Jalkapallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 59 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, kaukalopallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kotka

Jalkapallo - Kotka

FC KTP A- ja B-pojat Nimenhuuto.com

FC KTP A- ja B-pojat on koottu 98-02 syntyneistä pojista, jotka asuvat lähinnä Kotkassa, mutta pelaajia tulee myös Haminasta, Pyhtäältä, Loviisasta ja Kouvolasta. Tulemme pelaamaan kaudelle 2018 omilla joukkueilla niin A- kuin B-ikäisten sarjoja. Kummankin ikäluokan harjoitusottelupyynnöt ja turnauskutsut joukkueenjohtaja Pasi Peltomäelle: pasi.peltomaki@fcktp.fi p.0405 115 725

Pasi kirjoitti: Talvilomaviikon (ma 26.2 - su 4.3) harjoitukset peruttu. Omatoiminen liikkuminen sallittua ellei jopa suotavaa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
43

Jäntevä 05 Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevässä on poikia ympäri Kotkaa. Talvisin treenit pääasiassa Ruonalan hallilla. Rospuuttoaikana olemme ulkokentillä. 2017 Kilpisen kentällä. Kesällä myös Karhulan Keskuskentällä sekä Metsolassa. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 44 poikaa ja 8 toimijaa. Väkeä siis riittää mutta aina on tilaa. Pelaamme 2017 kolmella joukkueella kolmessa eri tasossa. Kaikille löytyy siis varmasti oma, sopiva taso. Tarkempia tietoja joukkueen jojolta : Jani-Matti Tujulalta, jmtujula@gmail.com

Miro kirjoitti: Olen järjestänyt meille lisää aikaa varustesovituksiin eli sovitukset jatkuvat ensi viikolla harjoitusten yhteydessä. t. Jari N. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
51

Karhula-06 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappulat on nappulajalkapalloseura, joka on erikoistunut jalkapallotoiminnan pyörittämiseen Kotkan alueella 4-11 vuotiaiden tyttöjen ja poikien parissa. Kotkan Nappulat on kaikille avoin jalkapalloseura, johon jokainen lapsi ja aikuinen voi kuulua. Kaikille löytyy tekemistä seurassamme, jos ei pelaajana, niin sitten tausta- ja kannatusjoukoissa. Jokainen jäsen on tärkeä. Osallistumalla takaamme, että hyvässä seurassa Kaikki Pelaa. Kotkan Nappulat toteuttaa Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa-ohjelmaa ja perustaa oman seuran toiminnan arvot sieltä tuleviin ohjeisiin.

Jenni kirjoitti: Muutos: Taitoradoissa torstain vuorot siirtyi keskiviikolle. Lisäksi perjantaisin on käytettävissä Nappuloitten vapaavuoro. Hallille silloin pelailemaan jos sää ei suosi ulkoilua! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
33

Jäntevä Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevä on vuonna 1940 perustettu kotkalainen urheiluseura. Seura tunnetaan jalkapallotoiminnastaan ja pelasi Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa vuosina 1952–1954. Kaudella 1953 seura saavutti SM-hopeaa. Hopeakaudella mestaruus ratkaistiin uusintaottelulla, jossa Vasa IFK oli parempi maalein 3–1. Kaudella 1954 joukkue sijoittui kymmenjoukkueisen SM-sarjan yhdeksänneksi ja putosi. Jäntevä on pelannut myös 16 kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja 1980-luvun alussa se pelasi vielä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaudella 2010 Jäntevä pelaa jalkapalloa Kaakkois-Suomen piirin Kolmosessa ja Vitosessa. Se sai paikan Kolmosesta Kotkan Työväen Palloilijoiden kakkosjoukkueen siirryttyä seuran alaisuuteen. KTP/2 nousi sarjaan täydennysmenettelyn kautta.

Aaro kirjoitti: 01.01.14 jäntevä ilmoitti piiritoimistoon, ettei ano papelta vapautuvaa paikkaa kolmoseen. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
29

PeKa naiset Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu kokeneista ja vasta ensikosketusta jalkapalloon ottavista tytöistä ja naisista.Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut pelaamaan naisten kolmosessa. .

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Kiinnostaako naisten harrastefutis? Meillä on naisten joukkue, joka pela...

Nina kirjoitti: jos saan päivystyksen vaihdettua (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
26

PeKa 2010 Nimenhuuto.com

Peli-Karhujen 2010 syntyneet juniorit

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako nappula futis?? PeKa F10 juniorit, Kotka Jos olet -10 syntynyt t...

