Jalkapallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 59 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kotka

Jalkapallo - Kotka

Karhula-06 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappulat on nappulajalkapalloseura, joka on erikoistunut jalkapallotoiminnan pyörittämiseen Kotkan alueella 4-11 vuotiaiden tyttöjen ja poikien parissa. Kotkan Nappulat on kaikille avoin jalkapalloseura, johon jokainen lapsi ja aikuinen voi kuulua. Kaikille löytyy tekemistä seurassamme, jos ei pelaajana, niin sitten tausta- ja kannatusjoukoissa. Jokainen jäsen on tärkeä. Osallistumalla takaamme, että hyvässä seurassa Kaikki Pelaa. Kotkan Nappulat toteuttaa Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa-ohjelmaa ja perustaa oman seuran toiminnan arvot sieltä tuleviin ohjeisiin.

Jenni kirjoitti: Tässä PeKan esittely: Seuramaksu 360e kalenterivuosi ( sisältää peliasun, shortsin, sukat ja pelipaidan) pelipassin ja vakuutuksen. sisaralennus on puolet eli jos kaksi lasta pelaa seurassa. -Seuralla on toimiva -06 ikäryhmä sekä tytöissä että pojissa . -06 poikajoukkueessa on tällä hetkellä 17 p... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
34

Jäntevä 05 Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevässä on poikia ympäri Kotkaa. Talvisin treenit pääasiassa Ruonalan hallilla. Rospuuttoaikana olemme ulkokentillä. 2017 Kilpisen kentällä. Kesällä myös Karhulan Keskuskentällä sekä Metsolassa. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 44 poikaa ja 8 toimijaa. Väkeä siis riittää mutta aina on tilaa. Pelaamme 2017 kolmella joukkueella kolmessa eri tasossa. Kaikille löytyy siis varmasti oma, sopiva taso. Tarkempia tietoja joukkueen jojolta : Jani-Matti Tujulalta, jmtujula@gmail.com

JaniMatti kirjoitti: HyPS-turnaukseen ilmoittautumisia Nimenhuutoon. Vain Jonne ja Joonas in tällä hetkellä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
52

Jäntevä Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevä on vuonna 1940 perustettu kotkalainen urheiluseura. Seura tunnetaan jalkapallotoiminnastaan ja pelasi Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa vuosina 1952–1954. Kaudella 1953 seura saavutti SM-hopeaa. Hopeakaudella mestaruus ratkaistiin uusintaottelulla, jossa Vasa IFK oli parempi maalein 3–1. Kaudella 1954 joukkue sijoittui kymmenjoukkueisen SM-sarjan yhdeksänneksi ja putosi. Jäntevä on pelannut myös 16 kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja 1980-luvun alussa se pelasi vielä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaudella 2010 Jäntevä pelaa jalkapalloa Kaakkois-Suomen piirin Kolmosessa ja Vitosessa. Se sai paikan Kolmosesta Kotkan Työväen Palloilijoiden kakkosjoukkueen siirryttyä seuran alaisuuteen. KTP/2 nousi sarjaan täydennysmenettelyn kautta.

Aaro kirjoitti: 01.01.14 jäntevä ilmoitti piiritoimistoon, ettei ano papelta vapautuvaa paikkaa kolmoseen. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
29

Xamk Hawks Nimenhuuto.com

Korkeakoulusarjassa 2016 pelaava joukkue Kotkan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta! Etsimme uusia Xamk:ssa opiskelevia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelija! Tule kokeilemaan amerikkalaista ...

Osku kirjoitti: Sunnuntain ohjelmasta: 7:45 koululle kokoonnutaan. Mahdollisuus ostaa 10e Xamk Hawks t-paitoja 2 kpl. Ne jotka ostivat aikaisemmin yhden saavat toisen myös. PM come to school at this time. 8.00 lähtö kohti Helsinkiä 8:45 Pysähdytään kuninkaantien ABC:lle. Syödään aamupalaa siellä. 9.15 Jatketaan ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Miehet
28

Sapo2010 Nimenhuuto.com

Saaren Pojat 2010. Kotkansaari, Katariina ja Hovinsaari.

