Jalkapallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 92 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, tennis, koripallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lahti

Jalkapallo - Lahti

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Esa kirjoitti: Alustava (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
58

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Emma kirjoitti: Opistomajoitus (30 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
50

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: Iloista Fudista! Tervetuloa mukaan sinä 2007/2008-syntynyt pelaajanalku. Tree...

Aaron kirjoitti: Hei, 2008 Eira-yhdistymiskokous 11.6.2018 Kiitos kaikille osallistujille, tässä nopea memo niille, jotka eivät päässeet paikalle: Aloitamme yhdessä elokuun alusta, piirisarjan pelithän alkavat jo ennen koulun alkua ja luultavasti treenitkin. Yhdistämme Nimenhuudon jotenkin tai saatte kutsun uutee... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
45

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2018 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Alkukauden keskiarvo on kiitettävä 24,6 miestä / kerta. Jaoista sen verran, että jo vakiintuneena käytäntönä kauden puolivälistä alkaen teen jaot IN-ilmoittautumisten perusteella. Eli 11.7. alkaen on jaot tehtynä valmiiksi. Muistakaa siis ilmoittautua viimeistään klo 16 mennessä tullessanne pelaa... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
69

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Hei pelinohjaajat, EPS järjestää elokuussa kaksi turnausta, joihin tarvitaan pelinohjaajia. 11.-12.8.2018 pelataan poikien 2009 ja 2010 Umbro Espoonlahti Cup ja 25.-26.8.2018 poikien 2007-2008 vastaava turnaus. Pelimuodot ovat 11.-12.8. pelattavassa turnauksessa 8v8 (2009 kutsusarja) ja 5v5 (muut... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
225

Lahen Pojat JS Nimenhuuto.com

Lahen Pojat JS on vuonna 2008 perustettu lahtelainen jalkapalloseura, jonka perustamisen taustalla oli halu tuoda yksi vaihtoehto lisää lahtelaisille ylijäämäjunnuille ja muille seutukunnan jalkapalloihmisille. Seuran päälinjauksina on ollut alusta alkaen pitää yllä rentoa ilmapiiriä, vaikka peliasiat hoidetaankin tosissaan. Kolmessa kaudessa (2009 oli eka kilpakausi) on noustu Uudenmaan kutosesta nyt kolmoseen Nelosen parhaana lohkokakkosena.

Joukkue etsii pelaajia: Lahen Pojat Jalkapalloseura etsii pelaajia kaikille pelipaikoille. Joukkue pe...

Nico kirjoitti: Puol9 pintaan paikalla (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
32

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Juho kirjoitti: Illassa (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
32

VesVi 05 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kaudella 2018 pelaamme vaihtelevilla kokoonpanoilla Palloliiton Tampereen piirin sarjaa P13 Ykkönen ja turnauksia. Joukkueena treenaamme kesäkaudella kolme kertaa viikossa oman kylän tekonurmikentällä. Joukkueessamme on tällä hetkellä 16 pelaajaa. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jami lopettaa jalkapallon harrastamisen. Suurkiitos Markulle upeasta joukkueen vetämisestä. Parempaa valmentajaa ei olisi voinut olla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Sekajoukkue
16

FC Kuusysi T2003 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat tulla oppimaan futiksen taitoja hyvään seuraan ja joukkueeseen, ot...

Anna kirjoitti: Hei Olisiko joku halukas vaihtamaan vuoroa lauantaista perjantaille kun lauantai ei meille oikein käy? Terveisin Kimmo Järvinen (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
36

KaPy N Nimenhuuto.com

Talvesta 2011 alkaen KaPy:n naiset pelaavat yhteisellä "KaPy Naiset" joukkueella niin sarjapelejä kuin futsalia naisten harrastesarjassa. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
24

HooGee Pandat Nimenhuuto.com

HooGee T03-04 ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita ikäluokissa 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee T03-04. Tervetuloa kokeilemaan.

Tomi kirjoitti: Pelejä klo 12.00 ja klo 15:00. TN2 kenttä 1, 9v9 ja 2 x 20 minuuttia. Paikalle 45 minuuttia ennen peliä. (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
35

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Reilun 30 pojan joukkue, jossa pelaa poikia Lauttasaaresta, Ruoholahdesta, Töölöstä ja Espoosta. Hyvä yhteishenki ja rennon urheilullinen meininki. Treenaamme 3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Sami kirjoitti: Kokoonpano: Niilo N (mv), Milo, Victor, Nicolas, Johannes, Kristian S, Olli H, Tuure, Rasmus ja Jim (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
34

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Salla kirjoitti: Voin tulla jos tarvii väkeä. Polvi ollut kipeä, joten jään pois jos tulee tarpee (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
25

Kapy P04-05 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueiden yhdistyneet sivut.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme meidän edistyneempien pelaajien ryhmään 05/04 syntynyttä taitavaa ja ...

Harri kirjoitti: Moi, laittaisitteko ilmoittautumiset kuntoon huomisen (13.4.) osalta, niin tiedetään pidetäänkö treenejä. Jos saadaan 6 pelaajaa treeneihin, niin pidetään, jos alle niin perutaan. Terv. Harri (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kauklahti, Espoo
Pojat
32

Lahen Pojat Junnut Nimenhuuto.com

Kaupungin aidoin jalkapalloyhteisö

Luukas kirjoitti: Heippa! Onko Luukaksella mahdollisuus saada ensiviikoksi Lahen poikien edustuspaitaa lainaksi futisleirille? Jos on, niin voidaan noutaa tämän illan treeneistä mukaan.? (30 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lahti
Sekajoukkue
52

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

valmentaja kirjoitti: Syksyn sarjapelit on lisätty nimenhuutoon. Käykää merkkailemassa IN/OUT, ensimmäinen peli heti masto cupin jälkeen Ti 7.8. klo 18:30 Gnistania vastaan Pirkkolassa. Hyvää kesäloman jatkoa kaikille! - Heikki valkku (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
29

FC Reipas T05-06 Nimenhuuto.com

Lahtelainen FC Reipas T05-06 joukkue on pelannut jo neljä kautta jalkapalloa. Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Anja Temmes-Flyktman anja.temmes@gmail.com

Jenna-Mari kirjoitti: Tänään keskiviikkona 23.5. mustan harjoitukset Mukkulassa päättyvät poikkeuksellisesti jo klo 19.30! Lopetellaan siis 15 min aikaisemmin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
45

Urho 08 Nimenhuuto.com

URHO 08/09 syntyneet F-juniorit Kausi 2018 Urhon F-juniorit eivät pelaa kevätkaudella sarjaa, mutta harjoittelevat ja pelaavat harjoitusotteluita Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa.

Valtteri kirjoitti: Osa tarvitsee kyydin, tarvitaan vanhempia kuskiksi. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Suolahti
Sekajoukkue
14

FC Kuusysi P08 Nimenhuuto.com

#futis on hauskaa kavereiden kanssa

Joonas kirjoitti: Joonaksella jalat niin kipeät että jättää tänään pelaamisen väliin. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
47

Jalkarannanpalloseura Nimenhuuto.com

Jalkapalloseura jossa pelataan suurella sydämellä...

Ville kirjoitti: Kausi 2018 Maksun saaja Ville Paasonen / Jalkarannanpalloseura ry tilinumero :FI21 1855 3500 0178 41 Summa : 250 tai 230 (ilman laukkua) viesti: Kausi 2018 Harjoittelumaksu 100€/kausi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
48