Jalkapallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 91 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, koripallo, futsal, sulkapallo ja cheerleading.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lahti

Jalkapallo - Lahti

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Punainen (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Julia kirjoitti: MUISTUTUS LASKUTUKSESTA - kun maksatte laskuja, niin käyttäkää aina laskussa olevaa viitenumeroa. Älkää yhdistäkö laskuja tai maksako tyttöjen omalla viitenumerolla. Kehoittaisin myös hankkimaan matkavakuutuksen pidempiä reissuja varten, koska matkoista aiheutuvat kulut tulee maksaa vaikka lapsen... (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
50

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: Iloista Fudista! Tervetuloa mukaan sinä 2007/2008-syntynyt pelaajanalku. Tree...

Anu kirjoitti: Sapa poissa, meillä 2 peliä 8.30 ja 9.30 (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
37

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Hei, tyttöjen Espoonlahti Cupiin 20.-21.5. tarvitaan parikymmentä pelinohjaajaa. Turnauksessa on viisi ikäluokkaa F7-E11. F-ikäluokat (3) pelaavat 5v5-pelejä ja E-ikäluokat (2) 8v8-pelejä. Palkkio F-ikäluokan peleistä on 10€/ottelu ja E-ikäluokan otteluista 12€/ottelu. Sitovat ilmoittautumiset 30... (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
134

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita, joista 2005 ovat KungFu Pandoja ja nuorimmat 2007-2010 Mikropandoja. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Nea kirjoitti: Moikka, tuo sunnuntain sinisten matsi taitaa alkaa klo 13.00? Harmi, että menee päällekäin Nean ratsastuksen kanssa. Toki sellainenkin vaihtoehto olisi, että pelaisimme vaikka 13.20 saakka ja ajaisimme siitä ratsastukseen. Se on aika lähellä. Katsotaanko, saadaanko vahvistuksia vielä valkoisista? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
56

Lahen Pojat JS Nimenhuuto.com

Lahen Pojat JS on vuonna 2008 perustettu lahtelainen jalkapalloseura, jonka perustamisen taustalla oli halu tuoda yksi vaihtoehto lisää lahtelaisille ylijäämäjunnuille ja muille seutukunnan jalkapalloihmisille. Seuran päälinjauksina on ollut alusta alkaen pitää yllä rentoa ilmapiiriä, vaikka peliasiat hoidetaankin tosissaan. Kolmessa kaudessa (2009 oli eka kilpakausi) on noustu Uudenmaan kutosesta nyt kolmoseen Nelosen parhaana lohkokakkosena.

Joukkue etsii pelaajia: Lahen Pojat Jalkapalloseura etsii pelaajia kaikille pelipaikoille. Joukkue pe...

Nico kirjoitti: Puol9 pintaan paikalla (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lahti
Miehet
32

VesVi 05 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kaudella 2017 pelaamme vaihtelevilla kokoonpanoilla Palloliiton Tampereen piirin liigaa P12 Ykkönen, Ilveksen Futis-Liigaa ja turnauksia. Joukkueena treenaamme kolme kertaa viikossa oman kylän tekonurmikentällä. Joukkueessamme on tällä hetkellä 19 pelaajaa. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Markku kirjoitti: Moro. Seuraavat treenit 10.1. Ensi viikon treenit on peruttu. Syynä,liikuntasalin remontti,välillä 2-6.1. Tuolla välillä koko sali on suljettu. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Sekajoukkue
23

KuPS07-Kotkat Nimenhuuto.com

Länsirannan Kotkien futisjoukkue 07-08 syntyneille. Harjoittelemme 1 - 3 kertaa viikossa. Valmentajat: Hannu, Erkka, Jouni, Janne, Tuomas, Riku JOJO: Marko Talous; Seija, Johanna Kotiharjoitteita: http://1drv.ms/1OgCha2 https://www.fortumtutor.fi/jalkapallo/playbook/ FB-sivut: https://www.facebook.com/groups/1504100773217518/