Henna kirjoitti: Heippa! Tervetuloa Nimenhuutoon! Pahoittelen jos jotakin nimiä ja osoitteita meni ristiin. Tarkista siis omat ja palaajasi tiedot. Lähimmät tulevat tapahtumat ovat nyt esillä. Ilmoittaudu mukaan! Etenkin: Hyvää Juhannusta :) Henna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
15

FC Pekattaret Nimenhuuto.com

Naisten harrastejoukkue

Krista kirjoitti: Komento takas! Tuun pelaamaa koska sassu yllytti!! (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
34

karhula07 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden korttelijoukkue Kymistä. Iloinen ryhmä kovia pelureita. Tervetuloa joukkoon 2007 syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Karhula 07, Kotkacupin kahdessa eri sarjassa hopeaa. Aivan huikea saavutus!!! Mitä enemmän asiaa miettii sitä paremmalta viikonloppu kokonaisuutena vaikuttaa. Huikeita yksilösuorituksia, uskomattomia nousuja, intoa, itkua, iloa ja joukkuehenkeä. Sitä kaikkea ja paljon muuta jalkapallo meille tänä... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
33

MuVi-07 Nimenhuuto.com

Suomen nostajat maailmankartalle!

Antti kirjoitti: Moi Vire/Salamat yhdistelmäjoukkueen pojat, kokoontuminen huomenna Metsolassa klo 12.30. T: Antti (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
22

Käsityöläiset Nimenhuuto.com

Kotkalaista puulaakijalkapalloa ja futsalia...

Essi kirjoitti: Japa tulee jos saa pojalle kyydin pois treeneistä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kotka
Ei asetettu
12

PeKa tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu kokeneista ja vasta ensikosketusta jalkapalloon ottavista tytöistä ja naisista.Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut pelaamaan naisten kolmosessa. .

Maiju kirjoitti: Päivällä oon tyttöjen turnauksessa, tuun sit joskus ku ehin illemmalla (23 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
33

FC KTP B-pojat Nimenhuuto.com

FC KTP B-pojat on koottu 00-02 syntyneistä pojista jotka asuvat Kotkassa, Haminassa, Pyhtäällä ja Loviisassa. Vuonna 2016 pelaamme valtakunnallista B 1-divisioonaan. Harjoitusottelupyynnöt ja turnauskutsut joukkueenjohtaja Esa Paavolalle: esa.paavola(at)javetrading.fi p.0405 260 809

Ossi kirjoitti: Tänään klo 17.30 AT:lla C junnujen treeneihin tarvitaan maalivahteja. Eetu/Tomi/Pyry onnistuuko tuplaharjoitukset? Keskiviikkona klo 14.30 pidän hyökkäyspään pelaajille maalintekoharjoitukset AT:lla. Tervetuloa. Maalivahdit myös mukaan. T. Ossi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
44

Kotka Eagles Ladies Nimenhuuto.com

Naisten amerikkalaista jalkapalloa Kotkassa!

Heini kirjoitti: Yritän tulla palaveriin jos työt antaa myöten. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Naiset
34

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
38

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkueeseemme salibandyn pelaajia tulevalle sisäpelikaudelle. Treenit...

Aaro kirjoitti: 3 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
71

popo1 Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Työmatkalla en tiedä kerkiänkö ! (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
24

Jäntevät Nimenhuuto.com

Liisu kirjoitti: Mikäli selkä kunnossa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
29

Peka B-pojat Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Meen A2 treeneihi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
30

KTP 01-02 tytöt Nimenhuuto.com

Ninja kirjoitti: Moi Rospuuttovuoroihin siirrytään maanantaina 11.4. Olen lisännyt tänne huhtikuun treenit. Muutoksia voi vielä tulla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
24

Kona Karhula-09 Nimenhuuto.com

Miia kirjoitti: Muistattehan että 17.6 turnaukseen ilmoittautuminen loppuu huomenna 10.6. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
27

FC KTP04 Nimenhuuto.com

Heppu kirjoitti: Hepun tuulitakki on hävinnyt harkoissa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
51

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.