 EPS - SalPa La 17.15 Honka Akat. keltainen - EPS Su 11.00 EPS - Pallo Iirot 12.45, 13.35 tai 14.25 sijoitusottelu Viimeistään 15.00 lähtö kotiin Paikka: Kaarinan keskusliikuntapuisto Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina Pelit 2 * 20 min (17 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
54

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2018 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Tänään ilmoittautuneita on yli 28. Tehdään siten, että 30 pääsee tänään mukaan. Sovitaan illalla sitten yhdessä, onko tämä 30 katto järkevä menettely jatkossa? (26 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
60

Lahen Pojat JS Nimenhuuto.com

Lahen Pojat JS on vuonna 2008 perustettu lahtelainen jalkapalloseura, jonka perustamisen taustalla oli halu tuoda yksi vaihtoehto lisää lahtelaisille ylijäämäjunnuille ja muille seutukunnan jalkapalloihmisille. Seuran päälinjauksina on ollut alusta alkaen pitää yllä rentoa ilmapiiriä, vaikka peliasiat hoidetaankin tosissaan. Kolmessa kaudessa (2009 oli eka kilpakausi) on noustu Uudenmaan kutosesta nyt kolmoseen Nelosen parhaana lohkokakkosena.

Joukkue etsii pelaajia: Lahen Pojat Jalkapalloseura etsii pelaajia kaikille pelipaikoille. Joukkue pe...

Nico kirjoitti: Puol9 pintaan paikalla (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
32

Urho 08 Nimenhuuto.com

URHO 08/09 syntyneet F-juniorit Kausi 2018 Urhon F-juniorit eivät pelaa kesällä sarjaa, mutta harjoittelevat ja pelaavat harjoitusotteluita! Koska F-juniorit eivät tällä kaudella ole sarjassa, ei ole lisenssimaksuja. F-juniorit kuuluvat Urhon vakuutuksen piiriin. Harjoitukset Asemakadun koulun liikuntasalissa sunnuntaisin kello 15-16. Sisäharkkoihin mukaan sisäpelikengät. Kenttien kuivuessa harkat ulkona 1-3 kertaa viikossa. Harkoista ilmoitellaan täällä Urho08-nimenhuudon kautta! Liittykää tänne, niin tapahtumailmoitukset tulee myös sähköpostiin. http://www.nic.fi/~flores/F-junnut.htm

Valtteri kirjoitti: Osa tarvitsee kyydin, tarvitaan vanhempia kuskiksi. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Suolahti
Sekajoukkue
13

VesVi 05 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kaudella 2018 pelaamme vaihtelevilla kokoonpanoilla Palloliiton Tampereen piirin sarjaa P13 Ykkönen ja turnauksia. Joukkueena treenaamme kesäkaudella kolme kertaa viikossa oman kylän tekonurmikentällä. Joukkueessamme on tällä hetkellä 16 pelaajaa. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Sekajoukkue
17

KuPS07-Kotkat Nimenhuuto.com

Länsirannan Kotkien futisjoukkue 07-08 syntyneille. Harjoittelemme 1 - 3 kertaa viikossa. Valmentajat: Hannu, Erkka, Jouni, Janne, Tuomas, Riku JOJO: Marko Talous; Seija, Johanna Kotiharjoitteita: http://1drv.ms/1OgCha2 https://www.fortumtutor.fi/jalkapallo/playbook/ FB-sivut: https://www.facebook.com/groups/1504100773217518/

Jouni kirjoitti: Lauantain pelitreeneistä Neulamäessä tulossa tynkätreenit pelaajien puuttuessa! Laitetaan Jopoxiin pikaisesti ilmoittautuminen kuntoon jos mahdollista. Minunkin kyytiin sopii jos se on esteenä. Lisäksi muistutus että nimenhuuto käytössä enää tämän kuun loppuun! T.Jounu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kaislastenlahti
Pojat
29

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
31

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Reilun 30 pojan joukkue, jossa pelaa poikia Lauttasaaresta, Ruoholahdesta, Töölöstä ja Espoosta. Hyvä yhteishenki ja rennon urheilullinen meininki. Treenaamme 3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Sami kirjoitti: Kokoonpano: Jim (mv) Vadim Enzo Niilo N Tuure Krisu Olli H Kristian S Samuli Luca R Kosmo Luca H Niilo L (31 minuuttia sitten)

Päivitetty 31 minuuttia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
34

FC Kuusysi T2003 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat tulla oppimaan futiksen taitoja hyvään seuraan ja joukkueeseen, ot...

Miikka kirjoitti: Joukkue nimetty (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
36

HooGee Pandat Nimenhuuto.com

HooGee T03-04 ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita ikäluokissa 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee T03-04. Tervetuloa kokeilemaan.

Elsa kirjoitti: Elsalla olikin lätkää (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
36

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Kaisa kirjoitti: Jos ei mennä mökille (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
23

KaPy N Nimenhuuto.com

Talvesta 2011 alkaen KaPy:n naiset pelaavat yhteisellä "KaPy Naiset" joukkueella niin sarjapelejä kuin futsalia naisten harrastesarjassa. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
27

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Harri kirjoitti: Moi, laittaisitteko ilmoittautumiset kuntoon huomisen (13.4.) osalta, niin tiedetään pidetäänkö treenejä. Jos saadaan 6 pelaajaa treeneihin, niin pidetään, jos alle niin perutaan. Terv. Harri (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
36

Urho 05-06 futis Nimenhuuto.com

Suolahden Urho Futis valmentajat : Ilídio Flores 0408361191 / ilidio.flores@aanekoski.fi Valtteri(Allu)Tuunainen 0503805369 Maalivahti / valmentaja Sami Mäntynen 0405385286 Joukkueen johtaja : Jaakko Kurikka 0400429559

Jaakko kirjoitti: Jouksukengät mukaan. Alussa juoksulenkki ennen treenejä. Huom aloitus 16:45 (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Suolahti
Ei asetettu
25

Lahen Pojat Junnut Nimenhuuto.com

Kaupungin aidoin jalkapalloyhteisö

Altti kirjoitti: Hei, tänään on siis peli Kisapuistossa OPetoja vastaan. Paikalle ajoissa, klo 18 täytyy olla viimeistään pelivarustuksessa jolloin aloitamme palaverilla. t:Janne (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Sekajoukkue
50

FC Reipas T05-06 Nimenhuuto.com

Lahtelainen FC Reipas T05-06 joukkue on pelannut jo neljä kautta jalkapalloa. Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Anja Temmes-Flyktman anja.temmes@gmail.com

Jenna-Mari kirjoitti: Perjantaina 11.5. pidetään normaalisti Mustalle joukkueelle harjoitukset Kisapuistossa, joten nyt viimeistään kaikki tytöt merkkaamaan paikallaoloaan tapahtumaan. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. - Jenna-Mari (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
40

Japs ikämiehet Nimenhuuto.com

Jalkapalloilevia papparaisia

Ode kirjoitti: Mökillä poikien kanssa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
35