Jouni kirjoitti: Lauantain pelitreeneistä Neulamäessä tulossa tynkätreenit pelaajien puuttuessa! Laitetaan Jopoxiin pikaisesti ilmoittautuminen kuntoon jos mahdollista. Minunkin kyytiin sopii jos se on esteenä. Lisäksi muistutus että nimenhuuto käytössä enää tämän kuun loppuun! T.Jounu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaislastenlahti
Pojat
29

Laaksolahden Atleettiklubi Nimenhuuto.com

Laaksolahden Atleettiklubi on vuonna 2012 perustettu espoolainen urheiluseura. Joukkueemme perustamisen lähtökohtana oli yhdistää urheilu, sekä yhdessäolo. Seurassamme tulee olemaan vuosittain kovat, mutta realistiset tavoitteet. Vuonna 2016 joukkueemme osallistuu Uudenmaan 4. divisioonaan, sekä Suomen Regions Cupiin. Tervetuloa seuraamaan kotiotteluitamme Laaksolahden tekonurmelle!

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Laaksolahti
Miehet
25

Narva Nimenhuuto.com

Tervetuloa Narvaan, Vesilahden Visan 12+ v. keskiviikon klo 17.30 avoimelle kuntofutisvuorolle! Kausi alkaa 8.5.2013. Kentän osoite on Tuulikalliontie 87, 37370 Narva. Varustesuositus jalkapallokengät ja säärisuojat. Huomaathan, että Vesilahden Visa ei ole vakuuttanut osallistujia, huolehdithan vakuutusturvastasi. Huom! uudelle M30+ vuorolle on avattu tiedotus- ja ilmoittautumislomake: http://vesvi.nettilomake.fi

Juha kirjoitti: Hei Narvan kuntofutaajat, Keskiviikkoisin Narvassa on klo 17.30 - 18.30 avoin ohjattu futisvuoro, johon ei tarvitse ilmoittautua. Vuoro toimii samalla lämmittelynä heille, jotka ovat ennakkoilmoittautuneet klo 18.30 alkavalle M30+ vuorolle. Pelaamaan aikuiset pääsevät myös jälkimmäiselle äijävuor... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Ei asetettu
26

KaPy N Nimenhuuto.com

Talvesta 2011 alkaen KaPy:n naiset pelaavat yhteisellä "KaPy Naiset" joukkueella niin sarjapelejä kuin futsalia naisten harrastesarjassa. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Joukkue etsii pelaajia: KaPyn Naisten harrastejoukkue on iloinen, ikähaarukaltaan avoin joukkue. Koti...

Katja kirjoitti: Harkkapeli Tikkaa vastaan mahdollisesti 25. tai 31.7., käykäähän laittaa kävisikö jompi kumpi :) Jos molemmat käy, laittakaa molempiin IN! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
23

FC Kuusysi T2003 Nimenhuuto.com

FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat tulla oppimaan futiksen taitoja hyvään seuraan ja joukkueeseen, ot...

Roosa kirjoitti: Hei! Onko joukkueellanne kiinnostusta talkootyöhön 14.-16.4.? Tarjolla olisi majoitusvalvontatalkoot Easter Tournamentissa (koripalloturnaus). Majoitus tapahtuu Ståhlberginkadun ja Svinhufvudinkadun tiloissa, kuten Masto Cupissakin. Mikäli kiinnostuit, ota yhteys Riina Raskuseen (050 369 5478 tai... (1 päivä sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lahti
Tytöt
49

EPS - TB Nimenhuuto.com

Joukkueen johtaja Eero Peurala kotisivu: http://www.espoonpalloseura.fi/index.php?id=1054

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet harrastanut jalkapalloa kilpa/haastetasolla tai koet, että taitosi r...

