Jalkapallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 61 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, lentopallo, jääkiekko, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kotka

Jalkapallo - Kotka

Jäntevä 05 Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevässä on poikia ympäri Kotkaa. Talvisin treenit pääasiassa Ruonalan hallilla. Rospuuttoaikana olemme ulkokentillä. 2017 Kilpisen kentällä. Kesällä myös Karhulan Keskuskentällä sekä Metsolassa. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 44 poikaa ja 8 toimijaa. Väkeä siis riittää mutta aina on tilaa. Pelaamme 2017 kolmella joukkueella kolmessa eri tasossa. Kaikille löytyy siis varmasti oma, sopiva taso. Tarkempia tietoja joukkueen jojolta : Jani-Matti Tujulalta, jmtujula@gmail.com

JaniMatti kirjoitti: Sunnuntain fysiikkatreeni Huumassa peruttu vetäjän toimesta. 2.4. otetaan uusiksi. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
53

FC KTP B-pojat Nimenhuuto.com

FC KTP B-pojat on koottu 99-01 syntyneistä pojista jotka asuvat Kotkassa, Haminassa, Pyhtäällä ja Loviisassa. Vuonna 2016 pelaamme valtakunnallista B 1-divisioonaan ja Kaakkois-Suomen B3 sarjaa. Harjoitusottelupyynnöt ja turnauskutsut joukkueenjohtaja Esa Paavolalle: esa.paavola(at)javetrading.fi p.0405 260 809

Esa kirjoitti: Harjoituspeli FC REIPAS-FC KTP Lauantai 3.12. klo.15.00.Lahti Mukkulan halli. Paikalle klo.14.00.Peli siis hallissa joka melko kylmä. Lähtö bussilla klo.12.00. Mussalon koulun pihalta. Bussimaksu 25 eur. Pelaajat: Arttu,Tomi,Topi,Miika,Höge,Eetu,Ville,Riku,Oliver,Matias T,Pyry,Eero,Victor,Linus,J... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
35

Karhula-06 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappulat on nappulajalkapalloseura, joka on erikoistunut jalkapallotoiminnan pyörittämiseen Kotkan alueella 4-11 vuotiaiden tyttöjen ja poikien parissa. Kotkan Nappulat on kaikille avoin jalkapalloseura, johon jokainen lapsi ja aikuinen voi kuulua. Kaikille löytyy tekemistä seurassamme, jos ei pelaajana, niin sitten tausta- ja kannatusjoukoissa. Jokainen jäsen on tärkeä. Osallistumalla takaamme, että hyvässä seurassa Kaikki Pelaa. Kotkan Nappulat toteuttaa Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa-ohjelmaa ja perustaa oman seuran toiminnan arvot sieltä tuleviin ohjeisiin.

Timo kirjoitti: Tiedote on UUDET ILMOITUKSET kansiossa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
19

Jäntevä Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevä on vuonna 1940 perustettu kotkalainen urheiluseura. Seura tunnetaan jalkapallotoiminnastaan ja pelasi Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa vuosina 1952–1954. Kaudella 1953 seura saavutti SM-hopeaa. Hopeakaudella mestaruus ratkaistiin uusintaottelulla, jossa Vasa IFK oli parempi maalein 3–1. Kaudella 1954 joukkue sijoittui kymmenjoukkueisen SM-sarjan yhdeksänneksi ja putosi. Jäntevä on pelannut myös 16 kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja 1980-luvun alussa se pelasi vielä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaudella 2010 Jäntevä pelaa jalkapalloa Kaakkois-Suomen piirin Kolmosessa ja Vitosessa. Se sai paikan Kolmosesta Kotkan Työväen Palloilijoiden kakkosjoukkueen siirryttyä seuran alaisuuteen. KTP/2 nousi sarjaan täydennysmenettelyn kautta.