Mico kirjoitti: Mico on sairaana... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
38

Xamk Hawks Nimenhuuto.com

Korkeakoulusarjassa 2016 pelaava joukkue Kotkan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta! Etsimme uusia Xamk:ssa opiskelevia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelija! Tule kokeilemaan amerikkalaista ...

Osku kirjoitti: Sunnuntain ohjelmasta: 7:45 koululle kokoonnutaan. Mahdollisuus ostaa 10e Xamk Hawks t-paitoja 2 kpl. Ne jotka ostivat aikaisemmin yhden saavat toisen myös. PM come to school at this time. 8.00 lähtö kohti Helsinkiä 8:45 Pysähdytään kuninkaantien ABC:lle. Syödään aamupalaa siellä. 9.15 Jatketaan ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Miehet
28

MuVi-07 Nimenhuuto.com

Suomen nostajat maailmankartalle!

Antti kirjoitti: Moi Huomenna ei pidetä juoksutreenejä, vain lajiharjoitus yhdessä Karhulan ja Salamoiden kanssa.Eli harjoitukset klo 14-15. (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
17

KoNa -08 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden 2008 syntyneet pojat

Dawod kirjoitti: Dawod satuttanut jalkansa eikä osallistu sen vuoksi ensi viikon treeneihin. T. Jenna (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
63

FC Pekattaret Nimenhuuto.com

Naisten harrastejoukkue

Juulia kirjoitti: Vähän kipeänä, tulen katsomaan harkkoja (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
36

karhula07 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden korttelijoukkue Kymistä. Iloinen ryhmä kovia pelureita. Tervetuloa joukkoon 2007 syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Karhula 07, Kotkacupin kahdessa eri sarjassa hopeaa. Aivan huikea saavutus!!! Mitä enemmän asiaa miettii sitä paremmalta viikonloppu kokonaisuutena vaikuttaa. Huikeita yksilösuorituksia, uskomattomia nousuja, intoa, itkua, iloa ja joukkuehenkeä. Sitä kaikkea ja paljon muuta jalkapallo meille tänä... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
29

Jäntevän junnut Nimenhuuto.com

Viimeinkin löysin tämän lapun missä oli s-postiosoitteet..

Tuija kirjoitti: Tytöt 03/04 ei käytä tämän vuoden puolella sitä TOLSAN lauantain vuoroa. Meillä on fysiikka treenit lauantaisin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
9

Sapo2010 Nimenhuuto.com

Saaren Pojat 2010. Kotkansaari, Katariina ja Hovinsaari.

Henna kirjoitti: Heippa! Tervetuloa Nimenhuutoon! Pahoittelen jos jotakin nimiä ja osoitteita meni ristiin. Tarkista siis omat ja palaajasi tiedot. Lähimmät tulevat tapahtumat ovat nyt esillä. Ilmoittaudu mukaan! Etenkin: Hyvää Juhannusta :) Henna (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
16

Käsityöläiset Nimenhuuto.com

Kotkalaista puulaakijalkapalloa ja futsalia...

Essi kirjoitti: Japa tulee jos saa pojalle kyydin pois treeneistä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kotka
Ei asetettu
12

Kotka Eagles Ladies Nimenhuuto.com

Naisten amerikkalaista jalkapalloa Kotkassa!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritän tulla palaveriin jos työt antaa myöten. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Naiset
45

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
36

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkueeseemme salibandyn pelaajia tulevalle sisäpelikaudelle. Treenit...

Tero kirjoitti: Eikö enempää tule? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
64

Jäntevät Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Nimetyt pelaajat Liisu B Aino H Mandi L Venla S Amanda M Thea T Nea P Minttu P Siiri P Iida J Milja K Marissa S. Paikalla klo 17. Muilla normaalit harjoitukset. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
25

Kona Karhula-09 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Tämän päivän Arto Tolsa areenan harjoitukset peruttu. (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
26

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi Pelinohjaajista ja erotuomareista on piirissä ja meidän seurassa huutava pula. Järjestän pelinohjaajan koulutuksen Tiistaina 20.2.2018 KLO 17.30 seuran toimistolla jos saadaan väkeä riittävästi paikalle?? Toimiston osoite: Eteläinen Karjalantie 7 ,48600 Kotka (karhulan torin laidalla ,Karhu r... (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
28