Salibandy Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, suunnistus ja säbä.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kotka

Salibandy - Kotka

Crackers D-tytöt Nimenhuuto.com

Salibandyuran alkutaipaleella olevat 2005-2008 syntyneet tytöt Aino, Anelma, Elsa, Ida, Iiri, Loore, Lotta, Emmi, Mia, Nuppu, Roosa, Venla ja Viivit harjoittelevat iloisella mielellä salibandyn saloja. Tavoitteena joukkueella on oppia perusasioita, viedä pallollista ja pallotonta peliä eteenpäin. Hienoa on päästä kokeilemaan omia taitojaan, tehdä muutama maali ja nostaa rimaa hiljalleen ylöspäin. ”Hymyssä suin!” on joukkueen motto.

Mia kirjoitti: Huomenta mika. Mian maalivahdin varusteiden koko 140cm. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Tytöt
22

Moe Nimenhuuto.com

Takki auki kohti seuraavaa peliä!

Janne kirjoitti: Morjesta! Uusi säbäkausi lähestyy, ensimmäinen turnaus on joko 30.9 tai 01.10. Tarvittaisiin ensimmäiset kausimaksut tulevaa kautta varten. Kausi pyritään viemään samalla kausimaksulla kuin aikaisempina vuosina eli 120EUR, jos vaan saadaan samankaltainen rosteri kuin viime vuonna. Nyt tulisi maks... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähly
Kotka
Ei asetettu
18

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
36

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkueeseemme salibandyn pelaajia tulevalle sisäpelikaudelle. Treenit...

Aaro kirjoitti: 3 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
63

KORE 03-pojat Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Moi, Santeri myös vailla kyytiä sunnuntaina, olisiko jollakin autossa tilaa? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kotka
Pojat
19

KORE D1-pojat Nimenhuuto.com

Tatu kirjoitti: Moikka. Nyt olisi joukkueelle tarjolla talkootyötä ja siintä tienaisimme 500e. Aika olisi su 19.11 kello 11.00 ja paikkana Karhulan teollisuuspuisto ja olisko työaika n.3h. Työ olisi ikkunoiden kantoa toisesta kerroksesta ales joten ei ole mitään kauean painavia. Saataisiko talkooporukka kasaan n... (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Pojat
22

KORE D-pojat Nimenhuuto.com

Aukusti kirjoitti: Akulle OJG-turnaukseen 160cm paita. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Ei asetettu
16

SB KaLu Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Vuorot on tältä keväältä ohi. Jatketaan taas elo-syyskuussa touhuamista. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Miehet
21

Oiltanking Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Hyvä jätkät ! huomenna saadaan siis kausi käyntiin. Vielä muutama pelaaja lisää.... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
46

Xsäbä Nimenhuuto.com

tapsa kirjoitti: Australialais vahvistus ei ollut vitsi. Meille muutti loppuvuodeksi 18v aussi. Ollut Suomessa jo vuoden alusta ja tutustunut täällä sään saloihin. Mitäs mieltä olette jos tuon mukana. En tiedä kaverin tasosta oikeasti ollenkaan. Golffarina kohtalainen ja kulkee koulussa sport Academyn mukana. Kok... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kotka
Ei asetettu
13

Jihaa Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Jo viisi pelaajaa ilmoittautunut tämän illan peliin. Kaksi vielä niin saataisiin kentällinen. Vaihtopelaajat olis plussaa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Saunominen
Kotka
Ei asetettu
34

Sulzer sähly Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilö: Raimo Luukkainen, raimo.luukkainen@sulzer.com, 040 5302674 Sählyä aina jos vähintään 8 ilmoittautunutta Omat mailat tarpeen. Jos kaipaat mailaa niin ilmoita, yritetään järjestää lainaksi. Palloja löytyy. Muuten normaalit sisäpeli varusteet. Kengänpohjat, jotka eivät jätä jälkiä kentään. Kentälle vasta kun oma vuoro alkaa. Kasataan pelikenttä ja jätetään kenttä paikoilleen kun vuoro loppuu.

Raimo kirjoitti: Hei, viisi tulossa tänään, löytyisikö vielä 3 osallistujaa, jotta saataisin pelit aikaiseksi. Käykää ilmoittautumassa niin tiedetään tuleeko pelejä. Kiitos. T. Raimo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Sähly ja Säbä
Kotka
Sekajoukkue
20

JDynamo Nimenhuuto.com

Sponsored by: Hakamäen Apteekki Pilke Optiikka Erkan Kebab

Ari kirjoitti: Maalivahti Michael Heikkala sähköposti on michael.hiekkala@gmail.com (ilmoitin aiemmin sukunimen väärin). Laittaako joku joka osaa nimenhuutoon? Kiitos (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kaukalopallo ja Sähly
Kotka
Miehet
40

Kotkanjääkiekkoklubi Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko ja Säbä
Kotka
Pojat
4

Andritzsähly Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: + 1-2 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.