Jalkapallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 58 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, cheerleading, kaukalopallo, sähly, futis ja suunnistus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jäntevä 05 Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevässä on poikia ympäri Kotkaa. Talvisin treenit pääasiassa Ruonalan hallilla. Rospuuttoaikana olemme myös ulkokentillä. Kesällä Karhulan Keskuskentällä, AT Areenalla sekä Metsolassa. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 27 poikaa ja 8 toimijaa. Väkeä siis riittää mutta aina on tilaa. Pelaamme 2020 kahdessa eri tasossa. Kaikille löytyy siis varmasti oma, sopiva taso. Tarkempia tietoja joukkueen jojolta : Jani-Matti Tujulalta, jmtujula@gmail.com

Markus kirjoitti: Pelaajat Piirisarja Kakkonen : Klo 18 KuMu JT valkoinen - Jäntevä, Klo. 19.10 HP47 - Jäntevä: Jaro(mv), Sampo, RoniT, RoniN, MiroN, Juuso, Leevi, Miika, Oliver, OnniL, Paolo, Veeti. Pelaajat kentällä 17.15. Ilmoittautuminen viim. Ti 26.6. Klo 21 mennessä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
37

FC KTP A- ja B-pojat Nimenhuuto.com

FC KTP A- ja B-pojat on koottu 98-02 syntyneistä pojista, jotka asuvat lähinnä Kotkassa, mutta pelaajia tulee myös Haminasta, Pyhtäältä, Loviisasta ja Kouvolasta. Tulemme pelaamaan kaudelle 2018 omilla joukkueilla niin A- kuin B-ikäisten sarjoja. Kummankin ikäluokan harjoitusottelupyynnöt ja turnauskutsut joukkueenjohtaja Pasi Peltomäelle: pasi.peltomaki@fcktp.fi p.0405 115 725

Niklas kirjoitti: FC KTP junioreiden uusi valmennuspäällikkö pyysi välittämään seuraavan viestin. Uudistunut KTP juniorit kartoittaa muuttuneiden tilanteiden myötä nyt myös A-juniorijoukkueen tilannetta. A-junioreiden AVOIMET HARJOITUKSET järjestetään Arto Tolsa Areenalla: TI 26.11.2019 KLO 17.50-19.30 Kaikki kiin... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
35

Jäntevä Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevä on vuonna 1940 perustettu kotkalainen urheiluseura. Seura tunnetaan jalkapallotoiminnastaan ja pelasi Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa vuosina 1952–1954. Kaudella 1953 seura saavutti SM-hopeaa. Hopeakaudella mestaruus ratkaistiin uusintaottelulla, jossa Vasa IFK oli parempi maalein 3–1. Kaudella 1954 joukkue sijoittui kymmenjoukkueisen SM-sarjan yhdeksänneksi ja putosi. Jäntevä on pelannut myös 16 kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja 1980-luvun alussa se pelasi vielä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaudella 2010 Jäntevä pelaa jalkapalloa Kaakkois-Suomen piirin Kolmosessa ja Vitosessa. Se sai paikan Kolmosesta Kotkan Työväen Palloilijoiden kakkosjoukkueen siirryttyä seuran alaisuuteen. KTP/2 nousi sarjaan täydennysmenettelyn kautta.

Aaro kirjoitti: 01.01.14 jäntevä ilmoitti piiritoimistoon, ettei ano papelta vapautuvaa paikkaa kolmoseen. (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
28

PeKa 2010 Nimenhuuto.com

Peli-Karhujen 2010 syntyneet juniorit

Piia kirjoitti: Harkoissa tauko 1. - 23.7. Toivotaan, että intoa riittää tauon aikana potkiskella omatoimisesti. ⚽ (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
32

KTP 2008 Nimenhuuto.com

FC KTP Juniorit 2008 syntyneet

Onni kirjoitti: harjoitus 2 (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
40

