Pelastuskoiratoiminta Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on pelastuskoiratoiminta. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, kaukalopallo, yleisurheilu, sähly ja suunnistus.

Katso lista koko maan pelastuskoiratoimintajoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

hukkunuton Nimenhuuto.com

Kotkan Pelastuskoirayhdistyksen treenikalenteri, jossa jäsenet ilmoittautuvat viikko treeneihin , koulutuksiin ja muihin mahdollisiin tapahtumiin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pelastuskoiratoiminta
Kotka
Ei asetettu
46

koedemo Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pelastuskoiratoiminta
Kotka
Sekajoukkue
3