Salibandy Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, kaukalopallo, yleisurheilu, sähly ja suunnistus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Crackers D-tytöt Nimenhuuto.com

Crackers D-tytöt ovat "vanhentuneet" niin paljon, että saamme joukkueen myös C ja B tyttöihin. Molempia joukkueita manageroidaan tällä samalla "Crackers D-tytöt" Nimenhuuto tunnuksella. ”Hymyssä suin!” on joukkueen motto. Uusia pelaajia voi liittyä iloiseen joukkoomme milloin vaan, vaikka keskellä vuotta.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan salibandyä Kotkan Crackers C ja B tyttöjen joukkueeseen. Joukk...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kotka
Tytöt
19

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Kasperi kirjoitti: Jos siellä nyt on ihan kamala myräkkä 17.09. niin metsästä kandee pysyä pois. Mutta hetkellinen säätieto selviää vain ikkunasta katsomalla eli seurataan tilannetta 17.09. osalta! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
70

Moe Nimenhuuto.com

Takki auki kohti seuraavaa peliä!

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly
Kotka
Ei asetettu
19

Jihaa Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi. Aloitetaan Pyhtään Yrityksen fudis pelit Huutjärven nurmella 16.6 klo 19.00 - 20.00. Jos joku haluaa tulla pelailemaan niin mukaan vaan. Meillä on ollut joka kesä whatsapp ryhmä johon kasailen sitten hlöt ja inffoamme sen kautta. Ottakaa mukaan musta ja valkoinen paita. Kesän fudiksen osalli... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Saunominen
Kotka
Sekajoukkue
34

Oiltanking Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Tervehdys pelimiehet Tämä sählyvuoro keskeytetään toistaiseksi koronaohjeistuksista johtuen. Markku (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
50

SB KaLu Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kotka
Miehet
25

Xsäbä Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kotka
Ei asetettu
18

Espoon pallotytöt 06 Nimenhuuto.com

Kotkan coolein bändi eli kaveriporukan harrastejoukkue: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta!" Harjoitukset ovat pääasiassa pelaamista, mutta silloin tällöin voi valmentajalle (Niko D) iskeä into vetää taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Tulokset testataan milloin missäkin liiton (virallisessa!) divarissa. Ai niin: rosterissa on tilaa, tervetuloa mukaan!

Riku kirjoitti: Jos ei tarvi jäädä kaljalle (20 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
36

JDynamo Nimenhuuto.com

Sponsored by: Hakamäen Apteekki Pilke Optiikka Erkan Kebab

Tero kirjoitti: No se meni sitten koko talvi näiden koronarajoitusten merkeissä. Jos ja toivottavasti kun tämä korona tästä jossain vaiheessa kesää helpottaa, niin pitäiskö käydä pelailemassa satunnaisesti vaikka futista? Ja kesällä (tai alku syksystä) voisi pitää vaikka onkikisat, tai jonkinlaiset kesäkisat. Mi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Sähly
Kotka
Miehet
38