Jalkapallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 61 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, kaukalopallo, cheerleading, sähly, futis ja suunnistus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jäntevä 05 Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevässä on poikia ympäri Kotkaa. Talvisin treenit pääasiassa Ruonalan hallilla. Rospuuttoaikana olemme ulkokentillä. 2017 Kilpisen kentällä. Kesällä myös Karhulan Keskuskentällä sekä Metsolassa. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 44 poikaa ja 8 toimijaa. Väkeä siis riittää mutta aina on tilaa. Pelaamme 2017 kolmella joukkueella kolmessa eri tasossa. Kaikille löytyy siis varmasti oma, sopiva taso. Tarkempia tietoja joukkueen jojolta : Jani-Matti Tujulalta, jmtujula@gmail.com

Markus kirjoitti: Pelaajat Piirisarja Kakkonen : Klo 18 KuMu JT valkoinen - Jäntevä, Klo. 19.10 HP47 - Jäntevä: Jaro(mv), Sampo, RoniT, RoniN, MiroN, Juuso, Leevi, Miika, Oliver, OnniL, Paolo, Veeti. Pelaajat kentällä 17.15. Ilmoittautuminen viim. Ti 26.6. Klo 21 mennessä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
37

FC KTP A- ja B-pojat Nimenhuuto.com

FC KTP A- ja B-pojat on koottu 98-02 syntyneistä pojista, jotka asuvat lähinnä Kotkassa, mutta pelaajia tulee myös Haminasta, Pyhtäältä, Loviisasta ja Kouvolasta. Tulemme pelaamaan kaudelle 2018 omilla joukkueilla niin A- kuin B-ikäisten sarjoja. Kummankin ikäluokan harjoitusottelupyynnöt ja turnauskutsut joukkueenjohtaja Pasi Peltomäelle: pasi.peltomaki@fcktp.fi p.0405 115 725

Niklas kirjoitti: FC KTP junioreiden uusi valmennuspäällikkö pyysi välittämään seuraavan viestin. Uudistunut KTP juniorit kartoittaa muuttuneiden tilanteiden myötä nyt myös A-juniorijoukkueen tilannetta. A-junioreiden AVOIMET HARJOITUKSET järjestetään Arto Tolsa Areenalla: TI 26.11.2019 KLO 17.50-19.30 Kaikki kiin... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
35

Jäntevä Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevä on vuonna 1940 perustettu kotkalainen urheiluseura. Seura tunnetaan jalkapallotoiminnastaan ja pelasi Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa vuosina 1952–1954. Kaudella 1953 seura saavutti SM-hopeaa. Hopeakaudella mestaruus ratkaistiin uusintaottelulla, jossa Vasa IFK oli parempi maalein 3–1. Kaudella 1954 joukkue sijoittui kymmenjoukkueisen SM-sarjan yhdeksänneksi ja putosi. Jäntevä on pelannut myös 16 kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja 1980-luvun alussa se pelasi vielä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaudella 2010 Jäntevä pelaa jalkapalloa Kaakkois-Suomen piirin Kolmosessa ja Vitosessa. Se sai paikan Kolmosesta Kotkan Työväen Palloilijoiden kakkosjoukkueen siirryttyä seuran alaisuuteen. KTP/2 nousi sarjaan täydennysmenettelyn kautta.

Aaro kirjoitti: 01.01.14 jäntevä ilmoitti piiritoimistoon, ettei ano papelta vapautuvaa paikkaa kolmoseen. (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
28

PeKa 2010 Nimenhuuto.com

Peli-Karhujen 2010 syntyneet juniorit

Piia kirjoitti: Harkoissa tauko 1. - 23.7. Toivotaan, että intoa riittää tauon aikana potkiskella omatoimisesti. ⚽ (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
36

FC Kohauttajat Nimenhuuto.com

Naisten harrastejoukkue

Nina kirjoitti: Helsingistä, tulen Kotkaan illaksi. (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
41

Eagles u11-13 Nimenhuuto.com

Kotka Eaglesin U11 Ja U13 joukkueen sivusto

Patrik kirjoitti: Seuravaate tilaus : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FGsrqMakpg56tdWUq1W7x8djvJmA5gpChOmV5BNLa8k/edit?usp=sharing (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
28

KoNa -08 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden 2008 syntyneet pojat

Salla kirjoitti: Hei, Illan vanhempainkokouksen muistio löytyy kuvat ja materiaalit osion vanhempainkokoukset kansiosta. t:Salla (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
44

FC KTP Tytöt 2012 Nimenhuuto.com

Tyttöfutis on kivaa! Tyttöjen joukkueissa nautitaan pelistä ja hyvistä ystävistä. Tyttöfutiksessa on hyvä meininki :)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Tytöt
22

KyPa2 Nimenhuuto.com

Kaakkois-Suomen Kutonen.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
30

karhula07 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden korttelijoukkue Kymistä. Iloinen ryhmä kovia pelureita. Tervetuloa joukkoon 2007 syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Pelaajat nimetty. Ilmoita Tepolle, jos et pääse. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
23

Sapo2010 Nimenhuuto.com

Saaren Pojat 2010. Kotkansaari, Katariina ja Hovinsaari.

Henna kirjoitti: Pelaajat tähän: Ren-Eelis, Linus, Anton, Selah, Mikael, Lisasi ja Viljami (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
16

Jäntevän junnut Nimenhuuto.com

Viimeinkin löysin tämän lapun missä oli s-postiosoitteet..

Tuija kirjoitti: Tytöt 03/04 ei käytä tämän vuoden puolella sitä TOLSAN lauantain vuoroa. Meillä on fysiikka treenit lauantaisin. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
9

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
36

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haetaan futaajia höntsämielisiin puolikkaan kentän jalkapallotreeneihin. Tree...

ismo kirjoitti: Tulen jos kerkeän reissusta (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
90

Peka -12 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Moikka! Kahtena seuraavana viikonloppuna halli on varattu pesäpalloturnauksien takia, joten meillä ei ole treenejä kyseisinä aikoina. Katsotaan aukeaako Arto Tolsa Areena ensi kuun puolella, joten seuratkaa aktiivisesti missä ja monelta harjoitukset ovat. Harjoitukset päivittyvät tänne heti, kun ... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
45

KTP T0911 Nimenhuuto.com

Maikku kirjoitti: Hei kaikki, Saamme hienosti innokkaita tyttöjä mukaan peleihin ensi sunnuntaina sekä Sipooseen että Haminaan. Mahtava juttu! Tarkemmat ohjeet peleihin liittyen tulossa myöhemmin. Seuravaatetilaus on nyt lähtenyt seuran puolella eteenpäin ja jäämme odottamaan vaatetoimituksia. Lisätietoja vaatteid... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Tytöt
38

FC KTP04 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Lisävarustetilauksen lopullinen lista tallennettu myös nimenhuutoon. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
53

Kotkan Jäntevä TC15 Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: HUOM!! Pyöriä on salilla 20 kpl. eli 20 ensimmäistä mahtuu mukaan. JOS TIEDÄT JO NYT ETTÄ ET PÄÄSE niin laita OUT niin osaan arvioida hieman osallistujamäärää. Ilmottautumiset viimeistään 27.1. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Tytöt
29

FC KTP -12 Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Huomenna treeneissä mukana edustuksen pelaajat. (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
51

Jäntevät Nimenhuuto.com

Liisu kirjoitti: Kerätäänkö tähän paikkoja mistä on kysytty/ kysytään mainosta turnausohjelmaan. Materiaali löytyy tiedostoista, ja deadline aineistolle 8.4. Meille Eagle Data ja tilitoimisto Mekaks. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
31