FC Kohauttajat Nimenhuuto.com

Naisten harrastejoukkue

Emmiina kirjoitti: tuun jos yo-kokeen jälkeen jaksan (20 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
46

Eagles u11-13 Nimenhuuto.com

Kotka Eaglesin U11 Ja U13 joukkueen sivusto

Patrik kirjoitti: Seuravaate tilaus : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FGsrqMakpg56tdWUq1W7x8djvJmA5gpChOmV5BNLa8k/edit?usp=sharing (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
30

FC KTP Tytöt 2012 Nimenhuuto.com

⚽♫ Kotkasta me tullaan, kovia me ollaan, loppuun asti tsempataan ja reilu peli pelataan, KTP ♪⚽

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kotka
Tytöt
20

KoNa -08 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden 2008 syntyneet pojat

Salla kirjoitti: Hei, Illan vanhempainkokouksen muistio löytyy kuvat ja materiaalit osion vanhempainkokoukset kansiosta. t:Salla (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
44

KyPa2 Nimenhuuto.com

Kaakkois-Suomen Kutonen.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
31

karhula07 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden korttelijoukkue Kymistä. Iloinen ryhmä kovia pelureita. Tervetuloa joukkoon 2007 syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Pelaajat nimetty. Ilmoita Tepolle, jos et pääse. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
23

Sapo2010 Nimenhuuto.com

Saaren Pojat 2010. Kotkansaari, Katariina ja Hovinsaari.

Henna kirjoitti: Pelaajat tähän: Ren-Eelis, Linus, Anton, Selah, Mikael, Lisasi ja Viljami (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
16

Jäntevän junnut Nimenhuuto.com

Viimeinkin löysin tämän lapun missä oli s-postiosoitteet..

Tuija kirjoitti: Tytöt 03/04 ei käytä tämän vuoden puolella sitä TOLSAN lauantain vuoroa. Meillä on fysiikka treenit lauantaisin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
9

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
36

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haetaan futaajia höntsämielisiin puolikkaan kentän jalkapallotreeneihin. Tree...

ismo kirjoitti: Tulen jos kerkeän reissusta (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
74

KTP T0911 Nimenhuuto.com

Alisa kirjoitti: Pyöräilyä, palloilua (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kotka
Tytöt
47

Jäntevät Nimenhuuto.com

Liisu kirjoitti: Kerätäänkö tähän paikkoja mistä on kysytty/ kysytään mainosta turnausohjelmaan. Materiaali löytyy tiedostoista, ja deadline aineistolle 8.4. Meille Eagle Data ja tilitoimisto Mekaks. (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
31

Peka -12 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Moikka! Alla linkki Mika Väyrysen tuoreeseen Instagram tiliin, johon päivittyy tiheästi uusia harjoitteita! https://instagram.com/strictlyplayball?igshid=om5qtfnwar9q Ottakaa kokeiluun ainakin 4. vanhin klippi "pallo koukkuun". T. Lauri ja Lotta (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
46

FC KTP04 Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Siirsin nyt vielä uudemman kerran ohjeet sekä harjoitteet tänne. Jos ette ole niitä katsoneet, lukekaa läpi ja kysykää jos kysyttävää ja menkää kentälle harjoittelemaan omatoimisesti ohjeiden mukaan! Lisäksi kehitelkää itse omia treenejä teemojen mukaan ja muokatkaa/soveltakaa olosuhteisiin sopiv... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
53

Jihaa Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Pitäisikö jihaan jalkapalloilijoiden harkita futiskauden aloittamista, nyt kun muu hauskanpito on koronatilanteen vuoksi käytännössä estynyt? Ensi viikolle on luvannut jo aika "lämmintä" ( ei ainakaan pakkasta) ja poutaa ja kenttiäkin on varmaan käytössä nyt hyvin, jos normaalit futisvuorot on pe... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Saunominen
Kotka
Sekajoukkue
37