Jenni kirjoitti: Inventaariokeikka Seiloriin! Kuten olettekin jo saaneet vihiä niin saimme inventaariokeikan Seiloriin Joulun jälkeiselle viikolle! Tämä on hyvä mahdollisuus kerätä taas lisää rahaa joukkueen tuleviin kustannuksiin. Seilori on luvannut tästä hyvän korvauksen! Työvuorot ovat 27.12. ja 28.12. Eli pu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Espoo Espoonlahti
Tytöt
35

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Sami kirjoitti: Hei kaikille, oleellinen asia Erkkeri-treeneistä tiistaisin. Meidän treenivuoromme alkaa klo 17. Salissa on tällä hetkellä meitä ennen ToPolan (kirjoitetaan ehkä noin) koripallojoukkue harjoittelemassa eli saliin ei luonnollisesti voi mennä heidän vuoronsa aikana. Emme halua, että kukaan pyörii l... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
46

HooGee Pandat Nimenhuuto.com

HooGee Pandat ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita ikäluokissa 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee Pandat ,KungFu Pandat , Pikkupandat ja MicroPandat ovat iloisia ja inn...

Mauri kirjoitti: Huomio kaikki Pandat ja Pandavanhemmat !!! Pajulahden seuraleirin ilmoittautuminen on avoinna 1.3. - 8.4. Jokainen mukaan lähtijä käy tekemässä ilmoittautumisen , myös vanhemmat ja perheenjäsenet jotka lähtevät mukaan. Ohjeet löytyvät seuran nettisivuilla ja Nimenhuudon tapahtumakalenterista. Mauri (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
40

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2017 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule M30+ kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulutie...

Juha kirjoitti: 2017 ilmoittautuminen kuntofutikseen käynnissä! Ilmoittautumiset 10.4. mennessä http://kuntofutis.nettilomake.fi Päivitän vuorot nimenhuutoon heti, kun kunta on jakanut kenttävuorot. Tervetuloa vanhat ja uudet pelaajat! Juha Mäkelä 0442032770 juha.m.makela@uta.fi vuoron vetäjä Keskiviikon Kuntofu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
52

Fc Stars naiset Nimenhuuto.com

Joukkue on avoin uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan! Joukkueen kotisivut http://www.fcstars.net/opponents/naiset/yleista/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa ! Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Pelaamme talv...

Salla kirjoitti: Vähän puolikuntoinen, mutta tulen silti. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lahti
Naiset
22

KaPy A-pojat-miehet Nimenhuuto.com

Kauklahden Pyrintö (KaPy) on Espoon vanhin urheiluseura ja keskittynyt vain tervehenkisen ja tavoitteellisen juniorijalkapallon edistämiseen.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kauklahti, Espoo
Miehet
19

FC Kuusysi P01-02keltainen Nimenhuuto.com

Lahden kovin ja mukavin poikajoukkue, jossa on reilu tekemisen meininki.

Roosa kirjoitti: Hei! Onko joukkueellanne kiinnostusta talkootyöhön 14.-16.4.? Tarjolla olisi majoitusvalvontatalkoot Easter Tournamentissa (koripalloturnaus). Majoitus tapahtuu Ståhlberginkadun ja Svinhufvudinkadun tiloissa, kuten Masto Cupissakin. Mikäli kiinnostuit, ota yhteys Riina Raskuseen (050 369 5478 tai... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
42

Lahti Panthers Nimenhuuto.com

Lahti Panthers - jenkkifutista Lahesta! Seurallamme on tavoite olla jenkkifutiksen TOP3-harjoittelupaikka Suomessa. Tätä varten olemme hankkineet valmentajiemme työkaluksi mm. tämän Nimenhuuto.com -palvelun.

Kasper kirjoitti: Tuun jos oon saanu luettuu kokeisii hyvin (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lahti
Miehet
57

FC Kuusysi P04 Nimenhuuto.com

FC Kuusysi P04 edustusjoukkue. Valkoiset (kilpa), Siniset (haaste) ja Keltaiset (harraste).

Tommi kirjoitti: Sinisten kokoonpano lauantain 1.4 talvisarjan peleihin:Santeri, Ossi, Juho, Aatu.A, Max, Juuso, Miro Sip, Eino, Arttu L., Topi, Oskari Paikalla 45min ennen peliä. -Tommi (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Lahti
Pojat
62

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.