Aaro kirjoitti: 01.01.14 jäntevä ilmoitti piiritoimistoon, ettei ano papelta vapautuvaa paikkaa kolmoseen. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
30

Xamk Hawks Nimenhuuto.com

Korkeakoulusarjassa 2016 pelaava joukkue Kotkan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta! Etsimme uusia Xamk:ssa opiskelevia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelija! Tule kokeilemaan amerikkalaista ...

Osku kirjoitti: Sunnuntain ohjelmasta: 7:45 koululle kokoonnutaan. Mahdollisuus ostaa 10e Xamk Hawks t-paitoja 2 kpl. Ne jotka ostivat aikaisemmin yhden saavat toisen myös. PM come to school at this time. 8.00 lähtö kohti Helsinkiä 8:45 Pysähdytään kuninkaantien ABC:lle. Syödään aamupalaa siellä. 9.15 Jatketaan ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Miehet
28

karhula07 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden korttelijoukkue Kymistä. Iloinen ryhmä kovia pelureita. Tervetuloa joukkoon 2007 syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia

topias kirjoitti: Topias oli tänään vienyt poikkeuksellisesti tavaransa pukukoppiin. Reppu löytyi roskiksesta, takki ja pipo kasteltu. Minne voisi olla yhteydessä ilkivallasta ja varoituksena muille, typerästä toiminnasta? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
30

PeKa tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu kokeneista ja vasta ensikosketusta jalkapalloon ottavista tytöistä ja naisista. Etsimme joukkueeseemme maalivahtia!!! Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut pelaamaan naisten kolmosessa maalivahtina .

Juuli kirjoitti: Joensuussa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
32

MuVi-07 Nimenhuuto.com

Suomen nostajat maailmankartalle!

Alex kirjoitti: Tänään harkkoihin punainen peliasu!! Pelataan harjoituspeli Karhulaa vastaan. t. Nina (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
25

Käsityöläiset Nimenhuuto.com

Kotkalaista puulaakijalkapalloa ja futsalia...

Essi kirjoitti: Japa tulee jos saa pojalle kyydin pois treeneistä (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kotka
Ei asetettu
12

Kotka Eagles Ladies Nimenhuuto.com

Naisten amerikkalaista jalkapalloa Kotkassa!

Heini kirjoitti: Yritän tulla palaveriin jos työt antaa myöten. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Naiset
38

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
37

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Höntsäsalibandyä tarjolla Pyroll-areenalla sunnuntaisin klo 18.00-19.00. Ilmo...

Antti kirjoitti: Jos ei tule keikkaa. (26 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
52

Jäntevät Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: FC Loviisa T05 Harjoitusturnaus lauantaina 8.4. Varuboden Areena, Seppäläntie 24, 07900 Loviisa Lohko A: HaPK, Kajo, Jäntevä, FC Loviisa Lohko B: Jäntevä II, PeKa, FC Loviisa II Aika lohko kenttä I Kenttä II 10 A HaPK – FC Loviisa Jäntevä – Kajo 11 B Jäntevä II – FC Loviisa II 12 A FC Loviisa – K... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
31

Peka B-pojat Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Meen A2 treeneihi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
26

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Huom, perjantaina 17.2 on punaisilla normaalisti treenit ja valkoisilla harkkapeli klo 19.30 paikalle 19.00. Kokoonpanon ilmoitan myöhemmin. Perjantaille olisi hyvä saada kahvio, pääseekö joku myymään? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
42

KoNa Kortteliturnaukset Nimenhuuto.com

Karhula-09 kirjoitti: 1 joukkueella (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
26

KTP 01-02 tytöt Nimenhuuto.com

Ninja kirjoitti: Moi Rospuuttovuoroihin siirrytään maanantaina 11.4. Olen lisännyt tänne huhtikuun treenit. Muutoksia voi vielä tulla. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
22

FC KTP04 Nimenhuuto.com

Heppu kirjoitti: Hepun tuulitakki on hävinnyt harkoissa (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
48

FC KTP 02 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Huominen harjoituspeli Nummelaan on PERUTTU. (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
47

Fc Etapo Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: 60/40 suhteel in. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.