Salibandy Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, lentopallo, jääkiekko, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kotka

Salibandy - Kotka

Crackers E-tytöt Nimenhuuto.com

Salibandyuran alkutaipaleella olevat 2005-2008 syntyneet tytöt Aino, Anelma, Elsa, Ida, Iiri, Loore, Lotta, Emmi, Mia, Nuppu, Roosa, Venla ja Viivit harjoittelevat iloisella mielellä salibandyn saloja. Tavoitteena joukkueella on oppia perusasioita, viedä pallollista ja pallotonta peliä eteenpäin. Hienoa on päästä kokeilemaan omia taitojaan, tehdä muutama maali ja nostaa rimaa hiljalleen ylöspäin. ”Hymyssä suin!” on joukkueen motto.

Loore kirjoitti: Loore ei pääse treeneihin tänään vatsataudin takia. Liina (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Tytöt
17

Moe Nimenhuuto.com

Takki auki kohti seuraavaa peliä!

Janne kirjoitti: Morjes! Olisi aika suorittaa kausimaksun toinen osa, jotka ovat tähän mennessä suorittaneet ekan osan. Kirjanpito kertoo seuraavaa kenen tulisi maksaa 60 EUR joulukuun aikana samalle tilille kuin ensimmäinen maksu: Lassi, Samppe, Mikke, Horto, Blomberg, Saarelma, Keitto ja Taiska. Tv, Pommari (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sähly
Kotka
Ei asetettu
19

KYMP Nimenhuuto.com

Lentopallo/sähly/futis

Kirsi kirjoitti: Maanantaina 2.5.2016 ei ole lentopalloharjoituksia. Pallot on Pyhtäällä ja Jouni Tukholmassa. Jos esim. Aimo haluaa hakea pallot, ne löytyvät Jounin takapihan terassilta. Kirsi ei myöskään pääse harkkoihin tänä maanantaina koska on taloyhtiön kokouksessa. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo, Sähly ja Futis
Kotka
Ei asetettu
37

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Höntsäsalibandyä tarjolla Pyroll-areenalla sunnuntaisin klo 18.00-19.00. Ilmo...

Antti kirjoitti: Jos ei tule keikkaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
52

Oiltanking Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: TÄMÄN PÄIVÄN PELIT PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJA MÄÄRÄN TAKIA. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
41

KORE E-pojat Nimenhuuto.com

Aukusti kirjoitti: Akulle OJG-turnaukseen 160cm paita. (29 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Ei asetettu
27

KORE D1-pojat Nimenhuuto.com

Niki kirjoitti: Hei kaikille Lapseni on nyt pelannut kanssanne 8 vuotta ja nyt alan henkilökohtaiseksi. Kutsun teidät vanhemmat tutustumaan kotiimme ja työpaikkaani ja juomaan kahvit Pyrolin harkkojen aikana tänään tai ensi viikon torstaina Kärsäjärventie 1, Huutjärvi. Rohkeasti vaan ovelle pimputtelemaan. Ja os... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Pojat
24

Jihaa Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Kyllä Umbro- turnaukseen olisi hyvä saada enemmän pelaajia kuin tuo 8, mikä nyt on kasassa. Kentällä on kuitenkin 6 + maalivahti, yhdellä vaihtopelaajalla on vähän huonoa. Nythän vastassa näyttää olevan naisjoukkuekin yhtenä vastustajana - mimmeille häviäminen olisi kyllä häpeällistä, varsinkin j... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Saunominen
Kotka
Ei asetettu
37

Xsäbä Nimenhuuto.com

tapsa kirjoitti: Onko tietoa onko sali käytössä? Eilen siellä näytti olevan vielä pulpetit ja penkit. ¨Toinen asia. olenko ainoa "vanhanaikainen" mutta minulle vanha käytäntö sähköpostilla oli mukavampi viestittelymuoto- sorry Joni. Tähän täytyy kirjautua Tapsaerikseen ja hakea viesti osiot. Seuraan tietenkin ene... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kotka
Ei asetettu
14

KORE 03-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Ei ollut peruttu. Odoteltiin reilu 5 minuuttia reenien alun yli jos joku vielä saapuisi paikanpäälle, mutta kun ketään ei näkynyt niin lähdimme siitä lenkille. Harmi jos lähdimme juuri ennen Aatin saapumista. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kotka
Pojat
19

JDynamo Nimenhuuto.com

Sponsored by: Hakamäen Apteekki Pilke Optiikka Erkan Kebab

Jouni kirjoitti: https://ljk.sporttisaitti.com/turnaukset/kaukalopallo/ Kaukisturnaus Loviisassa 25.3.2017 lauantaina. Maksaa 140€ joukkueelta. Lähdetäänkö vaiko ei? (22 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kaukalopallo ja Sähly
Kotka
Miehet
38

Andritzsähly Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: + 1-2 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
28

SB KaLu Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moi! Olisi viimeisen turneen aika. Pelipaikkana Porvoon salibandyhalli. Lähtö Prismalta 9:00 ja kyydit sopikaa paikan päällä. Itse tuun ominee. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kotka
Miehet
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.